15 maneres d’accelerar el vostre lloc web

Una de les pitjors coses que li poden passar al vostre lloc web és perdre clients per problemes que es poden prevenir. Les estadístiques de l’estudi del temps de càrrega de la pàgina de Google del 2017 demostren que un segon pot fer una gran diferència en el nombre de trànsit i la satisfacció del client.


En només un segon:

 • Les vistes a les vostres pàgines podrien reduir-se un 11 per cent ��
 • Els nivells de satisfacció del client podrien caure un 16 per cent ��
 • Podríeu experimentar una reducció del 7% en els tipus de conversió ��

Al llarg d’un any, aquest segon retard podria produir una caiguda dels ingressos de 2,5 milions de dòlars per a les empreses que normalment promediaen 100.000 dòlars en vendes diàries..

En resum, latència és l’enemic del rendiment del lloc web i de la satisfacció dels usuaris. Un cinquanta-tres per cent dels consumidors afirma que deixarien un lloc web que va trigar més de tres segons a carregar-se.

Què és latència i per què és important?

Hi ha tres components que contribueixen a la velocitat d’entrega de dades: amplada de banda, latència i rendiment. En conjunt amb el contingut i la codificació optimitzats, aquests elements van de la mà. Els problemes amb un afectaran els altres.

imatge que mostra latència i velocitat de xarxaAmple de banda és el pipeline per on viatgen les vostres dades. L’ample de banda estret redueix la quantitat d’informació que viatja per la canalització en un moment determinat. Això porta a problemes de latència i afecta el rendiment.

Lloc web latència es defineix com el temps que triga la informació en fer el viatge d’anada i tornada del navegador al servidor i de nou a l’usuari de nou. El rendiment és la quantitat de dades que viatja per un servidor en un període de temps establert.

És el balanç òptim de latència (baix) i ample de banda (alt) que condueix a un lliurament eficient i un millor rendiment. Si aquest saldo no és desfavorable, els temps de càrrega de la vostra pàgina web seran més lents i el lliurament de dades es retardarà.

El que contribueix a les taxes de latència elevades?

 • Propagació. Aquest és el temps necessari perquè els paquets de dades viatgin d’una font a una altra.
 • Medi de transmissió. Hem recorregut un llarg camí des dels dies de marcació, però el mitjà de transferència encara afecta la latència. Fins i tot els avenços tecnològics com la fibra òptica i la WAN tenen limitacions físiques que afecten la velocitat d’entrega de contingut.
 • Encaminadors. El que podem fer amb un clic de ratolí o escrivint una URL posa en marxa una cadena d’esdeveniments que ens permet accedir a Internet. Als ulls de l’usuari mitjà, es fa una sol·licitud i es fa honor a la velocitat de la llum. Tot i això, depèn de la capacitat del nostre router per analitzar adequadament les capçaleres de paquets i altra informació.

Com més distribuïda sigui la xarxa, més vegades ha de saltar un paquet des del router al router. Això contribueix a una alta latència.

 • Emmagatzematge. Els retards es produeixen cada cop que un paquet de dades es produeix amb èxit o s’emmagatzema. Si es complica el procés per la quantitat de commutadors i ponts entre la sol·licitud inicial del navegador i la publicació. Veure relacionat: el millor emmagatzematge al núvol
 • Formatat La forma de configurar els fitxers i gestionar les bases de dades de WordPress afectarà la forma de llegir i processar les instruccions i el codi. Un codi net, magre i elegant permet una eficiència i rapidesa.
 • Tipus i mides del fitxer. Resulta raonable que els fitxers més petits i el format més senzill travessaran una xarxa de manera més ràpida i eficaç. Els llocs web que tenen una gran intensitat de gràfics i altres suports rics són continguts que semblen més desordenats i afecta la velocitat de càrrega de les pàgines completament. Per això, és important comprimir els fitxers del lloc web.

Els avantatges d’optimitzar el vostre lloc web

Tant si decidiu fer servir un creador de llocs web d’alta qualitat, contractar un dissenyador web o construir la vostra pàgina web pel vostre compte, considerant que la seguretat i la rapidesa per disseny milloraran l’aspecte i el lliurament del vostre contingut. Això ajuda Optimització de SEO i proporciona un millor experiència d’usuari (UX).

Els estudis demostren que es pot trigar fins a 22 segons a un lloc web mòbil a carregar completament la pàgina de destinació mitjana. Imagineu-vos l’avantatge que tindreu sobre la competició si podeu afegir els vostres temps de càrrega a set segons o menys.

15 maneres d’augmentar la vostra velocitat web avui

Els servidors d’avui poden lliurar temps de càrrega que mesuren en mil·lisegons en lloc de segons. A més de controlar la tecnologia que proporciona el contingut web als visitants, podeu implementar diversos canvis i ajustaments per garantir una càrrega de pàgina ràpida i constant i una UX global més satisfactòria..

A continuació, es mostren 15 maneres d’augmentar la velocitat del vostre lloc web i no es detindran de la vostra qualitat de contingut ni de l’estètica del lloc..

1. Habilita la compressió de fitxers

La compressió de fitxers no és cap novetat. Tots hem trobat a fitxers que eren massa grans per descarregar-los als quals podrem accedir un cop comprimits. La mateixa idea pot ajudar al vostre lloc web a carregar-se més ràpidament mitjançant la compressió Gzip.

Per fer-ho, instal·leu el complement de compressió del vostre sistema de gestió de contingut o manualment a través del fitxer .htaccess. Funcionarà per a CSS, JS, XML i HTML afegint el codi següent:

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml
Aplicació AddAutputFilterByType DEFLATE / javascript
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

2. Elimineu les extensions i extensions innecessaris

Quan creeu el vostre lloc web per primera vegada, és temptador instal·lar i provar diversos connectors, alguns són fantàstics, però molts més acaben recollint pols als nostres directoris. Fes una regla que desinstal·li immediatament qualsevol complement i extensió de plugins i extensions antics, innecessaris o no compatibles. Desactivar-los pot semblar l’opció més fàcil, però això pot causar problemes de seguretat i posar-vos en risc per a incompliments i explotacions.

Si es tracta de seguretat de llocs web centrada en tenir només instal·lats els millors complements de WordPress, mentre que n’elimineu els innecessaris, també és molt important.

3. Optimitzar HTTP

Hi ha dues maneres de millorar els temps de càrrega de pàgines mitjançant l’optimització HTML. El primer és minimitzar les vostres sol·licituds HTTP. Podeu aconseguir-ho de diverses maneres:

 • Utilitzeu CSS en lloc d’imatges sempre que sigui possible
 • Combina fitxers CSS, JS i HTML per evitar inundacions i redundància
 • Dissenyar pàgines senzilles i netes amb menys elements
 • Activa la memòria cau
 • Reduïu el nombre de redireccions mitjançant la neteja de pàgines antigues i enllaços trencats

El segon mètode per optimitzar HTML és activant Keep-Alive. Normalment, cada sol·licitud de fitxer inicia una acció independent. En activar HTML Keep-Alive, creareu una connexió oberta que es mantingui així fins que es facin totes les sol·licituds del navegador. Simplement copieu aquest bit de codi al vostre fitxer .htaccess, envoltat de les etiquetes d’obertura i tancament adequades:

IfModule mod_headers.c
Conjunt de capçalera La connexió és viva
IfModule

4. Instal·leu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Xarxes de lliurament de contingut (CDNs) reduir els temps de càrrega de la pàgina de la mateixa manera que els servidors. Aquestes xarxes estan distribuïdes per diferents punts del planeta, cosa que permet que algú que tingui aquesta geolocalització accedeixi al vostre lloc web més a prop de casa.

Molts serveis d’allotjament inclouen un CDN com a part del servei, així que comproveu la disponibilitat abans d’iniciar la sessió amb ningú. Veure relacionat – els millors CDN canadencs

5. Habilita la memòria cau

La memòria cau deixa una còpia de la pàgina web al navegador de l’usuari fins que la pàgina s’actualitza i s’actualitza el contingut. Això significa menys sol·licituds i pàgines HTTP a carregar. Quan activeu la memòria cau, podeu reduir els temps de càrrega de la pàgina en 1,5 segons. En una era en què cada segon compta, això suposa una diferència enorme.

La memòria cau en WP es pot habilitar amb el connector Rocket o mitjançant un dels connectors gratuïts com WP3 Total Cache o Super Cache. Els que utilitzin HTML poden habilitar la memòria cau mitjançant Etags, Expire o altres mètodes. Els usuaris de Drupal poden realitzar l’habilitació de caché seguint aquestes instruccions.

6. Minimitzar el codi JS i CSS

Podeu millorar els temps de càrrega de la vostra pàgina reduint la quantitat de codificació necessària per realitzar una acció. Comença creant un fitxer separat per a JS i CSS, i després treballi per reduir l’espai en blanc, suprimir comentaris innecessaris i combinar fitxers o línies de comandaments sempre que sigui possible. Si no esteu segurs de com minimitzar el codi millor sense crear altres problemes, hi ha eines disponibles per identificar i corregir la codificació inflat.

7. Feu servir Càrrega de fitxers JS asíncrona i CSS

Una vegada que el vostre codi sigui magre i eficaç, podeu ajustar com es carreguen els fitxers a la vostra pàgina mitjançant la càrrega asíncrona. Això canvia la manera com es carrega el contingut a la pàgina fent-lo de manera més eficient.

Ja veieu, la majoria de navegadors gestionen les sol·licituds carregant pàgines seguides en ordre. Això es coneix com càrrega síncrona de pàgines. Cada vegada que el navegador es troba amb una pàgina que és sincrònica, s’atura tota la resta d’activitats fins que es carregui totalment la pàgina actual. Amb una càrrega asíncrona, el vostre navegador és capaç de gestionar algunes sol·licituds de manera simultània, el que significa temps de càrrega web més curts.

La majoria de sistemes de gestió de contingut tenen un mecanisme per permetre la càrrega de fitxers CSS i JS asíncrons. Per exemple, WordPress té una pestanya “Fitxers estàtics” al seu plugin Rocket que us permetrà habilitar aquesta funció marcant les caselles adequades a la secció “Render bloquejant CSS / JS”. L’usuari que no sigui WP pot activar-ho en JS mitjançant l’atribut async o diferir. Per a CSS, intenteu escriure estils per a la primera pantalla al cap de html per permetre la càrrega asíncrona de la primera pàgina..

La càrrega diferida de JavaScript pot produir els mateixos resultats i es pot habilitar a la mateixa secció del plafó WP Rocket que les preferències de càrrega. Si publiqueu un lloc en HTML, podeu ajornar la càrrega JS fent una trucada al fitxer extern just abans de l’etiqueta corporal del vostre codi:

8. Optimitzeu fitxers d’imatges

Un dels majors recursos de base de dades i bases de dades són les imatges. Segur, les fotos afegiran al vostre contingut, però moltes també afectaran la velocitat i condueixen el trànsit. Si voleu incloure imatges al vostre lloc web, escolliu-ne una o dues, reduïu la mida i el tipus de fitxer a quelcom més eficient com .jpeg o feu-les en un collage més que en una galeria d’imatges separades. També podeu traslladar-les a una plataforma creada per a imatges, com InstaGram, i a un enllaç senzill a aquesta plataforma des del vostre lloc web.

El mateix s’aplica al contingut de vídeo que es pot eliminar a un canal de YouTube. Ambdues solucions també us ajudaran amb SEO, ja que podeu optimitzar-les per separat mitjançant una combinació d’altes etiquetes per indexar imatges i contingut de vídeo i SEO a la pàgina per a l’optimització general de les pàgines. Un dels nostres preferits és Optimizilla.

9. Desactiveu l’enllaç directe i Limiteu les accions de mitjans socials

Parlant de xarxes socials i d’imatges, faríeu bé desactivar els enllaços calents de la vostra pàgina web i limitar les accions de mitjans socials. El segon suggeriment sembla contrari a tot el que sabeu sobre proves socials, divulgació i compromís, però podeu trobar un equilibri que permeti donar suport a la vostra presència en els mitjans socials sense afectar el rendiment..

Això ens porta al problema de hotlinks. Els enllaços directes són una mica de tecnologia que permet que altres persones agafin el vostre contingut i l’utilitzin al seu propi lloc web o plataforma de xarxes socials. També augmenta involuntàriament l’ús de recursos.

En lloc d’enllaçar amb imatges o contingut d’un altre lloc web, o permetre’ls robar-los, descarregueu-los i guardeu-los al vostre servidor. Pot semblar contrari, però enllaçar-se amb un altre contingut de lloc web pot tenir la conseqüència involuntària de permetre que el rendiment del lloc pot afectar el vostre lloc..

10. Reduir scripts externs

Si afegiu scripts externs al codi JS vi, augmenta el nombre de sol·licituds HTTP, fet que redueix la velocitat del lloc web. Alguns scripts externs són necessaris, de manera que no cal eliminar-los completament. Pingdom permet provar cada enllaç extern per determinar quins són els problemes.

Abans d’afegir enllaços externs al contingut web, assegureu-vos que el lloc web de la font sigui fiable o que pugueu portar els problemes a casa a la vostra plataforma.

11. Cerqueu i solucioneu els enllaços trencats

Qualsevol enllaç trencat que finalitzi amb redireccions o missatges d’error pot afectar l’UX. Tanmateix, aquest consell fa referència als enllaços que contenen els fitxers imatge, JS o CSS. Cerqueu i testeu els enllaços a l’encapçalament dels vostres fitxers CSS i a l’URL de font de JavaScript. Podeu buscar-les manualment, examinant els registres del servidor o mitjançant una eina de verificació d’enllaços.

12. Optimitzeu les vostres bases de dades

L’emmagatzematge d’arxius massius contribueix definitivament a un rendiment lent. Voleu un registre complet de totes les accions amb finalitats de seguretat, però cada vegada que un complement o una altra funció guarda dades, es crea a la base de dades. Imagineu tots aquests pingbacks, comentaris brossa o no necessaris i publiqueu revisions acumulades i tingueu una bona idea del problema..

optimització de bases de dades

Per evitar aquest problema, realitzeu còpies de seguretat periòdiques seguides de purgues per desfer-se de dades excessives sense patir conseqüències no desitjades.

13. Utilitzeu temes lleugers

Us sorprendrà la diferència de canviar el tema d’una cosa maldestra i carregada de codi a un marc lleuger. Si el vostre lloc web sembla lent i tots els altres elements estan bé, proveu d’utilitzar un tema més nou i més lleuger. Això significa aprofundir en la història del rendiment del tema en lloc de buscar alguna cosa que es vegi bé.

Com passa amb els complements, assegureu-vos de desinstal·lar el tema antic en lloc de desactivar-lo.

14. Trieu un bon sistema de gestió de continguts

Sistemes de gestió de continguts (CMS) són crucials per mantenir la velocitat i el rendiment fiables. El més popular, amb diferència, és WordPress, però també hi ha Joomla, Drupal i molts altres. Ofereixen l’avantatge de l’optimització de contingut i la disponibilitat de plugins o funcions que milloren el rendiment.

15. Trieu el servei d’allotjament amb un aspecte especial

Pot ser temptador trobar un servei d’allotjament barat. Al cap i a la fi, el vostre pa i mantega és a la vostra plataforma, oi? Tot i això, optimitzar qualsevol altre component que contribueixi a un rendiment eficient no tindrà importància si la vostra plataforma d’allotjament és inferior.

Això significa no només escollir un pla que us permeti gestionar els creixements i el creixement del trànsit, sinó també trobar un proveïdor amb la tecnologia per afavorir el rendiment. Els plans d’allotjament compartit estan bé si tot just comença i utilitza contingut més estàtic. Tanmateix, la vostra velocitat i disponibilitat de recursos de vegades depèn de tenir bons veïns.

Sempre que sigui possible, opteu per una xarxa privada virtual de qualitat (VPN) o a servidor dedicat. Això us proporcionarà els recursos, l’emmagatzematge i la disponibilitat necessaris per reduir els temps d’inactivitat i la latència.

No oblideu les proves i l’avaluació continua

Saber què cal ajustar i quan depèn de saber quins problemes afecten els temps de càrrega de pàgines i la velocitat general de lliurament de contingut. Alguns serveis d’allotjament s’han integrat en eines que podeu utilitzar per mesurar el rendiment del lloc web. També hi ha diversos mètodes i eines que podeu utilitzar per mesurar la latència i els temps de càrrega de pàgines.

Independentment de quin mètode o eina utilitzeu, assegureu-vos de provar des de diverses ubicacions. Resulta raonable que els servidors situats més lluny de la font triguen més a lliurar contingut. Les proves geogràfiques de diversos llocs us ajudaran a avaluar les taxes de latència. Quan realitzeu una prova de velocitat, feu-ho tant amb el vostre CDN activat com desactivat. Això us ajudarà a avaluar l’eficàcia del vostre CDN i altres tecnologies.

com funciona un cdn

Una de les eines de prova de velocitat més comunes i efectives és Pingdom. Aquesta eina en línia gratuïta és una manera senzilla de determinar diversos problemes amb el rendiment i la velocitat del lloc web. Simplement introduïu la vostra URL i la ubicació del servidor al quadre de cerca i feu clic a “Inicia la prova”. També podeu adquirir una subscripció premium per a proves més detallades de tipus de contingut i de temps de funcionament de més de 70 ubicacions del servidor.

Aquest és un exemple de prova de ping que utilitza el DNS públic de Google:

$ ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 bytes de dades
64 bytes des del 8.8.8.8: icmp_seq = 0 ttl = 56 temps = 54.524 ms
64 bytes des del 8.8.8.8: icmp_seq = 1 ttl = 56 temps = 43.423 ms
64 bytes des del 8.8.8.8: icmp_seq = 2 ttl = 56 temps = 50.773 ms

Una eina de traceroute traçarà el viatge del paquet de servidor a servidor, mesurant la ruta del navegador a l’amfitrió i identificant qualsevol coll de botella o altres problemes..

A continuació, es mostra un exemple de l’informe d’ordres de traceroute que utilitza el mateix DNS de Google:

$ traceroute 8.8.8.8
traceroute a 8.8.8.8 (8.8.8.8), 64 hops màxim, 52 paquets de bytes
1 192.168.0.1 (192.168.0.1) 6.632 ms 9.659 ms 10.089 ms
2 10.89.0.1 (10.89.0.1) 29.867 ms 14.293 ms 30.259 ms
3 blk-212-126-117.eastlink.ca (173.212.126.117) 20.677 ms 19.575 ms 20.155 ms
4 ns-hlfx-dr002.ns.eastlink.ca (24.215.102.161) 30.093 ms 29.371 ms 30.796 ms
5 ns-hlfx-br002.ns.eastlink.ca (24.215.102.221) 29.540 ms 29.516 ms 29.989 ms
6 ns-hlfx-br001.ns.eastlink.ca (24.215.102.9) 26.678 ms 29.203 ms 30.787 ms
7 google.eastlink.ca (24.215.101.10) 49.027 ms 49.196 ms 90.601 ms
8 209.85.241.127 (209.85.241.127) 49,999 ms
72.14.239.75 (72.14.239.75) 48.939 ms
72.14.235.169 (72.14.235.169) 46.823 ms
9 google-public-dns-a.google.com (8.8.8.8) 49.465 ms 45.436 ms 43.772 ms

Parlant de Google, també tenen una eina gratuïta per provar els llocs web per a problemes de velocitat i rendiment. Podeu accedir als seus PageSpeed ​​Insights aquí.

La prova no és una operació única. Cal controlar el vostre lloc web durant tot el dia amb automatització i algunes de les eines disponibles per a proves de rendiment i velocitat. per tal que els resultats tinguin cap sentit. Això us ajudarà a identificar qualsevol problema abans que es converteixin en problemes costosos.

Pensaments finals

A mesura que es difonen i es distribueixen les xarxes, la latència es fa més probable. El nostre objectiu és proporcionar-vos la informació que necessiteu per millorar el rendiment i la velocitat del vostre lloc web. A més d’escollir el millor servei d’allotjament web per a les vostres necessitats i pressupost, l’optimització del vostre contingut i la seva forma de lliurament tindrà un llarg camí cap a l’eliminació de moltes de les causes del temps d’inici i del rendiment lent..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map