Millor targeta de crèdit de viatge al Canadà

destinació del viatge


Quina és la millor manera de passar l’hivern al Canadà?

En apartar-se’n.

Dirigir-se a una destinació tropical com Cuba o Mèxic és una prova del temps passat de vacances canadencs. ��

Riu Palace Península Cancún reservada via Air Miles �� ��

Em dic Gary i durant els darrers quatre anys crec que he aplicat i utilitzat totes les targetes de crèdit canadencs que hi ha. He tingut bones experiències i algunes de dolentes.

També he pogut viatjar a més de vint països mitjançant punts acumulats mitjançant diverses targetes. Encara que escric generalment sobre coses geek, com ara allotjament web, serveis i eines petites en aquesta guia, vaig a compartir amb vosaltres les meves millors cartes i us explicaré alguns dels avantatges de cadascun..

El més important a tenir en compte amb la majoria de targetes de viatge és que hi ha molta impressió fina. Les ofertes poden semblar iguals al paper, però un cop comenceu a gastar, trobareu que les taxes i les tarifes bàsicament anul·len els descomptes o beneficis que obtindreu..

Com vaig fer les meves eleccions

La manera com he estructurat aquesta guia és força senzilla. He escollit les millors parts de cada categoria de targetes de viatge. Tinc targetes per als salons d’hotel si és això, de devolució de diners efectiu o Air Miles.

La gran diferència entre la meva guia / recomanacions i el que obtindreu en llocs financers més grans és que de moment he provat aquestes targetes. Algunes de les opcions de selecció de llocs més grans tenen beneficis terribles per a les inscripcions, però també bonificacions per als promotors del producte.

⚠️ Si busqueu aquest desglossament ràpid i brut, només seré sincer si en certa manera podeu obtenir una targeta de crèdit nord-americana com a canadenc, ho suggeriria. De mitjana, les cartes nord-americanes donen 1.5-2X punts de bonificació com a programes canadencs. Pot agrair el capitalisme i una economia financera competitiva. El Canadà no és el mateix. 

Dit això, la meva millor elecció és Targeta Aeroplan TD (visiteu el seu lloc web aquí). Aeroplan disposa dels punts de registre més alts, programa de recompensa 2X per comprar en línia a través dels seus més de 2000 socis, assegurança de viatge i accés gratuït al saló.

De totes maneres, prou queixes. Entrem a la guia! ��

Si algú té algun suggeriment addicional, visiteu el formulari de contacte de la part superior i aviseu-me. Normalment reviso aquesta publicació una o dues vegades a l’any en funció de les targetes que provo.

Comprensió de les targetes de crèdit de viatge

Moltes targetes de viatge us permeten acumular punts i quilòmetres sobre articles de despesa diària, de manera que podeu acumular una gran quantitat de recompenses, fins i tot si no voleu sovint.

L’abundància de targetes de viatge i la gran varietat dels seus programes de recompensa deixen tants clients a les fosques. Per fer la vostra decisió més fàcil, buscarem les millors targetes de crèdit de set categories àmplies de recompenses de viatge. Aquestes categories són punts de viatge, milles aèries, devolució de diners en compres en moneda estrangera, recompenses d’hotels, bonificacions d’inscripció, salons de l’aeroport, volants freqüents i el guanyador global..

Aquesta guia està dissenyada per servir de recurs valuós quan haureu d’escollir una targeta de crèdit de recompenses de viatge. Per oferir el millor dels millors, les cartes que hem escollit són els jugadors més importants de la seva categoria.

Consell de viatgers: Heu perdut mai la bossa mentre viatgeu? Sabíeu que escollir la targeta adequada us permet obtenir 500-1000 dòlars per cada dia d’equipatge retardat. També podeu recuperar diners per als vols retardats o altres taps de l’aeroport.

La nostra metodologia

La meva metodologia era senzilla però detallada. Vaig tenir en compte els factors importants com ara la gamma de categories de bonificació, les ofertes de benvinguda disponibles, les avantatges d’assegurança de viatge, la flexibilitat dels programes de fidelització, les renúncies anuals i molt més. Vaig calcular punts de recompensa en funció de despeses personals o empresarials.

Per fer-ho, vam combinar diferents aspectes de la despesa i les compres mensuals en articles com ara queviures, pagaments de factura, gas, entreteniment, viatges, menjar per a restaurants, farmàcia, etc..

A continuació, es mostra un resum de les millors targetes de viatge al Canadà. Es tracta d’una mera instantània, però es detallen els detalls de cada targeta.

NOTE NOTA IMPORTANT: aquestes targetes canvien les tarifes sovint així que si veieu alguna cosa aquí que no és exactament el mateix que el lloc web tingueu en compte que les empreses ofereixen tarifes i ofertes diferents en funció de la ubicació IP de la qual accediu al lloc web. Faig el possible per mantenir-ho el més actualitzat possible. ��

Millor targeta de crèdit per a punts de viatge

1. Millor targeta general de crèdit de viatge: TD Aeroplan (bonificació de registre 40K)

 • Guanyador: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Taxa anual: 120 dòlars, però arriba amb una rebaixa per al primer any. (Per tant …
 • Ingressos elegibles: Tingueu bé 60.000 dòlars en ingressos personals o 100.000 dòlars en ingressos anuals combinats de la llar.
 • Alguns dels seus avantatges: Un bonus de benvinguda de 40.000 milles Aeroplan

Hi ha tantes bones ofertes disponibles en la categoria de recompenses de viatge amb targeta de crèdit, de manera que era difícil escollir-ne una. Però després d’un anàlisi rigorós, vaig decidir que al mercat canadenc, la corona de la millor targeta global de recompenses de viatge pertany a TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Foto de Chris Lawton a Unsplash

Actualment és el programa de recompenses més popular al Canadà. A causa de la seva popularitat, els canadencs s’esforcen constantment per acumular els punts Aeroplan de la manera que puguin. Els titulars de les targetes poden guanyar milles que poden bescanviar cap a hotels, vols, lloguer de cotxes, paquets de vacances, mercaderies variades i bitllets d’esdeveniment..

El El millor aspecte és que els titulars de la targeta poden guanyar el doble de punts comprant articles a socis afiliats a Aeroplan. Per tant, si sou membres de la comunitat Aeroplan de 5 milions, val la pena obtenir una targeta Aeroplan.

Per il·lustrar per què es considera que aquesta targeta és millor integrada, aquí teniu un resum d’alguns dels seus avantatges:

 • Desplega la catifa vermella donant un bon grat de benvinguda de 40.000 milles Aeroplan.
 • Inclou un paquet d’assegurança de viatge integral.
 • Proporciona registre de prioritat i embarcament quan viatgeu amb AirCanada.com amb recompenses de vol Aeroplan.
 • Els titulars de la targeta s’atorguen un forfet de convidat gratuït cada any al saló d’Air Canada Maple Leaf.
 • Doble el quilòmetre obtingut per les compres realitzades als socis i distribuïdors en línia d’Aeroplan participants a través de l’Airoplan eStore.
 • Ofereix 1,5 punts per cada $ 1 gastat en gas, queviures, drogueria i compres realitzades a AirCanada.com
 • Per a altres compres, és un punt per cada $ 1 gastat.
 • Mentre sigueu titular de la targeta de crèdit Aeroplan TD, els Miles Aeroplan no caducaran.
 • Consulteu l’enorme llista de socis Aeroplan aquí. la quantitat de milles aeroplanals que guanyaré en un vol
Quantes milles d’aeroplans guanyaré en un vol?

La nostra opció per obtenir la millor targeta de recompenses de viatge inclou molts avantatges. Disposa de diverses funcions que el fan distingir del paquet, per exemple, la seva irresistible bonificació de benvinguda de 40.000 milles Aeroplan. Per dir-ho en perspectiva, aquesta recompensa és aproximadament comparable a 2 vols premium d’anada i tornada d’economia premium.

A més de ser força lucratiu, aquest paquet ofereix el potencial de guanyar milles Aeroplan amb cada dòlar gastat. Cada. Dòlar Passat. La relació de milles guanyades amb dòlars gastats és la següent: 1,5 milles Aeroplan per cada $ 1 en gas, queviures, drogueria i AirCanada.com; aleshores proporciona 1 Milla Aeroplan per cada dòlar gastat en la resta.

És per això que guanya el nostre lloc més alt com a millor targeta de crèdit global disponible.

Com bescanviar els quilòmetres aeroplan?

El procés de bescanvi d’aquesta targeta depèn del que intenteu bescanviar. Per a coses com mercaderies o bitllets d’esdeveniments, el procés és tan senzill com fer compres a través del seu eStore en línia. A més, les compres a les botigues de socis d’Aeroplan obtenen doble recompensa als titulars de la targeta, cosa que els permet acumular ràpidament i fàcilment milles Aeroplan.

Altres avantatges i avantatges exclusius inclouen servei de consergeria 24 hores i 24 hores.

Gratuïtament èpic pot semblar una altra cosa a la vegada a la descripció de les seves assegurances de viatge i automòbils, però pot no ser massa lluny. Disposa de fins a un milió de dòlars de cobertura mèdica d’assegurança de viatge durant els primers 21 dies per a titulars de targetes menors de 65 anys. També inclou altres tipus d’assegurances de viatge rellevants, com ara un equipatge retardat / perdut, un viatge / cancel·lació, un retard de vol / viatge i una assegurança de lloguer de cotxes..

Finalment, us permet accedir a totes aquestes avantatges excel·lents amb una modesta quota anual de 0 dòlars (després del descompte).

One Last Thing – Assegurança Aeroplan

Tal com he esmentat en el consell anterior, Aeroplan té alguns excel·lents incentius per animar els clients a reservar vols i vacances que inclouen una assegurança de cancel·lació, diners si la maleta es perd i molts altres incentius menors..

Consell per obtenir el millor en general: Mireu els programes amb socis i acords que us permetin transferir punts. Per tant, si no teniu una quantitat breu, per exemple, de 500 punts per una estada d’hotel gratuïta, encara podeu treure punts del que disposeu del programa de la línia aèria. Suggeriment: la targeta de sota fa això. ��

2. El millor per a punts de viatge: Scotiabank American Express

 • Guanyador: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Taxa anual: 120 $
 • Ingressos elegibles: feu un mínim de $ 12.000 en ingressos anuals.
 • Alguns dels seus avantatges: Oportunitat de guanyar fins a 30.000 punts de Scotia Rewards el primer any.

Hi ha tants productes de targetes de crèdit disponibles, i l’abundància fa que sigui difícil decidir quina és la millor targeta de crèdit. Tot i que poden restringir el que podeu gastar els vostres punts, en la majoria us proporciona l’oportunitat de transferir punts entre programes.

La targeta Gold American Express® de Scotiabank destaca per un factor important que obliga els titulars a seleccionar una targeta de viatge particular. La ràtio punt-dòlar representa la quantitat en dòlars que valen els punts.

La Scotiabank Gold American Express® Card ofereix tres nivells en el programa de punts Scotia Rewards. Tots els diners que s’utilitzin en establiments elegibles com ara botigues de queviures, restaurants, begudes i establiments de menjar ràpid obtindran 5 increïbles punts de Scotia Rewards..

Bonus de gran inscripció + 25.000 punts de recompensa

Aquesta targeta de recompensa de viatges permet als seus usuaris acumular de forma ràpida i còmoda fins a 300 dòlars en punts de bonificació Scotia Rewards, fins i tot durant el primer any. Dins els tres primers mesos d’obrir un compte, si invertiu 1.000 dòlars en compres quotidianes elegibles, guanyareu automàticament 25.000 punts de recompensa a Scotia..

Tot i això, Scotiabank Gold va augmentar recentment la taxa anual cobrada a la targeta de 99 a 120 dòlars. Aquesta notable caminada podria disminuir l’atractiu de la targeta. Malgrat aquest augment, el preu continua sent judiciós en comparació de taxes similars que cobren altres targetes de viatge.

No obstant això, encara proporciona grans avantatges com ara absència de comissions de transacció estrangera, amb accés Amex Front Of the Line® i una assegurança de viatge integral.

Punts transferibles flexibles

Una altra característica impressionant que manifesta aquesta targeta és la flexibilitat del seu programa de bescanvi de recompenses. El procés és fàcil i simplificat, tot el que cal és iniciar la sessió al sistema i, a continuació, seleccionar l’opció “Aplica punts per a viatjar”. Posteriorment, podeu fer servir els punts de Scotia Rewards que heu acumulat per compensar els costos relacionats amb els vostres càrrecs a la vostra targeta de crèdit. Poden cobrir coses com vols, hotels, cotxes de lloguer, etc..

La comoditat és una alenada d’aire fresc: no us carregarà amb restriccions molèsties ni períodes d’apagada. Aquests són alguns dels motius pels quals Scotiabank Gold American Express® Card es classifica amb freqüència com la millor targeta de crèdit de viatge al Canadà.

3. El millor per Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Guanyador: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Taxa anual: 120 dòlars, tot i que es renuncia al primer any.
 • Ingressos elegibles: 80.000 dòlars en ingressos anuals, o 150.000 dòlars per a una llar.
 • Alguns dels seus avantatges: bonificació de benvinguda de 3000 AIR MILES.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® és simplement una de les millors maneres d’obtenir recompenses al Canadà. El seu programa Air Miles transforma les compres quotidianes de queviures i gas en beneficis com bitllets gratuïts per a esdeveniments, estades d’hotels, vols, lloguer de cotxes i fins i tot electrònica.

Algunes de les coses que fan que la targeta de viatge BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® sigui emocionant. Us proporciona 1.000 milles d’aire just després de la primera compra i, per si fos poc, això sí us proporcionarà 2.000 milles d’aire addicionals un cop cobreu fins a 3.000 dòlars a la targeta de crèdit durant els primers tres mesos de membres.

A més, les targetes obtenen un índex d’un AIR MILE per cada compra de 10 dòlars. És la taxa de devolució més alta d’una targeta de crèdit AIR MILES. L’experiència de l’aeroport Mastercard, que inclou dos passis anuals gratuïts, s’ofereix a través del programa de saló de l’aeroport LoungeKey.

Els titulars de la targeta també poden obtenir un 15% de descompte en els seus vols AIR MILES a Amèrica del Nord, amb la condició que els vols s’hagin de reservar amb AIR MILES. Incorpora un paquet d’assegurança de viatge integral que inclou una assegurança mèdica de viatges que abasta 15 dies per viatge.

⚠️ Per ser sincer, no sóc un gran fan d’aquesta carta. Per la quantitat de l’empresa BMO està clarament compensant els seus clients amb targetes de crèdit, crec que es tracta d’un bonic força reduït. Si els punts de recompensa + els beneficis és el que heu de faltar definitivament aquesta targeta. ⚠️

4. Millor benefici en efectiu en compres de moneda estrangera: sense fils de Roger

 • Guanyador: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Taxa anual: 0 $
 • Ingressos elegibles: Tingueu bé 80.000 dòlars en ingressos personals o 150.000 dòlars en ingressos anuals de la llar combinats.
 • Alguns dels seus avantatges: obteniu un 4% de devolució de diners en totes les compres en moneda estrangera.

Efectiu, segons diu això, és rei. Així mateix, pel que fa a les recompenses, les targetes de crèdit de devolució permeten obtenir un percentatge reduït de l’import que heu gastat en les compres. Tanmateix, Rogers ™ World Elite Mastercard® supera les milles addicionals fent que les vostres despeses de viatge es realitzin en moneda estrangera per acumular efectiu com cap altra targeta.

Foto de pina messina a Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® va obtenir el primer lloc en permetre als titulars de la targeta guanyar-ne un 4% de devolució enorme sobre totes les compres permeses realitzades en moneda estrangera. Però abans et fas massa mal humor amb emoció, Recordeu-ho que inclou una taxa de transacció estrangera del 2,5%. Tanmateix, això es compensa amb la retroalimentació massiva del 4%, que deixa un benefici net substancial de l’1,5% de devolució.

Els titulars de les targetes obtenen un 2% de devolució en productes i serveis de Rogers, mentre que obtenen un 1,75% de devolució sobre la resta. També tenen dret a obtenir una targeta complementària gratuïta, cosa que els permet guanyar encara més diners en efectiu cada any.

Amb l’aplicació Mastercard® Pay combinada amb l’aplicació Rewards ™, podeu aplicar immediatament recompenses de devolució a les compres permeses d’almenys 20 dòlars que hàgiu fet durant els darrers 90 dies mitjançant la targeta de crèdit..

Suggeriment per a les empreses amoroses de devolució de diners Tot i que l’1,5% és bastant dolent, si sou un únic fundador d’una empresa podeu executar totes les despeses de negoci posteriors a través de la targeta i obtenir un bon retorn de la despesa d’anuncis del client o d’altres despeses. Això només s’aplica si feu despeses empresarials de 1-2 milions a l’any.

5. Bonus de registre més alt: passaport escocès infinit (35 k)

 • Guanyador: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card
 • Taxa anual: 139 dòlars
 • Ingressos elegibles: tenir 60.000 dòlars en ingressos personals o 100.000 dòlars en ingressos anuals combinats per a la llar o almenys 250.000 dòlars en actius gestionats.
 • Alguns dels seus avantatges: proporciona fins a 35.000 punts de recompensa fins al primer any

Tant si prefereixes les targetes que ofereixen bonificacions substancials de benvinguda, proporcioneu les taxes de guanys més altes, com si desitgeu aquells que siguin un company de viatge fiable, la targeta Visa Infinit * Scotiabank Passport ™ ha cobert.

Una bonificació de registre important és una de les maneres probades i veritables que les empreses de targetes de crèdit fan servir als titulars de la targeta i hauríeu d’aprofitar aquesta estratègia per aconseguir els beneficis del vostre viatge un gran impuls. Tanmateix, de totes les estratègies emprades als titulars de la targeta per inscriure’s en programes de recompensa de viatges, Scotiabank Passport sembla que va dominar el Sant Graal..

Un cop registrats, Scotiabank llança la matrícula de benvinguda, permetent-te guanyar, només el primer any, fins a 35.000 punts de recompenses a Scotia. Aquests punts de recompensa es tradueixen en aproximadament 350 dòlars per viatjar sols.

Així funciona la metodologia de guanys: els tres primers mesos com a titular de la targeta proporciona l’oportunitat de guanyar fins a 25.000 punts de bonificació Scotia Rewards amb els 1.000 dòlars inicials en compres diàries..

Guanyeu 10.000 punts addicionals

A més, tots els titulars de la targeta estan autoritzats a guanyen una bonificació anual de 10.000 punts després de gastar un mínim de 40.000 dòlars sobre compres diàries elegibles cada any. Altres avantatges inclouen la possibilitat de guanyar 2 punts de recompensa a Scotia per cada dòlar gastat en menjars elegibles, botigues de queviures, articles d’entreteniment i compres de trànsit diari com autobusos, fitxes de metro i taxis..

La targeta Visa Infinite * de Scotiabank Passport ™ també s’ha dissenyat amb un enfocament per als viatgers. Per tant, la targeta Visa Infinite * Scotiabank Passport ™ inclou poc o poc equipatge de viatge, cosa que la converteix en un soci de viatge digne amb la seva admirable política de cobrar zero comissions de transacció estrangera..

A causa d’aquesta falta de taxes, els viatgers estalvien diners cada vegada que utilitzen la seva targeta. Tant a casa com a l’estranger, els titulars de la targeta no experimenten marques de divises en les compres realitzades en moneda estrangera. Els avantatges relacionats amb els viatges inclouen una assegurança de viatge, sis forfaits anuals gratuïts en el saló de l’aeroport, juntament amb una bonificació de registre actualment per valor de 250 dòlars.

Aquesta targeta és ideal per a persones que vulguin una targeta que poden utilitzar tant a nivell local com a l’estranger sense cap tipus de preocupacions ni molèsties. A més, Scotiabank és una targeta Visa, pel que s’accepta generalment a qualsevol part del món.

També és gratuïta la subscripció Priority Premier Pass anualment sis visites gratuïtes als salons de l’aeroport.

6. Recompenses del millor hotel – Mastercard del Best Western

 • Guanyador: Best Western Mastercard®
 • Taxa anual: 0 $
 • Elegibilitat per ingressar: no requereix cap requisit per obtenir ingressos mínims.
 • Alguns dels seus avantatges: un bonus de benvinguda de 20.000 Best Western Mastercard®

L’allotjament a l’hotel que escolliu depèn de factors com l’accessibilitat, les preferències personals i l’elecció. És a dir, no es tracta d’una proposta única que s’adapti a totes. Best Western Mastercard® considera aquesta filosofia i fa la seva recompensa el més flexible possible.

Permeten als titulars de les targetes bescanviar els seus beneficis en fins a 100 hotels del Best Western a tot el món amb articles com ara estades d’hotels, targetes de regal, menjadors i molt més. Per tant, quan els canadencs han de viatjar localment o a l’estranger, el Best Western Mastercard® és sovint una elecció pràctica i sensata.

Un cop feta la primera compra elegible, el bo per signar 20.000 punts Best Western Rewards® és suficient per aconseguir una estada absolutament gratuïta d’una nit. L’abundància d’hotels i una gran varietat d’opcions facilita que els titulars de la targeta recopilin aquests punts.

A més de la seva flexibilitat, no inclou cap quota anual. La disponibilitat de nombrosos hotels Best Western a tot el món fa que sigui convenient que el titular de la targeta trobi un hotel que s’adapti al seu gust i al seu pressupost. També facilita la capitalització de punts per adquirir estades d’hotels gratuïtes.

7. Millors salons aeroportuaris: Scotiabank Platinum

 • Guanyador: Scotiabank Platinum American Express® Card
 • Taxa anual: 399 dòlars
 • Ingressos elegibles: feu un mínim de $ 12.000 en ingressos anuals.
 • Alguns dels seus avantatges: 30.000 punts de Scotia Rewards amb primera compra elegible.

M’agrada passar l’estona a l’aeroport –va dir absolutament ningú. Afortunadament per als viatgers assetjats arreu, les companyies de targetes de crèdit per fi senten la seva frustració i han afegit una comoditat cada cop més demandada. L’accés als salons de l’aeroport mundial és un prestigiós viatge que la Scotiabank Platinum American Express® Card ha aprofitat per al seu avantatge i per a la delícia dels seus titulars de la targeta.

Scotiabank Platinum té una adhesió de Priority Pass gratuïta que s’acompanya amb unes increïbles deu visites de saló gratuïtes cada any. Com que la majoria de la gent no viatja amb freqüència cada any, aquestes visites de saló gratuïtes són adequades per a la majoria dels titulars de les targetes.

L’assegurança de viatge, juntament amb 30.000 punts de bonificació Scotia Rewards immediatament després de la compra inicial, haurien de considerar-lo digne. A més, no s’han de prendre lleugerament 4 punts de recompensa Scotia per cada dòlar gastat en botigues de queviures, benzineres, entreteniment i compres de menjador.

Tot i això, té una quota anual força elevada de 399 dòlars.

Resum

Recompensar persones amb punts o quilòmetres per fer compres diàries és la forma en què les empreses de targetes de crèdit incentiven els clients a utilitzar les seves targetes. Una targeta de crèdit recompensa per viatges proporciona avantatges immenses al titular de la targeta amb vols, allotjament a hotels i serveis de transport.

Alguns beneficis són més sofisticats i ofereixen avantatges premium com l’accés a salons aeroportuaris i una assegurança de viatge completa al seu paquet. Les targetes de viatge són imprescindibles per als viatgers perquè són còmodes, ràpids i ajuden a estalviar diners en les despeses relacionades amb els viatges.

Espero que aquesta guia us sigui d’utilitat! Si us plau, no dubteu a enviar-me un missatge si voleu afegir consells i trucs a aquesta pàgina!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector