Meilleur Hébergement Web per la França

En tant quoi disposer web d’un TRÈS GRAND nom de comptes d’hebergés (també bé per als nostres clients, que per als innombrables projets secondaires que nous gardons sous le coude, et aussi parce que nous sommes friands d’expérimentations ��), nous Tenim una visió asseguda de criteris que defineixen un proveïdor d’internet web del primer pla.


Nous avons ainsi passé en revue tous nos comptes hébergés, quels analyses sont les hébergeurs de les mieux adaptées au marché français et de ceux qui ne sont pas passés (et surtout pourquoi). Els nostres vestidors ens han proporcionat una llista comparativa i exhaustiva, fent més partícips a les fruites dels nostres receptors. Conferència de Bonne !

Per obtenir un currículum, sobre la base de les nostres valoracions, els tres millors proveïdors d’internet web per a França:

 1. Hostinger França – Web de Meilleur hébergement
 2. HostPapa – Web de Deuxième hébergeur
 3. SiteGround – Confirmació del lloc web d’Hébergement

Meilleur hébergement web França 2020

1. Hostinger França – web de Meilleur hébergement

www.hostinger.fr

Logotip de Hostinger

Tarif: 0,80 €
Espai disque: 10 Go
Assistència: Xat en directe

Hostinger és capaç de desenvolupar un lloc web sobre les societats externes que coneix el ventall més fort, i que és una bona raó per arribar a això. Hostinger és en règim d’aportar-li al mercat francès dels serveis d’intèrpret d’uneune qualité inouïe, a un coût molt més que el de la plupart de ses concurrents..

Rien d’étonnant donc à ce que depuis ses débuts el 2004, la societat a l’obtenció d’obtenció més de 29 milions d’usuaris. Per tan sols 0,80 € al mes, obtindràs de 10 Go d’espai que discos SSD, gratuït de SSL, d’assistència a la clientela 24 hores les 24, els 7 dies els 7 i els 365 dies per a, i d’altres avantatges gratuïts. . La qualité de cette offre est franchement bluffante !

A l’apprécie toutes les particularités de la manière que no ont structuré les procédures de création de la base de comptes de nou compte: l’absence de possibles possibles possibles possibles complements de la configuració és més simple que nous. Les diverses étapes se succeeixen en tota la fluidité fins que, en un temps de temps, teníeu un lloc configurat en viu amb WordPress, prêt à recevoir vos contenus et images.

C’est un process d’acollida d’extinció bé a l’hora d’aconseguir !

En aquest qui concerneix les actuacions, fora de les 7 (!) Els servidors es reparteixen en el món entier, Hostinger utilitza discs durs SSD, una posada en cache i un nivell de servei, una protecció DDOS, un complement de creació en cache personalitzat, un nivell d’establiment del 99,9%, entre altres esports. Et si la vitesse del vostre lloc és que primer pot aplicar-vos, podeu incorporar un xarxa de difusió de contingut (RDC) i que us permeteu accedir al roi del seu territori – que sigui la procedència de les vostres visites.

Els servidors són implantats als Estats Units, a Singapur, Regne Unit, Aux-Pays-Bas, a Lituània, a Brésil i a Indonèsia.

Plus d’autres types d’hébergement sont proposés: un hébergement mutualisé (suffisant per la plupart d’usuaris), un service virtual de service (VPS), un hébergement dans le cloud, un hébergement WordPress i un hébergement per correu electrònic. Et juste que en cas d’obtenir l’audiència necessària, Hostinger ven també els noms de domini i proposa un llibre únic per a tots els vostres besoins en la matèria de llocs web..

Les plans d’hébergement mutualisé démarrent à 0,80 € par mois seulement (c’est la possibilité de réduire l’enorme reducció). També disposeu d’extreure garantia de remboursement de 30 dies – ça le fait, no ?

Avantatges

 • Très simple à mettre en lloc
 • Actuacions excel·lents
 • Tarifes super abordables
 • Un xarxa mundial de servidors

Inconvénients

 • Aucun

2. HostPapa – Web de Deuxième hébergeur

hostpapa.fr

Logotip de HostPapa

Tarif: 2,95 €
Espai disque: 100 Go
Assistència: Téléphone, xat en directe, bitllets

Tanmateix, si la seva imatge de marca és necessària per ser un petit impuls, els serveis que ofereix a HostPapa són de tout primer ordre! 100 Go d’espai per tan sols 2,95 €, l’objectiu francès d’una afiliació molt bonica, compta amb el nivell d’assistència a la clientela que s’obté i la garantia de remboursement de 30 dies..

Voleu obtenir més bones instal·lacions en un clic per a tots vostès creadors de llocs o sistemes de gestió de continguts preferents, que WordPress, Joomla, etc. També obteniu un nombre de domini gratuït, un certificat SSL gratuït i una migració del lloc. gratuitement depuis votre ancien hébergeur, si cela s’avère nécessaire. Et si vous souhaiterez développer les marques étrangers, en tant que pratiques européennes o en termes d’exemple, permetre l’instal·lació d’accés en el RDC CloudFlare en temps de chargement ràpids, quel que soit l’original de vos visiteurs. La tarifa de servei és també molt fiable, amb certes possibles possibilitats de temps.

Le service clientèle fonctionne 24 heures sur 24 et 7 jours sur 7. Autre atout, il est plutôt réactif! T’has ajoutat d’autor ajuda a la migració de llocs.

En aquest lloc, que concerneix els serveis d’hébergement web, HostPapa proposa un hébergement mutualisé, un hébergement per a revendeurs, un hébergement VPS i un hébergement WordPress, així que els serveis de concepció web, G Suite i una ajuda per a l’intégration d’Office. 365. Franchement, même si votre budget est serré, on ne vous laissera pas tomber.

Les formules d’hébergement mutualisé débutent a 2,95 € al mes.

Avantatges

 • Pas mal d’espai disque
 • Des serveis addicionals
 • Assistència une bonne les 24 hores les 24, els 7 dies el 7
 • Nom de domaine gratuït
 • Garantia de remboursement de 30 dies

Inconvénients

 • Aucun

3. SiteGround – Confirmació web de Hébergement

www.siteground.com

Logotip de SiteGround

Tarif: 3,95 €
Espai disque: 10 Go
Soutien: Téléphone, xat en directe, bitllets

SiteGround és un actor més gran del sector de creació especial. Entre la seva assistència clientèle très réactive, avec un temps de resposta de 10 minuts sobre les entrades d’assistència, i la seva configuració del servei optimitzat per a WordPress (que fa que la fonction WP funciona molt bé), SiteGround coneix bé bé. !

Comme amb la plupart dels proveïdors d’internet web, disposeu d’unes avantatges d’obtenir que SSL, de noms de dominis gratuïts i de transferències de llocs gratuïts..

S’accepten també per WordPress (que s’expressent les cas de très peu de serveis d’ébergement! Les pressupostes de CMS i de créateurs de llocs web sous les soleil sont pris en charge).

En termes d’actuació, SiteGround no només proposa un SSD d’explotació per a més de vitesses i exemplars, encara que també s’ha creat un complement de creació en cache interior per als llocs de WordPress, a SuperCacher a l’aplicació, tot i que els vostres llocs són més ràpids possibles..

Disposen de centres de dades als Estats Units, a Regne Unit, als Països Baixos (NL) i a Singapour (SG). Et tout comme Hostinger, que ofereixen també una garantia de remboursement de 30 dies i una tarifa de funcionament garantida del 99,9%.

Leur sécurité mérite also being soulignée, car ils ont mis in place a un sistema de seguretat personalitzat que explora constamment els llocs i surveille les menaces potentielles, en aquestassurant que tots els servidors i les comptes resten aussi possibles que possible..

3 plans d’abril són disponibles i el pla més que s’hi poden abordar fins a 3,95 € / mes !

Avantatges

 • Convivial
 • Característiques de seguretat impressionants
 • Plusieurs centres de données répartis dans le monde entier
 • Excel·lents actuacions

Inconvénients

 • Les frais de renouvellement sont un peu élevés
 • Tarifs en dòlars

4. Kinsta: el millor rendiment de WordPress

kinsta.com

logotip de kinsta

Tarif: 30 dòlars EUA
Espai disque: 10 Go
Soutien: xat en directe, bitllets

Si vostè està en la cerca del servei d’autorbergement WordPress le mieux géré, Kinsta est actuellement la solució que t’avançarà. Cinquena empresa d’empreses de gran envergadura en els telèfons que FreshBooks, Ubisoft i Tripadvisor. Il est proposé de forfaits à des prix étonnamment compétits, i l’assistència a la laquelle vous avez droit sans la mesure de la concurrence.

La infraestructura mínima funciona sobre el núvol de Google, un sistema d’extinció ràpid i ràpida (amb un bon cost, amb una tarifa d’instal·lació garantida del 99,9%), que disposa de més de 20 centres de dades compartits en el món entier (no serveixen basé au Royaume-Uni). També tenen un registre llarg de funcions d’auto-optimització de base de dades i d’auto-reparació de PHP. Bien sûr, la versió més recent de PHP és un premi a càrrec.

Par ailleurs, afinant de renforcer encore plus les performances, vous trouverez un complement de posada en cache intern d’afectació optimitzadora de la vitesse del teu lloc. le monde entier.

Quant a la seguretat, protegeix DDOS, bloqueja GeoIP, feu el paquet de Google Cloud (aquesta va de soi), i bé més encara. Et même si votre site est piraté, on vous aidera à réparer gratuitement.

Et és un compte d’opcions que no s’avança pas d’abordar, tant que son système de sauvegarde, les certificacions SSL, la vigilància de la tarifa d’instal·lació… inutil de renter dans les détails.

Les seves planes es diferencien a 30 dòlars americans al mes, que comprenen un lloc i 10 SSD d’implantació.

Si vous avez donné les moyens, les spécialistes que vous pouvez faire confiance pour votre site WP !

Avantatges

 • Plateforme Google Cloud
 • Une sécurité à toute épreuve
 • Una assistència important
 • Una garantia de remboursement de 30 dies

Inconvénients

 • Tarif élevé

5. Hosting A2: web de revendedor de Meilleur d’hébergement

www.a2hosting.com

Logotip d'A2 Hosting

Tarif: 3,92 dòlars EUA
Espace disque: illimité
Assistència: Téléphone, xat en directe, bitllets

A2 Hosting és molt similar a SiteGround i Hostinger … és un servei de rapidesa, una cobertura mundial, un excel·lent suport i un espai il·limitat. I bé que us permetrà fer servir l’oferta oficial a WordPress, la seva actuació sobre els llocs WP és bluffante.

Si els plans de base són assez rapides et offrent extras intéressants comme un certificat SSL gratuit, una exploració gratuïta de détection de piratages éventuels, des migracions gratuïtes de llocs, des d’emplaçaments de servidors múltiples, etc. una garantia d’instal·lació del 99,9%.

Mais pot començar des dels plans Turbos que es tracten de tractaments intensos. No només les planes Turbo ont moins d’utilisateurs par web, que s’administren a més de recursos de compte, però també ofereixen un sistema de posada en cache plutôt ambitieux amb diverses solucions properes als principals creadors de llocs web com WordPress i Magento..

A2 Hosting proposa diferents tipus d’internet web, des dels patrimonis mutuats, el patrimoni WP i els herois revendeur, fins als plans d’ébergement VPS i dédiés..

A2 Hosting proposa també 3 fórmules d’hébergement i el pla d’hébergement web, que a l’internet de la web té moins cher a 2,96 USD al mes (aleshores, l’ordre était de 7,99 USD al mes).

Avantatges

 • Des desservi als Estats Units, a Europa i a Singapur
 • Un espace disque illimité
 • Una garantia de remboursement a tot moment

Inconvénients

 • Des Prix en dòlars

6. GreenGeeks

www.greengeeks.com

Logotip de GreenGeeks

Tarif: 2,95 $
Espace disque: illimité
Soutien: Téléphone, xat en directe, bitllets

Els verds disposen de diversos centres de dades en el món entier, d’assistència molt bonica, i ofereixen même un passant incandescent i un espai il·luminat, que constitueix un pla choisi. Ce que distingeix GreenGeeks est que fa que les réponses réinjectent 3 fois leur consommation est énergétique dans le réseau grâce à l’électricien – ce qui est suffisamment rar d’être noté !

Penchons-nous sobre les característiques específiques dels seus serveis d’inbergement web. Començava abans l’ús, un ofici espacial discret illimité même avec le plan le plus basique, una assistència clientèle 24h / 24 i 7j / 7, amb un dret de disponibilitat del réseau del 99,9% i, tout comme SiteGround, no garantit de remboursement. de 30 jours si tu n’êtes pas satisfactòries! També serez ajudat en la migració del vostre lloc.

En matèria d’actuacions, l’obtenció de la tecnologia és més optimitzada en l’ús del disseny intel·ligent en SSD, la configuració de la RDC gratuïta amb Cloudflare, i una assistència HTTP / 2 i PHP7. S’han construït propis un sistema de posicionament en cache appelé PowerCacher en vue de l’obtenció de les millors prestacions possibles..

Quant als plans d’ebergement, els quals proposen la creació d’intervencions mútues habituals, la creació d’energia de WordPress i el revendedor de creació intel·lectual..

Le plan d’hébergement le moins cher démarre à seulement 2,95 dòlars americans al mes (en relació a 9,95 dòlars auparavant dels Estats Units).

Avantatges

 • Très écologique
 • Espace disque illimité
 • Plusieurs centres de données répartis dans le monde entier
 • Assistència una bona estona

Inconvénients

 • Aucun

7. Núvols

www.cloudways.com

els núvols

Tarif: 7 dòlars EUA
Espai disque: 25 Go
Soutien: Téléphone, xat en directe, bitllets

Cloudways fa passer el concepte d’hébergement cloud in the vitesse supérieure! Des déploiements quasi instantanés i une grande évolutivité … avec, pour ne rien gâcher, una tècnica de suport très réactif.

Avec més de 25 centres de dades, una bona experiència d’explotació d’exemplars, excel·lents actuacions i un percentatge d’instal·lació d’accessibilitat a la prestació de serveis web d’Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr i KYUP… la société est en train de redéfinir les normes de l ’. hébergement dans le cloud.

En relació amb el rendiment, la raó per a laquelle és que els bons no són pas que parce que s’utilitzen certs meilleurs fournisseurs sobre el mercat, i que tenen en compte les tecnologies com PHP7, els servidors HTTP / 2 i l SSD hébergement.

S’han a més de créer systèmes sur mesure en augmentant l’obra d’altres actuacions, a més d’excel·lent quadre de control personalitzat. Per als llocs WordPress, utilitzeu el seu complement complementari per a la creació de la memòria cau Breeze, així que la memòria cau de la pàgina completa s’integra per al constructor de llocs de Magento. Pas de soucis, font sa qu ceils !

Tous les aspects sont également impressionants. Avec des pare-feux dédiés et une autentification à deux facteurs, el prix de la sécurité est vraiment très au sérieux chez Cloudways.

Leur plan d’hébergement web le moins cher débute a 7 dòlars EUA al mes.

Avantatges

 • Un hébergement al núvol d’alt rendiment
 • Très évolutif
 • Des centres de dades a través del món entier

Inconvénients

 • Tècniques necessàries per analitzar les necessitats
 • Des Prix en dòlars

8. HostGator

hostgator.com

Logotip de HostGator

Tarif: 2,75 dòlars EUA
Espace disque: illimité
Soutien: Téléphone, xat en directe, bitllets

HostGator és un restaurant en el sector de la creació d’energia: la casa està present al mercat des d’un moment i la seva història BEAUCOUP de clients. Les tarifs són également très abordables, però s’obtindront a l’hora d’utilitzar-ne els serveis. Està bé, ni bé, ni mauvais … just honnête, on va dire.

Mais là encore, un illimité espacial per només 2,75 dòlars americans al mes, això no és francament pas i mal. També ofereixen un SSL gratuït, un penjoll gratuït de domini i un dret de disponibilitat de servei del 99,9%..

Es pot proporcionar una resistència molt àmplia, amb un servei de telefonia, un xat en directe i els bitllets d’assistència. Tu també trobeu un vídeo de màxima tutorització per facilitar el vostre ritme.

HostGator proposa els plans d’aprenentatge d’internet de llocs web seguents: hébergement mutualisé, WordPress d’hostberg, núvol d’hebergement, revendedor d’hebergement, VPS i servidors dédiés..

També disposaven web de dos servidors web als Estats Units i a altres indes.

Les planes d’autorbergement web mutuades a només 2,75 dòlars al mes.

Avantatges

 • Pas cher
 • Bon rapport qualité-prix
 • Adreces électroniques illimitées

Inconvénients

 • La qualité n’est pas toujours au rendez-vous

9. Bluehost

www.bluehost.com

Logotip de BlueHost

Tarif: 3,95 dòlars EUA
Espai disque: 50 Go
Soutien: Téléphone, xat en directe, bitllets

Bluehost a connu une période on peu mouvementée au cours de les dernières années. La société était en haut du podi, avant d’estar achetée a l’IEG. Et la qualité est ressentie, les commentaires des clients n’étaient plus très positives … Notons depuis deux ans, s’efforcent de redresser la barreja, de tourner le dos passé, proposant un hébergement correcte, un servei excel·lent. actuacions de client et de bonnes. Bluehost és un usuari que es reconeix i utilitza a través del lloc web NOMBRE DE GRAN NOMBRE.

Els seus esforços recents són la seva valorització d’apparació dans la nostra comparació de serveis d’autèntil lloc web! En matèria d’interiorisme, Bluehost proposa l’aprenentatge mutant, l’aprenentatge intel·ligent en el núvol, l’aprenentatge intel·ligent WP, el VPS i l’aprenentatge de la creació. Tout est livré avec les fonctionnalités habituelles et un taux d’instal·lació satisfactori.

Bluehost és especialment adaptat als llocs de creació de WordPress i disposa de funcionalitats addicionals específiques a les instal·lacions del WP, tot i que des de les actuacions òptimes..

En aquella persona que concerneix l’assistència a la clientela, l’optimització de trobar una gran base de coneixements, entre entrades d’assistència, un xat en directe, una assistència téléphonique i même de tutors vidéo, au cas où. També disposaràs de pannells de control personalitzats que siguin relativament senzills d’utilitzar.

Leurs preveu una cobertura web de 3,95 dòlars EUA al mes.

Avantatges

 • Une grande expérience
 • Des Prix concurrentiels
 • Beaucoup d’espace disque

Inconvénients

 • Une réputation sulfureuse
 • Coûts en dòlars

lloc web de hebergement

Comparaison des hébergeurs pour la France: Notre approche

Definicions: Hébergement de domaine vs Hébergement Web i Création de domaine

Les avantatges d’aborder les caractéristiques de l’évaluation pour choisir un hébergeur, responen a l’unió de les preguntes i a més de courants que nous rebem sobre la terminologia dels hébergeurs: Quelle est la différence entre l’hèlberg de domaine, l’hébergement web i la création de domaine?

La création de domaine: l’aprofitament del procés des d’aconseguir un servei de reserva mitjançant el nom de domaine (votre-entreprise.com) a través d’un registre de nom de domaine. La plupart dels proveïdors d’autorbergement ofereix un servei web, que significa que pot indicar el vostre nom de domini i el vostre lloc web pel que fa a l’intermèdia del mateix proveïdor. Une solution idéale, a continuació, l’assistència a l’hora és més central.

Pàgina Webberg: L’explotació d’espai d’emmagatzematge en línia sobre continuació té els fitxers que composen el vostre lloc web. Els millors proveïdors d’hébergement web són webs referents sobre aquest lloc. Après avoir créé et enregistré votre nom de domaine, el suffraient de fer-ne un pointer envers el seu hébergement web per que el dernier port pugui ser consultat en línia.

En cas de creació de domini: es pot crear en realitat la possibilitat d’executar un registre d’idiomes, després d’aparèixer l’obtenció de domini que és la combinació de la creació de domini i d’internet web. Aquest terme és vraisemblablement utilitzat per les persones que cerquen una solució d’hébergement Web més que no coneixen la bonne terminologia.

Per tant, bé, ara que nous avons fait de la terminologie, nous pouvons commencer!

1. Emplaçament des serveurs

Si sou basé (e) a França, és préférable de rechercher un hébergeur que dispose de servidors basés a França o a proximitat. C’est aussi simple que ça! Pourquoi? Parceu que feu servir el vostre lloc web sobre un servei basat als Estats Units com a exemple, que renuncieu a la probabilitat de problemes de latència i temps de càrrega més llargs..

mapa d’ubicació del servidor

La distància des serveurs joue un role majeur. Mais seules les grans distàncies tenen un impacte, per tant, peu importaran si el vostre servei d’il·lustració està situat a París o a Lió … les vitesses de càrrega seran les mêmes. Tant que les serveurs sont à la proximitat de la França, encara est bon!

2. Tipus web d’hébergement

Hi ha 3 tipus principals de déménage: l’entreprisebergement mutualisé (bon marché), l’environnement virtuel dédié (VPS), el défilement d’après-la-classe i l’inclusivitat en matèria de revendeur en creació. Per la plupart dels besoins a l’ébergement (i per les professions que cherchent une solution d’ébergement pour la França), les solucions d’autoébergement bon marché (hébergement mutualisé) sont idéales et mieux adaptées aux petites et moyennes entreprises..

Dependràs, si la vostra activitat consisteix en comercialitzar-se de milliers de productes en línia o necessàriament la seva implantació necessària per a fer un robot robusta, les solucions d’il·liberament a la seva decisió o d’autor d’obtenció virtuals seran les seves més adaptades..

L’avantguard de proposar un comparament entre els diferents tipus d’hébergement, és important comprendre una noció essencial: en un 99,9% de cas, la qualitat dels serveis d’autorbergement és més bona que el seu preu..

Web bon marché web (l’ample mut d’acord – recomana la pluja part d’empreses i llocs web)

Si el vostre objectiu principal és trobar els serveis d’ébergement Web de bon mercat, aquest tipus d’hébergement és la solució idèntica. El bé existeix entre les ofertes gratuïtes d’ebergement, les ofertes que proposen les empreses i les fonts generals passen molt de temps a causa de les limitacions de nombres que són associades. En aquest cas, la seva mutualitat consisteix a funcionar en el vostre lloc web sobre el mateix servei que els llocs web d’autor.

allotjament

Llocs de Combien d’autres? Cela depèn d’altreshébergeur. Els proveïdors de certificats s’estenen fins als 100 llocs sobre un servei físic mateix, a més d’autores que no existeixen ni més de 20 o menys. Si la vostra recerca és una solució d’autorbergement per a la seva activité professionnelle a França, l’environnement mutant est certainement la solution la plus adaptée.

Choisissez simplement les ofertes premium i apliquen els cupons de reducció disponibles. Veu les avantatges i els avantatges de l’aprenentatge mutu:

Avantatges :

 • Ofereix d’ebergement bon marché pour la França, a partir de 3,95 € / mes.
 • Immédiatement prêt à montreemploi.
 • La tècnica d’èxit de connaissance requereix que s’instal·li en el vostre lloc web.
 • Totes les funcions són accessibles a partir de cPanel simple.
 • Scripts d’instal·lació automàtica per WordPress i les principals CMS.

Compatibilitat amb els sistemes d’influència de Linux i d’internet de Windows i els principals llenguatges de programació en relació amb PHP, etc..

Avantatges:

 • Les temps de càrrega del vostre lloc poden ser poc més de carència i servir a prop de llocs de nom.
 • Sou exposats (e) a les zones de seguretat independents del vostre ús.

Les ressources étant partagées, pots permetre l’expériment de les reunions.

Les notes que no ofereixen d’entrebergement mutualisé ne sont pas toutes identiques. Alguns proposen des d’actuacions similars a les funcions d’expressions virtuals a la llibertat (com a fournisseurs d’ébergement de WordPress que constitueixen un geste principal als Estats Units). Vous reconegereu que ofereixen d’autobergement mutualisé à leurs prix. La nostra selecció de 10 millors millors representants és representativa, amb un bon nombre d’ofertes d’autor d’obtenció a un bon mercat i d’ofertes premium per a les professions. L’aprenentatge mutualitzat és idèntic per als blocs i els petits llocs web que no necessiten moltes recursos.

cPanel – definició succincte

CPanel és el pannell de control que s’utilitza més en l’industria d’energia intel·ligent (aquesta va per la pluja de tipus d’autorbergement). CPanel és molt senzill d’utilitzar i disposar habitualment de programes d’instal·lació automàtica per WordPress, Joomla i bé d’autors sistemes de gestió de contingut. CPanel és un élément important en considération en el moment de la seva choix envers el seu bon marché, l’automobile que té les panneaux de control proposades per certs hébergeurs sont moins fiables (croyez-en la nostra expérience!).

Pròxim descàrrega virtual (VPS)

VPS és l’apartat de «Servidor Privat Virtual» o un servei virtual. L’establiment de virtualització del dret és un tipus particular de serveis d’autor d’obtenció a l’autor de les seves administracions (francès) que creen un cert nom de servidors virtuals sobre un servei físic. Si ja teníeu utilitzat màquines virtuals, el procès és similar.

Velocitat del servidor

Bien que ce que s’administre s’assemble à la création d’unehébergement mutualisé, est en réalité bien différente. Les fournisseurs offrent généralement deux types d’hébergement VPS:

VPS autogéré: Vostè controla tots els aspectes del servei i inclou els aspectes tècnics.

VPS géré: és important que la plupart des d’aspectes tècniques afinin que puissiez concentrar-te sobre la vostra activitat. Cette option est plus onéreuse.

Els preus dels serveis d’hébergement VPS varien en mitjana entre 30 € i 100 € al mes. Voici leurs avantages et désavantages:

Avantatges:

 • Voleu disposar del vostre processador, de la memòria RAM i de l’espai d’emmagatzematge sobre el servei virtual.
 • Les performances sont nettement meilleures.
 • Vostè pot beneficiar un control total i un administrador privat.

Avantatges:

 • A més de couteux que d’obtenir un objectiu mutualitzat.
 • Les tècniques de connaissances són necessàries per mantenir el servei.
 • Sinon, devrez engager un sistema d’administració.

Despréshébergement dédié

Els serveis d’automobilisme representen la solució a la solució més performant. Au lieu d’avérer partager les ressources avec les personnes d’autor (qu’est qui est le cas avec les deux solutions d’ébergement présentées ci-dessus), vous bénéficierez d’une prestation physique dédié pour vous. És la millor solució en termes d’actuacions de servei. Le point négatif, que la décision est particulièrement précieuse. La raó per a laquelle és el tipus d’autèntic que és principalment destinada a les grans empreses que tenen aplicacions i llocs web Gourmands en recursos. Les prix commencent généralement entre 100 i 200 € al mes.

Revendedor despréshébergement

En aquest sentit, els revendedors francesos són generalment utilitzats per agències web o pels conceptors de llocs web independents que desitgen proposar els serveis dels seus clients. Permetre la possibilitat de crear diferents criteris per part del client i de les formes geogràfiques des d’un sol tableau de bord (de referència WHM en combinació amb canell), de definició de les limitacions de bande passant i d’espai d’emmagatzematge, les limitacions de dominis addicionals, etc. bé plus encore.

gràfic d’allotjament

El revendeur que és més important és que el seu cotxe estàndard és capaç de permetre diversos llocs web amb la seva propietat de cànel..

3. Disponibilitaté de serveurs

L’important de conèixer la capacitat del seu patrimoni a l’oferta de servidors estables i una disponibilitat màxima. Els proveïdors d’ebergement francès garanteixen habitualment una disponibilitat del 99%. Malheureusement, ce n’est pas toujours le cas. Per trobar les fournisseurs que ofereixen una excel·lent disponibilitat de servei, feu referència a la nostra selecció dels 10 millors hébergeurs!

4. Estoc

A l’espai d’emmagatzematge es determinaria la quantitat i el volum d’arxius que podeu permetre l’ús d’un servei. Pour els blocs i les petites pàgines web, alguns giga-octets són insuficients – que proposen généralement les fournisseurs français en leurs offres bon marché. Si et necessiteu un lloc web més volumineux, l’elecció faudra de l’oferta que proposarà un espai d’emmagatzematge més l’equilibri. Les escoles que ofereixen els proveïdors que utilitzen les discoteques SSD plutôt que des discos durs ordinaires, les discs automobilístiques SSD sont en moyenne 10 fois més els ràpids en les sessions de conferència i l’exercici.

5. Bande passante i transferència de dades

De nombreux fournisseurs d’ébergement présentent deux caractéristiques comme une seule et même fonctionnalité, mais d’autre sont différentes. La bande passante és la vitesse a la qualitat de les dades que poden transferir-se, en paral·lel que es transmeten les dades de dades que es transmeten pel tràfic de dades generades pel seu lloc web (généralement mesuré chaque mois i la limitació). Les transferències de dades depenen del nombre de visitants i de la mida dels vostres fitxers. Alors assegureu-vos de vérifier la límite proposada a l’oferta que tu escolliu.

6. Client de serveis

Un client de servei és eficaç i eficaç que té una característica primordial. L’est toujours més rassurant de savoir que permet compter sobre les professions en cas de problema, de referència preferent 24 hores sobre 24 i 7 dies de 7!

suportEls proveïdors d’ebergement tenen tendència a obrir serveis de xat en directe disponibles 24h / 24 i 7j / 7, per tant, l’assistència telefònica, etc..

7. Adreces de correu electrònic

Si voleu oferir un benefici d’autor, s’ofereix la garantia que només proporciona, assegureu-vos de verificar les condicions d’obtencions d’adreces de correu electrònic. L’establiment d’altres característiques característiques importants per a les professions, que en general requereix diverses adreces de correu electrònic. Els proveïdors de certificats d’ebergement no permeten pas de creació d’adreces per correu electrònic per al vostre domini. Per a aquells que ofereixen aquest servei, assegureu-vos que us proposarà una interfície de missatgeria i integració de serveis externs, i també verifiqueu les limitacions d’eventuals. Els proveïdors de certificats que permeten fer la creació fins a 100 adreces de correu electrònic i d’enviament fins a arribar a 200 correus electrònics.

8. Système de sauvegarde

Les botigues són un element fonamental de la creació d’internet al lloc web, que és molt bé que s’inclouen entre les persones. És essencial d’equilibrar el vostre lloc web, la vostra base de dades i els vostres correus electrònics. La verificació i el proveïdor ofereixen serveis de salvatgeria, de manera que l’equilibri de salvaguarda de les dades i la possibilitat de restaurar els fitxers i un problema sobrevivent. Els proveïdors de certificats ofereixen serveis de manera remuneradora, que s’inclouen a l’autorització que inclouen les seves ofertes.

9. Nombre de dominis / bases de dades addicionals

C’est une caractéristique important si vous prévoyez d’ébergerger plusieurs sites sobre la vostra offre d’hébergement. Les offres bon marché sont souvent limitées à un únic lloc web.

¡Acaba de concórrer la nostra gira d’autorització de diferents característiques d’ofertes d’inbergement! No laissez pas intimider per les tècniques tèrmiques, precepteu simplement el temps d’analitzar les ofertes en funció dels vostres besoins i que us adreci la vostra llista de prioritats. Ceci vous permet d’avoir une vue d’ensemble et de choisir le meilleur hébergeur français pour vous!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector