Digital Ocean: és un bon proveïdor d’allotjament i servidor? (Revisió 2020)

Revisió de DigitalOceanPàgina inicial de DigitalOcean


Portem un seguiment del nostre lloc de proves d’allotjament DigitalOcean des de principis del 2018.

Hem estat un client que paga DigitalOcean durant tot aquest temps, vigilant acuradament les mètriques vitals del sistema. Concretament els temps de càrrega, la resposta al servei al client i, el que és més important, el temps d’aturada i l’aturada.

Fins ara, els resultats són prometedors, aquí hi ha un repàs detallat de com es mesura amb altres persones.

DigitalOcean va llançar el seu primer servidor el 2011, una empresa nord-americana d’allotjament en núvol centrada en ajudar els desenvolupadors a llançar més aplicacions de manera més ràpida i senzilla.

El que va començar com una petita empresa start-up amb seu a Nova York ha crescut exponencialment, fins a arribar a una base de clients per més de mig milió de desenvolupadors..

L’objectiu final de DigitalOcean és utilitzar una unitat d’estat sòlid, o SSD, per crear una plataforma fàcil d’utilitzar que permetrà a la seva riquesa de clients transferir projectes cap a i des del núvol, augmentant la producció amb rapidesa i eficiència..

És prou bo que un dia sigui classificat com un dels nostres 10 millors serveis d’allotjament?

Anem a esbrinar!

Avantatges d’utilitzar Hosting DigitalOcean

1. Temps de durada fantàstic “mitjà” del 99,99%

El temps d’activitat mitjà del sector per a un servei d’allotjament en núvol és del 99,94%.

DigitalOcean bufa fora de l’aigua (punt previst) amb un enorme 99,99%.

Això vol dir que, d’abril de 2018 a març de 2019, DigitalOcean només tenia vuit interrupcions que tots junts equivalien a només 43 minuts.

Es tracta de Bluehost com el nostre servei d’allotjament d’allotjament més fiable fins a la data. No podem ignorar el sorprenent que és. La majoria dels deu primers serveis comprenen entre el 99,96% i el 99,98% de les hores de treball.

DigitalOcean estadístiques dels darrers 12 mesosDigitalOcean mitjana de vida activa 2018-2019 | Veure estadístiques

La mitjana de temps de funcionament dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del gener del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2018: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2018: 100%
 • Mitjana de temps d’octubre de 2018: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de setembre de 2018: 100%
 • Agència de mitjana mitjana d’agost de 2018: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol de 2018: 99,94%
 • Mig de temps mitjà de juny de 2018: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig de 2018: 100%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2018: 100%

Com podeu veure, a l’estiu es produeix un petit descens, amb el percentatge d’índex més baix registrat al juliol del 99,94%. Però el sistema rebota a l’agost, sense que es produeixin interrupcions al llarg de setembre, octubre, novembre o desembre.

És una millora en la direcció correcta. La fletxa està en constant marxa cap amunt, demostra que DigitalOcean es troba per sobre dels seus problemes.

2. Temps de càrrega ràpids

Uptime és l’estadística número u que cal vigilar en seleccionar un amfitrió web.

Al cap i a la fi, cada campana i xiulet del planeta no tindrà en compte una muntanya de mongetes si el vostre lloc web passa temps llargs fora de línia.

Entrar en un segon moment proper és la velocitat.

Els llocs web permanents també podrien ser “a la baixa”, per a tots els propòsits i fins. Els llocs més lents són gairebé inutilitzables. El trànsit no dubtarà a rebotar. Literalment. Una diferència de pocs segons us pot costar gairebé tres quartes parts del trànsit potencial de llocs web.

Sona boig? Malauradament, no ho és.

Una investigació de mercat afirma que els llocs web que no es poden carregar en cinc segons poden perdre més del 74% del trànsit de llocs mòbils.

Per contra, s’ha demostrat que el temps de càrrega disminuint augmenta el tràfic i les conversions de vendes en més del 74%. L’anomenem 74% vist-serrat. Quan s’inclina en una direcció, guanyes i, en l’altra, perdràs.

Aleshores, què significa això per al nostre amic DigitalOcean?

Coses bones. Coses realment bones.

DigitalOcean no és només ràpid … és el producte més ràpid que hem revisat mai. De debò, deixa els altres programes d’allotjament més importants que hem revisat.

La velocitat mitjana de càrrega de la indústria és de 890 ms.

Al seu ritme més ràpid, DigitalOcean es movia a una increïble velocitat de 218ms. Al seu ritme més lent, feia 496ms. Fins i tot quan es va situar al màxim, encara era gairebé un 50% més ràpid que la mitjana de la indústria.

Així, anem a fer un cop d’ull mes a mes per veure com ha actuat DigitalOcean:

DigitalOcean estadístiques detallades dels darrers 12 mesosDigitalOcean velocitat mitjana 2018-2019 | Veure estadístiques

Es tracta d’un allotjament ràpid, amb una velocitat mitjana general 357ms.

Els darrers mesos són comparativament alguns dels més ràpids que hem vist mai, cosa que fa que DigitalOcean sigui un competidor al primer lloc de la velocitat global del lloc. Actualment, la velocitat més ràpida pertany a A2 Hosting.

3. Ecosistema de producte amè per als desenvolupadors

DigitalOcean no és només un cavall d’un truc.

De fet, la seva suite de productes ofereix un munt de potencials per als desenvolupadors.

Quines són les diferents opcions que ofereix DigitalOcean? M’alegro que li preguntessis!

✅ Gotes

Droplets és una plataforma informàtica escalable que es pot personalitzar per satisfer totes les necessitats d’aplicació d’un negoci. També inclou emmagatzematge addicional, supervisió i seguretat avançada.

Gotes de DigitalOcean

Podeu triar entre gotetes estàndard o optimitzades i després personalitzar-les al contingut del vostre cor. Les gotetes permeten als devs saltar la instal·lació i la configuració que consumeixen temps per avançar cap al desplegament de codi.

✅ Espais

Mentre que Droplets serveix per al desplegament d’aplicacions, els espais són d’emmagatzematge d’objectes simples.

Estem parlant d’un sistema de seguretat que permet emmagatzemar i entregar dades a les aplicacions i als usuaris finals. Els espais funcionen sota un procés senzill, creant un emmagatzematge fiable amb una interfície d’interès i una API.

Espais DigitalOcean

Es poden utilitzar espais per emmagatzemar fitxers de seguretat, blocs web, anàlisi de dades i molt més.

El servei també es pot escalar, de manera que els vostres espais poden créixer amb la vostra empresa. A més, els espais poden combinar-se amb altres funcions de DigitalOcean o es poden utilitzar per si soles.

✅ Kubernetes

Kubernetes és un producte que ve llançat per DigitalOcean a finals del 2018.

No hi ha molta informació al respecte, però la companyia afirma al seu lloc web oficial que Kubernetes és “Dissenyada per a desenvolupadors i empreses que vulguin una manera senzilla de desplegar i gestionar la càrrega de treball dels contenidors al núvol”.

Actualment ofereixen accés precoç al producte, que inclou un clúster Kubernetes gratuït fins al setembre del 2018.

4. Preu personalitzable

Tot i que també la tenim sota els nostres inconvenients, creiem que és bastant impressionant que realment pugueu personalitzar tot el que pagueu: l’emmagatzematge del vostre lloc, l’ús de la CPU, l’ample de banda, la base de dades, la memòria, etc. És realment un gran avantatge si sou usuari avançat i ja coneix exactament el que necessita, quins són els teus objectius, el que no necessita, etc.

5. Còpies de seguretat diàries

DigitalOcean realitza còpies de seguretat diàriament i sempre podeu restaurar les dades fins a 7 dies abans. Tot i que DigitalOcean té un temps de funcionament superior, sempre serà millor que no ho sentis!

6. Bona seguretat

Les vostres dades i trànsit sempre estan protegits. És una cosa que molts altres amfitrions no recalquen gaire o ni tan sols ofereixen. DigitalOcean s’assegura que les vostres dades estiguin protegides de punta a punta. És un gran avantatge mantenir aquestes connexions i virus malintencionats fora del sistema del vostre lloc.

De manera predeterminada, DigitalOcean ha afegit xifratge als seus volums. Si voleu afegir una capa addicional de seguretat, com passa amb la majoria de les seves funcions, haureu de passar per un tutorial, seguiu els passos i coneixeu algunes codificacions per tenir èxit..

Contra d’utilitzar l’allotjament de DigitalOcean

1. Per a usuaris avançats (Argot + Complex)

La marca d’un producte realment fantàstic rau en la seva capacitat de resumir els seus serveis en termes de laïc.

Això és alguna cosa que les empreses tecnològiques, en particular, tenen molt de temps embolcallant els seus caps col·lectius.

Com a tal, la majoria de llocs i plataformes tecnològiques solen estar plens d’argot. Com en altres paraules, “paraules o expressions especials que utilitzen una professió o un grup determinat i són difícils d’entendre per a altres”.

Quan es mira productes de tecnologia com DigitalOcean, queda clar la temptació de recórrer a un llenguatge basat en l’argot. Es tracta de moltes dades tècniques: un expert en la matèria es veuria obligat a escriure-ho tal com el coneixen i no de com la pot entendre l’ésser humà mitjà.

Opcions d’escala de DigitalOcean

Això no suposa cap gran importància per als usuaris avançats i potents. Ho aconseguiran. Tot tindrà sentit.

Però per als principiants? De cap manera.

Es tracta d’un àmbit en què DigitalOcean falla de manera espectacular. La còpia del lloc s’omple amb termes tècnics i sigles sense cap explicació. Comercialitzen clarament el seu producte a desenvolupadors específicament.

Per tant, altres persones lluitaran per esbrinar com es pot desplaçar un lloc, llançar, mantenir o fins i tot fer créixer el seu lloc web.

En comparació, HostGator fa un treball increïble de simplificar l’idioma del seu lloc web en termes que una Jane o Joe poden comprendre de forma comprensiva. És un producte fàcil d’utilitzar tant per a principiants com per a usuaris avançats.

No és el cas de DigitalOcean.

2. Falta característiques bàsiques que proporcionen altres hosts per al consumidor

La majoria dels amfitrions web que hem revisat publicaran els mateixos “suports” com ara còpies de seguretat, possiblement un bon CDN i fins i tot un certificat SSL..

A diferència d’altres, perquè DigitalOcean atén a una multitud més avançada, no llançaran un munt de funcions bàsiques que molts altres host proporcionaran o curaran després de registrar-se..

Coses com:

 • Name Nom de domini gratuït amb allotjament
 • ❌ La capacitat fins i tot de comprar un nom de domini
 • ❌ Migracions de llocs gratuïts

Vull dir: poden ajudar-vos amb algunes coses d’aquestes coses. Però no hauríeu d’esperar gaires serveis de mà per a la inscripció.

El que realment ens porta al nostre següent punt:

3. Atenció al client limitat

La majoria de les empreses d’allotjament ofereixen alguna variació de suport 24 hores al dia 7.

No sempre pot ser molt bo, però almenys és una cosa.

Malauradament, DigitalOcean no té res semblant. Si el lloc web es queda enmig de la nit (que podria ser desastrós si es tracta de mercats a l’estranger), no hi haurà ningú amb qui hi parli. Heu d’anar al seu lloc web i obrir un bitllet d’assistència mitjançant el formulari en línia.

Atenció al client de DigitalOcean

Si tenim algun problema, ens agrada confiar en una empresa amb un xat de xat disponible per a què hi puguem conversar (o, com a mínim, una línia d’assistència).

Tot i que no passin les 24 hores, la capacitat de conversar amb un ésser humà real en temps real durant les hores laborals és millor que un formulari de contacte amb promeses vagues de “Ens tornarem a trobar en breu”.

A més, el formulari de contacte ni tan sols funcionava!

Vam intentar omplir-ho amb una pregunta sobre el seu producte Kubernetes, ja que el lloc web semblava una mica vagi sobre el que podria fer.

Ens ha rebut un missatge d’error.

Atenció al client de DigitalOcean que no respon

En conseqüència, vam haver de fer-les per correu electrònic directament, enviant la mateixa pregunta exacta i encara no hem rebut resposta, al cap d’un dia.

No només hauríeu de ser un usuari pot descriure el seu producte, sinó que aparentment, també heu de ser un per arreglar els vostres propis problemes.

4. CPanel complicat

Com ja s’ha esmentat, DigitalOcean definitivament no és per a principiants. Bàsicament, un cPanel és el que necessita per crear el teu lloc web avui dia (tret que estiguis en bones termes amb llenguatges de programació).

DigitalOcean cPanel

Per a DigitalOcean, per començar, haureu de configurar una gota que escolliu (servidors DigitalOcean). Aleshores, haureu d’instal·lar el cPanel seguint una guia completa que impliqui la inserció de diverses ordres de codi (sí, heu de conèixer alguna codificació), registrar el vostre compte, instal·lar el fitxer d’execució, etc..

A més de totes les altres coses, haureu d’adquirir un dret a un tercer per fer servir el cPanel. Si voleu cercar, es tracta d’un pagament mensual de 20 o 15 dòlars.

Si no teniu experiència amb la codificació i com podeu ser tu mateix desenvolupador, us suggerim, que contracteu un desenvolupador (un de bo) o que eviteu DigitalOcean i trobeu solucions més adequades a les vostres necessitats i habilitats..

La usabilitat del cPanel és relativament intuïtiva, però de nou, hi ha una corba d’aprenentatge i definitivament no és per als principiants.

5. El preu és car (comparativament)

Hi ha una vella dita que obté el que paga. Aquesta dita s’utilitza normalment per parlar d’articles barats que realment no funcionen. Aquí passa tot el contrari.

DigitalOcean és un producte altament funcional que costa bastant cèntim.

Primerament, mirem les gotetes:

Preu digital d'Ocean

Com podeu veure, tenim les gotetes estàndard a partir de 5 dòlars al mes. Ara, això només ve amb 1 GB de memòria. Els preus pugen a partir d’aquí, augmentant i augmenten fins que pagueu 80 dòlars al mes per obtenir més serveis de gamma alta.

Quan ens fixem en les gotetes optimitzades per a la CPU, aquestes comencen a partir de 20 dòlars i arriben fins a un costós $ 920 al mes..

A la vista dels preus d’emmagatzematge, no és gaire millor.

Preu d'emmagatzematge de DigitalOcean

Els espais, que comencen amb 250 GB d’emmagatzematge, comencen a partir de 5 dòlars mensuals, que, juntament amb el primer nivell de gotes estàndard, arribarien a 10 dòlars al mes.

Compten amb altres serveis addicionals. Cadascun d’ells us costarà un bon cèntim.

Aquests són alguns preus forts, sobretot quan considereu que molts dels nostres serveis més valorats van per un import mínim de 3 dòlars mensuals o menys.

Tot i això, és important recordar que amb DigitalOcean obteniu una velocitat i un rendiment inigualables. És certament una cosa que cal considerar.

Aquí no pagueu només l’allotjament bàsic o l’ample de banda bàsic. Si necessiteu això, probablement sigui un excés.

Només si teniu un lloc d’alt trànsit (o alguns d’ells), això us agradaria. I necessita.

6. Els preus també són complicats

Un cop hàgiu entrat als plans de preus, us deixareu marejar de totes les opcions i possibilitats que podeu utilitzar i actualitzar. Hi ha diferents categories d’ample de banda, d’espai, servidors (diferents velocitats), CPU, opcions de seguretat, etc..

En poques paraules, amb DigitalOcean hi ha moltes maneres de fer que la vostra quota mensual sigui realment econòmica. La majoria dels altres proveïdors ofereixen 2-5 plans diferents que us ofereixen una bona visió general del que obteniu. Amb DigitalOcean podeu personalitzar tot vosaltres mateixos. Pot ser una bona cosa, però tret que siguis un usuari avançat (com s’ha esmentat anteriorment), és més aviat complicat i requereix temps. A més, tal com s’ha dit a l’apartat anterior, els preus són força més baixos en comparació amb altres proveïdors.

Recomanem DigitalOcean?

Sí …

Sempre que siguis desenvolupador.

Si només és una persona mitjana que vol llançar presència web, hi ha molts productes més fàcils d’utilitzar, que et costaran molt menys.

A algú que coneix el seu camí al voltant del món de la tecnologia, sembla que no hi ha producte més ràpid o més rendible que DigitalOcean.

El problema i el preu d’assistència al client no són fàcils d’empassar.

Si el temps de funcionament i la velocitat són els factors més importants per a vostè, DigitalOcean és una de les millors opcions del mercat.

Teniu alguna experiència positiva o negativa amb el servei d’allotjament de DigitalOcean? Si ho fa, deixa un examen transparent i honest!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map