Revisió de GoDaddy: velocitat de càrrega ràpida i temps de confiança, però …

pàgina d'inici de godaddyGoDaddy: amfitrió web recomanat


L’allotjament de GoDaddy és estable (99,97% de temps de funcionament) i ràpid (554ms de mitjana).

El seu pla base us permet fins a 100 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada. I s’integra amb més de 125 serveis que podeu instal·lar amb un sol clic.

Tot i això, us cobraran molt per tot, des de les migracions ($ 99 / lloc) a còpies de seguretat (2,99 dòlars / mes), certificats SSL (63,99 $ / any) i pràcticament qualsevol cosa que necessiteu..

El seu servei d’atenció al client és lent i frustrant. I la seva garantia de devolució és confusa per damunt de tot (per tant, potser no obtindreu un sol dòlar).

A continuació, es mostra un detall dels avantatges i contres que hem descobert durant els darrers 24 mesos de proves pràctiques.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT:Amfitrió web més popular
VELOCITAT:554ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ:99,97% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT:Xat en directe 24/7
APPS:WordPress, Joomla, Drupal i molt més
CARACTERÍSTIQUES:Amplada de banda no modificada, emmagatzematge de 100 GB, correu electrònic gratuït i domini gratuït primer any
PLANES D’ACOLLIDA:Servidors compartits, WordPress, Cloud, Reeller, VPS i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOCNo gratuït
PREU:A partir de 4,33 dòlars / mes (es renova a 8,99 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar GoDaddy Hosting

GoDaddy ha proporcionat una bona autonomia i velocitat de pàgina durant els darrers 24 mesos. S’integren amb més de 125 aplicacions web populars, de manera que hi ha una mica per a tots. I el seu pla econòmic més econòmic ara també és un excel·lent valor per al preu.

A continuació, es detallen els aspectes que més ens han agradat de l’allotjament de GoDaddy:

1. Bona autonomia del 99,97%

Pot ser que GoDaddy sigui conegut pels noms de domini, però han descobert com es pot oferir un temps de vida poc sòlid en els seus plans d’allotjament compartits.

Es va produir un mes malhumorat a l’octubre de 2019 amb un 99,84% de temps de vida. Però després el van seguir amb un constant 99,99% – 100% constant per portar la mitjana dels 24 mesos fins al 99,97%.

Després de provar altres hostes, això posa GoDaddy molt per sobre de la mitjana. I vol dir que la mitjana d’aturada mensual és aproximadament d’uns 13 minuts –no és suficient per descarrilar el vostre negoci durant una gran venda o llançament..

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,96%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,84%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 100%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,95%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 100%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,97%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,99%

godaddy-performance-24monthsLloc de proves en viu: hostingfacts-gd.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Gran velocitat de càrrega de la pàgina

Admetrem: no ho veíem.

Fa anys, no associareu hostes web més barats com GoDaddy amb un bon rendiment. Però això és exactament el que han fet. El nostre lloc de proves de GoDaddy ha publicat un temps de càrrega mitjana de només 554ms en els darrers 24 mesos.

Els temps de càrrega ràpida no són només una mètrica de vanitat. Els estudis han demostrat que poden obligar els visitants a abandonar el vostre lloc més ràpidament, fer mal a les classificacions del motor de cerca (especialment al mòbil) i, fins i tot, afectar negativament les taxes de conversió..

La velocitat del vostre host web també és important perquè realment no pots fer res per controlar-la.

Aquí us volem dir:

Si teniu un lloc pesat per imatge, podeu comprimir-los o utilitzar una xarxa de lliurament de contingut (CDN) per eliminar la càrrega dels vostres servidors i augmentar el vostre lloc. En altres paraules, podeu controlar les coses per accelerar el vostre lloc directament.

Però, si el vostre allotjament web és constantment lent, per començar? Les mans estan lligades. Combatreu una batalla perduda.

Afortunadament, amb l’allotjament de GoDaddy, no us haureu de preocupar de la velocitat de càrrega basada en les nostres proves.

En els darrers 24 mesos, han mantingut una mitjana constant de 554ms.

Temps de càrrega mitjà de GoDaddy:

GoDaddy-2019-2020-estadístiquesTemps de càrrega mitjà GoDaddy 2019-2020 | Veure estadístiques

3. Més de 125 o més aplicacions d’instal·lació d’un clic

GoDaddy té el seu propi creador de llocs web si busqueu només una experiència senzilla i arrosseguada.

Tanmateix, si voleu una mica més de potència sota la caputxa, GoDaddy també té instal·lacions d’un clic amb més de 125 de les aplicacions més populars d’Internet. Inclou sistemes de gestió de continguts com WordPress, Joomla i Drupal.

apps de godaddy

Però també inclou eines pròpies per als desenvolupadors com cPanel, MySQL, CloudLinux, Python i diverses versions de PHP.

De manera que tenen una gran varietat d’opcions que s’adapten a tothom, des dels primers bloggers fins als administradors web experimentats.

4. El pla barat bàsic és un bon valor al paper

Quan originalment vam revisar GoDaddy, el seu pla d’allotjament compartit més barat era massa car i les funcions eren massa limitades.

Tot i així, sembla que han fet un gir complet de 180 graus.

Ara, el preu del pla d’Economia és de només 2,99 dòlars al mes. No cal codi de descompte.

Tanmateix, en realitat obteniu molt valor per aquest preu. Obteniu tot el necessari per a un sol lloc web, inclòs fins a 100 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada.

Actualment, fins i tot, també envien un nom de domini gratuït i un correu electrònic comercial per al primer any.

Alguns dels altres host que hem revisat, com SiteGround, han tingut un bon rendiment a les nostres proves. Però a l’hora d’acollir un lloc amb ells, només us proporcionen 10 GB d’emmagatzematge al pla més barat.

GoDaddy literalment et proporciona deu vegades la mateixa per obtenir preus similars. De manera que el primer valor que obtindreu és excel·lent al primer passatge. Només quan excaqueu una mica més a sota de la superfície us adoneu que pot ser al cap i a la fi un valor tan bo. Aquí és per què …

5. Bona atenció al client

GoDaddy ofereix atenció al client les 24 hores del dia. Tenen una base de coneixement, suport telefònic i xat en directe.

El bot de suport al xat en viu us permet triar entre una selecció de departaments per al vostre problema. Després de fer-ho, esteu connectat a l’agent d’assistència, que ha trigat aproximadament un minut.

Suport de GoDaddy

Els vam fer algunes preguntes bàsiques sobre els seus plans i serveis. Les respostes van ser senzilles i fàcils d’entendre i, en mitjana, van trigar uns 2 minuts a respondre.

Suport de xat en directe de GoDaddy

GoDaddy ha fet grans millores aquest darrer any amb el seu suport en xat en viu. Solia ser molt poc fiable i sovint se sentia com sempre intentaven vendre alguna cosa en lloc d’ajudar-vos a descobrir una solució. Molt content de veure que han escoltat les ressenyes dels usuaris i que han tornat a reelaborar el seu xat en directe.

Contres d’utilitzar GoDaddy Hosting

El rendiment de GoDaddy va ser bastant sòlid a tota la taula. El valor del preu inicial també és força bo.

Tot i això, això també és part del problema. Durant tot el procés de checkout hi ha molts canvis. I el preu de renovació també tornarà a atrevir-vos.

Tampoc ens ha agradat la confusa i vaga garantia de devolució de diners.

Aquí teniu els avantatges més grans que hem vist:

1. Moltes molèsties

GoDaddy ha esdevingut relativament famós pel nombre de sorpreses que s’utilitzen per augmentar el preu que finalment pagareu.

El primer que teniu en compte és el cost del pla d’allotjament basat en el temps que prepagueu. Si voleu obtenir aquest preu de 4,33 dòlars al mes, haureu de registrar-vos tres anys. Un pla de tres mesos més curt us costarà molt més: 10,99 dòlars el mes.

GoDaddy: allotjament de preus a llarg termini

Aquest és només el primer de molts.

GoDaddy també tractarà de vendre molts serveis addicionals a la caixa. Per exemple, us optaran automàticament per fer còpies de seguretat de llocs web que tindran un cost de 2,99 dòlars més al mes durant tres anys.

Preu de còpia de seguretat de lloc web de GoDaddy Hosting

Només una pujada sola ja duplicarà el vostre preu.

Tampoc s’aturen allà. També veureu novetats per a l’accés d’Office 365, els certificats SSL i la “seguretat essencial del lloc web”, que fa referència a les exploracions i actualitzacions de programari maliciós..

El procés de sortida de GoDaddy pot semblar un camp de mines, on heu de mirar atentament cada pas abans de pagar accidentalment dues o tres vegades el preu inicial.

2. Els plans de base manquen de funcions crítiques (sense certificat SSL, còpies de seguretat, seguretat o migracions del lloc)

Els millors host que hem revisat publicaran funcions com un certificat SSL a tots els plans. S’han convertit en habituals i es requereixen bàsicament per executar un lloc avui.

Malauradament, GoDaddy no ofereix cap d’aquestes característiques en els seus plans bàsics, cosa que provoca molts problemes al llarg del camí..

Preneu els seus certificats SSL per exemple. Si no pagueu el pla superior, aquesta funció us costarà:

• 63,99 dòlars / any per a un sol lloc (79,99 dòlars / any renovat)
• 159,99 dòlars / any diversos llocs (199,99 dòlars / any renovat)
• 295,99 dòlars / any tots els subdominis (369,99 dòlars / any renovat)

Els preus són sincers per ser sincers, ja que la majoria dels amfitrions avui us proporcionaran un certificat SSX Encrypt SSL gratuït per a cada lloc..

Altres amfitrions us donaran còpies de seguretat i seguretat del lloc web. Però tots dos us costaran uns altres 2,99 dòlars / mes i 5,59 dòlars / mes respectivament.

Vegem també les taxes de migració.

De nou, molts hostes es mouran almenys un lloc existent als seus servidors de forma gratuïta. Molts d’ells fins i tot poden fer-ho en poques hores d’haver-ho demanat perquè no hagueu d’esperar.

No GoDaddy, però. No ofereixen cap migració gratuïta a llocs. I si voleu que us ho facin per vosaltres, el cost és de 99,99 dòlars per lloc i triga 7-10 dies. Així que no només és car, sinó també lent.

Afegiu tots aquests costos addicionals al llarg d’uns quants anys i l’allotjament de GoDaddy ja no sembla tan barat.

3. Les taxes de renovació són més altes

El preu del pla d’Economia de GoDaddy comença a 4,33 dòlars el mes durant tres anys.

Tot i això, tots els seus plans segueixen el truc de preus estàndard de la indústria quan doblen o tripliquen el preu quan arribi el moment de renovar-se.

Aquest mateix pla d’Economia, com a exemple, saltarà a 8,99 dòlars el mes quan renoveu.

No obtindreu cap funció addicional ni un millor rendiment. Però haurà de pagar més.

4. Confon la garantia de devolució de diners

La majoria dels amfitrions web que hem revisat us donaran un reemborsament sense preguntes si cancel·leu d’aquí a 30 dies.

A la superfície, la garantia de devolució de GoDaddy sembla similar. Els plans anuals poden obtenir un reemborsament en el termini d’un mes de la compra.

Tanmateix, aquí és on apareixen tots els problemes.

Si pagueu un “Pla mensual” (res menys que un pla anual – tres, sis o nou mesos), heu de demanar un reemborsament en 48 hores. Això només et dóna dos dies per provar-los.

Per obtenir qualsevol d’aquests reemborsaments, heu de fer una trucada telefònica al servei d’atenció al client (perquè puguin provar de parlar-ne).

I gairebé cada pla que GoDaddy ofereix té alguns termes estranys que podrien posar en perill les possibilitats de rebre aquest reemborsament.

Per exemple, aquí es mostren els termes que es diuen sobre els reemborsaments d’allotjament web:

“Si ja s’ha executat un servei d’allotjament, no és reemborsable (si encara no s’ha realitzat, és elegible per a un reemborsament dins dels 30 dies posteriors a la data de la transacció)”.

Això no està clar, ho és?

Essencialment, el que creiem que significa és que si intenteu utilitzar el pla d’allotjament i establir un lloc de WordPress, per exemple, podríeu incomplir aquest terme. I, en teoria, podrien denegar la sol·licitud de devolució.

No ens agrada gens.

Preus GoDaddy, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí tens una visió ràpida dels plans d’allotjament de GoDaddy:

Previsió i plans de GoDaddy

Pla econòmic: Un lloc web per 4,33 dòlars al mes (es renova a 8,99 dòlars el mes). Obteniu emmagatzematge de 100 GB, amplada de banda no modificada, correu electrònic comercial gratuït i un nom de domini gratuït per al primer any.

Pla de luxe: Llocs web il·limitats per 7,99 dòlars al mes (es renova a 11,99 dòlars el mes). Ofereix totes les funcions d’Economia, a més d’emmagatzematge i subdominis il·limitats.

Pla final: Totes les funcions Deluxe i molt més per 12,99 dòlars al mes (es renova a 16,99 dòlars el mes). Inclou dues vegades la potència de processament i la memòria, un certificat SSL gratuït per al primer any, DNS premium i bases de dades il·limitades.

Pla màxim: Totes les funcions Ultimate i molt més per 19,99 dòlars al mes (es renova a 24,99 dòlars el mes). Obteniu dues vegades la potència i la memòria, dues vegades el “màxim trànsit del lloc” i un certificat SSL gratuït de tot el terme que compreu.

Més dades sobre GoDaddy:

 • Domini gratuït? Obteniu el primer any de franc, però després us costarà.
 • Facilitat de registre: Procés de registre bastant fàcil.
 • Mètodes de Pagament: S’accepten totes les targetes de crèdit principals i PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: confusa política de reembossament & termes com ara “Si ja s’ha executat un servei d’allotjament, no és reemborsable (si encara no s’ha realitzat, és elegible per a un reemborsament dins dels 30 dies següents a la data de la transacció).”
 • Upsells: Tones de trastorns. El terme inicial, migracions de llocs, còpies de seguretat, certificats SSL, seguretat i molt més.
 • Activació del compte: Activació ràpida del compte.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i de CMS (WordPress, Joomla, etc.): un munt d’opcions d’instal·lació d’un clic amb les aplicacions de codi obert més populars.

Us recomanem GoDaddy?

Sí, ho fem.

GoDaddy té un temps de funcionament fort i velocitats de càrrega ràpides de pàgines. Funcionen bé amb les aplicacions web més populars que voldríeu. I el preu inicial de les funcions bàsiques és un bon valor a primera vista.

Potser també voldreu mirar altres opcions.

Hi ha moltes novetats per a les funcions bàsiques que suposàveu que es van incloure gratuïtament (SSL). Qualsevol d’aquests podrien duplicar el cost del vostre pla. Però, junts, poden acabar costant-te molt més que els millors proveïdors d’allotjament web.

Així, mentre que el seu rendiment en general va ser bo, van tenir alguns inconvenients que també recomanaríem que reviséssim altres a la part superior de la nostra llista..

Teniu alguna experiència personal amb GoDaddy, positiva o negativa? En cas afirmatiu, deixeu-nos una revisió honesta i transparent a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map