Revisió de Hostinger: És bo aquest host web europeu?

HostingerHostinger: amfitrió web recomanat


Hostinger és avui un dels proveïdors d’allotjament compartit més barats del mercat.

Van començar el 2007 com 000webhost.com, un servei gratuït d’allotjament web sense publicitat. Aleshores, el 2011, va néixer la marca d’allotjament web Hostinger.

Al maig del 2014, Hostinger ja havia superat la base d’usuaris de deu milions de persones. Al gener del 2017, la base d’usuaris havia crescut fins als 29 milions de persones.

Un creixement força impressionant en una mica més d’una dècada. I l’empresa compta amb tones de funcions il·limitades i gratuïtes. Però, totes aquestes avantatges addicionals són realment il·limitades i gratuïtes?

Ens ho vam comprovar nosaltres mateixos perquè no haguéssiu de pagar, per pagar un pla real i real amb Hostinger. Després d’això, vam establir el nostre propi lloc web i vam començar a supervisar el seu rendiment durant més d’un any.

Voleu saber com és de bo (o de dolent) Hostinger? Mirem pros i contres d’aquest amfitrió web.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Millor allotjament web més barat
VELOCITAT: 350ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ: 99,95% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7
APPS: WordPress, Joomla, PrestaShop, OpenCart i Drupal
CARACTERÍSTIQUES: Amplada de banda de 100 GB, 10 GB d’emmagatzematge, creador de llocs web, 1 compte de correu electrònic
PLANES D’ACOLLIDA: Compartit, núvol i VPS
TRANSFERIMENT DEL LLOC Transferència única del lloc gratuït
PREU: A partir de $ 0.99 / mes (es renova a 2,15 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar Hostinger

Els serveis il·limitats o gratuïts no signifiquen res si el vostre lloc no pot romandre en línia.

El nostre lloc amb Hostinger tenia hores de funcionament fortes, velocitats ràpides, gran suport i molt més.

1. Majoritàriament Bona Uptima 99,95%

L’horari d’hora és el més important a tenir en compte a l’hora de considerar un amfitrió web.

Hostinger actua força bé en aquest àmbit, però té disminució del temps d’activitat cada pocs mesos (octubre, juny i maig de 2019). En general, funcionen força bé mantenint els seus llocs web en funcionament.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,95%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,99%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,65%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 100%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,83%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,89%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,94%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

hostinger-performance-24monthsLloc de proves en viu: hostingfacts-hostinger.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Temps de càrrega ràpida: 350ms

Els temps de càrrega ràpida de pàgines són vitals per a l’experiència de qualsevol usuari del lloc web amb un lloc.

Alguna vegada heu intentat obrir una pàgina web només per quedar-vos enganxat a l’espera que es carregués el lloc per semblar edats?

Tots en tenim.

A més, probablement no us heu enganxat durant molt de temps. Si un lloc web triga més de tres segons en carregar-se, el 40% de les persones l’abandonen, segons Neil Patel.

Hostinger té servidors als EUA, Àsia i Europa (Regne Unit). S’informa que cada un està connectat a una connexió de 1000 Mbps, que garanteix que els temps de càrrega són estables.

Com van sortir en les nostres proves?

Temps de càrrega mitjà Hostinger:

Hostinger-2019-2020-estadístiquesVelocitat mitjana Hostinger 2019 – 2020 | Veure estadístiques

3. Garantia de devolució de 30 dies

Hostinger ofereix tones d’opcions de pagament diferents com Visa, Paypal, Mastercard, Discover, Bitcoin, Maestro, American Express i JCB.

També ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. Així, podeu provar-los i obtenir els vostres diners si el rendiment o l’experiència són subapartats.

Tingueu en compte que no tots els productes són reemborsables i que alguns productes tenen termes especials de reembossament, segons la política de reemborsament d’Hostinger. Guardarem els detalls per a la secció contres a continuació.

4. Atenció al client multilingüe

L’assistència al client pot fer o trencar un host web.

Si el vostre lloc es baixa per algun motiu i no podeu entrar en contacte amb una persona d’assistència al client el més aviat possible, podríeu perdre un munt de vendes.

Hostinger no decebre. L’empresa ofereix un equip multilingüe d’atenció al client, un xat en directe i van integrar Intercom com el seu principal sistema d’assistència.

Tanmateix, el xat en viu només és accessible si heu accedit a un compte Hostinger. (Consulteu el número 1 per a més detalls.) Ens alegra que Hostinger ofereixi xats en directe, però tindria més sentit si ho oferissin a tothom. Accedir al xat en directe és molt fàcil. Un cop us heu iniciat amb sessió, hi ha una icona a la part inferior dreta de la pàgina.

Botó de xat en viu Hostinger

Vam haver d’esperar menys d’un minut perquè es connectés un agent d’assistència de xat i un altre minut per a la resposta, que va ser increïble. Mindaugas va respondre a les nostres preguntes ràpidament i amb un gran ús del llenguatge.

Suport de xat en viu HostingerSuport de xat en viu Hostinger

Hostinger també té una àmplia base de coneixement amb articles breus i complets, i podeu trobar guies, informació i respostes a preguntes per si mateix. També disposen de tutorials (tot, des de la creació de llocs web fins a SEO) que inclouen gifs i imatges sobre com fer les coses.

Els usuaris poden buscar articles o triar entre tres categories a la base de coneixement:

 • Lloc web
 • Dominis
 • General

5. Creador de llocs web i nom de domini gratuït

Hostinger inclou un creador de llocs web gratuït (tot i que els constructors de llocs web populars són millors) en els seus serveis amb qualsevol pla que trieu. Hi ha tones de plantilles diferents per triar.

Plantilles de lloc web de HostingerPlantilles de creador de llocs web Hostinger

Un cop hàgiu triat una plantilla, podeu personalitzar tot a les vostres pàgines mitjançant el creador de llocs web Hostinger.

Hostinger personalitza les pàginesPersonalització de pàgines del creador de llocs web Hostinger 

A més del creador de llocs web, també hi ha noms de domini gratuïts amb plans d’allotjament web Premium i Business que us estalviaran una mica de diners a llarg termini.

Si necessiteu més d’un domini, haureu de pagar més. Més sobre això després.

6. Interfície fàcil d’utilitzar

Hostinger ofereix una interfície moderna i fàcil d’utilitzar on podeu trobar tot el que necessiteu en un mateix lloc.

D’aquesta manera, podeu fer el seguiment dels inicis de sessió, actualitzar la informació de facturació, gestionar els vostres dominis i supervisar els correus electrònics des del vostre tauler de control.

El tauler de control no és un cPanel tradicional, però les icones grans faciliten trobar exactament el que necessiteu i quan ho necessiteu.

panell h hostingerSubstitució de Hostinger per cPanel, hPanel

Alguns usuaris avançats podrien faltar a cPanel, però per a principiants que encara estan trobant el camí, aquesta versió és excel·lent per posar en funcionament un lloc web..

7. Funcions il·limitades amb plans premium i empresarials

Si us registreu a un dels dos primers plans Hostinger, tindreu accés gratuïtament a comptes de correu electrònic il·limitats.

Gestionar aquests comptes directament des del tauler de control significa que no hi ha cap encertament sobre filtres de correu brossa, ús i molt més.

Configuració de correu electrònic de HostingerConfiguració de correu electrònic de Hostinger

Podeu configurar respostes automàtics, habilitar o desactivar els comptes i reenviar correus electrònics enviats al domini d’un client.

L’ample de banda i les bases de dades són il·limitats per a la majoria de plans, excepte el pla “Hosting Web Single”.

Amb aquest últim, us limitareu a 10 GB d’espai en disc, 100 GB d’amplada de banda, una base de dades MySQL i un compte de correu electrònic..

8. Trucs de preus estàndard per a la indústria, però segueixen sent assequibles

Moltes empreses d’allotjament web promouen els seus preus en una falsa llum. Hostinger és un d’ells, però són més transparents al respecte que molts altres.

Per exemple, si voleu aprofitar l’increïble acord de 0,99 dòlars mensuals per a allotjament d’únic servei compartit, haureu de comprometre’s amb Hostinger durant 48 mesos. Després d’aquests 4 anys, el vostre cost de renovació augmentarà fins a 2,15 dòlars el mes.

Si teniu la voluntat de comprometre-vos amb el mateix host web durant quatre anys, aleshores és una oferta molt increïble. Et podria estalviar molt en comparació amb la majoria dels altres.

Condicions de fixació de preus HostingerPreu a llarg termini de Hostinger

Un preu baix significa que generalment s’han aconseguit alguns compromisos de qualitat, però en el cas d’Hostinger, el servei que ofereixen és força bo en comparació amb la majoria de proveïdors de serveis d’allotjament.

Contra d’utilitzar Hostinger

Ens agrada molt la velocitat de càrrega, el temps de funcionament, la qualitat de suport i les funcions de Hostinger.

Malauradament, no hi ha cap host web perfecte i Hostinger, com altres host, té alguns defectes. El truc és esbrinar amb quins defectes es pot viure i quins són els interlocutors.

Aquí tens una visió general del que no és tan perfecte sobre Hostinger:

1. S’ha d’estar connectat per accedir al xat en viu

L’opció de xat en viu d’Hostinger només està disponible si heu accedit a un compte d’Hostinger.

Això vol dir que si no sou un client d’Hostinger, però teniu preguntes per exemple sobre la migració del vostre lloc cap a ells, no podreu xerrar en directe amb un representant d’atenció al client.

Per entrar en contacte amb Hostinger sense haver-vos iniciat la sessió de sessió, feu clic al botó “Contacta’ns” a la part inferior del lloc.

contacta amb nosaltres hostingerHostinger Contacta amb nosaltres

Aleshores, se us dirigirà a una pàgina on podeu triar si busqueu ajuda per denunciar un abús o si envieu un bitllet d’informació general.

pàgina de suport a hostingerPàgina de contacte d’èxit del client d’Hostinger

Per enviar un bitllet, haureu de enviar el vostre nom, correu electrònic i el vostre missatge.

2. No tradicional cPanel

La majoria dels serveis d’allotjament fan servir un tauler de control tradicional, com ara cPanel.

Hostinger ha creat el seu propi tauler de control: els usuaris poden trobar-los més fàcils d’utilitzar que els tradicionals. Tanmateix, si ja esteu acostumats a utilitzar cPanel, potser no us agradarà el seu tauler.

Per tant, els usuaris avançats poden no adorar aquesta part.

3. Condicions de pagament no estàndard

La política de reemborsament d’Hostinger revela algunes excepcions a la seva garantia de devolució.

Què es pot reemborsar en termes estàndard:

 • Hosting (tots els plans, excepte el primer pagament després de la prova gratuïta)
 • Transferències de domini (les transferències .eu són una excepció. EURid cobra una taxa de transferència no reemborsable. Si la transferència falla per qualsevol motiu, el client ha de tornar a començar i pagar la taxa de transferència. Les transferències. També són no reemborsables.)
 • Certificats SSL

Què no és reemborsable:

Les despeses de bescanvi, les renovacions del nom de domini i la protecció de la privadesa no són reemborsables. La majoria de registres de noms de domini nous només són reemborsables si es cancel·len i es processen en un termini de quatre dies de registre, no 30 dies.

Tingueu en compte aquestes excepcions abans d’avançar.

4. Cal pagar per dominis addicionals

El registre d’un nom de domini és gratuït tant per als usuaris que opten pels plans d’allotjament compartit Premium o Empresarial, com amb tots anuals Plans d’allotjament al núvol.

Tot i això, els registres addicionals de domini no són gratuïts. No obstant això, definitivament són assequibles.

Els dominis amb les extensions “.com” i “.net” tenen menys de 10 dòlars l’any, mentre que els dominis “.xyz”, “.online”, “.tech” només són 0,99 dòlars l’any.

Preu del domini HostingerPreu de diferents dominis Hostinger

Una extensió “.asia” us costarà com a màxim: 12,99 dòlars l’any.

Si trieu un dels seus plans Premium o de negocis, tindreu subdominis il·limitats, però només un nom de domini gratuït.

També podeu renovar un nom de domini caducat sense cap cost addicional en els 36 dies posteriors al venciment. Després d’això, el període de gràcia de redempció us permetrà bescanviar el domini fins al dia 66 amb una quota de bescanvi de 53 dòlars, segons la política de recuperació de registre caducada d’Hostinger..

Preus de Hostinger, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí tens una visió ràpida dels plans Hostinger disponibles:

Hostinger compartia preus i plans d'allotjamentPlanificació i preus de Hostinger

Els dominis personals gratuïts s’inclouen a Premium & Plans d’allotjament web d’empresa.

Allotjament compartit únic: El pla més barat disponible. Pagareu com a mínim 0,99 dòlars mensuals durant 48 mesos. Després d’aquest període, es renova a 2,15 dòlars el mes.

Amb aquest pla, obtindreu:

 • 1 lloc web
 • 10 GB d’espai de disc
 • Amplada de banda de 100 GB
 • 1 base de dades MySQL
 • 1 usuari FTP
 • 1 compte de correu electrònic
 • Fàcil creador de llocs web
 • Instal·lador automàtic

Allotjament compartit de Premium: Aquest pla és el centre de la línia. Pagareu com a mínim 2,89 dòlars mensuals durant 48 mesos.

Amb aquest pla, obtindreu:

 • Nombre il·limitat de llocs web
 • Espai il·limitat de disc SSD
 • Amplada de banda il·limitada
 • Bases de dades MySQL il·limitades
 • Usuaris FTP il·limitats
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Fàcil creador de llocs web
 • Velocitat optimitzada de WordPress 3X
 • Nom de domini gratuït (amb pla anual)

Allotjament web de negocis: Aquest pla és la part superior de la línia. Pagareu fins a 3,99 dòlars mensuals durant 48 mesos.

Amb aquest pla, obtindreu tot, des de l’allotjament compartit de qualitat Premium, així com:

 • Còpies de seguretat diàries
 • Suport en viu de luxe
 • Potència de processament 2X & Memòria
 • Certificat SSL gratuït per protegir les dades del client & augmentar els rànquings de SEO

Us recomanem Hostinger?

Sí.

Hostinger proporciona una velocitat excel·lent. El seu temps de funcionament ha estat una mica inconsistent durant els darrers 24 mesos, però, de mitjana, ha estat forta.

El pla d’allotjament d’un lloc web d’entrada no ofereix molts avantatges il·limitats ni funcions gratuïtes. Els plans Premium, Hosting en Núvol i Hosting Web per a negocis tenen molt més a oferir. Hostinger també ofereix una garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb el seu servei.

El servei d’atenció al client és sensible, amable i amable.

No hem pogut recomanar més aquests plans.

P.S. Heu utilitzat Hostinger abans? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector