Cei mai buni registratori de domenii din Canada (2019)

Dacă aveți un site web sau vă gândiți să creați un site web, aveți nevoie de un nume de domeniu. Numele de domenii sunt achiziționate prin intermediul registratorilor de domenii, ceea ce sună destul de simplu – până când vă dați seama câte opțiuni există.


Înainte de a sări în asta, vreau doar să clarific un punct care adesea îi confuză pe oameni. Înregistrarea domeniului nu este același lucru cu găzduirea. Pot ieși și înregistra 1000 de domenii nu înseamnă că le vei putea vedea online.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să cumpărați un domeniu, probabil că faceți parte din unul dintre aceste trei grupuri:

  1. „Doar caută” un domeniu – > NameCheap este răspunsul tău.
  2. Căutați domeniu și găzduire – > Bluehost vă va oferi ambele (la prețuri ieftine).
  3. Caut domeniu străin și găzduire  -> Hai tăticu este ceea ce ai nevoie.

Sper că te ajută. Acum, să aruncăm o privire asupra celor mai bune din rest …

Cele mai bune opțiuni de registru de domenii

Mai jos, am inclus alegerile noastre pentru cei mai buni registratori de domeniu. În plus, multe dintre aceste companii oferă alte servicii și tipuri de suport. Prețurile variază, la fel și ceea ce este inclus în diferitele planuri ale companiilor.

Unele dintre cele mai bune înregistrări de domeniu existente astăzi includ:

1. Bluehost.com – Bun pentru domenii, excelent pentru găzduirea prea mare

Bluehost funcționează din 2003 și găzduiește peste două milioane de site-uri web. WordPress sugerează Bluehost ca gazdă web la alegere. Este mai întâi o companie de găzduire, dar oferă produse și servicii suplimentare.

Bluehost este o altă alegere excelentă pentru înregistrarea domeniului, hosting și orice probleme apărute. Cu Bluehost veți plăti pentru fiabilitate și tone de ajutor online. 

Proprietarii de site-uri care lucrează Bluehost se bucură de un pachet de găzduire gratuit cu fiecare domeniu și puteți alege între hostingul partajat, WordPress, VPS, dedicat sau revânzător.

Un pachet complet care include găzduire, securitate și un nume de domeniu costă sub 24 de dolari pe an.

2. Namecheap.com – Hands Down Cel mai bun pentru domenii, nu atât de grozav pentru găzduire (protecție gratuită a confidențialității)

Namecheap atrage proprietarii de site-uri web concentrate pe buget, dar oferă, de asemenea, o serie de servicii cu nume de domeniu. Compania a început în 2000 și administrează astăzi peste șapte milioane de domenii. Lifehacker.com i-a numit cel mai bun registrator de nume de domeniu din 2010.

Dacă doriți să vă înregistrați un preț scump și ieftin, atunci Namecheap este bun pentru dvs. Au cel mai bun suport și structura prețurilor. Singura problemă pe care am descoperit-o este că serverele lor nu pot concura la același nivel. 

Namecheap oferă transferuri, certificate SSL, e-mail, integrare de aplicații și găzduire web. De asemenea, oferă asistență clienților prin chat live sau printr-un sistem de bilete de e-mail. Toate acestea vin cu un preț mai mic de 9 dolari pe an.

Puteți opta, de asemenea, pentru protecția confidențialității, care este gratuită pentru primul an și apoi sub 3 USD pe an după aceea.

3. GoDaddy.com – Cele mai multe domenii de selecție, găzduire decentă, ușor costisitoare

Probabil cel mai bine anunțat registrator de domenii, GoDaddy este practic un nume al gospodăriei, deși multe persoane s-ar putea să nu înțeleagă exact ceea ce oferă.

Dacă sunteți în căutarea unui proces fără probleme și ușor de navigat pentru înregistrarea unui nou domeniu și, de asemenea, a fi găzduit de acesta decât GoDaddy este o alegere excelentă. 

GoDaddy este înconjurător din 1997, deci sunt una dintre cele mai experimentate opțiuni de pe lista noastră. Peste 17 milioane au ales GoDaddy pentru site-urile lor web, devenind astfel cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume.

GoDaddy oferă înregistrare de înregistrare de domenii, transfer de domenii, opțiuni profesionale de e-mail, găzduire web, securitate și o varietate de instrumente de marketing pentru site-ul dvs. de afaceri. Echipa lor de asistență pentru clienți oferă asistență globală și este disponibilă telefonic 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână sau puteți vorbi cu cineva prin chat live.

Prețurile GoDaddy încep de la $ 99 pentru primul an și cresc la 14,99 dolari pe an după aceea pentru domeniile .com. Alte domenii, inclusiv .net, .tech și .co sunt puțin mai scumpe. Alte servicii, inclusiv protecția vieții private, sunt disponibile contra cost.

Citiți recenzia noastră completă GoDaddy aici. 

4. Domain.com – OK, în toată regula, tot mai scump

Domeniul.com, după cum sugerează și numele, este specializat în furnizarea de nume de domeniu. Începând cu anul 2000, au oferit nume de domeniu, planuri de găzduire, e-mail, găzduire VPS, certificate SSL, marketing online și design web. Acestea sunt în esență un magazin unic pentru cei care doresc să lanseze un site web.

Proprietarii site-urilor pot alege între găzduirea VPS, hostingul WordPress sau planurile de găzduire partajate. Toate vin cu unul sau mai multe nume de domeniu gratuite, precum și certificat SSL, spațiu nelimitat pe disc și diverse instrumente de marketing și soluții de comerț electronic..

Achiziționarea unui domeniu cu Domain.com este accesibilă – cu puțin sub 10 USD pe an pentru site-urile .com sau .net – și oferă asistență telefonică 24/7 și acces la o zonă de întrebări frecvente..

5. Nume.com – O altă opțiune de calitate

Name.com funcționează din 2003 și controlează două milioane de domenii. Cu Name.com, obțineți transferuri de domenii, certificate SSL, integrare de aplicații, un constructor, e-mail și mai multe opțiuni diferite de găzduire.

Domeniile gratuite vin odată cu achiziționarea unui plan de găzduire. Puteți alege din planul de bază al unui site web numit Planul de gazduire pentru pornire sau mai cuprinzător Planul Builder de nume care acceptă 25 de site-uri. Pachetul Incredibil oferă un număr nelimitat de site-uri.

Acestea oferă ceea ce este cunoscut drept „bază de cunoștințe”, precum și un formular de contact care vă permite să trimiteți un bilet pentru asistență. Puteți accesa, de asemenea, asistența de chat în fiecare zi între orele 10:00 și 17:00 MST sau asistență telefonică Luni-Vineri între orele 8 și 18:00.

Prețurile variază de la aproximativ 10 USD pe an pentru un site .com până la 110 $ pe an pentru un site .host. Protecția confidențialității este disponibilă pentru o taxă suplimentară de 5 USD pe an, dar nu este o opțiune pentru toate extensiile de domeniu.

6. HostGator.com – gazdă mare, registru mediu de domenii

HostGator este în jur din 2002 și este o altă opțiune care a fost publicizată pe scară largă. Compania supraveghează peste nouă milioane de domenii și este în principal un furnizor de gazduire web.

Puteți alege între web, cloud, WordPress, VPS, reseller, dedicat, aplicație sau găzduire Windows. HostGator este cunoscut pentru viteza de funcționare și încărcare, în special pentru cei care folosesc programul WordPress Cloud Gazduire. De asemenea, oferă asistență pentru clienți chat-uri live și e-mailuri, precum și acces la tutoriale video și forumuri.

Costul site-ului .com este de 12,95 USD pe an, ceea ce vă oferă cel puțin un domeniu. Puteți alege din mai multe planuri diferite, inclusiv planul Business Cloud, planul Baby Cloud și planul Hatchling Cloud. Clienții HostGator existenți pot primi un site .com pentru doar 2,99 USD pe an. Protecția confidențialității este disponibilă pentru 14,95 USD suplimentar pe an.

7. 1&1

1&1 este cel mai veteran din acest grup și există de mai bine de 30 de ani. Ele sunt încă una dintre cele mai consistente opțiuni. Peste 7000 de angajați sunt localizați în întreaga lume pentru această companie din Germania.

Cu 1&1, puteți obține transfer de domeniu, constructor de site-uri web, găzduire web, constructor de magazine online, găzduire WordPress, găzduire VPS, certificate SSL, găzduire cloud gestionată, administrare de e-mailuri de afaceri, conturi de e-mail de afaceri și multe altele. De asemenea, oferă o varietate de e-mailuri și instrumente de marketing online.

Asistența clienților este disponibilă non-stop prin telefon, chat live, e-mail sau social media.

De asemenea, sunt una dintre opțiunile de înregistrare a domeniilor cele mai valorizate, cu prețuri de găzduire web care încep cu mai puțin de 1 dolar pe an pentru site-urile .com. Un site .biz va costa mai puțin de 15 dolari pe an. De asemenea, acestea oferă gratuit protecția confidențialității pentru domeniile de înregistrare privată.

8. Register.com

De mai bine de 20 de ani, Register.com oferă transferuri pentru domenii, site-uri web și construcții de site-uri de comerț electronic, opțiuni de găzduire și SSL, servicii de e-mail și mai multe instrumente diferite de marketing online. Ei lucrează cu mai mult de 2,5 milioane de domenii. De asemenea, compania vă oferă acces la o varietate de instrumente de marketing utile, inclusiv SEO, PPC, Facebook Boost și multe altele.

Asistența pentru clienți este disponibilă prin telefon sau e-mail între orele 21 și 17, de luni până vineri și sâmbăta și duminica, de la 9:00 la 22:00..

Ele sunt una dintre cele mai accesibile opțiuni de găzduire la 5 USD pe lună pentru un site web. Prețul este același pentru site-urile .com, .net, .org, .biz, .info și .us. Protecția confidențialității este disponibilă pentru încă 11 USD pe an.

9. Gazduire InMotion – Great Hosting and Registry Domain

Această companie funcționează din 2001 și oferă tot ce ți-ai putea dori într-o companie de găzduire web. Obțineți servere mai rapide și peste o durată de funcționare medie, precum și acces la business, VPS, revânzători și găzduire WordPress. De asemenea, veți avea acces la servicii de web design și soluții de găzduire de întreprinderi. Unele planuri vin cu un domeniu gratuit.

Serviciul clienți este disponibil prin chat live, telefon, Skype sau e-mail 24/7.

Costul pentru un domeniu .com, .net, .org, .info sau .us este sub 15 USD pe an. Protecția confidențialității este disponibilă pentru încă 10 USD pe an.

InMotion oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 90 de zile, care vă permite să încercați serviciile lor fără riscuri și să treceți la o altă companie dacă aflați că nu sunt pentru dvs..

10. Domenii.Google

Domenii.Google este înconjurător din 2015, dar este încă în stadiul beta.

Domeniile vin cu înregistrare privată gratuită, e-mail personalizat cu G Suite, integrare ușoară cu cei mai populari construitori de site-uri web, subdomenii personalizate, terminații noi de nume de domeniu, trimitere prin e-mail și instrumente simple de gestionare.

Serviciul clienți este oferit de Echipa de asistență a SUA Domeniilor Google 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii prin e-mail, telefon sau chat live.

Google oferă un site web .com pentru 12 dolari pe an, care poate fi reînnoit automat. Domeniile pot fi achiziționate și până la 10 ani, astfel încât nu este necesară reînnoirea anuală. Protecția confidențialității este disponibilă fără taxă suplimentară, atât timp cât site-ul este eligibil pentru înregistrare privată.

Ce este un nume de domeniu?

Dacă doriți să operați un site web, trebuie să alegeți un nume de domeniu. Sunt considerate poarta de acces la Internet și fără ele, va trebui să navigăm pe internet introducând adrese IP lungi, greu de reținut. Este destul de greu să ne amintim multe adrese web așa cum este, corect?

exemplu de nume de domeniu

Prin urmare, doar o idee pentru un blog sau un site web nu este suficient – va trebui să aveți un nume de domeniu ușor de reținut pentru ca oamenii să vă poată găsi. Pentru a obține domenii de nivel superior (TLD), va trebui să lucrați cu un registrator de nume de domeniu. Aceste companii gestionează numele de domenii și vă permit să faceți multe dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți cu site-ul dvs. web.

Fiecare registrator de domenii este diferit, deși mulți oferă unele caracteristici de bază atunci când înregistrați un domeniu, cum ar fi un domeniu gratuit de bază, un constructor de site-uri web, confidențialitatea domeniului sau autentificarea cu doi factori. Fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje, așa că cunoașterea a ceea ce aveți nevoie vă poate face mult mai ușor să îl alegeți pe cel potrivit pentru a găsi TLD-urile perfecte pentru nevoile dvs..

Alegerea celui mai bun registrator de domenii

Găsirea celui mai bun registrator de domenii și servicii de găzduire pentru site-ul dvs. poate fi dificilă, însă înțelegerea câtorva lucruri importante poate face procesul mai ușor. În primul rând, trebuie să aveți obiective pentru site-ul dvs., să stabiliți un buget și să știți ce aveți nevoie pentru a vă opera site-ul. Evaluarea acestor factori vă va ajuta să reduceți lista potențialilor registratori de domenii și să luați cea mai bună decizie în funcție de circumstanțele dvs..

vector de listăAm compilat o listă a unora dintre cei mai populari înregistratori de nume de domeniu care există în prezent. Acestea oferă totul, de la înregistrarea de bază până la pachete complete, care vă permit să operați pe deplin site-ul dvs. personal, de afaceri sau e-commerce.

Prețurile variază foarte mult pentru TLD-uri, așa că este important să aveți un buget în minte înainte de a lua o decizie. La prima vedere, înregistrarea unui domeniu ar putea părea un pic prea ieftină (unele cu un preț mai mic de $ 99 pe an), însă atunci când luați în considerare diversele caracteristici, va trebui să vă îndepliniți obiectivele, cea mai ieftină opțiune poate să nu rămână așa. pe termen lung.

De asemenea, este important să aveți în vedere serviciul pentru clienți. Toate opțiunile de pe lista noastră oferă un anumit tip de servicii pentru clienți, dar unele oferă planuri mai cuprinzătoare decât altele. Dacă operezi o afacere tradițională sau de comerț electronic, este esențial să ai acces la cel mai bun sprijin posibil. Rezolvarea problemelor cu site-ul dvs. cât mai repede posibil vă împiedică să pierdeți venituri și fără a putea accesa cu ușurință serviciul pentru clienți, acest lucru poate fi imposibil.

De asemenea, veți dori să vă gândiți la abilitatea generală a registratorului de domeniu de a oferi găzduire adecvată și de a menține site-ul dvs. în funcțiune și prietenos pentru vizitatori. Acest lucru înseamnă că doriți să lucrați cu o companie care oferă timp de încărcare rapid și cât mai puține perioade de oprire. Toate companiile din lista noastră oferă cel puțin timpi de încărcare și timp de funcționare adecvați, dar acest lucru variază de la companie la companie, la fel faceți cercetarea dvs. înainte de a finaliza alegerea.

cum funcționează site-ul web

În unele cazuri, securitatea este, de asemenea, o preocupare. Deși nu toată lumea va dori să-și protejeze identitatea și informațiile de contact, dacă o faceți, veți dori să vă asigurați că registratorul dvs. și compania de găzduire oferă protecție confidențialității. Toate opțiunile din lista noastră de mai jos oferă acces la protecția vieții private atunci când sunt disponibile, deși unii percep o taxă, în timp ce alții nu. Se cântărește costul plății pentru confidențialitate față de celelalte funcții disponibile pentru a determina dacă merită să plătiți pentru protecția vieții private.

În cele din urmă, veți dori să lucrați cu o companie înființată, astfel încât am inclus informații despre cât timp a lucrat fiecare dintre acești registratori de domeniu. Cea mai veche companie ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs., dar sunteți sceptici față de companiile care par „zbura noaptea” sau care tocmai au fost lansate recent. Aveți nevoie de o evidență prin care să îi judecați.

Faceți alegerea finală

Crearea și configurarea unui site web este mai ușoară ca niciodată. Acest lucru este valabil mai ales atunci când utilizați un constructor de site-uri sau un sistem de gestionare a conținutului (CMS).

Procesul începe cu înregistrarea unui nume de domeniu la unul dintre domeniile de nivel superior și gestionarea backend-ului procesului înainte de lansarea site-ului..

Informațiile de mai sus vă pot ajuta să vă restrângeți alegerile și să faceți cea mai bună selecție în funcție de nevoile dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector