Revisió HostMonster: avantatges i avantatges importants a tenir en compte abans de comprar

Revisió de HostMonster


Algunes coses milloren amb l’edat. Aquest és el missatge antic de totes maneres.

Malauradament, no sempre és així.

HostMonster va ser fundada el 1996, convertint-los en un dels amfitrions web més antics de la indústria (abans de fusionar-se amb EIG el 2015).

Al juny de 2015, vam comprar HostMonster “Pla bàsic” per començar a executar proves detallades de rendiment per avaluar-ne el rendiment. Hem creat un lloc web bàsic de WordPress i hem supervisat les estadístiques del lloc, com ara la velocitat & temps de funcionament (entre altres criteris importants) durant uns mesos per determinar on s’apilen contra altres hostes web de la indústria.

L’experiència d’HostMonster els proporciona una avantatge competitiu? O el seu rendiment ha caigut, com tantes altres marques EIG adquirides recentment?

Mirem què hem trobat!

Avantatges d’utilitzar HostMonster Hosting

Admetrem: teníem moltes esperances per a aquests veterans del sector.

Han estat al voltant del bloc diverses vegades i ara són propietat d’un dels majors conglomerats del sector. Així que pensareu que haurien de tenir les seves coses junts.

HostMonster proporciona algunes coses dignes (aportant unes quantes funcions addicionals com el subministrament instantani)..

Aquí teniu un resum dels principals aspectes positius que hem trobat:

1. Per sobre de la mitjana de temps (99,96%)

La base de la nostra anàlisi a la indústria del temps de treball és al voltant del 99,93%.

HostMonster se situa per sobre de l’estàndard de la indústria, amb una mitjana temps de vida del 99,96 per cent durant els darrers 24 mesos. Va bastant bé.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,96%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,85%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,96%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,96%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,93%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,97%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,96%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

HostMonster estadístiques dels darrers 24 mesosTemps de funcionament mitjà HostMonster | Veure estadístiques

2. Suport decent (encara inconsistent)

Durant la revisió personal de HostMonster, el seu agent de suport en xat en viu es va connectar en quatre minuts i va respondre a la majoria de les nostres preguntes en dos minuts cadascuna. El suport no ens ha deixat escapar, però era prou bo per fer la feina en aquell moment.

Tot i que ofereixen suport telefònic, correu electrònic i xat en directe, hi ha un llarg procés de verificació que pot resultar inconvenient per a alguns usuaris.

Una revisió de fons, però, ha revelat crítiques inconsistents d’altres clients. Cal trepitjar amb precaució.

Assistència HostMonster

Atenció al client decent de HostMonster

3. Opcions de bona seguretat

HostMonster proporciona algunes opcions de seguretat diferents per triar per ajudar-vos a protegir el vostre lloc i a mantenir les persones malicioses (o programes) a punt..

Increïblement, la principal manera de piratejar els llocs de WordPress és a través de la vulnerabilitat de la seva empresa de hosting (fins a un 41% en un estudi)!

Tot seguit, hi ha “temes insegurs” i “plugins vulnerables”, que és el resultat natural de tantes eines de tercers diferents que intenten treballar junts en un entorn en evolució ràpida..

HostMonster fa un bon treball incloent diferents funcions de seguretat com Protecció d’enllaç directe, accés SSH, suport SSL, còpies de seguretat habituals del lloc i protecció d’assassins anti-correu brossa..

4. Aprovisionament instantani & Configuració ràpida

Si decidiu anar al seu allotjament dedicat o VPS, prometen subministrar de forma immediata els seus servidors.

Aquesta és una bona notícia per a les persones que volien començar ràpidament (o les que es trobin a l’estranger als Estats Units) perquè no haureu de passar per una llarga trucada de verificació ni per res. En canvi, haureu d’esperar que els vostres servidors estiguin a punt en segons.

Com molts altres proveïdors d’allotjament web, també publicaran un nom de domini gratuït durant un any amb tots els nous plans. Yippee!

5. Valor molt bo (emmagatzematge de 50 GB, amplada de banda no modificada, SSL gratuït)

El pla bàsic de HostMonster no és el més barat a 4,95 dòlars al mes, però obteniu un valor força bo tenint en compte algunes de les restriccions i extres.

Per començar, obtingueu fins a 50 GB d’emmagatzematge i una amplada de banda no modificada a les portes. A més, també rebeu un certificat SSL gratuït.

Si teniu en compte GoDaddy intenta augmentar-vos 100 dòlars més / any per només aquesta funció i us adoneu que el preu inicial és un valor bastant decent..

Contra d’utilitzar Hosting Hosts

Fins ara, la nostra experiència de suport va ser bona. Però hem trobat diverses ressenyes mixtes d’altres.

Agraïm que es presti més atenció als detalls sobre problemes de seguretat, per ajudar a que els llocs dels seus clients siguin segurs i segurs.

Però aquí és on les coses resulten interessants.

Anem a veure quins aspectes negatius heu de tenir en compte abans de decidir el vostre següent servidor web.

1. Temps de càrrega mitjana de la pàgina durant els darrers 24 mesos

HostMonster ha proporcionat una velocitat mitjana de pàgina de 936ms durant els darrers 24 mesos.

Això definitivament no és el millor, però tampoc el pitjor que hem vist.

Això és crític, tenint en compte que el grup Aberdeen ha trobat que només un petit retard un segon retard provoca un impacte a tota la taula:

 • Disminució del 7% en les conversions
 • Disminució del 11% en visualitzacions de pàgines
 • Disminució del 16% en la satisfacció del client

Temps de càrrega mitjà HostMonster:

HostMonster estadístiques detallades dels darrers 16 mesosVelocitat mitjana HostMonster 2019-2020 | Veure estadístiques

2. Preu errònia amb compromís llarg

HostMonster no ofereix un veritable pla “mes a mes”, amb el requisit mínim a partir dels 12 mesos.

El que és pitjor: el preu és més car també per a aquesta opció.

Per exemple, si voleu que la tarifa “promocional” més barata que mostren al lloc, haureu de comprometre’s durant tres anys (es pagarà de manera integral).

Aquest és un compromís important fer-los quan, literalment, no teniu ni idea de si encara no els agradarà.

Malauradament, aquesta tècnica també és una pràctica estàndard en l’àmbit d’allotjament.

Preu detallat de HostMonster

3. Costos ocults & Comissions

Malauradament, també hi ha uns quants costos ocults durant el camí que us poden sorprendre.

Primer amunt: la tarifa promocional “Baixa” només està disponible per als nous plans. Quan el vostre pla es renova, el preu es remuntarà a la tarifa normal (inflada).

El seu “nom de domini gratuït” no és gratuït. Si decidiu cancel·lar el vostre compte, se us cobrarà una taxa que no es pugui reemborsar.

30 dies de devolució de diners

4. Es cobren per fer còpies de seguretat

Parlant de tarifes addicionals, també hi ha un cost mensual de 1,99 dòlars per les còpies de seguretat (si voleu). Moltes altres empreses d’allotjament web que hem revisat fins ara consideraran aquesta funció com a regal, de manera que només s’incorpora a la llista llarga una altra tarifa..

5. Costos migratoris costosos

El trasllat del lloc web existent d’una empresa d’allotjament a una altra no és la cosa més difícil del món. Tècnicament, el procés és força senzill si saps el que estàs fent.

Però aquest és exactament el problema:

Fer tot aquest treball manual no val la pena ni tan sols si encara no sou un administrador web amb tecnologia.

És per això que molts hostes web que hem revisat us proporcionaran migracions de llocs sense cap cost addicional. Té sentit per a ells, ja que bàsicament guanyen un nou client mentre que el seu competidor en perd un alhora. Per tant, és un “freebie” fàcil oferir a les persones que guanyin la seva bona voluntat.

Malauradament, HostMonster no està d’acord amb aquest tema. En lloc d’això, ho estan utilitzant com una altra oportunitat de guanyar diners.

Us permetran migrar el vostre propi lloc gratuïtament a través de FTP (que significa “Protocol de transferència de fitxers”). Però, com ja hem parlat, probablement no valgui la pena dedicar-vos al vostre temps.

Així, HostMonster pot fer-ho per vosaltres, però a canvi, per 149,99 dòlars més divertits. Ho faran fins a cinc llocs i 20 comptes de correu electrònic. Tot i això, no deixa de ser bastant car en el fantàstic esquema de coses, quan el pla d’acollida que adquiriu probablement no us costi ni molt.

Almenys, no durant el primer mandat de totes maneres. El que ens porta al proper número …

6. Costos de renovació del pla elevat

Els llocs web d’allotjament web no es troben per si mateixos. Només estenen una mica la veritat.

Prenem com a exemple la pàgina de preus. Les tarifes del fons de la roca semblen excel·lents al primer pas, oi? Uns quants dòlars al mes probablement ni tan sols cobreix la factura de cafè en aquests dies.

Tanmateix, només quan feu les preguntes o els Termes i condicions més freqüents, comenceu a retirar les capes d’engany..

El primer defecte habitual sol ser que només podeu obtenir aquests preus baixos anunciats si prepageu un mínim de tres anys. Tanmateix, anem de dolent en pitjor, quan comenceu a veure quant costaran aquests plans quan arribi el moment de renovar-se després dels primers anys.

El preu de renovació d'HostMonster es duplicarà després del primer termini.

Les tarifes mensuals “econòmiques” de HostMonster es duplicarà a cop d’ull, passant dels 4,95 dòlars al mes a la baixa fins a gairebé deu dòlars per al mateix servei exacte. Els plans Plus, Choice i Plus Pro més grans s’incrementen encara més de forma espectacular, costant-vos preus premium per a una oferta relativament bàsica al final del dia..

Així que si no veieu que voleu tornar a moure els hostes d’aquí a uns quants anys, probablement val la pena recollir uns dòlars addicionals i obtenir el millor valor a llarg termini..

Preus de HostMonster, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí tens una visió ràpida dels plans d’allotjament HostMonster:

Hosting compartit: Tenen tres plans d’allotjament compartits:

 • Pla bàsic: Aquest pla costa 4,95 dòlars al mes. Admet un lloc web i inclou un emmagatzematge de 50 GB, amplada de banda il·limitada, suport per a 5 comptes de correu electrònic i 25 sub-dominis.
 • Plus pla: Aquest pla costa 6,95 dòlars mensuals. Admet llocs web il·limitats i inclou emmagatzematge no modificat, amplada de banda il·limitada, subdominis il·limitats i comptes de correu electrònic..
 • Primer pla: Aquest pla costa 14,99 dòlars mensuals, però ho és sovint a la venda a 6,95 dòlars per mes. Admet llocs web il·limitats, emmagatzematge, comptes de correu electrònic, subdominis i amplada de banda

Tingueu en compte que aquest preu només està disponible si us registreu al termini de tres anys.

Planificació i preus de HostMonster

 • Facilitat de registre: Inscripció d’una pàgina. Faciliten la inscripció.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Al registrar-vos, esteu d’acord a donar-los una llicència sense drets d’exclusió gratuïta per utilitzar el contingut disponible al vostre compte amb ells, mentre ho creguin. Tots els comptes d’allotjament compartits tenen un límit de 1000 taules de bases de dades totals, una mida total de base de dades de 3 GB i 200.000 inodes.
 • Upsells: Uns pocs canvis.
 • Activació del compte: Activació instantània.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Mojo Marketplace per instal·lar fàcilment aplicacions i CMS populars.

Us recomanem HostMonster?

No, no ho som.

Per ser sincer, el rendiment de HostMonster és bastant normal.

El seu servei d’atenció al client és decent, però inconsistent.

HostMonster ha fallat en les nostres proves de velocitat i és una gran preocupació, ja que el fet que un lloc web “funciona” és un requisit previ aquí.

A continuació, teniu el problema de trucs de preus massa habituals, que no són tan bons com els que s’anuncien quan comenceu a afegir totes les tarifes i els càrrecs addicionals amb el pas del temps..

En poques paraules, hi ha millors hostes fora pels vostres diners.

Per exemple, les nostres ressenyes han demostrat que tant A2 Hosting com SiteGround són superiors a gairebé totes les categories. Us recomanem que proveu una ullada a un d’aquests dos abans de provar HostMonster.

Tens alguna experiència amb HostMonster? Ens encantaria veure una ressenya a continuació. Donem la benvinguda a totes les ressenyes, positives o negatives, sempre que siguin honestes i transparents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector