Pembangun Laman Web Terbaik (2020)

Inilah rahsia yang tidak akan diberitahu oleh kebanyakan pembangun: pembangun laman web bukan boogeyman.


Kenapa tidak? Baiklah, pertimbangkan bahawa:

 • ☑️ Dengan kos purata reka bentuk laman web sebanyak $ 2,000 dengan setiap pembangun, pembangun laman web sangat murah.
 • ☑️ Pembangun laman web bertambah baik. Sungguh baik. (Mereka boleh mengatasi apa sahaja yang anda mahu bina.)
 • ☑️ Anda boleh membina laman web dalam masa kurang dari 30 minit — tanpa pengetahuan terperinci mengenai WordPress, CSS atau HTML.

Sudah tentu, tidak ada yang membina laman web lama.

Itulah sebabnya saya meletakkan pilihan pembangun laman web terbaik di bawah.

Kesimpulan kami? Wix adalah pertaruhan terbaik anda.

Lebih lanjut mengenai itu kemudian.

Sekiranya anda ingin mengetahui mengapa, anda boleh juga ponteng barang atau baca bahagian seterusnya untuk mengetahui bagaimana proses tinjauan kami.

Contents

Bagaimana Kami Mengkaji Pembangun Laman Web

Proses kami mudah:

 • ☑️ Sempitkan pilihan kepada 15 pembina laman web yang paling popular
 • Open️ Buka akaun dengan setiap pembina laman web dan benar-benar membina laman web untuk melihat sejauh mana ia berfungsi
 • ☑️ Menguji kelajuan pemuatan setiap laman web

Kemudian, membandingkan ciri dan kekuatan ini dengan harga pembangun laman web, kami dapat menyusun senarai pembangun laman web yang sesuai dengan sesiapa sahaja yang ingin memulakannya..

Inilah yang kami dapati.

Pembangun Laman Web Teratas untuk Perniagaan Kecil Kanada

Pendedahan penuh (dan peringatan): HostingCanada.org adalah laman penyelidikan yang disokong oleh masyarakat dan kami mungkin mendapat komisen kecil apabila anda membeli pembangun laman web menggunakan salah satu pautan di bawah. Sokongan anda adalah yang terus menyalakan lampu di Ottawa dan tidak ada kos tambahan untuk anda (sebenarnya, kadangkala ada diskaun yang bagus). Saya hanya menyertakan pembangun laman web yang sangat mudah digunakan, dan yang telah saya gunakan secara peribadi untuk laman web saya sendiri atau pelanggan saya sekurang-kurangnya 12 bulan.

* Harga tahunan (Ya, BoldGrid semurah itu.)

1. Wix – Keseluruhan Terbaik

Paling Mudah Digunakan Untuk Penyesuaian Penuh

logo wix

klik dan seretSebab Wix menjadi pilihan utama kami adalah kerana ia mendiami zon pembangun laman web yang agak aneh.

Bukan sahaja pembangun laman web berfungsi drag-and-drop – anda juga boleh meletakkan elemen apa sahaja di mana sahaja dan lakukan hampir apa sahaja yang anda mahukan.

Tiada grid yang ditetapkan atau seumpamanya. Wix berkata kami boleh membiarkan anda melakukan apa sahaja – dan kemudian mereka seperti.

Wix memberi kuasa kepada lebih daripada 20 juta laman web di internet hari ini.

Sebagai perbandingan dengan Squarespace, kedua pembangun membandingkan dengan baik dan ada sebahagian besar populasi yang sebenarnya lebih sesuai untuk menggunakan Wix.

Wix pada dasarnya adalah versi Squarespace yang sangat disesuaikan. Setelah menonton Wix berkembang sejak beberapa tahun kebelakangan ini, reka bentuk dan tutorialnya yang intuitif menjadikannya pilihan yang tepat untuk pemilik laman web baru.

Yang Baik

Perkara terbaik mengenai Wix adalah kemungkinan. Mereka menawarkan pengguna alat dan kekuatan untuk membina apa sahaja yang mereka mahu bina. Ada sebabnya Wix adalah pemimpin dalam industri, dan merupakan salah satu aplikasi perisian kegemaran kami.

 • 300+ templat berkualiti
 • Jumlah unsur yang tidak masuk akal
 • Soalan Lazim dan asas pengetahuan yang luas
 • Harga Berpatutan
 • Versi percuma
 • Sokongan yang responsif dan bermanfaat
 • Intuitif dan mesra pemula
 • Pengoptimuman mudah alih
 • Kepintaran Reka Bentuk Buatan

Menawarkan pilihan seperti Kepintaran Reka Bentuk Buatan – di mana Wix mengemukakan soalan kepada anda dan kemudian memberi anda permulaan proses pembinaan – adalah sesuatu yang tidak anda harapkan dari aplikasi perisian yang membina laman web.

Membolehkan pemula yang lengkap sama ada bermula dari awal atau mengikuti proses pembinaan adalah alasan tepat mengapa Wix adalah pembangun laman web kedua terbaik. Syarikat memahami pengguna mereka dan berusaha untuk membantu mereka.

Yang jahat

Dengan banyak pilihan dan banyak ciri menarik perhatian, penyelesaian mudah untuk pembinaan laman web boleh menjadi sangat luar biasa.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Wix?

Anda harus menggunakan Wix jika anda mahu drag-and-drop tetapi anda juga mempunyai sedikit kesabaran untuk meluangkan masa untuk menguasai fungsi Wix. Setelah Wix dikuasai, ia adalah alat hebat yang akan membolehkan anda mengubah kanvas kosong menjadi karya seni.

Baca Ulasan Wix penuh kami. 

2. SQUARESPACE – Naib Johan

Reka Laman Web yang Cantik dalam Minit

logo-ruang luas

Squarespace adalah pilihan ke-2 kami untuk mahkota pembina laman web terbaik. ��

Sebabnya sangat jelas dan semuanya membawa kesimpulan yang sama. Anda boleh membina laman web yang cantik dan profesional dalam masa kurang dari satu jam.

Jelas sekali, anda boleh menghabiskan lebih banyak masa untuk membuat pembetulan khusus. Tidak kira berapa banyak masa yang anda memutuskan untuk menghabiskannya, hasil akhirnya hampir selalu menjadi laman web yang layak.

Yang Baik

Gambar ruang-ruangPerkara terbaik mengenai Squarespace adalah betapa senangnya penggunaannya. Menggunakan Squarespace adalah kaedah termudah untuk membina laman web profesional dan cantik.

 • Pembina laman web terbaik untuk perniagaan visual
 • Berpuluh templat berkualiti tinggi
 • Sembang langsung yang hebat dan sokongan 24/7
 • Sangat mudah digunakan dan dikuasai

Apa yang anda benar-benar bayar di Squarespace adalah perisian seret-lepas yang dipasangkan dengan templatnya yang menakjubkan. Kedua-dua ciri ini digabungkan hanya menjadikan laman web kelihatan baik.

Yang jahat

Perkara terburuk mengenai Squarespace adalah ketidakupayaan untuk menyesuaikan setiap inci laman web. Dengan kehebatan templat datang kutukan templat. Saya mungkin hak cipta Kutukan Templat – kedengarannya keren.

Dengan templat anda hanya boleh meletakkan elemen tertentu di tempat tertentu. Melampaui templat tidak disarankan.

Dengan itu, penting untuk diingat bahawa 95% populasi pembinaan laman web tidak memerlukan atau ingin menyesuaikan lebih banyak daripada yang dibenarkan oleh Squarespace.

Ini benar-benar menguasai formula penyesuaian “cukup”.

Satu-satunya aspek lain yang sangat penting yang negatif adalah bahawa Squarespace sedikit lebih mahal daripada pesaing dan model harga tahunan berbanding bulanannya kasar. Anda mendapat potongan harga tinggi setiap tahun tetapi jika anda mahu membayar bulanan anda akan membayar premium.

Siapa yang Perlu Menggunakan Squarespace?

Anda harus menggunakan Squarespace jika anda mahu drag-and-drop tetapi anda juga mahu laman web anda dibina dengan cepat. Anda mahu semuanya kelihatan anggun, profesional, dan seragam dan anda tidak mahu bermain-main dengan sekumpulan tetapan agar kelihatan seperti itu.

Kita cenderung berfikir yang menggambarkan kebanyakan orang.

Pada penghujung hari jika anda tidak peduli untuk menyesuaikan setiap aspek kecil dari laman web anda dan satu-satunya tujuan anda adalah untuk membuat laman web yang kelihatan luar biasa, maka Ruang Squarespace adalah pilihan yang bagus untuk anda.

Untuk panduan yang lebih terperinci, lihat ulasan Squarespace kami. 

3. Shopify – Raja eCommerce

Sejauh ini Pilihan eCommerce Terbaik

logo shopify

vektor e-dagangSekiranya anda menjalankan kedai eCommerce dan tidak menggunakan Shopify, kami akan memanggil anda nama seperti “konyol” dan “masokis”. 

Melompat ke dunia anjing makan anjing eCommerce adalah keputusan yang mengagumkan. Menjalankan kedai dalam talian yang berjaya memerlukan banyak dan tugasnya mempunyai sekitar 5,000 bahagian yang bergerak. Nasib baik, anda tidak keseorangan dalam perjalanan ini melainkan jika anda mahu. 

Dari segi menjalankan kedai eCommerce, terdapat beberapa pilihan. Dua pilihan tersebut adalah menggunakan WordPress dan menggunakan plugin eCommerce atau menggunakan CMS yang direka khusus untuk eCommerce. Dua pilihan terbaik adalah sama seperti beberapa tahun yang lalu. Kami mencadangkan menjalankan WooCommerce di WordPress atau menggunakan Shopify. 

Perbezaan antara beberapa tahun yang lalu dan sekarang adalah bahawa beberapa tahun yang lalu kami akan memberitahu anda untuk menggunakan WooCommerce di WordPress. Sekarang, kami sangat mengesyorkan menggunakan Shopify. Anda akan mengalami satu negatif dan beratus-ratus positif. 

Kami akan menyentuh satu negatif lebih jauh tetapi jika anda mempunyai kedai eCommerce dan anda tidak menggunakan Shopify, anda akan merugikan diri sendiri.

Ada sebab yang baik Shopify mendapat tempat pertama dalam kedudukan platform eCommerce terbaik kami.

Yang Baik

Shopify adalah jualan mudah. Menguruskan perniagaan dalam talian yang menjual produk adalah sakit kepala. Shopify mengambil sebahagian besar perkara yang menjengkelkan dari tangan anda. Ia pakar dalam menjadikan kehidupan usahawan menjadi lebih mudah. 

Itulah intinya dari segi Shopify sebagai perkhidmatan. Mari bercakap sedikit mengenai pembina laman web sebenar kerana itulah sebabnya kami berada di sini. 

Shopify banyak berfungsi seperti WordPress. Shopify menggunakan tema dan pemalam. Cara laman web anda dibina hampir sepenuhnya bergantung pada tema yang anda gunakan. Shopify mempunyai beberapa tema lalai yang bagus dan dapat membantu anda membuat laman web yang dapat diservis dengan cepat. Yang mesti anda buat hanyalah menambahkan produk anda dan memindahkan beberapa perkara. 

Sekiranya anda ingin meningkatkannya, anda dapat membayar tema premium dan menggunakan alat yang dapat disesuaikan dalam tema tersebut. Terdapat banyak tema drag-and-drop yang menjadikan pembuatan kedai yang indah mudah.

Yang jahat

Sebelumnya, kami menyebutkan bahawa ada satu negatif ketika menggunakan Shopify dan bukannya WordPress dan WooCommerce. Itu turun menjadi satu perkataan – pemalam. WordPress mempunyai perpustakaan plugin terbaik di internet. Nasib baik, Shopify juga mempunyai banyak plugin berguna dan mempunyai perpustakaan kedua plugin eCommerce terbaik. 

Shopify juga boleh menjadi mahal kerana rancangan biasa bermula dari $ 29,00 sebulan. Sekiranya anda serius membina perniagaan eCommerce, harga bulanan itu sangat berbaloi.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Shopify?

Shopify adalah untuk 95% pemilik kedai dalam talian di dunia. Sekiranya anda baru memasuki dunia laman web dan ingin memulakan laman web anda sendiri, kami akan mempertanyakan kewarasan anda jika anda menggunakan apa-apa kecuali Shopify. Ini menjadikan menjalankan kedai lebih mudah.

Baca Ulasan Shopify lengkap kami.

4. Sentuhan Tetap – Pilihan Permulaan Hebat

Pilihan Percuma / Hosting Percuma

logo hubungan tetap

faedah pemasaran e-melSekiranya anda sudah biasa dengan Constant Contact maka anda mungkin berkata pada diri sendiri, “Mereka mempunyai pembangun laman web?”

Sekiranya anda tidak biasa dengan Constant Contact maka anda mungkin tidak mengatakan apa-apa kepada diri sendiri dan dengan sabar membaca apa yang kami katakan. Terima kasih untuk itu.

Constant Contact paling terkenal dengan alat pemasaran e-mel mereka. Mereka juga boleh didapati di tempat nombor satu di halaman perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik kami. 

Mereka juga mempunyai pembina laman web yang hebat. Ini tidak setara dengan Squarespace dan Wix tetapi sangat berguna untuk digunakan jika anda hanya memerlukan laman web atau halaman arahan yang cepat untuk mengikuti kempen pemasaran e-mel baru anda. Kami mencadangkan menggunakannya jika pemasaran e-mel adalah fokus utama anda. Alat yang mereka tawarkan khusus untuk ceruk itu sangat bagus.

Yang Baik

Pembangun laman web yang disediakan oleh Constant Contact 100% tersedia dengan rancangan percuma mereka yang menjadikannya pilihan yang bagus jika anda tidak mahu mengeluarkan wang. Hubungan Tetap malah akan memberi anda nama domain percuma selama setahun.

Pembina itu sendiri senang digunakan dan mudah. Semuanya intuitif dan mereka tidak cuba mencipta semula roda di sini. Mereka termasuk templat yang baik yang dapat disesuaikan sedikit untuk apa sahaja yang anda perlukan. Bahkan ada A.I. alat berkuasa yang dapat mencuri segala-galanya dari halaman Facebook anda dan membina laman web anda dengan kandungan yang ditarik.

Yang jahat

Kontak Tetap bukan Squarespace dan bukan Wix. Ia pasti tidak Shopify. Perkara yang hebat mengenai Constant Contact adalah bahawa ia tahu apa itu dan berpegang pada arena itu.

Sudah semestinya diketahui bahawa jika anda mahukan pembangun laman web terbaik di pasaran, Constant Contact bukanlah pilihan anda. Ia tidak boleh disesuaikan dan kehilangan banyak ciri yang mungkin anda dapati pada pembangun laman web yang lebih mantap.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Kenalan Tetap?

Perhubungan Tetap adalah untuk orang yang benar-benar ingin memberi tumpuan kepada pemasaran e-mel. Sekiranya anda merancang untuk membina senarai e-mel besar dan tidak terlalu bimbang tentang bentuk pemasaran lain, tidak ada alasan untuk menggunakan pembangun laman web lain.

5. Laman123 – Semudah 123

3… 2… 1… Laman web! Alamak, 1… 2… 3… Laman web!

Logo laman web123

Site123 mempunyai nama yang menyeronokkan. Saya telah menyanyikan kira-kira 11 lagu yang berbeza sejak mula bekerja dengan pembina laman web mereka. Saya sepatutnya merakamnya tetapi, sayangnya, saya tidak.

Pembina laman web ini bagus dan merupakan pilihan termurah dalam senarai. Sekiranya anda menggunakannya dan tidak pernah menggunakan yang lain, anda tidak akan mempunyai banyak aduan. Site123 adalah cadangan kami jika atas sebab tertentu pilihan di atas membuat anda kecewa atau jika anda tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk ciri premium.

Yang Baik

pembina laman webSelain murah, Site123 melakukan tugas yang baik untuk menyediakan templat reka bentuk yang estetik dan memberikan pilihan yang dapat disesuaikan di dalamnya. Editornya bukan yang terbaik, tetapi seperti yang kami katakan di atas, tidak akan menjadi buruk jika anda tidak pernah menggunakan pilihan lain.

Site123 juga berfungsi dengan baik dengan masa dan kelajuan laman web mereka. Anda juga boleh mencuba semuanya secara percuma jika anda tidak keberatan dengan iklan.

Ini adalah pembangun laman web yang baik untuk laman web kecil atau blog dan anda bahkan boleh menambahkan produk ke kedai anda dengan harga yang agak murah berbanding dengan penyelesaian eCommerce yang lain.

Perkara kegemaran kami mengenai Site123 selain harganya adalah ciri terjemahan laman web mereka. Ia berfungsi dengan baik dari Bahasa Inggeris ke Bahasa Perancis untuk rakan Kanada Perancis kami. 

Yang jahat

Sekiranya anda mahukan laman web yang dapat disesuaikan sepenuhnya dan dibina, anda tidak akan memilih Laman123. Sekiranya anda memerlukan laman web dengan harga murah maka Site123 adalah pilihan yang baik. Untuk ciri yang ditawarkannya, kami sarankan untuk memeriksa pilihan lain terlebih dahulu sebelum menggunakannya untuk memastikan anda tidak kehilangan apa-apa yang anda mahukan.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Laman123?

Kami mencadangkan penggunaan Site123 jika anda memerlukan laman web yang mudah dan tidak mahu menggunakan Squarespace atau Wix. Ini adalah pembangun laman web tulen kegemaran ketiga kami pada masa ini, yang pastinya mengatakan sesuatu.

6. HubSpot – Mempunyai Potensi Dengan Bonus Tambahan

Versi Percuma + Alat Terbaik untuk Pemilik Perniagaan

logo hubspot

Tunggu sebentar … HubSpot? Bukankah itu syarikat perisian pemasaran? Mereka memang, tetapi mereka juga jauh lebih daripada itu.

Dan itulah yang ingin kami bincangkan.

Tidak syak lagi anda telah melihat pembangun dan aplikasi yang berbeza dan mempertimbangkan kebaikan dan keburukan Sebilangan besar laman web sangat menyokong penyelesaian seperti Wix dan Squarespace kerana kesederhanaan dan kemudahan penggunaannya, malah mengesyorkannya melalui WordPress, sistem pengurusan kandungan terbaik (CMS) di web hari ini.

Kebanyakan orang tidak bercakap HubSpot. Pembangun laman web menawarkan cara yang berpatutan untuk membina laman web yang bagus yang mempamerkan anda atau perniagaan anda, dan membantu mempromosikan laman web anda… anda tahu, jadi orang benar-benar mengunjunginya.

Apabila saya menggunakan pembangun laman web, saya cenderung menggunakan Squarespace atau Wix bergantung pada apa yang perlu dilakukan. Sama ada anda menggunakan WordPress atau pembangun laman web, mereka akhirnya tidak menawarkan lebih banyak daripada laman web asas yang berdiri sendiri.

HubSpot berpotensi untuk membantu anda membuat sesuatu yang lebih mantap.

Pembina laman web telah … menarik minat kami. Kita akan terus memerhatikannya dengan teliti. Kami mungkin menghabiskan paling banyak masa menggunakan pembangun laman web HubSpot pada bulan lalu.

Yang Baik

CMSPertama, penting untuk menjelaskan apa itu “pembangun” HubSpot dan apa yang bukan. Apabila kita bercakap mengenai “pembangun laman web”, kita pada dasarnya membincangkan sebarang aplikasi perisian yang melakukan itu – membina laman web untuk anda. 

Ini selalunya berbeza dengan “sistem pengurusan kandungan” (aka CMS) kerana pembangun melakukan 90% penekanan berat untuk: reka bentuk, hosting, susun atur semuanya dikendalikan sebagai sebahagian daripada aplikasi.

HubSpot tidak mempunyai pembangun sendiri, melainkan CMS; namun, ia berfungsi seperti kebanyakan pembangun laman web.

Yang demikian, berikut adalah elemen berguna dari setiap bahagian perisian pembinaan laman CMS HubSpot:

 • Kepantasan: CMS HubSpot menggunakan Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN) yang hebat. Ini hanya bermaksud bahawa, di mana sahaja anda berada di Kanada (atau di luar negara), laman web anda akan dimuat dengan pantas untuk setiap orang yang mengunjunginya. Seperti pembangun lain, HubSpot secara automatik mengoptimumkan gambar dan kod anda untuk memastikannya kelihatan cantik tetapi tidak melambatkan laman web anda, walaupun anda mempunyai gambar besar (untuk jurugambar atau perniagaan yang bergantung pada banyak media).
 • Keselamatan: Ramai pemilik perniagaan kecil hari ini tidak terlalu memberi perhatian kepada keselamatan laman web. Lagipun, hampir tidak ada cukup waktu dalam sehari untuk memastikan perniagaan terus berjalan dan sihat tanpa perlu bimbang untuk terus digodam. Namun pada tahun 2020 dan seterusnya, tajuk berita penuh dengan serangan siber dan peretasan baru. Peretasan ini bukan sahaja memerlukan banyak wang, tetapi juga boleh menjejaskan kedudukan jenama dan mesin pencari Google anda. Dengan HubSpot, data anda disandarkan ke awan dan sangat aman dari serangan menggunakan firewall (pertahanan terhadap penggodam).
 • Kebolehpercayaan: Sekiranya anda telah menghabiskan banyak masa untuk membaca ulasan web hosting di sini di Hosting Canada, maka anda tahu bahawa saya pelekat ketika datang ke waktu rehat. Saya hanya mengesyorkan pembekal yang mempunyai sekurang-kurangnya 99.9% waktu operasi sepanjang tahun. Waktu operasi HubSpot melampaui penanda aras itu, mencatat masa operasi 99,999% dalam ujian kami.

HubSpot juga membolehkan anda membuat kandungan dengan cepat sebagai CMS.

 • Modul seret dan lepas: Salah satu ciri khas pembangun laman web (berbanding CMS seperti WordPress) ialah mereka dilengkapi dengan alat seret dan lepas secara lalai. CMS HubSpot dan pembangun halaman arahan keluar dari kotak dengan beratus-ratus modul seret dan lepas “selesai untuk anda”, percuma dan berbayar. (Puncak cepat bagaimana ini berfungsi)
 • Strategi kandungan dan SEO: Google mengatur internet hari ini… Jadi, setiap laman web perniagaan hari ini adalah laman web SEO, sama ada anda menyedarinya atau tidak. Mengenai kandungan dan SEO, HubSpot adalah nombor satu untuk pembangun laman web. Ia hanya terletak di belakang WordPress.
 • Pengoptimuman mudah alih: Hampir 71% lalu lintas ke HostingCanada.org berasal dari beberapa jenis peranti mudah alih (meningkat hanya dari 38% tiga tahun lalu). Berita baiknya: mana-mana dan semua kandungan yang dibuat dalam pembangun laman HubSpot anda dioptimumkan untuk peranti mudah alih secara automatik tanpa kerja tambahan.
Yang jahat

Pembangun laman web HubSpot mempunyai kekurangannya. Ia semestinya tidak intuitif atau disesuaikan seperti Squarespace atau Wix. Untuk pergi ke laman web yang sangat anda banggakan, anda memerlukan sedikit usaha lagi.

Aspek lain yang tidak kita gemari mengenai pembangun HubSpot adalah bahawa ia boleh membingungkan. Setiap komponen individu cukup bagus. Masalahnya timbul apabila anda dibebani oleh semua alat perniagaan secara rawak. Anda pasti perlu fokus laser.

Siapa yang Perlu Menggunakan HubSpot?

Pembangun laman web HubSpot adalah untuk pemilik perniagaan kecil yang, walau apa pun, menginginkan akses ke semua alat HubSpot. Pasti bermanfaat untuk memiliki semua perkara di satu tempat.

HubSpot juga berpotensi untuk menaikkan senarai ini seiring berjalannya waktu. Ada sebab kami menulis banyak tentangnya, itu menarik.

7. SiteGround – Pendatang Baru ke Arena Pembinaan Laman

Waktu dan Kelajuan Terbaik dan Tambah Percuma

laman web-logo

SiteGround adalah terkenal dengan hosting mereka lebih daripada perkara lain. Jangan biarkan itu berfikir bahawa mereka buruk pada semua yang lain, kerana itu sebenarnya tidak berlaku.

Satu lagi ciri yang mengagumkan adalah pembangun laman web yang mantap, terutamanya dengan pembebasannya Alat Pemula WordPress. Seperti namanya, WordPress Starter hanya khusus untuk laman web WordPress dan menggunakan Elementor Page Builder ditambah pilihan tema percuma dan pelbagai plugin yang paling disyorkan.

Sekiranya SEO adalah roti dan mentega anda, maka SiteGround mungkin menjadi kopi untuk sarapan anda yang sempurna.

Yang Baik

seoPositif merangkumi SiteGround lebih mengutamakan seseorang yang lebih mementingkan kelajuan uptime dan loading daripada pembinaan laman web mereka.

 • Waktu operasi dan kelajuan halaman yang konsisten
 • Akaun e-mel percuma
 • Lebih 1,200 templat
 • Ciri dan fungsi yang hebat
 • Hanya $ 80 / tahun

Bayaran untuk hosting di SiteGround adalah murah berbanding dengan pembangun laman web yang lain. Anda pada dasarnya membayar untuk hosting dan mendapatkan pembangun laman web yang padat dengannya.

Yang jahat

Pembina laman web di SiteGround tidak begitu intuitif atau mudah digunakan seperti Squarespace dan Wix.

Itu tidak bermaksud anda tidak dapat membina laman web yang indah di SiteGround – tetapi tidak semudah menyeret elemen dan meletakkannya di tempat. Ciri dan pilihan yang anda dapatkan pada pembangun laman web lain akan menjadikannya sukar untuk membuat rasional menggunakan pembangun laman web ini.

Siapa Yang Perlu Menggunakan SiteGround?

Pada akhirnya, Tapak Tapak adalah untuk kita yang tidak keberatan menggunakan pembangun laman web yang lebih sukar sebagai pengorbanan untuk masa operasi dan kelajuan laman web yang terbaik — iaitu, kecuali laman web anda adalah laman WordPress, dalam hal ini, anda akan mendapati bahawa pengalamannya jauh lebih tinggi lebih menggembirakan daripada yang anda fikirkan.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, lihat ulasan SiteGround epik kami. 

8. WebSelf – Pembina Laman Web Perancis Terbaik

Paling Mudah Digunakan Pembina Laman

logo grid tebal

Tidak banyak orang Kanada yang pernah mendengar mengenai WebSelf. Pembaca kami dari Quebec mungkin satu-satunya pengecualian sejak itu WebSelf adalah pilihan kami untuk pembina laman web Perancis terbaik

WebSelf telah wujud sejak tahun 2009 dan sejauh ini adalah pembangun laman web Perancis terbaik dan digunakan di seluruh Perancis dan Quebec. Sekiranya anda tertanya-tanya, mereka mempunyai versi Inggeris, Sepanyol dan bahkan versi Portugis.

Perkara terbaik mengenai WebSelf ialah ia membolehkan anda menggunakan hampir sebarang aspek pembangun laman web mereka dalam versi percuma mereka. Ini bermakna anda boleh mencubanya secara percuma selama yang anda mahukan. Saya cenderung untuk menggunakan jenis perkhidmatan ini kerana penciptanya jelas ingin anda benar-benar mencuba dan menggunakan perisian sebelum membayarnya.

Ini menunjukkan banyak keyakinan pada produk.

Yang Baik

Positif yang merangkumi WebSelf lebih kepada jenis orang yang mahukan laman web dibina dengan cara yang lebih mudah dan cepat daripada Squarespace. Kami memuji Squarespace kerana kesederhanaannya tetapi WebSelf berjaya. 

Beberapa aspek positif dari WebSelf adalah:

 • Versi percuma yang hebat
 • Syarikat Perancis untuk sokongan pelanggan Perancis yang baik
 • Reka bentuk laman web percuma
 • Ciri dan fungsi yang hebat
 • Pelan berbayar tidak terlalu mahal

Sebilangan besar pembangun laman web mengenakan jumlah yang tidak masuk akal dalam tahap yang lebih tinggi tetapi WebSelf mengambil pendekatan yang berbeza. Pelan termahal mereka masih di bawah € 20 yang pada masa ini hanya berharga kurang dari $ 30.

Pro besar lain adalah jika anda berbahasa Perancis maka sokongan pelanggan akan dapat membantu anda lebih banyak daripada syarikat pembangun laman web lain.

Yang jahat

perkhidmatan-laman web-disesuaikanPembangun laman web di WebSelf tidak akan membuat karya seni yang indah seperti Wix can. Ini masuk langsung ke kategori Squarespace di mana anda boleh membuat laman web yang hebat dengan cepat tetapi templat dan reka bentuknya tidak begitu tinggi ke tahap Squarespace. 

Anda masih boleh membina laman web yang hebat dan lakukan dengan mudah dengan menyeret dan menjatuhkan elemen yang berbeza. Ciri-ciri untuk penyesuaian tidak begitu lengkap.

Siapa Yang Perlu Menggunakan WebSelf?

WebSelf adalah untuk kita yang berbahasa Perancis dan hanya mahukan bantuan Perancis. Tidak ada yang salah dengan itu. Jenis orang lain yang akan menggunakan WebSelf adalah orang yang tidak mahu penyesuaian yang berlebihan. Mereka hanya mahu memilih reka bentuk, menggerakkan beberapa perkara, dan meletakkan laman web mereka di internet.

9. BOLDGRID

Suka Menggunakan WordPress Tanpa Keliru

logo grid tebal

Saya tahu saya telah memberitahu Mr. Pembangun Laman Web untuk menutup WordPress pada awal semua ini – tetapi – WordPress sebenarnya sangat hebat. Ada sebab WordPress memanfaatkan 30% internet seperti yang kita ketahui sekarang.

Walaupun WordPress adalah raja, ia tidak sempurna. Terdapat keluk pembelajaran yang agak besar dan sukar untuk digunakan untuk pemula.

Siapa yang membuka pintu dan masuk? Anda meneka – BoldGrid. Apa yang BoldGrid lakukan adalah mengambil semua aspek terbaik dari WordPress dan menjadikannya senang digunakan tanpa perlu risau tentang hosting dan menyiapkan semuanya.

Yang Baik

Semua perkara hebat mengenai BoldGrid adalah perkara hebat mengenai WordPress. Anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan dengannya.

Di atas BoldGrid itu, berjaya malah lebih senang digunakan jadi anda tidak perlu risau tentang semua perkara yang rumit.

 • Sekiranya anda dapat mengimpikannya, anda boleh membinanya
 • Terdapat beribu-ribu tema untuk dipilih
 • Harga
 • Domain, e-mel dan e-commerce PERCUMA
Yang jahat

pembangun laman webBoldGrid berfungsi – Saya telah menggunakannya. Dengan itu dikatakan bahawa hosting yang dibina oleh perkhidmatan ini tidak bagus.

Disana ada banyak rungutan mengenai masa memuat perlahan seluruh internet. Saya juga mengalami sedikit perkara itu semasa menggunakan program ini.

Pembangunnya tidak semudah digunakan seperti Wix dan Squarespace. Ini adalah pengalaman yang sama dengan menggunakan WordPress tanpa perlu meneliti tema dan pemalam.

Sekiranya saya adalah seseorang yang berfikir untuk menggunakan BoldGrid, saya mungkin akan melakukan lebih banyak penyelidikan dan melompat sepenuhnya ke WordPress.

Siapa Yang Perlu Menggunakan BoldGrid?

Anda harus menggunakan BoldGrid jika anda ingin mendengar Mr. Web Developer sambil sedikit menipu.

BoldGrid adalah cara yang hebat untuk belajar bagaimana WordPress berfungsi secara umum tanpa perlu risau tentang hosting dan melakukan penyelidikan untuk pelbagai tema dan plugin.

10. Weebly – Mudah Digunakan Tetapi Lebih Sedikit Pilihan

Nama Terbaik dan Paling Mudah Digunakan

logo weebly

Weebly! Katakan dengan saya – “Weebly! Weeeeebly! “

Mereka pasti mempunyai nama yang terbaik. Saya suka mengatakannya. Pembina laman web ini sering disebut di samping Squarespace dan Wix. Walaupun Weebly tidak kaya dengan ciri masih boleh dibandingkan.

Yang Baik

weebly-image-site-lookSelain menjadi yang paling senang untuk mengatakan Weebly menawarkan pelbagai positif. Weebly semudah digunakan Squarespace – sebenarnya mungkin lebih mudah. Tidak ada banyak gangguan di Weebly yang menghalang anda daripada membina laman web anda dengan cepat.

 • Mudah untuk digunakan
 • Anda mendapat alamat e-mel percuma semasa anda mendaftar
 • Sokongan hebat
 • Harga Padu

Weebly berkembang apabila kelajuan sangat penting.

Yang jahat

Weebly bersaing secara langsung dengan Squarespace dan Wix. Namun – anda berada di sini di skrin komputer anda membaca tentang Weebly dan perlu meninjau cara membaca mengenai Squarespace dan Wix lagi.

Weebly sangat sederhana sehingga kehilangan banyak ciri yang dimiliki oleh Squarespace dan Wix. Saya juga memuji Squarespace kerana kesederhanaannya tetapi saya juga bercakap tentang betapa cantik dan profesionalnya produk siap.

Produk siap Weebly tidak sehebat Squarespace dan kemudahan penggunaannya tidak lebih baik untuk menebusnya. Anda masih boleh membuat laman web yang hebat dan tidak begitu menyenangkan secara estetik.

Siapa Yang Harus Menggunakan Weebly?

Gunakan Weebly jika anda tidak hebat dengan komputer tetapi masih mahukan laman web. Ini adalah pembangun laman web yang paling mudah digunakan dan bahkan yang paling buta huruf dari kita seharusnya dapat membuat produk siap yang digilap.

Untuk maklumat lebih terperinci, lihat ulasan Weebly terperinci. 

11. JIMDO

Aplikasi Pembangun Laman Web Terbaik di Tablet

logo jimdo terkini

Seperti pembangun lain dalam senarai ini, Jimdo membolehkan anda membuat laman web dari penyemak imbas anda. Tetapi di mana ia benar-benar bersinar terdapat di telefon bimbit: telefon pintar dan tablet.

Yang Baik

jimdo-kemudahan penggunaanJimdo adalah satu lagi contoh perisian pembinaan laman web yang mudah digunakan. Aplikasi mudah alih yang ditawarkannya sangat sesuai jika anda merancang untuk membina laman web dari tablet anda.

 • Kemudahan penggunaan
 • SEO
 • Aplikasi Mudah Alih
 • Sokongan Hebat
 • E-mel disertakan

Jimdo juga menawarkan kawalan paling besar terhadap ciri SEO ketika datang ke pembangun laman web.

Yang jahat

Jimdo bukanlah penyelesaian paling moden. Fleksibiliti templat meninggalkan banyak perkara yang diinginkan dan dapat meninggalkan laman web anda kelihatan agak ketinggalan zaman.

Kekurangan tema juga menjadi perhatian kerana mereka hanya mempunyai 17 pilihan.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Jimdo?

Saya akan mengesyorkan memberi Jimdo cubaan membina laman web di tablet atau telefon. Sekiranya anda tidak keberatan dengan laman web anda, Jimdo adalah penyelesaian mudah untuk membina laman web anda.

12. DoodleKit

logo doodlekit

Doodlekit sudah lama wujud dan dapat membantu anda membina laman web asas untuk mempamerkan maklumat syarikat anda.

Yang Baik

DoodlekitDoodlekit membolehkan anda menyesuaikan tema mereka sepenuhnya dengan warna, gambar tajuk, dan gaya latar.

 • Set ciri pepejal
 • Panel kawalan mudah dilayari
 • Tema boleh disesuaikan dan banyak
 • Pangkalan pengetahuan yang kukuh
 • Pelan percuma

Bermula dengan Doodlekit tidak mempunyai kelemahan kerana ada rancangan percuma yang tersedia.

Yang jahat

Syarikat tidak menjawab tiket dengan kelajuan yang sangat tinggi dan sebahagian besar laman web sudah lapuk.

Antara muka selain panel kawalan agak membingungkan juga. Seolah-olah Doodlekit adalah pilihan yang telah jatuh di tepi jalan.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Doodlekit?

Saya tidak akan mengesyorkan Doodlekit kepada seseorang yang membina laman web. Terdapat nilai dalam cara melihat laman web yang dibina di Doodlekit tetapi pilihan lain di luar sana menjadikannya sukar untuk dipilih Doodlekit.

Sekiranya anda membina laman web di Doodlekit pada awal tahun 2000-an dan merasa sedikit nostalgia pilihannya selalu ada.

13. Laman web

laman web

Hanya berdasarkan nama anda boleh memberitahu bahawa Web telah lama wujud. Web.com mungkin diambil dan mereka baru saja memutuskan untuk membuang s di akhir nama.

Yang Baik
kemahiran reka bentuk web

Kami telah sampai ke bahagian senarai di mana positifnya sukar dijumpai. Dengan itu dikatakan ada kelebihan ketika datang ke Webs.com

 • Harga setanding dengan pembangun laman web lain
 • Nama domain dan akaun e-mel termasuk
 • Reka bentuk intuitif
 • 500 tema untuk dipilih

Ciri-ciri yang ada agak mudah digunakan.

Yang jahat

Nampaknya Webs.com hanya wujud untuk pelanggan yang mendaftar bertahun-tahun yang lalu dan melayani mereka sehingga keuntungan hilang.

Tidak ada ciri penting dan keseluruhan perkhidmatan terasa seperti minimum untuk pembangun laman web … dan mereka tidak membuat peningkatan perisian yang serius selama bertahun-tahun.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Web?

Saya tidak mengesyorkan Laman web.com.

14. Yola

yola

Yola membawa saya kembali ke tahun 2012 ketika YOLO adalah perkara. Anda hanya tinggal … saya tidak tahu. Sesuatu dengan A.

Pembangun laman web ini mengkhususkan diri dalam waktu operasi yang sangat baik dan kelajuan yang mengagumkan.

Yang Baik

Kelajuan masaPelan Yola Silver membolehkan anda memiliki hingga 25 laman web. Tidak ada pembina laman web lain yang membenarkannya.

 • Waktu Kerja yang Hebat
 • Pelan percuma
 • Pelan murah untuk 25 laman web
 • Penyunting intuitif

Editornya tersusun dengan baik dan masuk akal.

Yang jahat

Malangnya, Yola tidak membenarkan anda membuat blog. Ia juga masih mempunyai iklan di peringkat pertama dari rancangan berbayar dan ciri-ciri di laman web ini tidak banyak.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Yola?

Saya tidak mengesyorkan Yola.

15. Web.com

logo web.com

Ketika Web.com adalah nama domain yang baru dibeli, saya yakin pasukan itu meraikannya. Melihat nama seperti itu kini mengingatkan orang ramai tentang gelembung dot com.

Yang Baik

pendaftaran nama domainWeb.com mempunyai salah satu dari beberapa jaminan masa pakai yang pernah saya lihat untuk pembangun laman web.

 • Mempunyai jaminan masa bekerja
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • Templat asas yang kukuh
Yang jahat

Tidak ada banyak pujian untuk menimbun di Web.com selain mendapat nama domain awal yang hebat. Semua ibu di TV biasa memberitahu saya ketika saya tidak mempunyai sesuatu yang baik untuk mengatakan bahawa lebih baik saya tidak mengatakan apa-apa.

Siapa Yang Perlu Menggunakan Web.com?

Saya tidak mengesyorkan Web.com.

Jadi Apa itu Pembangun Laman Web Teratas? – Beberapa Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan

Di sana anda mempunyai orang-orang. 15 pembina laman web terbaik di pasaran.

Sekiranya anda mahukan sesuatu yang berpatutan, berkesan, dan mudah digunakan, anda akan sukar mencari pilihan yang lebih baik daripada HubSpot, Wix dan Squarespace. Sekiranya anda seorang jurugambar, artis visual, atau ingin membuat perkara mudah, maka SquareSpace adalah perkara yang anda cari.

Sekiranya anda menyukai cabaran dan menginginkan pilihan CMS WordPress tanpa had tetapi tidak mahu belajar HTML atau CSS BoldGrid adalah droid yang anda cari. Lihat sendiri dan beritahu saya pendapat anda.

Mengapa Anda Perlu Memilih Pembangun Laman Web berbanding CMS

hierarki pengekodanAnda sudah bersedia untuk membina laman web tetapi mendapati diri anda lampu depan yang sejuk kerana ragu-ragu mengenai sama ada menggunakan sistem pengurusan kandungan (CMS) yang boleh disesuaikan seperti WordPress atau pembangun laman web seperti HubSpot atau Wix.

Oleh kerana anda berada di halaman tinjauan pembangun laman web sekarang, teka yang akan kami sarankan?

Tunggu – tidak semudah itu …

Lima tahun yang lalu, jawapannya mungkin WordPress, walaupun lebih sukar untuk dipelajari, tetapi pembangun laman web hari ini jauh lebih canggih dan senang digunakan berbanding versi sebelumnya.

Tidak ada pilihan yang betul atau salah di sini. Saya akan mencadangkan untuk pemula yang lengkap untuk melihat pembangun laman web. Dengan itu dikatakan – walaupun menjadi pemula tidak bermaksud anda tidak dapat mengetahui WordPress. Hanya ada pilihan lain yang berfungsi sekarang.

Berikut adalah beberapa alasan kukuh untuk mempertimbangkannya.

# 1. Penyunting Visual

Antara muka pembangun laman web adalah pengalaman WYSIWYG (apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat). Ini bermakna semasa anda menyeret dan melepaskan elemen di skrin, anda akan melihat perwakilan laman web anda.

Bagi otak manusia, estetika visual ini membuat kita merasa senang dan terkawal terhadap persekitaran kita. Dengan sistem pengurusan kandungan, anda mendapat apa yang disebut sebagai penyunting borang. Nampaknya tidak seperti laman web anda. Bukan secara intuitif secara semula jadi. Kadang-kadang semasa menggunakannya, orang kecewa dan membuang barang.

cms visual

# 2. Mereka Mudah Digunakan

Sama hebatnya dengan WordPress dan program perisian serupa yang lain, terdapat kurva pembelajaran yang dilampirkan.

Kadang-kadang ia sangat curam. Faktanya ialah pembangun laman web tidak begitu sukar untuk digunakan. Sekiranya anda telah menggunakan perisian moden, anda seharusnya dapat menggunakan pembangun laman web.

# 3. Hosting Terbina Dalam

Dengan andaian anda membeli domain melalui pembangun laman web, anda tidak perlu memikirkan cara menambahkannya ke pakej hosting web dan menjadikan semuanya bermain dengan baik. Ia hanya berfungsi.

Sekiranya anda tidak begitu peduli dengan teknologi yang menjadikannya semua mungkin dan hanya ingin melihat hasilnya, gunakan pembangun laman web. Ini akan membuat anda bahagia. Dengan WordPress (atau CMS serupa seperti Joomla atau Drupal), anda perlu mengarahkan pelayan nama domain ke pakej hosting anda dan memahami rigmarole seperti PHP, MySQL, dan FTP. Siapa yang memerlukannya?

Tidak Lagi Sepupu Hodoh

Pembangun laman web dulu dianggap sebagai jalan terakhir bagi mereka yang tidak tahu menulis kod atau tidak sabar untuk belajar CMS. Tidak lagi!

Pembangun teratas seperti HubSpot, Wix, dan Squarespace berdiri dari hujung kaki ke kaki dengan apa sahaja yang dibuat oleh WordPress dan kelihatan hebat melakukannya.

Lebih ramai orang mula menyedari bahawa mereka dapat memiliki laman web profesional dalam masa yang singkat dan dengan kos sederhana dengan menempuh laluan pembangun.

Adakah Pembangun Laman Web Selamat?

Memandangkan iklim hack-a-thon yang ada dalam talian, anda akan menjadi cookie pintar untuk bertanya-tanya betapa selamatnya pembangun ini yang kami cadangkan anda membuat laman web dengan.

Apabila kisah syarikat Kanada bernilai miliar dolar yang mempunyai laman web dan maklumat mereka terganggu menjadi berita utama setiap hari, peluang apa yang dimiliki oleh pembangun laman web DIY untuk memastikan anda selamat?

Sebenarnya, anda mungkin lebih selamat melalui laluan pembangun daripada menggunakan CMS. Inilah sebabnya. Mari kita ambil Wix sebagai contoh.

pendaftaran peribadi wix

Apabila anda membuat laman web dengan Wix, hosting dan penyelenggaraan berterusan termasuk dalam harga bulanan.

Ini bermaksud kuasa yang ada pada syarikat mempunyai kepentingan untuk membuat pelanggan senang. Sekiranya laman web yang dibuat dengan perisiannya cenderung diretas sepanjang masa, mereka tidak akan mempunyai perniagaan lama.

Memandangkan itu, anda boleh berhenti membimbangkan hampir (kami akan menyebut pengecualian dalam satu minit) semua langkah keselamatan ketika anda membina laman web dengan HubSpot, Wix atau yang lain dari senarai kami.

Yakinlah syarikat itu mempunyai kakitangan yang besar dan terlatih yang tidak melakukan apa-apa sepanjang hari kecuali ujian kualiti dan mencari kelemahan, yang akan diperbaiki apabila dijumpai.

Kod Hak Milik

Salah satu kelemahan platform CMS terkemuka adalah bahawa kod sumbernya terbuka untuk semua orang – baik dan buruk. Sebabnya adalah untuk menyimpan kumpulan orang yang lebih besar (dan mungkin lebih berbakat) yang berusaha meningkatkan produk.

Tidak ada yang salah secara intrinsik dengan itu. Falsafah sumber terbuka adalah sesuatu yang luar biasa – tetapi ini bermaksud bahawa alat untuk membuat kerosakan melalui penggodaman ada di luar sana untuk digunakan oleh sesiapa sahaja.

alasan wodpress untuk penggodaman

HubSpot dan aplikasi pembinaan laman web lain menyimpan kod mereka secara peribadi, yang bermaksud bahawa setiap penjenayah siber yang berpotensi harus bekerja lebih keras untuk menembusi laman web pelanggan. Selain itu, apabila kelemahan dijumpai dan diperbaiki, kod laman web anda dikemas kini secara automatik sama ada anda ingat untuk melakukannya atau tidak.

Platform CMS – seperti Drupal dan Joomla – mempunyai reputasi sebagai buggy, tetapi sekurang-kurangnya beberapa kesalahan menyalahkan pemilik laman web yang tidak memasang kemas kini sebaik sahaja tersedia.

Sebelum meninggalkan bahagian ini, mari kita nyatakan sedikit keselamatan laman web yang ada di tangan anda. Itulah kata laluan untuk masuk ke laman web anda. Sama seperti CMS mana pun, ia boleh diretas oleh sedikit perisian automatik yang mencuba kata laluan yang berbeza pada hiperspeed.

Garisan bawah: anda harus membuat kata laluan yang kuat dan sering menukarnya. Gunakan sekurang-kurangnya lapan aksara yang merangkumi huruf besar dan huruf kecil, angka, dan watak khas.

Seperti yang dinyatakan di atas, pasukan HubSpot akan menjaga keselamatan dalam talian laman web anda yang lain tetapi tugas kata laluan terpulang kepada anda.

Pembangun Laman Web Terbaik vs Mengambil Pembangun Web

vektor e-dagangAdakah pembangun laman web rakan perniagaan anda? Itulah satu cara untuk melihatnya. Bagi mereka yang lama mempunyai semangat keusahawanan tetapi kekurangan wang tunai, laman web dan idea yang baik mungkin adalah semua yang anda perlukan untuk mencari kejayaan perniagaan kecil. Kami bercakap mengenai eCommerce.

Sekiranya anda tidak menyedarinya, membuka kedai siber boleh menjadi sedikit lebih murah daripada rakan sejagatnya. Pada saat anda selesai menghitung kerosakan untuk penyewaan atau pembelian ruang, pembentukan semula, lesen, insurans, pengambilan pekerja, dan penyimpanan rak, ada sejumlah perubahan serius yang terlibat.

Sebaliknya, pembangun laman web kegemaran kami, HubSpot, menawarkan rangkaian alat eCommerce termasuk penyatuan dengan Spotify. Itu adalah tiket yang sangat murah untuk memasuki dunia perniagaan jika anda bertanya kepada kami.

Tambah dan Naik Taraf

Anda tidak perlu meluangkan banyak masa dengan pembuat laman web pilihan anda sebelum anda melihat tawaran untuk menambah perkhidmatan seperti pembuatan borang, e-mel yang diperibadikan, dan peningkatan laman web. Sudah tentu dengan kos tambahan.

Sekiranya anda menarik pencetus? Kami akan menjawabnya dengan “mungkin.” Itu bergantung pada tujuan laman web anda.

addons laman web

Adakah anda bermaksud mengendalikan laman web hobi sahaja atau ini akhirnya akan berfungsi sebagai pendapatan sepenuh masa anda? Jelas sekali, ia membuat perbezaan.

Untuk dipandang serius, anda memerlukan alamat e-mel yang kelihatan profesional, lebih baik alamat yang terikat dengan domain anda. Walaupun @gmail tidak apa-apa, anda harus mempertimbangkan peningkatan, walaupun harganya tambahan lima dolar sebulan.

Ketika datang ke form-form, adakah anda benar-benar memerlukannya? Ini membolehkan anda mengumpulkan maklumat dengan cara yang lebih teratur daripada sekadar menghantar e-mel anda agar orang dapat membalasnya.

Adakah anda melihat corak di sini? Apa yang kami cuba katakan ialah anda mungkin memerlukan tambahan dan mungkin juga tidak. Yakinlah bahawa pembina yang kami cadangkan tidak menawarkan peningkatan ini sebagai penambahan penipuan untuk garis bawah mereka, walaupun masing-masing pasti merupakan pusat keuntungan dalam model perniagaan keseluruhan mereka.

Soalan Lazim

Adakah Wix lebih baik daripada WordPress?

Jawapan ringkasnya adalah tidak. Jawapan yang lebih panjang adalah bahawa ia boleh. Sekiranya anda ingin menyesuaikan laman web anda tanpa keluk pembelajaran yang kukuh maka Wix lebih baik daripada WordPress untuk anda.

WordPress adalah selok-belok mendalam ke dalam pembangunan laman web sedangkan Wix seperti memasuki jalan yang cetek dan menggoda idea untuk berenang ke ujung yang dalam.

Adakah laman web Wix benar-benar percuma?

Wix mempunyai versi percuma tetapi nama domain anda akan mempunyai format ini: username.wixsite.com/siteaddress. Untuk menggunakan domain khusus dan membuka banyak ciri, anda harus memilih pelan berbayar.

Bagaimana saya mendapatkan nama domain percuma dari Wix?

Nama domain percuma tersedia setelah memilih pelan berbayar. Anda masih perlu membayar rancangan Wix tetapi mereka memasukkan nama domain secara percuma – selama setahun.

Berapakah domain Wix selepas tahun percuma?

Nama domain akan dikenakan biaya $ 14.95 untuk tahun setelah tahun percuma anda habis. Harga itu agak kompetitif dengan platform hosting lain.

Betapa selamatnya Squarespace dan Wix?

Kedua-dua perkhidmatan hosting merangkumi sijil SSL percuma apabila disambungkan ke laman web mereka. Semua pelawat anda dapat memastikan bahawa setiap halaman mempunyai sambungan yang selamat di laman web anda.

Adakah Squarespace dimiliki oleh Square?

Kedengarannya serupa tetapi kedua-dua syarikat itu tidak berkaitan.

Bolehkah saya menggunakan domain saya sendiri dengan Squarespace dan Wix?

Ya, jika anda membeli domain dari penyedia pihak ketiga, anda boleh menghubungkan laman web anda dengan pemetaan domain. Kedua-dua perkhidmatan mempunyai artikel asas pengetahuan mengenai pencapaian ini dan sokongan pelanggan mereka ada untuk membantu jika anda keliru.

Apakah pembina laman web terbaik untuk pemula?

Squarespace adalah pilihan yang tepat jika anda merasakan anda seorang pemula dan mempunyai sedikit kerisauan ketika membina laman web. Wix juga merupakan pilihan yang hebat dan harus digunakan sekiranya anda merasa lebih yakin dengan kebolehan anda mempelajari perisian.

Gunakan Squarespace jika anda mencari pendekatan paling mudah untuk membina laman web.

Yang merupakan pembangun laman web yang paling mudah?

Squarespace jelas merupakan pembangun laman web termudah yang dapat membina laman web yang indah. Terdapat alternatif yang merupakan gabungan kemudahan dan penyesuaian tetapi sejauh kemudahan penggunaan Squarespace menang.

Adakah Squarespace lebih baik daripada WordPress?

Jawapan ringkasnya adalah tidak. Jawapan panjang adalah bahawa ia boleh. Lihat soalan di atas untuk rujukan.

Squarespace jauh lebih mudah digunakan daripada WordPress dan mempunyai kira-kira satu-dua puluh kurva pembelajaran. Sebagai pemula WordPress boleh menjadi menakutkan.

Adakah Squarespace lebih baik daripada Wix?

Kedua-dua pilihan memberikan faedah. Squarespace adalah untuk orang yang ingin membina laman web yang indah di dalam templat yang hebat sedangkan Wix adalah untuk orang yang mencari lebih banyak penyesuaian.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk laman web Wix disiarkan?

Mungkin memerlukan masa hingga 48 jam untuk muncul laman web anda dengan domain anda sendiri.

Berapakah kos untuk menerbitkan laman web Wix?

Sebuah laman web di Wix boleh diterbitkan secara percuma dengan format penamaan ini: username.wixsite.com/siteaddress. Untuk menggunakan domain khusus dan membuka banyak ciri, anda harus memilih pelan berbayar. Rata-rata pelan berbayar adalah $ 14 sebulan tetapi boleh menjadi hanya $ 5 sebulan dan sebanyak $ 25 sebulan.

Bolehkah anda mengedit laman Wix anda setelah anda menerbitkannya?

Ya, anda boleh mengedit laman web Wix anda setelah menerbitkannya dan perubahan akan disiarkan apabila anda selesai.

Bagaimana WordPress berbeza dengan Wix?

Perbezaan terbesar antara Wix dan WordPress adalah bahawa Wix adalah perisian pembangun laman web drag-and-drop yang menangani semua aspek backend laman web anda dan WordPress adalah perisian mandiri yang anda pasang pada platform hosting yang telah anda pilih. Wix jauh lebih mudah digunakan semasa WordPress mempunyai keluk pembelajaran.

Pembina laman web mana yang terbaik untuk blog?

Pembangun laman web terbaik untuk blog di luar WordPress adalah Wix kerana pilihan SEO dan fungsi blog yang mudah digunakan.

Pembangun laman web mana yang mempunyai SEO terbaik?

WordPress mempunyai kemampuan SEO terbaik tetapi sejauh mana pembangun laman web melihat Wix atau Squarespace. Kedua-duanya mempunyai fungsi SEO yang serupa pada tahun 2020.

Semasa membina laman web, anda harus mengingat garis panduan kebolehcapaian laman web Kanada. Dengan berbuat demikian, anda akan menjadikan halaman anda dapat dibaca oleh semua orang dan meningkatkan trafik laman web.

Berapakah kos untuk mengambil seseorang untuk membina laman web?

Ia bergantung pada apa yang anda cuba lakukan tetapi harganya boleh dikenakan dari $ 1,500 untuk laman web minimum dari pemula hingga ribuan lagi untuk fungsi yang ditingkatkan.

Sekiranya anda menganggap artikel ini berharga, anda mungkin juga menyukai laporan kami mengenai perkhidmatan hosting web terbaik untuk orang Kanada. Setelah anda selesa membina laman web dengan HubSpot, anda boleh “lulus” ke lebih banyak reka bentuk web tersuai dengan memilih hos web anda sendiri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector