Recenzie HostGator – De ce oamenii iubesc / îl urăsc? (Recenzii utilizator 2020)

Recenzie partajată HostGator


HostGator ar putea fi una dintre cele mai mari și mai vechi companii de găzduire web din industrie, dar totuși îmbunătățesc, înregistrând o durată medie de utilizare de 99,98% în ultimele 24 de luni..

Planurile lor de găzduire partajate de bază vin cu stocare nelimitată, lățime de bandă, domeniu gratuit (pentru primul an) și un certificat SSL gratuit. De asemenea, au un serviciu excelent pentru clienți, care s-au conectat instantaneu printr-un chat live și au răspuns la fiecare întrebare în câteva secunde.

Din păcate, durata medie de încărcare a paginilor HostGator le-a scăzut (1191ms media). Multe servicii suplimentare, cum ar fi backup-uri și securitate, vor fi percepute ca taxe suplimentare. În plus, ratele de reînnoire cresc agresiv după expirarea primului mandat.

Iată o privire completă asupra testului nostru hands-on, folosind date ale unor terți de la Pingdom pentru a arunca lumină asupra performanței lor.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Furnizor bine cunoscut, cu performanțe bune
VITEZĂ: 1,191ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME: 99,98% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7
APPS: Peste 75 de aplicații acceptate
CARACTERISTICI: Lățime de bandă și stocare neschimbată, cont de e-mail unic, domeniu gratuit anul I
PLANE DE ACASARE: Servere partajate, Cloud, WordPress, VPS și dedicate
TRANSFER SITE: Transfer unic de site gratuit
Pricing: Începând de la 2,75 USD / lună (se reînnoiește la 6,95 USD / lună)

Beneficiile utilizării HostGator Shared

Performanțele de funcționare ale HostGator au fost o problemă în anii trecuți. Dar nu mai mult, pe baza valorilor noastre de 24 de luni de urmărire.

În plus, serviciul lor pentru clienți a fost rapid și prietenos. Vă vor ajuta să vă mutați site-ul gratuit la serviciul lor. Iar începătorii vor dori o mulțime de opțiuni simple, intuitive, îndreptate spre drumul lor.

Iată un rezumat rapid:

1. Timp de funcționare puternic și stabil de 99,98%

HostGator a înregistrat un uptime de 99,98% în ultimele 24 de luni. Au fost în concordanță cu timpul de funcționare 99.98-100% timp de câteva luni.

Aceasta nu este chiar cea mai bună parte. Sunt consecvente pentru un motiv: garanția lor de funcționare spune că, dacă scad sub 99,90%, puteți primi o lună de credit pe contul dvs..

Evident, nicio întreținere planificată sau hacks imposibil de prevăzut nu sunt luate în considerare în această garanție. Cu toate acestea, va trebui să vă adresați și să solicitați creditul, trimițând un bilet de asistență la departamentul de facturare în termen de 30 de zile.

Am început să vedem recent câteva alte gazde cu garanții de funcționare recent și înseamnă că toți clienții câștigă ca urmare. Concurenții care ies și fac acest lucru ajută la ridicarea barei pentru întreaga industrie. Îi obligă pe toți ceilalți de pe piață să își corespundă garanția și să ridice nivelul standard al serviciilor sau riscă să rămână în urmă.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,89%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

HostGator a distribuit ultimele statistici de 24 de luniTimpul de funcționare mediu HostGator | Vezi statistici

2. Suport bun

HostGator oferă o bază de cunoștințe, telefon, e-mail și suport de chat în direct. Ultima opțiune este cea mai rapidă, conectându-ne la un service service în aproximativ 15 secunde.

Am încercat să le aruncăm cu întrebări, sărind de la subiect la subiect și nu au ezitat niciodată. Personalul lor pare cunoscător, bine instruit și prietenos. A fost o experiență bună pe tot parcursul.

Hostgator a oferit experiență de chat în direct de asistență client

3. Garanție de înapoiere de 45 de zile

HostGator este atât de încrezător în serviciul lor, încât extinde politica de rambursare a industriei în medie de 30 de zile cu două săptămâni în plus, până la 45 de zile..

Asta înseamnă că le puteți folosi timp de o lună întreagă și să primiți în continuare prețul de achiziție dacă apar probleme.

Această garanție de returnare de 45 de zile se aplică tuturor pachetelor de hosting distribuite, revânzătorilor și VPS.

Singura captură este că acest lucru nu se aplică serverelor dedicate HostGator, taxelor de administrare, taxelor de instalare pentru software personalizat. După ce am combinat până la 30 de documente de termeni de serviciu până acum, am constatat că aceste avertismente sunt destul de frecvente în industria de găzduire.

Așadar, de exemplu, dacă planul dvs. includea un nume de domeniu gratuit, acestea vor deduce taxa standard de 15,00 USD pentru domeniu din suma restituirii.

Există câteva alte puncte de făcut. Condițiile HostGator le acordă până la 90 de zile pentru a emite efectiv o rambursare. Nici o rambursare nu va fi acordată la cec, ordine de bani, plăți Western Union sau transferuri bancare.

Rambursările sunt disponibile numai pentru planuri sau conturi noi. Deci, dacă v-ați înscris anterior pentru una și anulați o reînnoire sau a doua încercare, nu veți primi nimic în schimb.

Și nu în ultimul rând, rambursările în valută sunt procesate pe baza ratelor de schimb ale dolarului american.

4. Caracteristici de securitate a site-ului disponibile

Planurile de găzduire partajate de HostGator sunt destul de goale. Vei obține suficient pentru un site, dar nu o mulțime de accesorii suplimentare.

Din fericire, acestea oferă câteva funcții suplimentare de securitate, cum ar fi posibilitatea de a adăuga monitorizare SiteLock pe site-ul dvs. Acest serviciu va funcționa zilnic, urmărind eventualele încălcări ale site-urilor sau furturi și vă va anunța instantaneu când îl vor găsi.

De asemenea, aceștia oferă Spam Assassin în planurile lor de e-mail pentru a ajuta la prevenirea spam-ului să lovească inbox-ul dvs. în primul rând.

Singurul dezavantaj este că SiteLock vă va costa un pic în plus. Vom extinde acest lucru mai jos în contra, dar prețul autocolantului este de 1,67 USD / lună, facturat anual la 19,99 USD.

5. Site gratuit & migrații cPanel

Dacă acesta nu este primul dvs. site și încercați să mutați unul existent, HostGator vă va primi spatele..

Veți avea la dispoziție 30 de zile de la înregistrare pentru a vă contacta și pentru a le ajuta să mutați orice fișiere de site, baze de date, scripturi și chiar un nume de domeniu pentru dvs..

Acesta include un transfer complet cPanel. Deci, dacă s-a întâmplat să aveți mai multe instalări de site (cum ar fi subdomenii pentru un site mare), sunteți acoperit.

Toate planurile de găzduire partajate de HostGator sunt incluse cu un singur site (sau cPanel) de migrare inclusă. Diferite planuri, cum ar fi revânzătorii, de exemplu, vor avea acces la mai multe (până la 30).

O singură migrație gratuită a site-ului gratuit nu este mult comparativ cu unele gazde. Dar este încă mai bun decât alții, cum ar fi Bluehost, care va percepe 150 de dolari pentru mutarea pe cinci site-uri simultan.

6. Foarte ușor de utilizat pentru începători

HostGator este personalizat pentru bloggeri începători sau webmasteri.

Site-ul lor este plin de tutoriale, îndrumări și multe altele pentru a vă ajuta să navigați în lumea întunecată a DNS și a centrelor de date.

suport de hostgator
De asemenea, au funcții suplimentare pentru începători care caută să înființeze un site, fără a se angaja să angajeze alte persoane pentru a proiecta, construi și gestiona totul.

Creatorul de site-uri web, Gator by HostGator, este unul dintre cele mai bune pe care le-am revizuit. Vine cu găzduire gratuită și un nume de domeniu, așa că trebuie doar să cumpărați un singur cont pentru toate necesitățile.

Șabloanele personalizabile sunt destul de moderne, pentru început, puteți personaliza cu ușurință modul în care arată, glisând și aruncând fiecare caracteristică. Veți obține, de asemenea, analize ale site-ului și un certificat SSL gratuit pentru a vă proteja datele personale ale vizitatorilor (cum ar fi locația lor fizică).

Gator by HostGator vine chiar și cu un plan de comerț electronic, astfel încât să puteți configura un magazin online funcțional complet, cu inventar și multe altele, fără a vă face griji pentru gateway-uri de plată, pluginuri sau orice altă tehnologie dezordonată. Doar funcționează.

Contra folosind HostGator Shared

Uptime-ul constant puternic al HostGator a fost, sincer, surprinzător (într-un mod bun). De asemenea, suntem fani ai garanției lor de funcționare.

Dincolo de asta, abordarea lor prietenoasă pentru începători și un serviciu util pentru clienți înseamnă că îi place mult serviciile lor.

Din păcate, am tratat și câteva probleme pe parcurs, în timp ce le-am testat. Iată care sunt cele mai mari probleme pe care le-am găsit:

1. Viteză lentă a paginii (peste 1 secundă până la încărcare)

Serverele HostGator nu au avut probleme în ceea ce privește menținerea site-ului nostru și funcționarea lor în ultimul an și jumătate.

Problema este că și aceleași servere au fost constant lente. Timpul lor mediu de încărcare a paginilor din ultimele 24 de luni a fost doar o medie de 1191ms.

Este mai mult de o secundă pentru a încărca pagini de conținut relativ simple, bazate pe text. Așadar, imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă completați aceste pagini cu mii de cuvinte și zeci de imagini de înaltă rezoluție. Da, nu e bine.

S-a demonstrat că timpii de încărcare încărcată a paginii au un impact direct asupra experienței vizitatorului dvs. Și asta are un efect de reducere a lovirii, de asemenea, a liniei de jos.

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a accelera site-ul dvs. fără a schimba gazdele. Dar dacă gazda dvs. este constant lentă, înseamnă că veți lupta în mod constant la o luptă care pierde.

Timpurile de încărcare medii din ultimele 12 luni:

HostGator a distribuit statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie HostGator 2019-2020 | Vezi statistici

2. O mulțime de taxe suplimentare pentru Backups „True”, Gmail și Malware

Planurile de găzduire partajate de HostGator sunt ieftine, prețurile introductive începând de la doar 2,75 USD / lună (timp de 36 de luni).

Planul lor cel mai ieftin („Hatchling”) vine cu un singur nume de domeniu, instalații cu un singur clic din aplicații populare precum WordPress, Joomla și multe altele, lățime de bandă nemodificată, stocare nelimitată și un certificat SSL gratuit. Practic, toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru un site web complet.

HostGator Servicii suplimentare partajateHostGator Servicii suplimentare partajate

Cu toate acestea, este vorba despre tot ceea ce oferă în planurile lor implicite. Toate elementele „suplimentare”, cum ar fi backup-urile site-ului, accesul Gmail, monitorizarea SiteLock și instrumentele SEO vă vor costa în plus când va fi timpul să efectuați plata.

Este dezamăgitor, deoarece multe dintre aceste funcții sunt redate cu atenție pe site, cum ar fi „disponibile”, pentru a te face să crezi că sunt incluse. Căutați celelalte gazde de top pe care le-am revizuit și veți vedea că multe dintre ele, de fapt, le aruncă în prețurile de bază.

Doar atunci când ajungeți la sfârșitul procesului, când introduceți informațiile de facturare, veți realiza că toate aceste funcții suplimentare vă vor costa, în plus, în plus.

Gmail este standardul de 5 USD / lună sau 60 USD / an pentru fiecare utilizator, care este prețul lor normal. Dar apoi SiteLock vă va costa 19,99 USD / an, CodeGuard (pentru a face backup site-urilor dvs.) vă va costa 23,95 USD / an și nici măcar nu păstrează multe fișiere anterioare ale site-ului dvs. în cazul în care aveți probleme..

Așa că, în timp ce planul inițial pare ieftin la început, acesta începe să devină destul de scump când se spune și se termină.

3. „Trucuri” cu prețuri standard pentru industrie

În plus față de taxe suplimentare, HostGator mai trage două trucuri de preț care sunt destul de standard în industrie.

Primul este acela de a face publicitate cu o rată scăzută, cum ar fi 2,75 USD / lună, doar pentru ca dvs. să vă dați seama că necesită plata în avans pentru o perioadă completă de trei ani pentru a o obține de fapt. În caz contrar, te uiți la 10,95 USD / lună pentru o valoare reală a unei luni.
Reduceri de prețuri comune pentru HostGator pentru planuri pe termen lung

Acesta este doar începutul. Deoarece pe deasupra, prețul de reînnoire al HostGator va crește dramatic după expirarea planului inițial.

Așadar, să zicem că mergeți înainte și să blocați această rată scăzută timp de trei ani. Vei primi o afacere destul de bună, fără îndoială.

Problema începe atunci când este timpul să vă reînnoiți planul în trei ani. În acel moment, rata dvs. lunară pentru același plan sare la 6,95 USD / lună (sau 250,20 USD în total) – mai mult decât dublul față de ceea ce tocmai ați plătit pentru același serviciu exact.

În esență, ei se bazează pe faptul că după câțiva ani, probabilitatea de a dori să schimbați serviciile este destul de mică. Așadar, sunteți blocat pentru o perioadă (cum ar fi o companie de cablu sau o membră de sală).

O mulțime de alte gazde pe care le-am examinat au atras aceeași cascadă. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să ne placă.

Prețuri HostGator, Planuri de găzduire & Idei sumare

Planuri de hosting și prețuri comune HostGator

Gazduire partajată: HostGator are trei opțiuni de plan de găzduire partajat din care să alegeți:

Planul Hatchling: Acest plan pornește de la 2,75 USD pe lună. Obțineți un nume de domeniu, spațiu și spațiu de disc nelimitat, certificat SSL și subdomenii nelimitate.

Planul copilului: Acest plan începe de la 3,95 USD pe lună. Acceptă stocare nelimitată, lățime de bandă și nume de domeniu.

Plan de afaceri: Acest plan începe de la 5,95 USD pe lună. Acceptă stocare nelimitată, lățime de bandă și nume de domeniu. Este livrat gratuit cu un IP dedicat, SSL și un număr gratuit.

 • Ușor de înregistrare: Proces ușor de înscriere.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Prețurile introductive sunt disponibile numai pentru achizițiile de plan pe termen lung. Ratele de reînnoire vor fi, de asemenea, mai mult decât duble. Serviciile suplimentare, cum ar fi backup-urile și monitorizarea malware, sunt, de asemenea, taxe suplimentare.
 • upsells: Multe urări.
 • activare cont: Poate dura până la 24 – 48 de ore să-ți activezi contul.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Fac ușor instalarea aplicațiilor populare și CMS-urilor în câțiva pași folosind QuickInstall.

Recomandăm Partajarea HostGator?

Nu chiar.

Dar nu pentru motivul la care te gândești probabil.

Gazduirea partajată de HostGator oferă multe avantaje. Timpul de funcționare sa îmbunătățit într-adevăr în ultimul an. Serviciul pentru clienți a fost bun. Iar multitudinea de opțiuni prietenoase pentru începători o fac ușor de utilizat.

Cu toate acestea, o combinație între viteza lentă și creșterile suplimentare ale prețurilor fac ca acesta să fie prea scump pentru a fi considerat o valoare decentă.

Motivul pentru care nu l-am recomanda, totuși, se datorează faptului că au o opțiune mai bună în magazin, care oferă de fapt o valoare bună.

Găzduirea WordPress Cloud de la HostGator este ceva mai scumpă inițial pe hârtie, dar performanțele sunt, de asemenea, substanțial mai bune.

Așadar, vă recomandăm să aruncați o privire mai întâi, pentru că probabil veți ajunge să plătiți la fel la sfârșitul zilei, atunci când veți arunca aceste taxe suplimentare și creșterea prețurilor.

P.S. Ai mai folosit HostGator? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector