Un desglossament detallat dels costos de desenvolupament de llocs web

desenvolupador de lloc webEn aquest temps i època, gairebé tothom necessita un lloc web. Si sou una empresa, necessiteu un lloc web per connectar-vos amb els vostres clients; no importa si sou tan grans com Walmart o si sou un empresari que inicia una petita empresa..


També podeu utilitzar un lloc web per connectar-vos amb els fanàtics del vostre hobby o mostrar el contingut del vostre hobby en línia. Molts més utilitzen els seus propis llocs web com a blocs i atreuen seguiments, especialment si són autònoms o artistes d’algun tipus.

Però molta gent no sap plenament el que es necessita ni costa per construir un lloc web des de zero. Tot i que els llocs web personals són més comuns que mai, és difícil veure tots els costos del desenvolupament de llocs web a l’alçada a causa del complex que és realment el procés.

En aquesta guia, aprofundirem en els costos generals del desenvolupament de llocs web des del principi fins al final i proporcionarem una estimació general, de manera que saps què esperar quan decideixis crear o ordenar el teu propi espai digital. Comencem!

Què afecta el cost del desenvolupament d’un lloc web?

Hi ha un munt de factors que poden afectar el cost que es desenvolupi en general al vostre lloc web. Però també hi ha quatre aspectes personals que poden fer que el vostre lloc web sigui més barat o costós de desenvolupar.

Moneys

Evidentment, la quantitat de diners que teniu a la mà per a la creació i el funcionament del vostre lloc web determina les eines que podeu utilitzar per crear-lo, el tipus de lloc web que podeu crear i quins tipus de recursos hi ha disponibles. Més diners significa que podeu crear un lloc web més car, amb rendiments potencialment majors i menys diners significa que esteu limitat en les eines hauràs disponible per reunir-ho tot.

No obstant això, el factor monetari és realment més fàcil treballar en la majoria de les situacions, ja que és el més flexible. Sempre podeu guanyar més diners o deixar de construir el vostre lloc web fins que tingueu un pressupost més gran. Els altres factors que poden afectar no són tan flexibles.

Temps

temps per al desenvolupament de llocs webEl temps que heu de crear el vostre lloc web també afecta els seus costos generals de desenvolupament. Els marcs de temps més llargs us ofereixen temps addicional per assegurar-vos que el lloc web està construït correctament i no té errors o defectes importants.

Els períodes de temps més baixos poden significar que necessiteu gastar diners addicionals en ajudes o eines cares o que no tingueu prou temps per depurar adequadament el vostre lloc web i assegureu-vos que sigui una experiència agradable per als vostres visitants..

A més, qualsevol ajuda externa que contracteu per crear o omplir el vostre lloc web cobrarà probablement una tarifa més elevada si esteu fent temps. Costa més contractar un desenvolupador web per construir el vostre lloc web en dues setmanes que no pas per contractar-los per crear el vostre lloc web en dos mesos.

En un cas, és possible que hagin de deixar altres projectes i prioritzar els vostres, costant-los ingressos d’altres clients. A l’altra, disposen de temps per equilibrar el vostre lloc web amb qualsevol altre projecte i us poden cobrar una tarifa més baixa.

Saber tecnològic

Si disposeu dels coneixements tècnics per construir gran part de l’arquitectura o el maquinari de fons per al vostre lloc web, podeu estalviar milers de dòlars en lloc de comprar aquests aspectes de si mateix. El coneixement tècnic costa temps i possiblement diners, depenent de si disposeu d’un títol en l’assignatura d’edificació de llocs web. Però, endavant, podríeu estalviar diners en el projecte del vostre lloc web més endavant.

Nota: Optar per un conegut creador de llocs web farà que el procés costós sigui molt més barat del que seria quan contractés un dissenyador professional

Per descomptat, sempre podeu aprendre a crear molts aspectes del vostre lloc, fins i tot si encara no ho feu. Això requereix que necessiteu molt de temps entre les mans per comprendre els fonaments i les complexitats del tema abans de començar a construir el vostre lloc web en serio. Com podeu veure, el compromís s’aconsegueix amb el temps si voleu estalviar diners mitjançant el vostre propi coneixement tècnic.

Habilitats de disseny

habilitats de disseny webTambé podeu estalviar diners o pagar més diners en funció de les vostres pròpies habilitats de disseny. Si no en teniu capacitats de disseny que facin atractiu el vostre lloc web i visualment eficaç per als vostres visitants, haureu de contractar algú que ho faci, augmentant el pressupost global del vostre lloc web.

El revés també és cert; podeu estalviar diners si feu tots els elements de disseny, tot i que això us costa més temps.

Tot plegat, reduir el cost del desenvolupament d’un lloc web complet en un sol número és un exercici de frustració. Hi ha massa variables per tenir en compte que poden afectar el cost final. Per tant, anem a desglossar cada fragment d’un projecte de desenvolupament de llocs web i obtingueu els costos generals de cadascun.

Planificació

procés de planificacióL’etapa de planificació del vostre lloc web no us ha costat necessàriament ni un dòlar. Però us costa molt el temps i més temps dediqueu a planificar el vostre lloc web, més temps haureu de gastar en el projecte en conjunt o més diners que haureu de gastar per guanyar temps perdut..

L’avantatge de passar molt de temps planificant el vostre lloc web és que és menys probable que tingueu problemes més endavant o problemes de disseny.

Planificar amb cura el vostre lloc web de dalt a baix sempre és recomanable si voleu contractar ajuda externa. Podreu donar instruccions detallades als vostres treballadors, minimitzant la possibilitat que construeixin alguna cosa que no funcioni a les vostres necessitats.

a més, La planificació exhaustiva del vostre lloc web us permet pressupostar amb precisió els costos generals de desenvolupament del lloc web. És com construir diferents tipus de cases; les cases més barates solen ser més petites i no tenen tantes habitacions ni serveis, mentre que les cases més grans amb més de les dues necessiten costar més.

També necessitareu un pla per a la quantitat total de visitants que podeu esperar pel vostre lloc, ja que això afecta la quantitat d’espai del servidor i recursos que necessiteu per allotjar de manera fiable el lloc..

Tot plegat, tot i que la fase de planificació del desenvolupament del vostre lloc web no us costarà cap diners, no us oblideu dels costos del temps. És possiblement la part més important de tot el procés.

Cost total: 0 dòlars, però temps important.

Disseny

La següent etapa del desenvolupament de llocs web és el disseny. En aquesta fase, escollireu els elements que integren l’interior del vostre lloc web real, la seva disposició i el seu ús per als vostres visitants. Hi ha molts aspectes que poden afectar els costos finals.

Mida

Per començar, la majoria de llocs web que són més grans també acaben costant més a causa dels recursos del servidor i a causa del temps addicional que triga a dissenyar diverses pàgines i assegurar-se que interactuen adequadament entre si, fins i tot si diverses pàgines són essencialment còpies.. Els llocs web més petits són més ràpids i econòmics en molts casos, tot i que el cost per pàgina pot variar molt segons els elements de disseny d’aquestes pàgines i la seva funcionalitat general.

Com a exemple, un bloc bàsic amb cinc pàgines només pot costar-vos fins a 1000 dòlars, mentre que un lloc més complicat amb 12 pàgines us podria costar diversos milers de dòlars..

Tipus

negoci de comerç electrònicEl tipus de lloc web que creeu necessàriament dicta els tipus de funcions i funcionalitats que cal incloure a l’arquitectura del lloc perquè pugueu atendre els vostres visitants o necessitats. Per exemple, els llocs web de comerç electrònic necessiten pàgines de compra, carros de compres digitals i protecció addicional per als vostres clients.

Hi ha quatre grans categories de llocs web que podeu pagar

 • Informatiu, petita empresa o bloc: aquests llocs web són els més petits al voltant i acostumen a servir per a individus o grups reduïts de visitants o clients. Normalment es publiquen entre tres pàgines i 16 pàgines en funció del seu ús exacte. Podeu esperar que aquest tipus de llocs web us administrin uns quants milers de dòlars si voleu que aquests siguin dissenyats independentment per un contractista o agència.
 • Corporatiu: aquests llocs web estan realitzats per a una empresa i poden incloure fins a 25 a 75 pàgines en funció de la mida de l’empresa i de la informació proporcionada. Normalment es troben entre 10.000 i 40.000 dòlars, depenent de la complexitat.
 • Comerç electrònic: llocs web de comerç electrònic o botigues en línia que poden tenir centenars o milers de productes, necessitant el desenvolupament de diverses pàgines de compres, pàgines d’atenció al client, carros de compra i molt més. Aquests poden costar entre uns quants milers de dòlars i 50.000 dòlars, segons la seva mida. Bona part d’aquest cost es deu als requisits de desenvolupament per tal que el lloc web sigui una botiga segura de comerç electrònic en primer lloc.
 • Aplicació de llocs web / lloc web basada en bases de dades: aquests llocs són recursos informatius de què es beneficien altres llocs i usuaris individuals. Com a tal, necessiten bons recursos del servidor i seguretat, ja que s’utilitzen principalment per reunir, recopilar, organitzar i distribuir dades a altres usuaris. Poden costar desenes de milers de dòlars fàcilment.

Mitjans de comunicació

Qualsevol lloc web que inclogui contingut multimèdia, com vídeos, funcions de xat o presentacions de diapositives interactives, serà més costós que els llocs web sense aquest tipus d’interfícies. El cost global pot variar de forma espectacular. Algunes funcions multimèdia són només uns centenars de dòlars en total a causa de la seva mida, mentre que d’altres poden generar fins a 10.000 dòlars, sobretot si necessiteu una nova caixa multimèdia a cada pàgina..

Cost total: 300 a 15.000 dòlars

Construcció

Després de dissenyar tots els aspectes del lloc web, podeu passar a la fase de construcció del procés. En aquesta fase, haureu de gastar diners realment construint el vostre lloc web tant al front com al final, així com a dissenyar interfícies d’usuari efectives..

UI Construction

Cal dissenyar i construir una interfície fàcil d’utilitzar, així com un tema global que atrau la gent al vostre lloc i que capta la seva atenció, de manera que no se’n surten immediatament. La construcció d’UI és tan important com la resta d’elements de construcció de llocs; implica una investigació detallada per al vostre públic objectiu, així com una anàlisi en profunditat dels vostres competidors, de manera que no creeu una cosa que sigui una còpia directa d’un altre lloc. En canvi, voleu agafar els punts forts dels vostres competidors i fer-los propis.

Aleshores, haureu de presentar un “prototip general” i un prototip general de la vostra interfície d’usuari i mostrar-lo a unes quantes persones perquè sàpiga si heu de continuar. Crear una interfície d’usuari en total us pot generar entre 500 i diversos milers de dòlars, segons la mida i el temps que tingueu per al vostre desenvolupador o agència..

Desenvolupament front-end

desenvolupament web front-endDesprés de la interfície d’usuari, haureu de crear el front-end del vostre lloc web. El front-end del vostre lloc web és tot el que un visitant pot veure i interactuar, i és per això que arriba després de la interfície d’usuari. Inclou tot, des d’imatges i multimèdia fins a l’estil del cursor fins als botons de registre als camps i processos d’inici de sessió.

Voleu fer-ho crear una cosa que respongui i sigui fàcil d’utilitzar, així com alguna cosa que agradi als ulls. Aquesta construcció pot costar-te diversos milers de dòlars, si no tens les habilitats ni el temps per fer-ho tu mateix.

Desenvolupament de fons

Després que el front-end sigui, per descomptat, un desenvolupament de fons. Es tracta d’escriure tot el programari i un altre codi necessari per assegurar-se que el vostre lloc funciona correctament. Quan algú introdueix la seva informació d’inici de sessió, heu de tenir l’arquitectura de llocs web de fons per assegurar-vos que el procés finalitzi correctament. Això també implica integrar el vostre lloc web amb serveis de tercers i eines de processament de dades.

Per tant, és una de les parts més complexes de la fase de construcció i us pot costar més de 3000 $ fins a 15.000 dòlars.

Característiques

Les funcions que inclueu al vostre lloc afecten necessàriament el seu cost total. Un dels mitjans interactius és una de les funcions més importants i atractives que podeu proporcionar per al vostre lloc i que inclouen moltes empreses com a opció predeterminada perquè és tan bo per mantenir la gent al lloc durant més temps..

Els suports interactius poden ser petits videojocs, visuals que permeten als visitants fer clic en diferents opcions, o fins i tot sistemes de xat interactius. Tot i això, els mitjans interactius requereixen molt temps i recursos, de manera que poden costar fàcilment fins a 10.000 dòlars.

Probablement també voldreu invertir en un sistema de gestió de contingut si no publiqueu una plataforma predisignada com WordPress. Els sistemes de gestió de contingut us permeten afegir o editar informació que ja hi ha al vostre lloc sense haver de canviar de codi. Això també pot causar diversos milers de dòlars.

A més, cada pàgina que afegiu al vostre lloc web genera el cost total del vostre projecte. No és infreqüent que una pàgina tingui un cost de 100 dòlars o més per si mateixa depenent del contingut que l’omple.

Vam mencionar el comerç electrònic abans, però, una vegada més, afegir aquesta funcionalitat al vostre lloc suposa seriosament el preu demanant. Les funcions de comerç electrònic inclouen sistemes de processament de pagaments, carrets de compra, opcions de pagament, pàgines de productes i també revisen pàgines on els clients poden deixar els seus comentaris. És possible que necessiteu molt contingut de comerç electrònic en funció de quants productes voleu vendre o mostrar. Com a tal, les funcions de comerç electrònic poden arribar a superar fins a 20.000 dòlars o més segons la mida de l’empresa.

Finalment, molts llocs web també fan ús d’eines o serveis d’integració de bases de dades. En poques paraules, aquestes recopilen les dades que recopileu als vostres visitants o clients i les converteixen en un recurs únic que podeu recuperar-vos vosaltres o altres persones del vostre equip o del vostre negoci. És una característica imprescindible per a moltes empreses i marques en línia serioses, de manera que la majoria d’empreses acaben afegint diversos milers de dòlars al seu cost total només per aconseguir una integració de bases de dades.

Ús d’un creador de llocs web

Logotip de wix vs wordpressHi ha dues opcions principals a l’hora de construir un lloc web nou: podeu utilitzar el creador de llocs web, com WordPress o Wix, i construir el vostre lloc mitjançant els seus elements i aparells predissenyats o podeu crear un lloc personalitzat desenvolupat per vosaltres o un altre. persona o equip especialitzat en aquest art.

L’ús d’un creador de llocs web és de molt l’opció més barata i l’accés al creador de llocs web sovint s’inclou amb molts paquets d’allotjament web.

Els creadors de llocs web us permeten fer-ho “Arrossega i deixa anar” diferents elements d’una pàgina del lloc web, com els quadres de diàleg o els quadres de contingut, al seu lloc mitjançant un sistema premade o un sistema penjat. Bàsicament elaboren el fotograma per al vostre lloc web i us permeten emplenar el contingut o ajustar diferents widgets o caixes de contingut que considereu oportunes..

És relativament intuïtiu i només pot costar-vos fins a uns quants centenars de dòlars en total. És possible que hàgiu de pagar algunes quotes addicionals en funció de temes o addicions de suports; cada creador de llocs web és subtilment diferent, i alguns certament són millors que altres.

Nota: Hi ha constructors de llocs web gratuïts de qualitat, però els de primera qualitat són més útils

Utilitzant un lloc personalitzat / realitzat per desenvolupador

De forma alternativa, és molt més car crear un lloc personalitzat que sigui creat per un desenvolupador o una agència de disseny web.

Els desenvolupadors de webs independents es poden trobar relativament fàcilment gràcies a la gran quantitat de llocs web de contractació autònoma i xarxes de contingut disponibles avui dia. Els autònoms són contractistes independents que creen el vostre lloc web després de rebre una proposta de treball i l’import que poden exigir pels seus serveis pot variar de manera salvatge. No és infreqüent que els autònoms cobrin milers de dòlars per construir un lloc web complet des de zero, amb preus encara més elevats si han de planificar i dissenyar el lloc web..

En general, és millor que pagueu els autònoms més cars que tenen una bona varietat de treballs al cinturó o a la cartera que no pas a comprar barats i contractar un autònom barat que no sàpiga què fan..

També podeu contractar una agència de disseny web. Es tracta d’empreses professionals de construcció de llocs web que funcionen de manera similar a un autònom; els feu una proposta i col·laboren amb vosaltres per esbrinar els detalls i crear el vostre lloc web un cop estigueu satisfets. Es mostra l’avantatge d’utilitzar-los a través d’un autònom temps i detall. Com que administren un equip de diverses dotzenes o cent persones, poden obtenir llocs web més grans i complexos molt més ràpidament i eficaçment que un autònom que treballa sol.

L’inconvenient és que són molt més cares. Moltes agències de disseny web de nivell superior cobren les desenes de milers o centenars de milers de dòlars per construir un lloc web des de zero.

Per descomptat, l’última opció és desenvolupar el vostre lloc web sense utilitzar un creador de llocs web. Teòricament és totalment gratuït, però encara heu de pagar per allotjament de servidor i altres elements. També us costa molt de temps i potser no val la pena l’esforç si no disposeu de les competències i coneixements per fer un lloc web excel·lent, de totes maneres.

Cost total: més de 10.000 dòlars, depenent del treballador utilitzat i de les funcions implementades.

Hosting / Altres despeses

Quan teniu el vostre propi lloc web, cal que tingueu els vostres propis servidors que es connectin a Internet o, més habitualment, utilitzeu un servei d’allotjament web. Això permet que altres usuaris d’Internet puguin accedir al vostre lloc web emmagatzemant les vostres dades en servidors que estan connectats constantment al web.

Servei d’allotjament

web HostingVostè paga pels serveis d’allotjament web mitjançant el lloguer essencialment d’espai de servidor per una quota mensual o anual. El tipus i la qualitat del servei d’allotjament de llocs web poden afectar moltes coses, com ara:

 • els recursos del servidor, com l’espai d’emmagatzematge o l’ample de banda
 • els vostres temps de càrrega pels vostres visitants; els millors serveis d’allotjament permeten un càrrega de pàgina més responsiva
 • ginys o complements que augmenten o amplien la funcionalitat del lloc

En definitiva, el vostre proveïdor d’allotjament web és molt important per a l’èxit i la qualitat general del vostre lloc web. L’allotjament de llocs web pot costar entre 20 i diversos milers de dòlars a l’any en funció de les necessitats de recursos del servidor. Hi ha diversos tipus bàsics de serveis d’allotjament web que podem desglossar:

Hosting compartit

Aquest és el tipus més bàsic d’allotjament web i us permet llogar l’espai que compartiu amb altres persones del mateix servidor. No obtingueu una amplada de banda ampla per als recursos del servidor, però els seus paquets de subscripció solen ser molt assequibles i solen aparèixer amb constructors de llocs web o altres avantatges..

Entre aquests, es troben els millors paquets d’allotjament per a petits blogs o altres llocs web que no necessiten proporcionar un rendiment de primer nivell a milers de visitants tot el temps. Els serveis d’allotjament compartit costen entre 20 i 300 dòlars l’any

Hosting de WordPress

Sovint veureu allotjament designat “WordPress”; Això és el mateix que l’allotjament compartit, però amb WordPress prèviament instal·lat. Aquests paquets d’allotjament sovint inclouen avantatges o funcions addicionals específicament per als usuaris de WordPress i costen al mateix preu que els plans d’allotjament compartits.

VPS-hosting-ca

VPS Hosting (servidor privat virtual)

Aquest tipus d’allotjament us permet compartir espai del servidor amb altres clients, però us proporciona recursos addicionals d’aquest servidor a causa de la màgia del programari: el servidor es separa en servidors “virtuals” per a cada usuari..

Es tracta, bàsicament, d’un bon mitjà per tenir un servidor propi i reduir els costos com amb un servei d’allotjament compartit. Aquests paquets poden costar entre 200 i 700 dòlars l’any.

Hosting dedicat

El servei d’allotjament dedicat a un servei de qualitat és el més econòmic de totes les opcions, però proporciona al vostre lloc web o empresa el seu propi servidor i tots els recursos que s’ofereixen. Per tant, es tracta de l’única opció real per a grans empreses en línia o lloc web multimèdia que rebien milers de visitants al dia. Els servidors dedicats poden costar entre 1000 i 25.000 dòlars anuals.

Domini

A més de l’allotjament web, haureu de tenir en compte les tarifes relativament més petites pel vostre nom de domini. En poques paraules, el vostre domini és la identitat en línia del vostre lloc web específica per a vosaltres i per a la vostra marca. El vostre domini segueix sent únic, tot i que altres llocs web poden tenir noms similars al vostre.

Per obtenir aquest avantatge, heu de comprar el nom de domini i registrar-lo anualment. És important tenir un nom de domini per mantenir una marca sòlida a Internet i establiu credibilitat tant amb els vostres visitants com amb Google; classifica els llocs web amb els seus propis noms de domini de manera més competitiva, cosa que la converteix en una característica imprescindible per a empreses en línia o llocs web en línia que busquen créixer.

Ell també té un paper important quan es tracta de publicitat en línia. El vostre nom de domini determina cap a on es dirigeixen els visitants quan fan clic als vostres anuncis. El fet de no assegurar el vostre domini individual significa que podrien anar a un altre lloc, malgastant els dòlars publicitaris.

Podeu comprar i registrar un nom de domini de moltes de les mateixes empreses d’allotjament que ofereixen serveis d’allotjament com hem descrit anteriorment. Els noms de domini costen entre 1 i 15 €, segons la popularitat del nom o el servei que utilitzeu.

Relacionat: Com comprar un nom de domini

SSL

SSL, o Capa de sockets segurs, la certificació és una de les peces més importants del trencaclosques del lloc web. La certificació SSL protegeix el vostre lloc web i els vostres visitants en protegir les seves dades sensibles. És una mesura de seguretat comuna i habitual que es mostra fins i tot a l’URL del vostre lloc web, cosa que qualsevol visitant que s’atura al vostre lloc pot veure si el vostre lloc web de WordPress està protegit..

Això també és important perquè recentment GDPR va posar diverses restriccions als llocs web que fan comerç internacional, però que no adopten mesures efectives per protegir les dades dels seus usuaris. Pràcticament heu de tenir la certificació SSL si voleu negociar amb clients de la UE i més enllà d’aquests dies. Els propietaris de llocs web de comerç electrònic han de tenir en compte els costos de certificació SSL com una necessitat de fer negocis.

Tot i que no sou propietari d’un lloc de comerç electrònic, obtindreu la major seguretat que aporta aquesta certificació.

Els certificats SSL poden procedir d’empreses d’allotjament web o d’altres venedors o serveis; també és possible obtenir gratuïtament la certificació SSL, tot i que els certificats SSL de pagament solen ser millors per a la seguretat general, com els models de xifrat avançat. Els certificats SSL poden costar, per tant, 0 $ o fins a 1000 dòlars per any; els llocs més grans amb més seguretat necessiten una despesa més elevada..

Nota: Si la seguretat és un problema principal (com hauria de ser), els complements de seguretat d’alta qualitat us facilitaran la vida

Cost total: 100 dòlars més al mes, fins a 1.000 dòlars de mes al mes.

SEO / contingut

Fins i tot després de crear un lloc web, no servirà per a ningú tret que l’empleneu amb contingut i optimitzeu aquest contingut per als visitants del motor de cerca. Aquí és on entra en joc el SEO o l’optimització de motors de cerca.

Contingut escrit

Quan ompliu el vostre lloc amb contingut, el cost per fer-ho pot variar en funció de la quantitat de contingut que necessiteu, així com de la qualitat i el tipus de contingut..

Per exemple, la majoria de llocs web tenen contingut escrits pels seus propietaris o creadors o escrits per redactors professionals independents. Evidentment, escriure el vostre contingut és gratuït, però pot trigar un temps significatiu, especialment quan considereu la investigació, el format i l’edició.

Al costat del flip, es poden trobar redactors professionals tant a nivell independent com a part d’una agència de redacció dedicada. La redacció de lliures d’un autònom pot ser molt barata o molt més costosa segons la qualitat que desitgeu.

La redacció autònoma pagada amb els preus inferiors al barril pot estar omplida amb errors o errors. Mentrestant, els redactors autònoms de primer nivell cobren més per cada pàgina de contingut que creen, però solen incloure enllaços afegits, optimització de motors de cerca i encàrrec de paraules clau intel·ligents a tot el contingut. Tot això pot fer que aquest contingut sigui més atractiu per als algorismes de classificació de la cerca de Google i sigui més eficaç per atraure visitants del vostre lloc web.

Les agències de redacció tenen equips d’escriptors que treballen conjuntament en contingut per a llocs web. Això els converteix en una elecció molt millor si cal omplir un lloc web més gran amb desenes de pàgines en un termini molt més curt.

Tot plegat, redacció professional tant d’un autònom com d’una agència de redacció us costarà entre 20 i 500 dòlars per pàgina segons el tipus i la quantitat de contingut. Assegureu-vos de tenir-ho en compte quan calculeu el cost final del vostre lloc web.

Altres continguts

A més, si heu de crear vídeos, música o altre contingut per al vostre lloc web, també haureu de tenir en compte aquests costos. El cost per realitzar un vídeo és essencialment incomptable a causa dels nombrosos factors que generen vídeos.

SEO

Optimització del Motor de CercaL’optimització del motor de cerca comporta obtenir contingut que utilitza de manera intel·ligent paraules clau cercades sense que es trobin com a robòtics; aquesta pràctica s’anomena sovint “farciment de paraules clau”.

Escriure el contingut de forma atractiva i crear enllaços, tant a les vostres pàgines i productes com a altres llocs web amb els quals formeu xarxa de visitants, pot ajudar el vostre lloc web a semblar més atractiu per als algorismes de resultats de cerca de Google i us ajudarà a guanyar visitants d’aquesta manera..

L’optimització de motors de cerca també amplia la ubicació de pàgines i el desenvolupament de llocs web. Per tant, hi ha redactors o altres desenvolupadors de llocs web que disposen d’habilitats d’optimització de motors de cerca i que poden cobrar-los per utilitzar-los al vostre lloc web. Per exemple, optimització d’imatges o compressió de fitxers.

Això pot cost entre qualsevol entre 700 i diversos milers de dòlars al mes; és més car si afegiu contingut constant i voleu seguir sent rellevants, i és menys car si no actualitzeu tot el vostre lloc amb freqüència.

Per descomptat, també podeu fer la vostra optimització del motor de cerca. Però tingueu en compte que això pot trigar molt de temps, sobretot si ho feu conjuntament amb l’escriptura de la vostra pròpia còpia.

Cost total: 100 dòlars per pàgina fins a 500 dòlars per pàgina en factoritzar contingut, SEO, enllaç, etc..

Màrqueting

Una vegada que el vostre lloc estigui en funcionament i l’heu omplert amb contingut, és probable que tingueu una estona de temps per dedicar-vos a la comercialització del vostre lloc perquè els visitants puguin accedir als algorismes de cerca de Google i empènyer el vostre lloc a la pàgina principal. . Es tracta de màrqueting de contingut, màrqueting de xarxes socials i màrqueting de correu electrònic.

Màrqueting de contingut

màrqueting de contingut

Publicitat de publicacions de blog o d’altres continguts directament al públic objectiu a través d’enllaçar amb llocs similars o publicitar el contingut mitjançant altres mitjans, com els anuncis de bàners.

Podeu contractar un servei de màrqueting de contingut o gastar els vostres propis dòlars publicitaris donant paraules del vostre lloc a Internet més ampla per diversos milers de dòlars al mes, fins a 10.000 dòlars, si feu un lloc realment gran amb tones de contingut..

Màrqueting de xarxes socials

Tant senzilles com assequibles; es tracta de contractar algú per fer el màrqueting per a vosaltres o fer-lo vosaltres mateixos.

De qualsevol forma, tu o el teu venedor de xarxes socials dedicaràs temps a plataformes com Facebook, Twitter i més interactuant amb els teus seguidors i aportant nous seguidors per conduir visites al vostre lloc i crear taxes de conversió més altes. Si decidiu contractar algú per fer-ho, el màrqueting en xarxes socials pot costar diversos centenars fins a 2000 dòlars al mes.

Màrqueting per correu electrònic

L’opció més barata, tot i que sovint requereix que el vostre lloc web tingui un butlletí de notícies o una llista de correu electrònic. Amb el màrqueting per correu electrònic, envia un butlletí o un missatge de correu electrònic setmanals o mensuals que mostren el vostre nou contingut o publicitat per al vostre lloc. Això només pot causar uns quants dòlars al mes de fins a 1000 dòlars al mes si feu una campanya de màrqueting de correu electrònic realment massiva.

Cost total: $ 300 a $ 1.000 dòlars, segons l’abast de màrqueting.

Manteniment

manteniment de llocs webConstruir el vostre lloc i omplir-lo amb contingut de qualitat només és part de la batalla. També necessiteu mantenir el vostre lloc web a llarg termini, cosa que implica mantenir-los en funcionament i mantenir feliços els vostres visitants, evitant el màxim temps d’inactivitat possible..

Recordeu que, si el vostre lloc web baixa, serà el temps valuós en què podríeu obtenir visitants i conversions!

La bona notícia és que El manteniment d’un lloc web és una de les despeses més baixes respecte a la resta de factors implicats en el desenvolupament d’un lloc. El manteniment del lloc web es pot estendre a:

 • adquirint recursos de servidor nous com a pics de trànsit
 • canviant servidors per a un servidor de major capacitat si el lloc web creix correctament
 • realitzar actualitzacions periòdiques de depuració o seguretat
 • fer còpies de seguretat del vostre lloc web en cas d’error en un servidor
 • gestionar les queixes del client o de treball ocupat

Tot el que heu dit, vosaltres o el vostre equip podeu esperar pagar diversos centenars de dòlars fins a 1500 dòlars anuals per totes les necessitats de manteniment del vostre lloc web. Tingueu en compte que els costos generals de manteniment poden augmentar dràsticament si necessiteu canviar els servidors de proveïdors d’allotjament ràpids o durant una emergència o si els servidors o el lloc web necessiten reparacions immediates a causa d’un atac cibernètic..

Els costos poden ser encara més elevats si un pirata informàtic aconsegueix obtenir dades sensibles dels usuaris i causa greus danys al vostre lloc, que requereix reconstrucció.

Cost total: $ 200 a $ 1500 a l’any, segons la mida del lloc web, les necessitats del servidor, etc..

Resum

Com veieu, és molt complicat reduir els costos que haureu d’esperar que pagueu per crear i mantenir un lloc web. Depèn d’una infinitat de factors, entre ells:

 • el vostre nivell d’habilitat personal
 • el tipus de lloc web que voleu crear
 • la quantitat de contingut que voleu introduir al lloc web
 • els recursos del servidor que necessiteu per al lloc
 • el nombre de visitants que obté el lloc
 • quant manteniment requereix el lloc

Per exemple, si el vostre lloc web no serà tan gran, podeu sortir amb algun allotjament barat de primera línia i reduir les despeses considerablement. A tal efecte, sovint és més intel·ligent calcular les mitjanes dels costos del vostre lloc web en funció de la mida i el tipus. A continuació, us hem donat una descripció detallada.

Web / bloc de petites empreses

 • Inicialment, preveu pagar almenys entre 500 i 10.000 dòlars. Això inclou comptabilitzar per fer algunes coses tu mateix per obtenir una estimació més baixa.
 • Espereu pagar entre 200 i 1000 dòlars anuals per despeses de manteniment anuals.

Lloc web de comerç electrònic

 • Espereu pagar fins a 3000 dòlars per a botigues amb aproximadament 100 productes i més de 20.000 a 30.000 dòlars per a botigues amb més de 500 a 1.000 productes.
 • Espereu pagar entre 5.000 i 20.000 dòlars per despeses de manteniment anuals.

Lloc web corporatiu / de grans empreses

 • Penseu que pagueu entre 10.000 i 40.000 dòlars per llocs d’alta qualitat per generar taxes de conversió i negocis, inclosa la comercialització en els productes més alts.
 • Espereu pagar entre 2000 i 20.000 dòlars per despeses de manteniment anuals.

Lloc web gestionat per bases de dades

 • Espereu pagar entre 5000 i 50.000 dòlars per la construcció inicial de llocs i la recopilació / recollida de dades.
 • Espereu pagar entre 10.000 i 60.000 dòlars per costos de manteniment anuals, incloent-hi la seguretat addicional i el manteniment del servidor per protegir les dades dels usuaris.

En última instància, el cost del vostre lloc web dependrà molt del tipus d’ajuda que contracteu, de la qualitat que desitgeu pel vostre lloc web i del temps que esteu disposat a enfonsar-vos en termes de disseny, planificació i codificació..

Sempre podeu reduir el preu amb la vostra feina amb el vostre propi esforç o buscant ofertes fantàstiques sobre coses com ara allotjament de serveis o utilitzar un creador de llocs web. Utilitzeu les quantitats anteriors com a directrius i abasts generals en lloc de regles dures i ràpides, sobretot perquè la indústria del desenvolupament web està canviant constantment.

Gràcies per llegir i bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map