El millor allotjament del servidor Minecraft

Les primeres notes del tema de Minecraft es dissenyaran onades de nostàlgia sobre jugadors experimentats, alhora que es construeixen en els que s’han topat amb el món per primera vegada. És el recordatori tranquil d’un nou començament que inspira els jugadors de Minecraft a assaltar la fortalesa per lluitar contra el drac ender ⛏️.


La majoria de jugadors de Minecraft coincideixen que el joc es juga més bé amb un grup que no pas amb ells sols. Afortunadament, existeixen servidors que permeten als jugadors unir forces mentre busquen els barrancs més profunds, preguntant-se si Herobrine és una veritable entitat que es trobaran un dia.

El cert és que, a diferència dels endermen, els servidors no són tots creats iguals i pot ser frustrant comparar especificacions per trobar la millor opció. És per això que hem treballat el vostre terreny i hem combinat els servidors principals d’aquesta llista fàcil. Reuneix els teus amics i uneix una nova aventura en un dels principals servidors de Minecraft.

Companyia d’Allotjament Minecraft Valoració generalPremi / mo.Serveis a tot el mónRAMWeb lloc web
Logotip de Hostinger8,95 dòlars USD 2 GB
scalacube5 USD 768MB
logotip de hosting d’àpex5,99 USD 1 GB

Alguns dels llocs on se’ns presenta:

Destacats en llocs

Millor servidor de Minecraft Hosting – Revisions del 2020

Aquí estan les 9 millors revisions que allotgen el servidor de Minecraft:

1. Hostinger

Logotip de Hostinger

Preu: 8,95 $ / mes
RAM: 2 GB
Accés complet d’arrel:

Hostinger és un lloc d’amfitrió segur i fàcil d’utilitzar. Amb la configuració instantània i l’accés al servidor privat privat virtual (VPS) amb un clic, podeu tenir el servidor en marxa tan bon punt se us hagi registrat i pagat pel compte..

Aquest amfitrió utilitza el tauler de control de Multicraft, que us permet fer una còpia de seguretat del servidor amb uns quants clics i restaurar-los en segons. Els canvis de contrasenya són senzills i podeu instal·lar paquets de mòds i plugins directament des del vostre tauler de control.

L’equip d’atenció al client d’Hostinger estarà amb vosaltres des del principi i el lloc web d’Hostinger ofereix tutorials perquè pugueu fer la configuració. Si mai no heu configurat un servidor o voleu ajuda, us n’atendrem a qualsevol hora del dia o de la nit. També podeu moure el servidor entre les cinc ubicacions globals d’Hostinger amb la latència més baixa possible.

Podeu triar entre cinc nivells de servidor, d’Àlex (el millor si sou nous amb menys de 70 jugadors per allotjar) a Enderman (amplada de banda més gran per a jugadors il·limitats). A mesura que la vostra experiència d’allotjament creixi i guanyi nous jugadors, podràs actualitzar directament des del tauler de control del client. Hostinger us ofereix molt espai per crear els vostres mons de Minecraft i no perdreu dades ni configuració quan actualitzeu la vostra versió.

hostinger minecraft vid

Una altra cosa que distingeix Hostinger és la seva política de reemborsament. Si no esteu satisfets, notifiqueu-lo a Hostinger en el termini de 30 dies després de la compra i aconseguireu tornar els diners. Si el vostre pla inclogués un nom de domini gratuït, haureu de mantenir el nom de domini i Hostinger restaria el preu de llista del nom de domini de la devolució.

Principals característiques:

 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Configuració instantània
 • Protecció DDoS
 • MySQL gratuït
 • Tauler multicraft
 • Aplicació mòbil
 • Equip de desenvolupament a temps complet
 • Compatible amb PCI-DDS
 • Còpies de seguretat automàtiques fora del lloc
 • Maquinari de doble CPU

2. ScalaCube

Logotip de ScalaCube

Preu: 5 $ / mes (després de 2,50 dòlars el primer mes)
RAM: 768MB
Accés complet d’arrel:

ScalaCube és un lloc d’amfitrió de Minecraft Pocket Edition. Minecraft PE és la versió mòbil de Minecraft, tot i que ja està disponible tant en plataformes no mòbils com a través del motor de Bedrock. Aquestes versions es coneixen com a edicions de Bedrock.

La configuració és instantània amb accés d’un sol clic. Tan aviat com compreu un servidor, podeu fer clic a través del tauler de control per triar PocketMine o Nukkit per executar el servidor. El tauler de control de ScalaCube us permet configurar servidors de jocs il·limitats amb plans d’entre 10 i 600 ranures (segons quins mods i plugins que hagueu instal·lat) en un servidor VPS.

El seu equip d’atenció al client ofereix instruccions i vídeos tutorials. Per assistència personal, podeu obrir un xat en viu en qualsevol moment, dia o nit. També podeu enviar un bitllet directament des del vostre tauler de control. ScalaCube té un sistema de còpia de seguretat automatitzada que poden restaurar si cal.

El tauler de control de ScalaCube té servidors forjadors personalitzats que us permeten crear el vostre propi llançador de Minecraft. També podeu editar la llista de servidors i la llista de modificacions per a cada servidor. El llançador pot connectar jugadors al servidor mitjançant la descàrrega de tots els fitxers per obtenir una transició fluida.

Hi ha nou plans que ofereixen servidors amb memòria RAM des de 768 MB fins a 32 GB. A mesura que la vostra experiència de hosting creix i guanyes nous jugadors, pots treballar amb l’equip d’atenció al client de ScalaCube per determinar si cal actualitzar i el nivell adequat per a les teves necessitats d’allotjament actuals i futures. ScalaCube disposa de servidors amb latència ultra baixa a quatre ubicacions mundials.

Principals característiques:

 • Configuració instantània
 • Protecció DDoS
 • MySQL gratuït
 • Diversos servidors
 • Suport de BungeeCord
 • Ranures il·limitades
 • Suport del paquet de connectors / Mod / Mod
 • Sistema de còpia de seguretat
 • PHAR / JAR personalitzat
 • Llançador personalitzat
 • Web i fòrum
 • Domini gratuït

3. Hosting Apex

Logotip de Apex Hosting

Preu: 5,99 $ / mes (després de 4,49 dòlars el primer mes)
RAM: 1 GB
Accés complet d’arrel:

Apex Hosting és fàcil d’utilitzar i ofereix servidors segurs per allotjar mons Minecraft. Un cop hàgiu seleccionat i adquirit el pla del vostre servidor, esteu en funcionament en cinc minuts. Apex Hosting utilitza el tauler de control de Multicraft, que han modificat per fer encara més fàcil gestionar fitxers, editar configuracions, canviar versions del servidor i molt més..

El seu tauler personalitzat i fàcil d’utilitzar us facilita la possibilitat de personalitzar el vostre servidor Minecraft, fins i tot si mai no l’heu hostatjat abans. Si la versió del servidor que escolliu no ofereix les modificacions i complements que voleu, el tauler de control inclou un gestor de connectors perquè pugueu instal·lar-los fàcilment.

L’equip d’atenció al client d’Apex Hosting és un dels equips Minecraft amb més experiència disponibles. Amb més de 100.000 clients, Apex Hosting us pot ajudar amb tot el que necessiteu per executar un servidor Minecraft amb èxit. El lloc web d’Apex Hosting ofereix tutorials i xerrades en viu de 24 hores amb el seu equip d’atenció al client. El vostre servidor es pot moure entre les 15 ubicacions globals d’Apex Hosting (aviat en ser 16) amb la latència més baixa possible.

Hi ha 13 plans d’allotjament d’1GB a 16 GB que vénen amb ranures il·limitades per a jugadors i emmagatzematge il·limitat. Podeu actualitzar (o baixar) quan ho necessiteu. Hi ha plans per a hostes de tots els nivells. Les vostres dades també són segures, perquè Apex Hosting fa còpia de seguretat de servidors en una programació automatitzada i té una protecció avançada DDoS..

Principals característiques:

 • Servidors Java i Bedrock
 • Protecció DDoS
 • Suport de xerrades i entrades 24 hores al dia
 • Tot el suport de modificacions i complements
 • Més de 200 instal·ladors de paquets Mod-1 amb un clic
 • Maquinari de primera qualitat i baixa latència
 • Accés complet a la base de dades FTP i MySQL
 • Minigames premade
 • 9% de temps de funcionament
 • Configuració instantània
 • Subdomini lliure
 • Còpies de seguretat automatitzades

4. BisectHosting

Logotip de bisectoestació

Preu: 7,99 dòlars / mes (Java); 2,99 USD / mes (Bedrock)
RAM: 1.024MB
Accés complet d’arrel:

Podeu allotjar Java (la versió original) o Bedrock (la versió mòbil) amb configuració instantània a BisectHosting. Tan bon punt rebin el pagament, el vostre servidor estarà llest. BisectHosting utilitza el tauler de control de Multicraft, que han modificat per adaptar-se a les necessitats del client. El canvi entre paquets mod i plugins s’ha simplificat mitjançant el tauler de control Multicraft.

L’equip d’atenció al client de BisectHosting estarà amb vosaltres des del principi. L’equip d’atenció al client us pot ensenyar tot el que necessiteu saber sobre allotjament, endolls, modificadors i molt més. Estan disponibles les 24 hores del dia per xat o entrada. BisectHosting supervisa els seus servidors contínuament per assegurar-se que cada servidor és capaç de donar suport al vostre món Minecraft. Hi ha 15 ubicacions de servidor a tot el món, amb vuit dedicades a plans Premium.

Els plans de pressupost i primes estan disponibles. Podeu actualitzar-los o baixar-los de forma inferior sense perdre els fitxers o la configuració. Des de paquets no modificats a totes les campanes i xiulets, hi ha un pla per a cada tipus de reproductor.

Els plans pressupostaris van d’1 GB per a 12 jugadors a 32 GB per a més de 160 jugadors. Els plans premium, que ofereixen ranures il·limitades, van d’1 GB per a 20 jugadors (ranures il·limitades) a 32 GB per a més de 160 jugadors.

Els plans premium inclouen la instal·lació de paquets mod, però en un pla de pressupost, també podeu pagar una petita quota perquè BisectHosting faci la instal·lació si no confieu en instal·lar-lo. Les còpies de seguretat del servidor són una característica tant dels plans Premium com del pressupost. El pla Premium inclou recuperació de còpies de seguretat gratuïta, però els plans pressupostaris cobren una petita quota per a la recuperació de còpies de seguretat.

Principals característiques:

 • Configuració instantània
 • Accés FTP complet
 • MySQL gratuït
 • Espai SSD il·limitat
 • Protecció DDOS gratuïta
 • Assistència 24/7
 • Suport JAR personalitzat
 • Tauler de control multicraft
 • Subdomini gratuït

5. MCProHosting

Logotip de mcprohosting

Preu: 7,99 dòlars / mes (Java); 1,49 USD / mes (Bedrock)
RAM: 1 GB
Accés complet d’arrel:

MCProHosting pot allotjar Java (la versió original) o Bedrock (la versió mòbil) configurada en menys de cinc minuts. Aquest amfitrió utilitza un tauler de control multicraft personalitzat que permet controlar el servidor des d’un navegador, inclosa la gestió de la consola, la instal·lació de diferents tipus de servidor i la càrrega o la modificació de fitxers. MCProHosting ara mateix prova OneControlCenter.

L’equip d’atenció al client està disponible mitjançant xat en directe (de 9 a 13 hores ET) o enviant un bitllet. A més de l’equip dedicat d’atenció al client, podeu trobar respostes a gairebé qualsevol cosa relacionada amb el servidor al lloc web MCProHosting.

Us ajudaran amb tot, des de la configuració fins a la instal·lació de paquets de modificacions i complements, fins a l’actualització, la baixada i la reubicació del servidor. MCProHosting realitza una còpia de seguretat dels seus servidors diàriament, emmagatzemant les còpies de seguretat sense cap càrrec addicional. L’accés a la recuperació també és gratuït.

MCProHosting té prop de 20 ubicacions de servidor a tot el món, amb latència baixa i gairebé sense temps d’inactivitat. Els amfitrions de Java tenen una varietat d’opcions de plans disponibles, des d’Steve (1 GB de RAM per a fins a 20 jugadors) fins a Herobrine (il·limitat). Els plans de Bedrock van des de Phantom (256 MB de RAM per a fins a 10 jugadors) a Llama (3 GB de RAM per a jugadors il·limitats). L’equip MCProHosting també us ajudarà a personalitzar el vostre servidor amb plans de configuració de paquets mod i complements (paquets de gestió de servidors) disponibles com a complement a qualsevol pla..

Si no esteu satisfets amb MCProHosting, us donaran un reemborsament complet en un termini de set dies després de la compra, tret que hagueu ordenat un servidor dedicat, que té un 30% de comissió de reestructuració. Les despeses de servei amb descompte no són reemborsables.

Principals característiques:

 • Assistència 24/7
 • Servei a cura
 • Suport de connectors / modificacions
 • Maquinari empresarial
 • Ubicacions mundials
 • Accés complet al fitxer
 • Configuració instantània
 • Accés gratuït a fitxers web / FTP
 • Protecció DDoS
 • MySQL gratuït
 • Tauler de control personalitzat
 • Cancel·lació instantània
 • RAM il·limitada
 • Emmagatzematge il·limitat
 • SLA de temps de vida del 99,99%

6. Allotjament de MelonCube

Allotjament Meloncube

Preu: 3 dòlars / mes
RAM: 1.024MB
Accés complet d’arrel:

MelonCube Hosting té una configuració instantània i no s’atura. Tan aviat com rebin el pagament, el vostre servidor (o cub, a la llengua de MelonCube Hosting) estarà llest i disponible. MelonCube Hosting utilitza el tauler de control Multicraft 2.0 per a la màxima seguretat, que inclou una actualització i una baixada fàcils.

El seu equip d’atenció al client està disponible mitjançant xat en directe, en línia i enviant un bitllet. El lloc web ofereix guies de solució de problemes i de resolució de problemes, assistència tècnica i fins i tot assistència pre-venda. MelonCube Hosting realitza una còpia de seguretat dels seus servidors en una programació automatitzada, però també podeu programar les vostres pròpies còpies de seguretat des del tauler de control de Multicraft 2.0. Podeu comprar còpies de seguretat diàries com a complement.

MelonCube Hosting té ubicacions de servidors als EUA, Canadà i França. Els plans del servidor van des de Zombie (1 GB de RAM amb ranures i emmagatzematge il·limitats) fins a MC-48 (48 GB de RAM per a ranures i emmagatzematge il·limitats). Tots els plans inclouen les mateixes funcions i serveis, inclosa una experiència sense retard, instal·lació de complements amb un clic, reiniciar després de caure i molt més.

Si no esteu satisfets amb l’allotjament del servidor de Minecraft de MelonCube, us donaran un reemborsament complet en un termini de tres dies després de la compra. Si sol·liciteu un reembossament després dels tres dies inicials, MelonCube té dret a rebutjar la devolució. Els servidors dedicats, VPS, complements i dominis no són aptes per a reemborsaments.

Principals característiques:

 • Protecció DDoS de 480 Gbps
 • Ranures il·limitades de jugadors
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
 • Configuració instantània
 • Multicraft 2.0
 • Connexió 1Gbps
 • Accés FTP complet
 • Maquinari empresarial
 • Tasques programades
 • 24/7, 365 allotjament
 • Reinicieu el bloqueig
 • S. i suport de la UE
 • S. i ubicacions de la UE
 • Base de dades gratuïta de MySQL
 • Instal·lador del complement de 1 clic
 • Totalment escalable
 • Paquets Bukkit, Spigot i Mod
 • Funció Jar personalitzada
 • Còpies de seguretat remotes diàries
 • Suport de Java 8
 • Suport multi-usuaris

7. ServerMiner

logotip del servidor

Preu: 7,58 $ / mes
RAM: 1.536MB
Accés complet d’arrel:

ServerMiner ofereix una configuració instantània, de manera que podeu començar a allotjar-vos tan bon punt hàgiu pagat el vostre pla. Utilitzen el tauler de control SMPicnic, que inclou un instal·lador de complements d’un clic, un instal·lador de versió d’un clic, un mapa del món, un gràfic del reproductor i molt més..

Allotjar el vostre servidor Minecraft amb ServerMiner, us permet carregar i crear tants mons com vulgueu. Hi ha més de 50.000 mods i complements d’un clic i podeu pujar altres modificacions i plugins. Podeu canviar de mòds en qualsevol moment sense haver de suprimir els mons, de manera que podreu tenir un paquet de mòd diferent per a cada món on toqueu..

L’equip d’atenció al client ofereix una selecció de tutorials al lloc web de ServerMiner i, si no trobeu la vostra resposta, podeu enviar un bitllet. Recuperar un món perdut en set dies passa amb el clic d’un botó. També podeu actualitzar el vostre servidor amb un clic d’un botó, però la baixada requereix un especialista en el servei al client de ServerMiner, com passa per reubicar el servidor i cancel·lar el servei..

ServerMiner compta amb servidors a vuit llocs de tot el món. Ofereixen paquets des de Stone (1,5 GB de RAM per a fins a 15 jugadors) fins a Bedrock (10 GB de RAM per a fins a 100 jugadors). Hi ha paquets addicionals, com ara ajuda de complements i paquets mod, disponibles per un suplement. L’emmagatzematge és per servidor (no s’inclou com a funció de paquet) i està limitat a 50 GB.

Principals característiques:

 • Configuració instantània
 • Protecció DDoS
 • MySQL gratuït
 • Instal·lador de la versió d’un clic
 • Instal·lador de complements d’un clic
 • Mida mundial il·limitada
 • Rastrejador de jugadors
 • Controlador SMPicnic
 • Emmagatzematge de 50 GB

8. BeastNode

logotip de beastnode

Preu: 2,99 $ / mes
RAM: 1 GB
Accés complet d’arrel:

BeastNode ofereix serveis d’allotjament de pressupost i premium amb configuració instantània per a tots dos. Tan bon punt el vostre pagament sigui rebut, el vostre servidor estarà llest. BeastNode utilitza el tauler de control de Multicraft i té un temps de vida gairebé 100% amb una latència baixa. Els usuaris premium tenen garantit espai de disc gràcies al sistema basat en l’assignació de BeastNode.

El seu equip d’atenció al client està disponible les 24 hores del dia per xat o entrada. El lloc web de BeastNode ofereix fòrums per explorar els usuaris, tutorials fàcils i articles que cobreixen gairebé tot. Les seves directrius per triar un servidor us ajudaran a obtenir el pla que necessiteu per primera vegada, però podeu actualitzar o actualitzar el servidor, segons sigui necessari, amb el clic d’un botó. La base de coneixement de BeastNode és un inici excel·lent per a jugadors i amfitrions nous.

Hi ha plans de pressupost i premium i podeu actualitzar-los o baixar-los de forma inferior sense perdre fitxers ni configuració. Els plans de pressupost van des de brut (1 GB per a fins a 15 jugadors) fins a 12GB barats (12 GB per a més de 100 jugadors). Els plans Premium van des de Spider (1 GB per a fins a 20 jugadors i ranures il·limitades) fins a 12 GB Premium (12 GB per a fins a 160 jugadors i ranures il·limitades). Tenen tres ubicacions de servidor a tot el món.

BeastNode no té còpies de seguretat automatitzades ni garantides. Heu de gestionar les vostres pròpies còpies de seguretat, inclosa la descàrrega del fitxer a un ordinador per a una còpia de seguretat secundària. Cada servidor pot contenir tres còpies de seguretat, per la qual cosa és essencial la descàrrega de còpies de seguretat anteriors. Després de les tres primeres còpies de seguretat, les còpies de seguretat posteriors sobreescriuen els fitxers existents.

Si no esteu satisfets amb l’allotjament del servidor BeastNode Minecraft i han passat cinc dies o menys des de la compra, us donaran un reemborsament complet. Els noms de domini no són reemborsables.

Principals característiques:

 • Discs durs SSD complets per a jocs sense retard
 • Ranures il·limitades de jugadors
 • Suport per a modificadors (Tekkit, Feed the Beast, ATLauncher i molt més)
 • Suport de connectors (CraftBukkit, Spigot, etc.)
 • Maquinari de ràdio empresarial
 • Processadors Intel Xeon
 • Port de xarxa 1 GB per pings baixos
 • Amplada de banda il·limitada
 • Protecció DDoS de maquinari
 • Subdomini lliure
 • Base de dades gratuïta de MySQL
 • Tauler de jocs multicraft
 • Accés FTP complet inclòs
 • Espai de disc SSD estàndard de 5 GB
 • 4 GB + plans recomanats per a packs mod

9. Shockbyte

logo de shockbyte

Preu: 2,50 dòlars / mes
RAM: 1 GB
Accés complet d’arrel:

Shockbyte ofereix serveis de hosting de Java o Bedrock amb configuració instantània per a tots dos. Tan bon punt rebin el pagament, el vostre servidor estarà a punt per començar. Shockbyte utilitza el tauler de control de Multicraft i té un temps de funcionament 100% amb una latència baixa.

L’equip d’atenció al client està disponible les 24 hores per xat. El lloc web de Shockbyte també ofereix tutorials i podeu enviar preguntes mitjançant entrades a través de KnowledgeBase. Hi ha fins i tot un núvol d’etiquetes que us ajuda a trobar la paraula exacta per al que necessiteu. Si necessiteu ajuda de seguida, Shockbyte ofereix un complement de “Ruta ràpida” que us permetrà escalar el vostre bitllet per una tarifa de 3 dòlars..

Shockbyte té diversos plans per satisfer les necessitats de cada amfitrió. Els plans van des de la brutícia (1 GB de RAM per a fins a 20 ranures) fins a Titan (12 GB de RAM per a ranures il·limitades). També ofereixen plans personalitzats. Si es necessita, es poden actualitzar o actualitzar tots els plans de Shockbyte, si cal, fent clic en uns botons. Hi ha quatre ubicacions del servidor a tot el món i cadascun té un espai d’emmagatzematge il·limitat per al vostre servidor Minecraft.

Es preveu que realitzeu còpies de seguretat del vostre propi servidor, inclosa la baixada del fitxer a un ordinador per obtenir una còpia de seguretat secundària. Shockbyte ofereix tutorials per automatitzar les còpies de seguretat i realitzar-les manualment, així com per restaurar-les. Cada servidor pot contenir fins a cinc còpies de seguretat de no més de 25 GB combinats, per la qual cosa és essencial descarregar còpies de seguretat anteriors.

Si no esteu satisfets amb Shockbyte, us donaran un reemborsament complet, però heu de comunicar-los a les 24 hores posteriors a la compra..

Principals característiques:

 • Suport de BungeeCord
 • Compatible amb MCPC i MCPE
 • Commutador de versió Java
 • Temps de funcionament 100%
 • Accés FTP complet
 • Tots els paquets Mod
 • Suport JAR personalitzat
 • NA i ubicacions de la UE
 • 1Gbps port
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • Suport de captura de pantalla
 • Còpies de seguretat automàtiques

Com trobar el millor allotjament de Minecraft

món minecraft

El primer pas per cercar el lloc d’allotjament del servidor Minecraft adequat per als vostres mons Minecraft és esbrinar què voleu de l’amfitrió del servidor. Algunes funcions són pràcticament estàndard als llocs de pagament, com ara la protecció DDoS, MySQL gratuït, baixa latència, altes taxes de funcionament (prop del 100%) i molt més.

Les següents funcions són elements clau d’un servidor d’amfitrió amb èxit. Algunes funcions varien, segons les vostres necessitats, com si voleu allotjar l’edició Java o Bedrock, de manera que us permetrà tenir una idea àmplia de què espereu que el vostre servidor Minecraft pugui fer abans de llogar-ne un..

RAM

RAM (Memòria d’accés aleatori és el que el vostre servidor necessita per executar el programari que alimenta el vostre joc. Com més memòria RAM tingui el servidor, més pot fer amb el vostre servidor. Podeu allotjar més persones, afegir més modificacions i plugins o crear una món més gran. Si no teniu prou memòria RAM al vostre servidor, tindreu més retard (quan el joc funciona lentament). La majoria de plans us permeten actualitzar i baixar de nivell, però assegureu-vos que aquesta és una opció abans de comprometre’s amb un pla..

Mod Packs i assistència de connectors

Els paquets de mòds i plugins són programes que milloren el vostre món Minecraft. Hi ha diferències fonamentals entre ambdues i no solen ser compatibles. Voleu trobar un servidor que pugui gestionar tots dos. No podran executar-se simultàniament, però el servidor hauria de poder canviar entre ambdues amb facilitat.

Els mods funcionen amb Forge i canvien el joc modificant el programari per afegir nous personatges o altres elements del joc. Es poden instal·lar a l’ordinador o al servidor, segons el mod. Els packs mod són grups de modificadors que podeu instal·lar com a paquet. Si el servidor té modificacions, els reproductors del servidor també han de tenir les modificacions, o bé el servidor es desconnectarà.

Els complements s’executen amb CraftBukkit, Spigot i Paper i només es poden instal·lar al servidor. Els connectors canvien o milloren el contingut del servidor i qualsevol dels reproductors del servidor els pot utilitzar. Els complements són molt més fàcils de gestionar quan executeu un servidor. Els modes no són impossibles; només són més complicats.

Ubicacions del servidor

Com més ubicacions del servidor tingui un lloc d’allotjament, millor. Hi ha menys possibilitats de retardar (latència baixa) i teniu més opcions si creieu que el vostre servidor funciona lentament i voleu canviar-lo. En general, la ubicació del servidor que us sigui més propera geogràficament serà la més adequada per a vosaltres.

Un bon lloc d’allotjament del servidor oferirà proves de velocitat d’ubicació al seu lloc web, de manera que podreu veure el rendiment que fa el servidor. Alguns llocs d’allotjament de servidors ofereixen per mostrar-vos la millor ubicació del servidor per a la vostra ubicació geogràfica.

Assegureu-vos que trieu un lloc d’allotjament del servidor que us permeti canviar la ubicació del servidor sense perdre fitxers ni dades ni massa temps. Alguns són automàtics (feu clic en un botó i es produeix la transferència), però alguns requereixen que envieu un bitllet. Alguns llocs que allotgen servidors cobren per determinades ubicacions, així que assegureu-vos que no tingueu en compte les tarifes noves.

Horaris

Uptime fa referència a l’estat en línia del servidor. Els llocs que allotgen el servidor solen tenir un SLA (acord de nivell de servei) que garanteix un nivell mínim de temps de funcionament. El temps d’aturada és quan el servidor està fora de línia o no es pot accedir.

El manteniment programat normalment s’exclou de temps d’inactivitat i un lloc d’allotjament de servidors de bona reputació us informarà de manteniment imminent. El manteniment d’emergència també està exclòs dels temps d’inactivitat i es refereix a situacions en què el lloc d’allotjament del servidor ha d’aturar el servei immediatament per reparar el maquinari o aturar un intent d’incompliment de seguretat.

Un servidor d’allotjament de servidors de bona reputació publicarà el seu SLA al seu lloc web. També oferiran un crèdit si el temps d’inactivitat és el resultat d’alguna cosa que no estigui coberta a la SLA. Abans de triar qualsevol lloc d’allotjament del servidor Minecraft, comproveu l’SLA per assegurar-vos que coincideixi amb les seves reclamacions de temps de funcionament i per tenir coneixement de com gestionen els temps d’inactivitat..

Protecció DDoS

Per a propòsits de llocs que allotgen el servidor, la denegació distribuïda del servei (DDoS) és l’ús excessiu deliberat dels recursos d’un servidor. L’ús excessiu està dissenyat per excloure els usuaris reals del lloc d’aquests recursos. Els ciberdelinqüents inundaran un lloc, provocant congestions i bloquejant que els usuaris legítims accedeixin als seus servidors.

Heu de triar un lloc que tingui proteccions DDoS robustes al seu lloc. Cerqueu a Internet qualsevol article que indiqui que el vostre lloc escollit ha estat mai víctima d’un atac. Conèixer els atacs previs és important perquè un atac amb èxit pot provocar atacs futurs. La protecció DDoS també hauria de ser actualitzable.

Còpies de seguretat automatitzades

Les còpies de seguretat automatitzades estan programades per executar-se sense haver de fer res. El lloc d’allotjament del servidor no hauria de fer res per activar una còpia de seguretat automàtica. També haureu de poder executar una còpia de seguretat sempre que vulgueu manualment.

Assegureu-vos de comprovar la lletra petita als llocs d’allotjament del servidor. Alguns tenen un nombre màxim de còpies de seguretat que es poden emmagatzemar, de manera que fins i tot una còpia de seguretat automatitzada requerirà que descarregueu cada còpia de seguretat manualment o que us arrisqueu a sobreescriure-les amb les còpies de seguretat posteriors..

La restauració d’una còpia de seguretat també ha de ser fàcil i, idealment, podeu fer-ho sense haver de contactar amb el lloc d’allotjament del servidor. Alguns llocs inclouen la restauració de còpies de seguretat com a part de la taxa d’allotjament, i d’altres es cobren per aquesta.

Ultra latent o Ping

La latència (també anomenat ping) és el temps que triga la informació (paquets) que envieu des del vostre ordinador per arribar al servidor. Els paquets han de sortir de l’ordinador, arribar al servidor, ser verificats pel servidor i retornar-lo a tu i als altres reproductors. (Ultra) La baixa latència significa que aquests paquets estan completant el circuit gairebé a l’instant.

La ubicació del servidor pot ser un factor de latència. Si esteu massa lluny del servidor, podríeu haver un retard en el temps de connexió. Abans d’escollir una ubicació del servidor, executeu les proves (si les ofereix el lloc d’allotjament del servidor) per saber quina és la vostra feina més ràpida.

Nombre de jugadors o jugadors permesos

Quan investigueu en llocs d’allotjament de servidors, presteu atenció al nombre de ranures o jugadors que podeu tenir. El nombre de ranures indica quants jugadors poden jugar simultàniament. El nombre de jugadors és el nombre de persones que jugaran amb tu simultàniament. Un lloc d’allotjament de servidor pot oferir ranures il·limitades, però si no heu comprat un pla amb prou memòria RAM, no podreu omplir-les.

Abans de triar el nombre de ranures, heu de tenir bona idea de quants jugadors tindreu i quants jugaran simultàniament. Per exemple, si teniu deu jugadors, però només cinc ranures, no més de cinc poden jugar junts. Si teniu deu jugadors i deu o més ranures, els deu poden jugar alhora.

Els plans es poden actualitzar i rebaixar, de manera que no us preocupeu si heu adquirit un pla amb massa o massa memòria RAM.

2 avantatges principals d’executar el vostre propi servidor Minecraft

El teu món, les teves regles

Quan teniu un servidor de Minecraft, és el vostre món. Tu crees el món i el fas allò que vols. El dissenyeu, establiu les regles, decidiu qui toca i qui no. Els teus amics i altres jugadors arriben a explorar el teu món, però han de seguir les teves regles dins dels espais que hagis configurat. Heu d’escollir modificacions i complements, i les persones que juguen al vostre servidor hauran d’adaptar-se o jugar en qualsevol altre lloc.

Crea una comunitat

Quan teniu un servidor de Minecraft, decidiu qui s’uneix a vosaltres. Si heu creat un món que els agradi i vulgui compartir, convidiran els seus amics i convidiran els seus amics, etc. És possible que fins i tot acabis executant un servidor públic popular. Ser amfitrió significa que arribes a decidir qui es queda i qui va.

Les comunitats de Minecraft poden ser petites i privades, com ara els vostres amics i la família que voleu convidar. Un avantatge clau per executar el vostre propi servidor és que podeu decidir quina mida voleu que sigui la vostra comunitat. Des d’amics que conviden altres amics fins a persones estranyes que aprenen sobre el vostre món i demanen que s’hi deixin entrar, podríeu acabar amb el següent gran servidor de Minecraft. Tot està a les vostres mans.

FAQ:

Quin és el millor amfitrió de servidor Minecraft gratuït?

Si teniu allotjament nou o teniu previst allotjar només uns quants amics per Minecraft, un servidor Minecraft gratuït pot ser una opció millor per a vosaltres. Els servidors gratuïts del servidor Minecraft ofereixen recursos mínims. La memòria RAM serà baixa, els connectors i les modificacions estaran restringits o no permesos, i el servei al client serà molt més lent perquè no hi haurà tanta gent disponible per solucionar problemes..

Aternos és probablement el millor amfitrió de servidors Minecraft gratuït. Existeix únicament per proporcionar allotjament de servidor gratuït als jugadors de Minecraft. Hi ha ranures per a vuit a 20 jugadors, és totalment personalitzable i, el més important, té protecció DDoS. Altres funcions inclouen còpies de seguretat automàtiques, paqueteria mod i compatibilitat de complements i assistència al servei d’atenció al client que respon en 24 hores.

Quanta memòria RAM bona per a un servidor de Minecraft?

Per calcular la quantitat de RAM que necessiteu, heu de saber quantes persones espereu estar al vostre servidor i quants mods i plugins utilitzeu: calculeu uns 50 MB per persona i mod i plugin. Si teniu deu amics jugant i teniu deu modificacions i plugins, necessitareu almenys 1 GB de memòria RAM.

Quant costa allotjar un servidor Minecraft modificat?

Allotjar un servidor Minecraft modificat requereix RAM suficient per executar les modificacions. Quan mireu els llocs d’allotjament de servidors, si no tenen opcions de preus per a servidors modded, haureu de saber amb exactitud quantes modificacions teniu per poder calcular la quantitat de memòria RAM.

El lloc web de BisectHosting ha afegit banners per informar-vos quins dels seus plans de servidor són els millors per als servidors Minecraft no modificats.

Com puc crear un servidor Minecraft?

Si voleu crear un servidor Minecraft, en lloc de llogar-ne un, necessitareu uns coneixements tècnics i l’equip adequat.

El vostre equip necessitarà com a mínim:

 • Protecció DDoS (no voleu exposar els vostres jugadors a pirates informàtics i ciberdelinqüents)
 • CPU de 8 GHz (voleu que un processador de dos nuclis funcioni bé amb Minecraft, com més alta sigui la CPU, millor)
 • 6 GB de RAM (per executar tant el servidor com el joc)
 • Connexió de càrrega de 10 MB / s (ningú no jugarà al vostre servidor si els temps de retard són alts)

Nota: Minecraft es pot executar en un sol nucli, però si allotgeu un servidor, voldreu un processador de dos nuclis.

Trieu la vostra versió de Minecraft i descarregueu-la a l’ordinador del servidor. Penseu en utilitzar un equip dedicat per al servidor. La vainilla és la versió més fàcil per a principiants, però no permet extensions. Bukkit i Spigot també són adequats per a servidors host nous, amb uns coneixements tècnics i tots dos permeten complements.

Inicieu la sessió i afegiu el vostre servidor (mitjançant l’adreça IP del vostre ordinador) a la pantalla del multijugador. En aquest moment, haureu de configurar el servidor perquè pugueu afegir jugadors.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map