Revisió Arvixe (+ estadístiques): els darrers 24 mesos? Horrible. Suggeriment: Uptime & Speed

pàgina principal arvixePàgina inicial Arvixe


Arvixe va ser fundada per Arvand Sabetian el 2003, abans de ser després adquirida per EIG (que posseeix un TON d’altres companyies d’allotjament que inclouen Bluehost i fins i tot HostGator) el 2014.

Aleshores, Arvixe tenia més de 150.000 dominis i 70.000 comptes d’allotjament, amb 80 empleats i contractistes a temps complet ubicats a tot el món.

Mentre es fundaven inicialment a San Luis Obispo, Califòrnia, també disposen de centres de dades a Amèrica del Nord (Dallas), Europa (Amsterdam) i Àsia (Hong Kong).

El sentit comú és que ser adquirit per un enorme conglomerat experimentat i amb butxaques profundes us ha de proporcionar més recursos per oferir un millor servei.

Malauradament, després de revisar moltes de les seves empreses, hem vist que el contrari era cert. Ser adquirit per EIG sembla més un cementiri d’acollida que un renaixement.

Però ens encanta que s’hagi equivocat!

Vam comprar el “Pla de classes personals” d’Arivxe el juny de 2015, vam crear un lloc web bàsic de WordPress per provar-ne el rendiment i fer que aquesta revisió sigui el més adequada possible..

Durant els darrers anys, hem recopilat estadístiques detallades, com ara el temps de funcionament & velocitat, per comparar de forma objectiva el seu rendiment amb prop d’una trentena d’altres empreses d’allotjament.

Aquí teniu una visió general imparcial del que hem trobat

Avantatges d’utilitzar Arvixe Hosting

Per ser sincer, la llista de “PRO” d’Arixeixe no és gaire llarga. Aquí tens una ràpida recuperació dels seus beneficis:

1. Característiques del pla avançat

Arivxe no és l’amfitrió més barat per aquí …

Però, almenys, inclouen funcions més avançades de tots els seus plans bàsics que normalment hauríeu de pagar molt més amb altres host. Per exemple, el seu pla d’allotjament compartit més barat té un estàndard d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada. Fins i tot us permetran utilitzar fins a sis noms de domini.

També inclouran crèdits gratuïts d’anuncis de Google, Yahoo i Bing, que és un bon bonus afegit si ja estàs pensant a utilitzar anuncis en línia per fer créixer el teu negoci o públic..

2. Nombroses opcions de seguretat proactives

Arvixe també inclou una varietat de mesures de seguretat proactives que us ajudaran a protegir el vostre lloc. Per exemple, els seus plans inclouen:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&amperi
 • Xecs SpamCop
 • Claus de domini
 • SPF per seguretat de correu electrònic

A més, també ofereixen còpies de seguretat diàries (!), Detecció de força bruta, actualitzacions nocturnes de seguretat, un tallafoc, suport SSL i accés SSH també.

Si tot el que no us donarà tranquil·litat, no estic segur que res.

3. Migracions gratuïtes del lloc de cPanel

Arvixe tracta els nous clients amb dret. En comptes d’intentar obtenir uns quants beneficis addicionals, cobrant-los de manera extra per a les transferències de llocs, només els atendrà, sempre que el vostre host actual tingui accés a cPanel..

Tampoc hi ha cap cost per a diversos llocs. Així, podreu estalviar hores (i possiblement centenars de dòlars) recolzant-vos en Arvixe per ajudar-vos a sortir.

4. No augmenten els preus de renovació

Arvixe tampoc no xica ni escorre els nous clients després que el pla inicial hagi caducat.

Penseu-hi així:

Tot el dolor i el sofriment es troben en aquest moment per trobar un nou amfitrió. Canvieu el vostre lloc, el vostre domini i tot allò. Tens un prepagament durant uns quants anys per obtenir la millor oferta.

Ara, quina probabilitat voleu tornar a canviar d’amfitrió quan el pla caduca? Les possibilitats són, molt poc probables.

El problema és que molts altres hostes aprofitaran aquesta oportunitat per doblar el preu al vostre nas. Obteniu el mateix servei exacte, però pagueu més, perquè saben que no voldreu canviar d’amfitrió al final del dia.

Arvixe, però, no ho fa. El vostre preu de renovació serà exactament el mateix que el cost inicial en què vau registrar-vos. Al final, sembla que Arvixe té els vostres interessos al final.

5. Un munt de funcions de seguretat incloses (sense cost addicional)

L’engany final de preus que a la majoria dels amfitrions web els agrada treure és afirmar que ofereixen funcions addicionals com la seguretat de SiteLock o les còpies de seguretat diàries..

Així, a la superfície, sembla que obtindríeu aquest increïble valor.

Tret que, quan esteu fent les compres, us adonareu que gairebé tots aquests serveis són problemes que poden duplicar o triplicar el preu global abans de fer servir la targeta de crèdit..

Una vegada més, Arvixe no s’atura cap a aquests trucs. Inclouen des de la resposta a l’atac de DDoS fins al monitoratge de xarxa, tallafocs, detecció de força bruta i actualitzacions nocturnes de forma gratuïta.

6. Garantia de devolució de 45 dies

Per últim, però no per això menys important, Arvixe ofereix una política de reemborsament que no es fa cap pregunta. Això significa que pots prepagar uns quants anys per aconseguir el millor rendiment per al teu preu. I podeu provar el seu servei durant sis setmanes completes, amb relativament poc risc.

Si no està satisfet amb la velocitat de càrrega de la pàgina, el temps de funcionament o qualsevol altra cosa, només diga la paraula i tornarà a obtenir els diners.

arvixe diners de tornadaGarantia de devolució Arvixe

Tingueu en compte que aquests reemborsaments només estan disponibles per a plans d’allotjament compartits, revendedors i VPS. Els servidors dedicats no estan inclosos en aquesta clàusula. Tampoc hi ha taxes administratives ni compres addicionals, com els noms de domini. (Cap altre amfitrió no els inclou, ni pel que val.)

Contres d’utilitzar Arvixe Hosting

Les opcions de seguretat, les funcions avançades del pla i el nom de domini gratuït d’Arivxe per a tota la vida constitueixen una combinació atractiva d’extres per ajudar a posar-los a sobre.

Malauradament, és l’àrea de rendiment principal d’un amfitrió web que els deixa anar. Fes un cop d’ull:

1. Més de 7 segons temps de càrrega

Arvixe, a més dels seus mals temps de funcionament, també lluita amb els seus temps de càrrega.

Durant els darrers 24 mesos, el seu temps mitjà de càrrega de pàgines ha estat de 7280ms, és el pitjor temps de càrrega que hem vist durant el període de prova amb els altres host..

Aquest no és un bon resultat, sobretot tenint en compte la importància de la velocitat de la pàgina (però sense oblidar) per a l’èxit del vostre lloc web.

Anys enrere, Google va veure caure el trànsit un 20% durant la nit quan hi havia un retard de velocitat de 0,5 segons. Si un lloc web de comerç electrònic no es carrega completament en tres segons, perdrà la meitat del trànsit.

Així és la velocitat crítica del lloc. Afecta la usabilitat fins al punt que realment et costa en conversions perdudes.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

Arvixe estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana Arvixe 2019-2020 | Veure estadístiques

2. Resposta dèbil de suport al client

La nostra experiència amb l’assistència al client d’Arvixe no va ser bona.

La representació del client es va connectar en cinc minuts, però les respostes van ser lentes i es van ignorar totalment alguns detalls que ja vam donar. Així que vam haver de repetir-nos i fer-nos la mateixa pregunta dues vegades fins a obtenir una resposta que buscàvem.

A més, les nostres experiències passades amb el suport d’Arvixe han estat negatives (sobretot en temps de resposta lents).

arvixe xat en viu 1Un xat ràpid amb atenció al client d’Arvixe

3. Plans cars & Preu

El pla més baix de Arvixe per 7,70 dòlars mensuals no us sona massa malament fins que no us adoneu que durant dos anys pagareu totalment per endavant.

Voleu un període de temps més curt? Mes a mes, fins i tot? Pagareu gairebé el doble del preu original a 11 dòlars cada mes.

És bo que incloguin alguns extres útils, com el nom de domini esmentat de per vida i amplada de banda il·limitada, per compensar aquest cost. Tot i això, continua sent forta, sobretot tenint en compte els problemes de rendiment que hem comentat anteriorment.

Detalls de preus ArvixeDetalls del pla de preus Arvixe

4. Inacceptablement baixes hores de temps: 92,95%

Durant el període de proves de 24 mesos, el nostre “lloc de proves” a Arvixe va donar un horrible temps.

Arvixe té un rendiment inferior a la mitjana de temps de funcionament dels darrers 24 mesos, arribant al 92,95%.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,99%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,98%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,99%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,96%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 94,61%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 82,18%

Arvixe estadístiques de darrers 24 mesosTemps de funcionament mitjà Arvixe | Veure estadístiques

5. Certificat SSL Costos addicionals (25 $ / any)

Els llocs web avui en dia són pràcticament obligats a utilitzar certificats SSL. Google Chrome, el navegador en línia més popular avui en dia, adverteix activament als usuaris que utilitzin determinats llocs que no en tenen.

En general, tot això és bo. Ajuda a mantenir la informació segura i sonora mentre navegueu.

És per això que molts amfitrions web inclouran ara certificats SSL gratuïts en tots els seus plans. Tothom pot obtenir-ne un de franc a través de xifrat.

Però malauradament, no podeu obtenir-ne cap de franc a Arvixe. Es cobren altres 25 dòlars per any per cadascun.

Preus Arvixe, plans d’allotjament & Fets ràpids

Arvixe ofereix cinc classes d’allotjament, per atendre a persones amb necessitats diverses.

Anirem desglossant els plans de hosting per a vostès:

Hosting compartit: El seu allotjament compartit inclou dos plans principals:

 • Classe personal: Aquest pla costa 7,70 dòlars mensuals. És compatible amb fins a sis llocs web.
 • PersonalClass PRO: Aquest pla costa 11 dòlars al mes. Admet llocs web il·limitats.

Preu Arvixe 1Pla de preus Arvixe 1

 • PersonalClass ASP: Aquest pla costa 8,80 dòlars al mes. És compatible amb un lloc web i la transferència de dades il·limitada mensual.
 • PersonalClass ASP PRO: Aquest pla costa 12,10 dòlars mensuals. És compatible amb cinc llocs web i la transferència de dades mensual no modificada.

Pla de preus Arvixe 2Pla de preus Arvixe 2

Tots els plans d’allotjament compartits disposen d’ample de banda il·limitat i emmagatzematge il·limitat.

 • Domini gratuït? Sí.
 • Facilitat de registre: Registre d’una sola pàgina. Inscripció fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Cap.
 • Upsells: No hi ha problemes.
 • Activació del compte: Activació instantània.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel per a allotjament Linux i WebSitePanel per a allotjament de Windows.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Softaculous per a la instal·lació d’un clic de aplicacions i CMS.

Us recomanem allotjament amb Arvixe?

No, no ho som!

A Arvixe no li agrada gaire. Ens agraden les opcions de seguretat i les còpies de seguretat diàries. L’amplada de banda i l’emmagatzematge il·limitats són útils, normalment només es veuen en plans més cars en altres llocs. Un nom de domini gratuït per a tota la vida és un toc molt agradable.

Tot i això, no hem pogut superar el seu mal comportament en les tres principals responsabilitats d’un amfitrió web.

El seu temps d’obtenció ha estat el més baix del que hem vist durant els darrers 24 mesos i els temps de càrrega de pàgines han estat molt lents, cosa que pot afectar negativament més que l’experiència del visitant del vostre lloc web (també el vostre llibre de butxaca).

El seu servei d’atenció al client no era prou bo.

Tot i que potser han estat una gran acollida anys enrere, ara s’assemblen molt a altres marques EIG amb les quals ens trobem que es basen en la seva reputació i noms de la llar (mentre que el seu rendiment continua empitjorant amb el pas del temps).

Hauríeu de revisar els nostres amfitrions més performants aquí per trobar amfitrions més fiables i més barats.

Tens alguna experiència amb Arvixe? Deixa un comentari a continuació. Donem la benvinguda a tots (comentaris bons o dolents), sempre que siguin honestos i transparents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector