Millor allotjament Linux

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una idea molt bona del que defineix un gran host web. Aquests són els nostres millors proveïdors d’allotjament Linux, un gran allotjament sense trencar el banc.


Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Disk SpaceFeaturesSite web
lloc web29,3 / 103,95 USD (descompte temporal del 67%)10 GBSuport potent, ràpid, èpic, + garantia de devolució de 30 dies! = Guanyar!
amfitrió8,7 / 102,78 dòlarsIl·limitatEspai de disc barat + il·limitat!
A2HostingLogo8,5 / 103,92 dòlars (inferior a 7,99 dòlars)Il·limitatEspai de disc il limitat!
en moviment8,3 / 104,19 USD (40% de descompte)Il·limitatExperimentat, fiable, lleugerament més car.
Dreamhost8/107,95 dòlarsIl·limitatGran actuació & suport

Millor Linux Hosting 2020: ressenyes

1. SiteGround

Logotip de SiteGround

Lloc web: www.siteground.com
Preu: 3,95 dòlars
Espai de disc: 10 GB

Segons la nostra opinió, la millor empresa d’allotjament Linux és SiteGround. Tenen tres plans per triar:

 • Començament: us recomanem aquest pla si acabeu de començar i no esteu segurs de com podeu fer la vostra presència en línia. Només teniu permès un lloc web amb aquest pla (tingueu en compte això).
 • GrowBig: aquest és el pla més popular de SiteGround. La raó per la qual molta gent prefereix aquest pla és que podeu albergar un nombre il·limitat de llocs web amb ell. Bàsicament, teniu més marge per créixer quan trieu aquest pla (en comparació amb el pla d’inici).
 • GoGeek: si voleu funcions premium amb la vostra subscripció, aneu amb el pla GoGeek de SiteGround. No cal dir que podeu acollir un nombre il·limitat de llocs web amb aquest pla. També és més gran i ràpid que els dos primers plans que hem esmentat anteriorment.

Si no esteu segurs de quin pla us voleu subscriure, us recomanem que aneu a buscar la seva opció GrowBig (sobretot per la seva característica il·limitada de llocs web). O si voleu, també podeu començar amb el pla d’inici, ja que sempre podeu actualitzar a un pla superior.

Independentment de quin tipus de pla trieu, tingueu en compte que sempre podeu utilitzar el creador de llocs web integrat de SiteGround per configurar el vostre lloc ràpidament. I si necessiteu ajuda amb això, el seu equip d’atenció al client sempre hi és per ajudar-vos.

Pros

 • Una gran atenció al client
 • Plans de preus flexibles
 • Gestió fàcil de llocs

2. HostGator

Logotip de HostGator

Lloc web: www.hostgator.com
Preu: 2,75 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Si considereu HostGator com a proveïdor de hosting, sabeu que teniu tres opcions per triar: Hatchling, Baby i Business.

Hatchling és el seu pla més barat i realment és molt assequible. Tanmateix, tingueu en compte que només podeu tenir un lloc web amb ell.

Bebé, el seu pla de preu mitjà és realment el pla més popular de l’empresa. En realitat el recomanem a través del pla de Hatchling, ja que obtindreu molt més (només afegint uns quants dòlars al pla més barat). A més, podeu allotjar-hi llocs il·limitats.

Per descomptat, si us ho podeu permetre (i si voleu totes les millors funcions d’HostGator), la millor opció és anar a buscar el seu pla de negoci. Aquest tipus d’allotjament pot gestionar empreses exigents i també botigues en línia.

HostGator també proporciona als seus clients una garantia de devolució de 45 dies per assegurar-se que realment estiguin satisfets amb els seus plans escollits. Per tant, us recomanem que treballeu al vostre lloc immediatament després de la inscripció per no perdre els 45 dies (són el vostre punt de decisió si voldreu establir-vos amb HostGator o no)..

Sabeu que HostGator també compta amb un cPanel fàcil d’utilitzar; ho aprendreu ràpidament. I si no, sempre podeu dependre de la seva atenció al client. En tenen de bons.

Pros

 • Temps de funcionament estable
 • Instal·lació d’un clic per a aplicacions
 • Bon temps de resposta

Contres

 • Els preus baixos només s’apliquen els primers anys.
 • Primer pla car
 • No hi ha certificats SSL gratuïts

3. Hostatge A2

Logotip d'A2 Hosting

Lloc web: www.a2hosting.com
Preu: 3,92 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

A diferència de la majoria de proveïdors d’allotjament web, A2 Hosting proporciona emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada per a tots els seus plans. El seu pla més barat és el pla Lite, que efectivament porta un ample i una amplada de banda il·limitada, però només per a un lloc web. En realitat, sembla que és una mica inusual ja que la majoria de les empreses amb un lloc web normalment no requereixen emmagatzematge i amplada de banda il·limitades.

El pla de preus mitjans A2 Hosting anomenat Swift és més realista. A part de l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats, també inclou llocs web il·limitats i transferències il·limitades.

El pla Turbo (el pla més car de l’allotjament A2) també és excel·lent. Ve amb totes les funcions que es troben al pla Swift, però és molt més ràpid. A2 Hosting realment utilitza la integració de Cloudfare (a tot el sistema) i això explica les seves pàgines de càrrega ràpida.

També ens agrada la garantia de devolució de diners d’A2 Hosting. A més de donar-te 30 dies per provar el seu lloc, també es reemborsen els serveis no utilitzats en alguns casos.

A2 Hosting també us ofereix moltes opcions de pagament com ara targetes de crèdit, PayPal i transferències bancàries.

Per descomptat, admeten moltes aplicacions com WordPress, Joomla, Drupal, Magento i altres.

Pel que fa a l’assistència al client, també s’entreguen en aquest àmbit. Disposen de xat en directe, suport telefònic, correu electrònic, etc..

Pros

 • Tot il·limitat en tots els seus plans
 • Garantia de devolució de 30 dies o devolució proporcional
 • Admet moltes aplicacions CMS

Contres

 • L’augment de preus a la renovació és realment alt
 • Només es permet un lloc web amb el seu pla més barat
 • No hi ha còpies de seguretat automàtiques al seu pla més barat

4. Allotjament InMotion

Logotip de InMotion Hosting

Lloc web: www.inmotionhosting.com
Preu: 6,39 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

InMotion Hosting fa temps que proporciona als seus clients bons serveis d’allotjament web. Si teniu en compte obtenir el vostre pla d’allotjament amb aquesta empresa, sabeu que tenen tres plans per triar -Lanch, Power i Pro.

Sapigueu que tots els seus plans inclouen domini gratuït, emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada. La diferència principal entre els plans és el nombre de llocs web permesos per a cada pla.

Si trieu el vostre pla més barat (llançar), només podeu allotjar fins a un màxim de 2 llocs web mentre esteu en aquest pla (tingueu en compte que sempre podeu actualitzar).

Ara, si només teniu previst tenir al voltant de 6 llocs web, el pla de potència pot ser més adequat per a vosaltres, ja que permet fins a 6 llocs web..

Aneu a buscar el pla Pro si creieu que necessitareu més de 6 llocs web a la carretera. Amb aquest pla, no només permet llocs web il·limitats, sinó que també proporciona més potència als vostres llocs web (en comparació amb els altres dos més barats).

Si la seguretat és una de les principals prioritats dels vostres llocs web, sabeu que el servei d’allotjament InMotion està equipat amb un sistema de defensa d’amenaça (és molt eficaç contra diversos atacs).

Pros

 • Gran sistema de defensa contra atacs maliciosos
 • Espai i amplada de banda il·limitats en tots els plans
 • Transferència gratuïta del lloc

Contres

 • No hi ha accés immediat al compte, ja que el procés de verificació pot trigar un temps
 • Si viviu fora dels Estats Units, el procés de verificació pot resultar problemàtic
 • Només podeu estalviar molts diners si pagueu per endavant durant els primers 24 mesos.

5. DreamHost

Logotip de DreamHost

Lloc web: www.dreamhost.com
Preu: 2,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Si teniu previst triar DreamHost com a proveïdor d’allotjament, sabeu que és una de les empreses d’allotjament web més populars actualment. Això no vol dir necessàriament que sigui tan bo, però en realitat inclou moltes funcions com les següents:

 • Instal·lador d’un clic per aplicacions CMS
 • Té un creador de llocs web anomenat Remixer
 • Política de reemborsament de 97 dies (que és molt superior a la majoria de proveïdors d’allotjament)
 • Atenció al client les 24 hores del dia a través d’un equip propi (més correu electrònic, base de coneixement d’articles, fòrums, etc.)
 • Els mètodes de pagament acceptats inclouen targetes de crèdit principals, xecs, comanda de diners, PayPal, etc..

Si heu decidit obtenir el vostre amfitrió de DreamHost, tenen dos plans d’allotjament compartits per triar: Starter i Unlimited..

Tot i que els plans Starter i Illlimited ofereixen un emmagatzematge i una amplada de banda il·limitats, només teniu permès un lloc web al pla d’inici. Per tant, si això és molt important per a vosaltres, aneu al pla Unlimited, en lloc de llocs web il·limitats.

Pel que fa a la fiabilitat de la companyia a l’hora de realitzar el seu rendiment, sabeu que DreamHost aposta per un 99,96% de temps de funcionament i que la compleixen la majoria del temps. La velocitat del seu lloc també és coneguda.

Pros

 • Netegeu els plans de preus
 • Els preus de renovació no són gaire elevats
 • L’activació del compte és ràpida

Contres

 • Massa passos en el procés de registre
 • El tauler de control pot resultar força confús (especialment per a principiants)
 • La transferència del lloc no és gratuïta

Hosting Linux: Com trobar el millor!

Si busqueu un bon host Linux, primer hauríeu de saber què voleu cercar. En aquesta publicació definirem algunes de les terminologies més utilitzades relacionades amb el hosting per a una millor comprensió de les funcions que cal cercar. Seguiu la nostra guia a continuació per acabar amb una empresa d’allotjament realment bona.

Ubicació del servidor

mapa d’ubicació del servidorAconsellem consultar les ubicacions del servidor d’allotjament Linux per veure si està a prop vostre, podeu assegurar-vos que és així si busqueu proveïdors d’allotjament web al vostre país. Per exemple, si viviu al Canadà, cerqueu allotjament web canadencs, però si viviu a Austràlia, hauríeu de buscar serveis d’allotjament de llocs web australians. Per garantir la velocitat, idealment voleu triar un proveïdor d’allotjament que tingui servidors al vostre país. Però, sabem que això no sempre és possible, ja que els servidors d’amfitrions de bona reputació es poden ubicar en diferents parts del món.

Si trobeu que l’empresa que us interessa no té servidors a prop, no la rebutgeu encara. Si el proveïdor d’allotjament utilitza un CDN (xarxa de distribució de contingut), serà tan bo com tenir servidors al vostre país.

Ja veieu, els CDN tenen xarxes de tot el món i emmagatzemen una versió de la memòria cau del vostre lloc per a la seva distribució (on calgui). Els visitants del vostre lloc podran accedir al vostre lloc web allà on siguin al món.

CloudFlare és un tipus de CDN particularment popular. I per sort, moltes empreses d’allotjament Linux inclouen això als seus paquets de forma gratuïta.

Horari del servidor

Quan cerqueu una empresa d’allotjament particular, comproveu primer les seves xifres d’actuació a Google per veure com funciona. Recomanem que escolliu un proveïdor d’allotjament amb un 99,9% de temps de vida lliure per assegurar temps d’inigència mínims. Els temps d’aturada poden suposar pèrdues en el negoci i volem evitar-ho a tota costa.

Certificats SSL

No tots els proveïdors d’allotjament inclouen certificats SSL gratuïts, però sabeu que necessiteu aquesta funció de seguretat. Els certificats SSL (Secure Sockets Layer) són un protocol realitzat per xifrar les dades (entre els visitants del lloc i els servidors) per evitar un mal ús de la informació robada.

És fàcil esbrinar si un lloc té un certificat SSL. Si el seu URL inclou una “s” (https: //), vol dir que està segur. Si no té cap “s” (http: //), vol dir que el lloc no té un certificat SSL i, per tant, no està tan segur.

Sabeu que els certificats SSL també són bons per a SEO (és un dels factors considerats per Google en la classificació d’un lloc). Els usuaris que es preocupen de la seva informació privada també tenen més predisposició a utilitzar llocs amb seguretat (sobretot quan es necessiten detalls de la targeta de crèdit).

Les empreses d’allotjament que utilitzin un servei anomenat Let’s Encrypt ofereixen certificats SSL bàsics de forma gratuïta. Altres proveïdors d’allotjament també inclouen certificats SSL gratuïts en els seus plans. Si no és així, recomanem comprar aquest servei per un preu (al voltant de 10 dòlars anuals), de manera que tindreu un lloc segur (i amb finalitats de SEO).

Velocitat

La velocitat també és un factor de rànquing en SEO. I, per descomptat, els visitants del vostre lloc també ho apreciaran si les pàgines del vostre lloc es carreguen ràpidament. Seguint els nostres consells anteriors sobre ubicacions del servidor i CDN, bàsicament teniu la funció de velocitat coberta. Tot i així, si trobeu que una empresa d’allotjament Linux ofereix més recursos de CPU, tingueu en compte que aporta una velocitat addicional a tot l’escenari.

Espai de disc

L’espai d’emmagatzematge és, en efecte, una característica important a l’hora de triar un proveïdor d’allotjament. Tot i això, no sempre necessiteu un espai enorme (o il·limitat), ja que depèn del vostre tipus de lloc web. La majoria de blocs i llocs de negocis poden fer-ho molt bé amb només 1 GB d’espai en disc (amb Gmail com a compte de correu electrònic del vostre lloc web). De manera que, a menys que creeu un lloc de comerç electrònic o un lloc de fòrum realment gran, podeu establir-vos amb uns GB d’espai d’emmagatzematge al vostre lloc web de Linux.

Amplada de banda i transferència de dades

gràfic d’allotjament compartitL’ample de banda i la transferència de dades estan relacionades en el sentit que ambdós permeten un flux ràpid d’informació als vostres servidors. Necessiteu aquestes funcions malament si el vostre lloc web descarrega fitxers grans com vídeos, música i PDF (entre d’altres). En aquest cas, us aconsellem que es faci un pla amb amplada de banda gran (o il limitada), ja que aquests fitxers poden utilitzar fàcilment l’amplada de banda i les dades.

Atenció al client

No importa el que diguin les altres persones, creieu-nos quan diem que tenir un client 24 hores al dia és molt, molt important. De vegades, haureu de tenir respostes (i solucions) ràpides, i és vital saber que sempre hi ha ajuda disponible (especialment per xat en directe o per telèfon).

Linux: els detalls

Recerca d'allotjament Linux

Amb tants proveïdors diferents que ofereixen allotjament Linux, teniu l’oportunitat de triar alguns dels millors plans del mercat. Quan trieu un proveïdor d’allotjament Linux, és clau trobar un pla que tingui una característica rica i que maximitzeu la vostra capacitat per gestionar fàcilment el vostre servidor per crear dissenys de llocs web amb facilitat. A més dels fonaments bàsics d’assignació de recursos, garanties de funcionament i atenció al client 24 hores, també podeu seleccionar un pla basat en altres factors importants com ara l’espai de disc, l’ample de banda, les adreces de correu electrònic, la base de dades i molt més..

Per ajudar-vos a trobar el millor allotjament Linux per a les vostres necessitats, hem recopilat les nostres principals recomanacions.

Què és Linux?

Logotip de LinuxLinux és el sistema operatiu més utilitzat al món per als proveïdors d’allotjament de llocs web. A més de la seva gran popularitat, Linux també és l’opció d’allotjament web més assequible, fins i tot alguns ofereixen paquets gratuïts o “freemium”.

Hi ha diversos amfitrions que per defecte són Linux, ja que es considera molt lluny el líder del mercat, especialment en allotjament compartit. De fet, Google opera a Linux amb els seus bancs de servidors en constant creixement que fins ara han arribat a més de 15.000.

Història de Linux

Linux va ser creat el 1991 per un enginyer de sistemes Finish, Linus Torvalds, que va crear el sistema operatiu com a part del seu títol en informàtica. Linux, que va rebre el nom del seu creador, es va fer extremadament popular durant els anys següents a la comunitat de desenvolupadors adquirint un seguit enorme de fans que han continuat millorant-lo i mantenint-lo fins avui. El 1996, Linux es marca amb el seu famós logotip, que compta amb un pingüí, fet divertit, que es va inspirar en un pingüí del zoo nacional australià que va picar Trovalds..

Amb els anys, la marca del sistema operatiu ha estat dividida, fusionada, rebrandinada, reimaginada i experimentant canvis i millores contínues. Avui hi ha diversos distribuïdors de Linux diferents, és per això que podeu veure-ho anomenat per diversos noms, com ara Red Hat Linux, Fedora, CentOS, Ubuntu, entre d’altres. Tot i això, malgrat la gran comunitat que ha donat suport continuament a Linux, no tothom és fan d’aquest sistema operatiu. Per exemple, Steve Ballmer (l’executiu de Microsoft) va comentar notablement que Linux té “característiques del comunisme” en un esdeveniment del 2000 a Seattle, Washington.

Una cosa de Linux és que les empreses poden adoptar i utilitzar per crear sistemes operatius únics. El sistema operatiu de Google Chrome, per exemple, és essencialment una versió de Linux i Android també ha adaptat el sistema operatiu. I, malgrat les antigues queixes de Steve Ballmer, Microsoft també ha minvat amb Linux, utilitzant-lo per als seus telèfons de gamma Nokia X. Dell també ven ordinadors portàtils preinstal·lats amb Ubuntu, i els creadors d’Ubuntu, Caconical, venen un smartphone Linux.

Beneficis de l’allotjament Linux

Moltes persones trien l’allotjament web sense ni tan sols se n’adonen. Això es deu al fet que és el tipus d’allotjament més assequible, per la qual cosa és una opció ideal per a aquells que treballin amb un pressupost o que no tinguin experiència en els aspectes tècnics de la gestió d’un servidor..

Alguns dels majors avantatges dels millors plans d’allotjament Linux inclouen:

 • Sempre que el servidor estigui actualitzat, l’allotjament Linux és molt segur i té menys pirates informàtics.
 • Molts consideren que migrar hostes molt més fàcil amb Linux que Windows, ja que Linux és compatible amb cPanel i amb altres programaris populars d’allotjament web.
 • És una de les opcions d’allotjament més assequibles, fins i tot gratuïta en alguns casos
 • Hi ha una normalització general entre els amfitrions

Els servidors moderns de Linux es configuren segons l’estàndard LAMP, que és un acrònim de:

L – Linux (el sistema operatiu)

A – Apache (l’aplicació del servidor)

M – MySQL (Llenguatge de consulta estructural)

P – PHP (processador d’hipertext)

Amb aquest estàndard, podeu crear un lloc web modern amb poc problema. Si bé hi ha algunes coses que haureu d’aprendre per avançar més, com ara els permisos d’arxius Linux, hi ha molts recursos disponibles per suportar l’allotjament de Linux.

Per què és popular Linux entre els amfitrions web?

Hi ha diverses raons per les quals els amfitrions trien Linux, entre les quals hi ha:

 • És un potent sistema d’allotjament
 • És fàcil escalar a mesura que les necessitats de hosting creixen
 • És assequible, sovint fins i tot gratuït
 • Té una àmplia comunitat d’usuaris i simpatitzants
 • És compatible amb servidors més antics
 • Es pot personalitzar fàcilment
 • cPanel i altres panells de control permeten a l’amfitrió protegir el servidor de manera que els clients no reconfiguren accidentalment el sistema operatiu

Moltes empreses d’allotjament web han invertit significativament en Linux fent que la familiaritat amb el seu sistema operatiu sigui una habilitat tècnica desitjable per tenir els tècnics i els desenvolupadors. De fet, hi ha un parell de diferents tipus de programes de certificació, com el programa d’enginyeria certificada RedHat que permeten als candidats demostrar la seva competència amb Linux i les empreses poden formar el seu equip de suport tècnic en les últimes novetats i actualitzacions..

Windows Vs Linux

Linux i Windows són els dos tipus d’allotjament més populars i, segons les vostres necessitats, un podria ser millor que l’altre. Si bé Linux és l’elecció més popular a tot el món, molts idiomes i scripts també es poden utilitzar a Windows. Per exemple, WordPress, PHP i Perl es poden executar en un servidor Windows, però, aquestes aplicacions funcionen molt més suaus a Linux. En particular, per WordPress, també hi ha molts més recursos disponibles per als que s’allotgen a través de Linux que Windows.

Tot i això, també hi ha algunes aplicacions i scripts que Linux no admet. IIS i ASP, per exemple, no es poden executar a Linux, però són compatibles amb Windows. Per a aquells que vulguin utilitzar aquestes aplicacions i scripts específics, Windows podria ser una opció més pràctica.

Preguntes freqüents sobre allotjament de Linux

Linux allotjament és fàcil d’utilitzar?

Molts consideren que Linux és una solució d’allotjament fàcil de gestionar i utilitzar. Linux pot ser una bona opció per a principiants, ja que amb el millor allotjament Linux, la major part de la gestió del servidor es pot completar a través del cPanel fàcil de navegar.

Què s’inclou en un paquet d’allotjament Linux?

Les característiques específiques d’un paquet d’allotjament Linux variaran entre els proveïdors, tot i que hi ha certes característiques habituals. Per exemple, amb l’allotjament Linux compartit, normalment obteniu una quantitat limitada d’espai i amplada de banda al servidor. En la majoria dels casos, també se us permetrà instal·lar altres scripts, com ara wikis, fòrums i CMS.

Quin llenguatge de programació utilitza Linux?

Cada host utilitza un llenguatge de programació diferent per la qual cosa no hi ha cap estàndard associat a l’allotjament Linux, però, els llenguatges habituals solen incloure PHP, Perl i Python. Tot i això, no només no hi ha un idioma estàndard, sinó que diferents proveïdors també utilitzaran versions diferents de cadascun d’aquests idiomes.

Quan vulgueu comprar un pla de hosting, assegureu-vos de consultar els idiomes acceptats de cada paquet.

La versió de distribució de Linux que tinc fa una gran diferència?

En la majoria dels casos, no importa tanta distribució de Linux que tingueu com a part del vostre pla d’allotjament com totes són desviacions del mateix sistema. Les funcions bàsiques d’allotjament web normalment funcionen exactament igual a les distribucions de Linux i les diferències més grans entre les distribucions Linux només es noten en un ordinador d’escriptori a la Interfície gràfica d’usuari (GUI) —que mai es veu en un compte d’allotjament web..

He de tenir allotjament Windows si tinc un ordinador Windows?

No! El tipus de sistema operatiu que teniu a l’ordinador de casa o al treball és completament independent del tipus de sistema operatiu del vostre servidor. Podeu utilitzar qualsevol tipus de sistema operatiu, inclòs Linux, fins i tot si teniu un ordinador Windows. L’única vegada que això pot afectar el vostre allotjament és quan esteu intentant desenvolupar aplicacions Windows grans.

Quin programari es requereix per a allotjament Linux?

Després de comprar el vostre pla d’allotjament Linux, podeu decidir quins programes voleu instal·lar per crear el vostre lloc web. Depenent de si heu triat codificar el vostre lloc web o fer servir una aplicació per a desenvolupadors web, potser haureu d’instal·lar un CMS, una aplicació de blogs o un altre tipus de programari per al desenvolupament web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map