Revisió de Cloudways: el Cloud Hosted té una bona idea?

Els serveis web basats en núvol són una ràbia avui en dia. De fet, gairebé totes les empreses que proporcionen allotjament tenen algun tipus de núvol on recolzar la vostra plataforma.


Amb tantes opcions, com separar el bé del dolent?

La resposta és senzilla. Trieu el que ofereixi una mica més sense costar-vos gaire més. Empreses com Núvols estàs intentant proporcionar aquest tipus de valor per al servei oferint-te un altre tipus de núvol gestionat, Call it Cloud +, si ho vols.

Logotip de Cloudways

Què és Hosting Cloud Cloud?

Informàtica en núvol gestionada pren algunes de les millors característiques de les plataformes basades en núvols, és a dir, la disponibilitat de xarxa distribuïda en diversos servidors i afegeix una èmfasi en la seguretat i la coherència.

Els servidors de Cloudways estan tallats màquines virtuals per combinar la seguretat dels servidors privats locals amb la comoditat i l’estalvi de costos d’un model públic. Aquest és un ambient ideal perquè els desenvolupadors treballin a causa de la seguretat i la capacitat de crear servidors que imiten una varietat de geolocalitzacions. És excel·lent per provar la seguretat, la velocitat i el rendiment des de la perspectiva d’enginyeria.

En general, les plataformes de núvol gestionades ofereixen l’avantatge de:

Disponibilitat amb la qual podeu comptar

La disponibilitat constant es deu a la manera en què aquestes plataformes s’estructuren a través d’un sistema de xarxes d’àrea d’emmagatzematge (SAN) i servidors per proporcionar una protecció contra filtres que sigui fiable.

Automatització

La gestió de canvis d’inversió i de recursos es automatitza per tal de crear un equilibri entre màquines físiques i xarxes gestionades mitjançant virtualització. Això significa si un host es bloqueja, hi ha altres persones dins de la xarxa virtual que ompliran el buit automàticament per mantenir el vostre lloc web en funcionament.

Seguretat de Xarxa

Els entorns dels servidors en núvol i les xarxes d’àrea local virtual (VLAN) estan protegits per protocols com el sistema de detecció d’intrusions (IDS) / el sistema de prevenció d’intrusions (IPS) i els tallafocs..

Plataforma híbrida equilibrada

Tot i que no és un veritable model híbrid, les plataformes de núvol gestionades són capaces de analitzar recursos entre xarxes compartides, dedicades i servidors de núvol que resideixen en els mateixos servidors.

Asequibilitat

Amb facturació per ús i model d’allotjament rendible, els núvols gestionats proporcionen l’avantatge d’un menor cost sense renunciar al rendiment i la seguretat.

L’objectiu de la nostra revisió Cloudways és proporcionar-vos una avaluació exhaustiva dels avantatges, les funcions i el rendiment que fan que Cloudways hagi gestionat una gran solució per a desenvolupadors i empreses de totes les mides i indústries..

Visió general de Cloudways: per què és diferent

L’empresa es va fundar el 2011. La seva ubicació centralitzada a Malta ofereix diversos avantatges. La xarxa de servidors situa els clients a fàcil accés els uns dels altres, cosa que facilita la velocitat i l’accés.

A més, proporciona un espai fèrtil per al desenvolupament d’aplicacions PHP, incloses les aplicacions containeritzades, en un entorn segur. Ho poden fer mantenint un model PaaS segur (plataforma com a servei), ric en funcions i assequible.

A la sortida del ratpenat, Cloudways us ofereix una prova gratuïta de dues setmanes perquè pugueu crear i provar el vostre lloc web i funcions disponibles com l’assistent intel·ligent CloudwaysBot sense invertir ni un cèntim. Teniu l’opció de crear un nom d’usuari i una contrasenya o iniciar la sessió amb els vostres comptes de LinkedIn, Github o Google.

A partir d’aquí, haurà de flexibilitzar per triar entre una àmplia gamma de sistemes de gestió de contingut (CMS), incloses les tres plataformes més importants, WordPress, Drupal i Joomla. Altres inclouen:

 • MediaWiki
 • Mooble
 • Pila de PHP
 • Sucre CRM
 • Prestashop
 • Magent

La selecció no està limitada al vostre CRM. Podeu integrar Cloudways a altres plataformes basades en núvol com ara Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Vultr i Digital Ocean. Fins i tot tindreu la possibilitat d’escollir servidors entre els molts que l’empresa ha escampat pel país.

Però, què passa amb els detalls d’aquest servei de computació en núvol gestionat?

Ofereixen preus molt competitius que comença només a 10 dòlars al mes i el seu rendiment és superior. Amb aquesta empresa, no hi ha límits sobre l’ús de la CPU i els recursos d’ample de banda com d’altres empreses d’allotjament. Això vol dir que podeu tenir els recursos dedicats que necessiteu sense incrementar-vos en un pla més car.

Preu i rendiment

Un dels primers criteris per triar un bon servei d’allotjament és el valor en comparació amb el preu. Generalment es mesura com a relació entre preu: rendiment basat en la prestació de serveis a un preu determinat. Com més baixa sigui la relació, més desitjable serà el servei.

Uptime vs temps d’aturada

Sabeu quina diferència hi ha entre un temps de funcionament de 99,8 i 99,999 (5-9s)? Tot i que aquests nombres són només fraccions d’un segon de diferència, el primer número es refereix a 18 hores de temps d’inactivitat a l’any, i l’altra només nou minuts.

Molts servidors web prometen un cert nivell de temps de funcionament, però molts no aconsegueixen fer una còpia de seguretat amb garanties per escrit en incloure-ho en els seus SLA (acords de nivell de servei).. Cloudways promet un 99,999 per cent de disponibilitat i s’ha comprovat en proves. Un tester va fer una visita al seu lloc web amb una eina de prova de diverses ubicacions cada 15 minuts durant 30 dies. A la revisió de les seves mètriques al final d’aquest període de temps, no hi ha hagut cap cas d’aturada.

Velocitat mitjana de càrrega

En prova rere prova, Cloudways ha pogut analitzar les càrregues de pàgines fins a mil·lisegons. Només per comparar-ho, les plataformes d’allotjament més importants solen carregar-se entre una i 10 segons. Val la pena assenyalar que per cada segon més es necessita carregar el vostre lloc web, les taxes de rebot augmentaran fins a un 32 per cent. No serà un problema amb Cloudways un temps de càrrega mitjà d’uns 616,5 mil·lisegons.

Què fa que aquesta plataforma sigui tan ràpida? Tecnologia en forma Apache, Memcached, vernís i Nginx apilats.

Ubicacions de servidors i servidors

Cloudways arriba amb accés a la seva xarxa de lliurament de contingut que crea i generació de contingutsfinalitza diverses còpies de les vostres pàgines web a la seva xarxa global formada per 45 punts de presència (PoPs). Tan bon punt una sol·licitud entra al seu servidor, es transferirà automàticament a la ubicació geogràfica més propera. Aquest és un altre factor que contribueix a la velocitat i la fiabilitat d’aquesta plataforma d’allotjament. La integració amb el seu CDN costa 1 $ per 25 GB d’ample de banda. El CSN té el suport de StackPath, que abans era MaxCDN. També podeu utilitzar Cloudflare o un altre CDN que escolliu.

La companyia té la seva seu a Malta i disposa de servidors a totes les principals capitals europees, així com a les principals ciutats dels Estats Units, Àsia, Austràlia i dues a Amèrica del Sud a Rio de Janeiro i San Paolo, Brasil..

Capacitat d’ample de banda

Amb Cloudways, és poc probable que tingueu problemes amb l’amplada de banda insuficient. Sempre que tingueu un bon maneig de la quantitat de recursos que necessitareu, podeu obtenir una amplada de banda que utilitza un interval comprès entre 1 i 12 terabytes.

Atenció al client i base de coneixement

El servei d’atenció al client està disponible per xat en directe el 24/07/365. També ofereixen bitllets d’atenció a la taula d’atenció amb una resposta ràpida i una opció per parlar amb un tècnic en directe. L’únic inconvenient és que Cal sol·licitar la interacció persona a persona mitjançant un formulari en línia per programar una devolució de trucada o una sessió Skype.

Com qualsevol empresa que confia en el seu nivell de servei i resposta, Cloudways ofereix una garantia de devolució de diners. En un esforç per ser diferent, no segueix el model típic de 30 o 60 dies. De fet, és tan complicat, fins i tot el servei al client us dirigirà a la pàgina de polítiques en comptes d’intentar explicar-ho.

La seva base de coneixement és àmplia, amb nombrosos tutorials i consells per resoldre diversos problemes d’allotjament. També hi ha un bloc força actiu ple d’articles i us podeu subscriure per publicar-vos articles i actualitzacions directament a la safata d’entrada. Fins i tot podeu col·laborar amb l’empresa i la comunitat estesa en totes les principals plataformes de xarxes socials.

Característiques úniques

Les funcions són un altre lloc que realment brilla aquesta plataforma. Es necessitaria tota una novel·la per exposar totes les virtuts de Cloudways, així que us donarem els punts destacats i us informarem d’on destaca la resta de solucions d’allotjament en núvol.

Tot i que pot no seguir sent únic durant molt de temps, el seu model de servei PaaS és una innovació. El primer que cal esmentar és el instal·lació fàcil amb un clic i el control lliscant que us permet configurar el sistema escollint un nombre estimat de visualitzacions de pàgines que espereu obtenir. Aleshores, el sistema recomana una mida del servidor i altres recursos per satisfer les vostres necessitats previstes. També podeu configurar manualment un major grau de personalització.

Aleshores, esteu preparats per instal·lar el vostre lloc web de WordPress o un altre CMS. Obtindreu una bonus gratuïta per a una migració de plataforma gratuïta.

Però, això no és tot el que fa que Cloudways sigui una plataforma única. Els seus conjunts de funcions es basen en e-commerce, amb una col·lecció especial d’eines per a desenvolupadors.

Escalabilitat

Una de les millors coses sobre el cloud hosting és el nivell d’escalabilitat. Des de tu pagui només pels recursos que utilitzeu, No hauràs de preocupar-te de restringir els recursos per pagar més del que necessites per si de cas “.

Si utilitzeu AWS o Google Cloud, podeu implementar-lo per escalar la vostra CPU i RAM per satisfer les vostres necessitats. També tindreu dos discos d’emmagatzematge, un per a aplicacions i un altre per a la vostra base de dades. Això també proporciona seguretat addicional.

Relacionat: Gestió de bases de dades de WordPress mitjançant phpMyAdmin

Seguretat

A més del suport per als complements de seguretat WP, Cloudways ofereix algunes funcions pròpies. Això inclou:

 • Tallafocs que restringeixen l’accés al port
 • Iniciar sessió SSH i SFTP per evitar atacs de força bruta
 • Seguretat de bases de dades mitjançant la llista blanca de l’adreça IP afavorida
 • Aïllament d’aplicacions per mantenir les aplicacions llançant-se per separat fins i tot en el mateix servidor
 • Certificats SSL mitjançant Encriptem
 • Gestió del rol d’usuari és compatible amb un protocol d’accés mínim de privilegi
 • Seguretat del sistema operatiu i pegatm que es pot configurar per instal·lar-se automàticament mitjançant Debian
 • Cloudways Bug Bounty per a entusiastes aficionats a la seguretat en col·laboració amb BugCrowd
 • Autenticació de dos factors per a un major control d’accés
 • Compliment de GDPR
 • Xifrat de punta a punta
Còpia de seguretat i restaurar

Les còpies de seguretat es realitzen automàticament de manera predeterminada, i la funció de restauració es pot fer només amb un clic. Els administradors també poden configurar manualment les còpies de seguretat per executar-les a la seva programació preferida.

Seguiment

Dormireu més fàcil sabent que rebreu vigilància i alertes en viu les 24 hores. Cloudways també us ofereix una nova integració de les relíquies per solucionar problemes de rendiment i CloudwaysBot per notificar-vos els problemes.

Complements i integracions

Quan necessiteu funcionalitats addicionals, Cloudways subministra diversos complements i integracions. La llista inclou:

 • API de Cloudways
 • Canals de CloudwaysBot
 • Migració d’aplicacions
 • Complement SMTP
 • Retrocés per correu electrònic
 • Complements fàcils de DNS Made
 • Complements d’assistència de Cloudways
CloudwaysBot

Aquesta característica única és com tenir un assistent a bord. Pot respondre preguntes, fer una recomanació, oferir-vos consells mentre treballeu o enviar alertes mitjançant Slack, HipChat o correu electrònic. Podeu personalitzar el tipus de notificacions i els desenvolupadors poden interactuar amb CloudwaysBot a través d’API personalitzades.

Els desenvolupadors poden gestionar els seus equips mitjançant una consola d’administració, on poden assignar funcions i concedir permisos i podeu configurar un accés especial per a membres de l’equip temporal, com ara consultors i especialistes en seguretat.

Tot i que estàs restringit de l’accés d’arrel, pots realitzar escenificació i proves o obtenir accés a la línia de comandaments mitjançant SSH.

Attn: Desenvolupadors

Si esteu desenvolupant PHP, us agradarà que tingueu en compte que Cloudways ofereix una opció entre treballar amb PHP7 o triar entre diversos marcs.. RESTfulAPI proporcionat facilita les operacions de script. Hi ha fins i tot un terreny de joc API per provar scripts.

Els únics avantatges que podríem trobar realment amb aquesta plataforma són que ho és és difícil rebre atenció al client per telèfon i els comptes no inclouen adreces de correu electrònic ni una opció per al registre de dominis. Podeu obtenir adreces de correu electrònic, però us costarà una mica més. També tindreu assistència limitada si esteu desenvolupant en un idioma com Ruby, Python o JS, i no teniu accés root..

Tipus de servei i plans de preus

A més d’una prova gratuïta de 14 dies, Cloudways ofereix fins a 11 nivells de servei. Les tarifes poden semblar menys competitives a simple vista, però heu de tenir en compte que la gestió de la plataforma està inclosa en aquest preu.

La companyia treballa en un model de pagament lliure, i inclou alguns avantatges com la migració gratuïta i els certificats SSL, la instal·lació il·limitada d’aplicacions i l’assistència experta les 24 hores del dia amb tots els plans. Els serveis es cobren cada hora, mentre que la plataforma com a servei es factura mensualment. Podeu pagar mitjançant targeta de crèdit principal o PayPal.

Plans de preus més importants de Cloudways

Els quatre principals nivells de servei són:

Servei DO1GB per 10 dòlars mensuals / 0,0139 dòlars per hora, que inclou 1 GB de RAM, un processador d’un sol nucli, 25 GB d’emmagatzematge i 1 TB d’ample de banda.
DO2GB per 22 dòlars al mes / 0,0306 dòlars per hora que inclou 2 GB de RAM, un nucli, 50 GB d’emmagatzematge i 2 TB d’ample de banda
DO4GB (el més preferit) a 42 dòlars mensuals / 0,0583 dòlars per hora, amb 4 GB de RAM, dual core, 80 GB d’emmagatzematge i 4 TB d’ample de banda
DO8GB a 80 dòlars mensuals / $ 0,1111 per hora, que inclou 8 GB de RAM, processador quad-core, 150 GB d’emmagatzematge i 5 TB d’ample de banda.

Les plataformes s’estenen a tres nous nivells, DO96, 128 i 192 GB, que augmenten les vostres capacitats fins a una memòria impressionant de 192 GB de RAM, un processador de 32 nuclis, 3840 GB d’emmagatzematge i 12 TB d’ample de banda per 1.035 dòlars al mes / 1.4375 dòlars per hora..

Pensaments finals

La missió declarada de Cloudways és “Empoderar les persones perquè puguin tirar endavant els seus somnis”. Esperem que aquesta revisió de Cloudways pugui respondre a qualsevol pregunta que tingueu sobre aquesta opció d’allotjament.

Si busqueu una solució d’allotjament flexible i assequible per al vostre lloc web de comerç electrònic o per a activitats de construcció web. Des de la nostra perspectiva, Cloudways us ofereix el millor d’aquest tipus de plataformes d’allotjament, amb alguns dolços addicionals de bona mesura.

Preguntes més freqüents: Hosting Cloud gestionat

Si busqueu només algunes dades d’informació, consulteu les nostres preguntes freqüents de hosting gestionat per Cloudways.

P: On es basa Cloudways?

R: L’empresa té la seu a 52 Springvale, carrer Pope Pius XII, Mosta MST2653, a Malta. Això ofereix el benefici d’una ubicació centralitzada que és accessible des d’Europa, els Estats Units i d’altres centres lucratius de negocis globals.

P: Què és l’allotjament de WordPress gestionat?

R: És el servei d’allotjament que gestiona moltes de les particularitats de funcionament d’un lloc web de WordPress. Això significa que tenen cura de les tasques de manteniment i còpia de seguretat / restauració. Com que la majoria són plataformes d’allotjament en núvol, tampoc haureu de preocupar-vos tant per la seguretat, el temps de funcionament i l’escalabilitat, tampoc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map