Les millors plataformes de borsa comercial (Canadà)

Si sou a aquesta pàgina, probablement us heu adonat que l’ús del vostre compte de corredoria local de TD o RBC no és la millor opció. Honoraris elevats i una interfície terrible per a la compravenda o accions actives.


Introduïu el corredor en línia.

Els corredors en línia han explotat en popularitat durant els darrers anys amb una bona raó: són molt més barats, ràpids, més segurs i tenen un bon UX. ��

Em dic Gary i, tot i que aquest bloc es dedica a aprendre a crear empreses en línia, he fet moltes recerques sobre diferents eines d’inversió (més informació a la pàgina d’eines de petites empreses).

Ho he intentat tot, des dels últims i més calents assessors de robo fins a la inversió artística multitudinària. És una mica lamentable que els canadencs no tinguin tants bancs digitals com els nostres cosins nord-americans. Menys competència també significa menys ofertes per a nosaltres Canucks experimentats en inversió.

En aquesta revisió, desglossaré les millors plataformes de negociació i les classificaré per tarifes, serveis i altres serveis relacionats.

⚠️ Tingueu en compte: no sóc assessor financer amb llicència. No faig recomanacions financeres ni aprovo cap d’aquestes empreses. Aquesta revisió és 100% objectiva i escrita per ajudar els lectors a comprendre les diferents tarifes i serveis de cada empresa. Tingueu en compte que l’ús de plataformes de negociació en línia és arriscat i podríeu perdre els vostres diners. ⚠️

���� Guia de plataformes borsàries canadenques ����

El ràpid augment de les plataformes de negociació d’accions en línia, especialment en l’última dècada, ha facilitat molt i fàcil la compra dels canadencs d’accions. No obstant això, a causa de la multitud de funcions ofertes, també ha calgut ressaltar les àrees de distinció entre elles.

Sense una guia de compra, no podreu conèixer definitivament quina combinació de funcions d’un agent en línia són compatibles amb el tipus de negociació on esteu realitzant, juntament amb les limitacions de cadascun.

Hi ha factors fonamentals que s’han de tenir en compte a l’hora de triar un agent en línia, com ara taxes, comissions cobrades, opcions d’inversió proporcionades, opcions de compte, investigació, servei al client, etc..

El comerç en línia és un atractiu principal, ja que tant ofereix una proposta de gran risc com d’alta recompensa, que apel·la al temperament de la majoria de comerciants del dia..

Amb tants corredors en línia disponibles, tot es tracta de triar la plataforma comercial que inclou les funcions més importants per a vostè.

Aquests són alguns dels factors que hauria de tenir en compte un comerciant per triar la plataforma adequada.

 • Comparació de seleccions ✅ en centrar-se en les seves característiques, eines i actius respectius per veure com aquests de cada plataforma compleixen les vostres necessitats.
 • Compareu comissió ✅ comissions, sobretot si comerciau sovint i en grans volums. Comproveu si el corredor cobra suplement per a comandes i productes d’inversió especialitzats. Tingueu en compte també si les operacions d’alt valor es cobren en un percentatge del valor total del comerç en lloc d’un import fixat.
 • Què investigació, assessorament i educació  ✅ els recursos es posen a disposició de la plataforma? En què es comparen les eines de recerca que ofereixen les novetats, anàlisis i actualitzacions del mercat amb altres. Això és clau sobretot si sou un principiant i / o un inversor autodirigit.
 • És la plataforma comercial integrat amb serveis bancaris?  ✅ Alguns serveis de corretatge permeten transferir diners del compte de negociació a altres comptes bancaris, fins i tot estalvis. Alguns fan el pas més per proporcionar targetes de dèbit amb els vostres comptes.
 • Està bé integrat amb tecnologia existent per permetre-vos maximitzar els vostres esforços, com la integració amb comptes bancaris, la provisió de dispositius mòbils, aplicacions i altres tecnologies.

Diferències comercials entre el Canadà i els Estats Units

Trading USA vs Canadà

A causa de la proximitat dels dos països, les barreres comercials relaxades, incloses les estretes relacions culturals i polítiques, les accions comercials en línia al Canadà són similars en molts aspectes al comerç com a resident dels Estats Units que ho fa des dels Estats Units.

Tot i això, hi ha diverses consideracions comercials importants que continuen al Canadà, però no són un factor als Estats Units. Com a inversors canadencs, heu de ser conscients d’aquestes diferències.

Tipus i operacions de la comanda: ✅ Diversos tipus de comandes són estàndards a tota la indústria, com ara comandes de mercat, hores límit i comandes aturades. Tanmateix, el que hi ha disponible en termes de valors comercials varia entre el mercat canadenc i el dels Estats Units. Altres àrees que poden variar són els tipus de comandes avançats, com ara les comandes condicionals, i la flexibilitat amb la negociació posterior a les hores.

Aplicacions mòbils: ✅ L’adopció d’aplicacions mòbils és gairebé total al mercat dels Estats Units. Tanmateix, al Canadà, no tots els corredors tenen una aplicació per a mòbils, i fins i tot quan ho fan, la qualitat pot diferir de forma espectacular pel que fa a les funcions que s’ofereixen..

Serveis bancaris:  ✅ Als Estats Units, els bancs que ofereixen serveis de negociació en línia (com Merrill Edge a través del Bank of America) solen proporcionar una experiència perfecta al client. S’esforcen per proporcionar una interfície d’entrada consistent entre el banc i el seu grup de corretatge, facilitant el canvi entre aquestes plataformes. Això també fa més flexibles altres tasques, com moure diners entre aquests comptes. Per tant, els residents dels Estats Units han esperat una experiència més integrada i holística amb una funcionalitat bàsica similar.

Resum de les millors plataformes de borsa comercial al Canadà

Categories

1. Millor en general: Questrade

 • Standard Equity Commission: mínim de 4,95 dòlars fins a un màxim de 9,95 dòlars, però els fons mutus són de 9,95 dòlars per comerç.
 • Millor preu de la comissió: 0,01 dòlars per acció (màxim: 4,95 dòlars).
 • Taxa anual: Cap
 • Compte mínim per obrir: 1.000 dòlars
 • Despeses de manteniment / inactivitat: 24,95 dòlars cobrats per trimestre quan el saldo del compte baixa per sota dels 5.000 dòlars i no es realitza almenys un comerç.
 • ETFs sense comissió: No

Informació ràpida Captura de pantalla

Per subratllar l’impacte positiu de Questrade, els canadencs consideren que aquest corredor en línia fundat el 1999 no només és el millor per negociar al mercat borsari canadenc, sinó també als Estats Units..

Per als canadencs que han suportat l’extrem curt del pal, quan es tracta de negocis de baix cost durant diversos anys, especialment en comparació amb els Estats, el preu i l’abast de Questrade és un canvi refrescant. Sense comissions anuals, sigui quina sigui la mida del compte que esteu transportant, Questrade us permet crear de forma efectiva una cartera basada en ETF per 0 $.

L’experiència de client de Questrade és molt bona, de fet gairebé transparent. Proporciona una estructura tarifària barebones que s’uneix a una excel·lent plataforma de negociació que consta de nombroses eines per ajudar els operadors.

Com a major corredoria en línia independent del Canadà, té més de 9.000 milions de dòlars en actius administrats en el moment d’aquest escrit, cosa que permet als canadencs una bona alternativa a negociar i invertir només amb els grans bancs..

Versatilitat i preus transparents

La plataforma de negociació de Questrade és versàtil, permetent a un inversor construir una cartera diversificada de bons, divises, accions, CFDs, fons mutuals, ETF. També permet l’accés a IPOs, accions internacionals, fins i tot metalls preciosos i certificat d’inversió garantit (GIC).

La seva forma de permetre mantenir més diners, es reflecteix en la seva estructura de permetre als clients estalviar més en les tarifes perquè puguin invertir més per ells mateixos. Questrade s’ha posicionat com a líder de baix cost del país com a líder competitiu de tarifes baixes, oferint negocis ETF gratuïts als canadencs..

Altres regalets que ofereixen la bonança de Questrade inclouen no haver de pagar cap comissió anual del compte RRSP o TFSA, la falta d’obtenir o tancar els drets i la llibertat de transferir un compte..

Amb compres i descomptes d’ETF sense comissions disponibles per a operadors en actiu, Questrade proporciona als canadencs preus transparents que els permeten avaluar eficaçment el rendiment de les inversions de la seva cartera.

Questrade permet als seus clients comerciar a través de tres plataformes de negociació, incloses la divisa i la plataforma CFD. Inclou paquets de dades del mercat per ajudar els clients a prendre decisions informades, amb les opcions bàsiques i millorades que proporcionen dades de transmissió en temps real i en directe, respectivament. Questrade també ofereix opcions robustes per a transaccions internacionals i regionals.

Questrade ofereix als clients dues opcions per invertir, cadascuna acompanyada de tarifes més baixes: la inversió autodirigida en gran mesura i les carteres de Questwealth. El segon us permet crear un portafoli preconstruït, mentre que el primer us permet als vostres dispositius amb compte autodirigit, tot i que aconsegueu estalviar en taxes.

Les carteres de Questwealth són semblants a un fons mutu, per la qual cosa s’apliquen taxes de gestió amb aquestes carteres ETF diversificades. Tanmateix, com que aquesta cartera ha estat dissenyada de forma intel·ligent per experts, pot ajudar-vos a assolir els vostres objectius financers més ràpidament, sobretot en el context de les seves taxes més baixes (0,25% o 0,20% després de 100.000 dòlars)..

Les tarifes més baixes de Questrade no són res de sobresortir, sobretot perquè tenen una possibilitat de compondre’s i, fins i tot, us deixen fins a un 30% més ric del que haguessis esdevingut sense el benefici de les carteres de Questwealth..

millor comerç borsari canadenc

Questrade està basat en la web, però també ofereix l’opció d’una aplicació per a mòbils. Questrade ofereix als seus clients oportunitats de negociació a través de tres plataformes de negociació, a més d’una plataforma de divises i CFD.

Tanmateix, una de les coses que no els ha agradat a Questrade és el fet que cobra una quota trimestral d’inactivitat de 24,95 dòlars quan el saldo d’un compte baixa per sota dels 5.000 dòlars i si no es fan operacions.

Questrade proporciona polivalència donant suport a diversos tipus de comptes, que van des del tipus de comptes de marge tradicional, fins a comptes de jubilació i fins i tot una bona dosi d’alguns comptes gestionats.

Una llista completa d’aquests comptes inclou els següents: Comptes d’estalvi sense impostos (TFSA); Comptes de marges individuals, conjunts o d’organització; Fons de renda vitalícia (LIF); Plans d’estalvi de jubilació registrats (REER); Plans d’estalvi d’educació registrats (RESP); Fons de renda de jubilació registrats (RIF); Comptes de jubilació bloquejats (LIRA); i Comptes completament gestionats.

Plans del mercat de Questrade

Un comerciant actiu té la disponibilitat de diverses opcions respecte als plans de dades de Questrade. Al ser un comerciant actiu, automàticament teniu accés al pla bàsic, però pagant una quota mensual addicional podeu accedir a encara més complements de dades..

Els plans de dades del mercat són bàsics (gratuïts amb tots els comptes, proporcionen dades de mercat en temps real), millorats (19,95 dòlars / mes CAD, inclou dades de transmissió en directe), mentre que el paquet avançat ascendeix a 89,95 dòlars el mes. A més, aquests plans són calibrats per donar lloc a comerciants tant canadencs com americans. Per exemple, el pla Avançat inclou els plans de paquets de dades dels Estats Units i els canadencs.

Basic és ideal per a comerciants nous i novells. A més de proporcionar dades d’un clic en temps real, es poden incloure pressupostos ràpids de nivell 1 canadenc i pressupostos de nivell 1 dels EUA; ambdós són gratuïts.

La millora inclou tot el que ve amb Basic, alhora que s’afegeixen dades de transmissió en directe de nivell 1 que s’han millorat. Altres disposicions són facilitats per facilitar l’especulació comercial de dies com ara la transmissió en directe per Intraday Trader.

No en va, el pla Avançat ofereix el màxim per al comerciant actiu. Els nivells avançats de nivell 1 i 2 són disponibles, que incorporen dades de transmissió en directe per als canadencs, juntament amb dades de transmissió en directe de nivell 1 dels EUA i subministrament de complements de dades individuals.

Característiques principals i menjar per emportar

 • No hi ha cap càrrec per part de les operacions d’ETF
 • Molts ETF de la seva plataforma poden comprar gratuïtament
 • Sense comissions anuals
 • Absolutament sense despeses d’obertura o tancament
 • Comissions de comerç baixes
 • Ofereix múltiples plataformes de negociació
 • Excel·lent suport i atenció al client
 • Les carteres gestionades com Questwealth, amb taxes entre 0,17% i 0,25%, són molt inferiors a les que cobren molts fons de mutualitat
 • Confiança i reputació sòlides al Canadà

2. Millor corredor en línia internacional: corredors interactius

 • Comissió d’Equitat Estàndard: 0,5% del valor comercial, 0,005 dòlars / mínim de comerç de 1,00 dòlars.
 • Millor preu de la comissió: $ 1
 • Taxa anual: Cap
 • Compte mínim per obrir: 10.000 dòlars
 • Despeses de manteniment / inactivitat: $ 10 / mes – 20 / mes.
 • ETFs sense comissió: Sí (només ETFs Global X)

Informació ràpida Captura de pantalla

Tot i que Brokers interactius (IB) no és una empresa basada al Canadà, la seva suite de comerç basada en Estats Units inclou funcions que els canadencs els agraden. Ofereix un accés complet als principals mercats de tot el món i ha estat qualificat com a millor corredor en línia durant nou anys consecutius per Barron.

Tot i que Questrade continua sent la part més alta de la muntanya, els corredors interactius no queden molt enrere i els canadencs poden trobar que l’IB és una alternativa interessant i temptadora perquè es planteja com un competidor seriós, proporcionant un accés complet als principals mercats mundials..

Interactive Brokers Canada és el grup canadenc d’aquesta empresa de corredoria de descomptes nord-americana. A diferència d’altres empreses de corredoria de descomptes de descompte que solen ser una filial d’un banc important, Interactive Brokers no és propietat d’un banc. Tanmateix, no té cap inconvenient: en virtut del seu volum d’operacions de recaptació mitjana diària només, Interactive Brokers és la major empresa de corredoria electrònica amb seu als EUA.

El seu ethos està més orientat i inclinat cap als operadors actius que els inversors a llarg termini. Com a comerciant actiu, per exemple, l’estructura de preus de Brokers interactius sens dubte ajuda a mantenir els vostres costos de negociació.

Malauradament, si sou un inversor novell i menys actiu, probablement haureu de mirar cap a un altre lloc per manca de suport que ofereix la plataforma IB. No obstant això, a causa de la gran amplitud dels seus productes i la gran varietat de tipus d’inversió (fins i tot inclou accions de cèntims!), Si sou un comerciant amb experiència i freqüent que busca comissions baixes, aleshores els corredors interactius és una bona opció per a vosaltres..

Plataforma rica en funcions

Interactive Brokers ofereix diverses plataformes de negociació diferents, com la Traders Workstation (TWS), que funcionen com a escriptori. A més, la seva suite de productes inclou serveis tradicionals de corredoria juntament amb assessors de robo i gestió de riquesa.

TWS és ric en funcions, permetent als usuaris mantenir llistes de vigilància, supervisar les operacions en temps real i rebre alertes. TWS té una interfície de programa d’aplicacions (API), que permet als usuaris programar les seves pròpies estratègies automatitzades que s’executen conjuntament amb el programari TWS.

Tot i que Traders Workstation és la plataforma insígnia d’IB, tot i així, us permet iniciar sessió al portal de clients basat en el web per accedir a un fòrum només per a clients, utilitzar l’eina Visió general del mercat, realitzar anàlisis de cartera i altres serveis comercials..

No obstant això, amb Brokers interactius, heu de vigilar, mensualment, el volum de negociació i la mida de comanda típica de les vostres transaccions. Això es deu al fet que hi ha plans de preus lleugerament diferents i adequats a cada categoria. A més, IB també disposa d’uns mínims de compte per als seus diversos comptes, que heu d’adherir amb diligència per tal d’evitar els costos de penalització.

Questrade i IB s’ajusten estretament, de manera que probablement la decisió entre els dos corredors es produirà una solució entre la facilitat d’ús i els costos. No obstant això, corredors nacionals com Questrade estan millor posicionats per ajudar els canadencs a complir les lleis i regulacions fiscals locals, inclosa la gestió de conversions de moneda.

Interactive Brokers ha estat reconeguda per la seva excel·lència el 2019 per organitzacions que se centren en la inversió i finançament de l’educació com Investopedia. Els seus nombrosos premis són àmplia i diversa, destacant la seva versatilitat.

Alguns d’aquests són: Els millors corredors en línia generals, els millors per al comerç d’opcions, els millors per a costos més baixos, els millors per a les existències de Penny, els millors per a les operacions de dia i els millors per als negocis internacionals.

Característiques principals i menjar per emportar

 • El millor per a comerciants avançats, els que participen en operadors de gran volum, opcions, divises i cèntims.
 • Una àmplia selecció com a clients de Brokers Interactius tenen l’opció de comerciar en fins a 120 mercats de 31 països, utilitzant 23 monedes.
 • Permet el comerç sense comissions al portal de clients de l’empresa a través de la plataforma IBKR Lite de Brokers Interactius.
 • Les taxes de marge són una de les més baixes del sector, incloses les taxes baixes per als operadors d’alt volum.
 • No obstant això, té un mínim elevat per obrir un compte i massa taxes per als operadors en actiu

3. Millors tarifes transparents: vora de l’inversor CIBC

 • Comissió d’Equitat Estàndard: 6,95 dòlars.
 • Millor preu de la comissió: 4,95 dòlars.
 • Taxa anual: Cap
 • Compte mínim per obrir: No es requereix cap
 • Despeses de manteniment / inactivitat: 100 $ a menys que es mantingui un saldo mínim de 10.000 dòlars o si el titular del compte manté almenys un compte registrat.
 • ETFs sense comissió: No

Informació ràpida Captura de pantalla

L’avantatge d’una corredoria de propietat bancària és evident amb CIBC Investor’s Edge i la seva capacitat per oferir als seus clients la llibertat de gestionar i accedir als productes des del seu banc. Aquesta és una de les coses que la converteix en una de les millors corredories canadenques.

Operada per CIBC Investor Services Inc., que és una filial de CIBC (Canadian Imperial Bank of Commerce), CIBC Investor’s Edge és una corredoria de descomptes en línia dissenyada per a inversors independents..

El grup de corretatge de l’inversor Edge proporciona als canadencs accés als mercats borsaris i opcionals dels Estats Units i del Canadà, fons negociats amb borsa (ETF), certificats d’inversió garantits (GIC), bons i fons mutus a taxes de comissió baixes. Si no us sentiu desconcertats, considereu que no hi ha cap comissió d’obertura del compte ni una mida mínima del compte.

Ofereix facilitat i flexibilitat si voleu passar del vostre corredor anterior, reemborsant fins a 135 dòlars en taxes imposades per a la transferència per a actius amb un valor superior a 25.000 dòlars o més. Potser per equilibrar l’equació, Investor’s Edge també penalitza l’intent de marxar, amb una quota de transferència de 135 dòlars si voleu transferir els vostres comptes a una altra empresa de corredoria..

La responsabilitat social també es barreja amb els beneficis de CIBC Investor’s Edge. Es va eliminar el Pla d’estalvi educatiu registrat (RESP), una eina vital utilitzada pels pares per finançar l’educació postsecundària dels fills. A més, als estudiants també se’ls pot beneficiar amb les tarifes especials d’encàrrec del CIBC.

Central de comerç: L’eina d’investigació i anàlisi del premi Edge Award del inversor CIBC

La incorporació de la seva comissió per als estudiants amb un preu pla de 5,95 dòlars per comerç, també va impulsar les millores de l’Inversor Edge dissenyades per ajudar els inversors de bricolatge. Aquesta part de les funcions per a operadors autodirigits inclouen l’educació per als inversors i l’oferta de contingut.

CIBC Investor Edge està adaptat a la mida del comerciant actiu i dels inversors autodirigits que vol aprofitar els baixos encàrrecs que cobra aquest agent. Atès que el límit de l’inversor forma part del banc CIBC, els comerciants poden integrar els seus altres comptes financers amb el seu compte de corretatge a la perfecció utilitzant un compte intel·ligent CIBC..

El corredor proporciona als comerciants una trifecta de plataformes de comerç d’escriptori, web i mòbil, a més d’accés a recursos de recerca de tercers que són beneficiosos per a un inversor o comerciant autodirigit..

La interfície d’usuari de les seves aplicacions, especialment del lloc web és mínima, neta i senzilla; tot i que alguns poden acusar-lo de fora de dia. Tot i que disposa d’una aplicació per a mòbils tant a l’App Store com a Google Play, el lloc web és amigable amb el dispositiu mòbil i té una resposta completa, permetent obtenir la mateixa funcionalitat a través d’un navegador.

CIBC Investor Edge també permet realitzar operacions per un import mínim de 6,95 dòlars, que a més de ser bastant raonable per a una corredoria de descomptes en línia de Canadà, es compara favorablement amb altres corredories als Estats Units. Aquesta comissió de comissions planes fa que actualment CIBC Investor’s Edge sigui una de les correteries més barates de propietat bancària.

Per a aquells considerats comerciants actius (que realitzen almenys 150 operacions cada trimestre), la seva comissió es redueix a 4,95 dòlars per operació. Potser a causa de la seva estreta afiliació bancària, Investor’s Edge incorpora el concepte de comptes domèstics (conjunts / autoritat comercial). Aquests tipus de comptes permeten que les operacions executades per un membre de la casa designada es comptabilitzen al total de la negociació trimestral.

Característiques principals i menjar per emportar

 • Càrrecs renunciats als plans d’estalvi d’educació registrats (RESPs)
 • Proporciona la possibilitat d’integrar comptes bancaris i de corretatge.
 • No hi ha subministrament de negociació de divises
 • Ofereix encàrrecs amistosos amb els estudiants

4. Millors eines de comerç divers: inversió directa de TD

 • Comissió de renda variable: 9,99 dòlars
 • Millor preu de la comissió: 7 dòlars
 • Taxa anual: Cap
 • Compte mínim per obrir: No es requereix cap
 • Despeses de manteniment / inactivitat: 25 dòlars el trimestre.
 • ETFs sense comissió: No

Informació ràpida Captura de pantalla

Aquest és un dels corredors més cars, però s’esforça per compensar-lo amb una àmplia i impressionant gamma d’eines de recerca i investigació, cortesia de les seves plataformes WebBroker i Advanced Dashboard..

TD Direct Investing forma part de TD Ameritrade, que és un important proveïdor de serveis d’inversió i institució financera dels Estats Units. Un dels seus punts forts, igual que la seva empresa matriu, és l’abundància de recursos de recerca, amb una gran quantitat d’eines d’educació, especialment en comparació amb els companys de propietat bancària..

Al ser corredoria en línia de propietat bancària, ofereix als clients la possibilitat de gestionar diversos comptes i productes mitjançant la plataforma en línia TD. Tot i que està centrat en la web, també ofereix una plataforma d’escriptori per a comerciants actius i per a inversors a llarg termini.

TD Direct Investing concedeix als comerciants accés a eines d’avançament i gràfics d’avantguarda. Proporciona una aplicació mòbil de servei complet que integra les capacitats de negociació juntament amb fluxos de notícies i comentaris continus per ajudar a millorar la negociació.

Hi ha diversos punts de venda d’atenció al client i, si ets canadenc, fins i tot pots programar una cita a la sucursal de TD Direct per assistència presencial..

Característiques principals i menjar per emportar

 • Bastant car, amb bones eines educatives i de recerca
 • Ple d’eines i tecnologia d’avantguarda per ajudar a comerciants amb experiència
 • Una de les millors aplicacions d’inversió directa
 • Bonic i fàcil d’utilitzar

5. El millor per a la investigació: Qtrade Investor

 • Comissió de renda variable: 8,75 dòlars
 • Millor preu de la comissió: 6,95 dòlars
 • Taxa anual: Cap
 • Compte mínim per obrir: No es requereix cap
 • Despeses de manteniment / inactivitat: 25 dòlars el trimestre.
 • ETFs sense comissió: Sí

Informació ràpida Captura de pantalla

Qtrade Investor és un corredor en línia completament canadenc amb tecnologia premiada, combinat amb eines de recerca independents que proporcionen als usuaris una experiència de comerç dinàmic..

És de confiança i la seva reputació per seguretat és ben guanyada. Té una trajectòria àmplia (fundada el 2000), proporciona un alt nivell de protecció als inversors i està regulada per un regulador de primer nivell (la Organització Reguladora de la Indústria d’Inversions del Canadà (IIROC)).

Si bé Questrade supera Qtrade en virtut de la seva plataforma de comerç superior, Qtrade compta amb eines d’educació per sobre de la mitjana. Proporciona un centre d’investigació d’estoc i d’eines de cartera molt més robust. A més, Qtrade aporta un esforç acollidor en l’obertura d’un compte.

Eines destacades de recerca i educació

El que fa de Qtrade una plataforma de comerç excepcional és la gran amplitud de les seves característiques i capacitats. Ajuda els inversors a assignar actius quan creen una cartera personalitzada, proporciona investigacions tècniques en profunditat i transmeten pressupostos en temps real. Fins i tot proporciona ajuda per a la planificació de la jubilació.

La seva associació amb Morningstar ha impulsat la seva capacitat per obtenir una investigació destacada sobre fons de mutualitat, alhora que ha proporcionat als seus clients una anàlisi fonamental de les finances i perspectives de les empreses públiques..

A part del seu centre d’investigació i formació en valors, Qtrade mostra enllaços d’informació útils, a més de les calculadores per ajudar els operadors a estimar els seus rendiments potencials. Qtrade també està equipat amb un protector de pantalla per ajudar els operadors a localitzar les accions que necessiten, inclosos ETF, despeses per als fons i fons mutus que compleixen determinats criteris (exemple P / E ratio i rendiment de dividends – quan sigui aplicable).

Qtrade és àgil i ràpid i prou preventiu per proporcionar als comerciants una llista de vigilància de les possibles inversions i, a continuació, avisar-los quan es produeixin canvis importants o notícies sobre les inversions en què han indicat interès..

Tots ells es combinen per crear un recurs educatiu sorprenent dissenyat per millorar la vostra capacitat per prendre decisions sòlides sobre inversions. Tot i que és propi, el seu abast s’estén més enllà del Canadà als Estats Units i els honoraris que cobra són força competitius en comparació amb altres corredors canadencs..

Un dels inconvenients de Qtrade és que manca de targeta de dèbit / crèdit o integració de carteres electròniques, cosa que dificulta el funcionament de transaccions de dipòsit i retirada..

Característiques principals i menjar per emportar

 • Excel·lent per a compres de fons mutu.
 • Atenció al client de primera línia.
 • Grans eines d’educació i recerca

Diferents tipus de comerç

Negociació fonamental: En el comerç fonamental, l’empresa o individu implicat busquen operacions basades en anàlisis fonamentals. Els fonamentalistes avaluen un valor intrínsec d’accions o valors examinant i mesurant notícies econòmiques i factors financers rellevants per a la seguretat subjacent.

Alguns dels factors considerats són la reestructuració i reorganització d’una empresa, els informes de resultats reals o previstos, esdeveniments corporatius, escissions de valors, fusions i adquisicions. Tot això pot tenir un impacte important sobre el valor de les accions.

Comerç d’intercanvi: Les operacions de swing són també comerciants fonamentals. L’única diferència és que els operadors de swing mantenen les seves posicions en borsa més d’un dia, normalment d’1 a 7 dies. Per tant, els operadors de swing estan especialitzats en reconèixer i captar tendències a curt termini, utilitzant coneixements tècnics per trobar accions que presentin un impuls de preus a curt termini..

Escalat: Altrament conegut com a micro-negociació, intenta obtenir beneficis per petits canvis de preu, generalment amb operacions que tenen una durada d’uns segons o minuts.

Comerç de dia: Es tracta de comprar i vendre accions el mateix dia, a diferència de mantenir una posició en accions a llarg termini. En comparació amb l’escalat, es preveu un horitzó de temps més llarg, un comerciant dia que tanca totes les operacions abans del tancament del mercat.

Comerç tècnic: Com el seu nom indica, la negociació tècnica se centra en els aspectes quantitatius i aplicats de la negociació, utilitzant gràfics i gràfics per analitzar les existències, juntament amb gràfics índexs. La negociació tècnica busca patrons, com ara signes de convergència o divergència en els punts de dades que poden indicar senyals de compra o venda al comerciant.

Comerç per moment: En aquest tipus de negociació, els operadors van a la velocitat del moviment de les accions, buscant un moviment de borses que indiqui que es mouen significativament en una direcció determinada amb un volum elevat. S’assembla a saltar-se sobre el carro d’un estoc que està “esgotant-se” per captar els beneficis del seu impuls de preus..

Lleis canadiennes sobre borsa de comerç

Aquesta categorització és fonamental ja que la Borsa de Valors de Toronto (TSX) es descriu com la 9a major borsa del món, la tercera borsa a Amèrica del Nord en termes de capitalització. Segueix just darrere dels talons de la Borsa de Nova York (NYSE) i Nasdaq. Només en actius, TSX té una capitalització borsària als voltants de 2.3051 trilions de dòlars.

A més, a causa de la proximitat i la vinculació amistosa, els canadencs tenen una accessibilitat perfecta als títols de negociació als borses NASDAQ i NYSE als Estats Units. I també representen una part important d’oportunitats de borsa, ja que són alhora les segones borses més grans del món, respectivament..

Si bé un mercat de corredoria d’aquesta mida combinada aporta avantatges propis, com ara economies d’escala i l’abundància d’elecció, també té determinats passius amb els quals els comerciants de mercats més petits no tenen una càrrega.

Aquesta guia pretén proporcionar als canadencs la visió per diferenciar entre les capacitats de les millors corredories de borses per tal de poder aprofitar els punts forts que apel·len als seus mètodes de negociació..

Si no s’especifica el contrari, suposem que els preus que figuren en aquesta guia són en dòlars canadencs.

Diferents òrgans de govern, diferents mandats

Al Canadà no té un organisme únic i regulador de la negociació borsària, per la qual cosa es va examinar els dos borses comercials més dominants per examinar-nos pel que fa a les seves lleis comercials vigents. Atès que el centre de gravetat de les activitats de negociació al Canadà són la Borsa de Valors de Toronto (TSX) i la Canadian Securities Exchange (CSE), aquests van ser els objectius del nostre objectiu.

Canadà té dues borses de capital risc públic, a saber, la TSX Venture Exchange (TSXV) i la Canadian Securities Exchange (CSE). La Borsa de Valors de Toronto (TSX) ha crescut fins a convertir-se en la més gran del Canadà.

Per als no iniciats, suposar que la Borsa de Toronto (TSE o TSX) s’assembla a la versió del Canadà de la Borsa de Nova York, llavors la TSX Venture Exchange (TSX-V) equival a les borses de NASDAQ Small Cap o OTCBB. Pel que fa a la visibilitat del mercat, TSXV és excel·lent, encara que CSE millori en termes de cost, facilitat i eficiència.

Estarem estudiant les lleis canadiennes de borsa comercial mitjançant la regulació d’aquests organismes primaris de negociació.

Nota: pràcticament tot el que es presenta a continuació es resumeix a causa de restriccions de temps i d’espai. Els que vulguin adquirir un coneixement més profund i granular haurien de llegir aquí.

Intercanvi de valors canadenc (CSE)

Els requisits d’informació de CSE es simplifiquen, amb l’avantatge afegit de reduir les barreres a la llista.

Aprovació com a distribuïdor

 1. L’Intercanvi podrà, segons la seva saviesa, seguir aquestes directrius en aprovar un distribuïdor:
  1. Que el sol·licitant hagi aprovat incondicionalment com a concessionari;
  2. Es neguen a aprovar l’aplicació, especialment després que Exchange hagi considerat els factors rellevants següents, però no limitat a aquests:
   1. s’ha considerat que el concessionari no està qualificat per raó d’integritat, solvència, formació o experiència, o
   2. L’Intercanvi considera que d’una altra manera aquesta aprovació no és d’interès públic.

Drets del sol·licitant

 1. Si la Borsa proposa aprovar o denegar un concessionari sotmès als seus termes i condicions, la persona sol·licitant serà:
  1. Informat a través d’un motiu de declaració sobre el qual la Borsa proposa aprovar o rebutjar el sol·licitant subjecte als seus termes i condicions.
  2. Dirigit a un recurs de resolució de la decisió de la Borsa.

Accés al sistema de negociació

 1. Un distribuïdor no ha de permetre ni permetre a ningú accedir al sistema de negociació a menys que es compleixin les condicions següents:
  1. La persona és un comerciant homologat que està en bon estat a la Borsa de Valors de Toronto o a la Borsa de Valors de TSX.
  2. En fer ús del sistema de negociació, el concessionari ha acceptat expressament acceptar tota responsabilitat derivada d’utilitzar el sistema.

Resum

El comerciant canadenc està situat en una posició única per aprofitar un ampli mercat nacional i nord-americà. Però, per tal que aquest avantatge es tradueixi en una estratègia guanyadora, el comerciant ha de comprendre clarament les eines i les funcions necessàries per tenir èxit en aquest mercat..

Aquesta guia ofereix un resum dels avantatges i avantatges competitius que ofereixen les corredories en línia que operen en aquesta regió, ja sigui per a comerciants novells, actius o autodirigits..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map