HostGator Cloud Review – A është më e shpejtë dhe më e besueshme? (2020)

rishikim i hostesator i reveCloud HostGator: Rekomanduar


HostGator Cloud është një version “i azhurnuar” i opsionit të tyre të përbashkët të pritjes.

Sipas tyre, duhet të jetë më i shpejtë dhe më i shkallëzueshëm sesa pritja e tyre e rregullt.

Së pari, ajo ka siguruar 100% kohë në katër muajt e fundit, duke ndaluar një ecuri të shkëlqyer 24-mujore. HostGator Cloud nuk bën kompromis me shpejtësinë, as duke siguruar kohë mesatare të ngarkimit të faqeve prej vetëm 399ms.

Mbështetja miqësore ndaj klientit dhe migrimet falas në sit e bëjnë këtë një nga opsionet më të mira që ne kemi shqyrtuar.

Vetëm të jenë të vetëdijshëm për tarifat shtesë që mund të shfaqen kur është koha për të arkivuar ose rinovuar planin tuaj.

Këtu është një analizë e thellë e performancës së HostGator Cloud gjatë 24 muajve të fundit.

Informacion i përgjithshëm & Pasqyrë e hostimit

VERDIKTI JON:Hosting më i Pafund
SPEED:399ms (Shkurt 2018 deri në Janar 2020 mesatare)
uptime:99.99% (Shkurt 2018 deri në Janar 2020 mesatare)
SUPPORT:24/7 Bisedë live
Apps:WordPress, Joomla, Drupal dhe Magento
TIPARET:Gjerësia e bandës dhe ruajtja e tij, llogaritë e postës elektronike, domeni i lirë viti 1
PLANET HOSTING:Serverë të përbashkët, Cloud, WordPress, VPS dhe Dedikuar
TRANSFERI I SITIT:Transferimi i Vetëm i Faqes
Çmimi:Duke filluar nga 2.74 $ / muaj (rinovon me $ 8,95 / muaj)

Pro për përdorimin e cloudG HostGator

Që nga fillimi, HostGator Cloud na bën përshtypje me kohëzgjatjen yjore dhe kohën e ngarkimit të faqeve.

Serverat e tyre janë të mbushur me karakteristika shtesë që nuk i gjeni zakonisht me shumë prej konkurrentëve të tyre.

Plus, ata hedhin në një zbritje ekskluzive që sjell çmimet për këtë host të përparuar në nivelet më të ulëta në industri.

Ja një vështrim i shpejtë në disa nga pikat kryesore:

1. SHUM Uptime të forta prej 99,99% (Gjatë 24 muajve të fundit)

HostGator Cloud ka postuar një mesatare në kohën e duhur prej 99,99% gjatë 24 muajve të fundit. Kjo tingëllon mbresëlënëse sepse është: pesë muajt e fundit kanë parë pesë rezultate të njëpasnjëshme 100% në të gjithë tabelën.

Gjatë periudhës sonë të ndjekjes 24-mujore, koha e tyre e ulur nën pragun e tyre të garancisë 99,90% vetëm një herë. Korriku 2018 ishte pak nën pragun me një kohëzgjatje prej 99.89%.

Ja se si funksionon garancia në kohë:

Nëse koha juaj mesatare e muajit është nën 99.90%, mund të merrni një kredi pagese për të gjithë muajin. Mirëmbajtja e planifikuar dhe ngjarjet e tjera një herë, ngjarjet e rradhës janë të përjashtuara. Por është mirë të dini se ata me dëshirë qëndrojnë prapa klientëve të tyre nuk do të ndëshkohen nëse performanca e pritjes rrëshqet përkohësisht.

Nëse jeni duke përdorur një nga VPS-të ose serverët e tyre të dedikuar, do të mbuloheni gjithashtu nga një Garanci tjetër e Rrjetit (e shprehur në termat e tyre).

Koha e fundit mesatare e 12 muajve për HostGator Cloud:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 100%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 100%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,98%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99.99%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 100%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,98%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 100%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

Hostgator-cloud-performance-24monthsSite testi live: hostingfacts-owp.com | Avg. kohën e shpejtë dhe shpejtësinë: 24-muaj+

2. Koha më e lartë e ngarkesës 5 (vetëm 399ms)

HostGator Cloud ofron disa përfitime shtesë mbi serverat e tij standardë të Ndara. Sidoqoftë, më e madhja është shpejtësia.

Ata pretendojnë “deri në 2 herë herë më të shpejtë të ngarkesës” për shkak të një larmie karakteristikash shtesë, duke përfshirë “serverë me densitet të ulët, harduer premium dhe shtresa të shumta caching”.

Planet e Ndara të HostGator ngecën në këtë departament, duke postuar një kohë mesatare të ngarkesës zhgënjyese të ulët 1113ms. Sinqerisht, kjo është shumë e ulët për tu rekomanduar – të merrni minimumi një sekondë për të ngarkuar faqet (edhe para se të shtoni tekst ose imazhe në krye të tyre).

Kuptohet, ne ishim dyshues nëse HostGator Cloud do të ishte në gjendje të jepte “2x herë më të shpejtë të ngarkesës”. Por pas 24 muajsh të gjurmimit të kohërave mesatare të ngarkimit duhet të themi – ata kanë dorëzuar.

Mesatarja 24-mujore e HostGator Cloud prej vetëm 399ms është mjaft e mirë për t’i vendosur ato me lehtësi në mesin e pesë hostave tanë më të shpejtë në internet. Kontrolloni atë për veten tuaj në ndarje muaj-pas-muaj më poshtë.

Këtu janë mesataret e kohës së ngarkesës nga 16 muajt e fundit:

Hostgator-Cloud-2019-2020-statisticsHostGator Cloud me shpejtësi mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

HostGator Cloud nuk është në gjendje të fillojë, duke kombinuar një kohë të besueshme me serverë të shpejtë që flakërojnë. Këto janë dy kuti të rëndësishme.

3. Prmimet me Ulje speciale – Ekskluzive për hostingfacts.com

Shpejtësia e faqes dhe shpejtësisë së faqes së HostGator Cloud shpërtheu serverët e tyre të përbashkët nga uji.

Atëherë, pse të mos bëni më shumë njerëz që të azhurnohen në versionin Cloud? Epo, paratë.

Mimi i reklamuar për këtë opsion Cloud fillon me 2,95 $ / muaj dhe rritet në 9,95 $ / muaj. Mbani në mend se kjo çmim vlen edhe për mandatin më të gjatë, tre vjeçar, gjithashtu. (Më shumë mbi atë më poshtë nën “Cons.”)

Në vend të kësaj, etiketa më e lartë e çmimit të disa shfrytëzuesve nuk qëndron në pritje të përbashkët.

Fatmirësisht, ka disa lajme të mira. HostGator ka siguruar një zbritje ekskluzive për të ulur çmimet e HostGator Cloud në vetëm 2.99 $ / muaj.

Kjo do të thotë që ju në fakt po paguani tarifat e përbashkëta të pritjes, por duke marrë një shërbim shumë më të mirë si kthim. Vetëm mbani në mend se kjo zbritje vlen vetëm për planet një, tre dhe gjashtë muaj. Pas këtij afati fillestar, çmimi do të rritet në nivelin e rinovimit prej 8,95 $ në planin më të ulët.

4. Hosting shumë miqësor

HostGator Cloud arrin të godasë një mes të mirë të një shërbimi miqësor për fillestar, që performon si një i avancuar.

Ja çfarë kuptojmë:

Gjerësia e bandës dhe ruajtja janë “të pa matura” në çdo plan të vetëm të Cloud. Kjo është pothuajse e padëgjuar me opsione më pak të shtrenjta. Dhe kjo në thelb do të thotë që nuk penalizoheni ndërsa faqja juaj rritet dhe rritet dhe rritet.

Në mënyrë tipike, faqet më të mëdha kërkojnë më shumë burime, gjë që ju shtyn në një plan më të lartë dhe më të shtrenjtë. Por jo me HostGator Cloud. Në vend të kësaj, i vetmi kufizim kryesor në secilin plan është numri i faqeve që dëshironi të strehoni.

Kështu që, nëse planifikoni të pritni vetëm një sit, mund të merrni mundësinë e “lirë” dhe të jeni mirë kur faqja juaj e fillimit bëhet një tabelë që kryeson.

Lajmi tjetër i mirë është që ju nuk mund të penalizoheni ose të akuzoheni për përdorimin e burimeve shtesë, gjithashtu.

Krahasoni atë me një host të menaxhuar të WordPress si WP Engine. Sigurisht, ato janë kryesisht të shkëlqyera. Por ata gjithashtu kanë tarifa “të tepërta” që ju godasin nëse faqja juaj fillon të tejkalojë kufijtë e planit mujor.

Dhe më keq, këto tarifa shpesh janë automatike. Pra, nëse keni një muaj të mirë dhe pikëzat e trafikut, në thelb penalizoheni për të.

HostGator Cloud, nga ana tjetër, ofron më shumë çmime “all-in” e cila është e rrallë nga hostet më të lirë që vetëm ju kthejnë disa dollarë çdo muaj.

5. Shtesa FALAS: Menaxhimi i burimeve të serverit, monitorimi dhe migrimet në sit

HostGator Cloud është i shpejtë sepse nuk mbështeten në serverët tuaj bazë.

Centerdo qendër e të dhënave është e mbështetur me caching të integruar, menaxhimin e burimeve të reve dhe pasqyrimin e të dhënave. Të gjitha këto karakteristika punojnë së bashku për të optimizuar shpejtësinë e ngarkimit, për të menaxhuar shpërndarjen e burimeve dhe për të siguruar disponueshmërinë. Në anglisht, kjo do të thotë se serverët mund të punojnë së bashku me shfletuesin e një vizitori për të kufizuar numrin e burimeve që duhet të dërgohen mbrapa dhe me radhë.

HostGator Cloud gjithashtu hedh në monitorimin e serverit dhe “dështimin” e automatizuar për të siguruar që nëse shfaqen ndonjë problem hardware, do të dini për këtë ASAP dhe ka një Plan B në vend për të ruajtur faqen tuaj.

Përfshirë në secilin plan është hyrja cPanel, së bashku me llogaritë e reja të postës elektronike. Plus, ju merrni një sit falas ose migracion cPanel nga hosti juaj ekzistues në internet.

Të gjitha opsionet e hostGator Cloud të hostimit përfshijnë një migrim të vetëm falas në sit. Disa ofrues të tjerë të shërbimit të pritjes do të hedhin migrime shtesë falas, ndërsa shumë të tjerë ju bëjnë të paguani për çdo migracion fare. Kështu që HostGator Cloud bie diku në mes.

Nëse dëshironi të lëvizni më shumë site sesa kaq, ata do ta bëjnë atë për një kosto të vlerësuar prej 25 ~ / site. Megjithëse, mund të varet pak nga madhësia ose numri i skedarëve.

Fatkeqësisht, ka një numër faqesh që HostGator nuk mund të lëvizë për ju. Këto zakonisht përfshijnë faqe që nuk kanë baza të të dhënave FTP dhe / ose. Lista e shkurtër përfshin ndonjë gjë nga VistaPrint, Intuit, Wix, Sites Google, Microsoft Office ose MobileMe.

6. Mbështetje e mirë, miqësore

HostGator ofron mbështetje 24/7/365 përmes një baze njohurish dhe ton mësimesh video, mbështetje telefonike dhe chat live..

Ne testuam bisedën e tyre live, duke shtypur në emrin tonë dhe pyetjen fillestare. Kishim nevojë të prisnim rreth pesë minuta që Puneeth të lidhej dhe të na ndihmonte.

Në përgjithësi, Puneeth ishte me të vërtetë miqësore dhe u përgjigj shumicës së pyetjeve tona.

Mbështetja e Klientit LiveGator Cloud Live ChatMbështetja e Klientit LiveGator Cloud Live Chat

Deri sa erdhi për t’iu përgjigjur disa pyetjeve rreth migrimit të faqes.

Shumica e hostëve në internet që ne kemi shqyrtuar do të ofrojnë të paktën një migrim falas në sit. HostGator Cloud ndjek atë trend.

Sidoqoftë, nëse hostet e tjerë nuk do të lëvizin më shumë faqe falas, zakonisht ka një tarifë të thjeshtë për të lëvizur faqet për ju.

Puneeth nuk ishte vërtet në gjendje të na jepte një përgjigje të drejtpërdrejtë për kostot për migrime të shumta. Ai pretendoi se zakonisht zbret në madhësinë ose numrin e skedarëve dhe disa detaje të tjera.

Ne përfunduam duke rifreskuar seancën e bisedës live dhe duke u provuar përsëri. Këtë herë, më në fund morëm një përgjigje për migrimet: rreth 25 dollarë site site / site.

Kështu që, në përgjithësi, mbështetja e bisedës live ishte paksa e fortë, por ishte në gjendje t’u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona.

Ka një lajm të mirë të fundit këtu. Kur shqyrtuam për herë të parë HostGator, ata nuk ofruan asnjë mbështetje të mediave sociale.

Por ne jemi të lumtur t’ju njoftojmë se ata tani janë shumë të përgjegjshëm në social, duke iu përgjigjur çështjeve individuale disa herë në ditë:

Mbështetje për Media Media Cloud HostGatorMbështetje për Media Media Cloud HostGator

Tani ju keni shumë mundësi të ndryshme për të marrë një përgjigje të shpejtë nga HostGator.

Kundrat e përdorimit të Cloud të HostGator

Performanca e HostGator Cloud ishte kryesisht mbresëlënëse. Ekzistojnë dy mashtrime në rekordin e tyre, megjithëse.

E para janë çmimet më të larta për planet afatshkurtra dhe normat e larta të rinovimit kur skadon afati juaj i parë. Ështja e dytë e madhe është se duket se ata kanë hequr disa shërbime shtesë dhe tani ju bëjnë të paguani për to.

Këtu është një përmbledhje:

1. Rritje çmimesh hyrëse & Normat e larta të rinovimit

Ju mund të kurseni shumë në pritjen nëse dini se si të lundroni në dredhitë e zakonshme të çmimeve që dëmtojnë industrinë.

E para është shkalla fillestare hyrëse që shihni në faqen e një hosti. Zakonisht është një çmim mjaft i ulët mujor. Kapja, megjithatë, është se zakonisht duhet të parapagosh për të paktën dy ose tre vjet për të përfituar.

Një opsion më i shkurtër mujor, nëse ata madje e ofrojnë atë, ndonjëherë mund të jetë sa dy ose tre herë më shumë se kostoja.

Për shembull, HostGator Cloud do të kushtojë 3.58 $ / muaj 36 muaj (ose 2.74 $ / muaj me zbritjen tonë për një afat më të shkurtër) që rinovon me $ 8,95 / muaj.

kostoja e re e hostitGmimi Afatgjatë i HostGator Cloud

Sapo të gjeni një host që ju pëlqen, me siguri do të jeni më mirë të mbyllni normën tre vjeçare për aq kohë sa të jetë e mundur. Ja pse.

Ështja e dytë e zakonshme e çmimeve në industrinë pritëse është shkalla e lartë e rinovimit. Në këtë rast, kur mbaron afati fillestar, plani juaj automatikisht do të përtërihet me $ 8,95 / muaj për të njëjtën shërbim saktësisht. Ju nuk po merrni domosdoshmërisht ndonjë shërbim shtesë ose më të mirë. Ata thjesht po ju bëjnë bankë duke mos ndërprerë pritësit përsëri në atë pikë.

Prandaj sigurohuni që ju pëlqen hosti me të cilin po shkoni. Dhe pastaj, paguani për afatin më të gjatë të mundshëm për të mbajtur të ulët normën tuaj mujore.

Gmimet e Cloud HostGator, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

planet reGmimet dhe planet e Cloud HostGator

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të HostGator Cloud të ofruara:

 • Hapësira re: Ky plan fillon me 2.74 dollarë në muaj me zbritjen tonë (jo 3.58 dollarë). Mbështet 1 sit, 2 GB memorje, 2 CPU thelbësorë, një çertifikatë falas SSL, ruajtje e pandryshuar dhe gjerësi bande.<- Ne e kemi përdorur këtë plan për sitin tonë të testimit.
 • Re Cloud për fëmijë: Ky plan fillon me 3.21 dollarë në muaj. Mbështet faqet e pakufizuara, memorja 4FB, 4 CPU thelbësorë, çertifikata falas SSL, ruajtja e pa-matur dhe gjerësia e brezit.
 • Reja e biznesit: Ky plan fillon me 7.18 dollarë në muaj. Mbështet fusha të pakufizuara, memorje 6 GB, 5 CPU thelbësorë, çertifikatë falas SSL (Pozitive), IP të dedikuar falas, mjete falas për SEO, ruajtje të pandryshuar dhe bandwidth.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit është një fllad!
 • menyra pagese: Ju mund të paguani me kartë krediti ose PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Pavarësisht rreshtit të bandës dhe ruajtjes, nuk mund të përdorni mbi 25% të sistemit të tyre për mbi 90 sekonda. Normat e rinovimit janë më të larta se normat normale. Dhe lloje të caktuara të vendeve me më pak FTP nuk mund të migrohen nga ekipi i tyre.
 • upsells: Ka disa ngritje gjatë rrugës.
 • Aktivizimi i llogarisë: Mund të kërkojë deri në 24-48 orë që llogaritë të aktivizohen në disa raste.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Procesi i instalimit me një klikim jashtëzakonisht i thjeshtë i aplikacioneve më të njohura në dispozicion.

A Rekomandojmë HostGator Cloud?

Po, ne e bëjmë.

HostGator Cloud arrin të bëjë disa gjëra vërtet mirë. Ata janë jashtëzakonisht miqësor dhe të lirë me zbritjen tonë. Në të njëjtën kohë, ju po merrni disa nga performancat më të mira të ngarkimit në kohë dhe faqet që kemi parë pas shqyrtimit të mbi 30 hosteve të tjerë.

Mbështetja e klientit ishte gjithashtu e fortë.

Pra, pavarësisht se normat e rinovimit janë pak më të larta dhe disa tarifa shtesë të mundshme, fakti që ky plan zbritet në të njëjtin çmim si opsionet e tyre të përbashkëta e bëjnë atë jo më të zgjuar.

P.S. A keni përdorur HostGator Cloud më parë? Ju lutemi konsideroni të lini një përmbledhje më poshtë – e mirë ose e keqe – nuk ka me të vërtetë rëndësi për sa kohë që është e dobishme për vizitorët tanë. Faleminderit per mbeshtetjen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map