Perkhidmatan Pemasaran E-mel Terbaik

faedah pemasaran e-melPada zaman aplikasi Instagram, Snapchat, dan Messenger, e-mel yang baik mula terasa kuno…


Sehingga banyak pakar mengatakan bahawa “e-mel sudah mati!”. Ini tidak mungkin jauh dari kebenaran.

Menurut banyak kajian, pemasaran e-mel masih lebih berkesan untuk menarik dan menukar pengguna daripada saluran media sosial yang ada.

Sebenarnya, beberapa kajian menunjukkan bahawa kempen e-mel adalah 7X lebih berkesan menjana penjualan daripada gabungan Twitter, Facebook, dan LinkedIn….

Tetapi ada masalah…

Sebilangan besar pemilik perniagaan perlu risau. Adakah kempen pemasaran e-mel berada di bahagian atas senarai? Sebilangan besar pemilik perniagaan kecil mempunyai banyak perkara lain yang perlu dikhawatirkan bahawa pemasaran e-mel nampaknya luar biasa.

Masukkan: perkhidmatan pemasaran e-mel.

Apabila anda mempunyai alat yang betul, pemasaran e-mel sebenarnya cukup mudah. Untuk membantu anda mencari perkhidmatan pemasaran e-mel yang tepat untuk perniagaan – kami telah mengumpulkan senarai tujuh penyedia kegemaran kami yang akan membantu anda menjalankan kempen e-mel yang sangat menguntungkan dalam masa yang singkat.

Contents

TLDR;

Constant Contact adalah pilihan kami untuk perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik di pasaran sekarang. Menawarkan ciri canggih yang hebat, sokongan pelanggan yang hebat, perlindungan privasi yang mematuhi GDPR, dan harga yang berskala tinggi – Constant Contact adalah pilihan terbaik.

Dengan percubaan percuma selama 60 hari, masuk akal untuk memulakan perisian untuk melihat apakah anda menyukainya.

Sekiranya tidak – pasaran ini dipenuhi dengan perkhidmatan e-mel yang hebat dan Kempen Aktif naib kami mempunyai percubaan percuma untuk dicuba juga.

1. Sentuhan Sentiasa

(Pilihan Terbaik untuk Perniagaan Kecil)

Spesifikasi Utama
 • Sokongan pelanggan yang hebat
 • Tempoh percubaan percuma yang panjang
 • Harga ekonomi

PROS

 Percubaan Percuma 60 hari
Sokongan pelanggan yang hebat
 Banyak ciri canggih
 Harga berpatutan yang sesuai dengan perniagaan anda

KEBURUKAN

 Keluk pembelajaran yang curam
Tiada Ujian A / B (ini adalah masalah terbesar dengan platform)

Dengan percubaan percuma 60 hari yang tiada tandingannya, Constant Contact menawarkan beberapa perkhidmatan pemasaran e-mel yang paling mantap dan intuitif dalam perniagaan.

Dengan sembang langsung, sokongan e-mel, dan perkhidmatan telefon, sokongan pelanggan mereka melebihi dan melebihi standard industri untuk memastikan bahawa anda mempunyai semua alat yang anda perlukan untuk berjaya dengan perkhidmatan mereka (yang penting kerana keluk pembelajaran dengan perisian pemasaran e-mel dapat cukup curam).

Sebagai tambahan kepada sokongan hebat mereka, Constant Contact menawarkan banyak ciri unik seperti kemampuan menjadualkan acara dari papan pemuka anda, membuat kupon yang boleh dimuat turun, dan memuat naik kenalan ke dalam pangkalan data anda dengan pelbagai kaedah.

papan pemuka hubungan berterusan

Pandangan dalam pada papan pemuka Constant Contact, tab kempen berjadual.

Secara keseluruhan, ia adalah perkhidmatan mesra pengguna yang sangat baik dan sangat sesuai untuk pemilik perniagaan kecil dari semua jenis.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Constant Contact adalah perisian pemasaran e-mel terbaik untuk pemilik perniagaan kecil yang memerlukan sedikit masa untuk mempelajari perisian tersebut. Setelah dikuasai, ia adalah alat pemasaran e-mel yang kuat yang akan membantu dengan pelbagai tugas lain juga.

Harga dan Ciri

Perisian ini menawarkan perkhidmatan mereka secara berperingkat berdasarkan ukuran senarai e-mel anda. Terdapat dua pilihan dalam peringkat ini juga yang digariskan di bawah.

Mengapa memilih versi “Plus”? Baiklah, jika anda memerlukan salah satu daripada ciri tambahan berikut: siri sambutan e-mel automatik, siri tingkah laku e-mel automatik, RSVP, ujian A / B baris subjek, kandungan dinamik, pengguna, pemasaran acara, tinjauan, tinjauan pendapat, kupon, sumbangan dalam talian, dan baru perundingan pelanggan.

Cara perkhidmatan ini sebenarnya berdasarkan kepada berapa banyak kenalan e-mel yang anda ada. Harga ini bermula selepas percubaan percuma anda dan berdasarkan caj bulanan… maka mungkin berbaloi. Constant Contact menawarkan diskaun 10% untuk pembelian 6 bulan dan diskaun 15% untuk pembelian 12 bulan.

2. Kempen Aktif

(Alat pemasaran e-mel berasaskan logik terbaik)

Spesifikasi Utama
 • Tidak mahal
 • Banyak ciri
 • Bantuan profesional

PROS

 Harga yang berpatutan
Senarai ciri dan penyatuan yang banyak
 Kempen berdasarkan tarikh
 Alat ujian A / B yang hebat
Sebilangan besar tindakan berdasarkan logik

KEBURUKAN

 Percubaan 14 Hari (terlalu pendek)
 Tidak (percuma) melalui sokongan telefon

Walaupun percubaan percuma mereka yang kurang memberangsangkan (hanya 14 hari) ActiveCampaign telah berjaya menghasilkan sebahagian besar industri ESP (penyedia perkhidmatan e-mel) untuk dirinya sendiri melalui pilihan pemasaran yang komprehensif dan mempunyai platform kaya.

terlalu banyak e-melDengan banyak pilihan ujian, masa, dan pilihan autoresponder, ActiveCampaign memberikan semua yang anda perlukan (dan kemudian beberapa) untuk membuat kempen e-mel yang berkesan dan menguntungkan. Perkhidmatan mereka disesuaikan khusus untuk pemilik perniagaan yang mencari sokongan dan konsultasi satu lawan satu berkaitan dengan pertumbuhan perniagaan e-mel mereka.

Walaupun mereka tidak menawarkan sokongan melalui telefon, dengan harga $ 65, anda boleh duduk selama 30 minit dengan salah seorang pakar pemasaran e-mel mereka untuk menjawab semua soalan anda. Tidak masalah sama ada anda bergelut untuk memahami perkhidmatan mereka atau hanya menginginkan nasihat untuk meningkatkan CTR kempen anda yang seterusnya, ActiveCampaign telah anda lindungi.

(Catatan: Bayaran ini dilepaskan untuk individu yang telah membeli langganan peringkat lebih tinggi).

Sekiranya anda berada di kawasan Chicago, anda juga boleh mengadakan perjumpaan secara langsung dengan salah seorang pakar mereka untuk mendapatkan bantuan mengembangkan bahagian pemasaran e-mel perniagaan anda.

Tambahan pula, dengan harga hanya $ 9 / bulan untuk 500 pelanggan, ActiveCampaign adalah salah satu penyedia pemasaran e-mel yang paling berpatutan di industri ini – Terutama apabila anda mempertimbangkan semua ciri dan sokongan yang boleh anda akses. Sekiranya anda ingin mengumpulkan data pelanggan dan mendapatkan maklum balas daripada pelanggan anda (yang semestinya anda lakukan) ActiveCampaign juga menawarkan integrasi dengan Survey Monkey yang percuma hingga 250 pelanggan.

Oh, dan anda juga boleh menghantar e-mel berdasarkan tarikh supaya anda dapat merancang pemberitahuan penjualan terlebih dahulu atau mengucapkan selamat ulang tahun kepada pelanggan!

Secara keseluruhan, ActiveCampaign menawarkan perkhidmatan pemasaran e-mel yang mantap dengan titik harga yang ramah pemula dan banyak pilihan sokongan yang pasti menggembirakan mana-mana pemilik perniagaan, tanpa mengira saiz atau keperluan senarai mereka.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

ActiveCampaign adalah untuk pengguna perniagaan yang ingin membuat keputusan pemasaran e-mel tertentu berdasarkan tindakan khusus pelanggan mereka. Penafian: Perisian ini terlalu banyak untuk pemilik perniagaan kecil.

Terdapat sebilangan besar dari kita yang mahu keputusan berdasarkan data menjadi sebisa mungkin dan jika anda keperibadian tipe A maka ini akan menjadi pilihan anda.

Harga dan Ciri

ActiveCampaign menawarkan empat peringkat perkhidmatan mereka dan harga ditentukan oleh senarai e-mel anda.

Empat peringkat tersebut adalah seperti berikut:

Tahap harga berdasarkan jumlah kenalan yang anda ada dalam senarai e-mel anda. Harga yang berikut adalah kadar bulanan jika dibayar setiap tahun. Jumlahnya agak tinggi jika anda membayar setiap bulan. Sekiranya anda mempunyai senarai e-mel lebih daripada 100,000 kenalan, anda mesti menghubungi syarikat tersebut untuk menetapkan harga tersuai.

3. MailChimp

(Perisian Pemasaran E-mel Pemula Terbaik)

Spesifikasi Utama
 • Sangat ekonomi
 • Cubaan percuma
 • Banyak ciri

PROS

 Penggunaan perkhidmatan mereka sehingga 2,000 pelanggan secara percuma
Intuitif dan senang digunakan
 Banyak ciri hebat untuk pelanggan yang membayar

KEBURUKAN

 Tidak ada autoresponder atau segmentasi untuk pelanggan percuma
Tiada sokongan panggilan langsung

pilihan e-dagang-dan-e-melTiada belanjawan? Tiada masalah!

Tidak seperti banyak penyedia perkhidmatan e-mel lain, MailChimp tidak hanya menawarkan percubaan percuma, mereka menawarkan perkhidmatan mereka percuma untuk individu yang mempunyai senarai e-mel di bawah 2,000 pelanggan yang perlu menghantar kurang daripada 12,000 e-mel sebulan (6 e-mel unik jika dihantar ke seluruh senarai anda).

Setelah anda melepasi tahap 2.000 pelanggan, MailChimp menawarkan dan banyak pakej berbayar yang hebat juga (harganya bergantung pada jumlah pelanggan yang anda miliki).

MailChimp juga menawarkan sembang langsung dan sokongan e-mel untuk pelanggan mereka (tetapi tiada sokongan panggilan) dan merupakan platform yang kaya dan mempunyai ciri yang sesuai untuk perniagaan di semua ceruk dan semua saiz. Mailchimp juga mempunyai beberapa integrasi yang sangat mudah digunakan untuk laman web yang dihoskan oleh WordPress.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

MailChimp adalah untuk kita yang menginginkan sesuatu yang semudah mungkin. Perisian ini bagus untuk pemilik perniagaan dengan senarai e-mel kecil yang hidup dengan anggaran yang menginginkan sesuatu yang mudah digunakan.

Harga dan Ciri

Harga untuk MailChimp sedikit lebih rumit daripada dua pilihan pertama yang dikaji semula. Mereka mempunyai kalkulator harga yang bagus untuk mengira berapa banyak anda akan dikenakan setiap bulan di laman web mereka.

Harga dikira berdasarkan tiga rancangan dan seberapa besar senarai e-mel anda. Terdapat tiga jenis rancangan yang menawarkan faedah yang berbeza. Pelan percuma hanya membolehkan anda mempunyai sehingga 2,000 pelanggan.

Dengan Pro dan Grow Plan kedua-duanya datang dengan kos bulanan. Mereka adalah kos bulanan yang sama dengan langganan tambahan $ 199 untuk rancangan Pro. Ketika anda menaikkan 200-500 pelanggan setelah 5,000 pengguna harganya naik sekitar $ 5 hingga $ 10 dolar setiap lonjakan.

4. Automatik

(Pilihan SMB terbaik)

Spesifikasi Utama
 • Untuk perniagaan dari pelbagai saiz
 • UI yang sangat mudah didekati
 • Perkhidmatan pelanggan yang mesra
 • Pembina Automasi Mesra Pengguna

PROS

 Pelbagai format e-mel dibina
 Ciri penguji baris subjek
 Demo percuma

KEBURUKAN

 Tiada halaman arahan untuk penjanaan petunjuk
Templat e-mel terhad

Terlepas dari kandungan e-mel, perniagaan sering bertengkar dengan mereka yang ada dalam senarai mereka yang sebenarnya membuka kandungan tersebut. Automizy adalah perisian pemasaran e-mel yang membantu pengguna meningkatkan harga terbuka ke e-mel mereka.

Perisian ini menyediakan pelbagai alat pemasaran e-mel serta ciri-ciri berguna yang dimaksudkan untuk membantu anda mendapatkan kandungan e-mel anda di depan mata. Walaupun kebanyakan orang mempunyai peti masuk yang ramai, Automizy terbukti meningkatkan kadar terbuka lebih dari 33%.

Melalui ciri pengiriman semula e-mel automatik mereka, Automizy akan menghantar semula e-mel yang belum dibuka, memberi peluang kepada konten anda untuk dilihat lagi. Perkhidmatan ini juga akan memperhatikan nada dan tingkah laku e-mel, memastikan ia dihantar pada waktu yang tepat, memberikan peluang terbaik untuk dibuka.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Automizy sangat sesuai untuk mereka yang baru memulakan pemasaran e-mel atau ingin mengautomasikan dan memperkuat kempen mereka sekarang. Ini adalah alat pemasaran e-mel yang sangat mudah yang menyediakan sistem yang mesra pengguna serta perkhidmatan pelanggan yang responsif dan bermanfaat.

Harga dan Ciri

Seperti disebutkan di atas, sorotan fitur termasuk sistem yang secara automatik mengirim semula e-mel kepada mereka yang tidak membuka serta segmentasi e-mel untuk menghantar e-mel yang disasarkan laser kepada pelanggan anda.

Walau bagaimanapun. ciri terbaik adalah Subjek Line Line Tester, yang membantu menjaringkan baris subjek anda sebelum menghantarnya. Mempunyai baris subjek yang tepat adalah faktor besar untuk menarik perhatian pelanggan anda dan membuat mereka membuka kandungan anda.

Sistem harga Automizy didasarkan pada jumlah pelanggan aktif dalam senarai e-mel anda. Seperti yang dilihat di bawah, anda akan dikenakan bayaran hanya mengikut senarai pelanggan. Tidak kira jumlahnya, setiap pengguna akan memiliki akses ke semua ciri yang ada, termasuk pengalaman perkhidmatan pelanggan sepenuhnya.

5. HubSpot

(Pilihan Perusahaan Terbaik)

Spesifikasi Utama
 • Perisian Hebat Keseluruhan
 • Sekumpulan Ciri
 • Perkhidmatan Pelanggan Sangat Baik

PROS

Sokongan pelanggan yang memenangi anugerah
Alat intuitif yang masuk akal
Mempunyai semua yang anda mahukan dalam perisian pemasaran

KEBURUKAN

 Mahal pada skala
Banyak perkara lain yang berlaku selain pemasaran e-mel

HubSpot adalah haiwan yang berbeza dalam dunia pemasaran e-mel. Sekiranya anda tidak pernah bekerja dalam perisian pemasaran e-mel, anda mungkin menganggapnya rumit. Terdapat sebab untuk ini – anda boleh melakukan lebih banyak perkara di HubSpot daripada program lain. Semasa syarikat anda berkembang, anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan di HubSpot. Hanya perlu beberapa saat untuk mengetahui kerana ada banyak yang boleh anda lakukan. Nasib baik, jika anda tahu apa yang anda mahu lakukan, anda boleh meminta pasukan sokongan pelanggan.

HubSpot bukan sekadar platform pemasaran e-mel. Apabila anda menggunakan perkhidmatan pemasaran e-mel, anda mula menggunakan HubSpot Marketing Hub. Ini adalah rumah bagi lebih daripada 50,000 pengguna di 100 negara dan perkhidmatannya berkisar antara percuma hingga $ 800 sebulan hingga ribuan dan ribuan dolar. Itu semua bergantung pada apa yang anda mahu lakukan.

Sama seperti setiap perkhidmatan pemasaran e-mel yang lain, anda boleh membuat e-mel berjenama yang kelihatan hebat dengan pembuat drag-and-drop. Sekiranya itu yang anda perlukan, anda mungkin ingin mencari di tempat lain kerana HubSpot menawarkan banyak lagi. Kadang-kadang ini boleh menjadi luar biasa, sementara yang lain sangat mengagumkan.

Pemasaran e-mel HubSpot berada di bahagian premium perkhidmatan pemasaran e-mel. Perkhidmatan pemasaran e-mel itu sendiri adalah $ 200 sebulan dan kos e-mel bagi satu senarai sangat mengejutkan. Namun, anda menerima banyak ciri yang sangat canggih.

Pemasaran E-mel Hubspot menguruskan papan pemuka

Ketika membandingkan ketersediaan fitur pemasaran HubSpot dengan perkhidmatan pemasaran e-mel yang lain, sebenarnya bukan pertandingan. HubSpot mempunyai yang paling banyak. Masalahnya, perkhidmatan lain dalam senarai ini adalah perkhidmatan pemasaran e-mel murni sementara HubSpot adalah perisian pemasaran umum. Sebilangan besar perisian lain dapat menawarkan nilai yang serupa dengan wang yang lebih sedikit dari segi pemasaran e-mel secara ketat.

Aspek HubSpot yang benar-benar membezakan diri daripada persaingan selain semua saluran pemasaran lain yang tersedia adalah kecanggihan ciri alur kerjanya. Inilah yang disebut HubSpot sebagai ciri automasi dan anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan dengannya. Ia sangat mudah digunakan juga.

Di sinilah nilai tambah penggunaan perkhidmatan pemasaran all-in-one mula digunakan. Anda boleh menggabungkan aliran kerja pemasaran e-mel dengan setiap aliran kerja lain dalam ekosistem HubSpot anda. Ingin menggabungkan corong tingkah laku pemasaran e-mel dengan kempen penjualan? Itu semestinya mungkin.

HubSpot adalah salah satu sistem pemasaran yang paling kuat di pasaran sekarang dan sangat berbaloi jika anda mempunyai anggaran pemasaran yang besar.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

HubSpot adalah perkhidmatan pemasaran serba hebat. Secara keseluruhannya, ini mungkin perkhidmatan pemasaran keseluruhan terbaik. Pengguna HubSpot ditujukan untuk syarikat yang siap untuk membuat skala, dengan uang di tangan. HubSpot adalah untuk syarikat-syarikat serius yang ingin mengotomatisasi dan menguasai sepenuhnya ekosistem pemasaran mereka.

Harga dan Ciri

Harga HubSpot sedikit membingungkan kerana perkhidmatan ini bukan hanya pemasaran e-mel. Hub Pemasaran mempunyai tahap harga yang berbeza untuk ciri-ciri bersama dengan kenaikan harga untuk ukuran senarai e-mel anda. Terdapat juga senarai ciri yang boleh anda tambahkan dengan kos seperti menambahkan pengguna tambahan. Semua harga di bawah adalah bulanan.

6. MailerLite

(Paling Lurus)

Spesifikasi Utama
 • Ciri-ciri Asas dalam Semua Pelan
 • Sangat Mesra Pengguna
 • Penyunting Halaman disertakan

PROS

 Penggunaan perkhidmatan percuma sehingga 1,000 pelanggan
Sangat mudah digunakan dan mudah
 Penyunting halaman pendaratan
 Pelbagai ciri canggih dalam pelan percuma

KEBURUKAN

 Hilang ciri canggih yang dimiliki oleh perisian lain
Tiada sokongan telefon

pilihan e-dagang-dan-e-melMengelakkan kekeliruan dan kemerosotan mental adalah aspek kejayaan dalam keusahawanan yang diremehkan. Ramai usahawan yang berjaya hanya tahu apa yang harus ditumpukan dan menjadi tema utama dalam petua untuk berjaya. Menggunakan MailerLite adalah memilih untuk memberi tumpuan kepada aspek penting dalam pemasaran e-mel.

MailerLite merangkumi pelan percuma sehingga 1,000 pengguna dengan ciri separa terhad. Nasib baik, ciri-ciri yang mereka ada adalah beberapa yang lebih berguna. Melompat ke pemasaran e-mel dengan MailerLite memang mudah, kerana anda boleh mengujinya selama yang anda mahukan dengan senarai e-mel yang lebih kecil.

Salah satu aspek yang harus diperhatikan dalam semua perangkat lunak pemasaran e-mel adalah kemampuan untuk membuat halaman arahan. MailerLite mempunyai salah satu penyunting halaman pendaratan terbaik kami melihatnya ringkas dan senang digunakan.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Jenis orang yang harus menggunakan MailerLite adalah seseorang yang melihat kebanyakan perisian pemasaran e-mel dan seperti, “Woah, terlalu banyak perkara sedang berlaku!”

MailerLite adalah perisian pemasaran e-mel yang direka untuk menghilangkan kerumitan dalam membuat dan mengirim kempen e-mel profesional. Ia sangat sesuai untuk pemilik perniagaan kecil, blogger, pengarang, artis, ibu syarikat, dan usahawan yang mahukan semua kelebihan alat e-mel besar tanpa semua gangguan di latar belakang.

Ini bukan untuk jenis orang yang mahukan pelaporan komprehensif atau automasi yang kompleks. Sekiranya anda baru memulakan atau memiliki perniagaan kecil, mencari masa untuk membuat kempen berdasarkan sejumlah besar data atau automasi yang intens tidaklah realistik.

Harga dan Ciri

Salah satu perkara terbaik mengenai MailerLite ialah menawarkan rancangan “Forever Free” yang luas jika anda mempunyai kurang dari 1,000 pelanggan. Pelan ini merangkumi ciri lanjutan seperti aliran kerja automasi, tinjauan e-mel tertanam, segmentasi, penandaan, halaman arahan, pop timbul, dan borang.

alat pengoptimuman gambar mailerlite

Semua rancangan mereka dilengkapi dengan sokongan pelanggan 24/7 dengan 100% orang sebenar memberi respons kepada anda. Satu-satunya ciri percuma yang sangat menonjol adalah ujian A / B mereka. Anda biasanya harus mula membayar untuk menggunakannya di kebanyakan perkhidmatan.

MailerLite dirancang untuk menawarkan perkhidmatan pemasaran e-mel yang memberikan pengguna apa yang mereka perlukan untuk berjaya. Ini bermaksud bahawa ia tidak menawarkan ciri-ciri gila dan canggih yang ditawarkan oleh pengirim surat lain. Walau bagaimanapun, MailerLite masih menawarkan pelbagai ciri dan alat yang sangat berguna.

ciri automasi melerlite

Kategori ciri-ciri
Buat Kempen Drag and drop editor, editor teks kaya, editor HTML tersuai, templat buletin, kempen eCommerce
Kembangkan Senarai Pelanggan Anda Halaman pendaratan, pop timbul, borang tertanam, pengurusan pelanggan
Sampaikan Mesej yang Betul Automasi e-mel, penandaan, pemperibadian, segmentasi, pop timbul promosi
Optimumkan Kempen Ujian pembahagian A / B, penghantaran zon waktu, pengiriman semula automatik, kempen RSS
Jejaki Hasil Anda Laporan kempen, tinjauan, peta klik, dibuka mengikut lokasi
Sambung Integrasi, API pembangun
Lebih banyak lagi Kebenaran pengguna, aplikasi langganan iPad, sokongan premium, IP khusus, reka bentuk halaman arahan khusus, templat e-mel khusus

MailerLite menjadikan struktur harganya tetap sederhana. Ini adalah perisian lain yang membolehkan anda membayar mengikut jumlah pelanggan dalam senarai anda. Struktur harga mengikut skala yang masuk akal tanpa jumlah pelik yang pelik.

7. Aweber

(Sokongan Pelanggan Terbaik)

Spesifikasi Utama
 • Cubaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan yang hebat
 • Perisian yang hebat untuk pemula

PROS

 Percubaan percuma 30 Hari
Ujian A / B Tersedia (Yay!)
 Sokongan pelanggan perkhidmatan penuh
 Pangkalan data yang komprehensif untuk membantu anda memulakan dan menyelesaikan masalah yang berpotensi.

KEBURUKAN

 Anda harus menghubungi syarikat untuk mendapatkan sebut harga untuk perkhidmatan melebihi 25,000 pelanggan (betul-betul lelaki?)
Lebih mahal daripada sebilangan pesaing mereka yang lebih mantap.

Dengan AWeber, anda akan dapatkan 30 hari pertama anda secara percuma selepas itu anda akan membayar minimum $ 19 sebulan (untuk senarai sehingga 500 pelanggan).

Di mana AWeber benar-benar memisahkan diri dari persaingan adalah dengan sokongan pelanggan perkhidmatan penuhnya memberi anda akses kepada staf sokongan yang berpengalaman dalam panggilan setiap hari sepanjang tahun (belum lagi sokongan sembang / e-mel untuk perkara yang kurang mendesak).

Tidak seperti Hubungan Tetap, Aweber menawarkan ujian A / B kepada semua pelanggan supaya anda dapat dengan mudah menentukan keberkesanan pelbagai kempen anda dan mereka menawarkan templat e-mel responsif sehingga e-mel anda akan kelihatan (dan berfungsi) dengan cantik tidak kira peranti apa yang digunakan penonton untuk melihatnya.

contoh papan pemuka ujian aweber ab

AWeber menjadikan ujian A / B mudah, walaupun untuk pemasar yang tidak berpengalaman.

Walaupun papan pemuka cukup intuitif dan mudah digunakan, namun perkhidmatan dilengkapi dengan keluk pembelajaran yang curam dan dapat terasa luar biasa untuk pemasar pemula. Nasib baik, dengan pangkalan data yang besar dan banyak tutorial, webinar, dan modul latihan percuma, sesiapa sahaja dapat menguasai nuansa Aweber dalam jangka masa yang agak singkat.

Titik pertikaian utama saya dengan AWeber ialah mereka berharga satu banyak lebih banyak daripada pesaing mereka dan, jika anda mempunyai khalayak e-mel yang besar (melebihi 25,000 pelanggan), anda perlu menghubungi syarikat secara langsung untuk mendapatkan sebut harga untuk perkhidmatan mereka.

Oleh itu, Aweber masih merupakan perkhidmatan terbaik yang menawarkan banyak ciri dan pelbagai kaedah untuk mengoptimumkan pemasaran anda dan mengubah senarai e-mel anda menjadi mesin cetak tunai.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Aweber adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang hebat. Sesiapa yang mungkin menyukai pilihan di atas mungkin lebih suka Aweber kerana mereka telah membina perkhidmatan hebat sepanjang masa. Mereka tidak menonjol sebagai yang terbaik selain sokongan pelanggan tetapi mereka bagus dalam setiap aspek pemasaran e-mel.

Harga dan Ciri

Model harga ini bukan yang paling murah tetapi jauh paling mudah. Keperluan besar saya dengan seluruh industri ini adalah bagaimana harga dilakukan. Mengapa ia mesti membingungkan? Aweber menyelesaikannya. Mereka mempunyai satu jenis rancangan dan ini bertambah mengikut ukuran senarai pelanggan.

Inilah yang anda dapat: e-mel tanpa had, automasi, segmentasi, analitik, penyelesaian pelanggan, borang pendaftaran, integrasi, hosting gambar, 6.000+ stok gambar, 700+ templat, dan sumber pendidikan.

Harga dapat dilihat di bawah mengikut kadar bulanan mereka. Mereka juga menawarkan potongan untuk harga suku tahunan dan tahunan.

8. GetResponse

(Pilihan Paling Intuitif)

Spesifikasi Utama
 • Percubaan 30 Hari Percuma
 • Sokongan Pelanggan yang Hebat
 • Ciri-ciri intuitif

PROS

Ujian A / B untuk Mengoptimumkan Kecekapan Kempen
 Tutorial dan sumber yang banyak untuk membantu anda memulakan
 Ciri pemasa untuk mengoptimumkan CTR dan Membuka

KEBURUKAN

 Tiada alat pengurusan acara

Seperti komedi, masa adalah semuanya ketika berjaya menjalankan kempen pemasaran e-mel anda. Dengan pekerja pejabat rata-rata menerima lebih daripada 120 e-mel setiap hari, mudah untuk pesanan pemasaran anda tersesat dalam kekacauan peti masuk pelanggan anda – Sekiranya anda tidak menghantarnya pada waktu yang tepat.

Nasib baik, GetResponse menawarkan ciri masa yang unik yang akan melakukan semua pengangkatan berat untuk anda dan menolong anda menentukan betul-betul bila anda harus menghantar e-mel ke senarai anda untuk menghasilkan kadar penukaran, klik dan penukaran tertinggi.

papan pemuka kecerdasan getresponse

Papan pemuka GetResponse saya dilengkapi dengan pelbagai jenis “kecerdasan” dan ciri pelaporan, memberitahu saya masa terbaik untuk menghantar e-mel.

Seperti syarikat lain yang disebutkan dalam senarai ini, GetResponse menawarkan percubaan percuma selama 30 hari kepada pelanggan baru dan rancangan premium bermula pada harga hanya $ 15 untuk 1,000 pelanggan. Syarikat itu menawarkan sokongan pelanggan yang komprehensif dan berkesan melalui e-mel, sembang, dan sokongan melalui telefon, dan telah membina reputasi dalam industri sebagai salah satu perkhidmatan yang paling mudah dan mesra pemula di pasaran.

Kelemahan utama GetResponse ialah mereka tidak mempunyai apa-apa alat pengurusan acara. Oleh itu, jika anda menjalankan perniagaan batu bata tradisional, anda memerlukan perisian e-mel yang berbeza untuk menangani aspek perniagaan anda.

Di luar masalah kecil ini, GetResponse menawarkan sekumpulan alat yang sangat baik yang berfungsi di mana-mana industri dan memenuhi keperluan pemasar e-mel pemula dan veteran..

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Sekiranya anda mencari perisian pemasaran e-mel yang masuk akal semasa anda menggunakannya, maka gunakan GetResponse. Saya mendapati diri saya mengetahui ciri-ciri yang sedikit lebih cepat di GetResponse.

Harga dan Ciri

Struktur harga lain yang terdapat di semua tempat ditawarkan oleh GetResponse. Harga yang kompetitif dan mereka menawarkan empat tahap ciri yang berbeza.

Harga berdasarkan setiap peringkat dan dihubungkan dengan jumlah pelanggan yang anda miliki.

9. SendinBlue

(Terbaik untuk Belanjawan Kecil Dengan Daftar Besar)

Spesifikasi Utama
 • Pelan Percuma
 • Kesepaduan
 • Kredit E-mel Pra-Bayaran

PROS

 Model harga langsung
 Menjimatkan kos untuk senarai e-mel yang besar

KEBURUKAN

 Sekiranya anda menghantar banyak e-mel, ini bukan perkhidmatan yang tepat untuk anda

perkhidmatan e-mel-hostingSendinBlue adalah sebuah syarikat pemasaran e-mel yang berpusat di Perancis yang ditubuhkan pada tahun 2012. Sebagai pemain baru dalam industri perisian pemasaran e-mel, mereka telah berjaya mengumpulkan 50,000 pengguna yang baik..

Mereka benar-benar membezakan diri dengan struktur harga mereka. Daripada meletakkan harga dari ukuran senarai e-mel anda, mereka memutuskan untuk meletakkannya berdasarkan ciri-ciri dan jumlah e-mel yang ingin anda kirim sebulan.

Dengan pilihan bebas kukuh yang tidak akan habis – mencuba SendinBlue adalah mudah dan bebas dari rasa sakit.

Mereka juga menawarkan sebilangan integrasi dengan perisian lain. Ciri canggih yang tidak terkunci dalam tahap harga yang lebih tinggi adalah bagus dan mendapat potongan harga yang tinggi berbanding dengan perkhidmatan lain jika anda mempunyai senarai pelanggan yang besar.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Sekiranya saya mempunyai 100,000 pelanggan ke senarai e-mel saya tetapi saya tidak mahu membayar ribuan dan ribuan dolar setahun, saya akan menggunakan SendInBlue.

Harga dan Ciri

Saya suka struktur harga SendInBlue. Ia bahkan tidak memasukkan saiz senarai dan rancangan percuma mereka banyak membantu. Lihat lima peringkat berbeza dan harga bulanan mereka:

10. ConvertKit

(Aliran Kerja Automasi Paling Mudah)

Spesifikasi Utama
 • Pembina intuitif
 • Ciri Lanjutan
 • Penyunting Halaman Pendaratan

PROS

 Aliran Kerja Automasi yang Mudah
Pembina Visual
 Alat canggih

KEBURUKAN

 Lebih mahal daripada pesaing
 Pembina Visual tidak sehebat yang lain

e-mel-hosting-vektorConvertKit mempunyai taktik pemasaran yang bijak. Mereka pada dasarnya mengambil konsep perisian pemasaran e-mel yang hebat dan membuatnya berfungsi khusus untuk pencipta. Ia berfungsi dengan hebat untuk orang yang berpengaruh di platform media sosial yang berbeza dan tidak mempunyai laman web.

Mereka membolehkan anda mengatur halaman arahan untuk menangkap alamat e-mel orang dan melompat ke pemasaran e-mel. Mereka juga menawarkan beberapa ciri pengurusan pelanggan dan segmentasi e-mel yang terbaik.

Siapa Yang Perlu Menggunakannya?

Orang yang merupakan pencipta di YouTube atau media lain dan tidak mempunyai laman web untuk memulakan.

Harga dan Ciri

Aspek yang paling saya gemari mengenai ConvertKit ialah semua ciri ada. Satu-satunya tahap yang mereka miliki adalah berdasarkan pelanggan. Lebih 5,000 pelanggan membolehkan anda menggunakan penghijrahan pekerja rencam juga.

Ciri-ciri yang disertakan dengan ConvertKit adalah: automasi visual, bentuk disesuaikan tanpa had, penghantaran e-mel tanpa had, pemberian tag pelanggan, pelaporan, integrasi, API, dan sokongan e-mel dan sembang.

Harga ini setiap bulan berdasarkan pembayaran bulanan. Mereka memberi anda dua bulan percuma jika anda membayar setiap tahun.

Beberapa Fikiran Penutup

Pemasaran e-mel telah berkembang pesat dalam setengah dekad terakhir atau lebih dan dengan cepat menjadi salah satu pemacu pendapatan utama di setiap industri.

Walaupun terdapat beberapa protes sebaliknya, e-mel jauh dari mati dan, menurut semua statistik dan ramalan pakar, sebenarnya memperoleh daya tarikan sebagai modaliti pemasaran, menjadikannya lebih penting daripada sebelumnya bahawa anda mempunyai sistem yang betul untuk memastikan anda tidak meninggalkan wang di meja.

Tetapi seperti kebanyakan perkara yang berkaitan dengan perniagaan, memiliki alat yang tepat hanyalah separuh pertempuran. Luangkan masa untuk mendidik diri anda mengenai amalan terbaik dan “peretasan pertumbuhan” dan jangan mengabaikan modul latihan dan maklumat yang banyak yang disediakan oleh kebanyakan ESP.

Dengan sedikit pengetahuan pemasaran dan salah satu alat yang telah kami kongsikan dalam panduan ini, anda akan menjadi pesaing dalam masa yang singkat dan dapat mengubah senarai e-mel anda dari pangkalan data vanila menjadi langsing, bermaksud, mesin penghasil keuntungan.

Nota PENTING: jika anda menghantar BANYAK e-mel, maka elakkan menggunakan hos web yang murah. Mereka sering meletakkan terlalu banyak laman web lain di pelayan yang sama, yang boleh mengganggu penyampaian e-mel dan mencetuskan penapis spam dan pancingan data.

Sekiranya e-mel besar adalah sebahagian daripada perniagaan anda, maka pelaburanlah dalam penyedia hosting web yang berkualiti. Lihat ulasan dan analisis hosting web yang diterbitkan di laman utama kami untuk melihat pilihan terbaik.

Berkaitan: Bongkar Laman Web Phishing Melalui Analisis Web

Soalan Lazim

S: Bagaimana saya memulakan syarikat pemasaran e-mel?

J: Langkah pertama anda adalah mencari penyedia perisian pemasaran e-mel. Cadangan kegemaran kami ialah Constant Contact tetapi terdapat banyak pilihan lain seperti MailChimp dan Active Campaign.

S: Bagaimana saya boleh melakukan pemasaran e-mel secara percuma?

J: Hampir setiap penyedia perisian pemasaran e-mel menawarkan percubaan percuma. Percubaan percuma terpanjang yang kami dapati adalah 60 hari dari Constant Contact.

S: Apakah perisian e-mel massa terbaik?

J: Setiap perisian pemasaran e-mel memberikan kelebihan dan kelebihan yang unik. Perisian pemasaran e-mel kegemaran kami ialah Constant Contact.

Q: Autoresponder mana yang terbaik?

J: Setiap autoresponder yang saya gunakan berfungsi dengan baik di mana-mana perisian pemasaran e-mel utama. Yang paling berasaskan logik adalah Active Campaign dan yang paling senang digunakan adalah MailChimp.

Apakah perkhidmatan pemasaran e-mel yang anda gunakan sekarang? Mana yang menjadi kegemaran anda? Adakah anda pernah menggunakan perkhidmatan dalam senarai ini? Beritahu kami pendapat dan maklum balas anda dalam komen di bawah!

Awak juga mungkin menyukai:

 • Pembina Laman Web Terbaik
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector