Revisió WebHostingHub: rendiment de 24 mesos (velocitat i fiabilitat)

pàgina d'inici webhostinghub


Web Hosting Hub té l’objectiu de proporcionar allotjament compartit assequible a petites empreses.

Fundada el 2010, són propietat del conglomerat InMotion Hosting. Web Hosting Hub té la seva seu a Virginia Beach, VA, i tenen dos centres de dades dels EUA (a la costa oest i est).

Els seus més de 200 equips de serveis amb més de 40.000 clients nord-americans ofereixen una senzilla plataforma per ajudar-vos a començar, a executar i a créixer un nou lloc web..

Web Hosting Hub també utilitza unitats d’estat sòlid en tots els plans, que (segons es diu) poden lliurar fins a 20 vegades més ràpid que els discos durs mecànics més tradicionals utilitzats per la competència.

20x és una promesa agosarada. La fan una còpia de seguretat?

Per conèixer-ho, vam establir un nou lloc web bàsic de WordPress al centre d’allotjament web “Pla d’allotjament web personal” al juny del 2015. Es pot veure aquí estadístiques de rendiment en profunditat, incloses la autonomia i la velocitat de funcionament (feu clic a “Historial” per aprofundir).

Per tal de fer una revisió imparcial, també hem fet referència entre algunes altres fonts per fer una “revisió de fons” completa del que pensen els altres usuaris..

Avantatges d’utilitzar allotjament d’hosting hub

Web Hosting Hub té unes velocitats increïblement ràpides a causa de la seva tecnologia més avançada a un cost assequible.

Les dades estan al dia?

Mirem on realitzen un rendiment admirable.

1. ~ 7/10 Suport

Les càrregues de pàgina ràpides i el temps de funcionament són igualment importants perquè els visitants del lloc es deixaran enrere si el vostre lloc triga més de uns segons a carregar-se o no respon..

Però l’assistència al client pot ser un assassí en el tracte si no es resolen o es solucionen ràpidament els problemes.

Web Hosting Hub va proporcionar una bona atenció al client, que es va connectar amb nosaltres en menys de tres minuts (més cinc per verificar el nostre compte)..

Hi ha hagut una mica d’aturada i un retard entre les respostes, de manera que no ha estat tan ràpid ni concisa com tantes altres que hem experimentat.

En general: una experiència positiva. Les nostres comprovacions en antecedents van confirmar tant, que van revelar que la majoria d’altres clients també estan satisfets amb el servei d’atenció al client de Web Hosting Hub.

Suport del centre d'allotjament webUn xat ràpid amb assistència al client del centre d’allotjament web

2. Configuració extremada del lloc web / bloc

El centre d’allotjament web ofereix un procés de registre ràpid simplificat que pot ser el millor que hem vist després de revisar gairebé 30 hostes web..

És tan fàcil que fins i tot la mínima persona tècnica que coneguis ho pugui trobar.

A la pàgina de registre, podeu seleccionar instal·lar WordPress com a sistema de gestió de contingut del vostre lloc web / bloc o Prestashop per a comerç electrònic. Després d’un simple clic, s’ocupen de tot l’elevació pesada i us ho configuraran tot.

Configuració fàcil del centre d'allotjament web

3. Nom de domini gratuït & Migració del lloc

Teniu un lloc web allotjat en algun altre lloc?

Cap problema! El Web Hosting Hub us transferirà fins a tres llocs web i bases de dades (suposant que no superin les 5 proves). Un altre plus afegit inclou la promesa de “temps d’aturada zero” durant aquest procés.

Com començar un lloc nou? Llançaran un nom de domini gratuït per endolcir l’oferta.

4. Discos durs d’estat sòlid

Advertència: els geeks tecnològics estan a punt de tenir un nerdgasme!

Web Hosting Hub li agrada presumir que tots els llocs que allotgen aprofiten els nous discs durs d’estat sòlid. Segons els experts de PCMag, aquestes “unitats SSD” poden oferir resultats 20 vegades més ràpids que els discs durs (mecànics) habituals que utilitzen algunes de les competicions..

Sí, hi és.

(Personalment, no vam experimentar un gran augment del rendiment durant el nostre procés de revisió. Tot i això, van ser més ràpids que la mitjana d’hosts web que hem revisat durant aquest període de sis mesos.)

5. Garantia de devolució de 90 dies

Sempre podeu dir quines empreses hi ha al darrere del seu servei consultant les seves polítiques de reembossament.

Web Hosting Hub és un gran creient que ofereix una garantia completa de devolució de 90 dies (una de les poques ofertes amb un termini prorrogat).

Això vol dir que si teniu en compte donar-los una oportunitat, teniu una possibilitat gairebé lliure de risc de “provar la conducció” dels seus serveis durant tres mesos complets.

O, aproximadament, el temps que triguem a oblidar per complet on has allotjat el teu lloc en primer lloc. ��

Aquesta és una excel·lent notícia si estàs preocupat per comptar amb un amfitrió web només per saber més endavant que no els agraden els seus serveis i funcions..

Segons les Condicions del servei del Centre d’allotjament web, hi ha algunes tarifes que no es poden reemborsar.

Les tarifes pagades per un subscriptor, com ara comprar certificats SSL, privadesa de dominis o noms de domini no es poden reemborsar.

Si un subscriptor registra un nom de domini a través del Centre d’allotjament web com a part de la promoció de “Nom de domini gratuït”, haurà de pagar 11,99 dòlars anuals pel domini, més una quota administrativa de 5,00 dòlars..

Això significa que deduiran un total de 16,99 dòlars del seu import total de la devolució, que és força normal quan es compara amb la majoria de competidors.

Tanmateix, conservareu la propietat completa dels vostres noms de domini i els podreu transferir a un amfitrió alternatiu després d’anul·lar la vostra subscripció amb el centre d’allotjament web.

6. Són respectuosos amb el medi ambient

Tot i que no hem pogut trobar certificacions per a Web Hosting Hub de l’EPA que demostrin que és un host web verd, sí que tenen diverses polítiques ecològiques..

Des de 2010, la companyia reclama fer esforços per reduir els residus, reciclar el més sovint possible i utilitzar menys productes de paper.

Web Hosting Hub té un centre de dades eficient en termes d’energia i consideren que reduir l’ús d’energia és millor que simplement compensar-lo.

La companyia va obrir el primer centre de dades verd (sempre!) A Los Angeles, Califòrnia, mitjançant la tecnologia avançada de refrigeració externa.

Han reduït el 70% els seus costos de refrigeració passant a aquest mètode de refrigeració i també afirmen haver reduït la producció de carboni en més de 2.000 tones anuals.

Segons Building Energy Resilience, només una tona de CO2 ompliria una casa ranxo d’una planta de 1.250 peus quadrats (amb una alçada mitjana de 13 peus) plena de diòxid de carboni, per la qual cosa és una reducció enorme.!

L’aire refredat exterior elimina l’aire calent de l’edifici per introduir aire més fresc, cuinant-lo només a través de les unitats CRAC quan sigui necessari per temperatures elevades o humitats.

Els centres de dades tradicionals funcionen amb condicionadors d’aire per a ordinadors, també coneguts com CRACs, les 24 hores. Aquest mètode permet que l’aire calent es refredi i es recirculi, però es consumeix més energia de la necessària.

Si us preocupa reduir la vostra petjada de carboni o voleu treballar amb marques que es preocupen pel medi ambient, considereu el lloc web Hosting Hub.

És possible que no siguin tan verds com altres llocs, com Green Geeks, però continuen fent onades innovadores a l’hora de ser eficients energèticament.

7. Temps de funcionament estàndard de la indústria

El nostre procés de proves de 24 mesos va revelar que el centre d’allotjament web té un temps de vida mitjà al voltant del 99,94% que és un resultat estàndard de la indústria.

Està bé!

Tot i que han lluitat des del principi per oferir un bon temps de treball de forma constant. Alguns mesos són excel·lents, mentre que d’altres lluiten per l’estabilitat. Calia una bossa mixta per ser sincer.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,88%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,99%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,83%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,92%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,89%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,72%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,97%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,99%

WebHostingHub estadístiques de darrers 24 mesosHorari mitjà de servei d’allotjament web | Veure estadístiques

Contres d’utilitzar allotjament d’amplificadors web

Web Hosting Hub proporciona una llista decent de positius. El suport va ser adequat i el temps de funcionament correcte.

Aquests són algunes de les maneres principals d’avaluar un host i el Web Hosting Hub va lliurar les mercaderies.

Malauradament, també hi ha alguns possibles inconvenients.

1. Oferint només allotjament “compartit”

Al Web Hosting Hub li agrada mantenir les coses senzilles, oferint NOMÉS opcions d’allotjament compartides. Això proporciona uns quants avantatges, com ara el procés de registre ràpid.

Si tot va bé i el lloc es desenganxa, això podria presentar alguns problemes.

Els llocs web més grans (i els usuaris més experimentats) volen utilitzar opcions d’allotjament dedicades per a llocs més grans que necessiten més recursos per executar-los. I si toqueu aquest punt d’inversió, podríeu veure obligat a tornar a començar el procés de revisió d’allotjament mitjançant més opcions premium a qualsevol altre lloc..

Un tipus de molèsties si sabeu que pot ser una opció en un futur no gaire llunyà.

2. Temps de càrrega massa elevats de la pàgina

Web Hosting Hub es mostra orgullós de la seva velocitat, fent referència al fet que els seus discs durs d’estat sòlid poden ser fins a 20 vegades més ràpids.

(Hem esmentat que tenen discs durs d’estat sòlid?)

Tot i això, la nostra experiència no va mostrar 20 vegades més ràpid, però la seva velocitat va arribar a 767ms, que malauradament és un resultat massa mitjà per a nosaltres.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

WebHostingHub estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana del centre d’allotjament web Web 2019-2020 | Veure estadístiques

Tot i que aquest no és el pitjor resultat del Web Hosting Hub, encara hi ha hostes molt més ràpids.

3. Trucs de preus d’allotjament antics

Segur, aquest preu mensual baix de 5,99 dòlars sembla molt. PERUT haureu de registrar-vos tres anys complets per aconseguir-ho.

Voleu començar només de mes en mes? No ho pots fer. Els dotze mesos són els més baixos, i el preu augmenta fins als 7,99 dòlars mensuals (pagats per avançat).

Al capdavall, no és tan gran.

Malauradament, aquest truc de preus és bastant generalitzat en el sector de l’hostaleria, ja que molts intenten atraure la mateixa trucada. Si el comprador vés amb compte, suposem.

Preu del centre d'allotjament web

4. Honoraris addicionals per fer còpies de seguretat & Seguretat – No és bo …

Les còpies de seguretat diàries són increïblement útils per diversos motius.

Per exemple, de vegades, els plugins no funcionen bé. Pengeu-ne una de nova i toqueu Activa immediatament sense comprovar per veure quines versions de WordPress (o del vostre tema) s’ha provat. De sobte … res. El lloc es va fent.

Almenys, es pot recuperar fàcilment d’aquest error. Déu prohibeix que els pirates informàtics explotin incompliments de seguretat i que injectin codi maliciós. Bona sort netejant això!

Les còpies de seguretat us poden ajudar en cada cas, la qual cosa us permetrà colpejar bàsicament el botó de rebobinatge per simplement tornar a la versió anterior.

PERUT només són bons si (1) recordeu fer-los, (2) feu-los de manera coherent i (3) manteniu-los “fora de lloc”, de manera que tampoc es corrompen.

Web Hosting Hub ofereix proporcionar còpies de seguretat diàries i fins i tot automatitzar el procés, però us costarà un dòlar més cada mes.

La majoria dels altres amfitrions web faran servir les funcions de seguretat de forma gratuïta, com a part de la seva oferta principal. Però un cop més, el Web Hosting Hub et proporciona níquel per a protecció antivirus i anti-spam, i molt més.

Els preus no són tan terribles. És el principi que frustra.

5. Possible activació retardada

Centre d’allotjament web (de manera similar a l’empresa InMotion Hosting) pot requerir detalls addicionals (com fins i tot una trucada telefònica en directe) per verificar completament el vostre compte.

En teoria, això és positiu perquè és per seguretat. Tot i així, pot ser frustrant si intenteu que les coses funcionin i us situeu a l’estranger.

Preu del centre d’allotjament web, plans d’allotjament & Fets ràpids

A diferència d’altres hostes web, el Web Hosting Hub només ofereix allotjament compartit. Aquí teniu una visió ràpida dels seus plans d’allotjament compartits:

 • Pla d’espurna: Aquest pla costa 5,99 dòlars mensuals. És compatible amb 2 llocs web, 10 bases de dades MySQL i 25 sub-dominis.
 • Pla Nitro: Aquest pla costa 7,99 dòlars mensuals. Admet llocs web il·limitats, subdominis il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades
 • Pla de dinàmica: Aquest pla costa 9,99 dòlars mensuals. Admet llocs web il·limitats, subdominis il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades.

Tots els seus plans d’allotjament inclouen un nom de domini gratuït, una icona de luxe, funcionen amb SSD i tenen accés SSH.

Preu i plans del centre d'allotjament web

  • Domini Lliure: Sí.
  • Facilitat de registre: Procés d’inscripció d’una pàgina molt fàcil. Un dels millors.
  • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit.
  • Taxes i clàusules ocultes: Hi ha un límit de 75.000 fitxers i 10.000 missatges (o una mida de 2 GB) per als usuaris. Els comptes que superen els 10 GB o 75.000 fitxers queden automàticament exclosos del seu sistema de còpia de seguretat. Podeu costar fins a 50 dòlars per recuperar la vostra còpia de seguretat.
  • Upsells: Uns pocs canvis.
 • Activació del compte: Activació ràpida. Aneu amb compte de la verificació del compte, especialment si esteu fora dels Estats Units.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars mitjançant Softaculous.

Recomanem el centre d’allotjament web?

Malauradament, no podem recomanar el centre d’allotjament web.

El seu temps de servei i atenció al client és força bo. Però la seva velocitat és a tot arreu i els preus no són tan bons com els anunciats. Pot ser que la vostra verificació del compte retardi 24 hores, si teniu la base fora dels Estats Units I, en general, el seu rendiment és una mica massa mitjà.

Seria millor registrar-se amb la seva marca germana: hosting InMotion o triar alguna de les nostres principals ressenyes d’allotjament web.

Heu utilitzat Web Hosting Hub? En cas afirmatiu, deixeu una revisió honesta i transparent del Centre d’allotjament web a continuació. Acollim totes les experiències positives i negatives.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map