Els 10 millors registres de domini del 2020 |

Tots els llocs web, per molt grans que siguin petits, necessiten un nom de domini.


Podeu comprar noms de domini mitjançant registradors de domini. O, ja podeu tenir un domini i voleu transferir-lo a un registre nou.

De qualsevol forma, pot ser difícil saber quin registre és millor per als objectius del vostre lloc, el vostre pressupost i les vostres necessitats.

Alguns registradors són més cars que d’altres, i algunes tenen funcions gratuïtes que altres ofereixen, per exemple, la protecció de la privadesa del domini.

Aquí teniu la nostra llista dels 10 millors registradors de domini del 2020:

1. Domini.com

Pàgina inicial de Domain.com

Informació d’antecedents

Domain.com va ser fundada el 2000.

La companyia és propietat de Endurance International Group.

Característiques i preus

L’empresa està especialitzada en noms de domini, allotjament web, allotjament VPS, correu electrònic, certificats SSL, disseny web i serveis de màrqueting en línia.

Actualment ofereixen allotjament de WordPress, allotjament VPS i plans d’allotjament compartits.

Independentment del pla d’allotjament que trieu, rebrà almenys un nom de domini gratuït juntament amb espai de disc il·limitat, certificat SSL, solucions de comerç electrònic i eines de màrqueting..

Les opcions d’atenció al client inclouen atenció telefònica 24 hores i una àrea de preguntes freqüents.

Si només voleu utilitzar Domain.com per registrar un domini, pagareu 9,99 dòlars cada any per un .com i 12,99 dòlars per al lloc web .net..

Cerca de domini Domain.com

La protecció de la privadesa del domini costa 8,99 dòlars addicionals per any per domini, de manera que podeu esperar que pagueu uns 18,98 dòlars per un domini .com i una protecció de privadesa WHOIS.

Registre el nom de domini amb Domain.com

Utilitzeu el cupó “HOSTFACTS” quan registreu un nom de domini (20% de descompte)

2. GoDaddy.com

Domini GoDaddy

Informació d’antecedents

Bob Parsons va fundar GoDaddy el 1997, de manera que porten més de vint anys.

La companyia, amb seu a Scottsdale, AZ, es va anomenar originalment Jomax Technologies, però ara es coneix com GoDaddy Group Inc.

Més de 17 milions de persones utilitzen GoDaddy a tot el món, la companyia gestiona més de 73 milions de noms de domini. Això els converteix en el registre més gran de noms de domini del món.

Característiques i preus

A part del registre de dominis, l’empresa ofereix transferències de dominis, correu electrònic professional alimentat per Microsoft, aprovació de valor de domini, allotjament web, seguretat web, eines de màrqueting en línia i molt més.

També ofereixen atenció al client global durant tot el dia i que es troba disponible per telèfon i xat en directe.

Si voleu registrar un lloc web .com a GoDaddy, només serà de 9,99 dòlars el primer any. Després d’això, us costarà 17,99 dòlars cada any.

Un altre tipus de dominis de primer nivell com .net, .tech o .co tindran un cost més anual.Preu de l'extensió del domini GoDaddy

La protecció de privadesa WHOIS amb GoDaddy us costarà un mínim de 9,99 dòlars a l’any per domini per a la protecció personal.

Si també voleu protecció de la privadesa per a la vostra empresa, us costarà una mica més: 14,99 dòlars anuals per domini.

Registre el nom de domini amb GoDaddy.com

3. Nombarat.com

Cerca de domini NameCheap

Informació d’antecedents

Namecheap es va fundar el 2000 i té la seva seu a Phoenix, AZ. Són reconeguts com a registrador acreditat per la Corporació d’Internet per a noms i nombres assignats (ICAHN).

Durant els anys que Richard Kirkendall va fundar la companyia, han amassat 3 milions de clients i gestionen més de 7 milions de dominis..

Al novembre de 2010, Lifehacker va rebre el nom de “Millor Registre de Domini”. El 2012 va ser anomenat “Registre de noms de domini més popular”.

Característiques i preus

L’empresa ofereix transferències de dominis, integració d’aplicacions, certificats SSL, correu electrònic i molt més.

Namecheap és també un proveïdor de serveis d’allotjament web. Ofereixen allotjament de correu electrònic compartit, WordPress, revendedor, VPS i correu electrònic privat.

Ofereixen atenció al client de xat en directe i recepció de bitllets de correu electrònic, així com una base de coneixement on els clients poden trobar guies i tutorials d’autoajuda.

Si voleu registrar un lloc web .com a través de Namecheap, haureu de pagar 8,88 dòlars anuals.

Preu del domini NameCheap

També ofereixen altres dominis de primer nivell més assequibles com .xyz, .info, .online, .club i molt més.

WhoisGuard té la protecció de privadesa i és gratuïta si registreu un domini nou o la transferiu sobre un ja existent.

Registre el nom de domini amb NameCheap.com

4. Dominis de Google

Revisió de dominis de Google

Informació d’antecedents

Google va llançar Google Domains el 13 de gener de 2015. El programari es troba actualment en fase beta.

Característiques i preus

Tots els dominis inclouen:

 • Registre privat sense cap cost addicional
 • Integració fàcil amb creadors de llocs web principals
 • Un correu electrònic personalitzat amb G Suite
 • Finalització de noms de domini nous
 • Sub-dominis de personalització
 • Infraestructura ràpida, segura i fiable d’internet amb Google
 • Eines senzilles de gestió de dominis
 • Reenviament per correu electrònic
 • Assistència

L’equip d’assistència nord-americana de Google Domains està disponible les 24 hores tots els dies de la setmana. Podeu contactar amb ells mitjançant xat en directe, correu electrònic o telèfon.

Un lloc web .com a través de dominis de Google tindrà un cost mínim de 12 dòlars anuals per domini. La renovació automàtica està disponible a través del lloc.

Preu de preus de dominis Google

Abans de cada renovació automàtica, rebrà una notificació per correu electrònic quan es produeixi cada renovació de manera que tingueu la possibilitat de cancel·lar el registre del vostre domini..

També podeu comprar dominis fins a deu anys. Això significa que podeu comprar un domini .com durant dos anys per 24 o deu anys per un preu de 120 $.

La protecció de privadesa WHOIS s’inclou amb el vostre domini sense cap cost addicional. Tingueu en compte que alguns dominis, com ara .co.nz o .co.uk, no permeten el registre privat.

5. Nom.com

Domini Name.com

Informació d’antecedents

Name.com va ser fundada el 2003 per William Mushkin, el fundador i expresident de Mushkin Inc.

Actualment la companyia és propietat de Right Side Group i es troba a Denver, CO.

Des del 2003, Name.com ha guanyat 320.000 clients i ara controla dos milions dels 16,5 milions de noms de domini gestionats pel costat dret.

Característiques i preus

Les funcions inclouen transferències de domini, integració d’aplicacions, certificats SSL, un creador de llocs web, correu electrònic i algunes opcions d’allotjament web.

Al hosting d’allotjament de WordPress i altres plans d’allotjament de Name.com, s’inclou un domini gratuït a la compra.

El pla d’allotjament d’inici d’inici admet un lloc web, el pla de constructor de noms admet 25 i el paquet Increïble admet un nombre il·limitat de llocs..

Les opcions d’atenció al client inclouen una base de coneixement i un formulari de contacte del lloc on podeu enviar un bitllet de correu electrònic.

El servei de xat en viu està disponible de MON a FRI de 18:00 a 18:00 i SAT a SUN de 9:00 a 17:00 MST, mentre que el servei telefònic de suport també està disponible cada MON a FRI de 9:00 a 16:00..

Els llocs web que finalitzen a .com costen 8,99 dòlars anuals durant el registre (taxa de renovació 12,99 dòlars), mentre que un lloc .host us retornarà fins a 109,99 dòlars cada any..

Noms de domini Name.com

La privadesa WHOIS està disponible amb Name.com per un cost addicional de 4,99 dòlars anuals, però aquesta funció no està disponible per a totes les extensions de domini.

6. Bluehost.com

Bluehost.com

Informació d’antecedents

Bluehost es va fundar el 2003, es basa en Provo, UT. El grup internacional Endurance (EIG), un dels conglomerats d’allotjament més grans del planeta, és propietari de la companyia.

Més de 2 milions de llocs web estan allotjats amb Bluehost. L’empresa és molt secreta amb els seus números, però tenien més de 525.000 clients el 2010.

WordPress.org també recomana Bluehost com a elecció d’amfitrió web.

Característiques i preus

Com que Bluehost és principalment un proveïdor de serveis d’allotjament web, ofereixen allotjament compartit, WordPress, VPS, dedicat i revendedor.

El xat en directe 24 hores, 7 hores, correu electrònic i suport telefònic estan disponibles a través de Bluehost. Per tant, sempre podreu accedir a un representant d’atenció al client per ajudar-vos amb qualsevol problema.

Hi ha una àmplia base de coneixement disponible si voleu cercar les respostes a les vostres preguntes.

Un domini arriba gratuït amb cada paquet d’allotjament.

Si no teniu previst utilitzar Bluehost com a amfitrió web o voleu registrar més d’un domini, espereu pagar 11,99 dòlars anuals per cada domini..

Informació del paquet Bluehost

La protecció de la privadesa del domini és de 0,99 dòlars addicionals al mes, que li costarà un total de 11,88 dòlars anuals. En total, pagueu 23,87 dòlars anuals per la vostra protecció de domini i privadesa.

Registre el nom de domini amb Bluehost.com

7. HostGator.com

Cerca de domini HostGator

Informació d’antecedents

HostGator es va fundar el 2002. Endurance International Group (EIG) el va comprar el 2012, i encara avui en dia és propietat de la companyia.

Té la seva seu a Houston, TX. La majoria dels servidors de l’empresa es troben allà i a Provo, UT.

Al 2013, HostGator havia adquirit més de 400.000 clients i 9 milions de dominis.

Característiques i preus

Com Bluehost, HostGator serveix principalment com a proveïdor d’allotjament web.

Les opcions d’allotjament inclouen web, núvol, WordPress, revendedor, VPS, dedicat, aplicació i allotjament de Windows.

Recomanem el hosting al núvol de WordPress d’HostGator. El temps de funcionament, la velocitat de càrrega de la pàgina i el preu són excel·lents.

De fet, en comparació amb la resta de competidors, classifiquem HostGator Cloud com el millor en general i pel que fa a la autonomia.

Proporcionen atenció al client mitjançant xat en directe i recepció de bitllets per correu electrònic. HostGator també ofereix tones de recursos com fòrums o tutorials de vídeo per ajudar-vos a resoldre qualsevol problema.

Si voleu registrar un lloc web .com amb l’empresa, us costarà 12,95 dòlars l’any.

Obtindreu almenys un domini gratuït amb el pla Hatchling Cloud. El pla Baby Cloud i Business Cloud inclou dominis il·limitats gratuïts.

El mateix s’aplica a altres plans HostGator, com ara allotjament web, allotjament de WordPress o allotjament de distribuïdors.

Els llocs que finalitzen als llocs .co, .org, .net, .biz i .info costaran el mateix.

HostGator plans

Si ja heu utilitzat HostGator per allotjar el vostre lloc, un lloc .com només us costarà 2,99 dòlars l’any.

La privadesa de WHOIS us costarà un suplement de 14,95 dòlars anuals.

Registre el nom de domini amb HostGator.com

8. 1&1 (iONOS)

Revisió de dominis 1 i 1

Informació d’antecedents

IONOS va ser fundada el 1988, convertint-los en un dels registres de domini més antics que hi havia.

L’empresa és propietat d’una empresa matriu anomenada United Internet, que és una empresa alemanya de serveis d’internet.

1&La 1 està basada a Montabaur, Alemanya i té altres ubicacions a Karlsruhe, Zweibrücken, Munic i Berlín.

1&Hi ha 1 productes disponibles per als usuaris a Alemanya, Àustria, Gran Bretanya, Espanya, França, Polònia, Estats Units, Canadà, Itàlia i Mèxic.

Més de 7.000 empleats treballen per a l’empresa a tot el món.

Característiques i preus

Les funcions inclouen la transferència de dominis, un creador de llocs web, un creador de botigues en línia, allotjament web, allotjament de WordPress, allotjament de núvols gestionat, allotjament VPS, gestió de comptes de correu electrònic i comptes, etc..

Les eines de màrqueting en línia i de màrqueting per correu electrònic també estan disponibles a través de l’1&1 així com certificats SSL.

Tenen atenció al client disponible les 24 hores del dia a través de xat en directe, assistència telefònica, correu electrònic i xarxes socials.

Preu dels llocs .com a l’1&1 és bastant barat en comparació amb altres serveis d’allotjament web: 1 $ a l’any. Tot i això, aquest preu només s’aplica el primer any. Després, seria de .com a 15 dòlars anuals i a .biz 20 euros a l’any.

Tarifa 1 i 1

La protecció de privadesa del domini WHOIS està disponible gratuïtament amb 1&1 sobre dominis que permeten el registre privat.

9. Registre.com

Revisió Register.com

Informació d’antecedents

Register.com va ser fundada el 1994 i té la seva seu a Nova York, Nova York.

La companyia és propietat de Web.com Group Inc., que és una empresa de domini nord-americana i de desenvolupament de webs.

Actualment, Register.com gestiona més de 2,5 milions de noms de domini diferents.

Característiques i preus

Les característiques i els productes inclouen transferències de dominis, creadors de llocs web i comerç electrònic, opcions d’allotjament i SSL, serveis de correu electrònic i eines de màrqueting en línia.

Les eines de màrqueting en línia inclouen l’optimització de motors de cerca (SEO), publicitat de pagament per clic (PPC), Facebook Boost i molt més.

Les opcions d’assistència al client estan disponibles per telèfon i correu electrònic per a tots els departaments. Malauradament, no sembla que hi hagi una opció de xat en directe.

L’assistència al client està disponible de 9 a 12 h de dilluns a divendres i de 9 a 22 h el dissabte i el diumenge.

Un lloc web .com amb Register.com només us restituirà 5 dòlars al mes.

Els llocs que finalitzen a .net, .org, .biz, .info i .us costen la mateixa quantitat que els llocs .com al mes.

Preu Registre.com

Aquesta tarifa és molt més barata que altres competidors registradors de dominis com Go Daddy o Yahoo.

La protecció de privadesa WHOIS està disponible per 11 dòlars addicionals anuals, de manera que les despeses totals anuals per a un domini i la protecció WHOIS haurien de ser d’uns 16 dòlars cada any..

10. Hosting InMotion

inMotion Domains Review

Informació d’antecedents

InMotion Hosting es va fundar el 2001 i està basada a Los Angeles, Califòrnia. L’empresa també és propietària d’un centre de dades situat a Ashburn, VA.

InMotion Hosting és una empresa privada que té més de 300.000 dominis. També posseeixen Web Hosting Hub, que és un allotjament web creat per a principiants i blocaires.

Característiques i preus

Són coneguts per ser una central d’allotjament web amb servidors ràpids i una bona autonomia. Pel que fa a allotjament, l’empresa ofereix serveis de hosting compartit de negocis compartits, VPS, distribuïdors i WordPress.

També ofereixen solucions d’allotjament web i serveis de disseny web.

A més, s’inclou la renovació automàtica del domini amb cada pla, i hi ha disponible un domini gratuït amb alguns plans, com ara el paquet d’Allotjament de negocis compartits.

La companyia ofereix atenció al client les 24 hores del dia en forma de xat en directe, correu electrònic, Skype i suport telefònic.

Si busqueu un domini .com, espereu pagar 15,99 dòlars anuals. El mateix s’aplica als dominis .net, .org, .biz, .info i .us.

Preu d'allotjament InMotion

La protecció de la privadesa del domini és de 12,99 dòlars addicionals anuals, amb un total de 28,98 dòlars anuals.

L’empresa també ofereix una garantia de devolució de 90 dies, de manera que podreu obtenir un reemborsament complet si trobeu que In Motion Hosting no és el lloc d’allotjament web o el registre del domini per a vosaltres..

Conclusió

Mai no ha estat més fàcil configurar i crear un lloc web, especialment si feu servir un Sistema de gestió de continguts (CMS) o un creador de llocs web..

No podeu evitar registrar un nom de domini.

No podeu registrar un nom de domini sense un registre de domini que tingui cura del final del procés de registre del lloc web.

Si el sistema de noms de domini no existís, hauríem de navegar per Internet introduint adreces IP llargues i difícils de recordar.

No s’ha de prendre a la lleugera elecció del nom de domini i del registre de domini adequats!

Ara que coneixeu les diferències entre els deu millors registradors de dominis, podeu prendre una decisió informada sobre quin és el que més us convé:

 • Domini.com 
 • GoDaddy és un registrador de dominis molt popular amb 17 milions d’usuaris.
 • Namecheap va rebre el nom de “Millor Registrador de Domini” el 2010 i “Registre de noms de domini més popular” el 2012.
 • Bluehost no és només un gran lloc per registrar un domini; també és un lloc ideal per allotjar el vostre lloc web. Més de 2 milions de llocs web estan allotjats amb Bluehost.
 • Es registren 9 milions de dominis HostGator. Com Bluehost, són principalment un proveïdor de serveis d’allotjament web.
 • Nom.com controla més de 2 milions de dominis dels 16,5 milions de dominis de la seva empresa matriu, costat dret.
 • 1&1 ha estat des de fa temps al món del registre de dominis; es van fundar el 1988. Amb 1&Els llocs 1 .com són només de 0,99 dòlars anuals per domini.
 • Registrar-se.com gestiona 2,5 milions de dominis i ofereix àmplies eines de màrqueting en línia.
 • InMotion Hosting ofereix renovació automàtica del domini i tones de diferents opcions d’allotjament web.
 • Dominis de Google Actualment es troba en fase beta, però continua sent un bon registre del domini. Permeten registrar el vostre domini fins a deu anys i s’inclou la protecció de privadesa WHOIS amb tots els dominis elegibles.

Podeu trobar la llista completa dels registradors acreditats per la ICANN aquí.

Comenceu triant un registrador de dominis de la nostra llista que s’adapti millor a les vostres necessitats i pressupost actual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map