Millor Magento Hosting

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una idea molt bona del que defineix un gran host web. Aquests són els nostres millors proveïdors de hosting Magento.


Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Disk SpaceFeaturesSite web
lloc web2 9,3 / 10 3,95 USD (descompte temporal del 67%) 10 GB Suport potent, ràpid, èpic, + garantia de devolució de 30 dies! = Guanyar!
amfitrió 8,7 / 10 2,78 dòlars Il·limitat Espai de disc barat + il·limitat!
A2HostingLogo 8,5 / 10 3,92 dòlars (inferior a 7,99 dòlars) Il·limitat Espai de disc il limitat!
en moviment 8,3 / 10 4,19 USD (40% de descompte) Il·limitat Experimentat, fiable, lleugerament més car.
Dreamhost 8/10 7,95 dòlars Il·limitat Gran actuació & suport

Millors comentaris Magento Hosting 2020

1. SiteGround

Logotip de SiteGround

Lloc web: www.siteground.com
Preu: 3,95 dòlars
Espai de disc: 10 GB

Pensem que el millor allotjament de Magento és Siteground, per algunes raons. Comencem amb els plans d’allotjament, en tenen 3.

El seu pla StartUp és ideal per a principiants i per a aquells amb un pressupost limitat. Només inclou 1 lloc web i 10 GB d’espai d’emmagatzematge, però sempre podeu actualitzar a un pla superior quan ho necessiteu.

Trieu el pla GrowBig si voleu allotjar un nombre il·limitat de llocs web (aquest és el pla més popular de Siteground). Obteniu el doble d’espai d’emmagatzematge (20 GB) que el pla d’inici més moltes funcions.

GoGeek és el pla últim de SiteGround, ja que ofereix la majoria de funcions. Per un, obtindreu 30 GB d’espai d’emmagatzematge. I, per descomptat, també podeu allotjar un nombre il·limitat de llocs quan tingueu aquest pla.

Tingueu en compte que tots els plans d’allotjament compartits de SiteGrounds compten amb integració de Git integrada per un control fàcil de la versió Magento i una instal·lació gratuïta de Magento 2..

Una altra de les millors funcions de SiteGround és l’assistència al client. Cal admetre-ho, necessitareu ajuda de tant en tant amb el vostre lloc. Doncs bé, amb SiteGround us garanteixen l’assistència 24 hores al dia a través de xat en directe, assistència telefònica i correu electrònic. També disposen d’una base de dades de preguntes i respostes que podeu consultar quan resolgueu els vostres problemes.

Pros

 • Un gran servei al client
 • Certificat SSL gratuït
 • Garantia de funcionament fiable del 99,99%

2. HostGator

Logotip de HostGator

Lloc web: www.hostgator.com
Preu: 2,75 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

HostGator és un dels proveïdors d’allotjament compartit més populars d’avui. Tenen tres plans dels quals podeu triar (tal com es mostra a continuació). Tingueu en compte que els tres plans d’HostGator inclouen un espai d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitats. La seva principal diferència és el nombre de llocs que podeu allotjar i les característiques generals d’un pla determinat.

 • Hatchling: es considera que és el pla inicial de HostGator. A més de ser molt assequible, també inclou una funció molt limitada: només podeu allotjar un lloc web quan aneu a favor d’aquest pla. Encara és bo per a principiants (i per a aquells que acaben de començar amb el seu negoci).
 • Baby: el pla Baby de HostGator és probablement el pla més popular. Molta gent aposta per aquest pla en particular perquè pot acollir un nombre il·limitat de llocs web. Per tant, si decidiu mantenir diversos llocs en un futur proper, sabeu que aquest pla és més que apte per a això.
 • Empresa: aneu a buscar el pla de negoci d’HostGator si ja sabeu on esteu. Aquest és també el millor pla per aconseguir si accediu al comerç electrònic.

Pros

 • Constructor de llocs web gratuït
 • Tots els plans inclouen un ample i una amplada de banda il·limitats
 • CPanel fàcil d’utilitzar

Contres

 • Haureu de comprar un nom de domini ja que no està inclòs en cap paquet
 • El seu pla més barat només pot allotjar 1 lloc web
 • Hi ha molts serveis seleccionats prèviament a la inscripció (només desmarqueu els que no necessiteu)

3. Hostatge A2

Logotip d'A2 Hosting

Lloc web: www.a2hosting.com
Preu: 3,92 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Si busqueu un pla d’allotjament compartit, considereu la possibilitat de consultar el servei d’allotjament a A2 ja que us ofereixen tres opcions:

 • Plan Lite: aneu a buscar el vostre pla Lite si només voleu crear un lloc web. Aquest pla ja inclou un emmagatzematge il·limitat i una amplada de banda il·limitada. Per tant, podeu crear un lloc web molt gran amb només aquest pla.
 • Pla Swift: El pla Swift d’A2 Hosting inclou totes les funcions del pla Lite i molt més. Per tant, també tindreu l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats, a més d’un nombre il·limitat de llocs web. No cal dir que també és molt més ràpid que el pla Lite.
 • Pla Turbo: el seu pla Turbo és el pla més ràpid de l’A2 Hosting. També obtindreu totes les funcions incloses al pla Swift i molt més. Així que sí, podeu allotjar un nombre il·limitat de llocs web amb aquest pla i aconseguir un emmagatzematge i una amplada de banda il·limitats.

Tingueu en compte que A2 Hosting ofereix als seus clients garantia de devolució de 30 dies als clients, de manera que no hi ha res a témer. Podeu comprar qualsevol dels seus plans d’allotjament amb tranquil·litat que, si no us ve de gust, sempre podeu demanar un reembossament..

Pros

 • Opcions de pagament flexibles (1, 12, 24, 36 mesos)
 • Migració gratuïta
 • Una bona atenció al client (xat en directe, telèfon, facturació, etc.)

Contres

 • Si cancel·leu el vostre pla, haureu de enviar una sol·licitud de cancel·lació 15 dies abans de la data de renovació (si no, encara us cobrarà i no sereu elegibles per a un reembossament)
 • Les taxes de renovació són molt elevades
 • La seva migració gratuïta només és útil per a un lloc web

4. Allotjament InMotion

Logotip de InMotion Hosting

Lloc web: www.inmotionhosting.com
Preu: 6,39 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Amb InMotion Hosting, teniu tres opcions quan escolliu un pla d’allotjament compartit:

 • Plan de llançament: aquest és el pla d’allotjament més barat d’InMotion. Inclou 1 domini gratuït, 2 llocs web i un magatzem i una amplada de banda il·limitats.
 • Pla d’energia: les empreses en creixement solen adoptar aquest pla ja que podeu allotjar fins a 6 llocs web amb ell. Al igual que el pla de llançament, també tindreu 1 domini gratuït, a més d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitats.
 • Pla professional: si teniu previst crear molts llocs web (més de 6), aquesta seria una bona opció per a vosaltres, ja que podeu albergar un nombre il·limitat de llocs web. Per descomptat, també tindreu un domini gratuït, emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada.

Tingueu en compte que els plans d’allotjament a preus més elevats sempre tenen més funcions i són més ràpids que els de preus més baixos.

En considerar Hosting InMotion per als vostres serveis d’allotjament web, sabeu que proporcionen als clients una garantia de devolució de 30 dies. Això gairebé equival a provar els seus plans de forma gratuïta (durant 30 dies).

Tots els plans d’allotjament InMotion també inclouen còpies de seguretat de dades gratuïtes. Tot i això, només té un límit de fins a 10 GB. Si se supera aquest límit, la còpia de seguretat del vostre lloc fallarà, per tant, haurà de fer una còpia de seguretat manual del vostre lloc web (tenen una eina gratuïta per a això).

Pros

 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Compatibilitat amb aplicacions de codi obert (per exemple, WordPress, Drupal, etc.)
 • Bona atenció al client

Contres

 • La còpia de seguretat de dades està limitada a 10 GB
 • Risc d’aturada durant la migració d’un lloc
 • Hi ha informes de fallades massives de correu electrònic

5. DreamHost

Logotip de DreamHost

Lloc web: www.dreamhost.com
Preu: 2,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Els plans d’allotjament compartits de DreamHost no seran complicats, ja que només hi ha dues opcions per triar (vegeu més avall):

Pla d’inici: si només necessiteu un lloc web, el pla d’inici de DreamHost probablement us proporcionarà totes les vostres necessitats. Ja veieu, també inclou emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada. Algunes de les coses addicionals que obtindreu de franc inclouen domini gratuït i certificat SSL gratuït.

Pla il·limitat: ara, si voleu crear diversos llocs web, el pla il·limitat de DreamHost seria una opció millor. A més de permetre allotjar un nombre il·limitat de llocs web, també inclou emmagatzematge i amplada de banda il·limitada. A més, com el pla d’inici, també inclou avantatges addicionals com ara un domini gratuït, SSL gratuït i molt més. De fet, és més potent que el pla de partida, per dir el menys (bé, és per això que també és més car).

Si us preocupa els mètodes de pagament, sabeu que DreamHost accepta targetes de crèdit, PayPal, xecs i ordres de diners. També tenen una garantia de devolució de 97 dies (però això no s’aplica als xecs i als pagaments).

Pros

 • Moltes opcions de pagament
 • Garantia de devolució generosa (97 dies)

Contres

 • El procés de registre és massa llarg i una mica complicat
 • La transferència del lloc no és gratuïta
 • El correu electrònic té un límit de 2 GB

Hosting Magento: Com trobar el millor!

Quin és el millor paquet a buscar en un amfitrió de Magento? Bé, hi ha moltes funcions que cal buscar per garantir que el vostre lloc web funcionarà correctament i és fàcil de gestionar. Estem aquí per explicar-vos què heu de buscar i molt més. També podreu conèixer la terminologia que s’utilitza en aquesta configuració per entendre millor tot l’escenari.

Ubicació del servidor

mapa d’ubicació del servidorLa ubicació del servidor és important per assegurar la càrrega ràpida de les vostres pàgines web. Per dir-ho simplement, t’aconsellem anar a buscar un servei d’allotjament Magento que tingui servidors ubicats (o propers) a la teva ubicació. Per tant, diguem-vos que viviu a Amèrica; convindria escollir una empresa d’allotjament amb servidors al mateix país. El mateix passa amb el Canadà, en aquest cas, cercaríeu un amfitrió de llocs web al Canadà. I per a Austràlia, buscaríeu un servei d’allotjament web a Austràlia.

Doncs bé, ja que els usuaris es poden localitzar a tot el món, hi ha una altra opció a la qual podeu accedir, i es diu CDN (Xarxa de distribució de contingut). Bàsicament funciona com a servidor intermediari entre els visitants del vostre lloc i el vostre host de Magento, per tal de permetre encara la càrrega ràpida de pàgines, encara que les ubicacions del servidor estiguin lluny dels usuaris finals..

Ara veieu quina importància tenen les ubicacions del servidor, oi? Afortunadament, molts amfitrions de Magento ara inclouen un servei CDN anomenat CloudFlare. És molt fàcil de configurar i normalment es fa gratuït amb paquets d’allotjament. Per tant, mireu aquest aspecte quan cerqueu un proveïdor d’allotjament.

Horari del servidor

L’horari del servidor és una altra característica important a tenir en compte perquè incorpora la fiabilitat de la companyia d’allotjament. Us proposem escollir un amfitrió Magento que pugui oferir un 99,9% de temps lliure, qualsevol cosa inferior a aquest percentatge no és tan bona, ja que els temps d’aturada (fins i tot durant uns minuts) poden causar pèrdues..

Certificats SSL

Actualment, la seguretat del lloc és molt important, i tenir un certificat SSL és la millor manera de tenir-ho i de mostrar als visitants del vostre lloc que poden confiar en el vostre lloc. SSL (Secure Sockets Layer) permet l’encriptació de dades entre el servidor del vostre host i els usuaris finals (per protegir la seva informació personal).

Quan un lloc web tingui un certificat SSL, l’URL del lloc inclourà una “s”. Així, en lloc de només veure http://www.website.com, veuràs https://www.website.com. Cada vegada són més els usuaris conscients de la importància de veure les “s” als llocs que visiten, així que assegureu-vos que també n’hi ha..

Si escolliu un proveïdor d’allotjament Magento, us recomanem que en feu un que tingui aquesta funció. Moltes empreses tenen el servei de xifrat de Let (per certificats SSL gratuïts) i simplement podeu activar-lo al vostre cPanel.

Velocitat

Com s’ha esmentat anteriorment, la ubicació del servidor i el CDN són importants per garantir la velocitat del vostre lloc. També podeu assegurar-vos que el vostre lloc web sempre es carrega ràpidament buscant funcions addicionals al vostre host Magento.

Si el vostre proveïdor d’allotjament proporciona recursos addicionals de CPU, això contribuirà a la velocitat del vostre lloc. Fins i tot podeu trobar proveïdors d’allotjament que proporcionin scripts personalitzats, especialment per als llocs de Magento (es tracta d’un altre impuls de velocitat).

Espai de disc

Tot i que és important, només necessiteu molt espai d’emmagatzematge si feu servir un lloc de comerç electrònic (això requereix molt d’espai). No obstant això, els blocs i empreses estàndard poden fer-ho molt bé amb només 1 GB d’espai en disc.

El que és important és que siguis conscient d’aquestes coses, ja que algunes empreses de hosting ofereixen plans barats amb espai il·limitat només per atraure la gent a comprar-los. De nou, tot i que els espais de disc grans són bons, no són l’únic indici d’un bon servei d’allotjament. De fet, aquestes funcions solen ser indicatives d’altres mancances de l’amfitrió web.

Per tant, si escolliu un bon allotjament Magento per al vostre lloc, mireu totes les funcions que figuren en aquest article (no només a l’espai del disc).

Amplada de banda i transferència de dades

L’ample de banda i la transferència de dades són funcions importants en un proveïdor d’allotjament. L’ample de banda representa la taxa de transferència de dades a través d’una determinada xarxa mentre que la transferència de dades es pot veure com el flux d’informació a través del vostre lloc.

Si teniu previst descarregar moltes descàrregues al vostre lloc de Magento (per exemple, música, pel·lícules, etc.), l’amplada de banda i la transferència de dades són algunes de les vostres necessitats més importants. Si aquest és el cas, optar per una empresa de hosting que ofereix una amplada de banda il·limitada o alta i la transferència de dades seria la vostra millor opció.

Atenció al client

Recomanem fer una aposta per una empresa de hosting Magento que ofereix atenció al client les 24 hores del dia. Creieu-nos quan us diem que ho necessitareu tard o d’hora Els que tenen assistència per xat i telèfon en directe són els millors: sempre tindreu solucions ràpides i minimitzeu les vostres pèrdues.

Magento: els detalls

Drupal d’acollida d’investigació

Magento és una plataforma de comerç electrònic preferent. Des del suport per a transaccions segures fins a interfícies fàcils d’utilitzar, Magento facilita la creació i el disseny de llocs web adaptats al comerç electrònic.

Què és Magento?

Magento és una plataforma de codi obert que està dissenyada específicament tenint en compte el comerç electrònic. Està escrit en PHP. Actualment, hi ha tres plataformes Magento diferents: la Community Edition, l’Enterprise i la Enterprise Cloud Edition.

Logotip de MagentoL’edició comunitària— Aquesta plataforma és de codi obert, per la qual cosa es pot descarregar, utilitzar i compartir de forma gratuïta. Cal destacar que es tracta d’una plataforma completa, més que una versió de prova gratuïta però limitada. Els fitxers bàsics es poden modificar amb plug-in. A continuació, es detallen les nombroses capacitats disponibles a través de l’edició de la comunitat. No hi ha cap allotjament inclòs a l’edició comunitària, així que per al millor allotjament de Magento, consulteu les nostres recomanacions.

L’empresa— Aquesta plataforma es va desenvolupar basant-se en l’edició comunitària, però perquè té més funcions i funcionalitats, a més de despeses de manteniment anuals, l’empresa no és gratuïta. L’empresa és ideal per a empreses més grans que necessitaran suport tècnic continu, a més de serveis professionals d’instal·lació, ús i resolució de problemes. L’Entreprise tampoc arriba amb una solució d’allotjament.

Enterprise Cloud Edition (ECE)—La publicació del 2016, la plataforma ECE utilitza la tecnologia del núvol per obtenir una experiència de gestió i desenvolupament de llocs web més robusta. Des de funcionalitats totalment personalitzables a escalabilitat, funcions de seguretat millorades, allotjament i infraestructura gestionada, la plataforma ECE és òptima per a negocis i llocs web globals amb grans quantitats de contingut i volum de trànsit elevat. Alguns consideren que és el millor allotjament de Magento.

La solució Premium per al comerç electrònic

La idoneïtat de Magento per al comerç electrònic és palesa per la seva associació amb alguns dels majors minoristes de tot el món. La companyia va ser comprada per eBay el 2011 abans de convertir-se en una companyia independent el 2015. Principals minoristes i marques mundials —com ara Coca-Cola, Nestle, Burger King i BevMo— utilitzen la plataforma per a les seves necessitats de comerç electrònic..

Elements més destacats de les millors funcions de Magento Community Edition

Com a plataforma de comerç electrònic complet, Magento proporciona a les empreses totes les funcions necessàries per tenir èxit en el món del comerç electrònic.

Pàgines de producte

A les pàgines de productes es poden incloure nombroses funcions per obtenir una millor comercialització i visualització de productes:

 • Galeria d’imatges de diverses imatges d’un producte
 • Zoom d’imatge
 • Opcions del producte (per exemple, colors, mides)
 • Pantalla en estoc / Disponibilitat
 • Preu per nivells
 • Productes similars agrupats
 • Afegeix a la llista de desitjos
 • Compartiu-ho a través de les xarxes socials, SMS, correu electrònic

Funcionalitats de navegació

La navegació del catàleg a la plataforma Magento és capaç d’organitzar alts graus, de manera que els clients poden identificar fàcilment les categories que volen comprar i trobar els productes que busquen sense la molèstia de filtrar informació innecessària..

 • Categories de navegació en capes
 • Filtres per preu, rellevància, data, etc
 • Comparatives de productes
 • Suggeriment automàtic per cercar catàlegs
 • Navegació enllaçada amb pa ratllat (perquè els clients puguin tornar a les pàgines vistes anteriorment)
 • Dissenys i plantilles dissenyats per a productes o categories específics

De la facturació al pagament al enviament

Des d’una interfície fàcil d’utilitzar per a la facturació ràpida i senzilla, per assegurar mètodes de pagament i seguiment de comandes en temps real, la plataforma Magento proporciona una experiència de comprovació senzilla.

 • Revisió i finalització de la comanda
 • Articles desats en carros de la compra
 • Feu la sortida amb el compte o continueu com a convidat
 • Envieu articles per tal de dirigir-vos a diverses adreces
 • Missatges per a regals (per a comandes senceres o productes individuals)
 • Estimacions de taxes i taxes d’enviament
 • Detalls de facturació i facturació
 • Tarifes planes o opcions d’enviament gratuït
 • Despeses d’enviament en funció de la mida, el pes i la quantitat
 • Opcions de pagament amb diverses passarel·les incloses PayPal
 • Opció per acceptar ordres de diners, xecs o CP
 • Opció de “facturar-me després”
 • Número de confirmació i seguiment de la comanda

Comptes de clients

Els clients poden gestionar fàcilment els seus comptes, comandes, opcions de pagament i molt més amb les funcions del compte de Magento:

 • Ressenyes i historial d’etiquetatge de productes
 • Comprovació de l’estat de la comanda
 • Historial de compres
 • Gestió de subscripcions
 • Llista de desitjos amb notes
 • Adreça d’enviament i facturació per defecte
 • Espais d’adreces il·limitats per a enviament i facturació
 • Opció de compra de nou

Oferir un servei al client excepcional

Facilitar i implementar un servei d’atenció al client fiable i professional és fàcil amb les funcions d’atenció al client de Magento:

 • Formulari senzill de contacte i comentaris
 • Ordeneu l’edició i el seguiment d’administradors
 • Restabliu la contrasenya o recordeu el nom d’usuari tant d’usuaris com d’administradors
 • Adreces electròniques de confirmació

Gestió de comandes

La plataforma Magento està dissenyada per facilitar la gestió de comandes per a administradors i representants d’atenció al client. Les capacitats per gestionar comandes inclouen:

 • Creeu, editeu i visualitzeu comandes per a administradors
 • Assistència comercial i comanda de centres de trucades
 • Enviament i etiquetatge integrats amb els principals enviadors, com FedEx, UPS, USPS i DHL
 • Notificacions de confirmació de comandes i seguiment via RSS o correu electrònic

Gestió de catàlegs

Amb la millor plataforma de hosting Magento, els desenvolupadors i els administradors de llocs web trobaran que l’organització, la visualització i la gestió de catàlegs han estat perfectes per a una ciència:

 • Configuració de productes per grups i variacions
 • Productes descarregables (per exemple, MP3s, llibres electrònics)
 • Mostres o extractes
 • Atributs de producte (per cercar, navegar o enllaçar productes)
 • Intervals de preus separats i variables per grup (per exemple, titulars de comptes versus convidats, venda al detall o majorista)
 • Regles de preus amb configuració de condicions i termes del servei
 • Actualitzacions de lots o grups de productes
 • Agrupació de productes per atributs o productes personalitzats del mateix grup
 • Gestió d’inventaris amb eines com les alertes RSS
 • Marcatge d’aigua generat automàticament
 • Redimensionament automàtic d’imatges (miniatures, pàgines de visualització del producte, etc.)
 • Cerqueu suggeriments i / o correccions
 • Etiquetes i ressenyes generades per l’usuari

Gestió de llocs web i contingut

Des de temes i plantilles totalment personalitzables fins a privilegis administratius, Magento posa el vostre poder a l’hora de gestionar el backend del lloc web i la interfície d’usuari..

 • Personalitzacions d’administració personalitzables i diversos comptes d’usuari d’administració
 • Un login per connectar-se a diversos llocs
 • Personalitzar temes i plantilles
 • Sistema de gestió de contingut propietat (CMS) per a un ampli disseny, maquetació i presentació de contingut
 • Importació i exportació de dades per lots (per gestionar comandes, comptes, productes, etc.)
 • Localització integrada a escala global (incloent-hi diversos idiomes, conversió de moneda)
 • Càlculs d’impostos localitzats per a diverses àrees i tipus de clients (per exemple, convidat versus titular de compte)
 • Funcions anti-robot i / o spam amb CAPTCHA
 • Aplicacions de servei API per a la integració de components de programari de tercers

Dissenyat per a l’optimització de motors de cerca

El disseny de la plataforma Magento és optimitzat per a l’optimització de motors de cerca (SEO), de manera que els motors de cerca poden rastrejar-se pel lloc web de contingut amb facilitat i assegurar-se que els clients vegin les vostres pàgines de contingut..

 • Mapa web integrat en XML
 • URL netes i configuració d’URL personalitzables
 • Meta-dades en HTML de contingut, productes, categories
 • Pàgina de cerca i tendències populars
 • API per a contingut de Google

Informes d’Analytics i de dades

A més de facilitar que els clients trobin el vostre lloc mitjançant solucions SEO, la compatibilitat de Magento amb Google analytics facilita esbrinar quins tipus de clients visualitzen determinades pàgines o productes, identificar les tendències del comportament dels clients i valorar què porta a tenir èxit. percentatges de clics.

 • Compatible i fàcil d’integrar amb Google analytics
 • Informes en profunditat i desglossament de dades
 • Informes sobre tots els aspectes de l’activitat del client i el rendiment del lloc web, inclòs l’abandonament del carretó, els productes més populars, els elements vistos amb freqüència, les paraules clau i els termes més cercats, inventari, ingressos, factures, devolucions, cupons, etc..

Promocions i estratègies de màrqueting

Com a plataforma de comerç electrònic, Magento compta amb nombroses estratègies de màrqueting multinivell que impulsen la participació del client i milloren la visibilitat en línia del lloc web des de molts angles..

 • Articles similars que es mostren a cada pàgina del producte
 • Suggeriments promocionals transversals per a articles que es compren sovint
 • Compres de clients a l’alça (per exemple, “els clients que han comprat també han comprat …”)
 • Comunicats d’ítems nous
 • Descomptes personalitzables, cupons i preus especials
 • Descomptes en compres a granel
 • Pàgines de destinació per categories
 • Visualització de productes vistos recentment
 • Enquestes i enquestes (per exemple, la satisfacció del client)
 • Subscripcions i butlletins de correu electrònic
 • Llistes de desitjos i recordatoris
 • Compartiu amb la funció d’amic

Característiques de l’edició Enterprise

L’edició Magento Enterprise ofereix totes les mateixes funcions que l’edició comunitària i molt més. Tot i que l’Enterprise no té la possibilitat de ser una plataforma lliure i de codi obert, proporciona el suport tècnic i funcions de màrqueting addicionals que manquen de l’edició comunitària. L’Editorial Enterprise és l’elecció preferida de les empreses a gran escala que requereixen assistència tècnica i també ajuda per a la instal·lació i l’ús. Entre les principals característiques que distingeixen l’Entreprise de l’edició comunitària inclouen

 • Màrqueting orientat en funció de grups de clients (grups basats en dades demogràfiques, activitats de compra, etc.)
 • Recordatoris de correu electrònic del carretó abandonat
 • Venda d’oferta limitada
 • Opcions preparades per a regals (inclosos registres, empaquetatge de regals, notes personalitzades)
 • Programes de fidelització i recompensa del client
 • Crèdit de la botiga
 • Manteniu-vos la configuració de la galeta d’inici de sessió (viable a través de diverses sessions perquè els clients no hagin d’iniciar sessió cada cop)

Requisits del sistema

Atès que tant la Comunitat com la Enterprise Editions no tenen plans d’allotjament, el millor és triar un pla d’allotjament que ja s’ha demostrat que és compatible amb les plataformes Magento. Les plataformes Magento funcionen en piles LAMP, que són una col·lecció de components del servidor web que treballen conjuntament. La pila LAMP consta de Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ i PHP 5.4+. També és possible utilitzar un Nginx1.7x per a un servidor web.

Preguntes freqüents

Quines són les funcions de l’opció de codi obert de Magento (Community Edition)?

L’edició comunitària és gratuïta d’ús, però això no significa que sigui una versió de prova limitada. L’edició comunitària és una plataforma totalment desenvolupada.

El que és millor, l’edició comunitària o l’empresa?

Això depèn del que espereu de la plataforma. L’edició comunitària és gratuïta, de manera que, en termes de pressupost, és el millor allotjament de Magento, ja que també ve carregat d’extenses funcions de comerç electrònic. L’edició Enterprise és millor quant a proporcionar suport tècnic i tenir més funcionalitats orientades a donar suport a empreses a gran escala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector