4 millors amfitrions dedicats al 2020 (temps i velocitat de confiança més fiables)

Per al blocari mitjà o propietari de petites empreses, l’actualització a un costós servidor dedicat és l’exercici final de la inutilitat.


És com fer una resolució d’un nou any per tenir una forma sorprenent, després cancel·lar la seva membresía al gimnàs al febrer i fer un increment de 2.000 dòlars sobre els darrers suplements de creixement muscular o pèrdua de greix. ��

No fareu cap progrés i només perdreu molts diners en el procés.

Tanmateix, si teniu un lloc web que genera una quantitat important de trànsit (digueu més de 50.000 visualitzacions úniques / mes), un servei d’allotjament dedicat pot ser la diferència entre l’execució d’un Llamp ràpid, fàcil d’utilitzar i profitós lloc… o pateix tants problemes amb la càrrega de temps i seguretat del vostre lloc web que els usuaris reboten més ràpidament una estrella de cinema amb una invitació a una de les festes de Harvey Weinstein (massa aviat?)

Si utilitzeu un lloc web d’empresa altament trànsit, l’allotjament dedicat no és només una bona idea, sinó que és obligatori..

El servei d’allotjament dedicat adequat garantirà que el vostre lloc web resti segur dels pirates informàtics i garantirà que els vostres espectadors puguin accedir al contingut que necessiten en cada moment..

(Per a aquells que comencen a començar i cerqueu comprar allotjament de nivell d’accés per al vostre bloc o lloc web freelance, podeu consultar les nostres recomanacions sobre els millors serveis d’allotjament web de baix cost.)

Passaré uns minuts per explicar com hem revisat aquests amfitrions i què vostè hauria de buscar-lo en un servei d’allotjament dedicat, però abans de fer-ho, aquí teniu una ràpida PSA per a aquells que teniu pressa …

Ho entenc.

L’adult mitjà té ara un abast d’atenció que és d’uns 8 segons (menys que el d’un peix d’or) i probablement tinguis llocs on estar i piulades per fer-ho (o bé els nens ho diuen aquests dies) així que només els reduiré la persecució.

Si esteu buscant el millor servei dedicat d’allotjament web, llavors voldreu anar amb Kinsta. El servei està configurat a la plataforma Google Cloud, que permet velocitats de flaire i optimització absurda. Això és per a propietaris d’empreses que vulguin el millor per a la seva empresa.

Si voleu estalviar uns quants dòlars, la millor opció és SiteGround. El motiu és senzill, disposen dels centres de dades més ràpids, una càrrega de vaixells mètrica d’actualitzacions gratuïtes que us poden estalviar més de 300 dòlars / any en comparació amb altres host, suport impecable 24 hores / 7, Transferències GRATU ,TS, còpies de seguretat, certificats SSL i protecció contra pirateria informàtica.

COM HEM REVISAT ELS NOSTRES HOSTS

Provem a fons totes les empreses d’allotjament, mirant-ho tot, des del temps de funcionament fins a la velocitat fins a la seguretat per donar suport. Per conèixer el nostre procés de prova de cap a baix, consulteu la resta de les nostres Opinions sobre allotjament web canadenc.

Per oferir-vos la versió de Cliff Note, executem un equip de desenvolupament que construeix i manté llocs web de clients i, durant la darrera dècada, aproximadament., hem creat més de 900 llocs web per la qual encara avui gestionem l’allotjament.

Amb la longevitat dels nostres projectes, tenim accés únic a dades i registres de temps de funcionament per a una gran varietat d’amfitrions que la majoria de les empreses de revisió simplement no tenen. Podeu veure el seguiment en directe aquí. Més informació sobre el nostre procés de recerca en quatre passos aquí.

Els assistents matemàtics aquí han estat prou amables per confeccionar gràfics i anàlisis estadístiques perquè puguem compartir tota aquesta informació amb vosaltres per ajudar-vos a decidir definitivament el servei d’allotjament adequat a les vostres necessitats..

QUÈ BUSCAR UN BON SERVEI D’HOTACIÓ DEDICAT

Tant si teniu un bloc a temps complet, una gran botiga de comerç electrònic o un lloc web d’empresa de gran trànsit, les marques d’un bon servei d’allotjament dedicat són iguals (no us preocupeu, totes les nostres recomanacions passen aquests criteris amb colors voladors)

És a dir, voleu buscar un amfitrió amb:

 • �� SSL gratuït (capa de socket segura)
 • �� Còpies de seguretat gratuïtes
 • U Temps de mort fort i baixa
 • �� Atenció al client les 24 hores
 • Features Funcions i bonificacions de seguretat

Us aprofundiré breument en cadascuna d’aquestes coses i les explicaré en detall al final de la revisió.

Els millors allotjaments web dedicats al Canadà

1. KINSTA

MILLOR OPCIÓ D’ACOLLIDA PREMIUM PER A MILLORS VELOCITATS DE CLASSE (30-60 $ / mes)

siteground-logoTemps de càrrega: 520Ms
Horari: 99,9%
Cost: 600,00 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

 • VELOCITAT

  Kinsta està obsessionat en crear l’arquitectura d’allotjament més ràpida per als seus clients. Utilitzen tecnologia de primer nivell per assegurar-se que la pàgina web es carrega a taxes ridícules.
  Utilitzen una infraestructura de nova generació: des del maquinari del servidor fins al programari que utilitzen.

  Google Cloud Platform gestiona tota l’operació i tenen 19 centres de dades a tot el món. Tot està a la seva xarxa premium, dissenyada específicament per minimitzar la distància i el salt.

 • NO HABITATGE TREBALLADOR

  El millor de Kinsta a més de la seva velocitat són els seus ridículs processos de seguretat. Comproven l’estat de cadascun dels seus llocs web cada dos minuts. Per assegurar-vos que està en funcionament, el vostre lloc web es revisarà 720 vegades cada dia.

  Kinsta fa una còpia de seguretat del vostre lloc web cada dia i té la possibilitat de fer una còpia de seguretat del vostre lloc web cada sis hores. També tenen garantia de hack amb un seguiment constant. Si es produeix qualsevol atac, garanteixen una correcció amb prioritat immediata.

SUPORT AL CLIENT

Quan pagueu per un servei premium, rebreu assistència premium. Kinsta proporciona a l’extrem amb suport 24 hores / 7, independentment d’on estiguis, experts de WordPress, una taxa de resolució 100% i temps de resposta ràpids.

Kinsta utilitza Intercom, que és la millor plataforma d’assistència per assegurar-vos que tingueu ajuda amb el que necessiteu ajuda. Si el vostre lloc web està desactivat per qualsevol motiu, fins i tot podreu tornar-lo a funcionar en el moment que enviïs un missatge.

2. SITEGROUND

MILLOR HABITATGE GLOBAL PER PREU / VELOCITAT / ACTUALITAT & SUPORT IMBATIBLE (269,00 $ / mes)

siteground-logoTemps de càrrega: 475Ms
Horari: 99,99%
Cost: 269,00 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

Si heu revisat algunes de les altres ressenyes del nostre lloc, probablement sabreu que som uns grans fan de SiteGround.

Les utilitzem des de fa més de 7 anys i, durant aquest temps, hem estat testimonis de l’evolució de l’empresa des de la vostra empresa de hosting “ho-hum” mitjana en una de els serveis de més alt nivell del mercat.

A diferència d’alguns dels noms més coneguts (tos Bluehost tough), no descansen sobre els llorers i són una de les úniques empreses que actualitzen regularment els seus centres de dades i servidors per assegurar els nivells més alts de velocitat i seguretat..

 • GRAN ACTUALITZACIÓ: 99,95%

  SiteGround garantirà que el vostre lloc web es mantingui en funcionament (gairebé) tots els minuts de l’any, amb un 99,95% de temps de treball..

 • SSL I ENVASOS GRATUTS

  Una bonificació que us estalviarà 60 dòlars / any (com a mínim) i us assegureu que podreu descansar fàcilment, sabent que el vostre lloc web està completament segur i que es fa una còpia de seguretat regularment en cas improbable d’incompliment.

SUPORT A CLIENTS INHABILITABLE

En una indústria que destaca per oferir un servei al client agrest i suport mig, SiteGround es troba cap amunt de les altres companyies d’allotjament, oferint alguns dels serveis al client més sensibles i eficients del planeta.

De debò … No ens deixa gaire impressionats, però el servei d’atenció al client de SiteGround va ser maleït a prop de fer-nos les mitjons..

3. HOSTACIÓ A2

Un valor increïble pel preu que pagueu ($ 141 / mes)

A2 HostingTemps de càrrega: 601Ms
Horari: 99,99%
Cost: 141,00 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

 • SUPORT

  Després d’haver enviat multitud de bitllets i consultes de suport complicats, vam quedar impressionats (com a mínim) per la rapidesa i eficàcia del servei d’atenció al client d’A2 que va poder gestionar els nostres “problemes”..

  Tot i que no són tan sensibles com SiteGround, la diferència és nominal (pot trigar 20 minuts més) i el seu suport és de primera qualitat..

 • GRAN SEGURETAT & SSL GRATUT

  Igual que SiteGround, l’allotjament A2 ve armat a les dents amb una gran quantitat de funcions de seguretat i (per descomptat) un certificat SSL gratuït..

  Amb un CDN gratuït de Cloudflare, una configuració nova de control del servidor de relíquia i una “seguretat perpètua”, us serà difícil trobar un servei d’allotjament més ric en funcions pel preu que pagueu..

GRAN ACTUALITAT & CENTRES DE DADES RÀPIDS D’ILUMINACIÓ

Amb un 99,91% de temps de funcionament i 601ms de velocitat, A2 Hosting proporciona una mica de serveis d’allotjament dedicats més ràpids i fiables als preus més assequibles. L’allotjament dedicat és car, no ho podem negar.

Però a només 141 dòlars al mes (més de 1.200 dòlars / any menys que SiteGround) A2 proporciona una de les millors conseqüències per al vostre preu. Les seves velocitats i temps de funcionament no són tan impressionants com SiteGround; tanmateix, tenint en compte el preu que pagueu, trobareu un proveïdor que ofereixi més valor quan us penseu trobar.

4. HOSTGATOR

Servei súper assequible, amb grans funcions i horaris

amfitrióTemps de càrrega: 601Ms
Horari: 99,99%
Cost: 119,00 dòlars / mes
Suport: Xat en directe

 • GRAN ACTUALITZACIÓ, RÀPID MOLT

  Com en qualsevol host que recomanem fins ara, HostGator ofereix als seus clients un 99,99% impecable de velocitats amb velocitats de càrrega ràpides. Amb només 119 dòlars al mes, són, amb diferència, el servei d’allotjament dedicat més barat (d’alta qualitat) del mercat i asseguraran que obtindreu el màxim valor per a la vostra inversió..

 • BON SEGURETAT & SSL GRATUT

  Tot i que no tenen tants bons i funcions gratuïtes com SiteGround o A2, HostGator encara proporciona una gran quantitat de funcions de seguretat avançades que inclouen: SSL gratuït (duh), protecció DDoS, una xarxa totalment redundant i 3-54 IPv4 dedicats IP.

SUPORT

Al igual que SiteGround i l’allotjament A2, HostGator ofereix alguns dels millors serveis d’atenció al client del negoci. Fins i tot quan vam revisar els seus serveis bàsics d’allotjament (que podeu consultar aquí), l’assistència al client va ser d’avantguarda.

Però amb un paquet d’allotjament dedicat, el seu servei d’assistència al client està al següent nivell. En el poc probable que tingueu cap problema amb el vostre servei, el seu equip d’assistència eficaç us ajudarà a tornar-vos a funcionar i en temps real..

PROTECCIÓ DE CAPTALLS DE SSC SSL

Sé que això sona com algun futurista Star Trek merda però un SSL és en realitat un concepte bastant simple.

Un SSL, o capa de socket segura, crea i xifra el “túnel” des de l’ordinador del vostre visitant al vostre servidor. A l’interior d’aquest túnel, tota la comunicació i les dades estan protegides i lliures de visibles.

És així com escriure una carta en un idioma codificat abans d’enviar-la a un amic.

Si escrivís la carta en anglès, qualsevol persona que interceptés el missatge podria veure i utilitzar fàcilment el que va escriure. Tanmateix, “xifrant” la vostra carta, garanteix que ningú a l’exterior podrà desxifrar i comprendre el vostre missatge..

Amb les darreres actualitzacions de Google, aquests certificats no són obligatoris si voleu tenir possibilitat de classificar el lloc web per a paraules clau competitives. I si processeu pagaments al vostre lloc web, aquest és absolutament obligatori (els processadors més respectables ni tan sols acceptaran pagaments sense certificat SSL actiu).

Afortunadament, amb un amfitrió web d’alta qualitat (dedicat o d’una altra manera) s’ofereix de forma gratuïta un certificat SSL. Si una empresa intenta que pagueu el vostre certificat (com el GoDaddy descrèdible), haureu de dirigir-vos als turons.

No hi ha absolutament necessitat de pagar un certificat SSL i qualsevol empresa que pretengui el contrari us està desgranant com un grup. Totes les bones empreses d’allotjament web s’oferiran per configurar el vostre SSL de forma gratuïta mitjançant un servei anomenat Encriptem.

ENVIAMENTS GRATUTS

Els atacs cibernètics van augmentant i no sembla que avancin en cap moment.

Tanmateix, mitjançant un amfitrió web que ofereix còpies de seguretat diàries, podeu assegurar-vos que, encara que el vostre lloc web estigui orientat per un atac de ransomeware, podreu tornar ràpidament el vostre contingut en línia sense haver de perdre cap ritme. (Confieu en nosaltres, NO voleu fer còpies de seguretat manuals del vostre lloc web cada dia.)

ACTUALITZACIÓ I HORA

L’horari d’obtenció, com el seu nom indica, és simplement una mesura de la quantitat de temps que el vostre lloc web està en línia. Qualsevol cosa per sobre del 99% és decent i, idealment, desitgeu un servei d’allotjament que us pugui proporcionar 99,95% temps de funcionament o superior.

El temps d’aturada (de nou, tal i com indica el nom) és una mesura del temps que el vostre lloc web està aturat o no es pot accedir.

Si voleu mantenir un aspecte professional amb els vostres usuaris, aquesta és una de les coses més importants que voldreu evitar. Afortunadament, si opteu per un dels serveis que estem a punt de recomanar, això serà cosa del passat i podreu gaudir d’il·luminació a velocitats ràpides, d’alta seguretat., temps d’inici nominal.

CENTRES DE DADES

Els centres de dades són la ubicació física del servidor que fareu servir. Com més propers estiguin els centres de dades dels usuaris finals, menys distància haurà de recórrer i més ràpidament tindrà el vostre lloc web.

Per tant, és important que el centre de dades que utilitzeu sigui proper als usuaris finals (per exemple, a Toronto o a Mont-real).

Els centres de dades més grans del món

SUPORT

Tret que sigui un assistent de codificació o un geni tècnic, ets anant necessitar un suport sorprenent per assegurar-se que el vostre lloc web es manté en funcionament i evita possibles problemes.

Per aquells que no tingueu 22 anys per combinar-se a través de les preguntes freqüents o veure vídeos de YouTube llargs, això vol que desitgeu un servei d’allotjament que ofereixi una atenció al client de gran qualitat 24 hores al dia. Voleu evitar qualsevol empresa que subcontracti el seu suport a l’Índia o que només ofereixi als seus usuaris entrades en línia o assistència per correu electrònic.

Un servidor dedicat us costarà un cèntim, així que voleu assegurar-vos que teniu accés al xat o a l’assistència telefònica per aconseguir el vostre valor.

SEGURETAT

Si sou del tipus de persona que pensa que l’ús d’una gran varietat de contrasenyes fortes per a les vostres activitats en línia és “Innecesari”, aleshores aquesta part és per a vosaltres..

Serà de seguretat de nivell de servidor d’alta qualitat reduir molt el risc que el vostre lloc web es vegi incomplert per un atac de DDoS o de força bruta i ajudarà a garantir que els vostres propis estàndards de seguretat no divulgatius no resultin en la destrucció abjecta de tota la vostra infraestructura en línia.

Assegureu-vos d’optar per un amfitrió web que us ofereix protecció DNS, supervisió activa de llocs web i altres funcions de seguretat avançades.

Amb tot això, aprofundim en els tres millors serveis dedicats d’allotjament del 2020 …

Pensaments finals

Tot i que, certament, l’allotjament dedicat no és per a tothom, els serveis anteriors us ajudaran a estirar el vostre pressupost i a maximitzar la vostra inversió de manera que podreu descansar fàcilment, sabent que el vostre lloc web funciona amb la màxima capacitat..

Si bé hi ha molts altres amfitrions dedicats que són “bons”, a Hosting Canada, preferim recomanar només els majors.

Esperem que aquesta guia us hagi estat d’utilitat i, com sempre, si teniu dubtes, inquietuds o remarcades observacions (en realitat, deixem-ho als llocs de revisió d’allotjament nord-americans. ��) … no dubteu a deixar-los anar a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

FAQ

Quina és la millor empresa dedicada a allotjament de servidors?

La millor empresa dedicada a allotjament de servidors és Kinsta a causa de la seva velocitat de primera qualitat, així com per la seva seguretat i atenció al client de primera qualitat..

A què es dedica l’allotjament web?

L’allotjament dedicat és quan un servidor es dedica a un lloc web o empresa única. Això permet que tots els recursos del servidor estiguin disponibles per a aquesta empresa.

Quina diferència hi ha entre servidors dedicats i no dedicats?

Un servidor d’allotjament no dedicat significa que es comparteixen els recursos del servidor o servidors que utilitza la vostra empresa. Un servidor dedicat permet que tots els recursos d’un servidor estiguin disponibles per a una empresa o lloc web.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map