Com migrar WordPress.com a WordPress.org

com migrar wordpress.com a wordpress.orgSi bé WordPress.com és una de les millors plataformes perquè els principiants comencin a fer blocs i a crear el seu propi espai en línia, també inclou diverses limitacions. WordPress.com us permet crear un compte de forma gratuïta, però el que vol dir que aquesta assequibilitat és que és molt més limitat quant a la personalització i el control del vostre lloc web en comparació amb WordPress.org.


Per exemple, els llocs de WordPress.com tenen capacitats limitades per obtenir ingressos del contingut, no podeu instal·lar diversos complements per a l’optimització de SEO, comerç electrònic i molt més, i no podeu utilitzar anuncis de tercers amb el vostre trànsit. A més, teniu molt menys control sobre els recursos del servidor i la seguretat que ofereix el vostre lloc web amb un bloc de WordPress.com.

Els blocs de WordPress.org són molt més potents, tant pel que fa a l’espai del servidor com en les opcions de personalització. Això passa perquè els llocs web de WordPress.org o funcionen amb un compte d’allotjament de WordPress (és a dir, que us registreu a un bon allotjament dedicat al vostre lloc) i venen amb un nom de domini real. Dit d’una altra manera, és assegurar una mica d’immobles a Internet en lloc de llogar una cosa barata.

En aquesta guia, expliquarem com migrar des de WordPress.com a WordPress.org i explicarem detalladament cada pas. Comencem.

Canviar de WordPress.com a WordPress.org

Canviar de WordPress.com a WordPress.org no és gaire difícil ni complicat, sobretot perquè la mateixa plataforma WordPress us ofereix la majoria o totes les eines que necessiteu per completar el procés. Tanmateix, hi ha alguns passos que haureu de realitzar pel vostre compte sense l’ajuda de la plataforma WordPress, com ara garantir serveis d’allotjament web i decidir un domini.

Anem a aprofundir en WordPress.com i WordPress.org i examinem com són plataformes diferents entre si.

Què ofereix WordPress.com

Tot i que comparteixen el mateix nom, WordPress.com no és tan popular ni tan eficaç com WordPress.org. Tot i això, WordPress.com encara va ser creat per un dels cofundadors de WordPress: Matt Mullenweg. Això només contribueix a la confusió per a principiants i fa que molta gent cregui que WordPress.com ofereix l’extensió de les funcions i la usabilitat totals de la marca..

WordPress.com està dividit en cinc plans, que van des de gratuït fins a VIP. Aquests plans tenen diferents rangs de preus, amb cada rang de preus corresponent a una subscripció diferent i funcions addicionals o opcions de personalització. Els costos de la subscripció oscil·len entre 48 dòlars anuals per al pla personal fins a 5.000 dòlars o més al mes per VIP a causa de la tecnologia dedicada a allotjament en núvol que inclou el pla..

Tot i això, la majoria d’usuaris i la possibilitat d’iniciar o seguir amb el pla gratuït de WordPress.com. No només és increïblement fàcil de configurar, sinó que permet experimentar sense arriscar la cartera. Fins i tot sense subscripció, WordPress.com us ofereix espai d’emmagatzematge de 3 GB i actualitzacions i còpies de seguretat automàtiques a la plataforma i al vostre lloc web. Les còpies de seguretat són excel·lents, ja que eviten haver de reconstruir el lloc des de zero en cas de fallada.

Dit això, WordPress.com té limitacions severes que fan que WordPress.org sigui una opció més atractiva per a propietaris o blocaires seriosos d’empreses d’Internet.

El pla gratuït inclou anuncis

Per principiants, tots els llocs web gratuïts de WordPress.com inclouen anuncis. No feu diners amb aquests anuncis als visitants que no tingueu l’opció no per veure’ls. Per a blocs temàtics o de contingut dissenyats per a una base de visitants determinada, això pot desactivar els lectors, sobretot, els anuncis coincideixen amb el contingut. Si voleu eliminar aquests anuncis generals, heu d’actualitzar a un pla de pagament.

A més, no podeu vendre cap dels vostres anuncis, és a dir, que les vostres opcions de monetització són limitades. Per descomptat, si teniu un lloc web amb gran trànsit en primer lloc, probablement voldreu actualitzar-lo prèviament, però és encara un inconvenient important.

Com s’ha esmentat anteriorment, tampoc podeu penjar cap complement. Els complements són fonamentalment complements que funcionen amb la plataforma WordPress i que afegeixen funcions o funcions de seguretat útils. Els usuaris del pla gratuït de WordPress.com aconsegueixen diverses funcions “Jetpack” incloses en els controls del seu lloc web, tot i que aquestes són limitades en comparació amb les opcions de pagament.

Els llocs web gratuïts de WordPress.com també són extremadament importants limitat pel que fa a tema i aspecte. Molts usuaris de WordPress.com consulten la gran quantitat de temes disponibles a la plataforma WordPress, només per adonar-se que es troben bloquejats fora de la majoria d’ells, tret que paguin el primer nivell de subscripció..

Finalment, els usuaris de WordPress.com del pla Gratuït no tenen cap eina de Google Analytics ni una capacitat de seguiment d’estadístiques. Tot plegat, l’opció Gratuït de WordPress.com realment només és bo com a plataforma de blogs per aficions inicials; no podeu fer res més amb les eines disponibles.

Què ha d’oferir WordPress.org

logotip de wordpress.comWordPress.org és la plataforma que utilitzen els propietaris d’empreses en línia en blocaires seriosos d’arreu del món. També inclou un pla gratuït, encara que heu de pagar un nom de domini i un allotjament web (sovint s’inclou amb el segon). WordPress.org com a plataforma també és de codi obert, per la qual cosa és bona confiança per bona part de la comunitat en línia.

El principal atractiu de WordPress.org és control complet que li dóna sobre el vostre lloc web. És una de les plataformes de llocs web més fàcils d’utilitzar mai, que forma part del que atrau tanta gent al primer lloc. Permet aprofitar la difusió dels temes de WordPress en eines de personalització per crear-vos realment un lloc web únic per als vostres visitants o negocis en línia..

Opcions de personalització meravelloses

També podeu afegir complements o aplicacions de WordPress al vostre lloc web. Aquests us permeten configurar botigues de comerç electrònic, una millor seguretat per als vostres visitants, eines multimèdia o pàgines de visualització de fotografies i molt més. Sobretot, haureu de descarregar els complements de còpia de seguretat de WordPress si voleu mantenir la integritat i l’historial del vostre lloc web en lloc de confiar en còpies de seguretat automàtiques, que les opcions de WordPress.com ofereixen de forma gratuïta.

Es pot, essencialment crea qualsevol lloc web que puguis imaginar utilitzar la plataforma WordPress.org gràcies a les seves opcions de personalització.

Us dóna molt més control

Però l’altra gran atracció per WordPress.org són les seves opcions de monetització i el seu potencial. Si voleu guanyar diners amb el vostre negoci o lloc web en línia, bàsicament heu d’aconseguir un lloc de WordPress.org. No només podeu publicar els vostres propis anuncis sense haver de compartir els ingressos amb WordPress, sinó també teniu control sobre les dades i les eines de seguiment de Google Analytics que els llocs web de WordPress.com exclamen infamadament.

Això us permet adaptar campanyes de màrqueting, esbrinar quins anuncis tenen més èxit amb la vostra base d’usuaris i determinar quin contingut condueix millor el trànsit per, a la vegada, generar els vostres beneficis..

Encara millor, els llocs web de WordPress.org permeten crear opcions d’adhesió i vendre aquelles per a contingut, determinats tipus de suports i molt més. La creació d’un negoci en línia es fa més que possible a causa d’aquestes eines i és accessible per una sola persona amb prou impuls i amb una visió creativa..

Els únics desavantatges reals són els que tenen control total. Per exemple, sou responsables de l’actualització del vostre lloc web, tant en general com per raons de seguretat. A més, haureu de pagar pels allotjaments del servidor que es faran costosos a mesura que el trànsit augmenti i les necessitats del vostre servidor augmentin en conseqüència.

Tot i així, la gran majoria dels individus consideren que els llocs web de WordPress.org són molt superiors a l’alternativa. És la millor opció si us preocupa ser gravat i mantenir el vostre propi espai en línia.

Obtenir el vostre propi amfitrió

El primer pas per migrar el vostre lloc de WordPress a WordPress.org implica comprar allotjament web de WordPress. Trobar una empresa d’allotjament web WordPress és bastant fàcil: només cal que Google tingui la mateixa consulta i hauríeu de tenir molts resultats en un instant. Però determinar la millor opció d’allotjament web de WordPress és una mica més complicat.

Què buscar

Per principiants, voldreu una empresa amb una escalabilitat excel·lent quant als recursos del servidor. Aquests recursos són coses com l’emmagatzematge (mesurat en gigabytes) i l’amplada de banda, que solen ser “il·limitats” (tot i que realistes limitades si el vostre lloc creix de sobte). L’escalabilitat és important, ja que us permetrà gestionar més visitants mensuals i beneficiar-vos plenament de les pujades de trànsit sobtades en lloc d’haver de remenar i actualitzar la vostra subscripció d’allotjament de forma precipitada..

seguretat de wordpressA continuació, intenteu trobar un allotjament web de WordPress empresa que ofereix una bona seguretat. La seguretat per al vostre lloc web de WordPress.org és realment crítica, particularment en l’època de la RDA i altres regulacions d’internet. En poques paraules, els visitants dels llocs web volen saber que les seves dades són segures.

Això pot comportar la certificació SSL, que estableix una línia de base de seguretat per al vostre lloc i proporciona tranquil·litat als visitants. És necessari si voleu executar qualsevol botiga en línia de qualsevol tipus. La certificació SSL sol costar una quota mensual, però alguns serveis de hosting web de WordPress inclouen la certificació SSL com a avantatge. Busqueu-les si voleu el màxim valor per diners.

Algunes empreses d’allotjament web de WordPress també inclouen còpies de seguretat com una de les seves característiques. Aquests són uns avantatges addicionals excel·lents. Els sistemes de protecció DDoS i altres mesures antivíriques també són excel·lents.

Després de la seguretat, investigueu què ofereix una empresa d’allotjament web de WordPress en termes d’atenció al client. Una bona empresa d’allotjament hauria de tenir diverses maneres d’arribar als seus equips d’atenció al client, inclòs l’assistència telefònica o de xat web.

Tipus d’allotjament

Finalment, considereu la opció tipus de WordPress que ofereix una empresa que ofereix una empresa. La gran majoria de les ofertes de subscripció seran compartides d’allotjament web, cosa que significa que compartireu espai d’allotjament web des d’una col·lecció de servidors amb altres “lloguers”. Normalment funciona bé per a llocs web de mida petita a mitjana.

hosting de wordpressPerò és possible que vulgueu una empresa d’allotjament web que ofereix un allotjament dedicat a WordPress de primera qualitat. Això vol dir que obteniu espai complet al servidor i que mai no haureu de compartir els recursos del servidor amb ningú més. Naturalment, aquestes opcions d’allotjament són una mica cares en comparació amb les subscripcions compartides, però potser val la pena si espereu que el vostre lloc web creixi exponencialment.

O podríeu investigar Allotjament de WordPress al núvol. Aquesta és més recent que les altres dues opcions i us permet emmagatzemar les dades del servidor al núvol. L’emmagatzematge en núvol de qualitat augmenta ràpidament en popularitat gràcies a la seva velocitat augmentada, millor seguretat i facilitat d’ús. Aquests plans poden variar o costar en funció del proveïdor.

Parlant d’això, no oblideu considerar el preu abans de finalitzar una elecció d’allotjament. No oblideu afegir el cost mensual dels vostres plans d’allotjament amb el pla de WordPress.org amb el qual fareu càrrec del vostre pressupost mensual total.

Transferència del registre de domini

Quan configureu un lloc de WordPress.org, podeu transferir un nom de domini existent a la base de dades de WordPress.org o podeu començar amb un nou nom de domini si no esteu particularment adjunt al que actualment té el lloc de WordPress.com..

Si trieu un nom de domini nou, podeu intentar anar amb el nom principal del vostre lloc web, tot i que això no pot funcionar depenent de la convencionalitat del nom. El nom de domini no necessàriament ha de relacionar-se amb el lloc web principal; només heu d’escollir alguna cosa que recordeu i que serà fàcil d’identificar.

Per transferir el vostre domini des de WordPress.com a un altre amfitrió, primer podeu iniciar la sessió al vostre compte de WordPress.com i després gestionar el domini des de la pestanya Gestió del domini. Seleccioneu el lloc web que voleu transferir i us portarà a una pàgina que enumeri la seva informació i diverses opcions.

A Botó de transferència de domini hauria d’estar disponible, la qual cosa us portarà a una pantalla que us permeti transferir a un altre registre o usuari de domini, o fins i tot a un altre lloc. Obviament, seleccioneu una transferència a una altra opció de registre. És possible que hàgiu de desbloquejar el vostre domini i suprimir qualsevol protecció de privadesa. Feu-ho quan se us demani amb Configuració d’actualització i Continuar.

Això us proporcionarà un codi de transferència de correu electrònic que podreu proporcionar a la interfície de WordPress.com.

Després de tot això, dirigiu-vos al nou lloc web a WordPress.org i reclameu el nom de domini.

Migració de llocs web existents

En alguns casos, i en funció del servei d’allotjament web que trieu, transferir el vostre lloc WordPress.com a WordPress.org serà gratuït. En altres casos, pot costar una petita quota; assegureu-vos de comprovar això abans de començar el procés de transferència.

Pas 1

àrea d’administració de wordpress

Per començar, cal exportar les vostres dades des de WordPress.com. Inicieu la sessió al vostre compte de WordPress.com i aneu al tauler de control i, a continuació, feu clic a l’enllaç d’administració de l’esquerra (anomenat Administrador del WP).

Dirigiu-vos a Eines, aleshores Exporta. Hauríeu de veure dues opcions: transferència gratuïta i guiada. L’opció gratuïta està bé per als nostres propòsits, ja que disposeu d’aquesta guia!

La següent pantalla us demanarà quines dades voleu exportar al vostre lloc nou; en la majoria dels casos, esperem que voleu transferir tot el contingut, però també podeu transferir pàgines, publicacions, suports i altres continguts separats per les vistes de la categoria a.

com exposar wordpress.com

Si feu clic a través d’aquesta pantalla es descarregarà un fitxer XML al vostre ordinador, que inclou totes les dades que exportareu al nou lloc de WordPress.org.

Pas Segon

A continuació, és hora d’instal·lar WordPress al servidor d’allotjament web. Això ja es pot completar en funció del pla d’allotjament de WordPress que hagueu seleccionat prèviament; diversos ho fan automàticament com a bonus per a la seva subscripció. De qualsevol manera, només té uns clics.

Tercer Pas

Aleshores, podeu iniciar la sessió a l’àrea d’administració del vostre lloc web de WordPress tal com ho vau fer abans, però aquesta vegada a través del servidor del proveïdor d’allotjament. Anar a Eines, aleshores Importa i cerqueu el botó marcat Instal · lar ara a sota de l’opció WordPress. S’executa una eina automàtica d’importació de WordPress; tot el que heu de fer és fer clic al botó “executar importador” un cop que el vegi aparèixer.

com importar wordpress

La pantalla us demanarà que carregueu el fitxer XML que heu baixat abans. Carregueu-ho des de qualsevol lloc on el deseu (l’escriptori és un lloc fàcil de recordar).

L’importador us oferirà l’opció d’assignar el contingut al vostre perfil d’usuari actual o us permetrà crear un nou perfil d’usuari, així com l’opció d’importar els vostres fitxers adjunts antics. Recomanem fer clic en aquest quadre per mantenir els fitxers d’imatges associats a les publicacions o pàgines adequades.

Quatre pas

Ara només heu de fer clic a Presentar botó i WordPress migrarà automàticament el vostre lloc antic a la nova plataforma WordPress.org. Tingueu en compte que els llocs web més grans amb més dades trigaran a migrar completament mentre que els llocs web més petits es podran fer en uns minuts.

Després d’haver finalitzat la importació, encara és una bona idea passar pel vostre lloc web i assegurar-vos que tot sembli com fins ara. Les imatges i altres suports poden ser una mica delicats durant el procés de migració, de manera que potser haureu de confondre’s amb les coses aquí i allà per tornar-ho tot tal com estava.

Redirecció de trànsit

Un altre consell: si teniu un seguiment fidel amb el vostre lloc de WordPress.com, potser val la pena pagar una quota de 13 dòlars anuals a WordPress per redirigir el trànsit antic del vostre lloc WordPress.com a la vostra nova ubicació WordPress.org. Això us pot ajudar a mantenir el vostre lloc als rànquings de cerca de Google i us ajudarà a mantenir el trànsit fins als nivells anteriors sense haver de crear un públic nou des de zero o amb un ritme més lent. Això es pot assolir amb la visió Pàgina de redirecció de llocs de WordPress.com, que també gestiona qualsevol pagament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector