Els millors registradors de dominis al Canadà (2019)

Si teniu un lloc web o esteu pensant a crear un lloc web, necessiteu un nom de domini. Els noms de domini es compren a través de registradors de domini, que és prou senzill, fins que no us adoneu quantes opcions hi ha.


Abans de saltar a això, només vull aclarir un punt que sovint es confon a la gent. El registre de dominis no és el mateix que allotjar-se. Puc sortir i registrar 1000 dominis no significa que els podreu veure en línia.

Dit això, si voleu comprar un domini, és probable que inclogueu un d’aquests tres grups:

 1. “Només busqueu” un domini – > Namecheap és la vostra resposta.
 2. Cerqueu domini i allotjament: > Bluehost us en donaré (per barat).
 3. Buscant domini estranger i allotjament  -> GoDaddy és el que necessites.

Espero que us ajudi. Ara, mirem el millor de la resta …

Millors opcions de registre del domini

A continuació, hem inclòs les nostres opcions per als millors registradors de domini. A més, moltes d’aquestes empreses ofereixen altres serveis i tipus de suport. Els preus varien, de la mateixa manera que els incloent en els diferents plans de les empreses.

Alguns dels millors registres de dominis que hi ha avui en dia inclouen:

1. Bluehost.com: idoni per a dominis, excel·lent per allotjar-se massa

Bluehost funciona des del 2003 i acull més de dos milions de llocs web. WordPress suggereix Bluehost com el seu amfitrió web. En primer lloc, és una empresa d’allotjament que ofereix productes i serveis addicionals.

Bluehost és una altra excel·lent opció per al registre de dominis, hosting i qualsevol problema que es plantegi. Amb Bluehost pagueu per fiabilitat i tones d’ajuda en línia. 

Els propietaris de llocs que treballen Bluehost gaudeixen d’un paquet d’allotjament gratuït amb cada domini i podeu triar entre hosting compartit, WordPress, VPS, dedicat o revendedor.

Un paquet complet que inclou hosting, seguretat i un nom de domini costen poc menys de 24 dòlars l’any.

2. Namecheap.com – Disposa de mans útils per a dominis, no tan fantàstics per a allotjament (protecció de privadesa gratuïta)

Namecheap atrau els propietaris de llocs web centrats en el pressupost, però també ofereixen diversos serveis amb noms de domini. La companyia va començar el 2000 i actualment gestiona més de set milions de dominis. Lifehacker.com els va nomenar el millor registre de noms de domini del 2010.

Si el registre de domini econòmic i econòmic és el que voleu, Namecheap us convé. Tenen el millor suport i estructura de preus. L’únic problema que hem trobat és que els seus servidors no poden competir al mateix nivell. 

Namecheap ofereix transferències, certificats SSL, correu electrònic, integració d’aplicacions i allotjament web. També proporcionen atenció al client mitjançant xat en directe o mitjançant un sistema de bitllets de correu electrònic. Tot plegat arriba amb un preu inferior a 9 dòlars l’any.

També podeu optar per la protecció de la privadesa, que és gratuïta durant el primer any i, a continuació, una mica inferior a 3 dòlars a l’any després d’això.

3. GoDaddy.com – Selecció de dominis més gran, allotjament decent, lleugerament car

Probablement el registre de dominis més ben anunciat, GoDaddy és pràcticament un nom de casa, tot i que molta gent pot no entendre exactament el que ofereixen.

Si busqueu un procés fàcil i fàcil de navegar per registrar un nou domini i tenir-lo allotjat a GoDaddy, és una bona opció. 

GoDaddy ha estat des del 1997, per la qual cosa són una de les opcions més experimentades de la nostra llista. Més de 17 milions han escollit GoDaddy per als seus llocs web, convertint-los en el registre més important de noms de domini del món.

GoDaddy ofereix registre de registre de dominis, transferència de dominis, opcions de correu electrònic professionals, allotjament web, seguretat i diverses eines de màrqueting per al vostre lloc web de negocis. El seu equip d’atenció al client proporciona assistència global i està disponible per telèfon les 24 hores del dia, els set dies de la setmana o podeu parlar amb algú a través del xat en viu.

Els preus de GoDaddy comencen a 0,99 dòlars el primer any i augmenten fins a 14,99 dòlars anuals després dels dominis .com. Altres dominis, inclosos .net, .tech i .co són una mica més cars. Altres serveis, inclosa la protecció de la privadesa, estan disponibles amb un preu nominal.

Llegiu la nostra crítica completa de GoDaddy aquí. 

4. Domain.com: tot bé, encara car

Domain.com, com el seu nom indica, està especialitzat en proporcionar noms de domini. Des del 2000 ofereixen noms de domini, plans d’allotjament, correu electrònic, allotjament VPS, certificats SSL, màrqueting en línia i disseny web. Es tracta, bàsicament, d’una sola parada per a aquells que volen llançar un lloc web.

Els propietaris del lloc poden triar entre el servei d’allotjament VPS, l’allotjament de WordPress o els plans d’allotjament compartits. Totes inclouen un o més noms de domini gratuïts, a més de certificat SSL, espai de disc il·limitat i diverses eines de màrqueting i solucions de comerç electrònic..

La compra d’un domini amb Domain.com és assequible, a menys de 10 dòlars anuals per als llocs web .com o .net i inclou suport telefònic 24 hores i accés a una àrea de preguntes freqüents..

5. Name.com: una altra opció de qualitat

Name.com ha estat en funcionament des del 2003 i controla dos milions de dominis. Amb Name.com, obté transferències de dominis, certificats SSL, integració d’aplicacions, un creador, correu electrònic i diverses opcions d’allotjament diferents.

Els dominis gratuïts s’ofereixen amb la compra d’un pla d’allotjament. Podeu triar el pla bàsic d’un lloc web anomenat Pla d’allotjament d’inici d’inici o el pla més complet de Builder de noms que suporta 25 llocs. El paquet Increïble ofereix un nombre il·limitat de llocs.

Ofereixen el que es coneix com a “base de coneixement”, així com un formulari de contacte que permet enviar un bitllet d’assistència. També podeu accedir al servei de xat tots els dies entre les 10 i les 5 de la tarda MST o l’assistència telefònica de dilluns a divendres de 8 a 18 hores.

Els preus oscil·len entre els 10 dòlars anuals per a un lloc .com fins a 110 dòlars anuals per a un lloc .host. La protecció de privadesa està disponible per un suplement de 5 dòlars anuals, però no és una opció per a totes les extensions de domini.

6. HostGator.com: gran amfitrió, registre mitjà de dominis

HostGator té vistes des del 2002 i és una altra opció que ha estat molt anunciada. La companyia supervisa més de nou milions de dominis i és principalment un proveïdor d’allotjament web.

Podeu triar entre web, núvol, WordPress, VPS, revendedor, dedicat, aplicació o allotjament de Windows. HostGator és conegut per la seva velocitat de funcionament i càrrega, especialment per a aquells que utilitzin el programa WordPress Cloud Hosting. També proporcionen atenció al client per a la recepció de targetes de xat i correu electrònic en directe, així com accés a fòrums i tutorials de vídeo.

El cost d’un lloc web .com és de 12,95 dòlars l’any, que us proporciona almenys un domini. Podeu triar entre diversos plans, com ara el pla Business Cloud, el pla Baby Cloud i el pla Hatchling Cloud. Els clients HostGator existents poden obtenir un lloc .com per només 2,99 dòlars l’any. La protecció de privadesa està disponible per un import de 14,95 dòlars addicionals anuals.

7. 1&1

1&1 és el més veterà d’aquest grup i existeix des de fa més de 30 anys. Segueixen sent una de les opcions més coherents. Aquesta empresa amb seu a Alemanya té més de 7.000 empleats ubicats a tot el món.

Amb 1&1, podeu obtenir transferència de domini, un creador de llocs web, allotjament web, un creador de botigues en línia, allotjament de WordPress, hosting VPS, certificats SSL, allotjament en núvol gestionat, gestió de correu electrònic empresarial, comptes de correu electrònic comercial i molt més. També ofereixen diverses eines de màrqueting en línia i correu electrònic.

L’assistència al client està disponible tot el dia a través de telèfon, xat en directe, correu electrònic o xarxes socials.

També són una de les opcions de registre de domini més orientades al valor amb preus d’allotjament web que comencen a menys d’1 dòlars anuals per als llocs .com. Un lloc .biz tindrà un cost inferior a 15 dòlars anuals. També ofereixen de forma gratuïta protecció de privadesa per a dominis de registre privat.

8. Registre.com

Durant més de 20 anys, Register.com ofereix transferències per a dominis, llocs web i construcció de llocs de comerç electrònic, opcions d’allotjament i SSL, serveis de correu electrònic i diverses eines de màrqueting en línia diferents. Funcionen amb més de 2,5 milions de dominis. La companyia també us ofereix accés a diverses eines de màrqueting útils, com ara SEO, PPC, Facebook Boost i molt més.

L’assistència al client està disponible per telèfon o correu electrònic de 21 a 17 hores de dilluns a divendres i dissabtes i diumenges de 9 a 22 hores..

Són una de les opcions d’allotjament més assequibles a 5 dòlars mensuals per a un lloc web. El preu és el mateix per als llocs .com, .net, .org, .biz, .info i .us. La protecció de privadesa està disponible per 11 dòlars addicionals anuals.

9. Allotjament InMotion: registre de domini fantàstic i allotjament

Aquesta empresa funciona des del 2001 i ofereix tot el que podríeu desitjar en una empresa d’allotjament web. Obteniu servidors més ràpids i per sobre de la mitjana de temps, així com accés a allotjament de negocis, VPS, distribuïdors i WordPress. També obté accés a serveis de disseny web i solucions d’allotjament d’empreses. Alguns plans inclouen un domini gratuït.

El servei d’atenció al client està disponible a través de xat en directe, telèfon, Skype o correu electrònic les 24 hores.

El cost dels dominis .com, .net, .org, .info o .us és inferior a 15 dòlars per any. La protecció de privadesa està disponible per un import addicional de 10 dòlars anuals.

InMotion també ofereix una garantia de devolució de 90 dies, que li permet provar els seus serveis sense risc i canviar a una altra empresa si esbrina que no és per tu..

10. Dominis de Google

Domains.Google ha estat des del 2015 però encara es troba en fase beta.

Els dominis inclouen registre privat gratuït, correu electrònic personalitzat amb G Suite, integració fàcil amb els constructors de llocs web més populars, subdominis personalitzats, acabats de noms de domini nous, reenviament de correu electrònic i eines de gestió senzilles.

L’equip d’assistència nord-americana de Google Domains ofereix el servei d’atenció al client les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana a través de correu electrònic, telèfon o xat en directe.

Google ofereix un lloc web .com per 12 dòlars a l’any que es pot renovar automàticament. Els dominis també es poden comprar fins a deu anys, per la qual cosa no cal que es renovi anualment. La protecció de privadesa està disponible sense cap càrrec addicional, sempre que el lloc sigui apte per a la inscripció privada.

Què és un nom de domini?

Si voleu operar un lloc web, heu de triar un nom de domini. Es consideren la porta d’accés a Internet i sense ells, haurem de navegar per Internet tot introduint adreces IP llargues i difícils de recordar. És difícil recordar moltes adreces web tal com és, no?

exemple de nom de domini

Per tant, només no és suficient tenir una idea per a un bloc o lloc web: necessitareu un nom de domini fàcil de recordar perquè les persones us puguin trobar. Per obtenir dominis de primer nivell (TLDs), haureu de treballar amb un registrador de noms de domini. Aquestes empreses gestionen noms de domini i us permeten fer moltes de les coses que necessiteu fer amb el vostre lloc web.

Tots els registres de dominis són diferents, tot i que molts ofereixen algunes de les mateixes característiques bàsiques quan es registra un domini, com ara un domini gratuït bàsic, un creador de llocs web, privadesa de dominis o autenticació de dos factors. Cadascuna té els seus propis avantatges i desavantatges, de manera que conèixer el que necessita pot fer que sigui molt més fàcil triar el més adequat per trobar els TLD perfectes per a les seves necessitats.

Selecció del millor registre de dominis

Trobar el millor registre de dominis i serveis d’allotjament per al vostre lloc pot ser complicat, però comprendre algunes coses importants pot facilitar el procés. En primer lloc, heu de tenir objectius per al vostre lloc, establir un pressupost i saber què necessiteu per operar el vostre lloc. L’avaluació d’aquests factors us ajudarà a reduir la llista de registradors de dominis potencials i a prendre la millor decisió en funció de les vostres circumstàncies.

vector de llistaHem recopilat una llista d’alguns dels registradors de noms de domini més populars que hi ha actualment. Ofereixen tot, des del registre bàsic fins a paquets complets que us permeten operar completament el vostre lloc web personal, empresarial o de comerç electrònic.

Els preus varien molt pels TLD, per la qual cosa és important tenir un pressupost en compte abans de prendre una decisió. A primer cop d’ull, registrar un domini pot semblar una mica massa barat (fins a un preu de $ 99 per any), però quan tingueu en compte les diverses funcions, haureu d’aconseguir els vostres objectius, l’opció més barata pot no quedar-se així. a la llarga.

També és important tenir en compte l’atenció al client. Totes les opcions de la nostra llista ofereixen algun tipus d’atenció al client, però algunes ofereixen plans més complets que d’altres. Si opereu una empresa tradicional o de comerç electrònic, és fonamental que tingueu accés al millor suport possible. Solucionar problemes amb el vostre lloc tan ràpidament com si us permet és evitar-vos pèrdues d’ingressos i sense haver-hi accedit fàcilment al servei d’atenció al client.

També voldreu pensar en la capacitat general del registrador de dominis per proporcionar un allotjament adequat i mantenir el vostre lloc web en funcionament i fàcil per als visitants. Això vol dir que voleu treballar amb una empresa que ofereix temps de càrrega ràpids i el menor temps d’aturada possible. Totes les empreses de la nostra llista ofereixen, com a mínim, temps de càrrega i temps de treball adequats, però això varia d’empresa a companyia, així que feu la vostra investigació abans de finalitzar la vostra elecció.

com funciona el lloc web

En alguns casos, la seguretat també és un problema. Tot i que no tothom vol protegir la seva identitat i informació de contacte, si ho fa, voldreu assegurar-vos que el vostre registre i la vostra empresa de hosting ofereixen protecció de la privadesa. Totes les opcions de la llista següent ofereixen accés a la protecció de la privadesa quan estan disponibles, tot i que algunes cobren una tarifa mentre que d’altres no. Peseu el cost de pagar la privadesa respecte a les altres funcions disponibles per determinar si val la pena pagar per la protecció de la privadesa.

Finalment, voldreu treballar amb una empresa establerta, de manera que hem inclòs informació sobre quant temps ha estat en el negoci de cadascun d’aquests registradors de domini. La companyia més antiga potser no és la millor opció per a vosaltres, però sou escèptics de les empreses que semblen “volar de nit” o que acaben de llançar recentment. Necessiteu un historial per jutjar-los.

Prenent la vostra elecció final

És més fàcil que mai crear i configurar un lloc web. Això és especialment cert quan utilitzeu un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

El procés comença amb el registre d’un nom de domini en un dels dominis de primer nivell i la gestió del backend del procés abans de llançar el lloc..

La informació anterior us pot ajudar a limitar les vostres opcions i fer la millor selecció segons les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map