Revisió MidPhase: un temps de desenvolupament impressionant (99,99%), però una mica lent …

Pàgina inicial de MidPhase


La fase mitjana és econòmica.

Com, quatre dòlars al mes barats.

Si la vida ens ha ensenyat alguna cosa, sovint no és bo alguna cosa barata.

És a dir, MidPhase ha de tenir un temps de vida terrible o serveis al client excel·lents com Web Hosting Pad o HostMetro. Dret?

Quatre dòlars ni tan sols cobren ni una tassa de cafè en aquests dies Com a Terra cobreix els despeses altament elevats de comprar i executar servidors d’allotjament. Per no parlar dels lloguers i els empleats per al seu quarter social a la bonica Salt Lake City, Utah.

Però MidPhase no és una operació de vol per nit. Des del 98, porten equips al Regne Unit, Ucraïna i Índia. Des d’aleshores, s’han fusionat amb el grup UK2 a ”07 (que també és propietari de WestHost).

L’objectiu és que aquest no és el seu primer rodeo.

Al juny del 2015 vam establir un lloc web bàsic de WordPress al “Pla personal d’allotjament web” de MidPhase per analitzar-ne el rendiment i veure si realment poden aparèixer grans coses en paquets barats..

Podeu consultar les estadístiques de rendiment, com ara el temps de funcionament & feu clic a “Història” per aprofundir-hi.

Avantatges d’utilitzar l’allotjament de MidPhase

El primer que us ve al cap per allotjar 4 dòlars, és haver de seure al telèfon amb algú que no parli el vostre idioma durant tres hores mentre intenteu determinar per què baixa el vostre lloc web. Afortunadament, ni tan sols és a prop de ser precisos.

Aquí es mostra el rendiment de MidPhase durant el nostre procés de revisió durant 24 mesos.

1. 99.99% Temps de funcionament durant 24 mesos (és realment bo)

Contra tot pronòstic, MidPhase va lliurar un 99,99% de temps de vida durant 24 mesos. No només és bo, sinó que és fenomenal (un dels millor l’hem vist després de revisar més de trenta hosts web fins ara). Actualment només Bluehost i SiteGround estan al mateix nivell.

Fes un cop d’ull:

Última durada mitjana dels dotze mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,98%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 100%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

MidPhase estadístiques dels darrers 24 mesosMitjana de fase de temps mitjà de funcionament | Veure estadístiques

2. Respostes de bitllets de suport ràpid

D’acord, el temps de funcionament és excel·lent. Això ha de voler dir que el servei al client és un malson subcontractat. Com es pot executar rendible amb 4 dòlars al mes?

Hem provat el seu sistema de ticketing d’assistència i hem rebut una resposta detallada de Britton (tècnic d’assistència) als 40 minuts de l’assistència al client. Aquí teniu el aspecte de la conversa:

Suport de mitja fase

Agent d’atenció al client a MidPhase

A diferència d’altres hostes, ofereixen atenció telefònica tant amb números gratuïts com internacionals.

Fins ara, tot bé!

3. MOLT barat

Hem esmentat MidPhase és barat?

Hi ha un pla a llarg termini amb la seva opció d’allotjament més barata compartida 3,95 dòlars al mes.

La captura? Com a mínim un compromís d’un any (que malauradament és un truc estàndard de la indústria).

Ofereixen un pla mensual real que comença a partir de 7,95 dòlars mensuals (val la pena assenyalar que alguns altres amfitrions requereixen un registre de 12 mesos com a mínim, així que es tracta d’una opció decent a curt termini).

Preu mitjà de fase

4. Migracions gratuïtes & Transferències

MidPhase registra una tendència comuna de la indústria proporcionant serveis de migració de llocs gratuïts per a tots els comptes de cPanel.

Per ser sincer, això semblava una mica massa bo per ser veritat. Molts hostes poden proporcionar una transferència única de llocs per zero dòlars. Però aleshores et cobraran molt per més.

Altres us cobraran fins a 150 dòlars per moure qualsevol cosa.

No és MidPhase, però. És bo veure que, malgrat el seu enfocament barat, no són els clients que pateixen la níquel que no els compensa.

Vam fer el seguiment de les seves representacions d’atenció al client per confirmar-ho tot. I ens complau anunciar que no cobraran més per llocs addicionals, sempre que els comptes proporcionin accés cPanel.

5. 99,9% Garantia de temps

El nostre test MidPhase va mostrar un excel·lent funcionament durant els darrers anys.

No és una sorpresa, donat el seu compromís amb el temps lliure.

Disposen d’una pàgina d’estat al seu lloc que proporciona actualitzacions en temps real, així com informes o incidents anteriors.

Però això no és el millor.

També tenen una “garantia de temps de vida del 99,9%” per als seus paquets d’allotjament.

Baixeu per sota d’aquest llindar i podeu demanar un crèdit al compte.

Tanmateix, basant-nos en la nostra experiència fins ara, no heu de felicitar-los massa sovint.

La xifra d’activitat mensual més baixa que hem vist és del 99,98%. I és molt superior al 99,9% mínim que mantenen.

Contra d’utilitzar l’allotjament de MidPhase

L’allotjament de quatre dòlars no pot ser perfecte. Hi ha alguns inconvenients a considerar si valoreu altres funcions d’allotjament i, a més d’estalviar-ne el màxim.

1. Velocitat mitjana lenta

El temps de funcionament de MidPhase és excel·lent. El seu servei d’atenció al client està atent.

Malauradament, no es pot dir el mateix sobre els temps i la velocitat de càrrega de la pàgina. La nostra última anàlisi de 24 mesos va mostrar un velocitat mitjana de 1.135ms.

Ni terrible ni tampoc genial.

Però barat! I gairebé el més ràpid per a aquest interval de preus.

Si la velocitat és una prioritat màxima (que hauria de ser per als llocs comercials, ja que afecta la usabilitat, les conversions i els rànquings de cerca), potser voldreu pesar els costos enfront dels beneficis en aquest moment..

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos

MidPhase estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana de mitja fase 2019-2020 | Veure estadístiques

En conclusió: Aquest tipus de temps de càrrega no són necessàriament dolents. Per exemple, els proveïdors d’allotjament més populars i costosos no han aconseguit que la càrrega d’un lloc web sigui més ràpida d’1 segon.

2. Garantia de devolució de diners no clara

Molts hostes web ofereixen una garantia estàndard de devolució de 30 dies. Alguns fins i tot arriben fins a estendre aquest període a 90 (o 97!) Dies per assegurar-vos que estigueu satisfets amb el servei abans d’aconseguir que us comprometeu..

Vam trobar esments d’una garantia de devolució de 30 dies per al seu WordPress i opcions de pla d’allotjament compartit. Tingueu en compte que, no hem trobat les mateixes garanties per a molts dels altres serveis.

També hi ha un munt de respostes al servei d’assistència (com aquest), que confirma que hi ha algun tipus de devolució de 30 dies.

Recomanen llegir els seus termes per obtenir més detalls, però això és una part del problema: no hi ha molta informació,.

Així que pensem que haureu d’estar bé als 30 dies.

Alguna cosa que cal considerar i possiblement preguntar sobre si intenta aprofitar aquesta taxa a llarg termini baixa.

3. Seguretat? Algú, algú? Bueller?

Molts hostes web proporcionen una llarga llista d’aplicacions de seguretat disponibles amb uns quants simples clics per bloquejar el vostre lloc i protegir les coses dels intents nefastos. Alguns fins i tot aniran més enllà i realitzaran serveis de manteniment preventiu per assegurar-vos que esteu bé.

No hem trobat les mateixes opcions d’assistència amb MidPhase. Una altra possibilitat de plantejar-se o informar-se sobre al registrar-se.

Preu de renovació de 4.High (a tots els productes)

El preu del adhesiu de 3,95 dòlars per mes de MidPhase per al seu paquet personal d’allotjament web es veu força bé a la superfície.

Tanmateix, si heu estat al joc mentre ho tenim, sabreu que els preus publicitaris solen venir amb algunes “gotchas” que us poden tornar a atrevir si no esteu atents.

Malauradament, MidPhase no és diferent en aquest cas.

La major captura, en aquest cas, és l’elevat cost de renovació quan caduca el primer pla. El vostre preu es duplicarà bàsicament, independentment dels plans que trieu.

El personal d’allotjament web, per exemple, va des de 3,95 dòlars / mes fins a 6,95 dòlars al mes. El pla Professional va des de 4,95 dòlars / mes fins a 8,95 dòlars / mes, mentre que el de negoci també passa de 5,95 dòlars / mes a 10,95 dòlars / mes.

Els preus de renovació de MidPhase augmenten ràpidament.

Bummer, cert?

Excepte aquí, la cosa:

Aquest no és ni el pitjor augment de preus que hem trobat.

No, aquest luxe està reservat als registres de dominis. El primer any us costarà 15,99 dòlars. És una mica alt, però no està massa malament en el gran esquema de coses.

El problema apareix quan és hora de renovar el preu del domini. Els preus de renovació superiors als habituals són força habituals a l’espai d’allotjament. Però no és als dominis. Pagueu la vostra quota anual i gairebé mai canvia per molt que la tingueu.

MidPhase, en canvi, augmentarà el preu del vostre domini des dels 15,99 dòlars / any fins als 45,99 dòlars / any. És absurd si som sincers.

Bàsicament pretenen clients, sabent perfectament que la probabilitat que vulgueu moure el vostre domini o allotjar-vos-hi després del primer any és poc o gens. Així, aprofiten els “costos de commutació” per combinar els preus.

Ens tornen bojos, però no som fans immensos de pràctiques empresarials dissenyades per castigar específicament els clients bons i fidels.

Preus de mitja fase, plans d’allotjament & Fets ràpids

A continuació, us oferim una descripció ràpida dels plans d’allotjament de MidPhase que us ajudaran a determinar si us convé:

Preu i plans de mitja fase

Plans d’allotjament compartits:

 • El “personal d’allotjament web” pla comença a 3,95 dòlars al mes (per compromís d’un any). Permet 1 lloc web, 1 subdomini, 1 base de dades i missatges de correu electrònic il·limitats.
 • El seu pla “Hosting Professional” comença a partir de 4,95 dòlars mensuals (el mateix compromís entre un i tres anys). Permet fins a 3 llocs web i 3 bases de dades i un màxim de 5 subdominis. També inclou correus electrònics il·limitats i podeu tenir complements com ara una adreça IP dedicada, un certificat SSL i analítiques web per un suplement.
 • El seu pla de “Business Hosting” comença a partir de 5,95 dòlars al mes (compromís d’un a tres anys). Disposa de llocs web il·limitats, bases de dades il·limitades, subdominis il·limitats i correus electrònics il·limitats. També inclou una adreça IP dedicada gratuïta, un certificat SSL gratuït i analítica web gratuïta.

Tots els seus plans d’allotjament compartits disposen d’espai web il·limitat, amplada de banda il·limitada i un nom de domini gratuït.

 • Domini Lliure: Sí.
 • Facilitat de registre: Procés de registre de tres passos amigable i fàcil d’utilitzar.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Hi ha un límit de 200.000 fitxers i una mida acumulada de base de dades de 10 GB en tots els comptes d’allotjament compartits. Si excedeix aquest límit, es pot acabar amb el compte.
 • Upsells: Moltes revoltes. No és divertit.
 • Activació del compte: Activació ràpida del compte.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars amb Softaculous.

Recomanem la MidPhase?

Hi ha preguntes serioses a considerar abans d’inscriure’s a MidPhase. Principalment – velocitat. Però també la garantia de devolució i els elements de seguretat.

Malgrat això, si busqueu una opció ràpida i barata, amb un bon funcionament i suport, és possible que la MidPhase valgui un rotlle de daus. En aquest cas, us recomanem ells.

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de MidPhase, consulteu els nostres amfitrions amb més rendiment aquí.

Heu utilitzat MidPhase? Deixeu la revisió MidPhase en funció de la vostra experiència (positiva o negativa) per ajudar-nos a oferir comentaris honestos i transparents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector