Paras Web-hosting Intialle

Digitaalisena toimistona, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla ��), sanoisin, että meillä on hyvä idea siitä, mikä määrittelee suuren web-palveluntarjoajan.


Kirjoittaessamme verkkosivustojen hosting-arvosteluita tarkastelimme PALJON tekijöitä, mutta tärkeimmät niistä olivat �� tuki ja ⚡ nopeus. Valitsimme noita 2, koska jos jompikumpi näistä on vähäisempiä, sillä olisi valtava vaikutus verkkosivustosi potentiaaliseen menestykseen.

Muutamia merkkejä / sivustoja, jotka linkittävät sisältöömme:
Esitelty sivustoilla

Tutkimuksemme ja hosting-arvostelujen perusteella nämä ovat 9 parasta web-hosting-palvelua Intialle:

 1. Hostinger Intia – paras yleinen web-hosting
 2. HostGator India – Toiseksi suurin Web-isäntä
 3. A2-hosting – paras jälleenmyyjä-web-hosting
 4. SiteGround – Paras WordPress-hosting
 5. InMotion-hosting – loistava yritysmajoitus
 6. GreenGeeks – paras vihreä Web-isäntä
 7. CloudWays – paras pilvipalvelu
 8. DreamHost – loistava premium-isäntä
 9. BlueHost India – loistava verkkoisäntä bloggaajille

Paras Web-hosting Intia 2020 -arvostelut

1. Hostinger

Hostinger-logo

Verkkosivusto: hostinger.in
Hinta: Rs. 51
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Noin 51 / kuukaudessa on todella vaikea voittaa Hostingeriä tarjotun arvon suhteen. Vaikka heidän yksittäinen suunnitelmansa on erittäin halpa, sen mukana tulee silti 10 Gt: n SSD-levytila, laadukas 24/7 -tuki ja uskomattoman sujuva asennus.

Niiden räätälöity ohjauspaneeli on ilo työskennellä, ja mukana tulee jopa oma verkkosivuston rakentaja. Vaikka suosittelemme ehdottomasti WordPressin (me rakastamme WP: tä) käyttöä sivustosi rakentamiseen, on hienoa tietää, että heillä on myös oma rakentaja, joka on tarjolla tavallisten CMS: ien lisäksi.

Heidän ympäri vuorokauden auki oleva asiakastuki on erittäin reagoiva ja avulias, mikä on aika vaikuttavaa, koska suurimmalla osalla budjetti-isännät puuttuvat tuki, mutta ei Hostinger! Valtava peukalo ylös meiltä tällä alueella.

Hostinger-tekniikka

Isännöintityypeistä ne tarjoavat jaetun perustason (useimmat tarvitsevat tätä tyyppiä), pilvipalvelun, WordPress-isännöinnin ja VPS-isännöinnin..

Jaetut hosting-suunnitelmat ovat seuraavat:

 1. Yksi hosting-suunnitelma: Erittäin halpa ja täydellinen kasvattaaksesi jalat märkäksi. Siinä on suurin osa premium-suunnitelmien ominaisuuksista. Olet sallinut yhden sivuston tällä suunnitelmalla.
 2. Premium-hosting-suunnitelma: Niille, jotka haluavat skaalata, ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton määrä sivustoja ja kaksinkertaistaa sivustosi teho.
 3. Business hosting -suunnitelma: Jos haluat todella vakavasti. Kaikki yllä olevat ominaisuudet + päivittäiset varmuuskopiot ja vielä enemmän palvelinresursseja, jotta sivustosi toimisivat mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi kaikilla isännöintisuunnitelmilla on 30 päivän rahojen palautustakuu. Se on rehellisesti sanottuna ei-braineri kirjaamme!

Plussat

 • Super halpa
 • Laadukas tuki
 • Globaali palvelinverkko
 • Helppokäyttöinen

2. HostGator

Hostgator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta: Rs. 99
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput

Vuonna 2002 perustettu HostGator on todellakin yksi nykyään suosituimmista web-hosting-yrityksistä. Tämän saaminen Web-isäntänä antaa sinulle mahdollisuuden luoda ammattimaisia, toimivia ja kauniita sivustoja – ja se on myös käyttäjäystävällinen.

He ovat yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, jotka tarjoavat kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, joilla on rajoittamaton tila ja kaistaleveys vain muutamia mainitakseni. Niiden hosting-paketteja ovat jaetut, jälleenmyyjät, VPS, omistetut palvelimet, WordPress ja Cloud.

Saat enemmän irti HostGatorista, kun päivität suunnitelmaa. Tällä hetkellä heidän vauvapaketinsa on heidän suosituin suunnitelmansa, koska se on loistava lähtökohta. Voit kuitenkin aloittaa myös Hatchling-suunnitelman, varsinkin jos haluat aloittaa vain yhdellä verkkosivustolla. Muista, että mukana tulee jo mittaamaton kaistanleveys, vaikka se olisi halvin suunnitelma. Ja tietysti, voit aina päivittää heidän liiketoimintasuunnitelmaansa, jos tarpeesi vaativat enemmän ominaisuuksia.

No, HostGator takaa 99,9% käytettävyyden. Ja tämän takuun mukana tulee lupaus, että he palauttavat sinulle kuukauden hyvityksen, jos he epäonnistuvat tämän sitoumuksensa vuoksi. HostGatorin ennätysten mukaan jatkuvasta käyttöajasta epäilemme kuitenkin, että saatko heiltä koskaan korvauksia (ja tämä on jälleen hyvä asia, koska haluat käyttöaikaa eikä korvauksia).

Kaikista edellä mainituista syistä (ja jäljempänä muista) syystä annoimme heille numero 1 paikan. He ansaitsevat sen todella mielestämme.

Nopeus

Nopeiden ja luotettavien palvelimien saatavuus on luultavasti yksi syy siihen, miksi HostGator on niin suosittu.

Sanomattakin on selvää, että käyttäjät ympäri maailmaa kokevat myös nopeuden, kun isännöit verkkosivustoasi HostGatorissa (heillä on asiakkaita ympäri maailmaa, ota huomioon). Heidän palvelimensa Yhdysvalloissa ovat yksinkertaisesti erittäin tehokkaita, siksi.

Tuki

HostGator on ylpeä tarjoamalla asiakkailleen 24/7/365 asiakastukea. Aina on HostGator-asiantuntija, joka auttaa sinua ongelmien ja huolenaiheiden selvittämisessä live-chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Heidän artikkelinsa tietokanta on myös erittäin hyödyllinen, jos olet tekemässä vianetsintää.

Plussat

 • Rahan arvo
 • Suuri nopeus

3. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: USD 3,92
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Et todennäköisesti ole kuullut A2-hosting-palvelusta – mutta se on ollut olemassa jo vuodesta 2001. Ja vaikka he pitivät matalaa profiilia kaikki nämä vuodet, heillä on käytännössä hyvä maine käyttäjien keskuudessa. Itse asiassa he kirjoittavat melkein aina kymmenen suosituinta arvostelua verkkosivustojen ylläpidossa (kyllä, he ovat niin hyviä).

A2-hosting sisältää 3 jaettua hosting-pakettia, seuraavasti:

 1. Lite – vain 3,92 dollaria kuukaudessa, tämä paketti antaa sinulle 1 verkkosivuston, rajoittamattoman tallennustilan ja rajoittamattoman kaistanleveyden.
 2. Swift – 4,90 dollaria kuukaudessa heidän Swift-suunnitelmansa tarjoaa kaksi kertaa resurssit halvimpaan suunnitelmaansa. Sinulla voi olla rajoittamaton määrä verkkosivustoja tällä suunnitelmalla ja saat myös rajoittamattoman tallennustilan ja rajattoman kaistanleveyden.
 3. Turbo – A2 Hosting -yrityksen nopein suunnitelma, tämä paketti maksaa 9,31 dollaria kuukaudessa. Rajoittamattomien verkkosivustojen, rajoittamattoman tallennustilan ja rajattoman kaistanleveyden lisäksi suunnitelmaan sisältyy myös A2 Hosting -sovelluksen verkkosivuston kiihdytin.

Kun tarkastelet heidän isäntäpaketteja, huomaat, että saat enemmän ominaisuuksia ja nopeutta suunnitelmasi päivityksen yhteydessä.

Tässä on mitä pidämme A2-hosting-palvelusta parhaiten – heidän Anytime-rahojen palautustakuunsa. Heillä on tavanomainen 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta heillä on myös Anytime-rahojen palautustakuu niille, jotka tilaavat pidemmän suunnitelmansa.

Joten jos päätät maksaa kolmen vuoden ajan säästääksesi rahaa (pidemmillä suunnitelmilla on suurin alennus hosting-paketeissa, tiedätkö) ja päätät peruuttaa suunnitelmasi sanotun yhden vuoden kuluttua – he antavat sinulle palautuksen, joka vastaa käyttämätön 2 vuotta (suhteutettu). Tähän on kuitenkin joitain huomautuksia – verkkotunnuksen rekisteröintimaksua ja mahdollisesti siirtymistä koskevaa maksua ei palauteta. Silti heidän Anytime-rahojen palautustakuunsa ovat poissa maailmasta.

Uptime-takuun suhteen he ovat sitoutuneet antamaan asiakkailleen 99,9% käyttöajan. Realistisesti ottaen he eivät kuitenkaan ole täydellisiä tällä alueella – mutta silti hyviä.

Nopeus

Katso heidän hinnasuunnitelmiensa nimi ja huomaat, että siellä on yksi yhteinen teema – nopeus (Lite, Swift, Turbo). No, sinulle todella taataan, että sinulla on nopea sivusto A2-hosting-palvelun avulla (se on heidän paras kohtaan). Ajattele siis vain suunnitelmiaan tällä tavalla – yksi on nopea, toinen on nopeampi ja viimeinen on nopein.

Tuki

A2-isännöinnin tukitiimi on hyvä. Heidän tietokantaansa on täynnä hyödyllisiä artikkeleita, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi, jos vianmääritys tapahtuu. Ja jos haluat puhua jonkun kanssa, voit tehdä sen sähköpostin, puhelimen ja live-chatin kautta.

Plussat

 • Palvelimet Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Singaporessa (SG on loistava NZ-sivustoille)
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys kaikissa suunnitelmissa
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • Ei palvelimia Intiassa
 • Halvin suunnitelma on rajoitettu eikä kovin nopea
 • 99,9%: n käyttöaikatakuu ei ole niin luotettava

4. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: USD 3,95
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Vuonna 2004 perustettu SiteGround ylläpitää nyt yli miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa. Niiden isännöintivaihtoehtoihin sisältyy jaettu, WordPress, omistettu palvelimet ja pilvi. Heidän tehokkaat palvelimet, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, mahdollistavat käyttäjien tarpeiden tyydyttämisen. Itse asiassa WordPress itse suosittelee SiteGroundia. Mutta tietysti se voi isännöidä myös muita sisällönhallintajärjestelmiä (CMS).

SiteGround on suosituin yhteisten suunnitelmiensa perusteella. Heillä on tätä varten 3 hinnoittelujärjestelmää, ja kerromme sinulle lisää niistä alla olevassa luettelossa.

 1. Käynnistys – Tämä on heidän suositeltu suunnitelma Web-läsnäolon aloittamiseen. Johdantohinnalla 3,95 dollaria kuukaudessa (tavallinen hinta on 11,95 dollaria), sinulla on yksi verkkosivusto ja sinulla on 10 Gt tallennustilaa. Voit myös käydä jopa 10 000 kävijää kuukaudessa.
 2. GrowBig – SiteGround suosittelee tätä pakettia kasvaville sivustoille. 5,95 dollarilla kuukaudessa (tavallinen hinta on 19,95 dollaria), sinulla voi olla rajaton määrä verkkosivustoja, 20 Gt tallennustilaa ja 25 000 kävijää kuukaudessa.
 3. GoGeek – Jos haluat SiteGroundin parhaan mahdollisuuden, he tarjoavat ylätasoisen suunnitelmansa johdantohintaan 11,95 dollaria (normaalihinta 34,95 dollaria). Sen mukana tulee rajoittamaton määrä verkkosivustoja, 30 Gt tallennustilaa ja 100 000 kävijää kuukaudessa.

SiteGround-suunnitelmien nimet antavat sinulle kuvan siitä, mitä saat. Jos olet juuri heidän tärkeiden ominaisuuksiensa jälkeen, voit selvittää heidän StartUp-paketinsa (tai aloittaa). Jos haluat kuitenkin premium-ominaisuuksia paketin mukana, valitse heidän GrowBig-suunnitelma. Mene heidän GoGeek-suunnitelmaansa, jos haluat parasta (geeky ominaisuuksia), jotka sisältyvät pakettiin.

SiteGround on myös yksi rohkeista isännöintipalveluntarjoajista, jotka antavat käyttöaikaa 99,9% – ja jonkin verran korvausta, mikäli epäonnistuvat tämän lupauksen vuoksi. Muista kuitenkin, että puhumme käyttöaikaa keskimäärin 99,9% vuodessa, ei kuukausittain.

Joten, tässä on kyse. He antavat sinulle ilmaisen isännöinnin yhden kuukauden ajan, kun heidän vuotuinen käyttöaika on välillä 99,0–99,9%. Ja jos se putoaa jopa pienemmäksi, he antavat sinulle yhden kuukauden jokaisesta prosenttimäärästä. Vau. Mutta jälleen kerran, SiteGroundilla on todella hyvä käyttöaikaennätys – todennäköisyys on pieni, että se jää koskaan alle 99,9%: n vuotuisen käyttöaikatakuun.

Nopeus

SiteGround-palvelimen palvelimet (löytyvät Isosta-Britanniasta, Chicagosta, Alankomaista ja Singaporesta) ovat erittäin erittäin luotettavia. Ne ovat riittävän tehokkaita globaalille ulottuvuudelle, se on varma. Lisäksi SiteGround sisältää ilmaisen CDN: n (CloudFlare), joka myös lisää sivuston nopeutta.

Tuki

On paljon tapoja yhdistää SiteGround-asiantuntijoihin – heillä on puhelin-, live-chat- ja sähköpostituki käytettävissä ympäri vuorokauden..

Plussat

 • Suuri asiakastuki
 • Useita tietokeskuksia ympäri maailmaa
 • Suosittelee WordPress

Haittoja

 • Ei palvelimia Intiassa
 • Korkeat uusimisprosentit (jopa 3 kertaa)
 • Ei ilmaisia ​​verkkotunnuksia

5. Inmotion-hosting

inmotion hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta: USD 6,39
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

InMotion on luonut hyvää mainetta ensimmäisestä suunnittelustaan ​​lähtien vuonna 2001. Nykyään sillä on noin 300 000 verkkosivustoa asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Niiden isännöintivaihtoehtoihin kuuluvat jaetut, VPS, jälleenmyyjä, WordPress ja erilliset palvelimet.

Keskittymällä yritystason isännöintiin InMotionilla on nämä 3 jaettua hosting-suunnitelmaa:

 1. Käynnistäminen – He tarjoavat tästä johdantohinnan 3,99 dollaria (tavallinen hinta on 7,99 dollaria). Sinulla voi olla jopa 2 verkkosivustoa ja saat rajoittamattoman tilan ja rajattoman kaistanleveyden.
 2. Voima – Heidän keskihintaisen suunnitelmansa johdantohinta on 5,99 dollaria (normaalihinta on 9,99 dollaria). Tätä suunnitelmaa varten sinulla on korkeintaan 6 verkkosivustoa ja saat myös rajoittamattoman tilan ja rajaton kaistanleveyden.
 3. Pro – Heidän korkeimman hinnan suunnitelman johdantohinta on nyt 13,99 dollaria (normaalihinta on 15,99 dollaria). Tämän avulla sinulla voi olla rajaton määrä sivustoja ja saada myös rajaton tila ja rajaton kaistaleveys.

Tiedä, että virrankäyttösuunnitelma on kaksi kertaa parempi kuin käynnistyssuunnitelma (heidän halvin suunnitelma). Heidän Pro-suunnitelmansa ominaisuudet ja suorituskyky ovat kuitenkin kaksi kertaa parempia kuin virrankäyttösuunnitelman. Siksi jokainen suunnitelma paranee ja päivittyy.

InMotionin käyttöaikatakuu on sitoutunut antamaan asiakkailleen 99,95% käyttöaikatakuun. Ja kyllä, he voivat enemmän tai vähemmän toimittaa tämän – he ovat luotettavia, siksi he tekivät tämän luettelon.

Nopeus

InMotionilla on kohtuullinen nopeus. Itse asiassa heidän nopeus on enemmän kuin kohtuullinen – ne ovat nopeita. Tämä on hyvä SEO: lle ja yleiselle käyttäjäkokemukselle.

Jos nopeus on yksi tärkeimmistä huolenaiheistasi, tiedä, että InMotion on turvallinen veto tällä alueella.

Tuki

InMotionilla on paljon asiakastuen vaihtoehtoja laajoista asiakirjoista (tietokannan artikkelit) sähköpostiin (lippujärjestelmä) puhelintukeen live chat -sovelluksen ja skype-viestinnän välillä. Huomaa kuitenkin, että he saavat erilaisia ​​arvosteluja heidän tukivaihtoehtojensa laadusta. Suurimman osan ajasta he ovat hyviä – mutta on myös aikoja, jolloin he eivät ole kovin hyviä liiketoiminnan tässä suhteessa.

Plussat

 • Antelias rahat takaisin -takuut (30 päivää jaetulle, 90 päivää VPS: lle ja jälleenmyyjälle)
 • Luotettava käyttöaika
 • Rajoittamaton tila ja rajaton kaistanleveys jopa niiden alimmalla suunnitelmalla

Haittoja

 • Palvelimet ovat vain Yhdysvalloissa
 • Kallis uudistussuunnitelmat
 • Pitkä varmennusprosessi erityisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella

6. GreenGeeks

GreenGeeks-logo

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta:
USD 2,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks perustettiin vuonna 2008, ja se teki siitä parhaiden web-hosting-luetteloomme monista syistä (kuten pian selvität). Heillä on paljon isännöintivaihtoehtoja, kuten jaettu, jälleenmyyjä, WordPress ja VPS. Ja niiden voimakkaiden tietokeskuksien kanssa Phoenixissa, Chicagossa, Montrealissa, Torontossa ja Amsterdamissa heidän maailmanlaajuiset asiakkaansa hyötyvät palveluistaan.

GreenGeeks erottaa kilpailijansa (mukaan lukien nämä luettelossa olevat) on heidän sitoutuminen ympäristöön. He ovat ympäristöystävällisiä web-isäntä ja he käyttävät kolme kertaa (300%) kuluttamansa energian uusiutuvaan energiaan. Kyllä, heidän asiakkaidensa verkkosivut ovat kaikki uusiutuvan energian voimanlähteitä. Eikö se ole niin uskomatonta?

Jos olet ympäristötietoinen kuten me, olet ylpeä siitä, että olet osa GreenGeekin pyrkimyksiä auttaa äitiluontoa. Voit jopa halutessaan käyttää heidän vihreää sertifiointimerkkiä verkkosivustollasi levittääksesi tietoisuutta entisestään.

GreenGeeksin käytettävyysaste on 99,9% ja voimme kertoa, että heillä on ennätys pysyä tämän prosenttiosuuden sisällä.

Nopeus

Nopeus on itse asiassa yksi GreenGeeksin vahvuuksista – he priorisoivat tätä aluetta palvelussaan ja se näkyy heidän suorituksissaan. Sen lisäksi, että niillä on tehokkaita palvelimia, ne käyttävät myös SSD-tallennusta kiintolevyn sijaan (SSD on nopeampi). He hyödyntävät CDN: tä myös palveluissaan (he käyttävät CloudFlare-palvelua).

Tuki

GreenGeeksin tukitiimi on luotettava joukko. Heillä on 24/7 lippujärjestelmä (sähköposti), puhelintuki ja chat. Heidän tietokantaansa sisältyy hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita eri kategorioista (esim. Verkkosivusto, verkkotunnus, isännöinti jne.).

Plussat:

 • Ympäristöystävällinen asennus (erittäin vihreä!)
 • Rajoittamaton tallennustila ja rajaton kaistanleveys kaikissa suunnitelmissa
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Ei palvelimia Intiassa
 • Alustavat hinnat ovat hyviä vain 3-vuoden maksuille.

7. Pilvet

Cloudways-logo

Verkkosivusto: www.cloudways.com
Hinta:
10 dollaria
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

CloudWays, kuten nimensä osoittaa, on pilvipalveluiden tarjoaja. Se on ollut olemassa vuodesta 2012 ja kasvaa tasaisesti vuosien ajan.

Toimimalla sillan asiakkaiden ja isännöintipalveluntarjoajien välillä, se tekee kaiken käyttäjille helpommaksi. Toimintatapana on, että valitset sisällönhallintajärjestelmän (esim. WordPress) ja sitten palvelimen palvelimelle. Valintasi voi olla jokin seuraavista:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Tässä on mitä saat heidän aloitussuunnitelmiltaan:

 1. DigitalOcealin aloitussuunnitelma (10 dollaria) – 20 Gt tilaa, 1 Gt RAM-muistia, 1 Tt kaistanleveys.
 2. Vultr Starter Plan (11 dollaria) – 25 Gt tilaa, 1 Gt RAM-muistia, 1 Tt kaistanleveys.
 3. GCE Starter Plan (33,30 dollaria) – 20 Gt tilaa, 1,7 Gt RAM-muistia, 2 Tt kaistanleveyttä.
 4. AWS-aloitussuunnitelma (36,51 dollaria) – 4 Gt tilaa, 1,75 Gt RAM-muistia, 2TB kaistanleveyttä.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25 Gt tilaa, 1 Gt RAM-muistia, 1 Tt kaistanleveys.

Jos harkitset pilvipalveluntarjoajan hankkimista, huomaa, että CloudWays on yksi parhaimmista (ellei paras – jälleen kerran, siksi he tekivät sen luetteloomme).

Nopeus

Sinulle on taattu nopea palvelimen nopeus, kun valitset pilvipalveluntarjoajan. Syynä tähän on se, että pilvipalveluihin kuuluu ympäri maailmaa sijaitsevien palvelimien klustereita. Jos käyttäjä tarvitsee paljon resursseja, muut palvelimet ovat aina varmuuskopioina. Sammutusmahdollisuudet ylikuormitettuna ovat siksi pienet mahdollisuudet nollaan.

Tuki

CloudWaysilla on verkkosivuillaan tietopohja artikkeleita. Ja tietysti, voit aina saada kaikki tarvitsemasi tiedot Internetistä (dokumentoinnin, video-opetusohjelmien, foorumien jne. Kautta).

Jos haluat puhua asiantuntijan kanssa, voit ottaa yhteyttä myös Cloudways-tukitiimiin 24 tuntia vuorokauden ympäri live chatin, puhelimen ja sähköpostin (lippujärjestelmä) kautta..

Plussat:

 • Isäntä rajoittamaton määrä verkkosivustoja
 • Erittäin skaalautuva
 • Useita tarjoajia

Haittoja:

 • Suunnitelmat ovat melko kalliita
 • Tarvitaan jonkin verran teknistä tietoa
 • Ei ohjauspaneelia

8. Unelmahost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta:
7,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Olet todennäköisesti perehtynyt DreamHostiin, koska se on ollut olemassa jo vuodesta 1996. Se ylläpitää nyt noin 1,5 miljoonaa sivustoa ja lukumäärä kasvaa joka päivä.

Niiden isännöintivaihtoehtoihin kuuluvat jaettu, oma, VPS, pilvi ja WordPress. Heidän suosituin on jaettu isäntä. Voit tilata suunnitelman ja maksaa kuukausittain, vuosittain tai kolmen vuoden välein (joka kolmas vuosi). Tarkemmat kuvaukset heidän isäntäsuunnitelmista on lueteltu alla.

 1. Jaettu aloittelija – Alkuhintaan vain 2,59 dollaria kuukaudessa, tämä suunnitelma antaa sinulle yhden verkkosivuston ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi (jos maksat etukäteen yhden kokonaisen vuoden). Saat myös rajoittamattoman liikenteen, mittaamaton kaistanleveys, SSD-tallennustila ja ilmainen SSL-varmenne.
 2. Jaettu rajaton – 5,95 dollarilla (johdantohinta), tämä suunnitelma sallii rajoittamattomien verkkosivustojen, ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi (jos maksetaan vuosittain), rajoittamattoman liikenteen, mittaamaton kaistanleveys, SSD-tallennustila ja ilmainen SSL-sertifikaatti.

Kuten huomaat, DreamHostilla on vain kaksi hinnoitteluohjelmaa jaetulle isännöintivaihtoehdolle. Shared Starter -paketti on upea aloittelijoille, kun taas Shared Unlimited on tarkoitettu enemmän yrityssivustoille. Voit mennä halvimpaan suunnitelmaan vain testata asioita – tietäen, että voit päivittää milloin tahansa.

Mikä DreamHost vaikutti meihin eniten, on heidän 100%: n käyttöaikatakuut. Se sisältyy tosiasiallisesti heidän palvelusehtoihinsa – että heidän asiakkailleen maksetaan korvaus, jos he eivät noudata tätä lupausta.

Joten, tässä on kyse. He antavat sinulle täyden päivän isäntäpalvelun jokaisesta seisokitunnista. Tästä on kuitenkin poikkeuksia, kuten ilmoitetut seisokit ja palvelun keskeytykset. Asiakkaan enimmäiskorvaus on myös 10% seuraavasta uusimismaksusta. Kaiken kaikkiaan, se on silti paljon.

Huomaa myös, että seisokit lasketaan asiakasraporttien perusteella. Sinun on lähetettävä lippu ja ilmoitettava ongelmasta, jotta seisokit voidaan laskea. Silti on kaikki hyvää – kuten tiedät, he pyrkivät parhaansa mukaan olemaan seisokkeja, jotta menettämättä rahaa prosessissa.

Nopeus

DreamHostin nopeus on hyvä – mutta ei niin hyvä kuin tämän raportin pääkilpailijat. Muista, että ihanteellinen sivun latausaika on 1 sekunti tai vähemmän. Ja DreamHost kamppailee joskus tällä alueella (mutta vain vähän).

Tuki

Asiakastuen osalta DreamHost varmasti pystyy toimittamaan. Heillä on 24/7 live chat, mikä on hienoa. Voit ottaa heihin yhteyttä myös sähköpostitse ja heidän Twitter-tilinsä kautta. Ja tietysti heillä on myös tietopohja hyödyllisistä artikkeleista ja keskustelufoorumista.

Huomaa, että heillä ei ole puhelintukea. Ne tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden tilata takaisinsoitto-ominaisuutensa. Sinun on kuitenkin maksettava tästä ylimääräistä (mielestämme se on silti hyvä vaihtoehto).

Plussat:

 • 97 päivän rahat takaisin -takuu luottokorttimaksuille (vain jaettu hosting)
 • Laadusuunnitelmat
 • 100% käyttöaikatakuu

Haittoja:

 • Ei rahojen palautustakuuta muille suunnitelmille
 • Ei palvelimia Intiassa
 • Kallis uusimismaksu

9. Bluehost

Bluehost -logo

Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta:
3,95 dollaria (USD)
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

BlueHost on erittäin suuri palveluntarjoaja. Yhdessä sisaryhtiöidensä (HostMonster, iPage ja FastDomain) kanssa se ylläpitää nyt yli 2 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa. Niiden isännöintivaihtoehtoihin sisältyy jaettu, omistettu, VPS ja pilvi – suosituimmalla isännöintipalvelullaan on jaettu isäntä.

BlueHostin jaetussa isännöinnissä on 4 hinnoittelusuunnitelmaa:

 1. Perussuunnitelma – Johdantohinnalla 3,95 dollaria (tavallinen hinta on 7,99 dollaria) voit luoda 1 verkkosivuston tämän suunnitelman aikana. Sen mukana tulee myös 50 Gt: n SSD-tallennustila, mittaamaton kaistanleveys, verkkotunnus ja ilmainen SSL-varmenne.
 2. Plussisuunnitelma – Jos hinta on vain 5,95 dollaria (tavallinen hinta on 10,99 dollaria), voit luoda rajoittamattoman määrän verkkosivustoja tällä suunnitelmalla. Saat myös rajoittamattoman SSD-tallennustilan, mittaamaton kaistanleveys ja ilmainen SSL-varmenne.
 3. Choice Plus – Lisäksi johdantohinta 5,95 dollaria (normaalihinta 14,99 dollaria), saat tämän suunnitelman avulla rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamaton SSD-tallennustilan, mittaamaton kaistanleveys ja ilmainen SSL-sertifikaatti.
 4. Pro Plan – Heidän kalleimman suunnitelmansa johdantohinta on nyt 13,95 dollaria (normaalihinta on 23,99 dollaria). Tämän mukana tulee rajoittamaton verkkosivusto, rajoittamaton SSD-tallennustila, mittaamaton kaistanleveys ja ilmainen SSL.

Sanomattakin on selvää, että saat enemmän ominaisuuksia, tehoa ja nopeutta päivittäessäsi suunnitelmaa. Mikä on epätavallista BlueHostin esittelyhintojen suhteen, on se, että he tarjoavat saman hinnan Plus- ja Choice Plus -suunnitelmiin. Vaikka korkeammalla hinnalla (normaalihinnoissa) on sama johdantohinta kuin halvemmalla, huomaa, että sen mukana tulee korkeampia uusimismääriä.

Heidän käyttöaikatakuun osalta BlueHost sitoutuu käyttämään käyttöaikaa 99,99%. Ja usko meihin, kun sanomme, että ne ovat todella luotettavia yrityksiä käytettävyyden suhteen.

Nopeus

Sinulla ei ole nopeusongelmia, kun valitset BlueHostin palveluntarjoajana. Niiden mukana tulee ilmainen CDN (CloudFlare), ja sinun on aktivoitava se vain ohjauspaneelissa käyttääksesi sitä.

Tuki

BlueHostilla on asiakaskeskus, joka sisältää hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita asiakkailleen. Jos haluat puhua heidän tukitiiminsä kanssa, voit tavoittaa heidät sähköpostitse (lippujärjestelmä) tai live-chatin kautta (24/7).

Plussat:

 • Hyvä turvallisuus
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Käyttäjäystävällinen

Haittoja:

 • Korkeat uusimisprosentit
 • Ei verkkotunnusten palautusvaihtoehtoa
 • Sivustojen siirtymispalvelut eivät ole ilmaisia

intialainen web-hosting-tutkimus

Intian Web-hosting: Kuinka löytää paras?

Minkä web-palveluntarjoajan pitäisi mennä, on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita saamme (ja siitä, kuinka verkkosivusto todella luoda). Parhaimmiksi katsotut perustuvat kaikki mielipiteeseen ja objektiivisuuteen. Vaikka voit etsiä verkosta loputtomasti, on helpompaa päättää, kumpaan mennä, kun sinulla on kaikki tiedot käsillä.

Tämä sivu auttaa sinua valitsemaan suosikki isännöintipalveluntarjoajasi. Kun etsit Intian parasta verkkosivustojen hosting-yritystä, on tiedossa joitain asioita. Sinun on otettava huomioon olemassa olevat hosting-palvelutyypit samoin kuin mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä.

Tyypit Web-hosting Intiassa

Vaikka ilmaiset ja edulliset vaihtoehdot toimivat liiketoiminnan alussa, sen tarpeet kasvavat, joten web-hosting-palvelun on muututtava. Erityyppiset verkkosivustojen isännöintipalvelut voivat saada hämmentäviä, ja on tärkeää tietää, mikä on mitä, jotta voit valita tarpeitasi parhaan tyypin.

Jaettu hosting

jaetun isäntägrafiikanJaettu hosting on yleisin tyyppi: tässä Web-isäntä sijoittaa useita sivustoja yhdelle palvelimelle, ja kaikki sivustot jakavat palvelimen resurssit. Jaettu hosting on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät kohtuuhintaista isännöintiä. Se on yksinkertainen eikä vaadi edistynyttä tietämystä hallita, ja sillä on kätevä ohjauspaneeli (yleensä cPanel). Kaksi suurinta huolenaihetta ovat se, että turvallisuus voidaan helposti uhata, ja jaettu isäntä ei pysty käsittelemään suurta liikennettä sivustoon. Jaettu hosting on loistava vaihtoehto pienille tai budjettiyrityksille. Useimmat jaetut isännät tukevat yleisimpiä CMS: ää, kuten WordPress, Joomla, Drupal jne.

VPS-hosting

VPS on lyhenne, joka tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta, joten VPS-hosting jäljittelee erillistä palvelinta jaetussa hosting-ympäristössä. Teknisesti sitä voidaan pitää yhdistelmänä omistettuja palvelimia ja jaettua isännöintiä. Koska se ei ole täysin erillinen palvelin, se on halvempi. Se on myös muokattavissa ja hosting-suunnitelmat ovat yleensä helposti skaalautuvia. Suurin haittapuoli on, että se on kalliimpaa kuin jaettu isäntä, mutta saat enemmän mukana, ja se on myös sopiva ratkaisu pelipalvelimille, parhaat Minecraft-palvelimen isäntäkoneet käyttävät VPS-isännöintiä.

Omistettu palvelin

Dedicated server-hosting on eräänlainen hosting-kokoonpano, joka on omistettu yhdelle verkkosivustolle tai yhteen tarkoitukseen. Koska tämäntyyppistä majoitusta, kuten jaettua majoitusta, ei ole saatavana useille asiakkaille, se voi käsitellä suurta liikennettä. Se on myös joustava, erittäin suorituskykyinen ja luotettava. Tämäntyyppinen web-hosting on täydellinen suurille yrityksille, joilla on vaativat operatiivisen kriittiset järjestelmät.

Pilvipalvelu

Pilvipalvelu perustuu tietotekniikkaan, joka sallii rajoittamattoman määrän koneita, jotka toimivat yhtenä järjestelmänä. Vaikka muu isännöintitekniikka, mukaan lukien sekä jaettu että erillinen, toimii vain yhdellä koneella, pilvipalvelu voi käyttää useita koneita ja sen tietoturva taataan monilla palvelimilla. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat joustavuutta ja skaalautuvuutta. Sillä on toistuvat kustannukset, eikä sinulla ole kokoonpanon hallintaa. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka eivät halua suoraa hallintaa yrityksen yrityksistä.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjä hosting on eräänlainen web-hosting, jossa käyttäjällä on varattu määrä kiintolevytilaa ja kaistanleveyttä, joita kolmas osapuoli voi käyttää verkkosivustojen isännöintiin. Jälleenmyyjä ostaa tilaa yleensä tukkumyynnissä ja myy sitten sen potentiaalisille asiakkaille. Tämä on toinen vaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta, ja se on myös edullisempi. Web-isäntä tekee tekniset asiat puolestasi ja voit keskittyä asiakastukeen. Koska palvelusi ovat rajoitetut, jos jokin menee pieleen, joudut vastaamaan vahingoista, jos jotain menee pieleen web-palvelimen lopussa.

Ylläpito WordPress-hosting

Ylläpito WordPress-hosting eroaa muusta isännöinnistä, koska se on concierge-palvelu. Kaikkia teknisiä näkökohtia hallitsee isännöintipalveluntarjoaja, joka keskittyy vain WP-sivustoihin. Niiden hallitsemiin näkökohtiin kuuluvat skaalautuvuus, verkkosivustojen käytettävyys, päivittäiset varmuuskopiot, WordPress-päivitykset, nopeus ja turvallisuus. Hallinnan määrä on todella mikä tekee hallitun wp-isännöinnin sekä eduista että haitoista. On hienoa, jos sinulla on kunnossa vähemmän hallintaa (mutta mahtava turvallisuus, nopeus ja tuki), mitä monet aloittavat yritykset ovat, mutta jos olet suurempi yritys, saatat nähdä tämän haittana.

ohjelmointipalvelimet Intiassa

Mitä ominaisuuksia etsin?

Nyt kun sinulla on perustason käsitys erityyppisistä web-hosting-palveluista Intiassa, sinun on tiedettävä, mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä yrityksen koosta riippuen ja mitä haluat suorittaa. Nämä etsivät asiat etsiessään web-hosting-palvelua tekevät stressaavasta projektista hauskan.

Palvelimen sijainti

palvelimen sijaintikarttaHaluat varmistaa, että käyttämäsi hosting-palvelu perustuu Intiaan tai sen ympärille (Singapore on todennäköisesti paras veto täällä). Syy tähän on yksinkertainen. Jos perustat verkkosivustosi toiseen maahan, se johtaa nopeuteen liittyviin ongelmiin. Koet viiveitä, hitaampia latausaikoja ja vain yleistä viivettä. Jotta prosessista tulee erittäin helppoa, pidä valitsemasi verkkopalvelupalvelu lähellä sinua (jos satut toimimaan jossain muualla, meillä on myös web-hosting-vertailut Australiasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Kanadasta, Irlannista, Malesiasta, Brasiliasta, Pakistanista, Indonesiasta, ja Uusi-Seelanti).

Levytila

Tallennustila on tärkeä, koska se määrittelee kuinka monta tiedostoa voit lähettää verkkosivustollesi. Pienyrityksille tai ehkä blogiin yksinkertainen verkkosivusto voisi toimia, ja se vaatii vain muutama gigatavu. Valitettavasti, jos olet suurempi yritys tai vain mielessäsi isompi projekti, tarvitset niin paljon tallennustilaa kuin voit. Haluat hyödyntää isännöintipalveluita, jotka tarjoavat SSD-ohjaimia, jotka toimivat paremmin kuin käytetty vakioasema.

SSL-varmenteet

SSL-sertifikaatitSSL-sertifikaatin hankkiminen on välttämätöntä nykyään! Se tarkoittaa, että sinulla on turvallinen sivusto (https: //), ja myös Google pitää siitä, koska niiden takia ei ole salaisuus, että SSL-varmenteen saaminen on yksi sijoituskohteista hakutuloksissa. Onneksi SSL-sertifikaatit ovat ilmaisia ​​nykyään, ja suurin osa web-palveluntarjoajista tarjoaa niitä. Jos sinulla ei ole vielä SSL-ominaisuutta käytössä, voit saada ilmaisen sertifikaatin Let’s Encrypt -sovelluksesta.

Käyttöaste

Kun etsit parasta web-hosting-palvelua Intiassa, sinun kannattaa etsiä palvelua, joka tarjoaa hyvän palvelimen käytettävyyden. Pohjimmiltaan 99,9% Intian verkkoisäntästä lupaa optimaalisen käytettävyyden. Lupauksiin ei aina pidä luottaa. Ennen kuin omistat itsellesi tai yrityksellesi palvelun, muista tutkia ja lukea arvosteluja harkitsemastasi verkkoisäntästä saadaksesi yleisen konsensuksen siitä, kuinka hyvä käyttöaika on.

Tuki

Suuri ominaisuus, jota kannattaa odottaa, on tuki, sekä palvelu että asiakas. Vaikka monet näkevät ne samantyyppisenä tukena. Hyvän palvelun ja asiakastuen saaminen tarkoittaa sitä, että pystymme artikuloimaan asianmukaisesti, kuinka korjata ongelmat ja tekniset ongelmat varmistaen samalla, että asiakas tuntee olevansa arvostettu ja tyytyväinen. Hyvä tuki on pakollinen! On hyvä idea etsiä tukipalveluiden käyttäjien arvosteluja, koska niitä ei ole luotu tasa-arvoisia, kuten löysimme InMotion Hosting vs. Bluehost -vertailusta.

varmuuskopiot

Ominaisuus, jota ei pidä unohtaa, mutta usein on, on varmuuskopiojärjestelmä. Jokainen henkilö, joka on työskennellyt tietokoneen kanssa missä tahansa ominaisuudessa, tietää, että tiedostojen ja tietojen varmuuskopiointi on välttämätöntä. Kun luot verkkosivustoa web-isännöintipalvelimen kautta, on erittäin tärkeää, että varmuuskopioit tietokannan, sähköpostitiedostot ja verkkosivustosi melkein päivittäin. Kun valitset Intian parasta verkkosivustohotellia, tarkista, kuinka usein palvelu varmuuskopioi tietokannasi ja jos ne perivät maksun takaisin palauttamisesta.

kaistanleveys

Kaistanleveys on tietomäärä, jota voidaan siirtää sivustosi, sen käyttäjien ja Internetin välillä. Jos sinulla oli tietokone jo kauan sitten, muistat todennäköisesti puhelinverkkoyhteyden ja etanopeuden kaistanleveyden. Kun etsit web-hosting-palvelua, haluat olla varma, että heidän tarjouksensa ovat hyviä. Tämä pätee erityisesti jaettuun isännöintiin. Jos palvelimen verkkosivustolla on paljon liikennettä, muut sivustot latautuvat hitaammin. Joten muista: mitä suurempi kaistanleveys, sitä enemmän ihmisiä voi käydä verkkosivustollasi.

Sallittujen lisäosa-verkkotunnusten / -sivustojen määrä

Aloittelijoille, jotka etsivät yksinkertaisinta web-hosting-suunnitelmaa, tarvitset todennäköisesti vain yhden verkkosivuston. Vain yhtä verkkotunnusta tarjoava verkkopalvelupalvelu on myös halvin vaihtoehto, mutta jos haluat lisätä uusia verkkosivustoja, sinun on oltava varma, että Web-isäntä tukee sitä. Vaikka suurin osa web-hosting-suunnitelmista sallii niin monta aliverkkotunnusta kuin haluat, sinun on oltava varma, että ne voivat tukea enemmän verkkotunnuksia, jos sitä yrityksesi tarvitsee.

Muu tieto muistettavaksi

Kuten useimmissa tekniikkaan liittyvissä asioissa, ihmisillä on jonkin verran hämmennystä web-hosting-yhteyteen liittyvästä terminologiasta. Ihmiset sekoittavat usein verkkotunnuksen verkkotunnuksen isännöintiin tai verkkotunnuksen rekisteröintiin, mutta mikään niistä ei korvaa toisiaan. Jos joku puhuu verkkotunnuksen isännöinnistä, hän viittaa yleensä web-isännöinnin ja verkkotunnuksen rekisteröinnin yhdistelmään. Verkkotunnuksen isännöinti ei ole todellinen asia; ihmiset vain eivät tiedä oikeaa terminologiaa web-hosting-palveluille. Verkkotunnuksen rekisteröinti on verkkotunnuksesi ostamista ja rekisteröimistä. Se on palvelu, jonka suurin osa web-hosting-suunnitelmista tarjoaa sinulle. Web hosting on tietysti online-tila, johon sijoitat tietosi niin, että selaimet ilmestyvät verkkotunnuksen kirjoittamisen yhteydessä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector