Revisió HostNine: host amfitrió ràpid amb un dels pitjors temps de funcionament (llegiu el motiu)

Revisió HostNine


HostNine és una de les cares més joves de l’allotjament web, fundada originalment el 2006.

EIG, que primer va ser promès, va ser retirat el 2012 per EIG, que també és propietari d’algunes de les grans marques d’allotjament com HostGator i Bluehost.

A tots els amfitrions els agrada extreure una mica la veritat quan es tracta de reclamacions promocionals al seu lloc web.

Han posat soundbites pegadisses al seu lloc web, independentment dels fets, intentant aprofitar la reputació només.

Vam comprar el “Pla personal” d’HostNine el juny de 2015, configurant un lloc web de WordPress per supervisar i executar proves durant els últims mesos. Hem recopilat les dades més importants, incloses les hores de funcionament & estarà disposat a prendre una decisió en aquesta revisió imparcial, recolzada en fets i estadístiques.

Avantatges d’utilitzar HostNine Hosting

HostNine va lliurar les mercaderies en algunes àrees diferents, inclosa una web modernament fàcil d’utilitzar i una bona garantia de devolució de diners..

Mireu els avantatges:

1. Registre amè i fàcil i el procés de registre

La majoria dels principals host web es van començar a la dècada de 1990 o a principis dels 2000. Els seus llocs web, en la seva majoria, s’assemblen.

Moltes són obsoletes, difícils d’utilitzar i simplement desaprofitades. Són difícils de navegar i trobar informació senzilla, que només resulta més problemàtica en els dispositius mòbils (que no hi havia quan alguns d’aquests llocs web es van dissenyar originalment segons la seva imatge).

Per sort, HostNine compta amb un lloc web contemporani amb una clara organització i atenció a la jerarquia de la informació que facilita la vostra vida.

Tant de bo, aquesta atenció al detall i al focus en el punt de vista de l’usuari sigui un signe de les coses a venir …

2. Capacitat de triar diferents centres de dades

HostNine compta amb centres de dades en sis ubicacions diferents, incloent els EUA, Regne Unit, Singapur, Canadà, Austràlia i Amsterdam.

Si bé la seva opció d’allotjament compartit més barata només es pot allotjar al centre de dades dels Estats Units, podeu triar la vostra ubicació amb els altres plans.

3. Migracions de llocs web gratuïtsmigracions lliures d’hostnines

HostNine ofereix migracions de pàgines web gratuïtes per a tots els seus nous clients, sempre que el seu host anterior tingui accés a cPanel.

Cap preu alt de tres dígits per moure el vostre primer lloc. I no hi ha preu per lloc si en teniu molts.

Això fa que HostNine s’ajusti bé si ja disposeu d’una suite de llocs per gestionar.

4. Sense augment de preus de renovació

HostNine tampoc duplica ni triplica el preu de renovació del vostre pla d’allotjament. El que pagueu el primer dia és el que pagareu en el darrer dia.

En comparació, altres hosts començaran els seus preus en només uns dòlars al mes. Aleshores, quan arriba el moment de renovar-se, s’aproxima als deu o vint al mes.

Per tant, per sort, no us haureu de preocupar pels mateixos increments de preus que us sorprenen d’aquí a uns quants anys.

5. Garantia de devolució de 45 dies (i crèdits acreditats)

HostNine ofereix un reemborsament complet de 45 dies. Si algun client nou no està satisfet per qualsevol motiu, podeu recuperar-lo tot, menys el cost per qualsevol “nom de domini, certificat SSL, llicència WHMCS, adreça IP dedicada i tarifes de processament” segons els seus Termes i condicions..

Els nous plans oferiran alguns d’aquests, com ara noms de domini i certificats SSL, de forma gratuïta. Però si intenteu demanar un reemborsament, també es poden deduir els costos de cadascun d’aquests.

La línia de temps de 45 dies d’HostNine cobreix l’import complet del reemborsament. Tanmateix, si voleu demanar un reembossament d’un any en un acord de tres anys, oferiran devolució d’un import proporcional.

És molt, tenint en compte que molts altres hostes no amplien aquest mateix luxe. Així, un cop es tanqui la finestra inicial de reembossament, no podreu tornar a obtenir cap altra cosa prèvia (independentment de quant temps).

Els reemborsaments es realitzaran mitjançant el mètode de pagament original en cas de crèdit, dèbit o PayPal. Els xecs, ordres monetàries i transferències bancàries no són elegibles per a un reemborsament.

Contra d’utilitzar HostNine Hosting

Normalment, si una empresa d’allotjament web lluita en qualsevol lloc (mentre que es proporcionen els conceptes bàsics, com ara el temps de funcionament correcte), serà la velocitat. No és el cas de HostNine …

A continuació, es mostren els detalls tristos d’una de les pitjors ocurrències que hem vist després de revisar prop de 30 hostes web.

1. Suport ineficaç

La nostra primera experiència amb l’assistència al client d’HostNine va ser bona.

Es van connectar en pocs minuts i van respondre a totes les nostres preguntes relativament ràpidament i va ser una gran experiència en general.

Assistència HostNine

Però, llavors, el nostre lloc web va anar caient. I tot el que vam obtenir va ser UNS correu electrònic d’ells.

HostNine falla

Correu electrònic de HostNine

Això és.

DOS mesos d’aturada, i un correu electrònic únic on bàsicament admetien que no tenien previst recuperar cap informació i tampoc tenien còpies de seguretat. Ni tan sols una oferta per reemborsar els dos mesos d’estar fora de línia.

Aquí està el tema.

No és que l’assistència al client sigui realment terrible (com alguns altres hosts web que hem revisat). Vam tenir resultats fantàstics en tractar-los nosaltres mateixos.

Però quan el temps de la seva empresa és tan atroç, les seves mans estan lligades. No hi poden fer molts, excepte baixar amb el vaixell a mesura que s’enfonsa.

Una investigació més avançada ha fet una còpia de seguretat, amb l’assistència al client que no pot fer molt per ajudar altres clients:

 • L’ajuda en directe és una broma ja que no poden fer res més que ajudar algú a recuperar una contrasenya o obrir un bitllet d’ajuda al qual ningú respondrà en més de 72 hores. Aquesta va ser la raó EXACTA per què vaig deixar HostGator i ara els vostès estan fent el mateix. # Patètic ”
 • “Així que … 30 hores espereu resposta per a un bitllet d’assistència.”
 • 3 entrades de suport des de dissabte + No hi ha respostes en qualsevol d’ells, excepte un “ja ho estem mirant” (fa dos dies) = Només heu traslladat tots els meus llocs a un nou amfitrió. “

Malauradament, el servei d’atenció al client és culpable per l’associació en aquest cas.

2. Bastant mal temps: el 99,87%

En els darrers 24 mesos, només van obtenir el 99,87%, molt per sota de la mitjana de la indústria del 99,93%. El mínim ens va decebre.

Segons sembla, no érem els únics. Realitzem una revisió de fons a cada host revisat per proporcionar un perfil ben arrodonit que no resultarà víctima de biaix.

En aquest cas, la gran majoria de ressenyes que hem vist directament d’altres clients avalen la nostra experiència. Fes un cop d’ull:

 • “Acabo de perdre el tercer client consecutiu, perquè els seus correus electrònics no han funcionat durant una setmana …”
 • “El meu lloc ha estat a la baixa 4 dies”.
 • “La setmana passada va baixar 18 llocs durant més de 24 hores … Hi havia dos servidors a la llista negra i els correus electrònics del meu client van estar tres dies baixats i van comptar sense tenir cap final a la vista”
 • “Els meus llocs web tornen a caure … tots ells. I s’han estès per una desena de servidors diferents. No estic segur de quant puc treure d’aquest servei tan merdós. “

Això no pinta una imatge molt rossa.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 100%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,90%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,99%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,93%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,76%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

HostNine darreres estadístiques de 24 mesosTemps de funcionament mitjà HostNine | Veure estadístiques

3. Temps de càrrega de pàgina lenta – 931ms

HostNine va oferir temps de càrrega de pàgines força lents, durant el període de prova de 24 mesos, que van arribar a una mitjana de 931ms.

Van començar força forts, però en els darrers mesos, HostNine ha mostrat resultats constantment lents que afecten la velocitat mitjana dels grans temps.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

HostNine 12 mesos de càrrega mitjanaVelocitat mitjana HostNine 2019-2020 | Veure estadístiques

4. Pla limitat “barat”

HostNine pot no augmentar els vostres costos de renovació, però només ofereixen les tarifes més econòmiques si us registreu al termini més llarg. Un sol mes us costarà 9,12 dòlars, i només baixareu a 7,69 dòlars el mes si prepagueu dos o tres anys..

Aquest pla barat tampoc inclou un nom de domini gratuït (de manera que serà d’altres 15 € / any) i només accedeix a un centre de dades dels EUA..

Així que es tracta d’un pla força limitat per obtenir un punt de preu més alt. No és un gran valor.

Preus de HostNine, plans d’allotjament & Fets ràpids

HostNine ofereix allotjament compartit, revendedor, VPS i allotjament dedicat, independentment del nivell de servei que necessiteu, el trobareu amb ells. A continuació, es mostra una visió ràpida dels seus plans d’allotjament compartits:

 • Pla personal: Aquest pla comença des de 7,69 dòlars al mes. Admet 1 nom de domini. El vostre servidor estarà situat als EUA.
 • Pla de negocis: Aquest pla comença a partir de 12,20 dòlars mensuals. Admet noms de domini il·limitats, inclou un nom de domini gratuït i podeu triar servidors dels EUA, Regne Unit, Singapur, Canadà, Austràlia i Amsterdam..
 • Pla d’empresa: Aquest pla comença a partir de 16,49 dòlars mensuals. Admet dominis il·limitats, inclou un nom de domini gratuït i podeu triar servidors dels EUA, Regne Unit, Singapur, Canadà, Austràlia i Amsterdam..

Tots els plans d’allotjament compartits tenen un ample i banda d’emmagatzematge il·limitat.

Planificació i fixació de preus HostNine

 • Facilitat de registre: Inscripció d’una pàgina. Procés de registre molt fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Un límit d’ús de CPU del 10 per cent, 5 per cent o 512 MB de memòria, 50 processos en execució, 15 minuts màxim de temps d’execució màxim, 150.000 inodes totals i 500 missatges de correu electrònic sortints per període de 60 minuts se situa als comptes d’allotjament compartits i revendedors..
 • Upsells: Molt poques revoltes.
 • Activació del compte: Activació molt ràpida.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars mitjançant Softaculous.

Us recomanem HostNine?

Només si sou masoquistes.

Bromes a part – encara no.

Podrien estar per sobre de la mitjana si la velocitat de la pàgina i algunes altres categories funcionen bé.

Malauradament, el seu temps de vida va ser un malson, i va reduir el rendiment de la resta de la companyia com un albatros. S’han mostrat hores de funcionament molt prometedores en alguns mesos, però és massa poc fiable recomanar-les.

Les seves audaces afirmacions al principi eren gairebé una mentida que, a més de tot, no ens deixa una sensació bona, càlida i esbojarrada..

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de HostNine, consulteu els nostres millors serveis d’allotjament web aquí.

Tens alguna experiència amb HostNine? Deixa una ressenya a continuació, bona o dolenta, no importa sempre que sigui transparent i honest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector