Revisió HostGator: per què la gent l’estima i ho odia? (Revisions dels usuaris de 2020)

Revisió compartida de HostGator


HostGator pot ser una de les empreses d’allotjament web més grans i antigues de la indústria, però encara estan millorant, i van registrar una durada mitjana del 99,98% durant els darrers 24 mesos..

Els seus plans bàsics d’allotjament compartit disposen d’emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, domini gratuït (per al primer any) i un certificat SSL gratuït. També tenen un servei d’atenció al client excel·lent, que es va connectar a través d’un xat en directe a l’instant i va respondre a cada pregunta en pocs segons cadascuna.

Malauradament, la mitjana de temps de càrrega de la pàgina d’HostGator les redueix (1191ms de mitjana). Es cobraran com a tarifes addicionals molts serveis addicionals, com ara còpies de seguretat i seguretat. A més, les taxes de renovació augmenten de forma agressiva un cop finalitzi el primer termini.

Aquí teniu una ullada completa de la nostra prova pràctica, mitjançant dades de tercers de Pingdom per donar llum a la seva actuació.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT:Proveïdor conegut amb un bon rendiment
VELOCITAT:1.191ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ:99,98% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT:Xat en directe 24/7
APPS:S’admeten més de 75 aplicacions
CARACTERÍSTIQUES:Amplada de banda i emmagatzematge no modificats, compte de correu electrònic únic, domini gratuït 1er any
PLANES D’ACOLLIDA:Servidors compartits, núvol, WordPress, VPS i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOCTransferència única del lloc gratuït
PREU:A partir de 2,75 dòlars / mes (es renova a 6,95 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar HostGator Compartit

El rendiment en temps real d’HostGator va ser un problema durant els últims anys. Però no més, en funció dels nostres 24 mesos de seguiment.

A més, el seu servei d’atenció al client era ràpid i amable. Ajudaran a traslladar el vostre lloc al seu servei de forma gratuïta. I als principiants els agradarà molt les opcions senzilles i intuïtives dirigides al seu camí.

Aquí teniu un resum ràpid:

1. Temps de treball fort i estable del 99,98%

HostGator ha publicat un 99,98% de temps de vida durant els darrers 24 mesos. Han estat coherents amb el temps de vida del 99.98-100% durant diversos mesos.

Ni tan sols és la millor part. Són conseqüents per una raó: la seva garantia de temps de vida diu que si baixen del 99,90%, podreu rebre un mes de crèdit al vostre compte..

Evidentment, cap manteniment planificat o embuts impossibles de predir no estan inclosos en aquesta garantia. No obstant això, haurà de contactar i sol·licitar el crèdit enviant un bitllet d’assistència al departament de facturació d’aquí a 30 dies.

Recentment, hem començat a veure que apareixen altres host amb les garanties d’operació i fa que tots els clients guanyin com a resultat. Els competidors que surten i fan això ajuden a augmentar la barrera de tota la indústria. Obliga a tots els altres al mercat a igualar la seva garantia i a elevar el nivell estàndard de servei o el risc de quedar-se enrere.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,97%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,89%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 100%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,95%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

HostGator ha compartit les darreres estadístiques de 24 mesosTemps de funcionament mitjà HostGator | Veure estadístiques

2. Bon suport

HostGator proporciona una base de coneixement, telèfon, correu electrònic i suport de xat en directe. L’última opció és la més ràpida, connectant-nos a una representació del servei en uns 15 segons.

Vam intentar empassar-los amb preguntes, saltant d’un tema en un altre i mai no van vacil·lar una vegada. El seu personal sembla coneixedor, ben format i amable. Va ser una bona experiència durant tot el dia.

L’experiència de xat en directe d’assistència al client compartida per Hostgator

3. Garantia de devolució de 45 dies

HostGator està tan confiat en el seu servei que amplien la política de reemborsament de 30 dies a la indústria durant dues setmanes més, fins a 45 dies..

Això vol dir que podeu utilitzar-les durant un mes complet i, a més, obtenir el preu de compra si apareix algun problema.

Aquesta garantia de devolució de 45 dies s’aplica a tots els paquets d’allotjament compartits, distribuïdors i VPS.

L’única captura és que això no s’aplica als servidors dedicats d’HostGator, les taxes d’administració, les tarifes d’instal·lació del programari personalitzat. Després d’haver combinat fins a més de 30 documents de Condicions del servei fins ara, hem descobert que aquestes advertències són força habituals al sector de l’hostatge.

Així, per exemple, si el vostre pla inclogués un nom de domini gratuït, deduirà l’import normal de 15,00 dòlars per al domini de l’import de la devolució..

Hi ha alguns altres punts a plantejar. Les Condicions d’HostGator els proporcionen fins a 90 dies per emetre un reembossament realment. No es donaran cap devolució en xec, ordre monetària, pagaments de la Western Union o transferències bancàries.

Els reemborsaments només estan disponibles per a nous plans o comptes. Així, si prèviament us heu registrat en un, i cancel·leu una renovació o un segon intent, no obtindreu res a canvi.

I, finalment, però no menys important, es tramiten els reemborsaments en moneda estrangera en funció dels tipus de canvi del dòlar dels Estats Units.

4. Funcions de seguretat del lloc disponibles

Els plans d’allotjament compartits d’HostGator són força nus. En teniu prou amb un lloc, però no hi ha molts extres.

Afortunadament, ofereixen algunes funcions de seguretat addicionals com la possibilitat d’afegir monitoratge de SiteLock al vostre lloc. Aquest servei s’executa diàriament, buscant possibles incompliments o incidents del lloc i us informarà a l’instant quan el trobareu.

També ofereixen Spam Assassin als seus plans de correu electrònic per ajudar a evitar que el correu no afecti la safata d’entrada en primer lloc.

L’únic inconvenient és que SiteLock us costarà una mica més. A continuació, augmentarem als contres, però el preu de l’adhesió és d’1,67 dòlars / mes, facturat anualment a 19,99 dòlars..

5. Lloc gratuït & Migracions cPanel

Si aquest no és el primer lloc i estàs provant de moure un de nou existent, HostGator obtindrà l’esquena.

Haureu passat 30 dies després de la sessió per posar-vos en contacte i que us ajudin a moure qualsevol fitxer, bases de dades, scripts i fins i tot un nom de domini per a vosaltres..

Això inclou una transferència completa de cPanel. De manera que si teniu diverses instal·lacions de llocs (com ara subdominis per a un lloc gran), us quedareu coberts.

Tots els plans d’allotjament compartits d’HostGator inclouen una migració d’un sol lloc (o cPanel) inclosa. Per exemple, en diferents plans, com ara distribuïdors, tindrà accés a més (fins a 30).

Una sola migració de llocs gratuïts no és gaire comparat amb alguns hostes. Però encara és millor que altres, com Bluehost, que cobraran 150 dòlars per moure fins a cinc llocs alhora.

6. Molt fàcil d’utilitzar per a principiants

HostGator està dissenyat per a bloggers principiants o administradors web.

El seu lloc està complet amb tutorials, indicacions i molt més per ajudar-vos a navegar pel món obscur de DNS i centres de dades..

assistència hostgator
També tenen funcions addicionals per a principiants que busquen configurar un lloc sense la molèstia de contractar altres persones per dissenyar, construir i gestionar tot.

El seu creador de llocs web, Gator by HostGator, és un dels millors que hem revisat. Inclou amb allotjament gratuït i un nom de domini, de manera que només heu de comprar un compte per a totes les necessitats.

Les plantilles personalitzables són molt modernes, per començar, i podeu personalitzar fàcilment com es veuen arrossegant i deixant anar cada característica. També obtindreu analítiques de llocs i un certificat SSL gratuït per ajudar a salvaguardar les dades personals dels vostres visitants (com la seva ubicació física).

Gator de HostGator fins i tot inclou un pla de comerç electrònic, de manera que podeu configurar una botiga en línia que funcioni completament amb inventari i molt més, sense preocupar-vos de les passarel·les de pagament, els plugins o qualsevol altra tecnologia desordenada. Només funciona.

Contra d’utilitzar HostGator Shared

El temps de funcionament constant d’HostGator va ser, francament, sorprenent (d’una bona manera). També som fanàtics de la seva garantia de vida.

Més enllà d’això, el seu enfocament amable per als principiants i un servei d’atenció al client útil significa que li agraden molt el servei.

Malauradament, també hem trobat alguns problemes al llarg del camí, tot provant-los. Aquests són els principals problemes que hem trobat:

1. Lent velocitat de la pàgina (superior a 1 segon de càrrega)

Els servidors d’HostGator no han tingut problemes per mantenir el nostre lloc en viu durant el darrer any i mig.

El problema és que aquests mateixos servidors eren també lents constantment. El seu temps mitjà de càrrega de pàgines durant els darrers 24 mesos només ha estat d’una mitjana d’1191ms.

Ha passat més d’un segon per carregar pàgines de contingut relativament senzilles basades en text. Imagineu què passaria si ompliu aquestes pàgines amb milers de paraules i desenes d’imatges d’alta resolució. Sí, no està bé.

S’han demostrat que els temps de càrrega de pàgines lents afecten directament l’experiència del vostre visitant. I això té un efecte de disminució també per colpejar la línia de fons.

Hi ha algunes coses que pots fer per accelerar el teu lloc sense canviar d’amfitrió. Però si el vostre amfitrió és lentament constant, vol dir que lluitareu contínuament.

Temps de càrrega mitjana dels últims 12 mesos:

HostGator ha compartit les estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana HostGator 2019-2020 | Veure estadístiques

2. Un munt de tarifes addicionals per a còpies de seguretat de tipus veritable, Gmail i programari maliciós

Els plans d’allotjament compartits d’HostGator són barats i els preus introductoris comencen a partir de només 2,75 dòlars el mes (durant 36 mesos).

El seu pla més barat (“Hatchling”) inclou un nom de domini únic, instal·lacions d’un sol clic d’aplicacions populars com WordPress, Joomla i molt més, amplada de banda no modificada, emmagatzematge il·limitat i un certificat SSL gratuït. Bàsicament, totes les funcions bàsiques que necessiteu per a un lloc web complet.

HostGator Serveis addicionals compartitsHostGator Serveis addicionals compartits

Tot i així, es tracta de tot el que proporcionen en els seus plans predeterminats. Totes les coses més “extres”, com ara les còpies de seguretat del lloc, l’accés de Gmail, el monitoratge de SiteLock i les eines de SEO, us costaran més quan sigui el moment de fer la sortida.

És decepcionant perquè moltes d’aquestes funcions es redacten amb cura al lloc, com ara “disponibles”, per fer-vos pensar que s’hi inclouen. Consulteu els altres amfitrions principals que hem revisat i veuràs que molts d’ells, de fet, els llancen als preus bàsics.

Només quan arribeu al final del procés, quan introduïu la informació de facturació, us adonareu que totes aquestes funcions addicionals us costaran.

Gmail és l’estàndard de 5 dòlars / mes o 60 dòlars per any per usuari, que és el seu preu normal. Però, a continuació, SiteLock us costarà 19,99 dòlars / any, CodeGuard (per fer una còpia de seguretat dels vostres llocs) us costarà 23,95 dòlars / any, ni tan sols conservaran moltes versions anteriors del vostre lloc en el cas que tingueu cap problema..

Així, mentre que el pla inicial sembla barat, al principi, comença a ser bastant car quan es diu i es fa.

3. “Trucs” de preus estàndards per la indústria

A més dels honoraris addicionals, HostGator incorpora dos trucs de preus força habituals a la indústria.

El primer és publicitar una taxa tan baixa com 2,75 dòlars al mes, només perquè vàreu adonar-vos que necessita prepagament durant tres anys complets per aconseguir-ho. En cas contrari, comproveu 10,95 dòlars per mes per valdre un servei real d’un sol mes.
HostGator Parades de preus compartits per a plans a llarg termini

Però tan sols és el principi. Perquè a més d’això, els preus de renovació d’HostGator augmenten de forma espectacular un cop finalitzi el pla inicial.

Diguem, doncs, que aneu endavant i bloquegeu aquesta taxa tan baixa durant tres anys. Obtindràs molt bé, sens dubte.

El problema comença quan toca renovar el pla d’aquí a tres anys. En aquest moment, la tarifa mensual del mateix pla arriba a 6,95 dòlars el mes (o 250,20 dòlars en total), més del doble del que acaba de pagar pel mateix servei exacte.

Essencialment, pretenen que després d’uns anys, la probabilitat de que vulgueu canviar serveis és bastant baixa. Així, heu estat tancats durant una estona (com ara una empresa de cable o un membre del gimnàs).

Molts altres amfitrions que hem revisat són el mateix truc. Tanmateix, això no vol dir que ens agradi.

Preus de HostGator, plans d’allotjament & Fets ràpids

Plans i preus de hosting compartits per HostGator

Hosting compartit: HostGator té tres opcions de pla d’allotjament compartit per triar:

Pla d’enfrontament: Aquest pla comença a partir de 2,75 dòlars mensuals. Obteniu un nom de domini, emmagatzematge i espai de disc il·limitat, certificat SSL i subdominis il·limitats.

Pla de bebè: Aquest pla comença a partir de 3,95 dòlars mensuals. Admet l’emmagatzematge, l’ample de banda i els noms de domini il·limitats.

Pla de negocis: Aquest pla comença a partir de 5,95 dòlars al mes. Admet l’emmagatzematge, l’ample de banda i els noms de domini il·limitats. Ofereix una IP dedicada gratuïta, SSL i un número gratuït.

 • Facilitat de registre: Procés fàcil de signar.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Els preus introductoris només estan disponibles per a compres de pla a llarg termini. Les taxes de renovació també seran més del doble. També ofereixen serveis addicionals, com ara còpies de seguretat i monitoratge de programari maliciós.
 • Upsells: Moltes revoltes.
 • Activació del compte: Pot trigar fins a 24 a 48 hores a activar el vostre compte.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Faciliten la instal·lació d’aplicacions i CMS populars en uns quants passos mitjançant QuickInstall.

Recomanem HostGator compartit?

No realment.

Però no per la raó que probablement estigueu pensant.

L’allotjament compartit d’HostGator ofereix molts avantatges. El temps de funcionament ha millorat realment durant l’any passat. El servei d’atenció al client va ser bo. I la gran quantitat d’opcions d’ús agradable per a principiants el fan fàcil d’utilitzar.

No obstant això, la combinació de la velocitat lenta i la pujada dels preus addicionals fan que sigui massa car per ser considerat un valor digne.

El motiu pel qual no el recomanaríem és perquè tenen una opció millor a la botiga, que realment ofereix un bon valor..

L’allotjament de WordPress Cloud d’HostGator és una mica més car inicialment en paper, però el rendiment també és substancialment millor.

Per tant, us recomanem que mireu-ne primer, perquè probablement acabareu pagant el mateix al final del dia quan feu aquestes despeses addicionals i augmenten els preus..

P.S. Ja heu fet servir HostGator? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map