Revisió de l’espai – Contres i avantatges per a un potencial comprador (2020)

Durant els darrers set mesos, hem supervisat el rendiment global de Squarespace com a amfitrió web. Hem provat temps de funcionament, temps de càrrega, assistència al client, funcions del servei i molt més. A continuació, es mostra la revisió detallada de l’espai quadrat que es basa molt en les dades.


Què és Squarespace?

Revisió de l’espaiPàgina inicial de l’espai

Squarespace va ser fundada a l’habitació dormitori del CEO Anthony Casalena a l’abril del 2003.

Aquests dies, és molt més que un funcionament de l’habitació dormitori.

Amb seu a Maryland, l’empresa compta amb 827 empleats a les seves tres ubicacions. Milions de llocs web s’allotgen a la plataforma Squarespace.

El 2017, HIRED va rebre el nom de Squarespace “Marca empresarial basada a Nova York” # 1.

El mateix any, l’empresa va ser batejada per Fortune com una de les 50 millors places per treballar per als pares i va ocupar el lloc número 26 de la llista..

A la seva pàgina d’inici, la marca afirma ser “Confiada en el millor del món”, que mostra diversos clients notables com Lyft i Airwalk.

Però, realment, Squarespace és tot el que està trencat? Per descobrir-nos, vam crear el nostre propi lloc de proves amb Squarespace al maig del 2018. Per a aquells interessats en les dades brutes, consulteu la nostra pàgina pública Pingdom..

A punt? Comencem…

Avantatges d’utilitzar l’espai

Squarespace té moltes avantatges, com ara un temps de funcionament sòlid, suport i característiques. Aquí teniu tots els detalls.

1. Força, 99,98%

La nostra anàlisi del temps de funcionament de Squarespace durant els dotze últims mesos ha sortit amb una mitjana de temps del 99,98%. Molt respectable en comparació amb molts altres host web.

Durant els mesos de gener, desembre, octubre, setembre, juliol, juny i abril, no vam experimentar cap temps d’inactivitat al nostre lloc de l’espai. Només cal mirar els nostres resultats.

Duració mitjana mitjana dels últims dotze mesos (2019-2020):

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,87%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 100%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,94%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,96%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,97%

Estadístiques dels darrers mesos al quadratTemps de funcionament mitjà al quadrat | Veure estadístiques

2. Atenció al client integral

Squarespace ofereix una àmplia atenció al client, completada amb una base de coneixement cercable, un fòrum de la comunitat i seminaris.

També ofereixen xat en directe. Abans de connectar usuaris amb un agent de serveis, Squarespace suggereix automàticament articles sobre bases de coneixement que podrien ajudar a resoldre el problema.

Atenció al client de Squarespace

Si aquests suggeriments no us fan cap petja, podeu optar per enviar-vos per correu electrònic a l’empresa o per xatejar en directe amb un agent (si el xat en viu està obert).

opció de correu electrònic i xat en directe

L’horari de xat en directe és de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00 EST.

Hem provat la funció de xat en directe per veure com són eficaços els agents de Squarespace en proporcionar suport. Aquí hi ha la pregunta que vam enviar:

Xat d’atenció al client

Dos minuts més tard, ens van rebre una resposta que va afirmar que actualment tots els altres assessors estan ajudant a altres clients i que el nostre missatge es va col·locar a la posició número tres de la cua.

xat continuat d’assistència al client

Tres minuts més tard, vam rebre aquest missatge:

retard del xat de suport al client

Catorze minuts després d’arribar a la sortida, finalment ens vam connectar amb un agent. Un cop connectat, l’agent va tenir una resposta molt ràpida i ràpida.

Agent de xat de suport al client

També va tenir molta cura i va fer preguntes tècniques que podrien ajudar-la a comprendre millor la nostra situació.

Xat d'assistència al client de Squarespace

Al final del nostre xat, va sortir amb diversos recursos i instruccions que van solucionar el nostre problema.

informació d'ajuda al xat de creació personalitzada de clients

I fins i tot va tirar-ne un extrem o dos, cosa que vam pensar que era força notable. Va fer que el temps d’espera de gairebé quinze minuts valgués la molèstia.

suggeriments de xat de suport al client

No és ràpid per cap tram. Gairebé el posem sota els contres a continuació, només per això. Tot i això, Amanda va ser molt útil quan va connectar-se que ara ja estàvem deixant de ser professional.

3. Nom de domini gratuït (nou) amb compra anual

Squarespace ofereix un nom de domini gratuït personalitzat amb la compra d’un pla anual. Mentre pagueu pels seus serveis anualment, un nom de domini recentment registrat no us costarà res.

Però si el vostre lloc web ja està allotjat en qualsevol altre lloc, Squarespace us cobrarà una taxa per transferir-lo. O almenys, per pagar el domini de primer nivell (TLD).

Aquí teniu el que diu el lloc de Squarespace sobre les transferències de dominis:

“Els preus es basen en el TLD, de 20 a 70 dòlars. Per completar la transferència, pagareu un any de registre del domini. No hi ha cap quota addicional per a la transferència. Mantendreu el temps restant al vostre registre al llarg de l’any addicional que us registreu a través de nosaltres. “

4. Privadesa i SSL gratuïtes WHOIS

Sempre que es registri un nom de domini, heu de proporcionar informació personal com ara el vostre nom, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic.

Tota aquesta informació és completament pública amb una simple cerca WHOIS. Aquesta és només una de les maneres en què els venedors o els spammers troben la vostra informació personal.

La privadesa WHOIS protegeix la informació del propietari del nom de domini substituint aquesta informació personal per un servei de desviació que emmascara la identitat del propietari del domini real.

Aquesta característica és completament gratuïta quan registreu un domini amb Squarespace.

I el certificat SSL, que significa Secure Sockets Layer. Això significa que el vostre lloc començarà amb una “https: //” segura en lloc d’un “http: //” no garantit, cosa que permetrà que tots els vostres visitants tinguin la facilitat de confiar el vostre lloc web..

5. Plantilles modernes, versió mòbil integrada i opcions de botiga en línia

Squarespace no és només una empresa d’allotjament.

És un creador de llocs web completament desenvolupat.

Amb Squarespace, hi ha tones de plantilles de llocs web ben dissenyats per triar. No cal codificar ni HTML.

Plantilles d’espai

Fins i tot podeu instal·lar diverses plantilles en un lloc i executar diversos dissenys simultàniament.

Cada plantilla és completament personalitzable. Podeu seleccionar els tipus de lletra, colors i configuracions de pàgina que s’ajusten millor al vostre estil.

La millor part? Cada disseny inclou automàticament una versió mòbil que coincideix amb el disseny general del lloc, de manera que el contingut serà excel·lent, independentment del dispositiu que utilitzin els visitants..

Fins i tot podeu crear una botiga en línia amb Squarespace, on podeu afegir catàlegs de productes, mercaderies i gestionar els vostres productes i recordar als clients els articles que van deixar al seu carretó.

Exemple de botiga en línia de Squarespace

Tot i que les funcions de la botiga en línia tenen un preu afegit, del qual en parlaré més endavant.

1. Velocitats de rendiment per sobre de la mitjana (733ms)

També vam provar els temps de càrrega de pàgines de Squarespace durant el procés de revisió de 12 mesos.

Vam trobar que les seves velocitats eren una mica més ràpides que la mitjana global de la indústria de 890 ms, amb un ritme superior a 733ms.

Velocitat mitjana de l’espai quadrat:

Estadístiques Squarespace 2019-2020Velocitat mitjana de l’espai quadrat 2019-2020 | Veure estadístiques

Contra d’utilitzar l’espai

Cada rosa té la seva espina. I cada host web té els seus inconvenients.

Malgrat totes les coses sorprenents sobre Squarespace, hi ha algunes bandes vermelles a pensar abans de saltar la pistola amb aquest host web..

1. Sense devolució dels plans mensuals

La majoria dels servidors web ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. I la majoria són “cap pregunta”.

Squarespace ofereix reemborsaments, però haurà de cancel·lar la subscripció en el termini de 14 dies després de la compra.

I això només s’aplica als plans anuals!

L’empresa no ofereix cap devolució en cap cas per a plans mensuals. Tampoc ofereixen reemborsaments per als pagaments de renovació.

Quan es tracta de devolucions de dominis, és encara més enganxós. Squarespace només ofereix reemborsaments a aquells que cancel·lin dominis en un termini de cinc dies o el registre.

Després d’aquest període, bàsicament heu estat de cargol. Si us registreu o transferiu un domini .co.uk, no hi ha cap termini ni una devolució de cinc dies de gràcia disponibles.

2. Manipulació de preus cara a la indústria

El preu de l’espai és una mica enganyós, igual que la majoria d’altres servidors web del mercat.

Es reben els usuaris amb un preu mensual baix de només $ 12 al mes per al pla del lloc web personal. Però aquesta taxa és per al pla anual, que us retornarà 144 dòlars anuals.

Si realment voleu un pla de mes a mes, haureu de cobrar 16 dòlars cada mes, que és de 192 dòlars a l’any.

Preu del lloc web de Squarespace

El mateix passa amb el pla d’empresa. Es classifica com a 18 dòlars mensuals (216 dòlars anuals), però és per a un pla anual. L’opció de mes a mes és realment de 26 dòlars al mes, o 312 dòlars cada any.

Els preus per a les funcions de la botiga en línia es configuren de la mateixa manera.

El pla bàsic de la botiga en línia és de 26 dòlars mensuals facturats anualment, o 312 dòlars. El veritable mes entre mes és de 30 dòlars al mes o 360 dòlars anuals.

El pla avançat de botigues en línia és de 40 dòlars mensuals facturats anualment, o 480 $. La veritable taxa mensual? 46 dòlars al mes, o 552 dòlars a l’any.

Preu de la botiga en línia de Squarespace

La línia de fons? Si voleu una tarifa amb descompte, haureu d’apostar-vos a Squarespace durant un any sencer com a mínim.

Preu d’espais, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí teniu una visió ràpida dels plans d’allotjament que ofereix Squarespace.

Preu de l’espaiPlans de preus anuals de l’espai quadrat

Amb el pla anual, el pla d’allotjament web personal inclou les següents característiques per un import de 12 dòlars al mes:

 • Pàgines, galeries i blocs il·limitats
 • Amplada i emmagatzematge il·limitats de banda
 • 2 col·laboradors
 • Lloc web optimitzat per a mòbils
 • Mètriques del lloc web
 • Domini personalitzat gratuït (amb el pla anual)
 • Seguretat SSL i privadesa WHOIS
 • Atenció al client les 24 hores del dia

Per 18 dòlars mensuals, el pla de negocis inclou:

 • Correu electrònic professional de Google
 • Crèdit de Google Ads de 100 dòlars
 • Pop-Ups promocionals
 • Comerç electrònic completament integrat
 • Venda productes il·limitats, accepta donacions il·limitades
 • Taxa de transacció del 3%
 • Barra d’informació mòbil
 • Personalització CSS ​​i JavaScript
 • Integració / blocs premium
 • Barra d’anuncis

Si teniu previst allotjar un lloc de comerç electrònic a Squarespace, però voleu desbloquejar funcions fantàstiques, com ara despeses de transacció zero, efectuar un pagament al vostre domini i recuperar automàticament el carro abandonat, haureu d’inscriure-vos a un dels comptes de la botiga en línia més cars..

 • Domini gratuït? Amb un pla anual.
 • Facilitat de registre: Procés fàcil de signar.
 • Mètodes de Pagament: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club
 • Taxes i clàusules ocultes: Els reemborsaments no estan disponibles en els plans mensuals ni en els pagaments de renovació. Hi ha una quota de 20 a 70 dòlars per transferir un domini existent.
 • Upsells: No hi ha problemes.
 • Activació del compte: Activació ràpida del compte.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: Panell.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació d’un clic per a la majoria de CMS i aplicacions populars. Squarespace té articles sobre bases de coneixement que expliquen com instal·lar les integracions més compatibles.

Us recomanem l’espai?

Squarespace és ple de funcions i són un gegant al món d’allotjament web.

Ofereixen tones de funcions sofisticades, incloent un creador de llocs web intuïtiu que inclou plantilles modernes i opcions de comerç electrònic. Cada disseny està optimitzat per a mòbils.

El temps d’activitat és fort al 99,98% i el suport al client és molt informat. (Tot i que, una mica lent).

La velocitat de càrrega de la pàgina era per sobre de la mitjana acceptable (890ms) amb 733ms.

Els que s’inscriguin al pla anual rebran un domini gratuït, i s’inclouen tots els plans la privadesa i SSL de WHOIS.

Però la seva política de reemborsament és una mica desconcertada i decebedora, i els preus són enganyosos.

Haureu d’apostar-vos-hi durant un any si voleu obtenir la tarifa més baixa, independentment del pla que trieu.

Si us interessa veure quins proveïdors d’allotjament es classifiquen per sobre de Squarespace, feu un cop d’ull a la nostra pàgina Els amfitrions més ben prestats aquí.

Si voleu fer una ullada ràpida a les maneres d’altres constructors de llocs web, aleshores també ho hem cobert.

Tens alguna experiència positiva o negativa amb Squarespace? A continuació, deixeu una ressenya transparent i autèntica!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector