Allotjament web barat per Austràlia

Com a agència digital, l’allotjament web és una cosa que no podem prescindir, i mentre utilitzem l’allotjament premium més costós per als nostres clients, també tenim un munt de projectes laterals que també necessiten allotjament i, per a ells, els utilitzem les opcions més barates. Actualment, tenim comptes d’allotjament amb més de 30 empreses!


Per tant, a l’hora de conèixer amb detall les millors companyies d’allotjament web barates d’Austràlia, haureu arribat al lloc adequat!

A continuació, trobareu el nostre top 3 personal dels millors serveis d’allotjament web econòmics d’Austràlia. Cadascun dels quals hem analitzat, revisat i comparat amb la competència més propera per donar-los un lloc a la llista. Utilitzem els criteris següents per situar els nostres preferits: Facilitat d’ús, assequibilitat i rendiment / potència.

Nota lateral: Creiem fermament que podeu obtenir opcions millors i més assequibles si ens fixem en els amfitrions web de propietat nord-americana btw. Sempre que tinguin servidors a Austràlia o a prop (per exemple, Singapur <- sobrepassa a molts dels amfitrions basats en Austràlia), solen ser la millor elecció (com el nostre fantàstic número 1, Hostinger)!

Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Espai d’espai Característiques webPrevisions Lloc web
Logotip de Hostinger0,99 USD (baixada de 9,99 dòlars)10 GB
 • Molt assequible
 • Configuració molt fàcil
 • Gran rendiment i velocitat
 • Xarxa global de servidors
 • Garantia de devolució de 30 dies

Revisió Hostinger
lloc web24,95 USD (descompte temporal del 67%, inferior a 14,95 dòlars)10 GB
 • Fàcil d’usar
 • Servidors ràpids
 • Suport excel·lent les 24 hores del dia!
 • Seguretat a prova de bala personalitzada
 • Garantia de devolució de 30 dies
Revisió de SiteGround
hostpapa3,36 USD (menys des de 8,99 dòlars)100 GB
 • Molt barat
 • 100 GB d’espai de disc
 • Els servidors basats als EUA, tanmateix, temps de càrrega més lents.
Revisió HostPapa

“Amb tantes empreses d’allotjament on escollir, trobar-ne una de decent que s’adapti a les vostres necessitats pot consumir molt de temps, sobretot perquè semblen oferir les mateixes característiques a punts de preu lleugerament diferents, deixant a la majoria de la gent preguntar-se on es troba la diferència …

Així, a part de la taula de visions anteriors, també hem creat un top 10 més detallat de les empreses d’allotjament web més barates d’Austràlia. Hem ordenat els següents criteris per ordenar els millors amfitrions web: facilitat d’ús, assequibilitat i rendiment / potència. Gaudeix! ”

Matthew RogersMatthew Rogers – Editor

Allotjament web més barat Austràlia 2020 – Opinions

1. Hostinger

Logotip de Hostinger
Lloc web: hostinger.com
Preu: 0,99 USD
Espai de disc: 10 GB
Assistència: Xat en viu
Abast global: Sí

Hostinger és el que busques. No només és el més barat de la nostra llista, sinó que la qualitat dels serveis d’allotjament és a la vegada o a vegades millor que els competidors de preus més elevats, sinó que és molt impressionant!

Per només 0,99 dòlars USD, obteniu un servidor realment ràpid a prop de AU (Singapur, la mateixa ubicació que utilitzem per al centre de dades principal del nostre lloc), 10 GB d’espai de disc SSD, assistència al client 24/7/365 i SSL gratuït..

Fins i tot ofereixen una garantia de devolució de 30 dies en cas que no sigui feliç!

Però el que els distingeix realment de la major part de la seva competència és la forma en què s’incorporen als nous fitxatges. Mai no hem passat per cap procés de configuració senzill (i hem creat una gran quantitat de comptes d’allotjament al llarg dels anys). Està molt ben dissenyat i et permet funcionar molt ràpidament.

A més, a diferència de moltes altres hosts web, no utilitzen cPanel com a tauler de control. S’han dissenyat a mida, és molt més net i és molt fàcil d’utilitzar.

Quan es tracta de l’abast global dels seus serveis, a part del seu servidor a Singapur, també tenen servidors als Estats Units, Regne Unit, Països Baixos, Lituània, Singapur, Brasil o Indonèsia. Això és fantàstic si el vostre mercat objectiu no es troba a Austràlia.

Tenen 3 plans d’allotjament compartits, amb el més barat només 0,99 USD / mes (inferior a 7,99 $), el que és realment un valor descarat tenint en compte la seva configuració de qualitat. I si aneu amb el vostre pla següent (encara inferior a 3 dòlars / mes), obteniu còpies de seguretat diàries, dominis il·limitats, 20 GB d’espai en disc i augment de la memòria RAM.

El nostre llibre no és un personatge interessant!

Pros

 • Molt fàcil de configurar
 • Gran actuació
 • Super assequible
 • Servidor ràpid a Singapur + xarxa global

Contres

 • N / A

2. SiteGround

Logotip de SiteGround
Lloc web: www.siteground.com
Preu: 4,95 USD
Espai de disc: 10 GB
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: Sí

SiteGround és un altre gran amfitrió web. El seu suport és de primer nivell (via telèfon, xat i entrades), el preu assequible i els servidors ràpids (de nou, trieu el servidor de Singapur per als llocs d’Aussie). SG també ve oficialment recomanat per WordPress, que és força impressionant.

Igual que amb Hostinger, ens agrada molt el seu abast global, disposen de centres de dades als EUA, Regne Unit, NL i SG, per si mai comenceu a orientar-vos a un mercat global.

A això s’hi afegeix un sistema de seguretat molt eficaç (personalitzat integrat a casa), còpies de seguretat automatitzades i una garantia de devolució de 30 dies.

Altres avantatges addicionals inclouen SSL gratuït per protegir els vostres llocs, còpies de seguretat diàries per a tranquil·litat i molt més.

El pla més barat de SG només comença 4,95 USD / mes (67% de descompte sobre el preu normal)! 

Pros

 • Fàcil de configurar
 • Seguretat sòlida
 • Abast global amb diversos centres de dades
 • Sistema de caché intern per a temps de càrrega ràpids

Contres

 • Altes taxes de renovació

Llegiu aquí la nostra revisió d’allotjament de SiteGround

3. HostPapa

Logotip de HostPapa
Lloc web: hostpapa.com.au
Preu: 3,36 USD
Espai de disc: 100 GB
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: No

HostPapa és un altre proveïdor de hosting d’allotjament molt assequible. Tot i que no tenen algunes de les funcions més competents de competidors com SiteGround, ho compensen proporcionant un munt d’espai al disc i un suport molt bo..

Ofereixen uns bons regals gratuïts com un nom de domini gratuït, SSL gratuït i una transferència de llocs gratuïta si ho necessiteu. A part de l’habitual allotjament compartit (l’opció general per a la majoria de la gent), també ofereixen allotjament de revendors, allotjament VPS i hosting de WordPress, així com serveis de disseny web, G Suite i suport d’integració d’Office 365..

Un dels inconvenients és que els seus servidors no són a Austràlia, sinó al Canadà i els Estats Units, de manera que els temps de càrrega patiran una mica … però, de nou, podeu habilitar un CDN com Cloudflare (que és gratuït) per empènyer el vostre contingut arreu del món i tenir-ne funciona sense problemes des de qualsevol lloc (i no és tan difícil de configurar).

Molt assequible només 3,36 dòlars AUD / mes!

Pros

 • 100 GB d’espai en disc
 • Assistència 24/7
 • Nom de domini gratuït
 • Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 • Servidors nord-americans

4. Hosting A2

Logotip de l’allotjament A2
Lloc web: www.a2hosting.com
Preu: 3,92 USD
Espai de disc: il·limitat
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: Sí

Si bé el servei d’allotjament A2 és, a la nostra ment, fantàstic per a l’allotjament de distribuïdors, els seus plans d’allotjament compartit barats també són impressionants. Ofereixen totes les funcions habituals que esperaves d’un amfitrió digne, amb un cost bastant assequible de USD 3,92 USD / mes.

Ofereixen allotjament SSD per a una velocitat, un espai de disc il·limitat, un centre de dades ràpid basat a Singapur per a llocs australians (com SiteGround) i suport 24 hores / 7.

El que els diferencia de la seva competència és la seva garantia de devolució en qualsevol moment … tot i que encara no ho hem provat.

Ofereixen 3 paquets d’allotjament compartits, el seu pla més barat comença només USD 3,92 USD / mes (al voltant de 5,22 USD / mes).

Pros

 • 4 servidors globals
 • Espai de disc il limitat
 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment

Contres

 • Costos en USD

5. GreenGeeks

Logotip de GreenGeeks
Lloc web: www.greengeeks.com
Preu: 2,95 USD
Espai de disc: il·limitat
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: Sí

GreenGeeks és conegut principalment per la seva forma ecològica de fer funcionar la seva empresa, ja que tornen a retornar el 300% de l’energia que fan servir a la xarxa..

Pel que fa als seus serveis reals d’allotjament, és molt semblant al de l’allotjament A2, però menys el centre de dades de Singapur, el que significa que allotjaràs als Estats Units, cosa que tindrà com a conseqüència temps de càrrega lleugerament més llargs. El que realment ens agrada és la manera de manejar la seguretat. Han creat el seu propi sistema de seguretat per mantenir nets tots els seus centres de dades. I pel que fa a la velocitat, s’executen amb SSDs i admeten PHP7, combinen aquests 2 i fins i tot és possible que no es noti el retard dels servidors nord-americans..

GreenGeeks ofereix allotjament web compartit (ideal per a petites empreses i blocs), allotjament de distribuïdors, servidors dedicats, allotjament de WordPress i allotjament VPS. També tenen una garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb els seus serveis.

El seu pla més barat comença a 2,95 USD / mes.

Pros

 • Super verd
 • Un gran suport
 • Espai de disc il limitat

Contres

 • No hi ha servidors a Austràlia o a prop

6. HostingCloud

Logotip de HostingCloud
Lloc web: hostingcloud.com.au
Preu: 2,50 USD
Espai de disc: 5 GB
Suport: Entrades
Abast global: No

HostingCloud és un nou host, un host amb un pressupost 100% australià. El que més ens agrada és el preu (2,50 $ AUD és molt barat), l’allotjament SSD (ideal per la velocitat) i els certificats SSL gratuïts.

On pensem que probablement ho podrien fer millor són les opcions d’assistència, ja que de moment només veiem entrades de suport … i l’espai del disc, que és de només 5 GB. Però de nou, a 2,50 dòlars, la relació qualitat-preu continua sent molt impressionant.

I també ofereixen migracions cPanel gratuïtes, tenen retenció de còpia de seguretat de 7 dies i protecció DDOS. Tot plegat, no està malament!

Pros

 • Molt assequible
 • SSL gratuït

Contres

 • És possible que necessiti millors opcions de suport
 • No hi ha servidors a l’estranger

7. MediaFortress

Logotip de MediaFortress
Lloc web: mediafortress.com.au
Preu: 7,70 USD
Espai de disc: 1 GB
Assistència: telèfon, entrades
Abast global: No

MediaFortress podria semblar estrany en aquesta llista, ja que són més cars que el vostre host habitual, i ofereixen molt poc espai de disc (només 1 GB). La raó per la qual es troben a la llista es deu als seus serveis addicionals. També són una agència de màrqueting, cosa que significa que si voleu un lloc web real amb el vostre hosting, poden fer-ho. Necessiteu SEO o PPC, què passa amb les campanyes de xarxes socials? Sí, també ho fan.

Són una mica únic per al costat digital de la vostra empresa i són 100% australians. Per això, bàsicament, els hem inclòs a la llista … per si algú busca una botiga única de màrqueting digital.

El seu pla més barat comença a partir de 7,70 USD / mes.

Pros

 • Botiga única de màrqueting digital
 • 100% australià

Contres

 • Car

8. Bluehost

Logotip de Bluehost
Lloc web: www.bluehost.com
Preu: 3,95 USD
Espai de disc: 50 GB
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: Sí

Bluehost és molt conegut i, tot i que durant els darrers anys van adquirir EIG per adquirir un pegat brut, han anat millorant gradualment tant el servei de suport com els serveis d’allotjament..

Ofereixen molt espai en disc i un rendiment decent a un cost assequible. També ens agrada la varietat d’opcions d’assistència que s’ofereixen, tot des d’una base de coneixement, entrades d’assistència, xat en directe, telèfon i fins i tot tutorials de vídeo..

Quant als plans d’allotjament, ofereixen l’habitual allotjament compartit, hosting de WordPress, VPS, hosting dedicat i allotjament en núvol. Tanmateix, no tenen cap servidor a Austràlia o a prop, per la qual cosa es necessita un CDN per a temps de càrrega òptims.

El seu pla més barat comença a partir de 3,95 USD / mes.

Pros

 • SSL gratuït
 • 50 GB d’espai al disc

Contres

 • Servidors nord-americans
 • La reputació actual no és tan gran

9. Host Geek

Logotip de Host Geek
Lloc web: www.hostgeek.com.au
Preu: 4,58 USD
Espai de disc: 400 MB
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: No

HostGeek és un altre host d’Austràlia, amb un preu prou digne, però l’espai de disc que ofereixen al pla bàsic és molt poc, només 400 MB.

Dit això, encara hi ha dues raons per les quals han fet la llista. 1 és que disposen de centres de dades tant a Austràlia com a Singapur, l’altra raó és que, com MediaFortress, ofereixen una gran varietat de serveis de màrqueting digital a més dels seus paquets d’allotjament bàsics..

Ofereixen allotjament compartit, hosting de revendors, VPS, servidors dedicats i plans d’allotjament més especialitzats per a WordPress, Joomla i Magento. Els plans especialitzats són més cars però optimitzats per a cada CMS.

El pla més barat comença a partir de 4,58 USD / mes.

Pros

 • Moltes opcions d’allotjament
 • 100% australià

Contres

 • Només espai de disc de 400 MB

10. Registre net

Logotip de registre net
Lloc web: www.netregistry.com.au
Preu: 9,95 USD
Espai de disc: 20 GB
Assistència: telèfon, xat en viu, entrades
Abast global: No

Netregistry és un veterà de la indústria d’hostaleria australiana. Si bé no som un gran fan, mereixen una menció ja que són molt vells, ofereixen molt espai en disc amb els seus plans d’allotjament i també ofereixen serveis de disseny web i màrqueting digital..

Dit això, els seus certificats SSL són bastant cars (els bàsics són gratuïts amb la majoria d’amfitrions) i la majoria de les ressenyes d’usuaris en línia i en fòrums no són gaire positives..

Pros

 • Amfitrió local
 • Quantitat decent d’espai de disc

Contres

 • Car
 • Opinions d’usuaris
 • Cost SSL

Teclat d'allotjament barat

Allotjament web barat: què / per què / com

Esteu buscant una opció d’allotjament barata a Austràlia (potser fins i tot allotjament gratuït de llocs web)? L’allotjament compartit és una manera excel·lent per a les petites empreses de mantenir els seus llocs web en funcionament sense haver de trencar el banc. Els que busquen el seu primer paquet d’allotjament web acostumen a complir un pla d’allotjament barat com l’allotjament compartit. Normalment és un servei per a usuaris d’entrada, que ofereix tots els recursos que necessitaran perquè el seu inici, petit lloc de comerç electrònic o lloc web personal tinguin èxit. És la manera ideal per a aquells que busquen allotjar un lloc més petit per obtenir totes les funcions d’un lloc web professional a una fracció del preu. Típicament, tots els llocs web i contingut de diversos llocs associats amb ells s’emmagatzemen en una sola màquina, la qual cosa redueix costos substancialment alhora que es tradueix en un servei de qualitat..

Selecció d’un proveïdor d’allotjament australià (o una empresa d’allotjament web barata de Nova Zelanda o qualsevol altre país que abastem aquí a MangoMatter, com ara el Regne Unit, Canadà, Singapur, & Irlanda) que us ofereixi el que necessiteu dins del vostre pressupost sovint pot ser una tasca hercúlia si tot just comenceu amb el vostre lloc web. Si bé estaria bé tenir un servidor privat virtual o VPS, aquests acostumen a incloure una etiqueta de preu elevat. A l’hora d’obtenir totes les funcions que necessiteu per a un lloc web professional amb les aplicacions web més actualitzades, alhora que redueixen els costos, l’allotjament barat és el camí a seguir..

Com funciona l’allotjament barat?

L’allotjament compartit pot proporcionar una opció d’allotjament barat als usuaris australians mitjançant els potents recursos d’un servidor modern i l’ús per servir a diversos clients. Això s’assembla a com, en un edifici d’apartaments de 10 unitats, cada unitat alimenta electricitat, aigua i cable per afluents que es ramifiquen des d’una sola línia principal. A més d’això, si es trenca una línia d’aigua, el propietari s’ocupa del problema. La premissa de l’allotjament compartit és la mateixa; compartiu un servidor amb altres llocs web i confieu en l’administrador del servidor perquè s’ocupi de totes les fallades importants. A cada lloc web del servidor es té una certa potència de processament, espai d’emmagatzematge i amplada de banda d’internet per al funcionament i el benestar del vostre lloc. L’administrador del servidor manté actualitzat el sistema operatiu i el programari relacionat, de manera que no haureu de preocupar-vos.

Quan es tracta de buscar una opció assequible per allotjar el vostre lloc web, l’allotjament barat sempre es pot trobar a través d’un proveïdor d’allotjament compartit (tot i que alguns hostes australians com Digital Pacific són una mica més cars). A no ser que tingueu previst tenir un desenvolupament d’aplicacions àmplia i personalitzat o que espereu un flux de trànsit altament elevat, és probable que l’espai i la amplada de banda que teniu permès mitjançant un allotjament compartit no esdevinguin un problema..

Per què allotjament web barat?

A no ser que tingueu previst operar un lloc que vegi molt trànsit alhora, o que utilitzi tecnologies molt avançades, probablement no tindreu cap problema amb l’allotjament compartit. Això vol dir que una gran corporació probablement hauria de transmetre l’allotjament compartit com a opció, però la vostra empresa inicial o petita empresa hauria d’estar bé de moment (definitivament quan utilitzeu un CMS decent com WordPress) – i sempre podeu moure el vostre lloc web. en altres llocs si i quan les limitacions de l’allotjament barat es converteixen en un problema. Les persones que vulguin iniciar un bloc o crear un petit lloc web per al seu negoci han de trobar allotjament barat que s’adapti perfectament a les seves necessitats.

Sigui quin sigui l’objectiu del vostre lloc web, és probable que vulgueu trobar la manera de posar-lo en marxa i funcionar el més ràpidament possible sense comprometre de cap manera la qualitat. Si no creieu que el vostre lloc web serà un punt calent a Internet, l’allotjament compartit és la manera d’aconseguir tot allò que voleu en un mateix lloc sense gastar-vos els grans diners. La majoria de la gent opta per utilitzar allotjament barat australià per al seu primer lloc web, ja que és molt més fàcil, encara ofereix totes les funcions que potser vulgueu fer servir, amb molt d’espai per a la majoria de la gent, etc. Al final del dia, no notarà la diferència tret que realment es faci un gran temps, en aquest moment, l’etiqueta de preu d’un servidor actualitzat no ha de ser un problema com a mínim.

Nota lateral: si sou un dissenyador web que vol allotjar clients, no utilitzeu un compte compartit, aneu amb un compte de distribuïdor i guardeu-vos problemes futurs..

Pros

 • Alternativa menys costosa: Com el seu nom indica, l’allotjament de llocs web barat no és tan car com altres alternatives com l’allotjament dedicat. És una manera d’aconseguir que el vostre lloc web funcioni sense buidar la cartera.
 • Administrador del servidor: Amb l’allotjament compartit, teniu un administrador de servidor per supervisar i tenir cura dels problemes que teniu. Mantenen el vostre sistema operatiu i el seu programari relacionat actualitzats a la versió més recent, de manera que no haureu de deixar-hi cap idea.
 • Ofereix totes les funcions que necessiteu: L’allotjament barat proporciona totes les funcions que un negoci, un blog, un lloc web personal o altres llocs web a petita escala poden necessitar, de manera que tindreu tot el que necessiteu a l’abast..

Contres

 • Espai limitat: Tot i que molts serveis anuncien espai al servidor il·limitat, això no és cert. Si comenceu a apropar-vos a la capacitat que us han concedit, se us demanarà que actualitzeu el vostre paquet d’allotjament, probablement a un VPS.
 • No pot manejar el trànsit elevat: Si creieu que pot haver-hi molta gent al vostre lloc web, potser voldreu evitar un pla d’allotjament barat. Sovint, el trànsit comportarà que el vostre servidor s’imminenti i es faci més lentament del que voldríeu.

codi d’allotjament webFAQ

Què és allotjament compartit?

L’allotjament compartit és un pla d’allotjament de llocs web en el qual diversos usuaris comparteixen un sol servidor per allotjar el seu lloc web.

Com funciona? Com es poden evitar que els fitxers es barregin?

Els fitxers i les aplicacions de cada compte es mantenen separats en el servidor (normalment utilitzant cPanel), i no hi ha cap manera que interactuïn. Cada usuari obté la seva pròpia partició del servidor, en la qual s’emmagatzemen els seus fitxers i aplicacions i amb el seu propi arbre de directoris de fitxers. Els usuaris no podran tenir accés a les particions ni als fitxers de les altres. Tots els comptes del servidor són compartits per part del servidor web i dels recursos informàtics.

L’allotjament compartit significa que compartiré una adreça IP amb altres llocs web?

En la majoria dels casos, sí que ho fa. De forma predeterminada, els plans d’allotjament compartits solen ser “amfitrions virtuals basats en nom”. Per aquest motiu, tots els comptes solen compartir una adreça IP idèntica, i la rutina es produirà en funció del nom del domini. Això, però, no hauria de tenir cap conseqüència directa sobre la seguretat del vostre lloc web. Un desavantatge d’aquest fet, però, és que no podreu operar amb un certificat de seguretat SSL mitjançant el vostre host virtual basat en nom, que fa referència a la majoria dels plans d’allotjament compartits disponibles. El raonament d’aquest motiu és que, quan un navegador es connecta a un servidor mitjançant el protocol HTTPS, la comprovació del certificat de xifratge i de seguretat es completa abans que el client enviï l’encapçalament complet de la sol·licitud al servidor. En aquest punt, és impossible saber a quin nom de domini es destina el certificat de seguretat.

Quants llocs web poden existir en un sol servidor?

Un munt. Totes les empreses d’allotjament web han de decidir la densitat dels comptes compartits en funció de quantes màquines tenen disponibles i quines estadístiques d’ús surten. No és estrany que un sol servidor allotgi més de 1.000 llocs web, és a dir, que tots els dominis funcionin amb una sola adreça IP. No obstant això, aquest no és probablement el tipus de paquet d’allotjament compartit que vulgueu fer servir i heu de cercar un que no empaquetarà tants llocs web en un sol servidor..

Puc tenir una adreça IP única mitjançant allotjament compartit?

Si, tu pots. Molts proveïdors d’allotjament compartit ofereixen un pla que inclou una “adreça IP dedicada”, cosa que significa que la rutina es farà a través de “hosts virtuals basats en IP”. Això vol dir que un servidor web únic és capaç de gestionar diverses adreces IP, en aquest cas, encara compartiu tots els recursos de l’ordinador, però funcionant des de la vostra pròpia adreça IP..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map