7 millors eines i serveis de supervisió de llocs web (gratuïts i de pagament)

supervisar el rendiment del lloc webVoleu estar atent al rendiment del vostre lloc?


Potser voleu veure si realment esteu aconseguint un 99,99% de temps de servei tal com us va prometre el proveïdor d’allotjament web?

O potser us preocupa que el vostre lloc no sigui prou ràpid?

Bé, aguanteu-ho, tenim una solució per a vosaltres. Aquí és on els serveis de supervisió de llocs web poden resultar útils. Amb aquestes eines, podreu veure on es troben els punts forts i febles del vostre lloc web, cosa que us permetrà millorar el vostre lloc i augmentar els percentatges de conversions. Impressionant, no??

A continuació, fem un cop d’ull a alguns dels millors serveis de monitoratge de llocs web gratuïts i gratuïts que podeu començar a utilitzar immediatament. Ens vam prendre un dia de descans i vam decidir la prova totes.

Anem a fora.

7 millors serveis de monitorització de llocs web

1. StatusCake (versió gratuïta disponible)

Interfície StatusCake* Interfície d’usuari StatusCake

 • Cost: 0 $ / mes (inclosos 10 monitors, intervals de control de 5 minuts)
 • Premium: 66,66 $ / mes anuals (inclosos 300 monitors, intervals de control de 30 segons)

StatusCake també té un “Pla Superior” per 20,41 $ / mes i inclou 100 monitors amb intervals de prova de 15 minuts. Si us registreu amb els vostres plans de pagament anualment, tindreu dos mesos de franc (per a tota la vida).

StatusCake és una eina de control fàcil d’utilitzar i inclou moltes funcions excel·lents com:

 • Prova de velocitat de la pàgina (el pla gratuït inclou 1 prova cada 24 hores)
 • Ubicacions de proves globals (tenen 48 ubicacions a 28 països)
 • Supervisió del domini (només amb plans de pagament)
 • Monitorització del servidor (només amb plans de pagament)
 • Supervisió del certificat SSL (només amb plans de pagament)

Podeu registrar-vos amb el seu pla gratuït (sense targeta de crèdit) i començar a provar el temps i la velocitat del vostre lloc immediatament.

StatusCake comprovarà al vostre lloc cada 5 minuts i us avisarà si hi ha algun temps d’inactivitat mitjançant correu electrònic o integracions amb una aplicació de tercers com Zapier. StatusCake també ajuda amb l’anàlisi de la causa arrel, de manera que sabreu per què es va produir el problema. A més, amb el seu pla gratuït, podreu provar el temps de càrrega de les pàgines del lloc web (1 prova cada 24 hores).

En general, els plans de pagament d’EstatCake s’acumulen amb més bones, però la seva versió gratuïta val la pena provar-la. I en cas que vulgueu actualitzar el vostre pla, els seus plans de pagament inclouen una versió de prova de 7 dies.

2. DotCom-Monitor (prova gratuïta de 30 dies)

Tauler de control de rendiment de DotCom-Monitor* Interfície d’usuari de DotCom-Monitor

 • Cost: 1,99 dòlars per mes (mínim 10 objectius, 30 ubicacions de control, freqüència de comprovació de 5 minuts)
 • Premium: 19,99 dòlars / mes (10 tasques, freqüència de verificació de 5 minuts)

DotCom-Monitor té quatre plataformes i cadascuna té paquets amb combinacions de tasques de control diferents. Els paquets es divideixen en dues parts, la freqüència de control i el nombre de tasques. Així, per exemple, la seva plataforma de serveis web que inclou un mínim de 10 objectius, inclosa la freqüència de prova de 5 minuts, us costarà 19,99 dòlars / mes (paquet Premium) i una freqüència de prova d’un minut amb 10 tasques és de 39,98 dòlars / mes (paquet Platí. ).

Podeu provar tota la plataforma de forma gratuïta durant 30 dies per veure quines funcions i solucions s’adapten millor a les vostres necessitats. Després de 30 dies, tots els plans són totalment personalitzables i només pagueu pel que feu servir.

DotCom-Monitor es va fundar el 1998 i actualment, més de 25 000 clients utilitzen els seus serveis. Van ser la primera empresa que va introduir un control de 1 minut.

El servei de supervisió de llocs web de DotCom-Monitor inclou totes les funcions clau (transacció, FTP, supervisió del servidor de correu, informe de funcionament, taulers de comandament en temps real, etc.) necessaris per a l’anàlisi del rendiment de les pàgines web. Utilitzen navegadors reals del núvol per a la comprovació del rendiment i us avisen si es detecten problemes per correu electrònic, SMS i telèfon.

És una eina de control fàcil d’utilitzar i definitivament obtindreu la millor relació qualitat-preu.

3. Montastic (versió gratuïta disponible)

Servei de control monàstic* Interfície d’usuari Montastic

 • Cost: 0 dòlars (inclosos 9 monitors, intervals de control de 30 minuts)
 • Premium: 49 $ / mes (inclosos 500 monitors, intervals de control de 5 minuts)

També hi ha diversos plans entre el compte gratuït i el de $ 49 / mes. Podeu triar les funcions segons la mida i les necessitats de la vostra empresa.

El Montastic és una eina més popular entre els administradors de webs que busquen una solució gratuïta. Tot i que és força bàsic, és útil per a particulars i empreses més petites que només busquen que siguin avisades quan el seu lloc baixa. A diferència d’altres proveïdors de la llista, Monastic no té exactament un quadre de comandament, sinó que el mantenen molt bàsic i senzill només amb notificacions quan alguna cosa surt malament..

Montastic es registrarà al vostre lloc cada 30 minuts, cosa que no necessàriament és excel·lent en comparació amb els intervals de cinc minuts que ofereixen altres serveis gratuïts, però podeu actualitzar-se per obtenir intervals i URL més freqüents per supervisar..

Montastic us enviarà un missatge de correu electrònic tant quan el vostre lloc no es faci com quan es faci una còpia de seguretat. També podreu veure la presència de paraules clau o la verificació d’absència en una pàgina web; proporciona suport per a qualsevol número de port; i inclou widgets per a Mac, Windows i Android.

Tot i que Montastic no és tan potent com altres eines de control de llocs web, però ofereix funcions suficients perquè el servei gratuït valgui la pena per a llocs petits que potser no necessiten opcions addicionals.

Servei de vigilància del pingdom* Interfície d’usuari de Pingdom

4. Pingdom (prova gratuïta de 14 dies)

 • Cost: 42,12 dòlars / mes (inclosos 50 monitors, intervals de control d’un minut, pàgina d’estat públic)
 • Premium: 228,25 dòlars / mes (inclosos 250 monitors, mesos il·limitats de registres, intervals de control d’un minut, accés multi-usuaris i pàgina d’estat públic)

Hi ha un altre pla entre els comptes estàndard i Premium (professional). El preu del pla avançat és de 82,45 dòlars al mes i inclou 80 monitors. Pingdom també ofereix un pla Enterprise que ofereix entre 500.000 i 5 milions de visualitzacions de pàgines al mes.

Si la gent no pot accedir al vostre lloc web en certs punts durant tot el dia, perdreu vendes i rànquings en motors de cerca. Malauradament, no podeu controlar manualment l’horari del vostre lloc en tot moment i és allà on les eines de Pingdom són útils.

Tot i que Pingdom ofereix algunes eines gratuïtes, com ara una prova de velocitat d’un lloc web, on realment brilla, és en les seves prestacions premium. Pingdom us pot ajudar a analitzar el temps i el rendiment del vostre lloc web provant el vostre lloc des de servidors de tot el món i avisant-vos si hi ha cap problema..

Pingdom també us ajuda a millorar l’experiència dels usuaris proporcionant comentaris d’usuaris reals i analitzant factors de rendiment com ara la velocitat del lloc web. També us ajudaran a identificar qualsevol causa de problemes per ajudar-vos a solucionar-los ràpidament.

En general, és una eina potent i fiable per a les empreses més petites amb un pressupost, però alguns usuaris es queixen que posa poc èmfasi en el trànsit mòbil, té funcions SMS poc fiables i manca de servidors de control a Àsia i el Pacífic. També utilitzem Pingdom per controlar els millors proveïdors d’allotjament.

5. Nova relíquia (prova gratuïta de 14 dies)

Nova pàgina de configuració de la relíquia* Nova pàgina de configuració de la relíquia

 • Cost: 12,50 dòlars / mes (per a empreses amb necessitats bàsiques de control)
 • Premium: 25 $ / mes (per a empreses amb necessitats de control més avançades)

No hi ha cap límit de monitors i la fixació de preus no depèn del nombre d’amfitrions o de la mida de l’entorn.

New Relic és un programari basat en núvol que ajuda els usuaris a fer un seguiment del seu lloc web i de les seves aplicacions. La seva tecnologia es proporciona en un programari com a model de servei (SaaS). L’empresa és coneguda principalment per les seves habilitats de control de rendiment de l’aplicació (APM), però també ofereix altres serveis com ara la infraestructura, el navegador i el control sintètic, que podeu combinar juntament amb APM..

La nova relíquia és compatible amb 8 idiomes: Ruby, PHP, Java, Microsoft.NET, Python, Node.js, SDK C i Go. Per començar a controlar una aplicació en un d’aquests idiomes, haureu d’instal·lar un dels agents esmentats anteriorment.

El seu control APM analitzarà el rendiment de la vostra aplicació com temps i velocitat de funcionament i us enviarà informes d’error si es produeixen problemes. La nova relíquia inclou la supervisió de bases de dades per a mètriques, anàlisis d’errors filtrables i traces. També inclouen temps de resposta, rendibilitat (sol·licituds per minut a l’aplicació) i taxes d’error (percentatge d’errors durant un període de temps definit per a la vostra aplicació).

New Relic és sens dubte una eina de control forta, però pot ser difícil navegar entre diferents serveis i com funcionen junts, especialment en comparació amb altres empreses de monitoratge com StatusCake o Montastic. Tot i això, podeu consultar i provar els seus serveis durant 14 dies gratis sense cap compromís.

6. Robot d’Uptime (versió gratuïta disponible)

uptime_robot* Interfície d’usuari de Uptime Robot

 • Cost: 0 dòlars (inclosos 50 monitors, 2 mesos de registre, intervals de control de 5 minuts)
 • Premium: 129 dòlars / mes (incloent 1000 monitors, 24 mesos de registre, intervals de control d’un minut i 160 crèdits SMS)

Podeu triar un pla Premium que inclogui entre 50 i 20 000 monitors. Cada pla inclou un nombre més elevat de SMS també. Com més gran sigui el nombre de monitors, més elevat serà el cost.

Si busqueu una solució totalment gratuïta, Uptime Robot és un bon lloc per començar. Va ser llançat el 2010 quan els seus desenvolupadors van proposar crear una eina gratuïta per a tothom. Prometen que continuarà sent gratuïta, afegint els preus només per a les funcions premium que es desenvolupin en el futur.

Aquesta eina es registrarà al vostre lloc cada cinc minuts i us avisarà si hi ha algun temps d’inactivitat. Tot i que funciona bé, no tenen les operacions més grans que podreu veure amb les opcions premium. Per exemple, Uptime Robot té un monitoratge principal a Dallas, Estats Units, amb alguns altres repartits pel món, però les eines de control premium solen tenir 40-50 ubicacions del servidor per controlar i verificar els temps d’inactivitat del vostre lloc..

Quan us registreu per a un compte gratuït, també tindreu dos mesos de registre per poder tenir un seguiment de com ha canviat el vostre lloc amb el pas del temps. També podeu supervisar fins a 50 llocs web de forma gratuïta.

Uptime Robot és una bona eina disponible sense cap cost, tot i que alguns usuaris es queixen de les limitades funcions, com ara la prova d’alerta manual. Tampoc obtindreu informació sobre la velocitat de la pàgina, com amb algunes eines de control de llocs web pagats.

7. Monitis (prova gratuïta de 15 dies)

Interfície d'usuari de Monitis.com* Interfície d’usuari de Monitis.com

 • Cost: 1,20 dòlars (inclòs 1 monitor, 24 hores de registre, intervals de control de 1 minut)
 • Premium: 120 dòlars / mes (inclosos 100 monitors, 3 ubicacions de control, intervals de control d’un minut)

Si us inscriviu amb el vostre pla anual, obteniu un descompte del 20%.

Podeu personalitzar el vostre propi pla triant entre les funcions següents. Per tant, els plans poden anar des de cèntims fins a centenars de dòlars al mes. Depèn realment de les vostres necessitats, del que voleu aconseguir i dels vostres coneixements i habilitats.

Monitis.com és una solució informàtica tot en un basada en el núvol que es registrarà al vostre lloc cada cinc minuts. Disposa de la millor experiència d’usuari per als vostres visitants i ofereix una gran varietat d’eines de control de llocs web disponibles en un quadre de comandament. Aquesta eina està dotada de funcions que faciliten la predicció de problemes abans que es produeixin i es resolen fàcilment si ho fan. Amb ell, podeu supervisar:

 • Temps de funcionament del lloc web: Feu un seguiment del temps d’activitat, del temps de resposta i del rendiment de diverses ubicacions del món.
 • Salut del servidor: Detecteu els colls d’ampolla abans que sorgeixin.
 • Rendiment de la xarxa: Superviseu les xarxes de diversos llocs i rebeu les notificacions de qualsevol fallada.
 • Mètriques personalitzades: Personalitzeu les vostres necessitats de control exclusives.

Monitis.com anuncia que mitjançant el seu servei, podeu millorar el temps d’obtenció, eliminar problemes, optimitzar l’experiència dels usuaris i fer créixer la vostra base de clients. A més, està disponible en idiomes anglès, portuguès, espanyol i alemany.

En general, és una excel·lent eina plena de nombroses funcions.

Quin és el Veredicte? Quin hauríem de triar?

En realitat no hi ha manera de dir quin servei de supervisió de llocs web és millor que els altres, perquè tot depèn dels objectius que tingueu amb el vostre lloc web.

Segons la nostra experiència, probablement les millors opcions gratuïtes serien StatusCake i Uptime Robot. Tenen suficient flexibilitat / funcions i poden supervisar el vostre lloc en intervals de 5 minuts. Així que si només esteu provant les aigües i no esteu segurs de si en necessiteu una, aneu endavant i proveu-les.

El resultat més eficaç que obtindreu és probablement de DotCom-Monitor, però ens encanta més la interfície d’usuari de Pingdom, així que us correspon completament.

Una cosa és segura: les eines de control de llocs web premium ofereixen més funcions i dades fiables per ajudar-vos a millorar el vostre lloc. Si us preocupa el monitoratge de llocs web, establiu un pressupost perquè pugueu aprofitar aquestes eines.

No estem dient que les eines gratuïtes són dolentes, però. De fet, són excel·lents si no necessiteu totes les campanes i els xiulets. Podeu començar amb una de les eines gratuïtes esmentades aquí i, si creieu, necessiteu fer una ullada a la “imatge més gran”, considereu un pla premium per supervisar el rendiment del vostre lloc..

Heu utilitzat alguna de les eines anteriors? Feu-nos-ho saber deixant un comentari ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map