Най-добрите регистратори на домейни в Канада (2019)

Ако имате уебсайт или мислите да създадете уебсайт, имате нужда от име на домейн. Имената на домейни се купуват чрез регистратори на домейни, което звучи достатъчно просто – докато не разберете колко опции са там.


Преди да скочим в това, просто искам да изясня една точка, която често обърква хората. Регистрацията на домейни не е същото нещо като хостинг. Мога да изляза и да регистрирам 1000 домейна не означава, че ще можете да ги видите онлайн.

Това каза, че ако искате да купите домейн, вероятно попадате в една от тези три групи:

  1. „Просто търся“ за домейн – > Namecheap е вашият отговор.
  2. Търсите домейн и хостинг – > Bluehost ще ви даде и двете (за евтино).
  3. Търся чужд домейн и хостинг  -> GoDaddy е това, от което се нуждаете.

Надявам се, че помага. Сега, нека да разгледаме най-доброто от останалите …

Опции за най-добър регистратор на домейни

По-долу сме включили нашите избрания за най-добрите регистратори на домейни. Освен това много от тези компании предлагат други услуги и видове поддръжка. Цените варират, както и това, което е включено в различните планове на всяка от компаниите.

Някои от най-добрите регистратори на домейни днес включват:

1. Bluehost.com – Добър за домейни, чудесен за прекалено хостинг

Bluehost работи от 2003 г. и е домакин на повече от два милиона уебсайтове. WordPress предлага Bluehost като свой уеб хост по избор. Първо е хостинг компания, но предлага допълнителни продукти и услуги.

Bluehost е друг отличен избор за регистрация на домейни, хостинг и всички възникващи проблеми. С Bluehost плащате за надеждност и тонове онлайн помощ. 

Собствениците на сайтове, работещи в Bluehost, се ползват с безплатен хостинг пакет с всеки домейн и можете да избирате между споделен, WordPress, VPS, посветен или реселърен хостинг.

Пълен пакет, който включва хостинг, сигурност и едно име на домейн струва малко под 24 долара годишно.

2. Namecheap.com – Hands Down Най-доброто за домейни, не е толкова голямо за хостинг (Безплатна защита на поверителността)

Namecheap примамва собствениците на уебсайтове, фокусирани върху бюджета, но те също предлагат редица услуги с имена на домейни. Компанията стартира през 2000 г. и днес управлява повече от седем милиона домейна. Lifehacker.com ги определи за най-добър регистратор на домейни от 2010 г..

Ако скъпата и евтина регистрация на домейни е това, което искате, тогава Namecheap е подходящ за вас. Те имат най-добрата поддръжка и ценова структура на ръцете надолу. Единственият проблем, който открихме, е, че техните сървъри не могат да се конкурират на едно и също ниво. 

Namecheap предлага трансфери, SSL сертификати, имейл, интеграция на приложения и уеб хостинг. Те също така предоставят поддръжка на клиенти чрез чат на живо или чрез система за електронни билети. Всичко това идва с ценова цена от по-малко от 9 долара годишно.

Можете също така да изберете защита за поверителност, която е безплатна за първата година, а след това малко под $ 3 на година след това.

3. GoDaddy.com – най-много избор на домейни, достоен хостинг, леко скъп

Вероятно най-добре рекламираният регистратор на домейни, GoDaddy е практически име на домакинство, въпреки че много хора може да не разберат какво точно предлагат.

Ако търсите безпроблемен и лесен за навигиране процес за регистриране на нов домейн и също така да бъде хостван от GoDaddy е чудесен избор. 

GoDaddy съществува от 1997 г., така че те са една от най-опитните опции в нашия списък. Повече от 17 милиона са избрали GoDaddy за своите уебсайтове, което ги прави най-големият регистратор на имена в света.

GoDaddy предлага регистрация на регистрация на домейни, трансфер на домейни, професионални опции за електронна поща, уеб хостинг, сигурност и разнообразни маркетингови инструменти за вашия бизнес уебсайт. Техният екип за поддръжка на клиенти предоставя глобална помощ и е достъпен по телефона 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата или можете да говорите с някого чрез чат на живо.

Цените на GoDaddy започват от $ .99 за първата година и се повишават до $ 14,99 на година след това за .com домейни. Други домейни, включително .net, .tech и .co са малко по-скъпи. Други услуги, включително защита на поверителността, се предлагат срещу номинална такса.

Прочетете пълната рецензия на GoDaddy тук. 

4. Domain.com – Добре всичко, все още скъпо

Domain.com, както подсказва името, е специализиран в предоставянето на имена на домейни. От 2000 г. те предлагат имена на домейни, хостинг планове, имейл, VPS хостинг, SSL сертификати, онлайн маркетинг и уеб дизайн. Те по същество са едно гише за тези, които искат да създадат уебсайт.

Собствениците на сайтове могат да избират между VPS хостинг, WordPress хостинг или споделени хостинг планове. Всички те идват с едно или повече безплатни имена на домейни, както и SSL сертификат, неограничено пространство на диска и различни маркетингови инструменти и решения за електронна търговия.

Купуването на домейн с Domain.com е достъпно – малко под 10 долара годишно за уебсайтове .com или .net – и се предлага с 24/7 поддръжка по телефона и достъп до зона за често задавани въпроси.

5. Name.com – друг вариант за качество

Name.com работи от 2003 г. и контролира два милиона домейна. С Name.com получавате трансфери на домейни, SSL сертификати, интеграция на приложения, конструктор, имейл и няколко различни хостинг опции.

Безплатните домейни идват с покупката на хостинг план. Можете да изберете от основния един уебсайт план, наречен Startup хостинг план, или по-цялостния план за създаване на имена, който поддържа 25 сайта. Невероятният пакет предлага неограничен брой сайтове.

Те предлагат това, което е известно като „база от знания“, както и форма за контакт, която ви позволява да подадете билет за помощ. Можете също така да получите достъп до поддръжка за чат всеки ден между 10:00 и 17:00 MST или телефонна поддръжка понеделник-петък от 8:00 до 18:00.

Цените варират от около $ 10 на година за .com сайт до 110 $ годишно за .host сайт. Защитата на поверителността е достъпна срещу допълнителна такса от 5 долара годишно, но това не е опция за всички разширения на домейна.

6. HostGator.com – Страхотен хост, среден регистър на домейни

HostGator съществува от 2002 г. и е друга опция, която се рекламира широко. Компанията наблюдава повече от девет милиона домейна и е преди всичко доставчик на уеб хостинг.

Можете да избирате между уеб, облак, WordPress, VPS, дистрибутор, посветен, хостинг на приложения или Windows. HostGator е известен със скоростта на работа и скоростта на зареждане, особено за тези, които използват програмата WordPress Cloud Hosting. Те също така предоставят чат на живо и имейл поддръжка на клиенти, както и достъп до видео уроци и форуми.

Цената на .com уебсайт е 12,95 долара годишно, което ви осигурява поне един домейн. Можете да избирате от няколко различни планове, включително план за бизнес облак, план за бебешки облаци и план за Хечлинг облак. Съществуващите клиенти на HostGator могат да получат .com сайт само за $ 2,99 на година. Защитата на поверителността е достъпна за допълнителни $ 14,95 на година.

7. 1&1

1&1 е най-ветеранът в тази група и съществува повече от 30 години. Те все още са една от най-последователните възможности. Над 7000 служители са разположени по целия свят за тази немска компания.

С 1&1, можете да получите трансфер на домейни, създател на уебсайт, уеб хостинг, създател на онлайн магазин, хостинг на WordPress, VPS хостинг, SSL сертификати, управляван облачен хостинг, управление на бизнес имейл, бизнес имейл акаунти и други. Те също предлагат разнообразни инструменти за електронна поща и онлайн маркетинг.

Поддръжката на клиентите е достъпна денонощно по телефона, чат на живо, имейл или социални медии.

Те също са една от най-ценните опции за регистрация на домейни с уеб хостинг цени, започващи от по-малко от $ 1 годишно за .com сайтове. Сайт на .biz ще струва по-малко от 15 долара годишно. Те предлагат и защита на поверителността безплатно за частни регистрационни домейни.

8. Register.com

Повече от 20 години Register.com предлага трансфери за създаване на домейни, уебсайтове и сайтове за електронна търговия, хостинг и SSL опции, имейл услуги и няколко различни онлайн маркетингови инструмента. Те работят с повече от 2,5 милиона домейна. Компанията също така ви дава достъп до различни полезни маркетингови инструменти, включително SEO, PPC, Facebook Boost и други.

Поддръжката на клиентите се предлага по телефон или имейл от 9 до 17 ч. От понеделник до петък и в събота и неделя от 9 до 22 часа.

Те са една от най-достъпните опции за хостинг при $ 5 на месец за уебсайт. Цената е същата за .com, .net, .org, .biz, .info и .us сайтове. Защитата на поверителността е достъпна за допълнителни $ 11 на година.

9. InMotion хостинг – страхотен хостинг и регистър на домейни

Тази компания работи от 2001 г. и предлага всичко, което можете да искате във фирма за уеб хостинг. Получавате по-бързи сървъри и над средното време за работа, както и достъп до бизнес, VPS, дистрибутор и хостинг на WordPress. Освен това получавате достъп до услуги за уеб дизайн и решения за хостинг на предприятия. Някои планове идват с безплатен домейн.

Обслужването на клиенти е достъпно чрез чат на живо, телефон, Skype или имейл 24/7.

Цената за .com, .net, .org, .info или .us домейн е малко под $ 15 на година. Защитата на поверителността е достъпна за допълнителни 10 долара годишно.

InMotion предлага и 90-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да изпробвате услугите им безрисково и да преминете към друга компания, ако разберете, че не са за вас.

10. Domains.Google

Domains.Google съществува от 2015 г., но все още е в бета етап.

Домените идват с безплатна частна регистрация, персонализиран имейл с G Suite, лесна интеграция с най-популярните създатели на уебсайтове, персонализирани поддомейни, нови окончания на имена на домейни, препращане на имейл и прости инструменти за управление.

Обслужването на клиенти се предлага от екипа за поддръжка на САЩ от Google Domains 24 часа в денонощието, всеки ден от седмицата по имейл, телефон или чат на живо.

Google предлага уебсайт .com за $ 12 на година, който може да бъде подновен автоматично. Домените също могат да бъдат закупени до 10 години, така че няма нужда от ежегодно подновяване. Защитата на поверителността е достъпна без допълнително заплащане, стига сайтът да отговаря на условията за частна регистрация.

Какво е име на домейн?

Ако искате да работите с уебсайт, трябва да изберете име на домейн. Те се считат за шлюз към Интернет и без тях трябва да се движим в Интернет, като въвеждаме дълги, трудно запомнящи се IP адреси през цялото време. Достатъчно трудно е да запомните много уеб адреси, както е, нали?

Пример за име на домейн

Следователно само да имате идея за блог или уебсайт не е достатъчно – ще ви трябва лесно запомнящо се име на домейн, за да могат хората да ви намерят. За да получите домейни от най-високо ниво (TLD), ще трябва да работите с регистратор на имена на домейни. Тези компании управляват имена на домейни и ви позволяват да правите много от нещата, които трябва да направите с вашия уебсайт.

Всеки регистратор на домейни е различен, въпреки че мнозина предлагат едни и същи основни функции, когато регистрирате домейн, като основен безплатен домейн, създател на уебсайт, поверителност на домейна или двуфакторна автентификация. Всяка от тях има своите предимства и недостатъци, така че знаейки от какво се нуждаете, може да улесни значително избора на най-подходящия за вас, за да намерите идеалните TLD за вашите нужди.

Избор на най-добър регистратор на домейни

Намирането на най-добрия регистратор на домейни и хостинг услуги за вашия сайт може да бъде сложно, но разбирането на няколко важни неща може да улесни процеса. Първо, трябва да имате цели за вашия сайт, да определите бюджет и да знаете какво ви е необходимо, за да управлявате вашия сайт. Оценката на тези фактори ще ви помогне да намалите списъка с потенциални регистратори на домейни и да вземете най-доброто решение въз основа на вашите обстоятелства.

списък векторСъставихме списък на някои от най-популярните регистратори на имена на домейни, съществуващи днес. Те предлагат всичко – от основна регистрация до изчерпателни пакети, които ви позволяват да управлявате изцяло вашия личен, бизнес или уебсайт за електронна търговия.

Цените варират значително за TLDs, така че е важно да имате предвид, преди да вземете решение. На пръв поглед регистрацията на домейн може да ви се стори малко твърде евтина (някои са толкова ниски, колкото $ 99 на година), но когато вземете предвид различните функции, ще трябва да постигнете целите си, най-евтината опция може да не остане така в дългосрочен план.

Също така е важно да се обмисли обслужването на клиентите. Всички опции в нашия списък предлагат някакъв вид обслужване на клиентите, но някои имат по-обширни планове от други. Ако управлявате традиционен или електронна търговия, е от съществено значение да имате достъп до възможно най-добрата поддръжка. Определянето на проблеми със сайта Ви възможно най-бързо ви предпазва от загуба на доходи и без лесно достъп до обслужване на клиенти това може да бъде невъзможно.

Също така ще искате да помислите за цялостната способност на регистратора на домейни да осигурява адекватен хостинг и да поддържа уебсайта си работещ и работещ и удобен за посетителите. Това означава, че искате да работите с компания, която предлага бързо време за зареждане и възможно най-малко време за престой. Всички компании от нашия списък предлагат поне адекватни времена за зареждане и време за работа, но това варира от компания до компания, така че направете проучване, преди да финализирате избора си.

как работи уебсайтът

В някои случаи сигурността също е проблем. Въпреки че не всеки ще иска да защити своята идентичност и информация за контакт, ако го направите, ще трябва да се уверите, че вашият регистратор на домейни и хостинг компания предлага защита на поверителността. Всички избори от нашия списък по-долу предлагат достъп до защита на поверителността, когато има такава, въпреки че някои събират такса, а други не. Претеглете разходите за плащане за поверителност спрямо другите налични функции, за да определите дали си струва да плащате за защита на поверителността.

И накрая, вие ще искате да работите с създадена компания, така че ние включихме информация за колко време всеки от тези регистратори на домейни работи. Най-старата компания може да не е най-добрият вариант за вас, но сте скептично настроени към компаниите, които изглеждат „полети през нощта“ или наскоро стартираха. Имате нужда от протокол, по който да ги съдите.

Осъществяване на вашия окончателен избор

Създаването и настройката на уебсайт е по-лесно от всякога. Това е особено вярно, когато използвате конструктор на уебсайтове или система за управление на съдържанието (CMS).

Процесът започва с регистрация на име на домейн в един от домейните от най-високо ниво и обработка на задния ред на процеса преди стартиране на сайта.

Информацията по-горе може да ви помогне да стесните избора си и да направите най-добрия избор въз основа на вашите нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector