9 Ofruesit më të mirë të hostimit të serverëve të përkushtuar në vitin 2020 (Shqyrtim)

Best-Dedicated Server-Pritësi juaj i dedikuar në internet duhet të jetë, mirë … i përkushtuar. Për ju.


Jo vetëm që duhet të merrni një server të dedikuar, por ekipi juaj mbështetës gjithashtu duhet të investohet në faqen tuaj dhe ata gjithashtu duhet të ofrojnë një IP të dedikuar.

Kanë kaluar ditët kur ofruesit e pritjes mund të dalin vetëm në aftësinë teknike.

Në fakt, teknologjia e serverëve të dedikuar është rritur në të gjithë bordin vitet e fundit: CPUs 3GHz, 8 GB RAM dhe 500 GB hapësirë ​​memorie u konsideruan “të larta” një vit më parë, por tani janë oferta mjaft standarde.

Ndërsa niveli i fushës teknike të lojës, shërbimi ndaj klientit është bërë faktori që bën ndryshimin midis ofruesve.

Kur bëhet fjalë për shërbimin ndaj klientit, megjithatë, ka ende dallime të mëdha midis ofruesve të dedikuar të pritjes së pritjes. Nuk ka asnjë justifikim për shërbimin e dobët të klientëve në vitin 2020. Nëse po merrni me qira serverin tuaj, duhet të prisni përgjigje të informuara, të shpejta për pyetjet tuaja.

Pra, në këtë vlerësim, ne i kushtuam më shumë vëmendje shërbimit të klientit se kurrë më parë, duke marrë shënime mbi njohuritë e tyre teknike dhe kohën e përgjigjes në pyetjet tona.

Gati për të parë se si grumbullohen? Le të fillojmë.

9 Shërbime të Mira të Përkushtuara të Pritjes

Le të fillojmë së pari me ofruesit më të mirë të pritjes, pastaj zhvendosemi poshtë në listë për të parë cilat nga ato që mund të dëshironi të shmangni. Këtu janë 9 ofruesit më të mirë të dedikuar për web hosting në vitin 2020:

1. Bluehost – vlera më e mirë për para

Faqja kryesore e dedikuar për Bluehost

 • uptime: 99,98% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 369ms (Burimi)
 • mbështetur: 4/5
 • Faqja e internetit: www.Bluehost.com

Bluehost është si një mik i mirë i besueshëm – është në industri për një kohë të gjatë dhe kurrë nuk arrin të japë atë që ata kanë premtuar. Do të merrni shpejtësi të shkëlqyeshme në kohën e duhur dhe mbresëlënëse. Ajo që është më e mira për Bluehost është çmimi fillestar i nivelit të ulët prej 79,99 $ / muaj. Ju nuk mund të gaboni me Bluehost, veçanërisht nëse buxheti juaj është i kufizuar.

Dobësia e vetme është që çmimi i tyre i ulët është i disponueshëm vetëm për një angazhim afatgjatë (3 vjet).

uptime & shpejtësi

Statistikat e kohës dhe shpejtësisë së Bluehost 2019Plani i Testit të Pritjes: WordPress Menaxhuar / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Në testimin tonë, nga janari deri në shkurt 2019, Bluehost hyri me një kohë të besueshme të 99,98% dhe një shpejtësi prej 369ms. Përgjatë viteve që kemi monitoruar Bluehost, rrallëherë kemi pasur ndonjë ndërprerje të rëndësishme. Edhe pse ata kishin një ndërprerje 19-minutëshe në janar 2019, kohëzgjatja e përgjithshme e tyre gjatë gjithë vitit 2018 ishte një 99,99% e jashtëzakonshme me një shpejtësi mesatare prej 415ms.

Pra, nëse po kërkoni një host me të dy kohërat e ngurta, si dhe me shpejtësinë – nuk do të keni nevojë të kërkoni më tej.

mbështetje

Mbështetja e ofruar nga skuadra në Bluehost është gjithashtu mjaft e mirë. Në testet tona, lidhja me një agjent mbështetës të drejtpërdrejtë mori 3 min, dhe përgjigjet në pyetjet tona zakonisht u kthyen pas 2 min.

Përgjigjet e tyre ishin të thjeshta dhe të sakta. Ata u përgjigjën saktësisht atë që kërkuam, por asgjë më shumë – kështu që ka pak hapësirë ​​për t’u përmirësuar. Por mbështetja e përgjithshme e Bluehost rreh shumë mbështetje të tjera që kemi parë, të cilët kanë probleme me gjuhën angleze, të cilët vetëm përgjigjet ose lidhjet kopjojnë-ngjit, ose janë (në rastin më të keq) një version i hershëm i një programi të bazuar në inteligjencën artificiale.

Me mbështetjen e Bluehost, ju do të merrni pikërisht atë që kërkoni, jo më shumë dhe jo më pak.

Bisedë live në Bluehost

Features

Specifikimet teknike të planit standard të Bluehost janë mjaft të mira duke marrë parasysh pikën e çmimit të ulët (si dhe kohën e shkëlqyer dhe shpejtësinë). Ju merrni 500 GB hapësirë ​​në disk, dhe a kapak bandë kjo është aq e madhe (5TB) nuk ka gjasa ta vësh re ndonjëherë. 4 GB RAM është pak në anën e ulët por për një faqe në internet me madhësi të vogël dhe të mesme, duhet të jetë e mirë.

Nëse trafiku juaj duhet të rritet papritur (ose nëse faqja juaj fillon të rritet me të vërtetë të shpejtë), Bluehost nuk do t’ju paguajë shtesë. Dobësitë janë se me shumë mundësi faqja juaj do të bëhet shumë më e ngadaltë deri në muajin vijues.

Të dyja planet standarde dhe ato të zgjeruara janë padyshim në anën e lirë krahasuar me ofruesit e tjerë. Ata ofrojnë të njëjtat karakteristika që do të merrni për dyfish ose trefish të çmimit me disa ofrues të tjerë, duke përfshirë një procesor të shpejtë dhe shumë bandwidth. Plus, ata vijnë me një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

Çmimeve

Mimet e ofruara nga Bluehost janë jashtëzakonisht të ulta. Planet e tyre fillojnë me vetëm 79,99 dollarë në muaj por mbani në mend se pasi të mbarojë paketa fillestare 3-vjeçare, çmimi do të rritet deri në 119,99 $ në muaj.

Ju gjithashtu duhet të vini re se çmimet e treguara më poshtë janë të vlefshme vetëm nëse paguani për 3 vjet përpara. Opsionet e pagesës mujore të Bluehost kanë çmime shumë më të larta (duke filluar nga 149,99 $ të paguar çdo muaj).

Në përgjithësi, me Bluehost, ju merrni statistika shumë të mira për më pak se shumica e pritësve të tjerë. Nëse keni nevojë për serverë të dedikuar me cilësi të mirë, por buxheti juaj është i kufizuar, Bluehost është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Ka disa ofrues atje me çmime edhe më të ulëta, por zakonisht, ata kanë kompromentuar në besueshmërinë dhe / ose shpejtësinë, ose nuk kanë investuar në mbështetjen e duhur të klientit (siç do ta shihni më poshtë).

Hmimet e serverëve të përkushtuar Bluehost

Me planin më të lirë, do të merrni disa tipare mjaft të mira me një ritëm mjaft të lirë. Kujtesa mund të jetë pak më e mirë, por gjithmonë mund ta përmirësoni nëse mendoni se aktiviteti në faqen tuaj po rritet.

Gjithashtu, ju lutemi mbani në mend se çmimet e paraqitura janë vetëm për 3 vjet të paguara para dhe tarifat rriten pas periudhës fillestare 3-vjeçare. Edhe atëherë, Bluehost është akoma në nivelin e ulët të çmimeve të dedikuara të serverëve, krahasuar me konkurrencën.

 • Plani më i lirë: $ 79.99 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel
 • Hapësira e diskut: 500GB
 • Bandwidth: 5TB
 • RAM: 4GB
 • Processor: 4 bërthama, 2.3GHz
 • IP e përkushtuar: 3-5

Ofrimi i një hosti të dedikuar plotësisht me një kusht për 79,99 $ në muaj është një arritje mbresëlënëse, veçanërisht duke marrë parasysh që cPanel vjen si standard. Në përgjithësi, Bluehost ofron një vlerë të madhe për paratë.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

2. HostGator – host i besueshëm dhe i njohur

Shqyrtimi i hostGatorit

 • uptime: 100% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 1,113ms (Burimi)
 • mbështetur: 4/5
 • Faqja e internetit: www.HostGator.com

HostGator është një tjetër lojtar i vendosur mirë në këtë fushë. Ata kanë një bazë të madhe klientësh dhe e dinë saktësisht se çfarë bëjnë. HostGator është padyshim edhe hosti juaj më i besueshëm. Ato vijnë me një raport mjaft të mirë tipar-çmim.

Sidoqoftë, e vetmja dobësi është që faqet e tyre mund të jenë pak të ngadalta në krahasim me konkursin në ditët e sotme.

uptime & shpejtësi

Statistikat e pritjes dhe shpejtësisë së HostGator 2019Plani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Ndërsa kemi përsëritur njëqind herë – koha e duhur dhe shpejtësia janë faktorët më të rëndësishëm kur zgjedhin një host të uebit.

Koha e duhur e HostGator është e jashtëzakonshme – e përsosur 100%. Nuk ka patur shqetësime, çfarëdo.

Fatkeqësisht, HostGator bie pak më shpejt me shpejtësinë e tyre 1,113ms – është pak më poshtë se mesatarja e industrisë prej 890ms.

Edhe pse shpejtësia mund të ishte më e mirë, HostGator nuk është aq larg se mesatarja, dhe duke marrë parasysh kohën e jashtëzakonshme, ata janë akoma në gjendje të kualifikohen në krye të listës sonë.

mbështetje

Mbështetja e HostGator është mjaft e mirë. Ne kontaktuam ata disa herë dhe në testet tona që lidheshin me chat live morën një mesatare prej 3 minutash, me një vrimë prej 20 minutash në një rast. Përgjigja e pyetjeve tona zgjati pak më gjatë me një kohë mesatare 5 min.

Në vend që t’u përgjigjen pyetjeve tona në një mënyrë personale (të cilën ne i donim në lidhje me Liquid Web), ata siguruan shumë lidhje që ofruan më shumë se sa informacion të mjaftueshëm. Bazuar në përgjigjet e tyre dhe informacionin e përgjithshëm në faqen e internetit, është e sigurt të supozohet se shumica e klientëve të tyre janë përdorues të zjarrtë të WordPress me njohuri mbi detajet teknike dhe disa kodim.

Ata nuk i veshin asgjë sheqerit dhe as i bëjnë gjërat shumë të komplikuara. Faqja e tyre, si dhe mbështetja e klientit, nuk është për fillestarët e përgjithshëm – përveç nëse jeni të gatshëm të kaloni ca kohë duke gërmuar në detaje dhe kuptime prapa informacionit që gjeni.

ChatGator live

Features

Në letër, tiparet e ofruara nga serverët e dedikuar për mbajtjen në internet të HostGator janë mjaft të mira, veçanërisht fakti që ju merrni një bandë të pakufizuar për aq kohë sa ju qëndroni brenda kushteve të tyre të shërbimit.

Do të merrni një 1TB hapësirë ​​në disk, një Bandwidth i pakufizuar (ne realitet, është 10TB – kemi pyetur), 8 GB RAM dhe një procesor me të vërtetë të shpejtë shumë-thelbësor. Këto statistika janë vërtet të mira, veçanërisht me çmimet me të cilat vijnë. Ju me siguri nuk do ta vini re kurrë kapakun e brezit. Por në rast se kjo ndodh, faqja juaj mund të bëhet shumë më e ngadaltë deri në muajin tjetër.

Për dallim nga Liquid Web, HostGator nuk ofron ndonjë rezervë automatike për sitin tuaj të dedikuar. Ju do të jeni përgjegjës për këtë vetë.

Çmimeve

Mimet e HostGator janë në interval të ulët në krahasim me konkurrencën. Pritja e hostimit fillon me 118,99 dollarë në muaj nëse vendosni angazhimin afatgjatë 3-vjeçar.

Pasi të mbarojë plani fillestar, plani rinovohet me 189 dollarë në muaj. Mos u shqetësoni – madje edhe çmimet e përtërira janë në një nivel të duhur duke marrë parasysh tiparet që do të merrni.

Gmimet e Serverit të Dedikuar nga HostGator

Plani më i lirë mbulon gjithçka që ju nevojitet për një uebfaqe të mesme që merr mijëra vizitorë mujorë. DHE, nuk do të duhet të shqetësohesh për ndonjë ndërprerje me këtë host.

 • Plani më i lirë: $ 118,99 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel
 • Hapësira e diskut: 1TB
 • Bandwidth: i pakufizuar
 • RAM: 8GB
 • Processor: 4 bërthama, 2.1GHz
 • IP e përkushtuar: 3

Nëse preferoni sigurinë e një ofruesi të madh dhe të vendosur mirë të hostimit, HostGator mund të jetë për ju. Shërbimet e dedikuara për mbajtjen në internet që ato ofrojnë janë mbi mesataren, ndërsa çmimet e tyre janë nën mesatare.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

3. A2 Hosting – Shpejtësia më e mirë

Shqyrtim A2Hosting

 • uptime: 99,96% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 248ms (Burimi)
 • mbështetur: 4/5
 • Faqja e internetit: www.A2Hosting.com

Edhe pse A2 është disi më pak i njohur se disa hoste të tjerë më lart, ata janë një konkurrent i ashpër. Me shpejtësi të shpejta rrufeje, kohën e duhur, karakteristika të mira me çmime të mira, lehtë do të jeni të lumtur me ta.

Dobësitë? Përveç shpejtësive të tyre supreme, ato janë vetëm pak mbi mesatare në çdo gjë tjetër. Gjithashtu, ne nuk ishim vërtet të tronditur për të zbuluar se cPanel nuk është përfshirë në planet e tyre të çmimeve pasi shumica e njerëzve kanë nevojë për një për të ngritur faqen e tyre.

uptime & shpejtësi

A2Hosting 2019 statistikat e shpejtësisë dhe shpejtësisëPlani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Në monitorimin tonë standard të kohës dhe të shpejtësisë, pritja në A2 ka funksionuar vërtet mirë.

Ato kanë shpejtësinë më të mirë që kemi parë në industri (248ms). Shtë vërtetuar që vizitorët lënë site të ngadaltë në çast – nuk do ta keni këtë problem me A2.

Kohëzgjatja e tyre 99,96% është gjithashtu i mirë. Nuk është në 3 vendet tona kryesore, por nën 15 minutat e ndërprerjes në muaj nuk është e mjaftueshme për të hedhur një hije mbi karakteristikat e tjera të shkëlqyera që ofron A2 Hosting.

mbështetje

Mbështetja e A2 është gjithashtu e mirë. Lidhja me një agjent përmes bisedës ishte në të vërtetë e menjëhershme, dhe përgjigjja e tyre në pyetjet tona në lidhje me kufizimet e vizitës për CDN dhe maksimum u kthye brenda pak minutash.

Mbështetja e tyre ndaj klientit është e shpejtë dhe e saktë. Do t’i merrni përgjigjet shpejt dhe në përgjithësi, ato janë të dobishme. Ju mund të duhet të bëni disa gërmime shtesë nëse doni të dini më shumë, por në përgjithësi – ato ofrojnë gjithçka që prisni nga një përfaqësues i mirë i mbështetjes së klientit. Ne patjetër do t’i rekomandojmë ata për këdo.

A2Hosting chat live

Features

Specifikimet teknike të ofruara nga A2 do të jenë më se të mjaftueshme për shumicën e përdoruesve.

Plani bazë ofron 1TB hapësirë ​​në disk, një kapak bandë të 10TB, një agjërim CPU me 2 bërthama 3.1GHz, dhe 8 GB RAM Serverët e A2 janë gjithashtu pak më të shpejtë se ata të ofruesve të tjerë në këtë pikë çmimi.

Couiftojeni atë me shpejtësinë më të shpejtë të parë ndonjëherë dhe ne kemi një konkurrencë serioze këtu.

Çmimeve

Me 99.59 dollarë në muaj, mbajtja në internet e dedikuar e A2 është ndër më të lirë në dispozicion, por me një kapje: për të përdorur cPanel, do t’ju duhet të paguani një shtesë prej 39,95 $ / muaj. Ekzistojnë edhe disa karakteristika të tjera, p.sh. memorie rezervë, kopje rezervë të faqes, etj.

Pra, çmimi fillestar mund të mos mbulojë gjithçka që ju nevojitet dhe ju mund të përfundoni duke paguar më shumë.

Gjithashtu, kur është koha për të rinovuar pajtimin tuaj, ju jeni duke kërkuar një rritje të çmimit 17% në 119.99 $ / muaj.

Garancia e tyre për çdo kohë-kthim parash është në të vërtetë një garanci 30-ditore e kthimit të parave.

2mimet e serverit të përkushtuar A2Hosting

Për 100 dollarë në muaj, A2 me të vërtetë ofron karakteristikat në dukje më të mira. Prmimi i planit të tyre më të lirë është shumë i ngjashëm me Bluehost dhe HostGator nëse e përjashtoni çështjen me cPanel.

Nëse po debatoni midis këtyre tre, kjo do të vijë deri në kohën e duhur, shpejtësinë dhe mbështetjen. Ne jemi duke u përkulur më shumë drejt Bluehost në këtë nivel çmimesh (ju merrni kohën më të mirë me një çmim më të ulët), por përsëri përsëri – A2 rreh të gjithë me shpejtësinë e tyre.

 • Plani më i lirë: $ 99,59 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel (39,95 $ / muaj)
 • Hapësira e diskut: 1TB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 8GB
 • Processor: 3.1GHz
 • IP e përkushtuar: 2

Në përgjithësi, A2 ofron një shërbim të shkëlqyeshëm duke pasur parasysh madhësinë e kompanisë. Performanca e ofruar nga serverët e tyre është mbi mesataren, çmimi i tyre është konkurrues, dhe ata kanë mbledhur një ekip të njohur për shërbimin ndaj klientit.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

4. SiteGround – Më e mira për serverë të përkushtuar të menaxhuar

Rishikim i faqes

 • uptime: >99.99% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 683ms (Burimi)
 • mbështetur: 5/5
 • Faqja e internetit: www.SiteGround.com

SiteGround jo vetëm që ka karakteristika të shkëlqyera, por ato shkëlqejnë edhe me mbështetjen e tyre të informuar dhe miqësore të klientit.

Nëse është shumë mirë të jesh i vërtetë, zakonisht është. Për ato që ata ofrojnë, SiteGround është pak i kushtueshëm.

uptime & shpejtësi

SiteGround 2019 statistikat e shpejtësisë dhe shpejtësisëPlani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Megjithë një keqtrajtim të vogël në Dhjetor 2018 ku ata kishin 20min kohë joproduktive, kohëzgjatja e fundit e SiteGround ka qenë më e mira në >99.99%.

As ne nuk mund të ankohemi vërtet për shpejtësinë e faqes së tyre. me 683ms, SiteGround bie në mes të këtyre nëntë hosteve, të mençur. Por me të vërtetë çdo gjë nën 1sec është ende shumë e mirë dhe do t’i lërë vizitorët tuaj të lumtur.

mbështetje

Gjëja më e mirë në lidhje me SiteGround është shërbimi i tyre ndaj klientëve. Lidhja me një agjent përmes bisedës së tyre të mbështetjes ishte i menjëhershëm dhe pyetjet u përgjigjën brenda 2 min.

Edhe më mirë, stafi i tyre e di se për çfarë flasin, duken vërtet të etur për të ndihmuar dhe flasin anglisht qartë: kjo do të thotë që edhe shkëmbimet komplekse rrjedhin pa probleme.

Agjenti dukej personal dhe i interesuar për nevojat tona. Ne pyetëm për fillimin e një siti të ri dhe morëm përgjigje të mjaftueshme.

Ne do të rekomandonim mbështetjen e SiteGround për fillestarët, si dhe përdoruesit e avancuar.

Mbështetja e klientit të SiteGround

Features

me 480 GB ruajtje, një 10TB Bandwidth kapak, dhe servera me një dajak 16 GB RAM, Karakteristikat e dedikuara të mbajtjes së faqes SiteGround janë të frikshme për një plan të nivelit të hyrjes. Shpejtësia e CPU me 3.2GHz dhe 4 bërthama është gjithashtu e mirë, por në atë nivel çmimesh, ju do të prisni që.

Hapësira në disk 480 GB është veçoria e vetme që është në anën e ulët – mezi do të mbulonte një fotografi të mirë dhe kërkesat e blog-ut për stilin e jetës. Nga ana tjetër, theksi i SiteGround është në shpejtësinë me SSD.

Një tjetër vështirësi e bukur është që SiteGround ofron caching që i bën faqet më të shpejta për kthimin e vizitorëve. Ofruesit e tjerë paguajnë 50 – 100 $ për atë shërbim, në varësi të nevojave dhe planeve tuaja.

Managedshtë gjithashtu plotësisht e menaxhuar që do të thotë se ata do t’ju ndihmojnë me çdo gjë – të vendosni faqen tuaj, duke shtuar karakteristika shtesë për siguri, caching, etj si dhe kopje rezervë të automatizuar.

Çmimeve

SiteGround është në fundin e shtrenjtë të spektrit të çmimeve në krahasim me ofruesit e tjerë të dedikuar për mbajtjen në internet, por kjo është pjesërisht sepse plani i tyre themelor ofron një nivel relativisht të lartë të performancës, duke përfshirë CPU-të me 4-bërthama që funksionojnë në 3.2 GHz si standard.

Lajmi i mirë është se me SiteGround, ajo që shihni është ajo që merrni. Nuk do të ketë ndonjë tarifë shtesë ose rritje të tarifave të rinovimit.

Edhe pse SiteGround është në nivelin e shtrenjtë, ju do të merrni atë që paguani.

Gmimet e Serverit të Dedikuar të SiteGround

Plani më i lirë i SiteGround nuk është përfundimisht i lirë, por do të merrni mjaft për atë që paguani, përfshirë mbështetjen e përkushtuar dhe të ditur. Nëse po e shikoni këtë gamë çmimesh gjithsesi – ne do të rekomandojmë zgjedhjen tonë më të mirë.

 • Plani më i lirë: $ 269.00 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel
 • Hapësira e diskut: 480GB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 16 GB
 • Processor: 4 bërthama, 3.2GHz
 • IP e përkushtuar: 1

Në përgjithësi, SiteGround është një zgjedhje e shkëlqyeshme për faqet e internetit relativisht të vogla dhe për klientët që vlerësojnë një nivel të mirë mbështetjeje. Kjo e bën atë ideale nëse jeni duke kërkuar për tranzicionin e faqes tuaj në një web hosting të dedikuar, ku të pasurit agjentë mbështetës të ditur dhe miqësor mund të jenë kritike.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

5. Web i lëngshëm – Mbështetja më e mirë

Mikpritës i dedikuar për Web të lëngshëm

 • uptime: >99.99% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 658ms (Burimi)
 • mbështetur: 5/5
 • Faqja e internetit: www.LiquidWeb.com

Liquid Web është një central elektrik i shërbimit pritës që vjen me një kohë të përsosur të përsosur, shpejtësi të madhe dhe mbështetje të shkëlqyeshme të klientit me një “garanci mbështetjeje 59 sekondash”. Ata janë në të njëjtin varg çmimesh si SiteGround, duke ofruar në mënyrë të ngjashme specifikime të shkëlqyera të serverit.

uptime & Testi i Shpejtësisë

Statistikat e kohës dhe shpejtësisë së LiquidWebPlani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb reklamon një “100% garanci në kohë”. Në dy muajt e fundit, koha e tyre ishte >99.99% me vetëm 2 minuta kohë joproduktive. Jo mjaft 100%, por gjithsesi shumë i mirë.

Shpejtësia e tyre mesatare e 658ms nuk është më e mira në biznes, por është akoma mbi mesataren e industrisë.

mbështetje

Koha mesatare për Liquid Web për t’iu përgjigjur kërkesave të mbështetjes ishte më pak se 1 minutë, përmbushjen e “garancisë së mbështetjes së tyre prej 59 sekondash”.

Agjenti ishte i dijshëm dhe iu përgjigj të gjitha pyetjeve tona në detaje.

Ne i bëmë disa pyetje themelore rreth ndryshimit në bërthamat e CPU-së dhe RAM-it dhe rreth SSL-së dhe CDN-së së cilës ai iu përgjigj shpejt dhe në gjuhën njerëzore duke përdorur metafora (aty ku duhej). Agjenti gjithashtu pyeti në lidhje me planet tona me faqen e internetit dhe sugjeroi planin më të mirë bazuar në nevojat dhe qëllimet tona.

LiquidWeb chat live

Shtë e qartë se Liquid Web merr mbështetjen e tyre shumë seriozisht dhe dëshiron t’u sigurojë klientëve të saj përvojën më të mirë të mundshme të mbështetjes.

Features

Serverët e Likuid të Web-it janë shumë të mirë. Edhe paketa më e lirë ju jep 480 GB hapësirë ​​në disk, një kapak bandwidth prej 5TB, dhe të shpejtë 4-core procesorë 3.5 GHz me 16 GB RAM.

Këto syze janë gati identike me SiteGround, me përjashtim të gjerësisë së bandës (ju merrni 10TB me SiteGround), dhe avantazh të shpejtë të shpejtësisë së orës me Liquid Web (3.5 GHz vs 3.2 GHz).

Sidoqoftë, mbani në mend se Liquid Web vjen me mbështetjen më të mirë dhe më të shpejtë të klientit në industri dhe me një paketë mbi 1000 dollarë do të merrni qasje të drejtpërdrejtë në arkitektët në internet për të zgjidhur ndonjë nga çështjet tuaja menjëherë. Natyrisht, këto pako janë më të mirat për ndërmarrjet e mëdha me një ton trafiku dhe aktiviteti në faqet e tyre.

Pasqyrë e çmimeve

Prmimet e Likuidit të uebit mund të duken të pjerrëta në krahasim me ofruesit e tjerë, por modeli i biznesit i tyre është i drejtuar për përdoruesit profesionistë që kanë nevojë për performancën më të mirë. Planet e tyre variojnë nga një paketë ‘e nivelit të hyrjes’ me 149 $ / muaj, në një server me të vërtetë monstruoz për 499 $ / muaj.

Ka disa pagesa shtesë për të cilat duhet të keni dijeni. Para së gjithash, ata ju ngarkojnë një shtesë prej $ 20 / muaj për përdorimin e cPanel.

Gjithashtu, nëse faqja juaj përdor më shumë gjerësi bande sesa keni abonuar, ata do t’ju paguajnë për përdorim të tepërt. Por kështu veprojnë edhe shumica e ofruesve të tjerë. Prandaj, është gjithmonë mirë të mbani vlerësime të sakta të trafikut në faqen tuaj. Bandwidth nuk është i lidhur drejtpërdrejt me trafikun, kjo varet nga thjeshtësia dhe përdorimi i faqes tuaj. Një uebsajt i thjeshtë me 2-3 faqe dhe me afërsisht 1000 vizitorë / muaj do të duhej rreth 1 GB bandwidth.

Prmimet e serverit të përkushtuar LiquidWeb

Por, ajo që është pozitive në lidhje me çmimin e Liquid Web është se ajo që shihni është ajo që merrni – çmimet nuk rriten me rinovim sepse paguani çdo muaj. (Nuk ka zbritje për pagesa në front).

 • Plani më i lirë: $ 149.00 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel (20 dollarë në muaj)
 • Hapësira e diskut: 480GB
 • Bandwidth: 5TB
 • RAM: 32GB
 • Processor: 4 bërthama, 3.9GHz
 • IP e përkushtuar: 1

E gjithë kjo shton deri në një përvojë të shkëlqyeshme të përkushtuar të pritjes.

Ajo që e bën vërtet të dalluar Liquid Web është profesionalizmi i tyre. Materialet e tyre të marketingut sqarojnë qartë atë që merrni për paratë tuaja, pa ju patururuar ose fshehur koston e mjeteve thelbësore.

 • Statistikat e Pingdom
 • Vendi i provës

6. GoDaddy – hosti më i madh në internet

Shqyrtim GoDaddy

 • uptime: 99.99% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 610ms (Burimi)
 • mbështetur: 2/5
 • Faqja e internetit: www.GoDaddy.com

GoDaddy është emri juaj i madh që vjen me armë të mëdha që flakëron. Ata kanë një kompani të madhe me një bazë të madhe klientësh. Gjithashtu, kohëzgjatja dhe shpejtësia e tyre janë shumë të përshtatshme.

Sidoqoftë, megjithë famën e tyre, ne ishim mjaft të zhgënjyer nga shërbimi i tyre ndaj klientëve. Me një bazë kaq të madhe klientësh, prisni që ata të investojnë më shumë në një staf profesional dhe njohuri.

uptime & shpejtësi

Statistikat e shpejtësisë dhe shpejtësisë së GoDaddy 2019Plani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Le ta shohim së pari lajmin e mirë. Pritja e GoDaddy është e shpejtë dhe e besueshme:

Koha e fundit e tyre e 99.99% është afër perfektit. Kemi përjetuar një orë të tërë të joproduktive në korrik 2018 por përveç kësaj, kohëzgjatja ka qenë e shkëlqyeshme.

Shpejtësia e tyre e faqes 610ms janë të mirë, gjithashtu, duke mbetur në mënyrë të qëndrueshme pak mbi standardin e industrisë.

mbështetje

Tani lajmi i keq. Mbështetja e GoDaddy është e ngadaltë e dhimbshme.

Në provën tonë të parë të bisedës së tyre live, na u desh të prisnim 27 minuta për t’u lidhur me një agjent. Pasi u lidhëm me një agjent, pyetjet tona u përgjigjën vetëm pas një pritje mesatare prej 7 minutash. Kur faqja juaj është në rregull, ju nuk keni gjysmë ore për të pritur rreth e rrotull – doni të merrni menjëherë një përfaqësues të mbështetjes së klientit.

Chat live GoDaddy

Në përpjekjet tona të mëvonshme për të kontaktuar mbështetje, përgjigja ishte më e shpejtë – ne ishim në gjendje të merrnim një përgjigje brenda 10-15min dhe përfaqësuesi i mbështetjes ishte informues dhe i sjellshëm. Ata na siguruan informacion të mjaftueshëm dhe ishin të interesuar butë për qëllimet dhe nevojat tona.

Në thelb, mbështetja e GoDaddy është e paparashikueshme në lidhje me kohën e përgjigjes, si dhe nivelin e mbështetjes. Në disa raste, agjenti mbështetës ishte i dijshëm dhe u përgjigj shpejt. Herë të tjera iu deshën ata përgjithmonë t’i përgjigjen pyetjeve të thjeshta, si një pyetje e vetme në lidhje me një certifikatë SSL.

Mbështetja e GoDaddy është larg nga më të mirat që kemi parë, por nuk është edhe më e keqja. Theshtë mospërputhja e cila mund të jetë shqetësuese – nëse e merrni kohën e duhur, mund të merrni një përgjigje të duhur në një kohë të arsyeshme. Nëse jo, atëherë… mirë, mos e mbani frymën.

Features

Duke lëvizur nga shërbimi mbështetës nën-par, serverët e GoDaddy në të vërtetë ofrojnë karakteristika mjaft të mira: 1TB e ruajtjes, dhe një bandë që është plotësisht i pa-matur (vjen me disa kushte, të cilat mund t’i lexoni në Marrëveshjen e tyre të hostimit).

Shpejtësia e CPU (4-thelbësore 3,1 GHz) është mjaft e mirë, por ne nuk jemi plotësisht të impresionuar nga 4 GB memorje plani i parë vjen me. Me këto çmime, do të prisni të paktën 8 GB, nëse jo 16 GB.

Ne ishim të lumtur të zbulonim që cPanel vjen si standard, dhe ata ofrojnë kopje rezervë të uebfaqes me një çmim vërtet të arsyeshëm – me 4,99 $ / muaj.

Çmimeve

Planet e dedikuara të mbajtjes së GoDaddy fillojnë nga 89,99 $ në muaj (169,99 $ në muaj kur rinovoni). Kjo do të përfaqësonte një vlerë të arsyeshme për karakteristikat e përfshira, por është zvogëluar nga mungesa e mbështetjes së besueshme.

Dmimet e serverëve të përkushtuar GoDaddy

GoDaddy ofron plane çuditërisht të mira me çmime të përshtatshme. RAM-i i tyre mund të jetë pak më i mirë, por me një 119.99 $ / muaj me cPanel të përfshirë – nuk është një zgjedhje e keqe.

 • Plani më i lirë: 89,99 $ / muaj (çmimi i rinovimit 169,99 $)
 • Paneli i administratorit: cPanel
 • Hapësira e diskut: 1TB
 • Bandwidth: pamatur
 • RAM: 4GB
 • Processor: 4 bërthama, 3.1GHz
 • IP e përkushtuar: 3

Si përmbledhje, planet e dedikuara të mbajtjes së GoDaddy shfaqin performancë të mirë, por është minuar nga qasja e tyre e mjerueshme ndaj shërbimit të klientit.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

7. IONOS 1&1 – mimi më i ulët

Rishikim IONOS 1 & 1

 • uptime: 99,98% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 530ms (Burimi)
 • mbështetur: 1/5
 • Faqja e internetit: www.IONOS.com

IONOS 1&1 ka një histori të gjatë në industrinë e web hosting por kjo nuk do të thotë se ato janë domosdoshmërisht më të mirat. Edhe pse kohëzgjatja dhe shpejtësia e tyre janë të kënaqshme, ne u çuditëm paksa nga mbështetja e tyre.

Në tregun e sotëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për serverë të dedikuar, mbështetja live është thelbësore. Dhe ata nuk e kanë një të tillë.

uptime & shpejtësi

Statistikat e kohës dhe shpejtësisë së IONOS 1 & 1 2019Plani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS performoi relativisht mirë në testet tona:

Kohëzgjatja e tyre 99,98% ka qenë e fortë dhe e qëndrueshme – në shkurt të vitit 2019 kemi provuar një hendek 10-minutësh të joproduktive por përveç asaj të gabuari, ato kanë qenë të qëndrueshme.

Ne jemi gjithashtu të lumtur me shpejtësinë e tyre në sit 530ms. Asshtë po aq e mirë sa gjithçka që prisni nga ofruesit tuaj të përkushtuar të serverëve.

mbështetje

Ekziston një problem i madh me modelin e biznesit të IONOS: ata nuk ofrojnë mbështetje për biseda live. Kjo do të thotë që ju duhet t’i telefononi ata. Në praktikë (dhe në vitin 2020) ne mendojmë se mungesa e mbështetjes në internet thjesht nuk është e pranueshme.

Features

Karakteristikat e ofruara nga IONOS janë me të vërtetë mjaft të mira. Bandwidth i pakufizuar dhe 1TB hapësirë ​​në disk nuk duhet të mbyteni, dhe testet tona të shpejtësisë tregojnë se serverët e tyre janë të shpejtë. Pakoja vjen me 8 GB RAM dhe përpunuesit e shpejtë, gjithashtu.

Do të jeni të lumtur të zbuloni që ato hedhin në një domen të lirë, Mbrojtjen nga malware të SiteLock (shumica e të tjerëve ju ngarkojnë për këtë) dhe veçoritë e Rrjetit të Dorëzimit të Përmbajtjes (CDN) që e bëjnë faqen tuaj më të shpejtë për të kthyer vizitorët.

Çmimeve

IONOS është i lirë. Me 40 dollarë në muaj për një paketë themelore (rinovon me 60 $ / muaj pas 6 muajsh), mbajtja e tyre e dedikuar në internet është më e shtrenjta në këtë listë. Duke marrë parasysh tiparet që do të merrni, është një pazar i vërtetë.

Nëse vendosni të zgjidhni një nga planet e tyre më të shtrenjta, vini re se ata ngarkojnë një tarifë shtesë shtesë prej një herë 50 $.

ONmimet e Serverit të Dedikuar të IONOS

Pricesmimet e tyre janë qesharake të ulta. Edhe me rritjen e çmimit 20 dollarë pas 6 muajve fillestarë, ju jeni ende duke kërkuar (ndoshta) ofertën më të mirë për një server të dedikuar atje.

 • Plani më i lirë: $ 40.00 / mo
 • Paneli i administratorit:?
 • Hapësira e diskut: 1TB
 • Bandwidth: i pakufizuar
 • RAM: 8GB
 • Processor: 8 bërthama, 2.4GHz
 • IP e përkushtuar: 1

IONOS ofron performancë mbi mesatare me një çmim shumë konkurrues. Një çmim i ulët zakonisht nënkupton që disa qoshe janë prerë, dhe në këtë rast, është mungesa e plotë e bisedës live dhe prandaj një informacion i plotë. Nëse vetëm ata zgjidhnin sistemet e tyre të mbështetjes së klientit, ata do të ishin një zgjedhje e shkëlqyeshme.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

8. HostWinds

Rishikimi i hostwinds

 • uptime: 99,94% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 1,200ms (Burimi)
 • mbështetur: 4/5
 • Faqja e internetit: www.HostWinds.com

HostWinds është një lojtar mjaft i ri në fushë. Ne u intriguan nga tiparet e mira që ata ofrojnë në planet e tyre për (në mënyrë të konsiderueshme) çmime të ulëta.

Për fat të keq, ne ishim të zhgënjyer pasi të gjitha avantazhet e tyre zhduken në dritën e statistikave të tmerrshme të kohës dhe shpejtësisë.

uptime & shpejtësi

Statistikat e shpejtësisë dhe shpejtësisë së HostWinds 2019Plani i Testit të Pritjes: Shpërndarë / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds pati të frikshme 99.47% të kohës së duhur në nëntorin e kaluar me më shumë se 3 orë kohë joproduktive. I njëjti lloj mospërputhjeje u shfaq në Dhjetor 2018. Kjo është joproduktivi kur ju merrni parasysh trafikun dhe shitjet e mundshme të humbura – veçanërisht para Krishtlindjes. Fillimi i tyre i vitit është përmirësuar me një kohëzgjatje të 99,94%, por kjo ende nuk është mjaft e mirë në krahasim me standardin e industrisë.

Shpejtësia e ngarkimit të faqes në internet ka qenë e qëndrueshme, por për fat të keq, në mënyrë të qëndrueshme e ngadaltë. Me një shpejtësi mesatare të ngarkimit të faqes prej 1,200ms, vizitorët tuaj nuk do të jenë shumë të lumtur.

mbështetje

Me sa duket, mbështetja për klientët e HostWinds është shumë më e shpejtë se serverët e tyre. Në testet tona, ne morëm përgjigje për pyetjet tona brenda 2 minuta.

Ne ishim të befasuar këndshëm nga sa shpejt dhe me saktësi agjenti u përgjigj pyetjeve tona.

Përgjigjet ishin të sakta dhe të shkurtra. Ashtu si me Bluehost – ju merrni pikërisht atë që kërkoni. Asgjë më pak dhe asgjë më shumë.

Pra, nëse po kërkoni të bëni një bisedë me dikë për qëllimet dhe nevojat tuaja për një uebfaqe, ato mund të mos jenë mjaft të mjaftueshme.

HostWinds bisedë live

Features

Shpejtësia e ngadaltë që zbuluan testet tona është diçka mister pasi serverat e HostWinds janë paraqitur plotësisht 8 GB RAM dhe CPU me 3.5 GHz. Ju gjithashtu do të merrni 1TB e ruajtjes dhe Gjerësia e brezit 10TB limit. Shtë një paketë e shkëlqyeshme për çmimin që paguani, veçanërisht duke marrë parasysh çmimin hyrës.

Ne gjithashtu na pëlqen që ju mund të përgatisni planin tuaj me veçori të personalizuara në varësi të preferencave tuaja.

Çmimeve

HostWinds është gjithashtu shumë i lirë. Paketa e tyre themelore fillon me $ 106 / muaj pas një periudhe (të shkurtër) hyrëse prej 79.50 $ / muaj. Edhe më mirë, ata ju lejojnë të keni një nivel unik të personalizimit mbi planin tuaj, me një ndërfaqe që ju lejon të zgjidhni OS, RAM, RAID, kapak Bandwidth dhe numrin e IP për regjistrim..

Mimi hyrës mund të jetë diku midis 1-36 muajsh. Pas pagesës fillestare para, çmimi rritet me 25%.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se cPanel do t’ju kushtojë një shtesë prej 35 $ / muaj.

Wmimet e Serverit të Dedikuar të HostWinds

HostWinds është me çmim mjaft të ulët, dhe do të përfshini tipare vërtet të mira. Nëse keni nevojë edhe për cPanel, kjo do të sjellë çmimin tuaj në një nivel më të intervalit.

Fatkeqësisht, për sa i përket kohëzgjatjes dhe shpejtësisë, HostWinds thjesht nuk varet nga konkurrenca.

 • Plani më i lirë: $ 79.50 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel (35,00 $ / muaj)
 • Hapësira e diskut: 1TB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 8GB
 • Processor: 4 bërthama, 3.5GHz
 • IP e përkushtuar: 8

Megjithëse ata ofrojnë një server të personalizueshëm me çmime konkurruese, rezultatet e testeve tona në kohë dhe shpejtësi nuk mund të injorohen. Në realitet, serverët e HostWinds janë thjesht shumë të ngadaltë dhe shumë të pasigurt për të ofruar një vlerë të mirë në vitin 2020.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

9. AccuWebHosting

Rishikim AccuWebHosting

 • uptime: 99,92% (Burimi)
 • Koha e ngarkesës: 794ms (Burimi)
 • mbështetur: 4/5
 • Faqja e internetit: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting ofron veçori çuditërisht të mira për çmime të ulëta. Sidoqoftë, ata zhgënjehen me kohën e tyre në kundërshtim me shpejtësinë dhe nën mesataren.

Ne gjithashtu ishim disi të shqetësuar për reklamat e tyre (pak) të rreme.

uptime & shpejtësi

Statistikat e shpejtësisë dhe shpejtësisë së AccuHosting 2019Plani i Testit të Pritjes: Server i dedikuar / Data e statistikave: 01.01.2019-02.28.2019

Ne vetëm disa muaj kemi vëzhguar AccuHosting, kështu që ne nuk dimë se çfarë të bëjmë ende për statistikat e tyre. Përkatësisht, kohëzgjatja (99,92%). Deri më tani, dhjetori dhe shkurti kanë qenë pa asnjë ndërprerje, por më pas përsëri në janar, ata kishin mbi një orë pushim. Ne duhet t’i monitorojmë ato për një kohë më të gjatë për të kuptuar nëse ishte thjesht një gabim një herë ose nëse kjo ishte një çështje e përsëritur.

Shpejtësia e faqes së 794ms është nën mesataren. Ka disa hoste shumë më të shpejtë në këtë listë.

mbështetje

Ndihma për klientët e ofruar nga AccuWebHosting është e mirë. Në provat tona, lidhja me bisedën e tyre të menjëhershme ishte gjithashtu, i menjëhershëm dhe këshilltarët e tyre dukeshin të informuar mirë, duke iu përgjigjur pyetjeve tona brenda 2 minuta.

Ne ishim shumë të lumtur me mbështetjen e tyre. Ata i kuptuan pyetjet tona në mënyrë perfekte dhe u përgjigjën brenda sekondave. Përveç që janë të sakta dhe të sakta, ata gjithashtu ishin të interesuar në nevojat dhe qëllimet tona më shumë sesa shumica e ofruesve të tjerë të pritjes që kemi parë deri më tani.

Padyshim një përvojë e mirë e klientit, e përshtatshme për fillestarët dhe përdoruesit më të përparuar.

AccuWebHosting chat live 2

Features

Deri më tani, veçoria më e mirë e AccuWebHosting është specifikimi mbresëlënës që merrni në serverin tuaj të zgjedhur. 16 GB RAM është shumë më lart se standardi për çmimin e mbajtjes së tyre në internet, siç janë CPU vrapimi në 3.4 GHz. Do të merrni një kolosal 4TB hapësirë ​​ruajtjeje. Sipas mbështetjes së tyre, do të merrni Bandwidth i pakufizuar. Duket se është shumë mirë të jesh i vërtetë – dhe është.

cPanel, bezdisshëm, kushton pak më shumë sesa plani standard, siç paguajnë shërbimet SSL dhe një CDN. Gjithashtu, ishim të zhgënjyer kur zbuluam që serveri i reklamuar në Mbretërinë e Bashkuar aktualisht (në kohën e shkrimit të këtij shqyrtimi) nuk është i disponueshëm.

Ju gjithashtu mund të merrni karakteristika shtesë, p.sh. më shumë memorie, mundësi shtesë sigurie, panele të tjera kontrolli, përpunues më të shpejtë, kopje rezervë, serverë në vende të ndryshme, etj..

Çmimeve

Hostimi i dedikuar në internet i AccuWebHosting është vlerë e mirë, duke filluar nga 90 dollarë në muaj. Ka shumë shtesa të dobishme për çmime të mirë, gjithashtu. Themimet duken shumë të mira për specifikimet që merrni. Ne nuk kemi gjetur shumë disavantazhe ose kosto të fshehura deri më tani. Të gjitha këto janë paraqitur në pamje të thjeshtë kur ju zgjidhni tiparet dhe planet tuaja.

Gjithashtu, çmimet në të vërtetë nuk rriten pas pajtimit fillestar.

Edhe më mirë, ju mund të zgjidhni midis një numri serverash në varësi të vendndodhjes së klientëve tuaj:

Umimet e serverit të përkushtuar AccuWebHosting

Plani i tyre më i lirë vjen me syze vërtet të mira – është më shumë sesa të mjaftueshme për një uebfaqe të mesme me një trafik të mirë. Sidoqoftë, do të duhet të paguani ekstra për disa baza si SSL dhe cPanel. Alsoshtë gjithashtu shqetësuese që disa nga tiparet e reklamuara (siç është një server në Mbretërinë e Bashkuar) aktualisht nuk janë të disponueshme.

 • Plani më i lirë: $ 90 / mo
 • Paneli i administratorit: cPanel (35,00 $ / muaj)
 • Hapësira e diskut: 2TB
 • Bandwidth: i pakufizuar
 • RAM: 32GB
 • Processor: 3.8GHz
 • IP e përkushtuar: 1

Si përfundim, AccuWebHosting ofron një shërbim me vlerë të mirë, duke patur kufizime mbi memorie dhe gjerësi bande mesatare dhe shpejtësi të fortë. Por duke marrë parasysh kohën e tyre zhgënjyese, ju mund të jeni më mirë me një ofrues tjetër në vend.

 • Statistikat e Pingdomit
 • Site Testimi

Përfundim …

Shumica e hosteve të mirë të dedikuar në ditët e sotme ofrojnë serverë të shpejtë, të besueshëm. Dallimi i madh midis tyre, siç kemi parë, është niveli i mbështetjes që ata ofrojnë.

Në testet tona, janë tre ushtrues që u dalluan. Nëse kohëzgjatja është faktori më i rëndësishëm në vendimin tuaj, shkoni në Bluehost. Serverët e tyre kanë siguruar kohën më të mirë dhe më të qëndrueshme.

Nëse jeni duke kërkuar sigurinë e një hosti të madh dhe të vendosur mirë, HostGator është basti juaj më i mirë. Shërbimet e tyre kanë çmime të arsyeshme, dhe baza e tyre e madhe e klientëve do të thotë që ju mund të prisni që ekipi i tyre mbështetës të jetë me përvojë në të gjitha llojet e çështjeve.

Nëse shpejtësia është ajo që jeni pas, atëherë A2 Hosting është alternativa më e mirë për ju. Planet e tyre janë me vlerë të mirë, koha e duhur është kryesisht e mirë (ka ndërprerje 5-15 minutash çdo disa muaj) dhe mbështetja është e shpejtë dhe e ditur.

Kushdo që të zgjidhni, sidoqoftë, të jetë i kërkuar. Një server i dedikuar është një investim i madh, dhe ai paguan për të blerë rreth dhe për të zgjedhur opsionin më të mirë.

Mos harroni, nëse po merrni me qira një server për përdorimin tuaj ekskluziv, duhet të prisni që ofruesi juaj i pritjes të jetë aq i përkushtuar për faqen tuaj sa jeni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector