Com comprar un nom de domini – Guia senzilla (2020)

Felicitats per configurar el vostre nou negoci en línia. ������


Posar en marxa un nou negoci pot ser emocionant (i desconcertant), però caldrà abordar algunes coses abans que comenci la diversió …

En primer lloc, el vostre nou negoci en línia necessitarà un bon funcionament nom de domini.

És difícil exagerar la importància d’un nom de domini … literalment pot crear o trencar el vostre negoci (ja que una startup amb seu a Toronto es va assabentar del camí difícil).

Un nom de domini per al vostre lloc web és important també per a la vostra audiència i motors de cerca. Per tant, és crucial triar un nom de domini que reflecteixi la vostra marca, és memorable i que es mantindrà al llarg dels anys d’ara.

Si us pregunteu com comprar un nom de domini de manera ràpida i econòmica, us trobareu al lloc adequat. És un procés senzill, indolor i senzill si coneixeu els millors registres de domini per triar-los i com utilitzar-los.

Preparat per obtenir el vostre nou nom de domini? Impressionant, doncs, comencem.

�� GUARDAR: Abans de comprar un domini …

1. Feu la vostra pròpia investigació (DYOR)

Abans de començar a cercar un nom de domini, feu sempre una mica de tasca amb antelació.

Al “fer els deures” volem dir que cal tenir una idea exhaustiva del que realment volen els vostres lectors i / o clients. També ho heu de fer estudia el teu nínxol per comprendre les paraules clau i els termes de cerca populars que utilitza el vostre públic objectiu.

Consulteu els llocs web d’empreses similars i comproveu els noms de domini dels vostres competidors. Navegueu per esbrinar quan es va vendre per última vegada un nom de domini particular i qui són o eren els proveïdors d’allotjament web. Els millors amfitrions i registradors web canadencs tracten bé els seus clients (i els dominis dels seus clients) i eviten pràctiques “ombrívoles” habituals entre els allotjaments web de pressupost de baixa qualitat en determinats països.

2. Dominis fàcils d’escriure i recordar

Mantenir-lo senzill i fàcil. Recordeu sempre que trieu un nom de domini que pugui escriure fàcilment pel públic. No seguiu les modes i les tendències del dia i no trieu un nom de domini que sigui senzill.

El millor és evitar les grafies estranyes i altres personatges també. Les grafies que confonen el públic poden publicar-les a pàgines equivocades i, fins i tot, podeu perdre clients. Un nom breu que parla de la vostra empresa i és fàcil de difondre per boca a boca és, de fet, el més adequat.

3. Aneu amb .com

Saps un enorme 48% dels noms de domini té l’extensió .com?

Sí, no deixa de ser la millor extensió que pot tenir el vostre nom de domini al 2020 i més enllà. No només és més fàcil de recordar, sinó que tothom els coneix.

En cas que es faci l’extensió .com, podeu anar amb altres TLD populars com “.net”, “.org”, etc. Brainstorm algunes extensions pel vostre compte. (Però recomanem evitar extensions estranyes com .pizza.)

4. Aneu amb compte amb les taxes ocultes

El preu té un paper important mentre decideix comprar el nom de domini. El mercat està ple de registradors de dominis que intentaran atraure a comprar-los. Però la clau és estar vigilant i no enganyar-se a comprar-ne un que sembli barat, però té tones de taxes ocultes i trastorns cars (mirant-te, GoDaddy).

Alguns registradors poden vendre un nom de domini a un preu barat en nom d’ofertes promocionals. Tanmateix, caldrà afegir molts costos a nom de les taxes de renovació, les taxes per contractes, els rebots costosos i molt més. Per tant, abans de prendre alguna decisió, feu la vostra investigació bé.

5. Busca la transparència

Recordeu sempre anar amb els registradors que mantinguin un nivell òptim de transparència en el seu negoci. Heu de conèixer tots els preus, serveis i altres detalls importants per endavant.

Per exemple, heu d’estar al corrent de les despeses de renovació, les taxes de transferència i l’import de la cancel·lació. Si algun registrador es nega a compartir aspectes tan importants, alguna cosa no té raó sobre ell. El millor és no pactar amb ell.

6. Trieu un nom de marca

El branding és un dels paràmetres més importants per a l’èxit de qualsevol empresa. El fet de tenir un nom de domini de marca per a la vostra empresa li dóna una identificació única. Què es? I per què es requereix?

Un nom de domini marca no té significat específic. És únic i es pot pronunciar i memoritzar fàcilment. Per exemple, Google no és una paraula i no té sentit, però és tan famós i fàcil de recordar. Si no esteu segur de triar un nom de domini de marca, mireu cap d’aquests generadors de noms de domini: us ajudarà molt a triar un nom per al vostre lloc web (i molt divertit d’utilitzar també).

7. Assegureu-vos que el nom no es marca i no utilitza marca comercial

Cap de nosaltres volem acabar amb una demanda judicial al començament del negoci. Mentre seleccioneu el nom de domini, assegureu-vos que no es marca comercialment. També heu de consultar els llocs de xarxes socials per veure si el nom que heu triat ja s’està utilitzant.

Fer servir el mateix nom al vostre domini i xarxes socials és una cosa ideal. Ajudarà el públic a familiaritzar-se amb el nom i a trobar-lo a la xarxa.

8. Protegeix la teva privadesa

La privadesa és la major preocupació a l’hora de comprar un nom de domini. Al comprar un nom de domini busqueu registradors que us ofereixin protecció sense cap cost ni a un preu mínim. Com que els noms de domini són registres públics als directoris WHOIS i RDAP, el millor és mantenir la vostra informació personal privada.

Vostè depèn de vosaltres per triar la propietat i les dades de contacte privades. Estigueu alerta i no deixeu trampes als registradors que cobren quantitats primeres per protegir la vostra privadesa. Per a la protecció de la privadesa, no busqueu més enllà de Namecheap; ofereixen de manera predeterminada protecció de privadesa WHOIS de manera predeterminada. Gràcies a Namecheap per ser “ciutadans model” de la indústria registradora a l’hora de protegir la informació dels seus clients.

9. Penseu a llarg termini

Totes les decisions preses per a la vostra empresa, siguin petites o grans, han de ser de perspectiva a llarg termini. De la mateixa manera, el vostre nom de domini és la vostra inversió i hauria de ser una cosa a llarg termini.

No aneu amb un nom que haureu de canviar o desballestar en un futur proper. En lloc d’ells, trieu un nom que pugui representar la vostra empresa i marca durant els propers anys. Tingueu en compte el vostre nínxol i escolliu un nom que definirà els vostres serveis empresarials encara que decidiu ampliar-lo en un futur proper.

Importància del nom de domini:

  • Crea la vostra marca: Els noms de domini ajuden a augmentar el coneixement del vostre negoci i de la vostra marca. Un nom de domini perfecte facilita que el públic conegui els vostres serveis. El poder del boca a boca ajudarà a difondre la consciència sobre la vostra marca entre les masses.
  • Un nom de domini afegeix credibilitat a la vostra empresa: Un nom de domini deixa una bona impressió en el públic. Un nom de domini generarà la confiança del vostre públic objectiu en la vostra empresa i serveis. La vostra empresa apareixerà més professional i de confiança. Si no esteu disposats a gastar aquest cèntim addicional per registrar un nom de domini, per què el públic confia en els vostres productes i serveis?
  • Atreu els negocis de passeig – Escriure un nom de domini que coincideixi amb la naturalesa del vostre negoci pot atraure molts negocis integrats en línia. Per exemple, si es tracta de productes de bellesa un nom de domini com lookbeautiful.com cridarà immediatament l’atenció d’aquells que cerquen productes de bellesa..
  • Establiu el vostre negoci com a expert en tecnologia – En una era de la revolució digital, tenir un nom de domini establirà el vostre negoci com a futur. Construirà la vostra reputació com a marca tecnològica. Les persones confien en les empreses que tenen presència en línia més que les que no tenen presència en línia.
  • Rànquing de motors de cerca: Un lloc web ben desenvolupat amb contingut de qualitat i un bon nom de domini augmentarà el rànquing del motor de cerca. El vostre nom de domini serà més recognoscible en motors de cerca com Google. Això, al seu torn, augmentarà la vostra base de clients i us portarà més negocis.

Com comprar un nom de domini (passos exactes)

Ara que ja sabeu triar un nom de domini, anem a través dels passos relacionats amb la compra d’un nom de domini.

Un cop heu triat un nom de domini, heu de comprar-lo per a la vostra empresa. A continuació, us detallem com fer-ho:

1. Trieu un nom de domini

Trieu el nom que vulgueu tenir la vostra empresa. Hauria de definir adequadament els vostres serveis i, si és possible, ser memorable i una mica enganxós.

generador de noms de domini nameboy

Utilitzeu un generador de noms de domini com Nameboy per ajudar-vos a trobar un bon nom per al vostre domini.

2. Cerqueu un registre del domini

El primer pas és trobar un registre per registrar el vostre nom de domini. Com s’ha esmentat, suggereixo Namecheap.

cerca namecheap

3. Disponibilitat del domini

Un cop escolliu un nom, heu de comprovar si està disponible. Aposta per una extensió de TLD coneguda i de confiança com .com, .net o .org.

comprova disponibilitat

Tingueu en compte que és possible que el domini amb l’extensió desitjada no estigui disponible.

Si és el cas, apunteu per l’extensió disponible “següent millor”. Un cop n’heu trobat, només cal que pagueu el domini i completeu la transacció.

4. Registre de dominis

Un cop efectuat el pagament, haurà de completar el registre.

registre de domini

Ompliu tota la informació de contacte necessària segons el seu registre. Recordeu que si teniu privadesa WHOIS, la vostra informació personal romandrà privada. .

5. Verificació

L’últim i l’últim pas per comprar un nom de domini és verificar els detalls de propietat que heu proporcionat. Un cop verificat, ja heu definit.

Felicitats!

La vostra empresa en línia ara té un nom de domini brillant.

Llest per comprar el vostre domini?

Per completar les coses, els noms de domini tenen un paper crucial en la representació, creació i promoció del vostre negoci a Internet.

Un nom de domini dóna un identitat al vostre negoci i us ajuda a recórrer un llarg camí.

Més enllà de la marca, un bon nom de domini hauria d’ajudar la vostra empresa a generar trànsit al vostre lloc web i atraure clients.

Esperem que aquest article us ajudi a seleccionar – i comprar – el nom de domini més adequat per al vostre negoci.

Si us confongueu a l’hora de seleccionar un nom de domini per a la vostra empresa o si teniu preguntes sobre diferents registradors, només envieu-nos un missatge a la nostra pàgina de contacte i us dirigirem pel procés pas a pas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector