Com accelerar el lloc web de WordPress (sense canviar d’allotjament web)

Quins són els avantatges d’augmentar un lloc web?

Com a propietari d’un lloc web, no s’ha de menystenir l’impacte de la velocitat del vostre lloc web en el trànsit, les conversions i els ingressos. La velocitat també és molt important a l’hora de navegar per internet a través de dispositius mòbils. Per exemple, la investigació de Google demostra que el 53% dels visitants de llocs mòbils deixen una pàgina que triga més de tres segons a carregar-se.


S’han publicat molts altres estudis sobre l’impacte de la velocitat del lloc web. Per exemple, un estudi del 2017 va comprovar que un retard d’un segon en la càrrega del lloc pot reduir les visualitzacions de les pàgines en un 11%, disminueix el 16% de la satisfacció del client i menja el 7% de la cobejada taxa de conversió..

També és important tenir en compte això Google ara utilitza la velocitat del lloc web com a factor de rànquing.

En poques paraules, tenir un lloc web lent tindrà un efecte negatiu sobre el següent:

 • Visualització de trànsit i pàgines
 • Conversions
 • Vendes
 • Imatge de marca i percepció en la ment dels vostres visitants

Com que el nostre objectiu és que hostingfacts.com sigui el principal recurs per crear llocs web amb èxit, hem decidit preparar una guia sobre com augmentar la velocitat del vostre lloc web.. A continuació, es mostren 21 maneres d’augmentar la velocitat del vostre lloc web:

Aprendràs:

ACTUALITZACIÓ: Abans de començar a optimitzar el vostre lloc web per carregar-lo més ràpid, heu de tenir en compte dues coses:

Primer, aneu a comprovar el vostre temps de càrrega actual al lloc web mitjançant Pingdom o Google PageSpeed ​​Insights. Això us ajuda a comparar els canvis de velocitat un cop heu ajustat el vostre lloc.HostingFacts velocitat del pingdom

Informació de la pàgina de HostingFacts

En segon lloc, assegureu-vos que feu una còpia de seguretat del vostre lloc, ja que alguns dels mètodes requereixen modificar i editar fitxers que puguin desordenar el vostre lloc. Aquí es mostra com fer una còpia de seguretat de la pàgina web de WordPress i aquí com es pot fer una còpia de seguretat de qualsevol altre …

A punt? Comencem amb el pas 1:

1. Elimineu els complements i complements innecessaris

Els complements i complements no necessaris poden reduir la velocitat del vostre lloc web en molts casos, i és especialment important prestar-los atenció si feu servir CMS de blogs com WordPress, Joomla o Drupal..

Un bon estudi de casos sobre els impactes que poden tenir els plugins en la velocitat d’un lloc web revela com ha estat capaç d’agafar la velocitat del lloc web de 4,23 segons a 1,33 segons. Tot analitzant el lloc web, es va comprovar que els plugins contribuïen a incrementar el 86% del temps de càrrega del lloc web

És molt important tenir en compte que no es tracta només del nombre de connectors instal·lats al vostre lloc web, sinó de la qualitat; un lloc web amb 50 plugins pot carregar-se molt més ràpidament que un lloc web amb 10 plugins si el lloc web amb menys plugins té plugins complicats; generalment, voleu evitar plugins que carreguen molts scripts i estils, plugins que realitzen moltes sol·licituds remotes i plugins que afegeixen consultes addicionals de bases de dades a totes les pàgines del vostre lloc web..

De fet, els complements ajuden a millorar la funcionalitat del vostre lloc web, però també és important utilitzar un complement si només esteu convençuts que és absolutament necessari.

Si sou un usuari de WordPress, potser voldreu instal·lar la P3 (Perfil de rendiment dels connectors);

Rendiment P3

Aquest complement explorarà tots els vostres complements de WordPress per trobar els colls d’ampolla i us proporcionarà un informe perquè pugueu veure com afecta cada rendiment del vostre lloc web..

2. Limiteu o elimineu significativament els botons de compartició social del vostre lloc web

Si creieu que necessiteu tenir 100 botons de compartició social al vostre lloc web, penseu de nou; és difícil assenyalar investigacions que estableixen un impuls massiu en el trànsit de llocs web a causa de tenir botons de compartició social (si hi ha, massa botons de compartició social confonen els lectors), però la investigació demostra que un lloc web lent permet reduir el trànsit..

La majoria de botons de compartició social utilitzen JavaScript i això pot resultar molt problemàtic quan es tracta de rendiment; hi ha hagut casos repetits de Facebook, o d’alguns altres llocs de mitjans de comunicació social, que tenen un impacte significatiu en la velocitat del lloc web de persones que han instal·lat els seus botons de compartir.

La solució és limitar / eliminar els botons de compartició social o configurar-los perquè es carreguin de manera asincrònica de manera que una interrupció d’un lloc web de xarxes socials determinat no alenteixi el vostre lloc web..

botons de compartició social

3. Codi de càrrega d’Analytics i Xarxes d’anuncis de manera asíncrona

Els codis de seguiment d’Analytics i els codis de xarxes d’anuncis també poden impedir significativament la velocitat del vostre lloc web, especialment si el servidor remot és lent o minvat; podeu prevenir aquest problema fàcilment configurant tots els vostres codis de seguiment perquè utilitzin un lliurament asíncron; d’aquesta manera, la interrupció o el retard del servidor amb la vostra xarxa d’anuncis o el servei d’analítica no retardarà el vostre lloc web.

4. Habilita caducacions de capçaleres

Hi ha diversos factors que influeixen en la velocitat d’un lloc web, però el temps de resposta del servidor contribueix molt a la velocitat del lloc; com més sol·licituds es facin al vostre servidor, més lent trigarà a carregar el vostre lloc web.

Caduca Les capçaleres indiquen al navegador del vostre visitant quan demana determinats fitxers del servidor contra la memòria cau del navegador; si un encapçalament caduca es configura perquè el navegador del vostre visitant només sol·liciti un fitxer una vegada al mes i aquest fitxer s’ha desat a la memòria cau des d’una visita recent, el navegador no tornarà a sol·licitar-lo fins que no s’acabi un mes. És com una espasa de doble tall per augmentar la velocitat del lloc, ja que limita el nombre de peticions HTTP del servidor i alhora redueix la càrrega al servidor, ja que no es sol·licitarà el mateix fitxer de forma repetida.

Si voleu implementar les capçaleres caduca al vostre lloc web, aquest tutorial de GTmetrix us mostra com fer-ho.

5. Habilita la memòria cau

La memòria cau garanteix una experiència molt més ràpida per als usuaris del vostre lloc web emmagatzemant una versió del vostre lloc web al seu navegador i servint-los en aquesta versió fins que s’actualitzi el vostre lloc web o fins que l’instruïsqueu per actualitzar la versió del vostre lloc web..

Hi ha diferents maneres d’activar la memòria cau del lloc web depenent de quina plataforma utilitzeu; per a WordPress, podeu instal·lar els següents plugins:

 • Memòria cau total W3
 • W3 Super Cache

Si voleu una mica més avançat, aneu endavant i compreu WP Rocket (probablement és el millor!). Per a Drupal, podeu seguir aquest recurs.

A continuació, es mostren més tutorials sobre com habilitar la memòria cau del vostre lloc web:

 • Com optimitzar el vostre lloc amb la memòria cau HTTP
 • Article GTmetrix sobre la memòria cau del navegador

6. Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

La majoria de llocs s’allotgen en servidors dels Estats Units i, mentre que aquests llocs web seran generalment més ràpids per a usuaris dels Estats Units o per a persones que visiten amb un servei VPN dels Estats Units, el vostre lloc web serà més lent per a persones d’altres parts del món. Un CDN soluciona aquest problema distribuint els fitxers del vostre lloc web per una xarxa de servidors a diferents llocs del món de manera que algú que intenti visitar des de l’Índia es faci servir des d’un servidor d’Àsia en lloc d’un servidor d’Europa. Això comportarà un augment significatiu de la velocitat del vostre lloc web.

Per determinar quina eficàcia poden tenir els CDN, Matthew Woodward va realitzar un experiment i va comprovar que l’ús d’un CDN pot augmentar la velocitat del lloc web fins a un 60%.

Aquí teniu algunes de les millors opcions de CDN per a vosaltres:

 • Cloudflare (el seu pla gratuït és prou bo!)
 • KeyCDN (val la pena provar-ho)

7. Obtén un amfitrió web millor

Llista de proveïdors d'allotjament web més ràpidsHo sentim, però només hem de llençar aquí …

Si tot el que feu per aconseguir que el vostre lloc web sigui més ràpid no funciona o bé només observeu una diferència insignificant en la velocitat del lloc respecte a les bones pràctiques, potser serà hora de canviar el vostre host web.

En un article de la revista Smashing, Marcus Taylor va revelar com l’amfitrió web que s’estava utilitzant va afectar la velocitat del lloc de dos dels seus clients; tots dos clients tenen llocs web similars, però un proveïdor d’allotjament diferent. Un dels clients allotja en un servidor dedicat fiable mentre que l’altre allotjament en un servidor barat, el resultat va ser una diferència massiva en el temps de resposta del lloc; el temps de resposta DNS del client al servidor dedicat va ser de 7 milisegons, mentre que el temps de resposta del client al servidor barat va ser de 250 mil·lisegons. Cap retoc o complement no pot posar remei a aquesta diferència!

El vostre amfitrió web és molt important pel que fa a la velocitat del vostre lloc web, així que trieu alguna cosa bona entre les nostres ressenyes d’allotjament aquí. Tot i això, segons les nostres proves i anàlisis a hostingfacts.com, aquests tres proveïdors d’allotjament haurien de ser els més ràpids (<400ms):

 1. A2 Hosting 320ms
 2. Hostinger 363ms
 3. Bluehost 380ms

Així que a menys que hàgiu utilitzat creadors de llocs web (com per exemple Wix) per crear el vostre lloc, feu la vostra cerca per trobar el millor amfitrió del vostre lloc web..

8. Tema del vostre lloc web

Quina quantitat d’impacte té una velocitat in situ del tema del vostre lloc web? Molt! Julian Fernandes va poder prendre el temps de càrrega del seu lloc web de 630ms a 172ms només canviant temes; aquest era el mateix lloc, amb el mateix amfitrió i no es va canviar res més que el tema del lloc web i això va donar lloc a un augment massiu del temps de càrrega del lloc..

Fins i tot la millor configuració del servidor no estalviarà el vostre lloc si feu servir un tema tan complicat amb codi inflat; assegureu-vos que també considereu el rendiment quan cerqueu un tema de lloc web, no només estètics.

9. Instal·leu Google PageSpeed ​​al vostre servidorvelocitat de pàgina de Google

El mòdul PageSpeed ​​és un mòdul de servidor de codi obert de Google que optimitza automàticament la velocitat del vostre lloc web; realitza modificacions en el vostre servidor i fitxers, seguint les bones pràctiques de rendiment del lloc web, sense que calgui fer res més.

Si sou experts en tecnologia, podeu instal·lar Google PageSpeed ​​tu mateix. Si no sou experimentat en tecnologia, podeu demanar al vostre host web / desenvolupadors que l’instal·lin.

10. Optimitzar i reduir la mida de la imatge

Les imatges no optimitzades poden ser molt pesades i, per tant, fer servir molts recursos del servidor i trigar més a carregar-se. si la mida mitjana de la imatge del vostre lloc web és d’1 o 2 km +, tindreu cap feina seriosa. Podeu reduir significativament la mida de la vostra imatge, alhora que us assegureu que la seva qualitat no repercuteix negativament en fer servir les següents eines:

 • WP Smush (per a usuaris de WordPress)
 • EWWW Image Optimizer (per a usuaris de WordPress)
 • Kraken (per a tots, Drupal i Joomla)

11. Habilita la compressió Gzip

Probablement heu intentat comprimir un fitxer a l’ordinador i heu vist què pot comportar una reducció massiva de la mida; un fitxer de 60mb es pot comprimir a només 5mb. La compressió Gzip funciona de la mateixa manera, però per als llocs web; Gzip comprimeix automàticament els fitxers del vostre lloc web en fitxers zip, reduint dràsticament la mida dels fitxers i augmentant la velocitat del vostre lloc com a resultat..compressió gzip

A l’article de Smashing Magazine al qual vam fer referència anteriorment, un lloc passava de 68KB a 13KB només a causa d’haver estat habilitat Gzip.

Si voleu activar la compressió Gzip al vostre lloc web, aquesta guia de GTmetrix és un bon lloc per començar.

12. Optimitzeu regularment la vostra base de dades

Aquesta és una manera sovint ignorada però molt potent d’incrementar la velocitat del vostre lloc web; és especialment eficaç si utilitzeu WordPress o qualsevol CMS que depen molt de l’ús de la base de dades.

Alguns CMS i els complements que instal·leu depenen molt de la vostra base de dades per desar dades; això augmenta les dades emmagatzemades a la base de dades a mesura que utilitzeu el CMS / plugin, fent que el vostre lloc web sigui gradualment més lent. Això s’aplica especialment a plugins que desen registres, estadístiques i dades d’usuari. També s’aplica si feu servir WordPress i activeu les revisions de publicacions, pingbacks i trackbacks.

Podeu fer que el vostre lloc web sigui molt més ràpid si netegeu regularment la vostra base de dades, un procés que es pot automatitzar amb el connector WP-Optimize si feu servir WordPress o manualment (per a altres plataformes) seguint aquest tutorial.

13. Minimitzar els fitxers CSS i Javascript

Si el vostre lloc web utilitza molts fitxers JavaScript i CSS, és molt probable que el vostre lloc digui al navegador del vostre visitant que tracti aquests fitxers de forma individual; això comporta moltes sol·licituds que eventualment afecten negativament la velocitat del vostre lloc. Minimitzar els fitxers JavaScript i CSS redueixen el nombre de fitxers de JavaScript i CSS individuals, al tenir-los en un sol lloc, millorant significativament la velocitat del vostre lloc web.

14. Combina les imatges de fons en sprites d’imatges

Com més peticions tingui el navegador d’un usuari al servidor, més lent serà el vostre lloc web per a aquest usuari; la majoria de les plantilles del lloc web es componen de diverses imatges de fons i això acaba creant diverses peticions diferents cada vegada que un visitant intenta carregar el lloc web. La solució és combinar aquestes imatges en una de manera que el navegador d’un visitant només hagi de sol·licitar una imatge quan intenteu carregar el vostre lloc web; es pot aconseguir amb la imatge Sprites.

Si es combinen imatges de fons en sprites d’imatges, podreu reduir les despeses generals de la sol·licitud, el nombre de bytes de descàrregues del navegador del visitant i el retard causats pels trajectes d’anada i tornada realitzats quan el servidor descarrega altres recursos. Això comportarà un lloc web molt més ràpid.

Podeu utilitzar SpriteMe per combinar les vostres imatges amb sprites o podeu seguir els suggeriments d’aquest article de la revista Smashing..

15. Activa HTTP Keep-Alive

Normalment, quan el navegador web d’un visitant intenta demanar un fitxer al servidor web, agafarà cada fitxer individualment; és a dir, es tanca una connexió quan s’ha agafat un fitxer i després es torna a obrir per sol·licitar-lo. Això utilitza més processador, xarxa i memòria i, eventualment, condueix a un lloc web més lent si hi ha molta càrrega al vostre servidor. Si activeu el manteniment en viu de HTTP es garanteix que totes les sol·licituds de fitxers al vostre servidor es faran mitjançant una única connexió oberta, aconseguint un lloc web molt més ràpid per als vostres usuaris limitant el nombre de connexions al vostre servidor..

Podeu activar el manteniment en viu copiant i enganxant el codi següent al fitxer .htaccess:

Conjunt de capçalera La connexió és viva

També podeu seguir aquestes instruccions segons el vostre servidor.

16. Corregiu tots els enllaços trencats al vostre lloc web

Tot i que els enllaços trencats del contingut no afectaran la velocitat del vostre lloc web, tot i que poden provocar una mala experiència per als usuaris, els enllaços trencats als vostres URL de JavaScript, CSS i Imatge poden fer que el vostre lloc web sigui irritant més lent; assegureu-vos d’escanejar aquests aspectes del vostre lloc web per trobar enllaços trencats i corregir-los abans d’enviar els usuaris.

17. Eviteu l’enllaç directe d’imatges

La connexió directa d’imatges, també coneguda com “enllaç en línia” és l’acte d’enllaçar amb una imatge al lloc web d’una altra persona en lloc de carregar la imatge al vostre propi servidor. A la superfície, sembla un acte que us estalviarà molta amplada de banda, sobretot si teniu un lloc de gran trànsit, però en realitat pot fer que el vostre lloc web sigui molt lent si el lloc web que allotja la imatge que connecteu directament té un temps d’inactivitat. o és lent.

Tant si es tracta d’imatges del contingut com de les imatges del banner o dels anuncis, assegureu-vos d’acollir les imatges al vostre lloc web abans d’enllaçar-les..

18. Limiteu el nombre de sol·licituds externes

Per garantir un lloc web completament funcional, heu de confiar en fitxers i recursos d’altres llocs web; com a resultat, heu d’incorporar vídeos, presentacions i altres fitxers multimèdia. Tot i que això no és necessàriament dolent, si és massa o si sol·liciteu fitxers externs de llocs web lents, pot tenir un impacte en el temps de càrrega del vostre lloc..

Proveu de limitar el nombre de peticions externes que farà el vostre lloc web; si és possible, allotgeu tants fitxers com pugueu al vostre servidor. Per a altres fitxers, només deixeu que el vostre lloc web els sol·liciti des de llocs web molt fiables.

19. Utilitzeu un CMS fiable

El vostre CMS és el marc del vostre lloc web; si utilitzeu HTML simple o CMS populars i fiables com WordPress o Drupal, haureu d’anar bé. Tanmateix, si utilitzeu un CMS menys popular o alguna cosa que heu creat per a vosaltres mateixos, podríeu tenir un lloc web lent; assegureu-vos de realitzar proves adequades i feu la investigació adequada per assegurar-vos que un CMS és ràpid i fiable abans d’utilitzar-lo.

20. Utilitzeu un accelerador de PHP

PHP redueix la necessitat de continuar introduint la mateixa informació al vostre lloc web tot el temps, però pot afegir-lo al temps de càrrega del vostre lloc web. Podeu provar de substituir fitxers PHP per fitxers HTML estàtics quan sigui possible, o bé podeu utilitzar un accelerador de PHP per fer el vostre lloc web molt més ràpid si es basa molt en PHP..

Aquesta entrada de Viquipèdia inclou una llista de diversos acceleradors PHP que podeu utilitzar.

21. Eviteu que altres persones llencin enllaçades les vostres imatges

De la mateixa manera que és important evitar la connexió directa a les imatges d’altres persones, també hauríeu d’evitar que d’altres no lliguin enllaçades les vostres imatges..

Quan la gent enllaça la pàgina de contacte les vostres imatges, bàsicament us roben l’amplada de banda, ja que una sol·licitud es farà al vostre servidor cada vegada que els seus lectors intentin veure les imatges al seu lloc web. Podeu evitar-ho desactivant la connexió directa de les imatges allotjades al vostre servidor.

Aquest article sobre Hongkiat us ensenyarà com prevenir l’enllaç directe de les vostres imatges i aquesta eina us ajudarà a generar automàticament un fitxer .htaccess que impedeixi que les vostres imatges no es lliguin en línia..

El seu torn – Prova la velocitat del lloc web

Posa a prova la velocitat del teu llocDesprés d’aplicar els suggeriments anteriors, hauríeu d’avançar i provar la velocitat del vostre lloc web per veure si hi ha alguna diferència (deixeu un comentari a continuació si veieu alguna diferència). Aquí teniu les nostres recomanacions principals per provar la velocitat del vostre lloc web:

Prova de velocitat del lloc web Pingdom: amb aquesta eina, hauríeu d’obtenir un temps de càrrega reduït del lloc i un nombre reduït de sol·licituds del servidor. Aquesta eina també compara la velocitat del vostre lloc web amb altres llocs en línia.

GTMetrix: aquesta eina analitza la velocitat del vostre lloc web mitjançant Google Pagespeed Insights i Yslow i us proporciona una qualificació de la A a la F. També ofereix suggeriments de millora.

Analitzador de pàgines web: aquesta eina us ofereix informació sobre la mida de la pàgina i el temps de descàrrega del vostre lloc web i us ofereix suggeriments sobre com millorar el temps de càrrega del vostre lloc..

Google Pagespeed Insights: Heu d’apuntar a una puntuació més propera a 100. També té una eina de prova de velocitat mòbil que podeu utilitzar.

Yslow: aquesta eina analitza la velocitat del vostre lloc web en funció de les regles de Yahoo! Per al rendiment del lloc web.

Prova de la pàgina web: com més s’aproxima la vostra puntuació a 100, més ràpid és el vostre lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map