Revisió HostMetro: problemes greus amb la velocitat i el temps de funcionament …

Pàgina d'inici Hostmetro


HostMetro va ser fundada recentment el 2012 per especialitzar-se en proporcionar només allotjament compartit.

També són un dels únics host web amb un “bloqueig de preus garantit”, de manera que el vostre preu no salta un 200% quan arribi el moment de renovar-se.

A més, tenen un 99,9% de temps de servei per completar una oferta decent d’ofertes per a clients conscients del pressupost.

Però totes aquestes afirmacions són massa bones per ser veritat?

Vam establir un lloc web bàsic de proves de WordPress al “Pla Mega Max” de HostMetric el mes de juny del 2015. Durant els últims mesos, hem supervisat i analitzat el seu rendiment, recopilant els resultats més importants, inclosos els uptime. & velocitat per poder-vos proporcionar aquesta revisió imparcial.

Comencem:

Avantatges d’utilitzar HostMetro Hosting

La “Garantia de bloqueig de preus” d’HostMetro és una de les ofertes més innovadores que hem vist després de revisar gairebé trenta empreses d’allotjament web diferents. Què més ofereixen, a més de preus baixos?

1. Atenció al client decentment decent

La nostra experiència amb el servei d’atenció al client d’HostMetro va començar força bé. Els seus agents es van connectar ràpidament i van respondre totes les nostres preguntes de manera puntual.

Suport HostMetroEl nostre xat amb un agent d’atenció al client a HostMetro

Malauradament, els nostres controls de antecedents mostren comentaris generalment diversos sobre la disponibilitat (i efectivitat) del departament d’atenció al client.

 • “No podem iniciar sessió al nostre panell c i el correu electrònic no funciona. Hem intentat contactar amb el vostre servei d’assistència en línia i ningú no el recull. Algú de vosaltres m’explicarà què està passant? ”
 • El vostre servei al client és terrible! Definitivament estic buscant un amfitrió. Em van dir que reactivaria el meu lloc perquè pogués arreglar les coses dels plugins. No s’ha fet. Això ha passat moltes vegades i he acabat. ”
 • “Hola nois, fa gairebé dies que els nostres llocs web estan baixats i no estem aconseguint cap ajuda 24 hores per respondre el bitllet? Vull ajuda més aviat, ni tan sols puc arribar-hi per trucada. “
 • “Quin és el problema del vostre suport? No puc atrapar ningú per telèfon i m’esperen gairebé dues hores. Ni tan sols puc connectar-me amb el vostre servei de xat. I el vostre suport de correu electrònic és molt lent. Tenim un problema amb els nostres correus electrònics i vull que algú m’ho solucioni. “

2. Garantia de bloqueig de preus (!)

La majoria dels amfitrions us aspiren amb un percentatge ridículament baix el primer cop que us inscriviu. Quan el vostre pla s’hagi completat i ha arribat el moment de renovar-se, aquesta tarifa baixa desapareix i el vostre preu es pot doblar o fins i tot triplicar aparentment durant la nit.

HostMetro assoleix aquesta tendència, garantint la taxa de registre inicial, fins i tot per a futures renovacions!

És una oferta enorme, que ofereix un avantatge enorme en els preus si teniu previst seguir-hi a llarg termini.

3. Transferència de llocs web gratuïta (amb limitacions)

HostMetro migrarà el vostre lloc web existent als seus servidors de forma gratuïta.

PER …

Només si no supera els 3 GB. Altrament, sou pel vostre compte.

I s’ha de sol·licitar la transferència del lloc dins dels 30 dies posteriors a la creació d’un compte.

Si no estàs satisfet, sempre pots aprofitar la seva garantia de devolució de 30 dies sense preguntes ni preguntes.

4. 99,9% Garantia de temps

La pàgina de Condicions del servei de la majoria dels amfitrions és on es mourà optimisme.

Al principi semblava un tracte tan bo comenceu ràpidament a convertir-se en un malson en llegir una política discutible rere una altra.

No obstant això, de tant en tant trobeu alguna cosa positiva que restableixi la vostra fe en algunes empreses.

Enterrada a les Condicions d’HostMetro és la seva política de garantia de temps.

Si la mitjana de funcionament anual baixa per sota del 99%, obtindreu un mes gratuït d’acollida al vostre compte. Tot i que aquesta marca és inferior a la mitjana de temps de vida que hem vist en 30 hostes, no deixa de ser una bona política que demostri que es mantenen al darrere del servei.

S’apliquen també algunes excepcions estàndard, fins i tot si són prou habituals. Si es produeixen esdeveniments puntuals com un desastre natural o un gran pirata, aquest temps d’inactivitat no es tindrà en compte en el càlcul de la mitjana de temps..

5. Garantia de devolució de 30 dies

Si no esteu satisfets en algun moment dels primers 30 dies com a nou client HostMetro, podeu demanar un reembossament complet. En general, és una cosa fantàstica.

Tingueu en compte que hi ha alguns problemes que poden afectar l’import del reemborsament.

Primer, els reemborsaments només s’apliquen als plans d’allotjament. Així doncs, significa que altres complements, com ara els serveis de còpia de seguretat o els noms de domini, no es poden reemborsar.

La bona notícia sobre els noms de domini és que si n’heu pagat per un, podeu portar-lo amb vosaltres a un altre host.

Tanmateix, si us van rebre una gratuïta mitjançant HostMetro, aquest cost normal es pot reduir a partir del saldo de devolució. També poden restar el cost dels certificats SSL gratuïts. Assegureu-vos de revisar el vostre pla quan obteniu aquests suplements “gratuïts”, ja que podrien tornar a costar-vos literalment quan sigui el moment de demanar un reembossament..
Devolució de diners de Hostmetro

Contra d’utilitzar HostMetro Hosting

HostMetro té algunes coses que t’agraden. Especialment aquesta “garantia de bloqueig de preus”.

Malauradament, el seu servei no pot coincidir amb el valor d’aquesta oferta.

A partir dels temps de càrrega de les seves pàgines:

1. Velocitat de pàgina lenta

Durant els darrers 24 mesos, HostMetro ha aconseguit, de certa manera, afegir els temps de càrrega de les pàgines 1.116ms.

Això fa que HostMetro quatre vegades més lent que el nostre host A2 Hosting més ràpid.

Tenint en compte un segon segon retard pot produir un 7% menys de conversions, HostMetro us podria costar més vendes perdudes que pagar efectivament el seu servei.

El pitjor és que han estat constantment per sota de la mitjana gairebé cada mes. De manera que no va ser com si hi hagués un mes dolent que va fer baixar els seus resultats. No, només són tan bons.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

HostMetro estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana HostMetro 2019-2020 | Veure estadístiques

2. BÉ per sota de la mitjana del 99,81% de la capacitat de treball

I els èxits continuen arribant. HostMetro ha proporcionat una temperatura inferior al promig del 99,81% en els darrers 24 mesos.

L’únic revestiment de plata amb el rendiment tan dolent és que (suposadament) acreditaran el vostre compte amb un mes d’allotjament addicional si cauen per sota del seu prompte 99,9% de vida.

Abans de saltar a l’oferta, considereu això: Una hora d’aturada al mes us podria costar molt més visitants, conversions i, per tant, vendes i diners que el que obtindreu acreditat per HostMetro.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,69%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,59%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 98,91%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,94%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,97%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,90%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,57%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,97%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,83%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,94%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,84%

HostMetro estadístiques dels darrers 24 mesosTemps de funcionament mitjà HostMetro | Veure estadístiques

3. Les còpies de seguretat “gratuïtes” us costen realment

Les còpies de seguretat són una característica essencial, perquè els problemes apareixen de tant en tant. La majoria dels amfitrions els ofereixen en certa manera, ja siguin gratuïts o de pagament.

Les Condicions d’HostMetro diuen que ofereixen “serveis de còpia de seguretat gratuïta com a cortesia”.

Sona impressionant, oi? Tenir còpies de seguretat regulars a la mà us pot estalviar molts problemes si el vostre lloc és piratejat.

Però hi ha tres grans problemes amb aquesta afirmació:

 1. Aquest servei de còpia de seguretat només funciona una vegada al mes. (Ideal, haureu de tenir com a mínim cada dia o setmanalment.)
 2. Només faran còpia de seguretat d’1 GB de mida. No és gaire gran, per ser sincer, així que en algun moment ho passareu.
 3. I el pitjor de tot, per restaurar la còpia de seguretat, us costarà 39,95 dòlars.

És així: el “servei de còpia de seguretat gratuïta” no és realment gratuït si ho necessiteu.

4. Només allotjament compartit

HostMetro només ofereix dos plans d’allotjament compartits. No hi ha VPS, cap núvol ni opcions d’allotjament dedicades.

Això farà difícil escalar la vostra infraestructura existent si superes les coses ràpidament, obligant-vos a traslladar-vos a una altra empresa d’allotjament web en un futur proper si arribeu a aquest punt..

5. Oferta de domini lliure gratuïta

Ofereixen un nom de domini gratuït en registrar-se, però NOMÉS si utilitzeu el seu codi de cupó “DOMINIS GRATU ”T”.

Les renovacions de nom de domini (o compra d’altres addicionals) us tornaran a pagar amb 14,49 dòlars addicionals, que és més car que molts altres registradors principals de noms de domini.

6. “Taxa d’instal·lació” als plans mensuals

HostMetro ofereix un veritable pla d’allotjament de mes en mes. La mala notícia és que la tarifa augmenta significativament (en comparació amb el bloqueig en un pla a llarg termini) i també haureu de pagar una quota de configuració de 14,49 dòlars..

5. Plans a curt termini més cars

HostMetro anuncia un preu de 2,95 dòlars mensuals. Tanmateix, per obtenir aquest preu, haureu de registrar-vos tres anys complets.

No hi ha cap pla que tingui una durada inferior a un any. I fins i tot aquesta opció d’un any tindrà un cost de 4,95 dòlars al mes.

El preu de HostMetro és més barat durant el termini que compreu.

Preus de HostMetro, plans d’allotjament & Fets ràpids

HostMetro només ofereix allotjament compartit. Aquí tens una visió ràpida dels seus plans d’allotjament compartits:

 • Pla Mega Max: Aquest pla comença a partir de 2,95 dòlars mensuals. Inclou emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada i suport per a llocs web il·limitats.
 • Pla Super Max: Aquest pla comença a partir de 6,95 dòlars mensuals. Inclou emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada i suport per a llocs web il·limitats. També inclou un certificat SSL gratuït, exploració diària de programari maliciós i seguretat avançada.

Planificació i preus HostMetroPlanificació i preus HostMetro

 • Facilitat de registre: El procés de registre és una mica difícil. Això podria ser més fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Els comptes estan limitats a 200.000 inodes, un 10 per cent de CPU i memòria. En cas de sobrepassar aquest límit, es pot suspendre el vostre compte i no sereu elegibles per a un reemborsament.
 • Upsells: Uns pocs canvis.
 • Activació del compte: Pot trigar molt. Podeu activar-lo de manera immediata pagant una quota de 5 dòlars.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació senzilla amb un clic d’aplicacions i CMS populars amb Softaculous.

Us recomanem HostMetro?

No, no.

El servei al client d’HostMetro és constantment decent. La seva “garantia de bloqueig de preus” és molt maca. Altrament, es tracta del més bonic que podem dir sobre ells.

HostMetro inclou una de les velocitats de càrrega de pàgines més lentes que hem vist mai. Tenint en compte les influències de la velocitat del lloc (no només l’experiència dels usuaris, sinó també les classificacions i les conversions del motor de cerca al vostre lloc web), hi ha un greu perill per a la línia de fons (consulteu els ingressos) aquí.

El seu temps de vida és bastant dolent també. Per sota de la mitjana, amb temps morts llargs que poden interrompre l’accés en moments crítics.

Sincerament, hi ha molts hostes web que us proporcionaran MOLT millor temps de càrrega de pàgina, temps de funcionament més estable i millor servei al client per als mateixos (o menys) bucs.

Alguna vegada heu utilitzat HostMetro? Si és així, deixeu una ressenya a continuació. Donem la benvinguda a totes les ressenyes, siguin bones o dolentes, sempre que siguin transparents i honestes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map