Millors serveis de màrqueting per correu electrònic al 2020: 10 millors comparacions i ressenyes

serveis de màrqueting per correu electrònic


No és tan difícil trobar un servei de màrqueting per correu electrònic que compleixi les vostres necessitats i necessitats.

Els serveis de màrqueting per correu electrònic són principalment els mateixos, que són fàcils de millorar els preus. Inclou proves gratuïtes, una àmplia gamma de plantilles de correu electrònic, integracions de xarxes socials i programació de correu electrònic.

Quan utilitzeu programari de màrqueting per correu electrònic, podreu automatitzar els vostres fluxos de treball de màrqueting, fer un seguiment de les vostres estadístiques, enviar més i millors correus electrònics i crear una relació més profunda amb els vostres visitants..

Però, a l’hora d’escollir el millor servei de màrqueting per correu electrònic, dir que teniu moltes opcions seria una subestimació. De fet, quan vam fer la investigació per última vegada, vam trobar que hi havia més de 30 serveis de màrqueting per correu electrònic (gratuïts i de pagament).

A continuació, es mostra una llista dels deu millors serveis de màrqueting de correu electrònic per a petites empreses que haurien de facilitar la vostra decisió.

1. Contacte constant

Constant Contact és el millor servei de màrqueting de correu electrònic per a petites empreses. El seu programari d’automatització de correu electrònic inclou una prova gratuïta de 60 dies i ofereix als usuaris múltiples opcions d’integració i personalització alhora que la mantenen senzilla i fàcil d’utilitzar..

revisió de contacte constant

Fundada el 1995, Constant Contact ha crescut fins a convertir-se en un dels serveis de màrqueting de correu electrònic més grans del món. Continuen avançant en les seves ofertes i creixen en nous espais que altres proveïdors no cobreixen.

Per exemple, obtindreu accés a una eina de gestió d’esdeveniments i a una eina innovadora de mitjans socials que us permetrà crear cupons i descàrregues per compartir-les a les xarxes socials. També hi trobareu centenars d’integracions diferents, de manera que podeu integrar qualsevol altra aplicació i servei que utilitzeu actualment.

Més enllà de les funcions exclusives anteriors, també tindreu una àmplia gamma de plantilles específiques de nínxol a utilitzar i un tauler de comandament que presenta les mètriques de correu electrònic més importants.

Ofereixen un munt de guies i serveis útils, molt útils per a aquells que no tinguin cap experiència de màrqueting per correu electrònic. A més, tindreu accés a assistència de xat, correu electrònic i telèfon en directe.

Tot i així, hi ha un clar inconvenient. En realitat no hi ha cap eina d’automatització i, pel preu, ho pagueu realment hauria d’estar-hi.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

Constant Contact és una opció ideal per a propietaris de petites empreses que necessiten una eina que faci més que un simple màrqueting per correu electrònic.

Quant costa?

Hi ha dos plans per triar. Cadascun d’aquests plans es desglossa en nivells de preus basats en diversos contactes.

Pla de correu electrònic:

 • 0-500 subscriptors: 20 dòlars al mes
 • 501-2 500 subscriptors: 45 dòlars mensuals
 • 2.501-5.000 subscriptors: 65 dòlars mensuals
 • 5.001-10.000 subscriptors: 95 dòlars al mes

Pla de correu electrònic més:

 • 0-500 subscriptors: 45 dòlars mensuals
 • 501-2 500 abonats: 70 dòlars al mes
 • 2.501-5.000 subscriptors: 95 dòlars al mes

En els dos tipus de plans, obtindreu un 10% de descompte si pagueu prèviament 6 mesos o un 15% si pagueu prèviament durant 12 mesos..

També hi ha una prova de 60 dies sense risc, sense necessitat d’informació de la targeta de crèdit, de manera que podeu provar l’eina de fins a 100 contactes. També hi trobareu una garantia de devolució de 30 dies. Obteniu un reembossament del 100% sempre que hagueu penjat contactes al servei i envieu almenys un correu electrònic.

Comenceu amb Constant Contact aquí (prova gratuïta de 60 dies)

2. SendInBlue

SendInBlue és una potent solució de màrqueting per correu electrònic per a aquells amb un pressupost baix, ja que inclou un pla gratuït (malauradament una mica limitat).

Opinió de SendInBlue

SendInBlue és una altra plataforma de màrqueting de correu electrònic jove. Originalment es van crear amb l’objectiu d’enviar correus electrònics basats en transaccions, però ara han combinat el poder de les campanyes de correu electrònic i SMS en una plataforma única.

En general, és molt fàcil d’utilitzar i té un pla gratuït generós, ja que els plans es basen en el nombre de correus electrònics enviats i no en el nombre de contactes. S’inclouen funcions típiques com la gestió de llistes, els informes de campanyes i l’optimització de la disposició de correu electrònic.

També hi trobareu diverses integracions de tercers.

Tanmateix, si voleu accedir a les funcions més avançades, haureu d’actualitzar a un dels plans més avançats.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

SendInBlue és ideal per a empreses o individus que envien un munt de correu electrònic. Ja que el preu només es basa en el volum de correu electrònic i no en la mida de la llista de contactes.

Quant costa?

SendInBlue té un model de preus únic basat en el volum de correu electrònic.

Aquí es mostra com funciona:

Pla gratuït limitat:

 • Envia fins a 300 missatges de correu electrònic al dia
 • Límit mensual de 9.000 correus mensuals
 • Nombre il·limitat de contactes

Pla limitat: 25 dòlars al mes

 • Envieu fins a 40.000 correus al mes
 • No hi ha límit en el nombre de correus electrònics diaris
 • Nombre il·limitat de contactes

Pla bàsic: 39 dòlars al mes

 • Envia fins a 60.000 correus electrònics al mes
 • No hi ha límit d’enviament de correu electrònic diari
 • No hi ha cap logotip en els correus electrònics
 • Nombre il·limitat de contactes

Pla premium: 66 dòlars al mes

 • Envia fins a 120.000 al mes
 • No hi ha límit d’enviament de correu electrònic diari
 • Accés a funcions d’automatització avançades
 • Nombre il·limitat de contactes

En general, els plans són força flexibles. No hi ha cap garantia de devolució de diners, però el pla per sempre gratuït us hauria de dir prou per avançar amb el servei. També hi ha crèdits prepagats, de manera que podeu comprar un determinat volum de missatges de correu electrònic per enviar-los sense cap compromís mensual.

Comenceu amb SendInBlue aquí

3. GetResponse

GetResponse és molt més que una plataforma de màrqueting en línia per a màrqueting per correu electrònic. Ofereix addicions com a creador de pàgines de destinació i solució webinar.

Revisió GetResponse

GetResponse té una base d’usuaris de més de 350.000 i actua com una plataforma de màrqueting tot en un.

Està equipat amb algunes funcions úniques com la possibilitat de crear pàgines de destinació i seminaris web. Per si mateixos no és gaire útil, però combinar-los amb el màrqueting per correu electrònic us pot ajudar a fer créixer la vostra llista de correu electrònic com una bogeria.

Per crear els vostres correus electrònics, fareu servir un creador intuïtiu d’arrossegar i deixar anar.

També té totes les funcions avançades que vau esperar, com ara: segmentació de llistes, proves A / B, resposta automàtica i integracions de programari. Hi ha fins i tot una característica fantàstica anomenada Temporització perfecta, que us ajudarà a predir el moment perfecte del dia per enviar correus electrònics per augmentar les tarifes obertes.

Si teniu problemes per utilitzar el servei, hi ha una biblioteca de guies en profunditat per fer-ne la consulta. També podeu contactar amb l’assistència mitjançant correu electrònic, xat en directe i telèfon.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

Aquest servei és ideal per a empreses mitjanes que vulguin accedir a una gran quantitat d’opcions de màrqueting. No calen habilitats existents, ja que és molt intuïtiu, fins i tot implementant funcions més avançades.

Quant costa?

Pla bàsic:

 • Fins a 1.000 subscriptors: 15 dòlars al mes
 • Fins a 2.500 subscriptors: 25 dòlars mensuals
 • Fins a 5.000 subscriptors: 45 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 65 dòlars al mes

Plus pla:

 • Fins a 1.000 subscriptors: 49 dòlars mensuals
 • Fins a 10.000 subscriptors: 75 dòlars al mes

Pla professional:

 • Fins a 10.000 subscriptors: 165 dòlars al mes
 • Fins a 25.000 subscriptors: 255 dòlars mensuals

Pla d’empresa:

 • Fins a 100.000 subscriptors: 1.199 dòlars mensuals

Si voleu provar el servei, hi ha una prova gratuïta de 30 dies on podreu accedir a totes les funcions. No hi ha cap reemborsament de devolució, ja que és un servei de pagament en forma de servei.

Si voleu estalviar diners, pagueu un any a la vegada i obteniu un 18% de descompte, o pagueu durant dos anys i obteniu un 30% de descompte.

Comenceu amb GetResponse aquí

4. HubSpot (Pla gratuït)

HubSpot és un proveïdor d’eines de màrqueting de correu electrònic i CRM que inclou un paquet gratuït que ofereix funcions, juntament amb alguns plans de pagament premium..

Revisió de Hubspot

HubSpot ofereix el seu servei fiable a més de 70.000 usuaris amb un èmfasi en les empreses en creixement. La configuració és força senzilla i el CRM de HubSpot es connecta amb Gmail, G Suite i diverses versions d’Outlook amb facilitat.

Per dins, obtindreu un creador de correu electrònic arrossegat i personalitzat per personalitzar els dissenys, afegir CTAs, imatges i modificar el contingut. També podeu utilitzar contingut personalitzat per apropar-vos al públic.

Hi trobareu funcions avançades de màrqueting per correu electrònic, com ara eines d’automatització de correu electrònic, segmentació de llistes, plantilles preparades per al seu ús, seguiment de correu electrònic i analítica àmplia; tot inclòs amb la versió gratuïta.

Un desavantatge important és la manca de proves A / B amb els plans gratuïts i més barats. A més, els plans de baix nivell només inclouen una funció de suport basada en fòrums. Però, tenen tones de recursos que podeu navegar i trobar les respostes que necessiteu.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

HubSpot és excel·lent per a petites i mitjanes empreses que s’inicien o volen augmentar el màrqueting de correu electrònic. HubSpot també ofereix opcions d’actualització flexibles en cas que les necessitats creixin amb el temps.

Quant costa?

HubSpot té plans de subscripció gratuïta i gratuïta. Tots els plans inclouen una àmplia gamma de funcions de CRM addicionals que es dimensionen amb els plans de nivell superior.

Pla gratuït: gratuït per sempre

 • Eines de correu electrònic i CRM gratuïtes
 • 2.000 enviaments per correu electrònic al mes

Pla d’inici de Marketing Hub: a partir de 50 dòlars / mes

 • 5X límit d’enviament de correu electrònic de nivell de contacte. (és a dir, 1.000 contactes = 5.000 correus electrònics al mes
 • Inclou 1.000 contactes
 • +50 USD per mes per cada 1.000 contactes addicionals

Pla de Marketing Hub Professional: a partir de 800 dòlars al mes

 • Límit d’enviament de correu electrònic de nivell de contacte 10X (és a dir, 1.000 contactes = 10.000 correus electrònics al mes)
 • Inclou 1.000 contactes
 • +50 $ per mes per 1.000 contactes addicionals

Utilitzeu la calculadora de preus de HubSpot per obtenir una tarifa precisa segons les vostres necessitats.

Si penses en obtenir el pla d’inici de HubSpot, tindràs l’opció de pagar anualment i estalviaràs un -20% de descompte en la teva subscripció.

Comenceu amb HubSpot aquí (pla gratuït)

5. ConvertKit

revisió encoberta

ConvertKit va ser fundada el 2013 per Nathan Barry. Dirigeixen una secció del mercat anomenada afectuosament “creadors”. Així, a persones com vloggers, bloggers, autors, estrelles d’Instagram, creadors de cursos i molt més.

Un dels seus majors punts de venda és el fàcil que és crear fluxos de treball d’automatització de correu electrònic. Depèn d’un creador visual, de manera que podreu veure com es reproduiran les seqüències de correu electrònic.

També hi ha un editor de pàgines de destinació integrat que és molt útil, podeu iniciar el màrqueting per correu electrònic i ni tan sols necessiteu cap lloc web. Només una font de trànsit (com el vostre canal de YouTube o el vostre compte de mitjans socials).

Hi trobareu funcions de gestió, etiquetatge i segmentació de correu electrònic avançades dels subscriptors en profunditat.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic:

Aquesta eina és millor per a aquells que no els importa gastar una mica més (individus o equips petits) i busquen enviar correus electrònics de text senzill..

Quant costa?

 • 0-1K subscriptors: 29 dòlars mensuals
 • Abonats 1K-3K: 49 $ al mes
 • Subscriptors de 3 a 5 quilòmetres: 79 $ al mes
 • 5 k + subscriptors: preus personalitzats

Independentment dels plans que trieu, tindreu accés a les mateixes funcions exactes. Si voleu provar abans de comprar, hi ha una prova gratuïta de 14 dies que inclou totes les funcions.

Si no us agrada el servei, hi ha una política de reemborsament de 30 dies. La devolució tardarà generalment a 3-5 dies a mostrar-se al vostre compte.

6. MailChimp

MailChimp és una eina de màrqueting de correu electrònic senzilla d’utilitzar per a bloggers i llocs web més petits ja que inclou un pla gratuït.

revisió mailchimp

MailChimp no només té una bonica mascota de l’empresa, sinó que és un dels principals proveïdors de màrqueting de correu electrònic, amb més d’1 mil milions de correus electrònics enviats al dia mitjançant el seu servei..

MailChimp està en constant evolució. Trobareu funcions noves en tot moment. Fins i tot hi ha integració a les xarxes socials. La selecció de plantilles té una mida decent i són molt fàcils de personalitzar.

També hi ha disponibles funcions de màrqueting per correu electrònic avançades, com ara segmentació de contactes, respostes automàtiques, integracions de serveis i aplicacions, enviament basat en zona horària, proves A / B i molt més..

El seu equip de suport també és molt receptiu a través de xat en directe o correu electrònic. A més, hi ha diversos recursos educatius disponibles.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic:

Molta gent utilitza MailChimp només per l’oferta gratuïta. Més enllà del que té un pressupost, MailChimp és ideal per a bloggers i propietaris d’empreses que volen una eina fàcil d’utilitzar i que tingui funcions avançades.

Quant costa?

El pla gratuït permet tenir fins a 2.000 subscriptors i enviar fins a 10.000 correus electrònics al mes. Un cop superats aquests números, voldreu actualitzar el pla Essentials, Standard o Premium.

Pla gratuït: és gratuït per sempre

 • Envia fins a 10.000 correus electrònics al mes
 • Creu la vostra llista fins a 2.000 subscriptors
 • Assistència per correu electrònic inclosa durant 30 dies

Pla bàsic: Els plans comencen a partir de 9,99 dòlars al mes

 • Fins a 5.000 subscriptors: 49,99 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 74,99 dòlars al mes
 • Fins a 25.000 subscriptors: 189 dòlars mensuals
 • Fins a 50.000 subscriptors: 259 dòlars al mes

Pla estàndard: Els plans comencen a partir de 14,99 dòlars mensuals

 • Fins a 5.000 subscriptors: 74,99 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 99 dòlars al mes

Pla premium: Els plans comencen a partir de 299 dòlars mensuals

 • Fins a 20.000 subscriptors: 399 dòlars al mes
 • Fins a 50.000 subscriptors: 599 dòlars al mes

Per determinar la vostra tarifa mensual i veure les característiques dels plans de prima, utilitzeu la calculadora de preus a la part inferior de la pàgina de preus.

Com que el pla gratuït és tan extens, no trobareu cap devolució ni cap garantia de devolució. L’única manera de rebre un reemborsament es deu a un error tècnic per part de MailChimp o el vostre compte s’ha donat de baixa sense causa..

7. Goteig

Drip és un proveïdor de màrqueting de correu electrònic relativament nou. El seu nucli demogràfic són blocaires, venedors i propietaris de llocs de comerç electrònic.

revisió per degoteig

Aquesta eina no és molt amena per als principiants, sinó que les eines d’automatització de màrqueting intel·ligents realitzen la superació del que hi ha al mercat.

Si ets propietari de botiga de comerç electrònic o vens diversos productes digitals diferents, aleshores Drip és una elecció sòlida. Podreu crear una comprensió profunda de la intenció i el comportament de compra dels clients, amb la possibilitat de fer un seguiment de mètriques com:

Per exemple, si teniu una botiga de comerç electrònic, podreu crear missatges basats en mètriques com:

 • Devolució de visitants davant de nous visitants
 • Visitants que van abandonar el seu carretó
 • Els usuaris que han fet clic en un enllaç de correu electrònic contra els que no ho feien

Però, no s’aturarà allà, també trobaràs integracions per a WordPress, WooCommerce i podràs enviar missatges de text de seguiment, integració d’anuncis de Facebook i molt més..

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic:

Bàsicament, si vens molts productes (digitals o físics) i voleu crear seqüències de màrqueting complexes sense treure el cabell, pot ser que aquesta eina sigui per a vosaltres..

Quant costa?

Pla d’inici: Gratuït per sempre

 • Fins a 100 subscriptors
 • Enviaments de correu electrònic il·limitats

Pla bàsic: 49 dòlars mensuals

 • Fins a 2.500 subscriptors
 • Enviaments de correu electrònic il·limitats

Pla professional: 122 dòlars al mes

 • Fins a 5.000 subscriptors
 • Enviaments de correu electrònic il·limitats

Pla d’empresa: Obteniu un pressupost personalitzat

 • Qualsevol cosa més enllà de 5.000 subscriptors

El goteig ofereix un pla molt reduït per a sempre, juntament amb una prova gratuïta de dues setmanes per als nivells d’abonament Basic i Pro. Si decidiu continuar el servei després d’aquestes dues setmanes, es carregarà la vostra targeta. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies a partir del moment en què inicieu el servei, però depèn de la discreció de Drip si rebreu un reemborsament complet.

8. AWeber

Aweber és una eina increïblement popular que fa uns 18 anys que pot arribar fins i tot a inventar-se el propi respondre del correu electrònic.

Revisió AWeber

Les funcions són pràcticament les que espereu d’un servei de màrqueting de correu electrònic de gran qualitat. Tindreu accés a un creador de correu electrònic arrossegar i deixar anar, a una àmplia selecció de plantilles prèviament dissenyades, així com a un munt d’integracions per connectar-vos a la resta de la vostra pila de màrqueting..

Podeu crear seqüències de correu electrònic automatitzades basades en disparadors i crear seqüències de seguiment de correu electrònic. Amb tot això, tindreu accés a dades de tarifes obertes, taxes de rendibilitat i amb la possibilitat de provar A / B els vostres correus electrònics..

A més, pot crear fàcilment i ràpidament formularis d’inscripció de correu electrònic per incrustar al vostre lloc web.

Si us confongueu per comercialitzar l’argot, no us preocupeu, hi ha una biblioteca de recursos força útil per ajudar-vos a cada pas. També hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe, juntament amb assistència telefònica disponible, de 8: 00h a 20: 00 EST, caps de setmana i 9-5 EST.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

Aweber proporciona un servei sòlid a través i a través, és millor per a equips petits que vulguin agilitzar els seus esforços de màrqueting per correu electrònic.

Quant costa?

 • 0-500 subscriptors: 19 dòlars mensuals
 • 501-2 500 subscriptors: 29 dòlars mensuals
 • 2.501-5.000 subscriptors: 49 dòlars mensuals
 • 5.001-10.000 subscriptors: 69 dòlars mensuals
 • 10.001-25.000 subscriptors: 149 dòlars mensuals
 • 25.001+ subscriptors: obteniu un pressupost personalitzat

Si voleu provar abans de comprar, hi ha una prova gratuïta de 30 dies que us permet accedir a totes les funcions. Més enllà de les opcions de pagament mensual, també podeu pagar trimestralment per estalviar el 14% o bé pagar anualment per estalviar el 14,9%. No hi ha cap política de reembossament, però, amb la llarga prova gratuïta, heu de saber si aquesta eina és adequada o no.

9. Keap

Keap (anteriorment Infusionsoft) és un proveïdor de màrqueting de correu electrònic molt robust. Aquesta eina de màrqueting integral en un combina CRM, màrqueting per correu electrònic i molt més. Podreu crear perfils de clients complets que us ajudaran a crear campanyes de màrqueting més orientades.

Revisió Keap

Amb aquesta eina, el màrqueting per correu electrònic és només una part del conjunt de funcions. Per exemple, el tauler mostrarà dades basades en campanyes de correu electrònic, informació de vendes i historial financer del client.

InfusionSoft (Keap) va ser un dels primers proveïdors de màrqueting de correu electrònic a crear un creador d’automatització d’arrossegament i soltament. Simplement establiu un objectiu que voleu assolir i creeu una seqüència d’automatització que compleixi aquest objectiu.

A més, també hi ha eines avançades de segmentació i etiquetatge de subscriptors.

Tot i que aquesta eina uneix el màrqueting de CRM i el correu electrònic, encara no hi ha una funció. Prova de divisió Sense aquesta característica, és molt difícil provar diferents campanyes per millorar les tarifes obertes i les vendes en general.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

Les empreses de mida mitjana que volen utilitzar una sola eina per a la seva comercialització de màquines de CRM i de correu electrònic i, per descomptat, tenen un pressupost més elevat per gastar.

Quant costa?

Keap ofereix tres plans:

 • Keap Creixerà a partir de 49 $ al mes: adequat per a empreses més petites, inclou 500 contactes, 1 usuari i prova gratuïta
 • Keap Pro des de $ 99 al mes: adequat per a negocis en creixement, inclou 500 contactes, 1 usuari i prova gratuïta
 • Infusionsoft des de $ 199 al mes: És adequat per a empreses establertes i inclou 2500 contactes i 1 usuari

Tingueu en compte que si voleu afegir contactes costarà més. Per exemple, 1.000 contactes addicionals us costaran 30 dòlars al mes i 5.000 contactes addicionals $ 130 al mes.

Si voleu provar el programari, hi ha una prova de 14 dies sense risc, sense necessitat de informació sobre la targeta de crèdit. Tot i això, no hi ha cap reembossament disponible a les subscripcions recurrents, i totes les cancel·lacions s’han d’iniciar dins dels deu dies següents al cicle de facturació següent..

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign es factura com a tot en una plataforma de màrqueting. És un objectiu general que us ajudi a enviar menys correus electrònics, però obtenir millors resultats.

revisió d’activcampaign

Si voleu crear embuts basats en la lògica, us serà difícil trobar una eina millor. La major part de la vostra automatització es crearà utilitzant la lògica if / then que correspon al comportament dels subscriptors. A continuació, es detallen diverses maneres de racionalitzar els vostres esforços de màrqueting amb aquesta eina:

 • Segmentació d’usuaris en funció d’accions, comportament, ubicació i dades socials
 • Envia missatges SMS als teus contactes
 • Arribeu als usuaris fora de marxa amb integració SMS
 • Puntuació de lideratge i contacte, de manera que se sap a qui prioritza.

Com que Active Campaign funciona com una plataforma de màrqueting tot en un, hi ha moltes eines i funcions disponibles, i pot ser una mica aclaparador dominar-les totes. Per sort, hi ha guies detallades que us mostraran com treure el màxim partit al servei. També podeu posar-vos en contacte amb suport mitjançant correu electrònic o xat en directe.

La creació de campanyes de correu electrònic és bastant senzilla amb l’editor de plantilles. Fins i tot podeu crear formularis d’inscripció senzills per a mòbils per incrustar-los al vostre lloc.

Qui hauria d’utilitzar aquest programari de màrqueting de correu electrònic?

Aquesta solució és millor per als usuaris que sol·liciten i necessiten eines d’automatització complexes, juntament amb funcions CRM avançades.

Quant costa?

Pla definitiu:

 • Fins a 500 subscriptors: 15 dòlars al mes
 • Fins a 1.000 subscriptors: 29 dòlars mensuals
 • Fins a 2.500 subscriptors: 49 dòlars mensuals
 • Fins a 5.000 subscriptors: 89 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 139 dòlars al mes

Plus pla:

 • Fins a 1.000 subscriptors: 70 dòlars al mes
 • Fins a 2.500 subscriptors: 125 dòlars mensuals
 • Fins a 5.000 subscriptors: 169 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 249 dòlars al mes
 • Fins a 25.000 subscriptors: 399 dòlars mensuals
 • Fins a 50.000 o més de subscriptors: obteniu un pressupost personalitzat

Pla professional:

 • Fins a 2.500 subscriptors: 159 dòlars al mes
 • Fins a 5.000 subscriptors: 239 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 349 dòlars al mes

Pla d’empresa:

 • Fins a 2.500 subscriptors: 279 dòlars al mes
 • Fins a 5.000 subscriptors: 449 dòlars al mes
 • Fins a 10.000 subscriptors: 499 dòlars al mes

Si pagueu cada any, rebrà grans descomptes a tot el establiment. També hi ha una prova gratuïta de 14 dies que et permet provar el servei fins a 100 contactes i 100 missatges de correu electrònic enviats. Tanmateix, són clares amb el termini de temps i podeu obtenir una extensió. Com que no hi ha cap reembossament, definitivament voldreu provar el programari abans de comprar-lo.

Paraules finals

La majoria de proveïdors de màrqueting per correu electrònic ofereixen serveis similars. Quan arribi el moment de triar el millor programari de màrqueting per correu electrònic per a la vostra empresa, voldreu tenir en compte el vostre pressupost i necessitats de màrqueting.

Si voleu quelcom que sigui escalable i fàcil d’iniciar, registreu-vos a la prova gratuïta Constant Contact.

Permet que la llista anterior us ajudi a prendre la decisió correcta per al vostre negoci. I recordeu, mai no heu estat bloquejats en un servei de màrqueting per correu electrònic. La majoria de proveïdors us permeten exportar i importar les vostres oportunitats i passar a un proveïdor diferent si sorgeix la necessitat.

L’important és triar un proveïdor i començar! Com més temps espereu, més diners deixareu a la taula.

Ara a vosaltres! Quin és el vostre servei de màrqueting de correu electrònic preferit?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector