Millor allotjament de PHP: comparació i ressenyes

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una idea molt bona del que defineix un amfitrió web fantàstic. Aquests són els nostres millors proveïdors de hosting PHP, allotjament web real de qualitat sense haver de trencar el banc.


Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Disk SpaceFeaturesSite web
lloc web2 9,3 / 10 3,95 USD (descompte temporal del 67%) 10 GB Suport potent, ràpid, èpic, + garantia de devolució de 30 dies! = Guanyar!
amfitrió 8,7 / 10 2,78 dòlars Il·limitat Espai de disc barat + il·limitat!
A2HostingLogo 8,5 / 10 3,92 dòlars (inferior a 7,99 dòlars) Il·limitat Espai de disc il limitat!
en moviment 8,3 / 10 4,19 USD (40% de descompte) Il·limitat Experimentat, fiable, lleugerament més car.
Dreamhost 8/10 7,95 dòlars Il·limitat Gran actuació & suport

Millors comentaris de PHP Hosting 2020

1. SiteGround

Logotip de SiteGround

Lloc web: www.siteground.com
Preu: 3,95 dòlars
Espai de disc: 10 GB

Pensem el millor proveïdor d’allotjament PHP és SiteGround. SiteGround és líder mundial a l’hora d’acollir llocs web. Ofereix allotjament en núvol, hosting dedicat, hosting de WordPress i hosting compartit (el servei més popular). Per tant, si busqueu el millor proveïdor d’allotjament per al vostre lloc, us recomanem que mireu SiteGround i compareu les funcions amb altres proveïdors d’allotjament allà fora..

SiteGround us ofereix tres opcions per als seus plans d’allotjament compartit: Startup (el seu pla bàsic), GrowBig (el seu pla mitjà) i GoGeek (el seu pla més complert). Us recomanem que aneu a favor del seu pla GrowBig (sobretot si teniu plans d’actualització), ja que inclou les funcions més pràctiques. Si bé el pla StartUp també us ofereix moltes maneres per ampliar el vostre negoci, us limitareu només a un lloc web. Però no us preocupeu: si decidiu seguir el seu pla més bàsic, sempre podeu actualitzar-lo de totes maneres.

A part dels plans flexibles de SiteGround, també ens agrada l’assistència al client. Disposen d’assistència 24 hores al dia a través de xat en directe, correu electrònic i telèfon. Sabeu que sempre hi ha gent per ajudar-vos (a qualsevol hora del dia).

En realitat no us hauria de tenir por de revisar SiteGround ja que tenen una garantia de devolució de 30 dies només en cas que decidiu cancel·lar el vostre pla. 30 dies són suficients per tenir la sensació dels seus serveis, de manera que no tens res a perdre.

Pros

 • Plans d’allotjament flexibles
 • Preus assequibles
 • Certificat SSL gratuït

2. HostGator

Logotip de HostGator

Lloc web: www.hostgator.com
Preu: 2,75 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Si busqueu un pla d’allotjament compartit adequat a les vostres necessitats, consulteu els plans de HostGator. El seu pla Hatchling només permet un lloc web, però disposa d’emmagatzematge il·limitat i amplada de banda no modificada. Si creieu que això és massa limitat per a vosaltres, aneu a buscar el seu pla per a nadons (en realitat, és el pla més popular). El pla Baby permet tenir llocs web il·limitats, per la qual cosa és un avantatge important. Tanmateix, us recomanem que feu el seu pla de negoci si ja teniu una empresa en funcionament (i també és el millor pla per al comerç electrònic).

Tens previst transferir el teu lloc web a HostGator? Si ho és, sapigueu que ofereixen ajuda de migració gratuïta, però només és per a un lloc web. Si teniu molts llocs, haureu de pagar els vostres serveis (per als altres).

Si encara no dubteu sobre si HostGator és per vosaltres, podeu aprofitar la seva política de reembossament de 45 dies. Això us dóna l’opció d’anul·lar el vostre plaç mentre sigui dins del període de gràcia esmentat.

Una de les raons per les quals HostGator és popular per als seus usuaris és que és molt fàcil d’utilitzar. Per tant, tant si sou un principiant com un dissenyador web professional, segur que apreciau el seu cPanel fàcil d’utilitzar.

Pros

 • Fàcil d’usar
 • Bon servei d’atenció al client (telèfon 24 hores / 24, xat en directe, correu electrònic)
 • Temps de funcionament fiable

Contres

 • No teniu permès escollir la ubicació dels servidors de dades
 • La migració gratuïta només s’aplica a un lloc web
 • Algunes persones troben la seva base de coneixement difícil de navegar per aquí

3. Hostatge A2

Logotip d'A2 Hosting

Lloc web: www.a2hosting.com
Preu: 3,92 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

Si compareu les empreses d’allotjament web, assegureu-vos també de comprovar el servei d’Allotjament d’A2. És un dels millors que hi ha i que podria ser el proveïdor d’allotjament adequat per a vostè.

A diferència d’altres servidors web, A2 Hosting ofereix als seus usuaris emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada fins i tot en el seu pla més barat. Per tant, si només necessiteu un lloc web bàsic, el seu pla Lite probablement us pot semblar bé (la seva única limitació real és que només inclou un lloc web).

Ara, si voleu tenir més d’un lloc web, el seu pla de gamma mitjana realment ofereix llocs web il·limitats. Tot i això, si seguiu la velocitat, us recomanem que reviseu el seu pla Turbo. És el seu últim pla d’allotjament compartit i inclou totes les funcions que es troben en els seus plans de preus més barats i molt més.

A més de tenir tres opcions per triar en els seus plans, també teniu moltes opcions sobre la manera de pagament. Podeu pagar mensualment, 12 mesos, 24 mesos o 36 mesos per endavant. Si després de descomptes, proveu de 36 mesos perquè tingueu els grans estalvis.

Si us preocupa el servei d’atenció al client d’A2, en realitat tenen molts. Podeu contactar amb ells a través del telèfon i el xat en directe. També disposen d’un sistema de ticketing per correu electrònic.

Pros

 • Certificat SSL gratuït
 • Migració de llocs gratuïts
 • Moltes funcions de seguretat

Contres

 • Hi ha qui es queixa del mal servei al client
 • Pot ser força difícil cancel·lar un pla (està obligat estrictament a enviar la sol·licitud de cancel·lació 15 dies abans de la data de renovació)
 • Hi ha tarifes ocultes que haureu de tenir compte durant el registre

4. Allotjament InMotion

Logotip de InMotion Hosting

Lloc web: www.inmotionhosting.com
Preu: 6,39 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

InMotion Hosting és avui un dels proveïdors decents de plans d’allotjament. En realitat són una de les poques empreses d’allotjament que ofereixen als seus clients un espai d’emmagatzematge il·limitat i una amplada de banda il·limitada fins i tot en el seu pla més barat.

El pla de llançament d’InMotion és el pla bàsic i el més barat i teniu permès allotjar-hi dos llocs web. El seu pla de gamma mitjana anomenat Potència és més potent i podeu tenir més de dos llocs web quan trieu aquest pla (fins a sis llocs web). Si teniu interès sobre el nombre de llocs web permesos i són posteriors a llocs web il·limitats, també tenen un pla per anomenar Pro (també és el més ràpid).

A continuació, es mostren algunes coses més que espereu del hosting de InMotion:

 • Garantia de devolució de diners: els seus plans d’allotjament compartits inclouen una garantia de devolució de 30 dies. Els seus plans d’allotjament de negocis, VPS i distribuïdors tenen en realitat una política de reemborsament de 90 dies.
 • Assistent d’aplicacions de Google: si teniu previst utilitzar aplicacions de Google, l’assistent integrat us farà més fàcil i ràpida la tasca.
 • Temps de funcionament garantit del 99,95% – Aquesta és una taxa de temps de funcionament decent.
 • Sistema de seguretat: InMotion Hosting utilitza un sistema de defensa contra les amenaces (TDS), que és una característica de seguretat molt impressionant.
 • Atenció al client: tenen un gran nombre d’articles útils a la seva base de coneixement. Tanmateix, si heu de parlar amb algú, també ho podeu fer per telèfon, correu electrònic i xat en directe.

Pros

 • Temps de funcionament fiable
 • Integració amb aplicacions populars
 • Transferència gratuïta del lloc

Contres

 • Hi ha informes de baixades de velocitat dels consumidors
 • No obtindreu llocs web il·limitats, fins i tot si actualitzeu el seu pla de gamma mitjana
 • Si voleu maximitzar els vostres estalvis, haureu de pagar 24 mesos abans.

5. DreamHost

Logotip de DreamHost

Lloc web: www.dreamhost.com
Preu: 2,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat

És bona idea tenir en compte DreamHost quan cerqueu un bon proveïdor d’allotjament. Aquesta és una empresa de bona reputació que ofereix allotjament compartit, allotjament VPS, allotjament en núvol, hosting dedicat i allotjament de WordPress.

Quan es tracta del seu allotjament compartit, només se li ofereixen dues opcions: podeu triar el seu pla d’inici (bàsic) o optar pel seu pla il·limitat (amb funcions completes). Us recomanem que mireu de prop els dos plans, però sabeu que la seva diferència principal es troba en el nombre de llocs web permesos per pla. Ja veieu, el seu pla d’inici té un límit d’un lloc web mentre que el seu Pla il·limitat permet un nombre il·limitat de llocs.

El que ens agrada dels plans de DreamHost és que tots dos disposen de domini gratuït, amplada de banda il·limitada i SSL gratuït. Són totes funcions importants, ja sabeu. I no tots els proveïdors d’allotjament ofereixen aquells (especialment en els seus plans més barats).

Una altra característica impressionant de DreamHost és que ofereixen als seus clients una política de reemborsament molt generosa: 97 dies. Fins on sabem, són l’única empresa d’acollida que té una garantia de devolució de 97 dies.

L’assistència al client és important per a vosaltres? Hauria de ser, ja que segurament necessitareu ajuda pel camí. Bé, teniu moltes maneres de contactar amb l’equip d’assistència de DreamHost (via telèfon i correu electrònic) i també tenen molts articles útils a la seva base de dades..

Pros

 • Bona velocitat
 • Temps de funcionament fiable
 • Política de reembossament generosa

Contres

 • Només obteniu un domini gratuït quan pagueu anualment el primer any de servei
 • El procés de registre pot trigar molt
 • El seu Tauler de control no és fàcil d’utilitzar

Hosting PHP: Com trobar el millor!

Pot ser molt difícil triar un bon host PHP si no esteu segurs de què heu de buscar. Bé, estem aquí per explicar-vos totes les funcions importants que hauríeu de consultar abans de prendre la decisió final. Al final, us caldria que compareu les funcions de què parlem a continuació entre tots els proveïdors d’allotjament que considereu.

Ubicació del servidor

mapa d’ubicació del servidorLa ubicació del servidor de l’amfitrió PHP és important per a la velocitat. Per tant, la vostra màxima prioritat seria trobar una empresa d’allotjament amb servidors ubicats als voltants. Per exemple, si viviu a Austràlia, proveu de trobar un proveïdor d’allotjament web a Austràlia i, si viviu al Canadà, busqueu un amfitrió web canadenc. Si no és així, haurien de tenir, com a mínim, un servei CDN integrat a les seves funcions.

CDN és la xarxa de distribució de continguts, i això és exactament el que fa, distribuir les versions en memòria cau del contingut a les seves xarxes per arribar als usuaris finals ràpidament..

Hi ha tones de CDNs i el proveïdor d’allotjament de PHP escollit pot utilitzar-ne qualsevol. Avui en dia, un CDN molt popular es diu CloudFlare, i es sol trobar empaquetat en els plans d’allotjament. Per tant, vigileu amb aquest servei quan reviseu les funcions de les empreses d’allotjament PHP que esteu considerant.

Horari del servidor

Les empreses d’allotjament que poden oferir un 99,9% de vegades són les millors. Podeu comparar fàcilment el temps d’ús de diferents host en xifres reals mitjançant una cerca a Google.

No recomanem obtenir serveis d’allotjament que no prometin (i no proporcionen) hores disponibles a aquest ritme, ja que es pot mostrar que és problemàtic. Massa temps d’aturada poden afectar el vostre negoci, especialment si es tracta d’un lloc de comerç electrònic.

Certificats SSL

Un lloc segur és beneficiós per a tots, tant per a vosaltres com per als visitants del vostre lloc. Amb un certificat SSL (SSL significa Secure Sockets Layer), podeu estar segur que les transferències de dades entre els servidors del vostre host i els visitants del lloc es xifren. Ja sabeu que els pirates informàtics no podran robar informació si estan xifrats.

Probablement heu vist llocs amb certificats SSL, però senzillament no en sabeu. Si veieu una “s” al començament de l’URL d’un lloc web (exemple: https: //), vol dir que el lloc compleix el certificat SSL. Si un lloc web només té http al seu URL, vol dir que no té un certificat SSL i no tan segur.

Actualment, la seguretat s’ha convertit en un problema important a Internet i és per això que cada vegada són més els usuaris que només confien en llocs que porten això a les seves adreces. De fet, Google encoratja els llocs a tenir certificats SSL i està considerant això com un senyal de classificació en SEO.

A la vista de les afirmacions anteriors, recomanem triar un proveïdor d’allotjament PHP que ofereixi certificats SSL com a part dels seus plans d’allotjament. Els certificats SSL bàsics també s’inclouen amb paquets que tenen el servei de xifrat de Let.

En cas que resulti que el pla d’acollida que finalitzeu no porta un certificat SSL gratuït, només assegureu-vos que en obteniu un (sí, és tan important). Podeu adquirir-la a qualsevol empresa de hosting pagant la funció afegida (costa al voltant de 10 dòlars / any).

Velocitat

En general, la velocitat del vostre lloc ja es cuida si seguiu els nostres consells sobre ubicacions del servidor i / o CDNs. Tanmateix, no teniu res a perdre (i tot per guanyar) si la vostra empresa de hosting escollida us ofereix més.

Més recursos de CPU sempre és una bona cosa. Els scripts personalitzats específicament per a PHP també afegiran la velocitat del vostre lloc. Tots són bons i s’han de considerar bonificacions quan els acabi obtenint com a funcions addicionals.

Espai de disc

Si creeu una empresa de comerç electrònic o un lloc de membres, l’espai al disc és molt important. En aquestes situacions, recomanaríem un espai de disc d’entre 20 i 30 GB, fins i tot il·limitat (si el vostre lloc web és enorme).

No obstant això, per a altres tipus de negocis (inclosos els blocs), podem dir que els espais de disc super grans no són tan necessaris. Si no us podeu permetre obtenir plans amb espais d’emmagatzematge il·limitats, sabeu que 1 GB sol ser suficient per a negocis i blocs típics. Només us recomanem que utilitzeu un correu electrònic independent en aquest cas per no suposar una càrrega pesada al vostre espai de disc limitat.

Per tant, no compreu immediatament un pla només per la seva funció il·limitada d’espai d’emmagatzematge. Recordeu-vos que hi ha moltes altres funcions que heu de considerar acabar amb el millor host web PHP per al vostre lloc.

Amplada de banda i transferència de dades

L’ample de banda i la transferència de dades del proveïdor d’allotjament PHP és molt important sobretot si ofereixen descàrregues in situ de fitxers realment grans (per exemple, imatges, vídeos i PDF només per citar-ne alguns). En aquest cas, aconsellem aconseguir un pla amb amplada de banda ilimitada i transferència de dades, ja que aquestes accions poden afectar les dades.

Atenció al client

Per la seva gran importància (especialment en moments de problemes), només podem suggerir anar a proveïdors d’allotjament que proporcionen atenció al client les 24 hores. A més, prioritzeu les opcions de suport de xat i telèfon en directe.

PHP: Els detalls

Recerca d’allotjament PHP

Antigament, els desenvolupadors web van crear llocs web i contingut estàndard, blands, ja que no tenien accés al llenguatge de script que tenim ara. Com que no hi havia absolutament cap manera de crear un lloc web dinàmic, les pàgines web contenien contingut HTML en brut, cosa que permet als desenvolupadors molt poc treballar. No va ser fins el 1995, quan Rasmus Lerdorf, un programador, va decidir desenvolupar un llenguatge de seqüències per controlar el seu currículum en línia i relacionar informació personal. Va anomenar aquest llenguatge de script, PHP o pàgina d’inici personal. Es va convertir en la primera visió de PHP i totes les seves meravelles.

Què és PHP?

Logotip PHPPHP és un llenguatge de programació fonamental per crear pàgines web dinàmiques i contingut. Originalment era per a “Pàgina inicial personal”, mentre que avui en dia aquest acrònim significa “PHP: Hypertext Preprocessor”. El raonament del canvi de nom és perquè l’objectiu original d’aquest llenguatge de script era per a l’ús personal de Lerfords. Finalment, PHP va evolucionar cap a quelcom més gran del que Lerford probablement hagués imaginat, convertint-lo en un dels llenguatges de programació més populars, més utilitzats al món.

PHP va provocar un canvi en el món dels desenvolupadors web, permetent-los crear llocs web dinàmics amb contingut animat sorprenent. Va portar un marc fàcil d’utilitzar, amb les eines necessàries per desenvolupar llocs més vius i més interessants. Abans dels llocs web dirigits per PHP, s’utilitzava HTML amb codis durs, cosa que feia que els llocs web fossin molt sagnants. PHP va solucionar aquest problema utilitzant un script no estàtic.

Un bon exemple del funcionament de PHP pel que fa a HTML són els llocs web en format d’inici de sessió, com ara l’ús de Facebook. Per tal que els usuaris accedeixin a la seva pàgina de Facebook, han d’introduir la seva informació d’inici de sessió, com ara un nom d’usuari i una contrasenya, en dues petites caselles. Les caselles on els usuaris introdueixen la seva informació d’inici de sessió serveixen de formularis. El que fa llavors PHP és agafar la informació en el formulari i prendre les accions necessàries.

Quines són algunes característiques de PHP?

No hi ha prou espai per enumerar totes les funcions i avantatges que ofereix PHP. Des de la seva fundació, hi ha hagut moltes versions d’aquest llenguatge, i els programadors encara s’esforcen per millorar i millorar aquest llenguatge script. A causa d’aquest PHP es pot tractar de qualsevol cosa, ja sigui si es tracta de recopilar dades de formularis, generar contingut dinàmic de pàgines o enviar i rebre cookies. Aquest llenguatge de script es pot utilitzar en desenvolupament web o incrustar en HTML. També es pot utilitzar en combinació amb diversos sistemes de plantilles web, sistemes de gestió de contingut web i marcs web.

PHP està disponible principalment en els plans d’allotjament Linux, però també és compatible amb altres sistemes operatius principals, com Windows, Mac OS X, RISC OS i altres. Per la seva versatilitat i un suport extremadament fort per a una àmplia gamma de bases de dades, és fàcil trobar el millor allotjament PHP disponible per adaptar-se a les vostres necessitats..

Per què utilitzar PHP?

PHP supera les expectatives perquè és fàcil d’utilitzar un programari, que consisteix en funcions increïbles i tecnologies segures. Qualsevol nivell d’expertesa pot utilitzar PHP, de manera que és senzill crear o afegir contingut dinàmic a una pàgina web. És fiable, té un fantàstic equip de suport de programadors al darrere i no té cap cost. PHP és el llenguatge de programació ideal per utilitzar, sent molt popular entre desenvolupadors i programadors.

Els desenvolupadors tenen molt d’obtenir amb aquest recurs lleuger, fent que les pàgines web siguin fàcils i eficients, alhora que poden afegir contingut d’una base de dades per proporcionar diversió en tot tipus de comptes d’allotjament. Aquest llenguatge de programació és consistent i ben dissenyat, fent que el procés de creació de contingut interactiu sigui suau i senzill. A part de les infinites funcions que ofereix PHP, pot interactuar amb molts idiomes de bases de dades diferents. PHP continua aportant funcions noves i interessants a la taula. Començar un nou projecte a PHP és un gran inici per escriure codi fantàstic, proporcionant bon rendiment i, finalment, desenvolupant una gran configuració / lloc web PHP..

Molts llocs web populars com Facebook, Etsy o WordPress utilitzen PHP perquè estan ben provats i estan completament funcionals. PHP és compatible amb gairebé tots els allotjaments web des dels més barats fins als més cars. Està desenvolupat amb un marc fàcil que fa difícil cometre errors. A part dels llocs web, també podeu utilitzar PHP per desenvolupar pàgines PDF, algunes formes de flaix i molt més.

Amfitrió recomanat per a PHP

Seleccionar el millor allotjament de PHP per desenvolupar les vostres necessitats és fàcil, ja que PHP és compatible amb la majoria dels servidors web. No només estableix un bon fonament, ideal per a tots els nivells d’expertesa, sinó que dóna vida als llocs web (en contraposició als llocs web HTML amb codi dur). Els desenvolupadors web han trobat que el millor allotjament de PHP és SiteGround. Aquest proveïdor d’allotjament web destaca per la seva competència al oferir totes les funcions excel·lents a un cost molt baix.

Hosting PHP Preguntes freqüents

Què és una aplicació web dinàmica?

Abans de PHP, les pàgines web confiaven molt en l’HTML, aconseguint la creació de llocs web estàtics i que no canvien. PHP crea pàgines web interactives i divertides, que genera contingut amb els costats avorrit i avorrit.

Una aplicació web dinàmica proporciona als espectadors un contingut agradable i agradable i estèticament agradable. Facebook, per exemple, és el lloc de xarxa de xarxes socials més important entre els usuaris, format per un llenguatge de programació de PHP. Una part del que fa que Facebook sigui tan popular és el seu contingut dinàmic d’aplicacions web.

És popular el PHP?

Sí. PHP ha estat al voltant des del 1995, obrint noves portes per als desenvolupadors web alhora que introduïa la primera visió del llenguatge script i les seves característiques. Avui en dia, la utilitzen molts desenvolupadors a causa de la facilitat que és aprendre i es projecta que es mantingui durant molts anys (penseu per exemple en WordPress). PHP supera les expectatives dels usuaris, que consisteix en una gran varietat de funcions sorprenents que faciliten la creació o l’afegit de contingut dinàmic a una pàgina web. És fiable, té un fantàstic equip de suport de programadors al darrere i no té cap cost. PHP és el llenguatge de programació ideal per utilitzar, sent molt popular entre desenvolupadors i programadors.

Qui hauria d’aprendre PHP?

Els desenvolupadors, programadors o qualsevol persona que tingui interès en crear llocs web interactius i contingut, han d’aprendre PHP. És fàcil d’aprendre, ideal per a tots els nivells d’expertesa, i es preveu que continuï al mercat durant els propers anys.

Com puc mostrar HTLM estàtic en un script PHP?

En oposició a altres llenguatges de programació, PHP està dissenyat per treballar juntament amb HTML. En un script PHP, podeu treballar entre tots dos, proporcionant recursos fàcils per crear aplicacions web interessants, en comparació amb altres llenguatges de script.

Per què no es va publicar PHP 6??

PHP 6 no es va publicar mai perquè el projecte va fallar per assolir el seu objectiu final. Com que no es va conèixer mai, els avenços aconseguits en aquesta versió es van tornar a generar en una versió més petita de PHP 5. Per evitar qualsevol confusió, la següent generació va rebre el nom de PHP 7.

És PHP segur?

PHP té el potencial de proporcionar aplicacions web segures i segures. Els desenvolupadors sense experiència han de dedicar-se el temps per entendre plenament aquest llenguatge o si poden tenir problemes en la seguretat dels seus llocs web o aplicacions, si no tenen cura. Amb l’ajut de tutorials, cursos i formació publicats, els usuaris podran comprendre el PHP de manera ràpida i eficient. Juntament amb això, quan es publiquen versions més noves de PHP, es recomana als usuaris que actualitzin els seus llocs web per garantir pàgines web o aplicacions més segures..

Puc utilitzar versions anteriors de PHP?

Sí, encara hi ha versions anteriors de PHP. En el cas de la versió 4, ja no és compatible oficialment, i es recomana fer una transició de llocs web antics a la versió 5 o superior.

Novetats de PHP 7?

PHP 7 és l’últim desenvolupament que aporta velocitat encara més ràpida que la versió anterior, així com un millor mètode per millorar el maneig d’errors, suport limitat d’Unicode i altres funcions. Es recomana als usuaris que passin a PHP 7 per gaudir de les noves i millorades funcions que ofereix.

Com obtenir PHP?

Les instruccions d’instal·lació difereixen lleugerament si s’està instal·lant PHP en un sistema Unix, Mac OS X o Windows. La instal·lació i configuració de PHP es poden trobar normalment a l’aplicació del tauler de control del lloc web proporcionada pel vostre amfitrió sense cap cost addicional per a les despeses d’allotjament; Es recomana confirmació d’això amb l’amfitrió quan escolliu un pla.

Història del PHP

Tots coneixem PHP com un dels molts llenguatges primaris que fem servir per al desenvolupament web i la programació de propòsits generals. És un dels llenguatges de codificació que us permet incorporar codi al marcatge HTML o HTML 5, per la facilitat d’escriure diferents funcions, programes i tasques.

Com i quan es va crear PHP

Explorem una mica de la història de PHP i com va ser. El primer desenvolupament del llenguatge PHP va començar amb Rasmus Lerdorf el 1995. Lerdorf ja havia escrit un bon grapat de programes Common Gateway Interface en C, que fins aquest moment acabava de fer-los servir per mantenir la pàgina principal del seu lloc web. Finalment va decidir ampliar-los per poder treballar i interferir amb formularis web, i també connectar-se amb bases de dades. Va voler referir-se a aquesta nova implementació que tenia com a pàgina d’inici personal / intèrpret de formularis o PHP / FI.

PHP va començar a ser increïblement útil per desenvolupar aplicacions web dinàmiques senzilles i dinàmiques, que es podrien utilitzar en diferents escenaris. A continuació, Lerdorf es va proposar millorar el codi i accelerar el procés d’informació d’errors, per la qual cosa va anunciar el llançament de PHP / FI com a Eines de la pàgina personal de la versió 1.0 en un grup de discussió d’Usenet. Va compartir això el juny de 1995. El que és increïble és que el 2013, PHP encara tenia les mateixes habilitats bàsiques amb què es va dissenyar el 1995.

El que és encara més interessant és que Lerdorf no volia dir que PHP es convertís en aquest nou llenguatge de programació massiu i nou. Només va posar a l’univers allò que estava utilitzant per provar-lo i millorar-lo. A partir d’aquí, va continuar fent els següents passos lògics per millorar els processos i la funcionalitat de PHP. Abans que ho sabés, un equip de desenvolupament s’havia format al seu voltant, i un home modest que va dir que no tenia ni idea de com fer un llenguatge de codificació treballava per crear el seu propi.

Lerdorf i l’equip de desenvolupament van llançar PHP / FI 2, dos anys més tard el novembre de 1997. El que distingeix PHP a molts llenguatges de codificació és que originalment no va ser dissenyat per ser un llenguatge de codificació. Era una eina que es desenvolupa orgànicament mitjançant l’intercanvi d’alguna cosa útil, que fàcilment pot funcionar i incrustar-la en HTML.

Malauradament, com que es va desenvolupar orgànicament de manera detallada, es van produir moltes incongruències i incoherències a l’hora de nomenar les funcions i l’ordenació dels paràmetres d’aquestes funcions..

Canvis en el PHP al llarg dels anys

1) Versions 3 i 4

El 1997, Andy Gutmans i Zeev Suraski es van associar amb Zerdorf va reescriure el parser, per tal de desenvolupar la base del que es coneixeria com a PHP 3. Després de fer una mica de treball amb PHP, van decidir llançar PHP 3 el 1998. també va començar a reescriure i redissenyar el nucli de PHP, del qual Zend Engine es va crear el 1999.

Poc més tard el 2000, la recent renovada versió PHP i Zend Engine es fusionarien per crear PHP 4, que funcionava amb Zend Engine 1.0. L’equip va poder treballar en aquesta versió de PHP del 2000 al 2008 quan van arribar a la versió 4.4.9 abans que van decidir aturar el desenvolupament amb aquesta versió i van deixar de publicar-hi totes les actualitzacions de seguretat..

2) Versió 5

Durant el temps que PHP 4 seguia actualitzant i novetats, PHP 5 es va publicar el 2004, i aleshores va ser alimentat per Zend Engine II. Aquesta versió de PHP va incloure diverses valuoses actualitzacions que van incloure suport millorat per a la programació que era específic per a l’orientació a objectes. També va venir amb l’extensió d’objectes de dades PHP, coneguda com a PDO, i altres modificacions de rendiment que van ajudar a millorar la funció del llenguatge. El 2008 és quan molts desenvolupadors de PHP van començar a promoure la transició i migració de PHP 4 a PHP 5.

3) Versió 6

Antigament, PHP va ser l’objectiu de molts coneixements i crítiques experts perquè mancaven de suport natiu Unicode a nivell d’idioma fonamental. Com a resultat, el 2005, Andrei Zmievski va liderar una iniciativa per portar el suport Unicode natiu a tot el llenguatge PHP. Va començar a fer-ho primer incrustant la biblioteca ICU i, a continuació, va representar cadenes de text com UTF-16, a nivell intern.

Malauradament, hi havia una manca de desenvolupadors de l’equip que van entendre com realitzar aquestes modificacions i que van suposar el desenvolupament del PHP 6 actualitzat encara no Unicode.

4) Versió 7

Aleshores, finalment arribem al llenguatge de PHP més actual que utilitzem avui (que la majoria d’empreses d’acollida suporten ara; consulteu la nostra millor pàgina d’allotjament PHP per obtenir més informació). La versió 7 va ser el resultat dels esforços de Dmitry Stogov, Nikita Popov i Xinchen Hui que es van proposar el refactor Zend Engine de manera que es podrien utilitzar estructures de dades considerablement més compactes amb millores a la localitat de la memòria cau. Així, van poder mantenir la compatibilitat lingüística gairebé total.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector