Namecheap Review – És realment bo?

Ja portem diversos mesos provant Namecheap i creiem que podem fer una revisió honesta i detallada sobre el servei i la seva comparació de les seves eines amb altres opcions similars..


Qui és Namecheap i què són??

Primer, una mica sobre què és Namecheap i què fa.

Namecheap va començar el 2000 i en les seves dues dècades comercials, ha acumulat milions de clients. Namecheap és una empresa de hosting i registre de dominis web i té més de set milions de noms de domini i usuaris sota el seu control.

Aquí és on Namecheap sembla diferir d’altres de les empreses que hi ha. Hi ha moltes empreses d’allotjament que són conegudes per fer tal i tal, i que utilitzen aquest conegut branding i aquest múscul financer per fer un servei addicional.

Resulta, però, que no són bons en aquest servei nou i, fins i tot, no poden ser excel·lents en les seves ofertes de serveis originals, sinó que només tenen un nom molt conegut a la indústria.

Com es diferencia Namecheap?

L’ideal és que Namecheap pogués tenir l’èxit que van tenir amb el que feien amb els noms de domini i portar-ho a altres àrees, com ara l’allotjament i el registre d’un domini hauria de ser brisa. Vam intentar esbrinar.

Mitjançant el registre de noms de domini, vam comprar el seu pla d’allotjament més barat i vam crear un lloc web de prova per veure el seu funcionament.

Les nostres mètriques es basaven en el temps i la velocitat de funcionament. Descriurem allò que hem après en profunditat, però començarem pel que creiem que és millor sobre la capacitat d’allotjament de Namecheap.

Avantatges d’allotjament Namecheap

Namecheap ofereix una varietat de funcions, entre elles:

Migració i domini lliure

Aquesta és la seva oferta de pa i mantega. Namecheap fa el millor possible quan es tracta de noms de domini.

Aquesta és una de les raons principals per la qual s’obté una de forma gratuïta quan us registreu a l’allotjament. I si ja heu establert un lloc web en un altre lloc, Namecheap us ajudarà a la migració d’aquest lloc existent de forma gratuïta.

Per no dir, els dominis de Namecheap disposen de protecció de privadesa gratuïta, de manera que es converteixen en un dels meus registres preferits en general.

Garantia de devolució de diners

Vector de garantia de devolució de 30 diesNamecheap ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Aquesta garantia no és cap broma i obtindreu un mes sencer per utilitzar el servei i determinar si és la millor opció per a vosaltres o per a la vostra empresa. Això vol dir que necessiteu molt de temps per provar-ho i tornar fora de la situació si decidiu que preferiu anar en una altra direcció.

Aquesta és una bona notícia i significa que hauríeu de provar-la per vosaltres mateixos, independentment del que hagi dit algú. Al cap i a la fi, sempre que prenguis la decisió dins de la finestra de 30 dies, no tens res a perdre.

Pla de valor completament carregat

Tenim molta experiència provant i revisant els plans d’amfitrió web. Sabem què hi ha i sabem els aspectes i detalls del que ofereixen.

En la majoria dels casos, ens hem registrat al pla més bàsic i hem utilitzat un lloc de prova, com ho vam fer aquí amb Namecheap. Ho fem perquè la majoria dels plans ofereixen essencialment el mateix i volem estar segurs que basem la nostra anàlisi en circumstàncies similars. Essencialment, fem tot el possible per assegurar-nos que només comparem les pomes a les pomes.

Tot i utilitzar els nostres criteris d’avaluació típics per Namecheap, ens va sorprendre el que hem après sobre l’empresa. Per començar, ofereixen un ample de banda no modificat en el seu pla menys costós.

També proporcionen accés a funcions estàndard, inclosos l’accés cPanel i l’aplicació WordPress i altres. Amb el pla menys costós, també obté un certificat SSL gratuït durant tot el primer any. Després d’això, pagareu, però encara passareu un any de franc.

namecheap de cpanel

El pla també inclou còpies de seguretat que es produeixen dues vegades a la setmana, que protegeixen el vostre lloc si una actualització no surt com estava previst.

Finalment, i el que creiem que és molt atractiu sobre l’oferta bàsica del pla, obteniu 50 bases de dades MySQL. La majoria d’empreses d’acollida no ofereixen res més proper al seu pla bàsic.

També podeu configurar tres llocs amb l’opció bàsica. La majoria de plans de valor us ofereixen la possibilitat d’acollir un sol lloc. Si teniu més d’un lloc, digueu un lloc personal i un negoci o diversos llocs d’empresa, aquesta opció és immillorable. Hi ha més.

Fins i tot obteniu fins a 50 adreces de correu electrònic tan aviat com us registreu. D’aquesta manera, podreu executar una empresa amb un lloc web complet i proporcionar als empleats les seves pròpies adreces de correu electrònic enllaçades amb el lloc.

Un gran estalvi de costos que no trobareu amb la majoria de les empreses d’allotjament.

Les revisions de tercers són excepcionals

No hem estat els únics que hem adonat que Namecheap està fent una gran feina.

Una part del nostre procés d’avaluació és esbrinar què han de dir els altres sobre les empreses d’allotjament que avaluen. I en el cas de Namecheap, la majoria del que diuen és realment bo. Tant és així, algunes de les crítiques positives ens van sorprendre.

valoració de revisió de namecheap

Namecheap té una classificació de 4,6 estrelles sobre Shopper Review, que suposadament es basa en prop d’un milió d’opinions. Combina amb una bona qualificació amb el que ja sabíem del seu pla base i ens vam entusiasmar amb Namecheap. No va ser fins que vam instal·lar el nostre lloc de proves quan vam començar a veure algunes de les debilitats de Namecheap.

Namecheap Hosting Cons

Hi ha tres coses que tenim en compte a l’hora d’avaluar un allotjament web. Basem la nostra avaluació general principalment en aquestes tres coses, amb algunes altres consideracions que varien d’empresa a empresa.

Les tres categories principals són:

 • Horari: El meu lloc es viu la major part del temps?
 • Velocitat: Ofereixen una experiència positiva per als visitants del lloc, de manera que segur que volen tornar?
 • Suport: M’ajuden si alguna cosa va malament?

Namecheap no ha publicat cap d’aquestes tres àrees.

Us donarem alguns exemples:

L’horari era pobre

Al principi, vam tenir un temps de vida del 100% durant el primer mes de prova (recordeu la garantia de devolució de 30 dies?). Les nostres esperances eren elevades, però durant els pròxims mesos, la durada de la vida no es va mesurar fins a la mitjana del sector. En última instància, el temps d’obtenció ha estat només al voltant del 99.876%, el que suposa més de 60 minuts que el vostre lloc baixa cada mes..

Prova de funcionament Namecheap

Tot i que penseu que podeu gestionar una hora d’aturada al mes, és impossible predir quan es produirà. Què passa si és el moment més interessant de l’any? Què passa si és a punt de realitzar la seva venda més important? No hi ha manera de programar aquest temps d’inactivitat imprevisible, de manera que heu de patir sempre que passi. Això no va bé i suposa ingressos perduts per a la vostra empresa.

Aquí teniu el desglossament específic del nombre de mesos a mesos en el transcurs de 10 mesos. Podeu veure el seguiment en directe aquí. Més informació sobre el nostre Procés de recerca en quatre passos aquí.

 • Desembre de 2017 prom. temps de funcionament: 99,83%
 • Gener de 2018 prom. temps de funcionament: 99,85%
 • Febrer de 2018 prom. temps de funcionament: 99.78%
 • Març de 2018 prom. temps de funcionament: 99,94%
 • Abril de 2018 prom. temps de funcionament: 99,94%
 • Maig de 2018 prom. temps de funcionament: 99,94%
 • Juny de 2018 prom. temps de funcionament: 99,89%
 • Juliol de 2018 prom. temps de funcionament: 99,84%
 • Agost de 2018 prom. temps de funcionament: 99,80%
 • Setembre de 2018 prom. temps de funcionament: 99,95%

El temps de càrrega era lent

Ningú vol esperar a que es carregui un lloc i aquesta declaració es converteix en més clara i amb cada any que passa. La gent està impacient i hauria de ser un objectiu principal de totes les empreses d’allotjament que tinguin el temps de càrrega el més ràpid possible. Considerem que el temps de càrrega és el segon aspecte més important a l’hora d’avaluar una empresa d’allotjament, per darrere de temps de funcionament.

temps de càrrega namecheap

Els propietaris del lloc volen fer feliços els visitants i, a menys que obtinguin la informació que volen ràpidament, no seran feliços. Algunes estadístiques de Google que demostren la importància del temps de càrrega i la rapidesa amb què es creen els clients feliços:

 • Els llocs que triguen tres segons o menys a carregar-se tenen una taxa de rebot mitjana del 32%.
 • Quan el temps de càrrega augmenta a cinc segons, la velocitat de rebot augmenta fins al 90%.
 • Fins a sis segons, la velocitat de rebot augmenta fins al 106%.
 • I si els visitants esperen 10 segons per carregar un lloc, el percentatge de rebots és del 123%.

Linia inferior? Esteu perseguint persones si es carrega lentament. Mireu-ho d’aquesta manera: si el vostre lloc és massa lent per carregar-lo, també podria ser dolent perquè tanta gent es dirigirà a un altre lloc.

Segons les dades, Namecheap té una velocitat de rellotges en una mitjana de 942 mil·lisegons en els darrers 10 mesos. Això és el doble de lent que HostGator Cloud i A2 Hosting.

Una altra cosa que vam notar: no va ser un sol mes dolent que va baixar la mitjana. Namecheap va ser lent per a nosaltres des dels primers dies que vam estar utilitzant-lo i recentment va començar a accelerar una mica.

Aquí es mostren els números del nostre lloc de proves durant un període de deu mesos:

 • Desembre de 2017 prom. velocitat: 905 mil·lisegons
 • Gener de 2018 prom. velocitat: 1.127 mil·lisegons
 • Febrer de 2018 prom. velocitat: 1.297 mil·lisegons
 • Març de 2018 prom. velocitat: 1.299 mil·lisegons
 • Abril de 2018 prom. velocitat: 1.303 mil·lisegons
 • Maig de 2018 prom. velocitat: 1.117 mil·lisegons
 • Juny de 2018 prom. velocitat: 590 mil·lisegons
 • Juliol de 2018 prom. velocitat: 559 mil·lisegons
 • Agost de 2018 prom. velocitat: 662 mil·lisegons
 • Setembre de 2018 prom. velocitat: 559 mil·lisegons

Menys de Suport al client estel·lar

El servei d’atenció al client és l’àrea final on hem avaluat Namecheap. El que vam trobar va ser que, malgrat la seva forta plataforma de preguntes freqüents, que va ser força útil com a proveïdors d’allotjament, no hi havia molt més allà a la manera d’un equip de suport.

Perjudicat, la majoria dels problemes que puguin sorgir es poden solucionar mitjançant la informació proporcionada a les preguntes més freqüents. Però també ens agrada saber que el xat en viu i altres suports estan disponibles si cal.

El xat en viu és una opció amb Namecheap. Es va connectar ràpidament i el representant d’assistència va ser amable. No va poder ajudar-nos, però, va haver de traslladar-nos a la consergeria, sembla prou amable i amable. No era.

suport de xat namecheap2

Bàsicament, el servei de consergeria de Namecheap acaba de tallar i enganxar un article d’informació bàsica al quadre de xat, que no va servir de res. No necessitàvem algú que expliqués el procés, però necessitàvem que realitzessin el servei, cosa que la companyia d’allotjament mitjana està més que disposada a fer, fins i tot com a part del seu pla bàsic. Essencialment, se’ns va rebre alguna informació addicional i se’ns va dir que ho féssim nosaltres mateixos.

A més, una vegada que se’ns va lliurar el representant original, el procés es va alentir. Molt. Es va trigar uns minuts i es va recórrer amb la informació que podríem trobar pel nostre compte si ens haguéssim vist, que ni tan sols oferí cap resolució.

Aquesta és una mala notícia. Si el vostre lloc web s’ha reduït i necessita ajuda, ho necessiteu ràpidament i heu de poder confiar en un equip d’atenció al client que solucioni el problema..

Previsions, plans d’allotjament i fets de Namecheap

Abans de completar la nostra revisió, fem una ullada a la informació que es troba sobre els allotjaments de Namecheap.

Els plans d’allotjament inclouen:

 • Estel·lar: amplada de banda no modificada fins a tres llocs web per 2,88 dòlars mensuals al primer any.
 • Stellar Plus: augment de l’espai del disc fins a Unmetered, per 4,88 dòlars mensuals el primer any.
 • Business SSD: espai de disc SSD de 50 GB, suficient per a deu llocs web i tot allò que inclou només 8,88 dòlars al mes.

Obteniu un domini gratuït el primer any i registrar-vos és fàcil. Accepten pagaments amb targeta de crèdit, així com PayPal, Bitcoin i Dwolla.

Quant a les tarifes ocultes, no n’hi ha de forma oficial, però heu de tenir en compte que les ofertes només estan disponibles per a compres d’allotjament nous. El preu és bo durant 12 mesos quan pagueu anualment i la tarifa es renovarà al tipus normal. Totes les actualitzacions o baixades es realitzen a preu complet de renovació.

plans de preus namecheap

Tindràs una certa molèstia que no és aclaparadora o molesta. L’activació del compte és ràpida i podreu accedir al tauler de control i al tauler de control, que és cPanel.

Finalment, podeu instal·lar aplicacions i CMS, incloses les de WordPress i Joomla, així com d’altres amb la seva eina d’instal·lació d’un clic fàcil d’instal·lar..

Linia inferior

La línia de fons? Creiem que la nostra experiència amb Namecheap va ser positiva inicialment, però a la llarga no vam estar contents.

Hi ha molts clients feliços per aquí i no nega tot el que ve amb el seu pla bàsic.

Malauradament, aquest gran valor desapareix després del primer any i la taxa de renovació augmentarà més del 300%. Sens dubte, Namecheap és una fantàstic lloc on comprar un nom de domini nou, però no és fantàstic si realment busqueu allotjar el vostre lloc web.

Tenen en compte la manca de temps de funcionament, la velocitat baixa i lenta i la falta d’assistència al client, i no val la pena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector