Revisió HostGator

HostGator

Good Host Hoster, ofereixen milions de llocs web, però en val la pena? anem a esbrinar!


Qualificació global

Pla més barat
2,75 USD USD / mes

HostGator: un resum breu per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

HostGator és un amfitrió web que utilitzeu si teniu un pressupost molt ajustat. Són molt barats (2,75 dòlars USD si us bloquegeu durant uns quants anys, és a dir 3,70 dòlars AUD), que és genial … però es presenta amb alguns inconvenients.

Velocitat: Seràs a un servidor nord-americà, és a dir, gairebé tots els llocs allotjats més a prop que els EUA seran més ràpids (si fan servir un amfitrió decent). A més, a Google no li agraden els llocs lents, de manera que pot fer mal als vostres rànquings i visibilitat en línia.

Suport: Estan bé i realment tenen una bona resposta, però no són tan especialitzats en comparació amb altres host.

Bloquejat: Només podeu obtenir el preu més baix si us bloquegeu uns quants anys, cosa que no és ideal si decidiu canviar de mig.

1 lloc: Si voleu allotjar més d’un lloc (a molts els agrada experimentar), haureu d’actualitzar i pagar més (en aquest moment, també podríeu escollir un host premium).

Així que el que realment estem dient és… comproveu el vostre pressupost i, si podeu canviar un import extra de $ 1,20 USD / mo, aneu amb un host web com SiteGround, són molt més ràpids, més especialitzats, tenen un munt de funcions fantàstiques que HostGator no fa. No en tens, etc. etc. Tens la foto, pots consultar la nostra revisió de SiteGround aquí

Encara us interessa HostGator, continua llegint.

Recerca HostGator

Revisió HostGator

Molt bé, anem a entrar en alguns detalls específics. Començarem amb una història ràpida de la companyia (sempre ho fem), després passarem directament al que pensem que són els seus principals avantatges i contres, amb algunes funcions i el nostre veredicte al final (que imita el nostre resum al principi. ).

Quant a HostGator

HostGator va ser fundada el 2002 per un home anomenat Brent Oxley, que aleshores era només un estudiant que assistia a la universitat. Després del primer any de negoci, tenia una modesta base de clients de poc més de 100 clients, però per a l’any següent la seva base de clients s’havia incrementat per deu. Al 2006, HostGator havia obert la seva primera oficina internacional i el creixement d’aquesta empresa no mostrava cap retard.

Des del creixement inicial d’aquesta empresa, han mantingut un creixement constant i han obert diverses oficines a tot el món i han començat a competir al mercat australià d’allotjament web. Actualment, acullen més de 8 milions de dominis i s’han establert com un dels amfitrions de llocs web més cobejats del negoci. És realment impressionant la manera en què s’han escalat.

Pros & Cons de HostGator

Pros:

Barat

A 2,75 USD / mes USD, barat és definitivament la paraula correcta. Normalment quan els preus són tan baixos, alguna cosa és horriblement malament, però HostGator aconsegueix oferir un servei digne malgrat el seu baix cost.

Tants plans

Independentment de quin tipus de servei d’allotjament web busqueu, HostGator el ofereix. Tant si busqueu allotjament en núvol, allotjament compartit, allotjament de distribuïdors o només eines de comerç electrònic, ho tenen cobert.

Grans números de temps de sortida

Aquesta companyia compta amb un rècord de funcionament molt estable i constant, que oscil·la entre el 99,96% i el 99,97%. Això és superior a la mitjana de temps de la indústria, la qual cosa és impressionant. El temps d’activitat és fonamental per a l’èxit del vostre negoci, ja que qualsevol temps d’inactivitat us pot costar molt.

Seguretat millorada

Si adquiriu un dels plans d’allotjament web més premium, accedireu a les funcions de seguretat millorades de HostGator. Inclou còpies de seguretat de dades que es produeixen diàriament, així com l’eliminació automàtica de programari maliciós de manera que no haureu de perdre cap temps valuós preocupant-vos per aquests problemes. Dit això, si teniu $$$ per anar amb un pla premium, també podreu mirar un host més premium que després (SiteGround per a la majoria de la gent, o una cosa com Kinsta o Pressidium si esteu buscant serveis de gamma alta) Hosts de WordPress).

Principiants-amistosos

Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb l’allotjament web o estiguin construint el seu primer lloc web, HostGator té l’esquena. El seu final és força fàcil d’utilitzar, fins i tot per a principiants. Alguns host web tenen una interfície molt difícil de seguir amb els usuaris per interactuar, però afortunadament, HostGator s’esforça a mantenir la seva interfície d’usuari el més fàcil de seguir. Els usuaris també tindran accés a pàgines de preguntes freqüents, tutorials en línia i documents informatius a cada pas del camí.

Contres:

Velocitat lleugerament inferior del temps de càrrega

Si bé la mitjana de temps de càrrega de pàgines d’HostGator només està lleugerament inferior a la mitjana de temps de càrrega de pàgines (amb els seus servidors als Estats Units), encara és un desavantatge per als australians. Els motors de cerca factoritzen la velocitat en el seu algorisme de classificació orgànica de la cerca i qualsevol retard en el temps de càrrega de la pàgina d’una empresa té la possibilitat d’afectar negativament les seves vendes. Dit això, si utilitzeu un CDN, això es converteix en un problema no. Per descomptat, si esteu als Estats Units, al Canadà o, fins i tot, més remots, com ara el Brasil, no cal tenir CDN.

Altres funcions interessants

Atenció al client les 24 hores

Com es va dir anteriorment, el servei al client d’aquesta empresa és força útil, però un altre benefici enorme és que el servei d’atenció al client està disponible 24 hores al dia. Això és extremadament útil perquè moltes vegades els problemes més importants es produiran en els moments més estranys (mitja nit, caps de setmana, etc.).

Garantia de devolució de diners

Això sempre és útil. Si no esteu satisfets amb els seus serveis, podeu obtenir un reemborsament complet durant els primers 45 dies d’utilitzar-los.

Migració gratuïta

HostGator està encantat de traslladar el vostre lloc web existent al seu propi web hosting, estalviant molt temps i recursos.

Conclusió

Com hem esmentat algunes vegades, si acabeu de començar i el pressupost és prou ajustat, inscriviu-lo definitivament. Però si podeu canviar els 1,5 dòlars addicionals, us recomanem que feu una ullada a SiteGround ja que, en benefici de la velocitat addicional (i de les funcions orientades a WordPress si feu servir WordPress per crear el vostre lloc).

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 29/06/2018L’article revisat HostGatorAvaluació de l’autor 31a1a1agrisgrisNom del producte HostGatorPrice
2,75 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector