Millor allotjament Java

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una idea molt bona del que defineix un gran host web. Aquests són els nostres millors proveïdors d’allotjament Java. Tingueu en compte que Java no s’admet àmpliament en plans més barats, normalment necessitareu un servidor VPS o dedicat per habilitar totes les funcions de Java. Recomanem que reviseu els centres d’ajuda dels amfitrions per assegurar-vos que aneu al pla correcte!


Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Disk SpaceFeaturesSite web
A2HostingLogo9,2 / 105 dòlarsIl·limitatEspai de disc il limitat!
amfitrió8,7 / 10118,99 dòlarsIl·limitatEspai de disc barat + il·limitat!
lloc web28,5 / 10269 ​​dòlars10 GBSuport potent, ràpid, èpic, + garantia de devolució de 30 dies! = Guanyar!
en moviment8,3 / 1029,19 dòlarsIl·limitatExperimentat, fiable, lleugerament més car.
Dreamhost8/10149 dòlarsIl·limitatGran actuació & suport

Millors revisions de Java Hosting 2020

1. Allotjament A2

Logotip d'A2 Hosting

Lloc web: www.a2hosting.com

Pensem la millor empresa d’allotjament Java és A2 Hosting. El servei d’allotjament A2 ha recorregut un llarg camí des de 2003: ara és un dels millors proveïdors d’allotjament que hi ha. Però, per descomptat, haureu de comparar-lo amb altres empreses de hosting per tal d’identificar-ne l’adequat (ja que els usuaris tenen necessitats diferents).

Amb l’allotjament A2, podreu triar tres opcions quan escolliu un pla. Aquests són els següents:

 • Lite
 • Ràpid
 • Turbo

Si aneu a buscar el seu pla més barat (Lite), sabeu que inclou menys funcions que les més preuades. Tot i que inclou un emmagatzematge il·limitat i un ample de banda il·limitat, només podeu utilitzar-lo per a un lloc web. També és molt més lent que els altres dos plans.

Ara, si voleu la funció de tenir llocs web il·limitats però tenir un pressupost limitat, només podeu obtenir el pla Swift. Inclou amb totes les funcions del pla Lite i el seu ràpid. Però, per descomptat, si voleu el millor pla d’allotjament compartit d’Allotjament d’A2, el pla Turbo és l’elecció més evident. Un cop més, inclou totes les funcions incloses en els dos primers plans i molt més (també és el pla més ràpid).

En subscriure’t a qualsevol dels plans d’allotjament d’A2, també podràs gaudir de la seva garantia de devolució de 30 dies. S’ha convertit en un període estàndard de reemborsament per a la majoria de les empreses d’allotjament i us aconsellem que el feu servir bé.

Pros

 • Monitorització 24 hores / 7: cerca de programari maliciós
 • S’accepten molts mètodes de pagament (Paypal, targetes de crèdit, etc.)
 • Integració en el núvol (per assegurar la càrrega ràpida de les pàgines)

Contres

 • Espereu grans taxes de renovació quan renoveu el vostre pla
 • Hi ha informes de baixades de temps de funcionament
 • Massa limitacions en el seu pla més barat

2. HostGator

Logotip de HostGator

Lloc web: www.hostgator.com

HostGator és un dels líders de la indústria d’hostatge, principalment per la seva enorme base de clients. Moltes persones confien els seus llocs web a HostGator a causa dels següents:

 • Preus assequibles: el pla més barat d’HostGator és, de fet, molt assequible. I si realment voleu estalviar més diners, podeu pagar durant 36 mesos el primer registre.
 • Atenció al client les 24 hores del dia: podeu obtenir assistència per correu electrònic, telèfon i xat en directe. També tenen una base de coneixement d’articles útils.
 • Garantia de devolució de 45 dies – HostGator té un generós període de devolució (altres proveïdors d’allotjament només tenen 30 dies).

Tanmateix, perquè Java funcioni en els seus sistemes, necessitareu un servidor dedicat per Linux o per a Windows … no ho podeu fer amb els seus plans compartits barats, malauradament.

Pros

 • Atenció al client fiable
 • Període de devolució generós

Contres

 • Ofereixen un ample de banda no modificat, però tot i així arriba amb límits
 • No rebrà cap domini gratuït en cap dels seus plans (altres proveïdors d’allotjament que ho tenen)

3. SiteGround

Logotip de SiteGround

Lloc web: www.siteground.com

La gent té, sobretot, coses bones sobre SiteGround a causa del seu rendiment i de les característiques generals. Tanmateix, per a Java, haureu d’anar a un servidor dedicat amb accés root, els altres plans més econòmics no ho admetran ….

Pros

 • La seva garantia de temps de vida del 99,99% és molt fiable
 • Un gran servei d’atenció al client (xat en directe, correu electrònic, telèfon, etc.)

4. Allotjament InMotion

Logotip de InMotion Hosting

Lloc web: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting té dos centres de dades ubicats a Los Angeles i Virginia Beach. Tenen velocitats de servidor ràpides per garantir tot el temps les pàgines web de càrrega ràpida. El seu temps màxim registrat és del 99,95%, el que és realment bo.

Si teniu curiositat sobre els seus plans de preus, sabeu que actualment ofereixen als usuaris tres plans per triar-los han anomenat Launch, Power i Pro.

Com el seu nom indica, el pla Launch és un bon punt de partida per llançar el vostre primer lloc web. Ja inclou un domini gratuït i teniu permès allotjar dos llocs web amb ell. Tingueu en compte que aquesta és una de les millors funcions d’InMotion, ja que altres proveïdors d’allotjament només permeten un lloc web per als seus plans més barats.

El seu pla de Potència és efectivament més potent que el Pla de llançament. Per començar, podeu tenir fins a 6 llocs web quan compreu aquest pla.

Tot i així, si seguiu el pla més ràpid i complet de InMotion, obteniu el pla Pro. És el pla final per als llocs web de negocis i també és el més potent de tots els seus plans.

Tingueu en compte que l’allotjament d’InMotion té un cPanel fàcil d’utilitzar; obtindreu fàcilment el problema encara que sigui la primera vegada que creeu un lloc web. I si necessiteu atenció al client, també en tenen (xat en directe, correu electrònic, telèfon, etc.).

Pros

 • Pla d’inici completament carregat
 • Temps de funcionament fiable
 • Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 • Pot ser que els clients nous tinguin que presentar documents de verificació (per exemple, I.D.)
 • Alguns informen de temps morts durant el procés de migració
 • Hi ha queixes per fallades de correu massiu

5. DreamHost

Logotip de DreamHost

Lloc web: www.dreamhost.com

Quan decidiu quin proveïdor d’allotjament pot anar, assegureu-vos que també considereu DreamHost. És una de les empreses d’allotjament que més reputació tenen en l’actualitat i ja fa més de vint anys que hi ha entorn. Tot i que també ve amb allotjament VPS, Dedicat i Cloud, els seus plans més populars es presenten en forma d’allotjament compartit.

A diferència d’altres proveïdors d’allotjament, DreamHost només té dos plans d’allotjament compartits per triar: Starter i Unlimited. Malauradament, aquí no hi ha cap centre intermediari, per tant, podeu obtenir el seu pla bàsic o el seu pla final. No cal dir que és possible que el seu pla d’inici sigui massa limitat, cosa que fa que el seu pla il·limitat sigui l’opció millor a llarg termini.

DreamHost arriba amb altres avantatges, i ens agrada especialment la seva garantia de devolució de 97 dies. Es tracta, efectivament, d’una política de reembossament molt generosa, ja que la majoria de les empreses d’allotjament només donen 30 dies. L’única excepció a aquesta garantia és que la devolució no és aplicable als pagaments de xecs i ordres monetàries.

I parlant dels mètodes de pagament, DreamHost també compta amb un dels mètodes de pagament més acceptats: podeu pagar mitjançant targetes de crèdit, Paypal, ordre monetària i xec (com s’ha esmentat anteriorment)..

Pros

 • Bona atenció al client
 • Només alguns pocs augments durant la inscripció
 • Els preus de renovació no es duplicen ni es tripliquen

Contres

 • Eleccions limitades en els plans
 • Només obtindreu un domini gratuït si teniu un pla anual
 • Llarg procés de registre

Allotjament de Java: Com trobar el millor!

No és tan fàcil executar un lloc web Java, és per això que necessiteu centrar-vos en ell. Podeu fer-ho eficaçment si teniu una empresa d’allotjament fiable ja que hi haurà menys problemes d’allotjament (problemes d’hores, problemes del servidor, llocs piratejats, etc.). En aquesta publicació, us mostrem les funcions més importants d’un host de Java que cal cercar. Assegureu-vos que tingueu totes les coses enumerades aquí (o, com a mínim, prioritzeu les més importants per a les vostres necessitats).

Ubicació del servidor

Si us interessa els serveis d’allotjament de Java en concret, mireu primer on es troben els seus servidors. L’ideal seria que els servidors estiguessin a la mateixa zona que tu (el vostre país). Això afecta la velocitat del vostre lloc entre d’altres coses.

Tot i així, si teniu en compte una empresa que té servidors ubicats en altres llocs (o països), només assegureu-vos que utilitzeu CDN (xarxa de distribució de contingut). Com el seu nom indica, el CDN serà l’encarregat de distribuir el contingut del vostre lloc arreu del món. Per tant, realment no importa on esteu ni on es troben els vostres visitants, ja que els servidors de xarxa CDN estan situats a tot el món. Per tant, és com tenir els vostres servidors a la mateixa ubicació que vosaltres i el vostre públic.

Ara és comú que els proveïdors d’allotjament utilitzin CDN, només cal buscar-lo a la descripció del producte. Si veieu alguna cosa com CloudFlare, aquest és un tipus de CDN i un altre de bo. És un d’aquests serveis que solen ser gratuïts als paquets d’allotjament Java.

Horari del servidor

Sempre busqueu un temps de funcionament del servidor del 99,9% o alguna cosa al llarg d’aquest percentatge. Si no és així, prepareu-vos per a temps morts freqüents. Podeu consultar a Google per veure quines són les empreses d’allotjament Java que fan aquesta línia. Consulteu les xifres reals d’horaris i compareu-les totes abans de decidir quina trieu. Realment, aquest és molt important.

Certificats SSL

Sertificats SSLEls certificats SSL són una prova de seguretat a Internet. Si voleu projectar un lloc Java segur i autoritzat, voleu aquesta funció. Tenir certificats SSL fins i tot ha esdevingut tan important per a Google que l’ha inclòs com a factor de classificació de llocs (SEO).

SSL, que significa Secure Sockets Layer, permet xifrar les dades entre el servidor i l’usuari. En cas contrari, hi hauria riscos que els pirates informàtics rebin informació confidencial de les persones quan accedeixin al vostre lloc.

Quan cerqueu un proveïdor d’allotjament, busqueu un que ofereixi certificat SSL gratuït. Algunes empreses ofereixen certificats SSL bàsics de forma gratuïta mitjançant la seva eina Xifrada integrada. Tot i així, si no ofereixen certificats SSL, només podeu comprar aquest servei al voltant de 10 dòlars anuals.

Els llocs amb certificats SSL semblen una cosa així: https://www.yourwebsite.com. Mentre que els que no tenen certificats SSL s’assemblen a una cosa així: http://www.yourwebsite.com. La “s” marcada fa tota la diferència sobre la manera de veure els usuaris d’Internet el vostre lloc (sigui segur o no) i de com Google veu la vostra configuració de seguretat..

Velocitat

Quan hem parlat d’ubicació del servidor i de CDN abans, aquests ja són per agilitar el vostre lloc web. Tingueu en compte, però, que hi ha hostes web que ofereixen als usuaris altres funcions per maximitzar la velocitat del vostre lloc. Inclou recursos addicionals de CPU i creació de scripts personalitzats especialment dissenyats per a Java.

Espai de disc

L’espai de disc és important, però pot ser que no sigui tan important per a vosaltres. Si simplement teniu previst crear un bloc o un lloc web d’empresa, un espai d’emmagatzematge d’uns 1 GB pot ser suficient per a vosaltres (però haureu d’utilitzar el correu electrònic de proveïdors de tercers com Gmail per reduir l’ús als vostres serveis assignats espai).

Els espais de disc il·limitats només són necessaris si creeu llocs de membres enormes i comerç electrònic. Ja veieu les empreses grans i els blocs que no necessiten gaire espai.

En realitat, s’ha de preocupar-se de les empreses que ofereixen tot allò il·limitat a preus molt baixos. Normalment, proporcionen serveis amb problemes (sobre altres aspectes de l’allotjament). No estem dient que no siguin bons, sinó que volem que tingueu molta cura en comprovar totes les funcions incloses als seus paquets.

Amplada de banda i transferència de dades

Cal transferir dades a la vostra xarxa per ampliar banda. I necessiteu una amplada de banda molt gran si voleu crear un lloc per descarregar fitxers com PDFs i vídeos. Aquests fitxers són molt grans i requereixen molta descàrrega de dades correctament (i ràpidament). Per tant, haureu d’aconseguir entre 20 i 30 GB d’ample de banda (o il·limitats) per a un ajust d’aquest tipus.

Atenció al client

Tingueu la certesa que trobareu molts articles i tutorials de vídeo sobre com tractar certs problemes pel vostre compte d’allotjament. Tot i això, no hi ha res com tenir assistència 24/7/365 per telèfon i xat en directe. Pot ser realment frustrant afrontar problemes de lloc web amb l’amfitrió de Java sense que ningú hi ajudi al més aviat possible. Si us plau, poseu molta importància a aquesta funció a l’hora d’escollir el vostre host web.

Què és Java?

Recerca d’allotjament Java

Java és un llenguatge de programació i plataforma informàtica molt utilitzat dissenyat per crear programes per a ordinadors, aplicacions i llocs web. Aquest llenguatge d’alt nivell és excel·lent per a aplicacions incrustades en temps real i s’utilitza entre tot tipus de dispositius mentre funciona en moltes plataformes com Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX i, fins i tot, dispositius mòbils. Seleccionar el millor allotjament de Java és fàcil i ràpid.

Logotip de JavaLlançat per Sun Microsystems el 1995, aquest llenguatge de programació fàcil d’aprendre està disponible per a tots els nivells d’expertesa. En les dues dècades que ha existit, ha demostrat ser accessible, funcional i eficaç. Avui, Java és propietat d’Oracle Corporation i és un dels llenguatges de programació líders del mercat. Tanmateix, Java ha de fer front a alguna competència de HTML5. Com que hi ha molts llocs web que ja utilitzen i depenen de Java, els desenvolupadors web i els programadors projecten Java durant molt de temps.

Pros i contres

Entendre els avantatges i els avantatges d’utilitzar i treballar amb Java us ajudarà a determinar si és adequat per a vosaltres. Les seves extensives funcions són ideals per a molts usuaris, posicionant-se molt en termes de popularitat, però, encara s’han de tenir en compte tots els factors abans de decidir si és una bona opció per a vosaltres i les vostres necessitats..

Igual que qualsevol altre llenguatge amb seqüències, hi ha desavantatges en el desenvolupament de Java.

 • Java té plans funcionals d’allotjament que poden costar més, en comparació amb allotjament per a altres llenguatges de script com PHP.
 • Java no sempre està disponible per als plans d’allotjament compartits.
 • Java es distingeix dels altres llenguatges de script i requereix que els usuaris aprenguin un llenguatge de programació completament nou.
 • Si només voleu realitzar tasques petites i senzilles, Java pot estar massa avançat. Una alternativa pot ser PHP.

Java va ser desenvolupat per un petit equip d’enginyers altament capacitats el 1991 i es va llançar després quatre anys. Des d’aleshores, s’han realitzat diverses millores, convertint-la en una eina encara més popular i potent. Algunes de les funcions que fan que Java sigui tan excel·lent inclouen les següents:

 • Java és un llenguatge de programació informàtica molt conegut i molt utilitzat entre desenvolupadors. És molt probable que els usuaris ja hagin trobat Java mentre llançaven aplicacions o llocs web a causa del seu llenguatge principal, popularitat i capacitat per fer gairebé qualsevol cosa.
 • Java està disponible per a tot tipus de dispositius i pot funcionar en moltes plataformes com Windows, Mac OSX, Linux, iOS i altres.
 • És relativament fàcil aprendre els fonaments bàsics de Java i orientar-se a tots els nivells d’expertesa. Hi ha molts entrenaments, llibres, seminaris i tutorials disponibles per als usuaris i desenvolupadors que vulguin aprofundir en el seu coneixement de Java i el seu funcionament..
 • Es continuen fent noves versions de Java, millorant i desenvolupant les seves funcions, convertint-lo en el millor llenguatge de programació que pot ser. Java tracta les necessitats dels consumidors, millorant notablement des que va ser llançat per primera vegada.

Host recomanat per a Java

Seleccionar el millor allotjament de Java per desenvolupar les vostres necessitats és fàcil a causa de la bona fundació de llocs web que Java presenta. No només Java ha estat prou llarg per demostrar-se que és segur, ràpid i fiable, sinó que també és compatible amb la majoria dels hostes. El millor allotjament de Java que els desenvolupadors web han trobat és SiteGround.

Preguntes freqüents

Què és Java?

Java és un llenguatge de programació informàtica de propòsit general dissenyat per crear programes compatibles amb qualsevol sistema informàtic. És un llenguatge de programació i plataforma informàtica molt utilitzat dissenyat per crear programes per a ordinadors, aplicacions i llocs web. Aquest llenguatge d’alt nivell és ideal per a aplicacions incrustades en temps real i s’utilitza per a tot tipus de dispositius mentre es treballa en moltes plataformes com Windows, Linux, Android, iOS o Mac OSX.

Java és el mateix que JavaScript?

No, l’únic que poden tenir en comú Java i JavaScript són el nom. A banda d’això, hi ha molt poca relació entre tots dos.

Per a què serveix Java?

Java s’utilitza principalment per crear aplicacions i serveis de programari, però es pot utilitzar per desenvolupar mòduls d’aplicacions o applets dins d’una pàgina web. El Java Runtime Environment o JRE permet a les aplicacions o llocs web escrits en el llenguatge de programació Java executar-se a diversos navegadors, així com desenvolupar pàgines web i contingut dinàmics..

Encara es fa servir àmpliament Java?

Sí. Java ha estat entorn del 1995 i continua essent àmpliament conegut i utilitzat habitualment. Es continuen fent versions més noves de Java, aportant funcions de programació noves i millorades, fent que Java sigui molt probable que es mantingui durant els propers anys.

És programari de codi obert Java?

El llenguatge Java no és un programari de codi obert, ja que qualsevol usuari és capaç de desenvolupar el seu propi compilador per executar codi Java. Hi ha l’opció d’utilitzar una implementació de codi obert de Java com OpenJDK o Open Java Development Kit.

En quins sistemes d’operacions funciona Java?

La independència de la plataforma de Java permet als programes Java executar-se en diferents equips. També hi ha una opció per instal·lar un entorn d’execució JRE o Java, que està disponible per a ordinadors que utilitzin ordinadors Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix o Linux i, fins i tot, telèfons mòbils. Java està dissenyat per treballar en gairebé tots els sistemes operatius.

Com funciona Java?

Quan descarregueu el programari Java, s’inclou el Java Runtime Environment (JRE). JRE consisteix en la màquina virtual de Java (JVM). JRE és la porció d’execució del programari Java, que és tot el que necessites per executar-lo al navegador web, mentre que JVM permet que un ordinador executi programes Java. Es recomana que el codi Java sigui compilat en un bytecode JVM proporcionant compatibilitat amb qualsevol sistema informàtic que tingui un JVM, que són la majoria de sistemes informàtics..

Puc utilitzar Java per crear un lloc web?

Absolutament. Hi ha diversos frameworks per a Java en funció del contingut que intenteu crear. Java és similar a PHP, Ruby o qualsevol altre llenguatge de programació en el sentit que es pot utilitzar per crear llocs web i aplicacions dinàmiques.

Quines són les alternatives a Java per a la programació del client?

Java per part del client requereix un complement del navegador. Dit això, es pot fer servir JavaScript com a alternativa a Java, principalment perquè JavaScript és natiu per als navegadors i les executacions han de ser més ràpides que Java.

Hi ha vegades per utilitzar Java per a la programació del client?

A causa de la naturalesa multiplataforma de Java, és una de les millors opcions disponibles si creeu una aplicació client separada d’un navegador..

Hi ha bones alternatives a Java per a la programació web del servidor?

A la programació web del servidor, les opcions més populars són PHP seguides de Ruby on Rails. PHP, per exemple, té una interfície de programa d’aplicació molt més senzilla i, en molts casos, pot ser més intuïtiu que Java.

Com es compara Java amb el marc .NET?

El marc de Microsoft .NET desenvolupa i executa aplicacions en sistemes operatius de client i servidor Windows. Microsoft .NET funciona millor si s’utilitza entre altres eines i serveis Microsoft, mentre que Java és més conegut i té una comunitat més gran que inclou una biblioteca de grans classes amb codis reutilitzables..

Com compara Java el Ruby amb els rails?

Java i Ruby on Rails són programari segur, eficient i orientat a objectes. Una diferència principal és que no cal compilar el vostre codi a Ruby, ja que s’ha d’interpretar Ruby. Per aquesta raó, Java és molt més ràpid que Ruby. Tot i això, Ruby on Rails té la part superior quan es tracta de desenvolupar aplicacions. Normalment són molt més ràpids.

Com es compara Java del client amb Flash?

Java és un producte madur, estable, de millor suport, amb marcs sòlids i efectius. Flash, d’altra banda, té animacions sorprenents, però acostuma a ser més popular entre usuaris no experimentats o novells. És possible que algun dia ambdós programaris no seran necessaris a causa de l’avanç i de les addicions a HTML5. Com que Java s’utilitza tan habitualment i molts llocs web i aplicacions ja en depenen, es preveu que hi hagi dues dècades més.

Com es compara Java del client amb Silverlight?

Java és la millor opció en comparació amb Silverlight, ja que està disponible a la majoria de sistemes, mentre que Silverlight no ho és. Si bé Silverlight té algunes funcions que Java no té (com ara Zoom profund), necessita extensions del navegador, no tothom pot executar-lo i, moltes vegades, és difícil crear una experiència perfecta.

Què és JSP?

JSP (Java Server Pages) és una tecnologia Java primerenca desenvolupada per generar pàgines web dinàmiques mitjançant HTML. És similar a PHP, excepte que utilitza el llenguatge Java.

En què es compara JSP amb PHP?

PHP és un llenguatge d’escriptura de propòsit general realitzat per al desenvolupament web molt similar al JSP. És excel·lent entre tots els nivells d’expertesa, proporcionant funcions fàcils d’utilitzar. JSP acostuma a ser més potent i intimidatori perquè utilitza Java com a llenguatge de script amb accés a les biblioteques Javas. Si bé les dues tecnologies s’utilitzen àmpliament, JSP és més potent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map