A2 Hosting Review – Un dels millors allotjaments web canadencs

El paisatge en informàtica del núvol és un lloc molt concorregut. A tot arreu on miris, apareix una nova empresa que ofereix oferir allotjament al vostre lloc web a un preu més baix, però amb velocitats més ràpides i fiabilitat més alta … La pregunta és, podeu confiar en elles?


És allà on venim: vam passar el darrer any i una bona part del 2017, analitzant allotjaments web de diferents ubicacions de tot el Canadà. Vam escorcollar les dades i vam recopilar els resultats per escollir-ne els preferits. Una de les nostres millors opcions és una petita empresa de hosting anomenada A2 Hosting, que no té una gran reputació, però ofereix una gran relació qualitat-preu.

logotip d'allotjament a2

A2 Hosting ha estat en realitat des de fa molt de temps. La companyia va començar el 2001 pel conseller delegat Bryan Muthig, un antic Unix SysAdmin. Això es va produir als temps anteriors a Internet, i ha continuat sent una empresa de propietat independent des de llavors. Va néixer com un projecte hobby d’un administrador de sistemes únic i ara s’ha convertit en una solució d’allotjament d’alta potència per a clients de totes les mides..

La plataforma de hosting d’A2 funciona en un conjunt de tres grans centres de dades, situats a Michigan, Amsterdam i Singapur. Tenint en compte la proximitat amb el Canadà, hem realitzat la major part de les proves a través del centre de dades de Michigan.

Hem llançat més de 50 projectes web en infraestructura d’allotjament A2 per executar i mesurar les proves per a aquesta revisió d’A2.

Què tan ràpid és l’allotjament A2?

guepard súper ràpidAixò no ho nega A2 Hosting ofereix algunes de les velocitats més ràpides a Internet avui dia.

Segons el seu lloc web, el rendiment mitjà de la seva plataforma és fins a l’altura 17,6 vegades més ràpid que el dels seus millors competidors. Verificar que la reclamació exacta és un desafiament, però a les proves realitzades per Hosting Canada, hem considerat que el rendiment de Hosting A2 és increïblement ràpid..

I, a l’hora de guanyar visibilitat a Internet, ja sigui per a petits blogs o webs de petites empreses, la velocitat és potser el factor més crític. Si les vostres pàgines web no es carreguen prou ràpid, els visitants seran inclinats a tancar la pestanya del navegador i passar a una altra opció. Si manteniu un alt rendiment del vostre sistema, us garantireu que els usuaris siguin feliços.

Com hem comentat, les nostres proves de velocitat amb A2 Hosting van funcionar força bé en comparació amb altres competicions. En executar nous projectes web a través del seu centre de dades de Michigan, el temps mitjà de resposta va arribar a un raig de 222 ms.

Això mesura el temps exacte que triga el servidor a rebre una sol·licitud del navegador d’un usuari i lliurar el contingut HTML necessari de nou a l’usuari. Aquestes velocitats ràpides situen el servei d’Allotjament A2 a la mateixa categoria dels millors serveis d’allotjament web com els nostres millors exemples.

El millor de tot, els resultats de temps de resposta de l’allotjament A2 van ser consistents a totes les nostres ubicacions de proves, que van incloure les principals ciutats canadenques de Mont-real, Toronto, Vancouver i Winnipeg.

Podeu veure el seguiment en directe aquí. Més informació sobre el nostre Procés de recerca en quatre passos aquí

Com és tan ràpid l’allotjament A2?

Potser us estareu preguntant què signifiquen exactament els nostres resultats de proves de velocitat i com pot A2 Hosting saltar tan per davant de tants competidors, sobretot tenint en compte que segueixen sent una operació relativament petita..

La resposta es troba en l’arquitectura de la seva plataforma, que aprofita les eficiències que beneficien directament els seus clients.

En primer lloc, hi ha el concepte de Recursos d’allotjament compartit. Totes les empreses del núvol tenen o bé lloguen espai amb centres de dades massius i, dins d’aquestes ubicacions, es troben peces físiques de maquinari com CPU, discs durs i equips de xarxa. Junts formen una plataforma que es pot dividir en diferents entitats conegudes com a màquines virtuals.

Quan vostè, com a client de núvol, decideix allotjar un projecte web amb un proveïdor, realment esteu llogant energia informàtica a una d’aquestes màquines virtuals. Això significa que les vostres dades poden estar vivint al costat d’altres informacions de propietat de persones o empreses.

Obligant els clients a compartir aquests recursos al núvol, un proveïdor pot estalviar diners per si mateix mentre arrisca el rendiment i la fiabilitat disminuïts per als seus clients. Però en el cas de l’allotjament A2, no tallen les cantonades quan es tracta de recursos d’allotjament compartit.

En lloc de combinar les dades el màxim possible al mateix maquinari, mantenen una proporció baixa de servidors amb clients. Això significa que la vostra màquina virtual es comparteix entre menys persones i es manté més poder informàtic i de xarxa per si mateixa. D’aquí la afirmació de l’empresa sobre ser 20 vegades més ràpida que altres opcions d’allotjament.

A més, A2 Hosting utilitza la tecnologia més recent de distribució de continguts (CDN) i el poder de la memòria cau. Això significa que A2 Hosting pot aprofitar la xarxa entre els seus tres centres de dades als Estats Units, Europa i Àsia per atendre els seus clients el més ràpidament possible..

Quan fem les nostres pròpies proves des de la frontera amb el Canadà, ens connectem lògicament als servidors de l’allotjament A2 a Michigan, ja que són els més propers a nosaltres en termes de proximitat física..

Però, ja que voleu que el vostre lloc web sigui ràpid a tot el món, A2 Hosting farà un seguiment d’on es troben els vostres visitants i els connectarà al centre de dades més proper, garantint la càrrega de la pàgina web el més ràpidament possible.

La memòria cau també estalvia temps quan es treballa en entorns al núvol. Si les dades del vostre lloc web no canvien ni actualitzen constantment, aleshores A2 Hosting pot fer ús de la memòria cau i enviar els usuaris habitualment a una còpia emmagatzemada del vostre contingut. De forma regular, comprovaran amb la màquina virtual per veure si s’han de mostrar o canviar les dades noves.

Les nostres dades històriques sobre el rendiment de l’allotjament A2 es remunten a uns quants mesos i podeu trobar a continuació les vegades de càrrega de pagaments mitjanes del 2018:

 • Velocitat mitjana de maig: 209ms
 • Velocitat mitjana d’abril: 218ms
 • Velocitat mitjana de març: 199ms
 • Velocitat mitjana de febrer: 211ms
 • Velocitat mitjana de gener: 224ms
 • Velocitat mitjana de desembre: 276ms

En conjunt, una actuació molt forta. Podeu trobar més informació a la nostra pàgina de recerca.

La velocitat és essencial per a una empresa d’allotjament web, però perd el valor com a funció de venda si la plataforma no és constantment estable. De què parlem aquí és la idea de temps de funcionament.

El temps d’ús s’utilitza per descriure el percentatge de temps que un lloc web està disponible i funciona per a visitants externs. El contrari s’anomena temps d’inici, que mesura la quantitat de temps que el lloc està a la baixa i no disponible.

Si el vostre lloc web està relacionat amb la vostra empresa o un altre esforç professional, hauria de ser molt important per a vosaltres el temps. Fins i tot minuts de el temps d’inactivitat pot ser extremadament costós i fer mal a la vostra reputació entre usuaris i visitants. Amb la velocitat de l’internet modern d’avui, la gent té poca paciència per llocs lents o sense resposta.

Aleshores, podeu comptar amb l’allotjament d’A2 quan es tracta d’estabilitat i fiabilitat? Hosting Canada diu que sí, basat en els nostres mesos de proves al centre de dades dels Estats Units. L’horari de treball es calcula en un percentatge d’hores disponibles dividit per hores totals. Cap servidor pot obtenir un funcionament 100% realista, però les taxes superiors al 99% indiquen un bon rendiment.

Les proves de Hosting A2 tenien una mitjana de temps de funcionament del 99,8%, el que significa que els seus servidors estaven baixats o no disponibles només per un 0,2% del temps. Això suposa un total de 17,5 hores durant un any sencer. Això significa que, en termes de temps de funcionament, A2 es compara amb altres opcions més importants com Bluehost i HostGator.

A continuació, es mostren les dades històriques sobre el rendiment de funcionament de l’allotjament d’A2 A2:

 • Possibilitat de funcionament: 99,9%
 • Horari d’abril: 99,9%
 • Horari de març: 99,98%
 • Horari de febrer: 99,96%
 • Horari de funcionament de gener: 99,99%
 • Horari de desembre: 98,92%

Com veieu, els servidors d’A2 Hosting són fiables durant tot l’any, fins i tot durant el brutal hivern canadenc. Al llegir-lo, anem fent un seguiment de totes les nostres millors opcions d’allotjament en termes de temps d’obtenció i les dades es poden disposar si voleu comprovar-ho.

Revisió de Suport a Hosting A2

La majoria de les empreses d’allotjament ofereixen un nivell d’assistència tècnica per als clients que paguen, però això pot variar molt i sovint pot ser poc deficient. Cada vegada són més els proveïdors que es basen en bases de coneixement i bots de text per respondre a les preguntes més que en humans reals.

A2 Hosting és diferent, ja que ofereixen ajuda en directe Les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Podeu posar-vos en contacte amb representants directament per telèfon o al xat en línia. També accepten preguntes per correu electrònic, que s’instal·len directament al seu sistema de ticketing d’assistència. Aquí teniu una captura de pantalla del que sembla el seu sistema de xat:

suport al xat a2hosting2

A2 Hosting també proporciona als seus clients una sèrie de funcions addicionals per ajudar a que el vostre lloc web sigui encara millor i més segur. Totes són gratuïtes i inclouen qualsevol de les opcions del pla d’Allotjament d’A2. Considereu-los un altre incentiu per canviar el vostre host web actual i canviar.

Per començar, donen als seus clients prevenció gratuïta i pirateria, i això és especialment important si teniu molts connectors web o voleu allotjar un lloc de WordPress. Utilitzen un sistema anomenat “HackScan Protection” per supervisar constantment la seguretat del vostre compte i evitar que els intrusos siguin.

A més, s’explica un certificat SSL gratuït, que permetrà que totes les connexions entre els servidors d’A2 Hosting i els vostres usuaris estiguin completament xifrades. Els certificats SSL poden costar molt a les empreses cada any, però A2 Hosting utilitza el sistema Encriptem Let i us ho fa tot gratuït. Tenir un certificat SSL és crucial per a qualsevol petita empresa que tingui previst fer vendes per Internet o emmagatzemar la informació privada de l’usuari.

És probable que tingueu un lloc web ja allotjat en un altre lloc, però esteu interessats a traslladar-lo a una plataforma millor com la que pot oferir Hosting A2. Cap problema, perquè A2 Hosting ofereix ajuda de migració gratuïta perquè tots els vostres fitxers i la configuració web es moguin als servidors. A més, activaran còpies de seguretat automàtiques per reduir el risc i us ajudaran a recuperar-vos de la pèrdua de dades.

Paquets d’allotjament A2: quin és el més adequat per a vosaltres?

De mitjana, els preus de l’allotjament A2 són lleugerament més alts del que trobareu d’altres empreses.

Però creiem que val la pena: ofereixen una bona relació qualitat-preu, sobretot perquè podeu triar entre paquets i triar el pla que vagi millor per al vostre pressupost..

Aquí tens una visió general dels preus de paquets:

A2 Hosting ofereix tres tipus de pla: Lite, Swift i Turbo. El pla Lite és adequat per a petits projectes o llocs web hobby, ja que funciona amb un domini únic i inclou una base de dades limitada i un ús de correu electrònic.

En fer l’actualització a l’opció Swift, obteniu bases de dades il·limitades i podreu gestionar tants comptes de correu electrònic que vulgueu amb els vostres dominis. El pla Turbo està dirigit a petites empreses, ja que inclou un accelerador de llocs per ajudar els vostres dominis a fins a 20 vegades més ràpid.

A2 Hosting té opcions per al servidor privat virtual (VPS). Amb una subscripció a VPS, obtindreu accés complet a tot un entorn informàtic en una plataforma virtualitzada. Això pot ser crític per a les empreses més grans que necessiten executar el seu propi programari i fer canvis de configuració complexos per als seus projectes web.

Tingueu en compte que A2 Hosting ofereix una política de reembossament completa de 30 dies sense problemes;

“Si es presenta una sol·licitud en línia per a cancel·lació immediata dins dels primers 30 dies, s’emetrà un reemborsament complet. “

Això, per ser sincer, no se sap a l’espai d’allotjament, conegut per les factures de sorpresa i per intentar mantenir els clients “al ganxo”.

Com registrar-vos a Hosting A2

Els clients canadencs poden llançar un compte d’allotjament A2 des del seu lloc web. El procés de registre és bastant fàcil, sense comissions ocultes ni altres trucs. També admeten diverses opcions de pagament mensuals, com ara targeta de crèdit, PayPal, comanda de diners o transferència bancària.

A2 Hosting també sol realitzar ofertes o vendes especials, que podeu bloquejar a una tarifa mensual durant un any complet.

Un cop obert el vostre compte d’allotjament A2, podeu llançar el vostre nou projecte amb un sol clic. Si voleu aportar dades d’una altra plataforma, us ajudaran o podeu començar des de zero i utilitzar les seves eines de disseny web.

A2 Hosting garanteix que el vostre lloc estarà disponible amb més d’un 99% de temps de treball i, si no esteu satisfets o no arribeu a aquest número d’hora, obtindreu els vostres diners..

Per resumir les coses, Hem trobat A2 Hosting per ser una empresa de qualitat que ofereix un suport i un servei fiables, sòlids i fiables.

Quan es tracta de triar un amfitrió web, hem trobat que són una bona opció per als usuaris canadencs, independentment del lloc on es trobi al país.

FAQ

Qui posseeix A2 Hosting?

L’empresa és propietat de Bryan Muthig. Va fundar l’empresa el 2001 com a Iniquinet.

On es troba A2 Hosting?

Hi ha servidors ubicats a Michigan, Arizona, Amsterdam i Singapur.

Quina diferència hi ha entre Linux i Windows hosting?

Tot el que significa és quin sistema operatiu funciona en els servidors que l’empresa utilitza. Linux és el més popular en servidors, de manera que té més funcions i la majoria de dissenyadors web prefereixen allotjament web basat en Linux. L’única vegada que Windows tindria sentit és si hi ha aplicacions específiques de Windows que s’han d’utilitzar.

Com puc dir a qui allotja un lloc web?

Hi ha algunes eines a Internet que us poden ajudar, com ara Hosting Checker.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map