Revisió d’allotjament InMotion

Logotip d’allotjament d’immobles


Qualificació global

Pla més barat
6,39 dòlars USD / mes

InMotion Hosting: un resum ràpid per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

En poques paraules, InMotion és bastant impressionant, els serveis i la tecnologia que s’utilitzen són d’alta qualitat i el suport és sensible i ben informat…. però, tenint en compte el cost i el fet que els seus servidors es trobin als Estats Units, hi ha opcions definitivament millors. Tot i que visqueu als Estats Units i el vostre lloc s’adreçava a un públic nord-americà, encara hi ha opcions més assequibles per aquí… tot i que el fet que InMotion és realment bo, és per això que ho valoram tan altament.!

Dit això, per al Canadà, el nostre favorit és GreenGeeks, són molt verds (posen el 300% del que utilitzen a la graella), tenen un centre de dades ràpid a raigs al Canadà (i els EUA) i ofereixen les mateixes característiques a un preu molt més assequible (6,39 dòlars davant 3,95 dòlars, que es suma amb el temps). Consulteu la nostra revisió de GreenGeeks.

Per obtenir més informació sobre el servei de hosting InMotion, seguiu llegint a continuació.

Recerca en allotjament amb InMotion

Revisió d’allotjament InMotion

Una de les majors empreses d’allotjament, InMotion Hosting va començar el 2001. És un dels pocs proveïdors d’allotjament web que no són propietat d’Endurance International Group (EIG), que té bastants proveïdors d’allotjament massius com HostGator, iPage i Bluehost..

inMotion Hosting s’enorgulleix de tenir professionals d’experiència en allotjament web amb una experiència mitjana de quatre anys en productes i / o serveis professionals d’allotjament. El seu equip directiu està format per experts en tecnologia que tenen una mitjana de més de 10 anys d’experiència en allotjament web.

Han treballat amb diverses marques com Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel i Parallels, entre d’altres. S’han unit amb Sucuri.net per a la seguretat del lloc web. Aquesta empresa és líder mundialment reconegut en el sector de la seguretat web.

inMotion Hosting ha obtingut diversos premis des dels seus inicis. Business.com fins i tot els considerava la millor elecció per als serveis d’allotjament web.

Preu

inMotion Hosting ofereix tres tipus de plans d’allotjament comercial. S’anomenen “Launch”, “Power” i “Pro”. Aquests paquets es poden veure a continuació:

Plans d'allotjament en empreses inMotion

El primer paquet, Launch, costa 6,39 dòlars al mes si opteu per pagar un total de dos anys per endavant. No obstant això, us costarà 7,46 dòlars al mes si opteu per un termini de pagament anual. Per al paquet de llançament, no podeu utilitzar un mode de pagament per mes.

El pla Launch us ofereix diverses funcions a la vostra disposició. Se us ofereix un nom de domini gratuït. A més, podeu tenir 2 llocs web en un compte d’allotjament. La gran cosa d’aquest pla és que us proporciona un espai de disc il·limitat i una amplada de banda il·limitada. Això vol dir que teniu una gran quantitat d’emmagatzematge al vostre lloc web que us permetrà allotjar més imatges i vídeos al vostre domini.

Amb una amplada de banda il·limitada, es pot transferir dades a diversos usuaris. Això és especialment útil si teniu milers (o milions) d’espectadors de llocs web al dia. Si voleu que el vostre lloc sigui segur, InMotion Hosting també us proporciona un certificat SSL gratuït.

Si teniu diversos usuaris encarregats del vostre nom de domini, podeu proporcionar-los els seus propis comptes de correu electrònic. El paquet Launch inclou comptes de correu electrònic il·limitats als quals podeu accedir a qualsevol dispositiu. A més, proporcionen còpies de seguretat de dades de forma gratuïta. En cas que passi alguna cosa al vostre lloc web, podeu restaurar-lo en funció d’una certa còpia de seguretat feta per inMotion Hosting.

Instal·lar manualment el programari pot ser un dolor. Amb l’instal·lador de 1 clic d’InMotion Hosting, podeu instal·lar més de 400 aplicacions al vostre lloc web, cosa que facilita la creació del vostre lloc web. Per a aquells que necessiten utilitzar aplicacions de Google, el paquet també ofereix una funció d’integració de Google Apps. Això significa que Google Apps s’inclou al cPanel de manera que podreu integrar-lo fàcilment al vostre domini en pocs minuts.

Si sou un desenvolupador web o heu contractat un per ajudar-vos al vostre lloc web, el paquet Launch us facilita la creació de llocs web. Els seus servidors compartits admeten diversos llenguatges de programació com MySQL, PHP, Ruby i PostgreSQL. Això permet als desenvolupadors web desenvolupar un lloc web amb un llenguatge que millor coneixen.

Si esteu fent publicitat, el paquet Launch us ofereix crèdits de publicitat gratuïts per valor de 150 dòlars. A part d’això, ofereixen una garantia de devolució de 90 dies. Podeu cancel·lar i recuperar els vostres diners si els seus productes i / o serveis no compleixen les vostres expectatives.

Finalment, InMotion Hosting és l’única empresa que ofereix zones de velocitat màxima. Utilitzen tecnologia d’enrutament avançada, diversos centres de dades i proveïdors d’amplada de banda premium per proporcionar una xarxa més ràpida. D’aquesta manera es pot millorar el rendiment del vostre lloc web, inclòs el llançament més ràpid de llocs web, la gestió de correus electrònics i la descàrrega de fitxers.

Opcions d’assistència

inMotion Hosting us ofereix diverses opcions per contactar-hi per obtenir assistència:

  • Xat en línia en línia,
  • Entrades de suport,
  • Trucada telefònica,
  • Missatgeria per correu electrònic,
  • Suport comunitari,
  • Skype, i
  • Centre d’assistència d’autoajuda.

El Centre d’assistència d’autoajuda inclou una gran quantitat d’informació com ara preguntes freqüents, tutorials, eines i recursos i guies de producte.

La gran cosa sobre InMotion Hosting és la capacitat de proporcionar suport mitjançant Skype. La plataforma de comunicació s’utilitza àmpliament entre les empreses i pot ser una forma convenient de comunicar-se amb l’empresa. També proporcionen un sistema de xerrades i suport telefònic 24 × 7 en viu. Us oferim diverses maneres de contactar amb ells.

El servei al client d’InMotion Hosting és excel·lent. La majoria de les ressenyes afirmen que són ràpides quan es tracta de respondre a les consultes tant en línia en directe com en telèfon. L’equip d’assistència pot respondre a preguntes complicades i el seu personal és molt conegut sobre els seus productes i / o serveis. Els tiquets d’assistència també obtindran resposta en poques hores.

Pros

Al ser un gegant amfitrió, InMotion Hosting té els seus avantatges:

Garantia de devolució de 90 dies

La majoria dels proveïdors d’allotjament només ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. Amb InMotion Hosting, se li proporciona la devolució de 90 dies. Aquesta és una oferta força generosa. Quan no estigueu satisfet amb el seu servei, no us haureu de preocupar de perdre els vostres diners en res.

Emmagatzematge SSD

Tots els plans d’allotjament d’empresa ofereixen un emmagatzematge SSD gratuït. Aquest és un avantatge ja que SSD és més ràpid que els seus homòlegs tradicionals. D’aquesta manera, el vostre lloc web es carrega més ràpidament que els llocs web amb unitats antigues. Si el vostre lloc web es carrega més ràpidament, els vostres clients estaran més satisfets. Tothom odia esperar, no? A més, els motors de cerca són favorits pels llocs web que es carreguen més ràpidament, com ara Google.

Certificat SSL gratuït

Podeu obtenir un certificat SSL gratuït que us permeti protegir la informació sensible del client. A més, ajuda a augmentar la vostra classificació en motors de cerca també!

Bústies il·limitades

Amb el seu paquet més barat, ja teniu bústies il·limitades que es poden sincronitzar en diversos dispositius. Fins i tot podeu accedir a aquestes bústies en qualsevol dispositiu. Quan diverses persones tinguin al seu càrrec el vostre lloc web, podeu proporcionar-los els seus propis comptes de correu electrònic sense cap càrrec addicional.

Fiabilitat i rendiment

Les revisions han demostrat que InMotion Hosting proporciona llocs web amb un rendiment excel·lent per la seva tecnologia i servidors de gamma alta. Proporcionen un 99,99% de temps de funcionament, cosa que significa que el vostre lloc web no experimentarà caigudes ni parades.

Atenció al client fiable

Els seus sistemes de suport estan disponibles en diversos modes de comunicació. Proporcionen suport de la comunitat com una capa addicional de suport que permet als usuaris parlar amb altres usuaris. A més, poden respondre preguntes difícils i fora del món relacionades amb els seus productes i / o serveis.

Contres

Hi ha inconvenients de col·laborar amb InMotion Hosting. Aquí hi ha alguns:

Sense facturació de mes a mes

Si voleu provar una empresa d’allotjament web, només us agradaria tenir un contracte mes per mes. No voldríeu cobrir serveis per valor de tres anys sense saber si hi ha al mateix temps.

La part dolenta d’Hostaleria inMotion és la manca de termes de pagament mensuals. És possible que no vulgueu pagar durant tot un any abans, especialment si teniu fons.

No és el més barat

Sí. inMotion no és el més barat que hi ha. Algunes empreses ofereixen a un preu de 3 o 4 dòlars al mes per les mateixes característiques que InMotion té per oferir.

Només 2 dominis

Només podeu allotjar 2 dominis en un compte d’allotjament. Per exemple, si teniu 10 llocs web, haureu d’anar amb el tercer pla, el paquet Pro. Això us costarà al voltant de 18,99 dòlars al mes si es paga mes per mes, i aquest preu no és massa barat.

Verificació telefònica

Per prevenir el frau, l’empresa obliga els clients a verificar les seves compres a través del telèfon. Això pot ser difícil per als clients que no tenen la seva base als Estats Units.

Conclusió

Tal com es menciona al nostre resum, InMotion és realment bo, però té un preu i no seríeu allotjament a Canadà, la qual cosa afecta la velocitat general del vostre lloc. Us recomanem que feu una ullada a GreenGeeks, feu una ullada a la nostra crítica.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 2017-11-17Compte de l’element revisatHostatge de motiusAvaluació de l’autor 41a1a1a1agrisNom del producte InMotion HostingPrice
6,39 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector