8 Reka Bentuk Jadual Harga Berinspirasi

Anil Parmar adalah pengasas bersama Glorywebs yang bertujuan untuk membantu pelanggan dengan perkhidmatan reka bentuk laman web yang responsif, pembangunan web, pemasaran digital dan banyak lagi. Tema & reka bentuk yang kita buat mempunyai tujuan # 1 yang sama: Jauhkan sesederhana mungkin untuk geek teknikal dan bukan teknologi. Cari dia di Twitter @ abparmar99 & ucap hai!


Reka bentuk jadual harga anda adalah salah satu faktor utama yang dapat menentukan kadar penukaran anda … terlalu rumit, orang akan keliru … terlalu banyak pilihan, orang akan mengalami kelumpuhan pilihan, dll. Untuk membantu dengan keputusan gaya mana yang harus diambil kerana, saya telah menyenaraikan 8 reka bentuk di bawah yang berfungsi dengan baik imho.

Wufoo

Sekiranya anda mencari reka bentuk jadual harga yang berwarna-warni untuk merambah laman web anda, maka Wufoo adalah pilihan terbaik. Merupakan pusat kuasa pencipta jadual harga yang kebanyakannya digunakan oleh organisasi pelbagai negara yang besar, terutamanya untuk pilihan antara muka dan harga yang mudah digunakan. Ini menyediakan sejumlah 4 pilihan harga, sedangkan laman web lain hanya menawarkan 2 atau mungkin tiga pilihan.

Terdapat pilihan harga yang sepenuhnya untuk mereka yang mendaftar, tetapi ia tidak mempunyai banyak ciri berguna yang ditawarkan Wufoo kepada pelanggan.

Meja Segar

Sekiranya ada satu jenama yang tahu bagaimana membuat penonton mereka terpikat, itu adalah Freshdesk. Mereka sejak sekian lama menjalankan perniagaan sebagai penyedia ekonomi, yang menjadikan mereka cukup bankable dan boleh dipercayai.

Mereka mempunyai lima pilihan harga, yang terdiri dari rancangan mahal – Semua jadual harga menjerit kreativiti. Lajur disusun mengikut ketumpatan flora dalam jadual. Hutan adalah yang tertinggi dan tumbuh menjadi yang paling rendah.

Ruang Squarespace

Tidak ada yang lebih baik dalam perwakilan visual daripada Squarespace. Ia menjimatkan (bagaimanapun, templat warna tambahan lebih mahal), dilengkapi dengan 2 pilihan harga dan mempunyai banyak warna. Latar belakang utama yang anda dapat untuk setiap jadual, tidak kira rancangannya, adalah hitam putih.

Walaupun ini terdengar sederhana, ia kelihatan sangat menakjubkan kerana para pencipta telah bermain dengan kontras dengan cara yang luar biasa. Ia juga terbuka untuk penyesuaian, dan anda boleh menggunakan warna untuk menonjolkan aspek penting dari meja anda yang merupakan cara pasti untuk menarik perhatian dan akhirnya, keuntungan.

Readymag

Mungkin laman web termudah dalam senarai ini dan juga satu-satunya yang mempunyai pilihan “Cuba sebelum anda membeli” yang merupakan sikap yang bagus untuk bertahan di pasaran ini. Satu-satunya kelemahan yang dihadapi oleh para pencipta ialah pengguna cenderung hanya untuk mendapatkan langganan percuma dan kemudian pergi.

Walau bagaimanapun, rancangan menarik dan jadual sederhana telah mengumpulkan pangkalan peminat yang sangat setia yang berkembang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Laman web ini juga tidak menipu, tidak seperti laman percubaan percuma lain yang memerlukan butiran kad kredit anda untuk menyertai tempoh percubaan percuma.

MailChimp

MailChimp mesti menjadi salah satu laman web inovatif paling banyak, jika bukan yang paling banyak, di luar sana untuk jadual harga. Ini juga merupakan salah satu laman web paling peribadi di luar sana kerana USPnya bermain untuk emosi dan perasaan pengguna. Ia mencapainya dengan menggunakan nama-nama yang menyanjung, dan juga menggunakan binatang untuk mewakili rancangan mereka. Haiwan tumbuh dengan saiz yang lebih besar apabila harganya meningkat. Rancangan paling murah dilambangkan oleh seekor anak domba, diikuti oleh kuda dan rancangan yang paling mahal diwakili oleh seekor gajah. Satu-satunya kelemahan laman web ini adalah bahawa harga tidak disebutkan di halaman program.

Plasso

Sama seperti namanya, ia menyusun meja sebagai kotak dalam reka bentuk seperti ruang kosong. Sejak anda melayari laman web ini, anda akan melihat dua kotak, masing-masing mewakili rancangan yang berbeza. Laman web dibuat dengan reka bentuk yang bersih dan bebas kekacauan. Plasso bertujuan untuk mempermudah setiap proses automasi pintar.

Ini adalah strategik kerana ini adalah cara menarik perhatian dan ini juga merupakan cara yang pasti untuk mendapatkan pelanggan kerana rancangan mereka yang paling mahal bernilai semua hype dan bernilai setiap sen.

Nadi

Menawarkan harga yang mudah dan bermaklumat yang juga merangkumi senarai keseluruhan perkhidmatan dan perincian mereka, laman web ini juga termasuk dalam kategori unik. Ia unik kerana jadual harga disatukan dengan cara moden. Maklumat yang ditunjukkan adalah ringkas dan relevan. Latar belakang juga memberikan penampilan 2017 yang benar-benar.

Petak

Nama syarikat adalah harga yang anda dapat. Ia persegi dan lurus. Harga yang anda lihat adalah apa yang anda bayar, tanpa caj tersembunyi sama sekali, namun hanya ada satu pilihan untuk dipilih.

Tata letak disusun sedemikian rupa sehingga tidak ada banyak lajur, yang dapat sedikit membingungkan bagi pelanggan. Di sini maklumatnya dibentangkan dalam 2 elemen reka bentuk sederhana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map