3 millors companyies d’allotjament per a canadencs el 2020

Executeu una agència de desenvolupament o disseny de llocs web?


Esteu buscant guanyar 1.000 $ més / mes addicionals sense fer feina gairebé (gairebé)?

Si és així, voldreu escoltar-lo.

No, no estic parlant d’un tipus d’esquema MLM còmode que requerirà una inversió anticipada de 2.000 dòlars i que suposi una alienació inevitable de tots els que teniu estimats (almenys … tots els que no vulgueu comprar la vostra merda).

Estic parlant hosting de distribuïdors.

I potser seria el més bonic del pa ratllat (tot i que encara estic confós per què se suposa que sigui fresc … és simplement pa?)

Què és Hosting per a distribuïdors i per què hauria de tenir cura?

L’allotjament de distribuïdors és un concepte relativament senzill que pot generar una quantitat important d’ingressos per a l’agència digital amb un esforç nominal.

Aquí teniu un funcionament:

Suposem que actualment teniu una llista de 100 petits clients de llocs web que volen serveis d’allotjament web ràpids, fiables i fàcils d’utilitzar. Com que ja saben, com si confien en vosaltres, ja que (esperem) els heu ajudat a dissenyar un lloc web impressionant i intuïtiu, naturalment s’inclinaran més a comprar el seu allotjament a través d’utilitzar un host mainstream..

Per tant, dirigiu-vos a un dels venedors que estem a punt de recomanar-vos i compreu un paquet d’allotjament per a distribuïdors que us ofereix accés a 600 GB d’ample de banda i un nombre il·limitat de dominis per només 20 dòlars al mes..

Aleshores, podeu anar a oferir els vostres serveis d’allotjament a un preu raonable de, per exemple, 10 dòlars al mes (assumint que el lloc web en qüestió només utilitza 6 GB d’ample de banda), guanyant-vos un total. benefici net de 980 dòlars per mes per fer … bé, gairebé res.

Bastant xulo, no?

Pensem que sí.

I per ajudar-vos a iniciar la vostra incursió en el món de generar ingressos passius mitjançant hosting de distribuïdors, hem compilat aquesta guia ràpida per ajudar-vos a determinar exactament què heu de buscar en un proveïdor de distribuïdors, així com les nostres 4 millors recomanacions per al distribuïdor superior. amfitrions.

Anem a capbussar-nos.

TL; DR. Si voleu començar amb el paquet més assequible, que us proporcionarà velocitats de càrrega i velocitats de càrrega fiables (i un munt de avantatges addicionals), aleshores voldreu utilitzar-lo A2 Hosting.

Quan es tracta de hosting de distribuïdors, A2 ofereix un immillorable 80 GB d’espai de disc, 800 GB d’ample de banda i una IP dedicada per només 13,99 dòlars al mes (durant la durada de l’oferta introductòria).

Si voleu tots els detalls més suculents que hi ha darrere d’aquesta recomanació o preferiu fer servir un servei d’allotjament diferent… Aleshores seguiu llegint (què més fareu? Mireu gifs de gats)

En qualsevol cas … Tornar a l’empresa.

Per què hauria de confiar en nosaltres??

Bé…

Portem venent serveis de hosting als nostres propis clients (més de 900) des de fa més d’una dècada i en tenim molt es va interessar per trobar els venedors més assequibles i fiables del mercat.

Però no és tot.

Durant la nostra llarga dècada com a desenvolupadors de llocs web de primer nivell, hem tingut accés únic a una gran quantitat de dades que simplement no estan disponibles per al públic en general. Podeu veure el seguiment en directe aquí. Llegiu més informació sobre el nostre procés de recerca en quatre passos aquí.

Hem estat registrant horaris, velocitats de càrrega, interaccions en el servei al client i molt més durant 9 anys i hem tingut els nostres #geniuses per recopilar i compartir aquestes dades aquí per tal de proporcionar-vos la forma més imparcial i precisa. informació possible.

A més, som canadencs. ��

Què heu de buscar en un amfitrió web revendedor

Tots els proveïdors d’allotjament de distribuïdors no es creen per igual, i el més ràpid manera irrenunciable piss la vostra base de clients existent i perdre la seva confiança per sempre és optar pel revendedor més barat que pugueu trobar per maximitzar els vostres beneficis.

Al món dels distribuïdors i allotjament web compartit, les paraules “barat” i “merda” són pràcticament sinònimes … és per això que haureu de deixar de banda els llocs d’allotjament “gratuïts” autodescrits a qualsevol preu. Tot i que voleu assegurar-vos que el proveïdor seleccionat sigui assequible, també voldreu assegurar-vos que compleixin els criteris següents.

Horaris fiables

No té sentit utilitzar un lloc web si el lloc web en qüestió no és prou en línia perquè els clients potencials puguin accedir realment a qualsevol contingut del vostre contingut..

Voleu estar segur que qualsevol host de distribuïdors que seleccioneu ofereix un temps d’ús garantit d’almenys el 99% de manera que no rebeu 127 trucades telefòniques a les 2 de la nit de clients desconcertats dels llocs web que ja no funcionen..

Temps de càrrega ràpids

Tenint en compte que l’usuari mitjà esperarà només 3 segons per carregar-se un lloc web abans d’abandonar la cerca i utilitzar un recurs diferent, és important la velocitat del vostre lloc web (i dels llocs web del client). I importa molt.

Una bona regla general és que voleu que tingui qualsevol servei d’allotjament de distribuïdors proporcionar temps de càrrega inferiors a 1.000 m (tot i que els serveis que recomanem són molt més ràpids que aquest).

Atenció al client excel·lent

Si utilitzeu un lloc web, és probable que tingueu alguna incidència o un problema que requereixi assistència d’un representant d’atenció al client al voltant del 100% (més prop del 114,2% si som exactes ��). Si revedeu desenes o fins i tot centenars de paquets d’allotjament, aquestes probabilitats augmenten exponencialment.

Abans d’invertir en qualsevol paquet d’allotjament de distribuïdors, voldreu assegurar-vos que tinguin efectivitat Atenció al client en directe 24/7 per ajudar-vos en l’eventual que alguna cosa vagi malament.

Personalització

Tots els clients i clients que serviu actualment tindran necessitats exclusives d’allotjament web. Alguns necessitaran més ample de banda que d’altres alguns necessitaran funcions especials i protocols de seguretat que no són estàndards per a la majoria dels serveis d’allotjament.

Com a tal, ho és és essencial que el proveïdor d’allotjament de distribuïdors que escolliu tingui un alt grau de personalització perquè pugueu adaptar els paquets d’allotjament del client a les seves necessitats específiques.

Ara que ja sabeu què busqueu en un proveïdor d’allotjament de distribuïdors d’alta qualitat, aprofundeixem en la nostra recomanació personal. (Però no us preocupeu, cadascun d’aquests amfitrions web compleix o supera tots els criteris anteriors.)

Els 3 millors venedors d’allotjament al Canadà

# 1. A2 Hosting

Un amfitrió de correu electrònic / correu electrònic ric en funcions (amb una tarifa lleugerament superior)

A2 HostingTemps de càrrega: 601s
Horari: 99,99%
Cost: 13,19 dòlars / mes
Emmagatzematge: 30 GB
Suport: Xat en viu 24/7 365
Garantia de devolució de diners: 

En les famoses paraules de Charles Darwin, “No és el proveïdor de serveis d’allotjament de distribució més ràpid ni el més fiable que sobreviu, sinó el que proporciona més valor pel preu.” (Parafrasejant aquí …)

Segons la nostra experiència, A2 Hosting no ofereix els temps de càrrega més ràpids ni els horaris més fiables dels nostres amfitrions recomanats, són, sens dubte, el millor valor pel preu que pagueu. Si considereu que l’A2 Hosting us estalviarà aproximadament 5 dòlars per mes sobre els paquets de SiteGround o Hostgator, la lleugera discrepància en el seu rendiment esdevé nominal.

Carregant només 13,19 dòlars al mes per als nous clients, El paquet d’allotjament de distribuïdors d’A2 és un robatori absolut que permetrà que els vostres clients siguin feliços i la cartera plena.

Ofereixen una alt grau de personalització i accés al servei d’atenció al client 24/7/365 qui (malgrat els nostres millors esforços) ha demostrat al llarg dels anys un caràcter absolutament inflable. Si no us emociona el servei de distribució de distribuïdors d’A2, esteu protegit amb la “Garantia de devolució de diners” en qualsevol moment..

# 2. SiteGround

El favorit personal i el personal

siteground-logoTemps de càrrega: 475
Horari: 99,99%
Cost: $ 45 / crèdit (descomptes de volum disponibles)
Emmagatzematge: 10 GB / compte
Suport: Xat en viu 24/7 365
Garantia de devolució de diners: 

A diferència d’A2 i HostGator (més en un segon), SiteGround sembla tenir un plaer pervers per complicar-los una transacció altrament senzilla …

En lloc de pagar una quantitat d’emmagatzematge i una amplada de banda fixats amb un nombre il·limitat de comptes, SiteGround opera en un sistema de crèdit on cada crèdit que compreu us permet configurar un nou compte d’allotjament amb 10 GB d’espai web..

Els crèdits comencen a partir de 45 dòlars / any (o 3,75 dòlars / mes), però, segons el volum de crèdits que adquireixis, baixeu fins a 42 dòlars / any. Tot i aquesta estructura de preus amb prou feines, SiteGround ofereix un servei de qualitat excepcionalment a un preu raonable.

Cada nou compte d’allotjament o crèdit que adquireix ve equipat amb transferència de dades no modificada, comptes FTP il·limitats, còpies de seguretat diàries gratuïtes (un salvapantalles real), comptes de correu electrònic gratuïts, i a CDN gratuït de Cloudflare.

A més de tots els bons que ofereixen, SiteGround és el distribuïdor més ràpid i fiable d’aquesta llista amb un temps de càrrega mitjà de 475 ms ràpidament i un temps de garantia 99,99% garantit (cosa que ens permet perdonar els seus preus confusos com els inferns. ).

Vam ser grans fanboys de SiteGround durant força temps i els seus serveis d’allotjament de distribuïdors mantenen la reputació esterlina que han construït durant l’última dècada..

# 3: HostGator

Característiques excepcionals, desgraciada etiqueta de preus

amfitrió

Temps de càrrega: 657s
Horari: 99,99%
Cost: 19,95 dòlars / mes
Emmagatzematge: 60 GB
Suport: Xat en viu 24/7 365
Garantia de devolució de diners: 

Tot i que són els venedors més cars d’aquesta llista, podríem argumentar que HostGator proporciona el major avantatge per a la vostra oferta i ofereix serveis d’alta qualitat que permetran que els vostres i vostres clients siguin feliços com a pernil durant els propers anys (mai no he entès aquesta analogia. ). ����

Tot i que ofereixen una garantia de temps de vida del 99,99% (com la resta d’amfitrions d’aquesta llista) i un temps de càrrega de 657 ms, on HostGator brilla realment es troba en la gran quantitat de funcions addicionals i bonificacions que ofereixen als nous clients..

Comptes de correu electrònic il·limitats? Comproveu. ✅

Dominis, subdominis i comptes FTP no modificats? Comproveu. ✅

Atenció al client excel·lent, amb una garantia de devolució incompleta, i una gran quantitat de funcions de seguretat? Consulteu, comproveu i reviseu el roony! ✅ ✅ ✅

Després d’utilitzar i revisar HostGator durant molts anys, són fàcilment un dels nostres proveïdors de hosting de distribuïdors preferits de tots els temps i se’ns fa difícil trobar allà fora un servei més assequible i fiable (confieu en nosaltres, hem buscat).

Pensaments finals

Tot i que oferir paquets d’allotjament per a distribuïdors a clients existents pot resultar més difícil del que inicialment podríeu esperar, és una manera excel·lent de generar ingressos passius consistents i previsibles… sense aprendre una nova eixelebrada habilitat de codificació, invertint en immobles o practicant immersions en el complex món de les criptomonedes.

I si decidiu saltar al món dels primers venedors que allotgen els venedors, llavors us atreviré a intentar trobar un proveïdor millor que el que us hem recomanat aquí..

Com sempre, assegureu-vos de fer les vostres pròpies investigacions i de dur a terme la vostra deguda diligència abans de prendre la vostra decisió final i, si teniu dubtes, comentaris o inquietuds, no dubteu a deixar-los anar a continuació i us farem arribar a vosaltres com tan aviat com sigui possible.

Espero que això us ajudés, ara sortiu-hi i comenceu a revendre alguns paquets d’allotjament!

També et pot agradar:

  • Millor allotjament web
  • Millor creador de llocs web
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map