Recenzie Hostinger: Această gazdă web europeană este bună?

HostingerHostinger: gazdă web recomandată


Hostinger este unul dintre cei mai ieftini furnizori de hosting partajat pe piață astăzi.

Au început în 2007 ca 000webhost.com, un serviciu gratuit de găzduire web fără publicitate. Apoi, în 2011, s-a născut brandul de găzduire web Hostinger.

Până în mai 2014, Hostinger depășise deja o bază de utilizatori de zece milioane de oameni. Până în ianuarie 2017, baza de utilizatori a crescut la 29 de milioane de oameni.

Aceasta este o creștere destul de impresionantă în doar un deceniu. Iar compania se mândrește cu tone de funcții nelimitate și gratuite. Dar toate aceste avantaje sunt cu adevărat nelimitate și gratuite?

Am verificat-o pentru noi înșine, astfel încât să nu mai fi nevoie să plătești pentru un plan real și live cu Hostinger. După aceea, am creat propriul nostru site web și am început să monitorizăm performanțele acestuia mai mult de un an.

Vrei să știi cât de bun (sau rău) este Hostinger? Să aruncăm o privire la profesioniști și contra ale acestei gazde web.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU:Cel mai ieftin web hosting
VITEZĂ:350MS (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME:99,95% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE:Chat live 24/7
APPS:WordPress, Joomla, PrestaShop, OpenCart și Drupal
CARACTERISTICI:Lățime de bandă de 100 GB, spațiu de stocare de 10 GB, constructor de site-uri web, 1 cont de e-mail
PLANE DE ACASARE:Partajat, Cloud și VPS
TRANSFER SITE:Transfer unic de site gratuit
Pricing:Începând de la 0,99 USD / lună (se reînnoiește la 2,15 USD / lună)

Beneficiile utilizării Hostinger

Serviciile nelimitate sau gratuite nu înseamnă nimic dacă site-ul dvs. nu poate rămâne online.

Site-ul nostru cu Hostinger a avut uptime puternice, viteze rapide, suport deosebit și multe altele.

1. Mai ales Optime bună 99.95%

Uptime este cel mai important lucru de verificat atunci când aveți în vedere o gazdă web.

Hostinger are performanțe destul de bune în acest domeniu, dar are scăderi în timpul de funcționare la fiecare câteva luni sau cam așa ceva (octombrie, iunie și mai 2019). În general, ele performează destul de bine, menținând site-urile web în funcțiune.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,99%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,65%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99.83%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,89%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,94%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

hostinger-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-hostinger.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Timp de încărcare rapidă – 350ms

Timpurile rapide de încărcare a paginilor sunt vitale pentru experiența oricărui utilizator cu un site.

Ați încercat vreodată să deschideți o pagină web doar pentru a vă bloca în așteptarea încărcării site-ului pentru ceea ce pare a fi vârste?

Noi toți avem.

Mai mult, probabil că nu ați rămas prea mult timp. Dacă un site web durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca, 40% dintre oameni îl abandonează, potrivit Neil Patel.

Hostinger se mândrește cu servere din SUA, Asia și Europa (Marea Britanie). Se presupune că fiecare este conectat la o conexiune de 1000 Mbps, ceea ce asigură că timpii de încărcare sunt stabili.

Cum au ieșit în testele noastre?

Timpul mediu de încărcare Hostinger:

Hostinger-2019-2020-statisticiViteza medie Hostinger 2019 – 2020 | Vezi statistici

3. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Hostinger oferă tone de opțiuni de plată diferite precum Visa, Paypal, Mastercard, Discover, Bitcoin, Maestro, American Express și JCB.

De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Astfel, le puteți încerca și obține banii înapoi dacă performanța sau experiența este sub-par.

Rețineți că nu toate produsele sunt rambursabile, iar unele produse au condiții speciale de restituire, în conformitate cu Politica de rambursare a lui Hostinger. Vom salva detaliile pentru secțiunea contra de mai jos.

4. Asistență multilingvă pentru clienți

Asistența clienților poate crea sau rupe o gazdă web.

Dacă site-ul dvs. este necorespunzător din anumite motive și nu puteți contacta mai rapid ASAP o persoană de asistență pentru clienți, este posibil să pierdeți o sumă de vânzări.

Hostinger nu dezamăgește. Compania oferă o echipă multilingvă de asistență pentru clienți, chat live și au integrat Intercom ca principal sistem de asistență.

Chatul live este accesibil numai dacă sunteți conectat la un cont Hostinger. (Consultați con # 1 pentru mai multe detalii.) Ne bucurăm că Hostinger oferă chat live, dar ar avea mai mult sens dacă le-ar oferi tuturor. Accesarea chatului live este extrem de ușoară. După ce v-ați conectat, în colțul din dreapta jos al paginii se află instantaneu o pictogramă.

Butonul Hostinger Live Chat

A trebuit să așteptăm mai puțin de 1 minut pentru conectarea unui agent de asistență pentru chat și încă un minut pentru răspuns, ceea ce a fost uimitor. Mindaugas a răspuns întrebărilor noastre rapid și cu o mare utilizare a limbajului.

Suport pentru chatul live HostingerSuport pentru chatul live Hostinger

Hostinger are, de asemenea, o bază de cunoștințe uriașă, cu articole scurte și cuprinzătoare și puteți găsi ghiduri, informații și răspunsuri la întrebări singuri. De asemenea, au tutoriale (totul, de la construirea site-urilor web către SEO) care includ gif-uri și imagini despre cum să faci lucrurile.

Utilizatorii pot căuta articole sau pot alege între trei categorii din baza de cunoștințe:

 • website
 • domenii
 • General

5. Creatorul site-ului gratuit și numele domeniului

Hostinger include un constructor de site-uri gratuit (deși constructorii de site-uri populare sunt mai buni) în serviciile lor cu orice plan pe care îl alegeți. Există și tone de șabloane diferite din care să alegeți.

Șabloane de site Web HostingerȘabloane de constructor de site-uri web Hostinger

După ce ați ales un șablon, puteți personaliza totul pe paginile dvs. cu ajutorul constructorului de site-uri web Hostinger.

Hostinger personalizează paginilePersonalizarea paginii de constructor de site-uri Hostinger 

Pe lângă constructorul de site-uri web, nume de domeniu gratuite sunt disponibile și cu planuri de găzduire web Premium și Business, care vă vor economisi un pic de bani pe termen lung.

Dacă aveți nevoie de mai multe domenii, va trebui să plătiți în plus. Mai multe despre asta mai târziu.

6. Interfață ușor de utilizat

Hostinger oferă o interfață modernă, ușor de utilizat, unde puteți găsi tot ce aveți nevoie într-o singură locație.

În acest fel, puteți urmări conectările, actualiza informațiile de facturare, gestiona domeniile dvs. și monitoriza e-mailurile de pe tabloul de bord.

Panoul de control nu este un cPanel tradițional, dar pictogramele mari simplifică găsirea exact a ceea ce ai nevoie și când ai nevoie.

hostinger h-panouÎnlocuirea lui Hostinger cu cPanel, hPanel

Este posibil ca unii utilizatori avansați să rateze cPanel, dar pentru începătorii care încă își găsesc drum – această versiune este excelentă pentru punerea în funcțiune a unui site web.

7. Caracteristici nelimitate cu planuri premium și de afaceri

Dacă vă înscrieți la unul dintre primele două planuri Hostinger, veți avea acces gratuit la conturi de e-mail nelimitate.

Gestionarea acestor conturi chiar de pe panoul de control înseamnă că nu există nicio idee despre filtrele de spam, utilizarea și multe altele.

Setări de e-mail HostingerSetări de e-mail Hostinger

Puteți configura răspunsuri automate, activa sau dezactiva conturile și trimite e-mailurile trimise pe domeniul unui client.

Lățimea de bandă și bazele de date sunt nelimitate pentru majoritatea planurilor, excepția fiind planul „Gazduire Web unică”.

Cu acesta din urmă, veți fi limitat la 10 GB spațiu pe disc, 100 GB lățime de bandă, o bază de date MySQL și un cont de e-mail..

8. Trucuri de prețuri standard, dar totuși accesibile

Multe companii de găzduire web își promovează prețurile într-o lumină falsă. Hostinger este unul dintre ei, dar sunt mai transparenți în acest sens decât mulți alții.

De exemplu, dacă doriți să profitați de minunata ofertă de 0,99 USD pe lună pentru găzduire unică în comun, va trebui să vă angajați pentru Hostinger timp de 48 de luni. După acești 4 ani, costul de reînnoire va crește până la 2,15 USD / lună.

Dacă sunteți dispus să vă angajați în aceeași gazdă web timp de patru ani, atunci este o ofertă incredibil de bună pentru acea perioadă de timp. Te-ar putea salva destul de mult în comparație cu majoritatea celorlalte gazde.

Termenii de preț HostingerPrețuri Hostinger pe termen lung

Un preț scăzut înseamnă, de obicei, că unele compromisuri au fost făcute în ceea ce privește calitatea, dar în cazul lui Hostinger, serviciul pe care îl oferă este de fapt destul de bun în comparație cu majoritatea furnizorilor de servicii de hosting.

Contra folosirii Hostinger

Este foarte mult să vă încântă viteza de încărcare, timpul de funcționare, funcția de asistență și funcțiile de la Hostinger.

Din păcate, nu există o gazdă web perfectă și Hostinger, la fel ca alte gazde, are unele defecte. Trucul este să descoperiți care sunt defectele pe care le puteți trăi și care sunt distribuitorii.

Iată o imagine de ansamblu a ceea ce nu este atât de perfect despre Hostinger:

1. Trebuie să fiți autentificat pentru a accesa chat-ul live

Opțiunea de chat în direct a lui Hostinger este disponibilă numai dacă sunteți conectat la un cont Hostinger.

Asta înseamnă că dacă nu sunteți client Hostinger, dar aveți întrebări, de exemplu, despre migrarea site-ului dvs. către aceștia, nu puteți discuta în direct cu un reprezentant al serviciului pentru clienți.

Pentru a lua legătura cu Hostinger fără a fi autentificat, faceți clic pe butonul „Contact us” din partea de jos a site-ului lor.

contactați-ne hostingerHostinger Contactează-ne

Apoi, veți fi dus la o pagină unde puteți alege dacă căutați asistență pentru a raporta abuzul sau pentru a trimite un bilet de anchetă generală.

pagina de suport pentru hostingerPagina de contact Clientinger Hostinger

Pentru a trimite un bilet, va trebui să trimiteți numele, e-mailul și mesajul dvs..

2. Fără cPanel tradițional

Majoritatea serviciilor de găzduire folosesc un panou de control tradițional, cum ar fi cPanel.

Hostinger și-a creat propriul panou de control – utilizatorii noi ar putea găsi acest lucru mai ușor de utilizat decât un panou de control tradițional. Cu toate acestea, dacă sunteți deja obișnuiți să utilizați cPanel, este posibil să nu vă placă tabloul de bord.

Prin urmare, este posibil ca utilizatorii avansați să nu iubească această parte.

3. Condiții de plată non-standard

Politica de rambursare a Hostinger dezvăluie câteva excepții de la garanția de returnare a banilor.

Ce este rambursabil în condiții standard:

 • Gazduire (toate planurile, cu excepția primei plăți după încercarea gratuită)
 • Transferuri de domenii (transferurile .eu sunt o excepție. EURid percepe o taxă de transfer nerambursabilă. Dacă transferul eșuează din orice motiv, clientul trebuie să înceapă din nou și să plătească din nou taxa de transfer. Transferurile .e sunt, de asemenea, nerambursabile.)
 • Certificate SSL

Ce nu este rambursabil:

Taxele de răscumpărare, reînnoirea numelor de domeniu și protecția vieții private nu sunt rambursabile. Majoritatea înregistrărilor de nume de domeniu noi sunt rambursabile numai dacă sunt anulate și procesate în termen de patru zile de înregistrare, nu 30 de zile.

Rețineți aceste excepții înainte de a merge mai departe.

4. Trebuie să plătească pentru domenii suplimentare

Înregistrarea unui nume de domeniu este gratuită pentru utilizatorii care optează pentru planurile de găzduire partajate Premium sau Business, precum și cu toți anual Planuri de găzduire în cloud.

Cu toate acestea, înregistrările suplimentare de domeniu nu sunt gratuite. Cu toate acestea, sunt cu siguranță accesibile.

Domeniile cu extensiile „.com” și „.net” sunt sub 10 USD pe an, în timp ce domeniile „.xyz”, „.online”, „.tech” au doar 0,99 USD pe an.

Prețurile domeniului HostingerPrezentarea diferită de Hostinger a domeniului

O extensie „.asia” vă va costa cel mai mult – 12,99 USD pe an.

Dacă alegeți unul dintre planurile lor Premium sau de afaceri, veți primi subdomenii nelimitate, dar numai un nume de domeniu gratuit.

De asemenea, puteți reînnoi un nume de domeniu expirat, fără costuri suplimentare în 36 de zile de la expirare. După aceea, perioada de grație de răscumpărare vă va permite să răscumpărați încă domeniul până în ziua 66 pentru o taxă de răscumpărare de 53 USD, conform Politicii de recuperare a înregistrării expirate de Hostinger.

Prețuri Hostinger, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor Hostinger disponibile:

Hostinger a distribuit prețurile și planurile de găzduirePrețuri și planuri Hostinger

Domeniile gratuite personale sunt incluse în Premium & Planuri de găzduire web de afaceri.

Gazduire comună unică: Cel mai ieftin plan disponibil. Veți plăti doar 0,99 USD pe lună pentru 48 de luni. După această perioadă, se reînnoiește la 2,15 $ / lună.

Cu acest plan, veți obține:

 • 1 site web
 • 10 GB Spațiu pe disc
 • Lățime de bandă de 100 GB
 • 1 Baza de date MySQL
 • 1 utilizator FTP
 • 1 cont de e-mail
 • Easy Website Builder
 • Instalator Auto

Găzduire partajată premium: Acest plan este mijlocul liniei. Veți plăti doar 2,89 USD pe lună timp de 48 de luni.

Cu acest plan, veți obține:

 • Număr nelimitat de site-uri web
 • Spațiu de disc SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Utilizatori FTP nelimitați
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Easy Website Builder
 • Viteză optimizată 3X WordPress
 • Nume de domeniu gratuit (cu plan anual)

Gazduire web de afaceri: Acest plan este partea de sus a liniei. Veți plăti doar 3,99 USD pe lună timp de 48 de luni.

Cu acest plan, veți obține totul de la Găzduire Partajată Premium precum și:

 • Backup-uri zilnice
 • Suport Live Live
 • 2X Putere de procesare & Memorie
 • Certificat SSL gratuit pentru securizarea datelor clienților & crește clasamentul SEO

Vă recomandăm Hostinger?

da.

Hostinger oferă o viteză superbă. Timpul de funcționare a acestora a fost puțin inconsistent în ultimele 24 de luni, dar, în medie, timpul de funcționare a fost puternic.

Planul de găzduire cu un singur nivel de intrare nu oferă multe avantaje nelimitate sau funcții gratuite. Planurile Premium, Hosting Cloud și Business Web Hosting au mult mai multe de oferit. Hostinger oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți nemulțumit de serviciul lor.

Asistența clienților este receptivă, conștientă și prietenoasă.

Nu puteam recomanda mai mult aceste planuri.

P.S. Ai mai folosit Hostinger înainte? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map