Paras web-hosting-palvelu Australia vuodelle 2020

Australialaisena verkkopalveluna olemme olleet useita kertoja kärjessä web-palveluntarjoajien suhteen.


Viimeisen 5–10 vuoden aikana olemme ostaneet PALJON web-hosting-tilejä, osittain asiakkaidemme isännöintiin (joista suurin osa on australialaisia) ja osittain omille henkilökohtaisille & sivuprojektit (haluamme kokeilla ��).

Kävimme läpi kaikki tilimme (yli 30 palveluntarjoajaa), analysoimme, mitkä web-palvelimet toimivat hyvin Australiassa (live-seurannan avulla) ja mitkä eivät (ja miksi). Sitten rakensimme tämän massiivisen katsauksen & vertailusivulla jakaa löytämämme, nauti!

Pikaohjeet löydät alla olevista kolmesta parhaasta!

Web-hosting-yritysHinta / moDisk SpaceServers AUFeatures-sivustossa tai sen lähellä
Hostpapa 2,95 dollaria (yksinoikeus alennus – alempi kuin 8,99 dollaria) 100 Gt
 • edullinen
 • 100 Gt levytilaa
 • Hyvä tuki
 • Yhdysvaltoihin perustuvat palvelimet, joten ehkä tarvitaan CDN nopeuttaaksesi latausaikoja
HostPapa-arvostelu
siteground2 4,95 dollaria (alle 14,95 dollaria) 10 Gt
 • Helppokäyttöinen
 • Nopeat palvelimet
 • Suuri 24/7 tuki!
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Uusimiskustannukset ovat melko korkeat
SiteGround arvostelu
A2HostingLogo 3,92 dollaria (noin 5,22 dollaria) Rajoittamaton
 • Rajoittamaton levytila
 • Upea WordPressin kanssa
A2-hosting-arvostelu

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Tietoja web-hosting-arvosteluista

Käytämme paljon tekijöitä kirjoittaessamme web-hosting-arvosteluita (turvallisuus, tuki, helppokäyttöisyys, nopeus, tärkeimmät ominaisuudet jne.), tuki ja nopeus ovat kaksi tärkeintä, joita otamme huomioon tarkistettaessa Australian verkkopalvelupalvelua.

⚡ Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus, tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%? Tämä tarkoittaa, että yli 1/10 australialaista kääntyy vain jokaisen sekunnin ajan, kun sivustosi latautuu edelleen …

Siksi laadukkaan verkkoisäntän omaaminen on niin tärkeää!

Palvelimen nopeus

Muutamia sivustoja, joissa olemme olleet esillä:

Esitelty sivustoilla

Paras web hosting Australia 2020 – arvostelut

Tässä ovat 23 parasta Australian web-hosting-arviota, yksityiskohdat niiden kustannuksista, tukivaihtoehdoista ja levytilasta:

1. HostPapa – paras yleinen web-hosting

hostpapa.com.au

HostPapa-logo

Hinta: 2,95 dollaria
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Kustannus-arvo-suhteen suhteen HostPapaa on lähes mahdotonta voittaa. Vain 2,95 dollaria kuukaudessa saat 100 Gt SSD-levytilaa, ilmaisen verkkotunnuksen ja loistavan 24/7-tuen!

HostPapa osaa myös hallita palvelinresursseja oikein, joten kaikilla tileillä on tarpeeksi virtaa, jotta sivustot toimivat parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä!

Ne tarjoavat myös paljon muita ilmaisohjelmia, kuten tarvittaessa ilmaisen siirtymisen vanhasta palvelimestasi. Ne tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole onnellinen, se on aika vaikuttava.

HostPapan ominaisuudet

Joten jos etsit laadukasta majoitusta, joka on edullinen, nämä kaverit tuovat tavarat! Sen lisäksi, että sinulla on kätevä verkkosivustojen rakentaja, ne tietysti tukevat myös kaikkia suosittuja CMS-sovelluksia, kuten WordPress, Joomla ja muut (yli 400 sovellusta yhden napsautuksen asennusohjelmalla).

Viileällä sivulla, he aloittivat yhtenä ensimmäisistä vihreistä isäntinä ympäri, ja he ovat pitäneet sitä tasalla korvaamalla kaiken virrankulutuksen ympäristöystävällisillä, vihreillä energialähteillä.

HostPapa tarjoaa jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS- ja WordPress-hosting-palvelua sekä web-suunnittelupalveluita, G Suite- ja Office 365 -integraatiotukia. He voivat myös huolehtia verkkotunnuksesi rekisteröinnistä (ja kyllä, joka sisältää .au-nimet kuten .com.au, .net.au jne.).

HostPapa tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua puhelimen, live-chatin ja tukilippujen kautta. Yleensä budjettiisäntälaitteilla, kuten näillä, ei ole tukea, mutta HP: n tuki on yllättävän reagoiva ja hyödyllinen ongelmien korjaamisessa!

Nopeuden suhteen HostPapan datakeskukset ovat erittäin hyviä. Heillä on 99,9% käyttöaikaa ja ne toimittavat.

Loppujen lopuksi nämä kaverit ovat erittäin kokeneita, kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat laadukasta majoitusta vain edulliseen hintaan 2,95 dollaria kuukaudessa (yksinoikeus MangoMatter-alennukseen, alempi kuin 8,99 dollaria)!

Plussat

 • Paljon levytilaa
 • Paljon ilmaisia
 • Suuri 24/7 tuki
 • Maksut AUD
 • Pystyy huolehtimaan .com.au-tarpeistasi
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • N / A

2. SiteGround – Toiseksi suurin web-hosting

www.siteground.com.au

SiteGround-logo

Hinta: 4,95 dollaria
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround on toinen hieno verkkoisäntä, paitsi että niiden tietokeskukset vilkkuvat nopeasti (valitse Singaporen keskus paikallisille sivustoille), mutta heillä on jopa oma sisäinen välimuistijärjestelmä (SuperCacher) palvellaksesi sivustoitasi mahdollisimman nopeasti..

Koska turvallinen isännöinti on ehdottoman välttämätöntä, pidämme todella heidän sisäisistä suojausasetuksista, jotka indeksoivat kaikki heidän ylläpitämänsä sivustot pitäen jatkuvasti silmällä mahdollisia turvallisuuskysymyksiä. Heillä on myös oma tietoturvajoukkue, joka seuraa päivittäin uusia haavoittuvuuksia ja sitten korjataan nämä ongelmat kaiken sujuvuuden varmistamiseksi. Se on erittäin vaikuttava!

SiteGround-tuki

Heillä on 3 hosting-suunnitelmaa jaetulle isännöinnille, alkaen vain 4,95 dollaria kuukaudessa (67% normaalihinnasta)! vai niin, + heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

SiteGround tarjoaa paljon asiakaspalveluvaihtoehtoja, kuten tietokannan, oppaat, live-chatin, puhelimen ja lippujen tuen. Yrityksen mukaan puhelin- ja live-chat-tuki auttaa sinua saamaan välittömiä vastauksia, kun liput kestävät keskimäärin 10 minuuttia, mikä on melko vaikuttavaa.

Nopeuden suhteen SiteGroundilla on paljon tarjottavaa. Ne tarjoavat SSD-levyjä nopeammille verkkosivustojen latausaikoille verrattuna perinteisiin asemiin, samoin kuin ylimääräisiä parannuksia ja mukautettuja asetuksia nopeuden optimoimiseksi. Kuten aiemmin mainittiin, heillä on myös räätälöity välimuistin laajennus nimeltään SuperCacher entistä nopeammille latausnopeuksille. Yrityksen tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, NL: ssä ja SG: ssä, joten niiden globaali kattavuus on erittäin hyvä. Ja tietysti 99,9%: n käyttöaikatakuu.

Plussat

 • Suuri turvallisuus
 • Useita tietokeskuksia ympäri maailmaa
 • Ilmainen CDN, SSL jne
 • Suosittelee WordPress

Haittoja

 • Uusimishinnat voivat olla melko korkeat

3. A2-isäntä – parasta Australian jälleenmyyjille

www.a2hosting.com

A2-hosting-logo

Hinta: 3,92 dollaria
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

24/7 -tuella, erittäin nopeilla SSD-asemilla, rajoittamaton tallennustila & Singaporessa toimiva>A2-isäntäominaisuudet

He tarjoavat 3 jaettua hosting-pakettia, halvin suunnitelma alkaa vain 3,92 dollaria kuukaudessa (noin 5,22 dollaria kuukaudessa).

Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua kaikilla tavallisilla kanavilla, kuten Chat-, Puhelin- ja Tukiliput. Arviot ovat melko hyviä ja asiat ratkaistaan ​​yleensä melko nopeasti. Ne tarjoavat myös ilmaisen sivuston siirtämisen, jotta siirtyminen palveluihinsa tapahtuu mahdollisimman sujuvasti.

A2-hosting on erittäin ylpeä “Turbo-palvelimista”, jotka tarjoavat 20x nopeuden keskimääräiseen palvelimeesi verrattuna. He tekevät tämän yhdistelmällä parannettua Apache-vaihtoehtoa, enemmän resursseja käyttäjää kohti ja vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti. Heillä on myös mukautettu välimuisti ja he tietysti käyttävät SSD: tä. Se on erittäin hyvä asennus luotettavalla käyttöajalla. Heillä on 4 tietokeskusta ympäri maailmaa kunnolliselle globaalille kattavuudelle, joka on verrattavissa SiteGroundiin.

Plussat

 • 4 globaalia palvelinta
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Maksut USD

4. Hostinger – loistava budjetti-isäntä

hostinger.com

Hinta: USD 0,99
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat, liput

Hostinger kasvaa tällä hetkellä hullua kasvua, ja syystäkin! He onnistuvat tarjoamaan web-hosting-palveluita erittäin edulliseen hintaan säilyttäen samalla erinomaisen laadun.

Pidin siitä, että he pitivät uusien käyttäjien käyttämistä lennossa, asennus oli yksi sujuvimmista kokemuksista, joita olemme käyneet läpi (ja olemme käyneet läpi paljon isäntiä vuosien varrella). Lisää siihen, että heillä on palvelimia ympäri maailmaa … myös Singaporessa, joka sopii erinomaisesti australialaisiin verkkosivustoihin.

Ja mikäli et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa, he tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Hostinger-tekniikka

Isäntäsuunnitelmien suhteen heillä on tavanomainen jaettu isäntä (mitä suurin osa ihmisistä tarvitsee), WordPress-isäntä (sama kuin heidän jaetun isäntänsä, mutta se on vain korostaa, että he osaavat isännöidä WP-sivustoja erittäin tehokkaasti), pilvipalvelu , VPS ja sähköpostin ylläpito. Kaikissa heidän suunnitelmissa on tavallinen SSD-nopea tallennustila, 99,9%: n käyttöaikatakuu, ilmainen SSL jne.

Meidän on mainittava heidän räätälöity ohjauspaneeli, se on aika vaikuttava. Vaikka suurin osa isäntälaitteista käyttää cPanelia ohjauspaneelina sivustojen lisäämiseen ja käyttöönottoon (mikä näyttää tässä vaiheessa hiukan vanhentuneelta), Hostinger loi oman. Se näyttää paljon puhtaammalta kuin cPanel ja on ehdottomasti mukava lisäarvo heidän palveluihinsa.

Asiakastuen suhteen heillä on melko yksityiskohtainen tietopohja, joka sisältää tutoriaalit, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Ne tarjoavat myös 24/7/365 live-chat-tuen tarvittaessa.

Kuten aiemmin mainittiin, heillä on palvelimia ympäri maailmaa, joten vaikka kohdemarkkinat eivät ole Australiassa, voit valita jonkin seuraavista sijainneista saadaksesi sivustosi isännöimään: Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Alankomaat, Liettua, Singapore, Brasilia tai Indonesia.

Heillä on 3 jaettua hosting-suunnitelmaa, joista halvin on vain 0,99 dollaria kuukaudessa (alempi kuin 7,99 dollaria).

Plussat

 • Helppo asentaa
 • Loistava suoritus
 • Erittäin edullinen
 • Nopea palvelin Singaporessa + maailmanlaajuinen verkko

Haittoja

 • Verkkotunnuksen .com.au rekisteröintiä ei vielä ole (ei väliä, jos sinulla on jo verkkotunnus)
 • Maksut USD

5. MediaFortress – suuri australialainen web-hosting

mediafortress.com.au

MediaFortress -logo

Hinta: 7,70 dollaria
Levytila: 1 Gt
Tuki: Puhelin, liput

He aloittivat vuonna 2009, ovat edelleen 100% Australian omistuksessa ja tietävät varmasti alan hyvin.

Vaikka he ovat ehdottomasti kalliimmalla puolella, ja heidän perussuunnitelmaan sisältyy vain yksi sivusto ja 1 Gt tallennustilaa, etuna on, että he ovat myös digitaalisen markkinoinnin toimisto, joten he eivät voi vain auttaa ylläpidossa, vaan myös sivuston rakentaminen ja itse markkinointi. Periaatteessa yhden luukun palvelu. Heidän palveluihinsa kuuluvat web-suunnittelu, SEO, PPC, sosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi jne.

MediaFortress-ominaisuudet

Meidän ei ole tarvinnut käyttää heidän asiakaspalveluaan, mutta he tarjoavat apua joko puhelimitse tai tukilippujen kautta. Koska he ovat pienempiä hosting-yrityksiä, tuki on yleensä henkilökohtaisempaa, kun ihmiset pitävät maineestaan.

Ei myöskään valituksia nopeudesta. He käyttävät hyvin optimoituja paikallisia palvelimia ja takaavat 99%: n käytettävyyden, loistava keskimääräisille yrityssivustoillesi tai henkilökohtaisille blogeillesi.

Plussat

 • Yhden pysähdyksen kauppa
 • 100% australialainen
 • Laadukkaat palvelut

Haittoja

 • Kallis

6. GreenGeeks – paras vihreä web-hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Hinta: USD 2,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeksillä on tällä hetkellä valtava kasvupurkaus. Niiden etuna on, että he laittavat takaisin 300% käyttämästään energiasta takaisin verkkoon, erittäin erittäin viileä. Heidän palvelut ja tuki ovat melko vaikuttavia, mutta heillä ei vielä ole palvelimia lähellä Australiaa (vielä), toivottavasti he saavat lajitellut pian. Me todella pidämme heidän räätälöityjen tietoturvatekniikoidensa pitämisestä kaiken puhtaana ja sujuvana. Vaikka heillä on verkkosivustojen rakentaja, he tukevat myös suurimpia CMS: ää.

Greengeeks on nousussa

GreenGeeks tarjoaa jaettua web-hosting-palvelua (suuri pienille australialaisille yrityksille ja blogeille), jälleenmyyjämajoitusta, omistettuja palvelimia, WordPress-isännöintiä ja VPS-isännöintiä. Heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

He ovat aina olleet hyviä tuella. He tarjoavat sitä ympäri vuorokauden puhelimitse, chat- tai tukilippujen kautta. Heidän tukihenkilöstönsä ovat melko asiantuntevia ja hyvin koulutettuja.

Nopeuden suhteen he osaavat optimoida palvelimensa, ja se osoittaa heidän tarjoamansa nopeuden. He käyttävät nopeiden SSD: n, PowerCacherin ja PHP7: n yhdistelmää yrittääkseen todella saada mahdollisimman paljon mehua palvelimistaan ​​erittäin käyttöajanmukaisella tavalla. Melko vaikuttava!

Plussat

 • Luontoystävällinen
 • edullinen
 • Suuri tuki
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Ei paikallisia palvelimia

7. Panthur – suuri australialainen Web-isäntä

www.panthur.com.au

Panthur-logo

Hinta: 5 AUD
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, liput

Panthur on kokenut & erinomainen australialainen web-palveluntarjoaja, joka alun perin aloitti ei-kaupallisena organisaationa. Ne tarjoavat erittäin nopeita web-hosting-palveluita ja ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea (mikä on myös salamannopea). He ovat paikallisia web-palvelimia, joilla on palvelimia kyseisessä maassa, mutta heillä ei ole ulkomailla, jos haluat kohdistaa muihin maihin.

Panthurilla on 3 pääsuunnitelmaa, joita voit lisäksi mukauttaa: Economy-, Business- ja Stealth-hosting, jokainen taso kasvaa palvelinresursseissa noustessasi.

Ne tarjoavat myös verkkotunnusten rekisteröintejä ja jälleenmyyjien hosting-suunnittelijoita ja -toimistoja. Heidät osti äskettäin Hostopia ja vaikka kytkin oli hiukan kivinen, kaikki näyttää olevan takaisin normaaliin … mukaan lukien heidän nopea tuki.

Panthur-ominaisuudet

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 5 dollaria / kuukausi (vaikka suosittelemme menemään heidän pronssiseen liiketoimintasuunnitelmaansa täydellisen arvo / kustannustasapainon suhteen).

Panthur tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelin- ja tukilippujen kautta. He vastaavat yleensä melko nopeasti ja useimmat ongelmat ratkaistaan ​​nopeasti.

Nopeuden suhteen, vaikka heillä ei ole mukautettuja välimuistin laajennuksia, kuten SiteGround…, koska niiden tietokeskukset sijaitsevat AU: ssa, ja yhdistettynä palvelimiensa tehoon, latausajat ovat erittäin hyvät kaikkialla, varmista vain, että valitset sivustollesi sopiva isännöintisuunnitelma (mikä tarkoittaa, että sinun ei todennäköisesti pitäisi valita heidän taloussuunnitelmaansa isäntänä massiivisen foorumin järjestämisessä).

Plussat

 • Paikallinen verkkoisäntä
 • Loistava suoritus
 • Hyvä tuki
 • 3 tietokeskusta Australiassa

Haittoja

 • Ei ulkomaisia ​​palvelimia
 • Vain 2 Gt levytilaa heidän perussuunnitelmassaan

8. WPHosting – Australian WordPress-isäntä

wphosting.com.au

WPHosting-logo

Hinta: 19 AUD
Levytila: 5 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Me pidämme kuin nämä kaverit. Jos käytät WordPressiä ja sinulla on budjetti (ja kohdemarkkinat ovat Australiassa, koska heidän palvelimet ovat paikallisia), he varmistavat, että sivustosi toimii silkinpehmeästi. Niiden perussuunnitelmassa ei kuitenkaan ole puhelintukea, enkä nähnyt mitään ilmaisia ​​SSL-vaihtoehtoja.

WPhosting-ominaisuudet

He tarjoavat korkealaatuista australialaista WordPress-isäntäpalvelua, joka sisältää premium-ominaisuuksia, kuten DDOS-suojauksen, päivittäiset automatisoidut varmuuskopiot ja haittaohjelmaskannaukset kaiken pitämiseksi erittäin turvassa.

Ne tarjoavat tukea kaikilla tavallisilla kanavilla, kuten puhelin, live-chat ja tukiliput. Koska he tarjoavat WP-hosting-palveluita, heidän tukihenkilöstönsä ovat WordPressin asiantuntijoita!

Heidän palvelimet on täysin optimoitu WordPressin ajamiseen, ja se näyttää. Latausajat ovat erittäin vaikuttavia, ne käyttävät SSD: tä, PHP7, Gzip ja MariaDB optimoida nopeus! He isännöivät myös todella suuria tuotemerkkejä, joten heidän isännöintipalveluidensa laatu on ehdottomasti pisteessä!

Heidän halvin suunnitelma on 19 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee 5 Gt: n SSD-tallennustila.

Plussat

 • WordPress-isännöinti kuninkaat
 • Suuri tuki

Haittoja

 • Todennäköisesti ei toimi, jos budjetti on…
 • Tai älä käytä WordPressiä

9. Crucial – Australian vihreän verkkosivuston isäntä

www.crucial.com.au

Ratkaiseva logo

Hinta: 19,90 dollaria
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, liput

Niiden perustamisesta lähtien 2003, Crucial on kasvanut melko paljon, tunnettu yksinkertaisuudestaan. 22,90 dollarilla kuukaudessa on kuitenkin paljon halvempia vaihtoehtoja, joissa on enemmän ominaisuuksia.

Ratkaisevia piirteitä

Ne tarjoavat myös WordPress-hosting-, jälleenmyyjä- ja VPS-hosting-palveluita (joka on 5 makua ja sisältää ratkaisuja Windowsille ja Linuxille). Heidän palvelimet ovat Australiassa ja ne tarjoavat 24x7x365 -tuen, joka on aina kätevä.

Crucial tarjoaa 24x7x365 -tukea puhelimitse ja tukilipuilla. Arviot ovat yleensä positiivisia.

Kun paikalliset australialaiset palvelimet toimivat SSD: llä, nopeudet ovat vakaat. Ehkä heidän pitäisi muuttaa mainostetun PHP-versionsa PHP7: ksi sen sijaan, että viittaisi PHP 5.6+: een uusimmaksi ja suurimmaksi …

Plussat

 • Upea VPS-isännöinnissä
 • Yksinkertaisuus ei ole huono asia
 • Laadukkaat palvelut

Haittoja

 • Kallis jaettu isäntä

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

HostingCloud-logo

Hinta: 2,50 dollaria
Levytila: 5 Gt
Tuki: liput

Uudet lapset blokissa, kuten upouusi. Ne ovat ehdottomasti halpoja ja tarjoavat ilmaisen SSL: n, mutta kuten useimmat australialaiset web-isännät, sidotaan AU: hon, ellet käytä CDN: tä (jota esimerkiksi SiteGround ja A2 Hosting tarjoavat ilmaiseksi). Ne näyttävät täydelliseltä pienille yrityksille, jotka haluavat kastella jalat.

Heillä on 2 suunnitelmaa, joista toisessa on 5 Gt levytilaa ja toisessa 10 Gt. Molemmat sisältävät hienoja ominaisuuksia, kuten ilmaiset cPanel-siirrot, 7 päivän varmuuskopiointi ja Network DDoS -suojaus. Ja kaikki isäntä toimii SSD: n enimmäisnopeudella.

Koska he ovat budjetti-isäntä, he tarjoavat tukea vain lippujen kautta, vaikka ovatkin melko reagoivia, joten yleensä peukalo ylös meiltä.

Nopeuden suhteen tavalliset australialaiset palvelimet, jotka toimivat SSD: llä. Sivustot toimivat odotetusti sujuvasti, melko hyvä budjettiisäntälle imholle.

Plussat

 • halpa
 • Hyvä arvo

Haittoja

 • Pitäisi tarvita parempia tukivaihtoehtoja
 • Ei ulkomaisia ​​palvelimia

11. Digitaalinen Tyynenmeren alue

www.digitalpacific.com.au

Digitaalisen Tyynenmeren logo

Hinta: AUD 6,90
Levytila: 1 Gt
Tuki: Puhelin, liput

Digital Pacific aloitti toimintansa vuonna 2000, ja kasvoi nopeasti yhdeksi tunnetuimmista web-hosting-palveluiden tarjoajista Australiassa. Vaikka heillä on paljon vaihtoehtoja isännöintivaihtoehtojen suhteen, suorituskyky oli hiukan kyseenalainen verrattuna muihin isäntiin, ainakin jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

Kun testimme niitä, vertailimme niitä suoraan Panthuriin (joka tarjoaa halvemman suunnitelman) ja annimme palvelimille todella murskata muutaman raskaan skriptin, emme olleet todella vaikuttuneita. Heidän tuki oli kuitenkin melko reagoivaa (testien jälkeen kaatui sivustollemme).

Pidämme myös siitä, kuinka ympäristöystävälliset he ovat ja miten he antavat takaisin yhteisölle osallistumalla suuriin hankkeisiin ja muihin tapahtumiin, kuten Movember.

Digital Pacific tarjoaa 24/7 -tukea puhelimitse ja tukiliput asiakasportaalinsa kautta. He ovat yleensä erittäin reagoivia ja pystyvät ratkaisemaan kaikki ongelmat tehokkaasti.

Kuten useimmat muut australialaiset verkkopalveluntarjoajat, Digital Pacific keskittyy paikallisiin palvelimiin, joissa käytetään SSD: tä tallennusta varten, ja se toimii hyvin tavallisille henkilökohtaisille ja yritysverkkosivustoillesi.

Plussat

 • Kokenut
 • Paljon valintoja

Haittoja

 • Hieman kallis
 • Suorituskyky (voidaan kuitenkin parantaa viimeisestä testistämme lähtien)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Bluehost -logo

Hinta: USD 3,95
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Bluehost on hyvin vanha isäntä nyt, pidämme sitä yhtenä veteraaneista. Aika aikoina he hallitsivat valtakuntaa yhdessä HostGatorin kanssa (heidän oli mentävä isännille, jos olisit pieni yritys). Nyt he molemmat ostivat EIG: n, massiivisen yrityksen, joka ostaa niin monta web-isäntää kuin pystyy ( kuten iPage ja Fatcow, jotka ovat tässä luettelossa).

Bluehost meni nopeasti alamäkeen muutaman viime vuoden aikana, mikä vahingoitti yritystä, onneksi viime aikoina he ovat parantaneet palvelujaan ja tukeaan siihen pisteeseen, että he saattavat alkaa siirtyä luettelomme ylöspäin.

Isännöintivaihtoehtojen suhteen ne tarjoavat jaettua hosting-palvelua, pilvimahdollisuuksia, WP-isännöintiä, VPS: ää ja erillistä isännöintiä.

BlueHost tarjoaa sinulle tietokannan, video-oppaat, live-chatin, lippujen lähettämisen ja puhelintuen. Ne ovat saatavilla ympäri vuorokauden. BlueHosts-asiakaspalveluun liittyvät arvostelut olivat edelleen enimmäkseen negatiivisia. <- mutta jälleen kerran, he työskentelevät sen parissa.

Halvimman jaetun hosting -suunnitelman suorituskyky (mukaan lukien nopeus) ei ole julkistettu. Siinä vain todetaan, että mainitulla suunnitelmalla on ”normaali” suorituskyky. Heidän tukiedustajansa mukaan Standard Performance tarkoittaa, että sinulle annetaan 25 Gt RAM-muistia ja verkkosivustosi latautuu 2–3 sekunnissa.

Tutkiessaan heidän tietopohjaansa, sinulla voi olla enemmän prosessoria, muistia ja resursseja 25,99 dollaria kuukaudessa. Niiden Pro-paketti on kuitenkin merkitty nimellä ”Suorituskykyinen”, jossa sillä on 80% vähemmän tilejä palvelinta kohti, mikä antaa sille mahdollisuuden käyttää enemmän resursseja tiliä kohti. Tämän paketin mukana tulee lisääntynyt nopeus ja teho vähempien käyttäjien takia. Tietokeskukset sijaitsevat Utahissa, Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että tarvitset Cloudflaren kaltaisen CDN: n saadaksesi kunnolliset latausajat australialaisille verkkosivustoille.

Plussat

 • Ilmainen SSL
 • Paljon levytilaa
 • edullinen

Haittoja

 • Yhdysvaltain palvelimet
 • Kivinen maine

13. Pilvet

www.cloudways.com

Cloudways-logo

Hinta: 10 dollaria
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Cloudways on erilainen peto, he käyttävät muiden yritysten raakoja palvelimia ja sallivat sinun ottaa käyttöön, hallita ja valvoa näiden palvelimien korkean suorituskyvyn sovelluksia ja verkkosivustoja poistamalla tavallisen web-isäntäväkeä. Jos olet jopa hieman tekninen, tämä voi säästää paljon rahaa.

He työskentelevät massiivisten pilvipalveluntarjoajien, kuten Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS ja muiden kanssa. Todellinen etu on skaalautuvuuden pilvipalvelun tarjoukset. Tämä toimii erinomaisesti resurssiintensiivisissä sovelluksissa ja australialaisissa verkkosivustoissa … kuten suurissa foorumeissa tai verkkokauppasivustoissa.

Cloudways tarjoaa sinulle erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, kuten tietokannan, lipun lähettämisen, live-keskustelun, alustan tila-sivun ja online-täyttölomakkeet. Täyttölomakkeiden kautta voit pyytää puhelua, tiedustella myyntiä ja tulla kumppaniksi.

Heidän arvostelut ovat upeita. Useimmissa arvosteluissa todettiin, että heidän asiakastukijärjestelmänsä oli erittäin nopea ja nopea. Edustajat tietävät, mitä tehdä sekä helppojen että monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Kaiken kaikkiaan asiakkaat olivat tyytyväisiä asiakastukipalveluunsa.

Halvimmalla suunnitelmallaan tarjotaan 1 Gt muistia (RAM). Palvelimet perustuvat solid-state-asemiin, joiden latausnopeudet ovat nopeammat kuin perinteisissä mekaanisissa asemissa. Palvelimet ovat myös PHP 7 -valmiita. PHP 7 on nykyään valittu Web-kehittäjä, joka tarjoaa verkkosivustojen ja sovellusten suorituskyvyn parempaan ja nopeampaan verrattuna PHP 5.6: een. CloudwaysCDN mahdollistaa myös nopeamman verkkosivustojen latausnopeuden ympäri maailmaa, kun tiedot välimuistissa useissa paikoissa ympäri maailmaa.

Heillä on optimoitu pino edistyneellä välimuistilla, kuten Memcached, Varnish ja Redis nopeutettujen vastausten saamiseksi. Nopeita isäntänopeuksia WordPressille ja Magentolle on myös saatavana Breeze-välimuistin ja Full Page -välimuistin takia. Lisäksi heillä on tällä hetkellä 60 tietokeskusta ympäri maailmaa, joista voit valita.

Plussat

 • Suorituskykyinen isäntä
 • Erittäin skaalautuva

Haittoja

 • Vaikeampi hallita

14. Inmotion-hosting

www.inmotionhosting.com

InMotion-hosting-logo

Hinta: USD 6,39
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

InMotion Hosting on toinen veteraani täällä, mutta he keskittyvät lähinnä yritysten isännöintiin ja ratkaisuihin, joten korkeammat kustannukset. Ja jälleen kerran, ei paikallisia palvelimia. Tuki on tosiaankin melko hyvä, kuten muutkin niiden paketit … joten jos kohdistat Yhdysvaltoihin, ota ehdottomasti huomioon.

InMotion tarjoaa isännöintivaihtoehtoja varten jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS-isännöintiä, omistettuja palvelimia ja erikoistunutta WordPress-isännöintiä. Ne tarjoavat myös web-suunnittelupalveluita, jos et löydä ketään paikallisesti (mikä olisi outoa, koska web-suunnittelijoita on kaikkialla nykyään).

Tavallisen puhelintuen, tietokannan ja tukilippujen lisäksi heillä on myös Skype-tili, johon voit ottaa yhteyttä. Yleensä käyttäjäarvostelut ovat positiivisia ja tuki reagoi tehokkaasti ja tehokkaasti ongelmien korjaamiseen.

Niiden yritysluokan palvelinkonfiguraatioiden ja PHP7-tuen yhdistelmällä nopeus ja suorituskyky ovat erittäin sujuvat kautta linjan. Ne tarjoavat myös WordPress-erikoistuneita hosting-palveluita, jotta WP-verkkosivustojen suorituskyky olisi entistä parempi.

Plussat

 • Laadukkaat palvelut
 • Hyvä maine

Haittoja

 • Palvelimet Yhdysvalloissa
 • Kallis

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Hinta: 3,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeksillä on tällä hetkellä valtava kasvupurkaus. Niiden etuna on, että he laittavat takaisin 300% käyttämästään energiasta takaisin verkkoon, erittäin erittäin viileä.

Heidän palvelut ja tuki ovat melko vaikuttavia, mutta heillä ei vielä ole palvelimia lähellä Australiaa (vielä), toivottavasti he saavat lajitellut pian. Me todella pidämme heidän räätälöityjen tietoturvatekniikoidensa pitämisestä kaiken puhtaana ja sujuvana.

GreenGeeks tarjoaa jaettua web-hosting-, jälleenmyyjä-isännöintiä, omistettuja palvelimia, WordPress-isäntä- ja VPS-hosting-palveluita. Heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Plussat:

 • Luontoystävällinen
 • edullinen
 • Suuri tuki

Haittoja:

 • Ei palvelimia lähellä Australiaa

16. Isäntägeek

www.hostgeek.com.au

Host Geek -logo

Hinta: $ 4,58
Levytila: 400 Mt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Kuten Media Fortress ja Netregistry, myös Host Geek tarjoaa digitaalisen markkinoinnin palveluita isännöintipalvelujensa lisäksi, tarjoamalla asiakkaille koko paketin heidän online-markkinointitarpeidensa suhteen..

Ne ovat edullisempia kuin useimmat luettelossa, mutta niiden perussuunnitelmaan sisältyy vain 400 Mt levytilaa, josta ihmiset kasvavat nopeasti. Heillä on datakeskus sekä Australiassa että Singaporessa, mikä antaa heille hieman enemmän ulottuvuutta kuin kilpailu.

Isäntäsuunnitelmien suhteen heillä on jaetun isännöinnin, jälleenmyyjän isännöinnin, VPS: n, omistettujen palvelimien ja erikoistuneempien isännöintisuunnitelmien paketit WordPressille, Joomlalle ja Magentoon. Erikoistuneet suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta optimoidut kullekin CMS: lle.

Plussat:

 • Yhden pysähdyksen kauppa
 • edullinen
 • Paljon valintoja
 • 100% Australian omistuksessa

Haittoja:

 • 400 Mt ei ole paljon levytilaa

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

WebHostingHub-logo

Hinta: 4,99 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Vaikka ne tarjoavat rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden, niiden perussuunnitelma on ilmeisesti puolet suorituskyvystä verrattuna muihin suunnitelmiin. He ovat myös yhdysvaltalainen isäntä, jolla on palvelimia Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että sivustot latautuvat melko hitaasti, jos kohdistat Aussie-markkinoille.

Ne tarjoavat esimerkiksi ilmaisen SSL: n, ilmaisen verkkosivustojen siirtämisen ja ilmaisen verkkotunnuksen, sekä web-suunnittelupalvelut, jos tarvitset niitä. Kaiken kaikkiaan käyttäjäarvostelut eivät ole fantastisia, joten ehkä parasta etsiä parempia vaihtoehtoja.

Plussat:

 • Rajoittamaton levytila
 • Ilmainen SSL, verkkosivustojen siirrot
 • Lisätty web-suunnittelupalvelut

Haittoja:

 • Yhdysvaltain palvelimet
 • Hieman kallis puolella

18. Sivusto5

 www.site5.com

Site5

Hinta: 6,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Live Chat

Site5 tarjoaa kunnollisen palvelun, mutta hintapistettä tarkastellessaan arvo-ehdotusta ei oikeastaan ​​ole, koska siellä on parempia isäntäkohteita, jotka ovat edullisempia. Lisäksi heidän pääpalvelin on Yhdysvalloissa, joten se ei olisi hienoa Australian sivustoille.

Ne tarjoavat jaetun isäntän, jälleenmyyjän isäntä ja täysin hallitun VPS: n. Jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen verkkosivustojen siirto ja kunnollinen varmuuskopiojärjestelmä, mikäli jotain menee pieleen.

Plussat:

 • Laadukkaat palvelut
 • Yksinkertaisuus

Haittoja:

 • Hieman liian kallista
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

19. 1&1

www.1and1.com

1 & 1 -logo

Hinta: 4,99 dollaria (USD)
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, liput

Nämä kaverit ovat todella suosittuja Euroopassa, mutta heillä ei ole tietokeskuksia lähellä Australiaa, joten se ei ole niin mielenkiintoista, ellet ole kohdistunut ulkomaille.

Ne tarjoavat myös PALJON lisäpalveluita vain isännöinnin lisäksi. Sähköpostiratkaisuista verkkomarkkinointipalveluihin ja verkkotunnusten rekisteröintiin, ne ovat Euroopan keskitetty palvelupiste kaikelle verkkosivustoihin liittyvälle.

Heidän perussuunnitelmassaan on 100 Gt levytilaa, ilmainen SSL ja ilmainen verkkotunnus (vähintään ensimmäisenä vuonna).

Plussat:

 • Yhden pysähdyksen kauppa
 • Paljon levytilaa

Haittoja:

 • Ei palvelimia lähellä Australiaa

20. StableHost

www.stablehost.com

StableHost -logo

Hinta: 3,50 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, liput

Stablehost aloitti melko pieneltä, testasimme niitä muutamalla sivustolla ja meillä ei koskaan ollut ongelmia, vain kunnollinen monipuolinen isäntä, jolla on kilpailukykyiset hosting-paketit. Mutta jälleen kerran, heidän datakeskuksensa on Yhdysvalloissa … joten se ei ole meille niin kiinnostavaa.

Tästä huolimatta olemme vaikuttuneita niiden klusteroidusta isännöintitekniikasta yhdistettynä räätälöityihin PHP-, MySQL- ja Litespeed-versioihin, suorituskyky on upea!

StableHost tarjoaa jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS- ja yritysmajoitusta suuren liikenteen sivustoille.

Plussat:

 • Siisti ryhmitelty hosting-tekniikka
 • Laadukkaat palvelut
 • Suuri arvo

Haittoja:

 • Palvelimet Yhdysvalloissa

21. WestHost

www.westhost.com

WestHost -logo

Hinta: 1 dollari (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Aloitimme WestHost -yrityksellä muutama vuosi sitten, tuolloin he olivat melko hyviä, ja jopa tunnettu markkinoija ja WordPress-laajennusten luoja saivat heidät promootiolle. Mutta siitä lähtien suorituskyky on laskenut, yhä enemmän huonoja arvosteluja alkoi ilmestyä… et ole aivan varma missä ne ovat tällä hetkellä. Mutta tällä hetkellä, vaikka ne ovatkin erittäin halpoja, emme todennäköisesti suosittelisi niitä.

WestHost tarjoaa jaettua hosting, VPS, omistettu palvelimet ja WordPress hosting.

Plussat:

 • halpa
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja:

 • Kivinen maine
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

22. FatCow

www.fatcow.com

FatCow-logo

Hinta: 4,08 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

FatCow on erityisen vanha, kuten vuoden 1998 vanha, ja tuolloin he olivat todennäköisesti aika hyviä. Mutta vuonna 2004 EIG osti heidät, ja poika menivätkö ne alamäkeen. Tuki on aika huono, mutta suurin ongelma on nopeus, se on aika kamala.

Google tarjoaa vain muutaman asiakasarvostelun, ja se on melkein viihdyttävä kuinka järkyttynyt ihmiset ovat heidän kanssaan.

Plussat:

 • Ei hajuakaan

Haittoja:

 • Palvelun yleinen laatu
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

23. iPage

www.ipage.com

iPage-logo

Hinta: 1,50 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Toinen EIG: n omistama isäntä, melkein sama tarina kuin FatCow, vaikka niiden nopeudet ovat hiukan nopeammat. iPage tunnetaan erittäin kalliista uusimismaksuistaan, kalleista verkkotunnuksista, cPanelia ei ole jne. jne.

Heillä on myös vain datakeskuksia Yhdysvalloissa … niin, joo, ei todellakaan kannata aikaa.

Plussat:

 • Rajoittamaton levytila

Haittoja:

 • Palvelujen yleinen laatu
 • Palvelimet Yhdysvalloissa
 • Kallis uusimismaksu

Miksi tarkistamme Australian verkkoisäntäjä?

Oikean web-hosting-palvelun valitseminen voi todella tehdä eron menestyvän australialaisen tai epäonnistuneen australialaisen yrityksen välillä. Esimerkiksi, jos sivustollemme putoaa kaksi päivää, se voi aiheuttaa noin 4–8 kt menetyksen (keskimäärin <- kyllä, lasimme tämän). Joten estääksemme tämän tapahtuvan kenellekään, olemme selventäneet joitain alla olevia isännöintitermejä ja vaadittuja eritelmiä (sivuhuomautus: Jokainen kymmenen parhaan joukon halpa web-hosting-yritys tukee WordPressiä ja kaikkia muita tärkeimpiä CMS-palveluita, jos olisit Mietitkö).

Joten jos siirryt manuaaliseen reittiin tutkiessaan parhaita australialaisia ​​palveluntarjoajia ja haluat luoda omia verkkosivustojesi hosting-arvosteluita, nämä ovat tekijöitä, joihin on kiinnitettävä huomiota isäntävalinnassa, nauti!

PS: Lisäsimme myös henkilökohtaisen top 5: n seuraaviin vertailuihin:

 • web-hosting NZ: lle
 • isännöi Irlantia
 • Ison-Britannian web-hosting
 • Kanadalainen isännöinti
 • web hosting Singapore
 • yleinen paras web-hosting
 • web-hosting Intia
 • web-isännät Malesia
 • Hospedagem de sites Brasil
 • web-isännät Pakistan

Sisällysluettelo

Kuinka löytää web-palveluntarjoaja

 • Terminologia: Verkkotunnusten isännöinti vs. Web-isännöinti vs Verkkotunnusten rekisteröinti
 • Web-hosting-tyypit
 • Palvelimen sijainti
 • Käyttöaste
 • Levytila
 • Kaistanleveys ja tiedonsiirto
 • Nopeus
 • Tukivaihtoehdot
 • Sähköpostin ominaisuudet
 • SSL-varmenteet

Australialainen web-hosting-tutkimus

Kuinka löytää web-hosting-palvelu Australiaan?

Web-hosting-terminologia: Domain hosting vs. Web hosting vs. domain rekisteröinti

Ennen kuin tulemme tutustumaan siihen, miten valita paras australialainen web-hosting-palvelujen tarjoaja, vastataan yhteen yleisimmistä kysymyksistä, joita saamme isännöintiterminologiasta. Mikä on tarkalleen ero verkkotunnuksen isännöinnin, web-isännöinnin ja verkkotunnuksen rekisteröinnin välillä?

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Aloitetaan verkkotunnuksen rekisteröinnillä. Tämä viittaa verkkotunnuksen (omayritys.com.au) ostamiseen tai rekisteröintiin, joka voidaan tehdä rekisteröijän kautta. Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat tämän palvelun, mikä tarkoittaa, että voit ostaa verkkotunnuksesi ja isännöidä sivustoasi saman palveluntarjoajan kanssa, mikä on ihanteellinen tilanne, kun tuki on keskitetty. Jos haluat vain ostaa verkkotunnuksia eikä web-hosting-palveluita, on parasta käydä läpi normaalin rekisterinpitäjän, kuten NameCheap. Rekisterinpitäjillä on valtuudet delegoida verkkotunnusten myyntiä ja määrittää ne IP-osoitteille (olet yllättynyt, kuinka monta verkkotunnusta rekisteröidään vuosittain, tarkista vain internetin käyttötilastojen sivulta jotkut ajattelevat numerot).

Web-hosting selitetty

nimipalvelimien päivittäminenSeuraavaksi web-hosting. Tämä tarkoittaa online-tilaa, jossa ylläpidät verkkosivustosi muodostavia tiedostoja, ja siksi olet tällä sivulla löytääksesi loistavan verkkoisäntä verkkosivustollesi. Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi, osoitat sen sitten isäntätilaa kohti saadaksesi sivuston näkymään selaimissa. Yhdistät verkkotunnuksesi ja verkkopalveluntarjoajasi yleensä päivittämällä verkkotunnusten nimipalvelimet. Nimipalvelimet ovat periaatteessa palvelimia, jotka omistavat verkkoisäntäkoneet, erityisesti asiakkaidensa verkkotunnusten hallintaan. Yleinen muoto on jotain ns1.omaverkkosivusto.com, ns2.omaverkkosivusto.com.

Yhdistääksesi 2 liitä vain isäntien nimipalvelimet verkkotunnuksen asetusten nimipalvelinkenttiin rekisteröijää varten. Mutta jälleen kerran, jos ostat verkkotunnuksesi samalla kun ostat web-hosting-paketin, saman palveluntarjoajan kanssa, he tekevät kaiken puolestasi. Sitten sinun tarvitsee vain asentaa suosikki CMS ja voila, sivustosi on aktiivinen. Olemme jopa kirjoittaneet massiivisen oppaan siitä, kuinka rakentaa verkkosivusto tyhjästä, tarkista se.

Verkkotunnuksen isännöinti

Lopuksi verkkotunnuksen isännöinti. Tämä ei ole oikeastaan ​​asia, verkkotunnuksen isännöinti on yhdistelmä verkkotunnuksen rekisteröintiä ja verkkosivujen ylläpitoa, jota oletettavasti käyttävät ihmiset, jotka todella etsivät web-hosting-palvelua, mutta eivät tiedä oikeaa terminologiaa, joten he hakevat ”verkkotunnus isännöi Australiaa”.

Hyvä, nyt, kun se on selvää, aloitetaan!

Mitkä ovat web-hosting-tyypit?

Isännöintiä on 4 päätyyppiä: Halpa jaettu hosting, VPS-hosting, omistettu hosting, & Jälleenmyyjien hosting. Suurimmalle osalle tätä lukeneista (mukaan lukien ne, jotka etsivät yritysverkkoa), kannattaa valita halpa web-hosting-tyyppi (jaettu hosting), koska se on täydellinen pienille ja keskisuurille yrityksille.

Se on erilainen tarina, jos yrität myydä tuhansia tuotteita verkossa tai sinulla on kukoistava foorumi, jolloin omistettu isännöinti tai VPS on parempi vaihtoehto.

Ennen kuin jatkamme verrattuna web-hosting-vertailuihin näistä hosting-tyypeistä, on yksi asia, joka sinun tulisi todella ymmärtää hosting-maailmasta: 99,9% ajasta saat kaiken mitä maksat.

Jaettu hosting

Jos pääpaino on etsimässä halvat web-hosting-palvelut, tämä on mistä tulit. Vaikka jotkut yritykset tarjoavat ilmaisia ​​web-hosting-paketteja, ne eivät yleensä kestä kauan liian monien rajoitusten takia. Jaettu hosting tarkoittaa, että verkkosivustosi isännöidään palvelimella, jossa on joukko muita verkkosivustoja. Kuinka monta muuta verkkosivustoa? Se riippuu palveluntarjoajasta. Jotkut yritykset sijoittavat jopa 100 verkkosivustoa yhdelle fyysiselle palvelimelle, kun taas jotkut ylläpitävät 20 tai vähemmän verkkosivustoa. Ihmisille, jotka etsivät erityisesti pieniä tai keskisuuria Yritysten web-hosting-palvelu Australiaan, jaettu hosting on todennäköisesti paras hinta-laatusuhde web-hosting-tyyppi sinulle. Jaettua majoitusta voidaan käyttää jopa verkkokauppasivustojen isännöintiin (sivuston koosta riippuen). Joka tapauksessa, asetetaan yhdessä jaetun palvelun edut ja haitat.

Plussat:

 • Suhteellisen halpa verkkosivustojen ylläpidon kustannuksilla, jotka alkavat niinkin alhaalta kuin 3,95 dollaria kuukaudessa
 • Kaikki toimii laatikosta
 • Sinun ei tarvitse teknistä tietämystä verkkosivustosi ylläpitämiseksi
 • Voit tehdä melko paljon kaikkea yksinkertaisesta cPanelista
 • Yleensä mukana tulee 1 napsautuksen asennuskomentosarjat WordPressille & muut suuret CMS: t, kuten Joomla, Drupal jne.
 • Suurimmalla osalla isäntiä on suunnitelmat molemmista Linux-isännöinnistä & Windows-isäntä (ja yleisimmät kielet, kuten PHP, Java ja muut)

Haittoja:

 • Verkkosivustosi voi latautua hitaasti, jos palvelin on ylikuormitettu liian monelle sivustolle.
 • Olet avoin tietoturvauhille, vaikka et tee mitään vikaa.
 • Joku naapureistasi voi käyttää enemmän resursseja, minkä seurauksena verkkosivustojen suorituskyky on huonompi.

Huomaa, että kaikki jaetut hosting-suunnitelmat eivät ole samoja. On suunnitelmia, jotka tarjoavat VPS: n kaltaisen suorituskyvyn (kuten useimmiten Yhdysvalloissa toimivat hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat). Tunnistat nämä hosting-suunnitelmat niiden hinnan perusteella (melko kalliit) – on hieno tasapaino halvan web-isännöinnin ja super-premium-liiketoiminnan web-isännöinnin välillä. Jaettu hosting on hyvä blogeille ja pienille verkkosivustoille, jotka eivät ole resurssiintensiivisiä.

Jos yhdistät kunnollisen jaetun isännän välimuistiin ja CDN: ään, saat uskomattomia tuloksia. Alla on tilannekuva yhden sivuprojektimme latausajasta, nastattu Melbournesta (kyllä, sivusto latautuu alle sekunnissa!).

verkkosivuston nopeustesti

Cpanel – nopea selitys

Nopea sana Cpanelista, isännöintiteollisuuden eniten käytetystä ohjauspaneelista (tämä pätee useimpiin isännöintityyppeihin). Jos et ole perehtynyt siihen, älä huolestu, Cpanel on erittäin helppokäyttöinen ja mukana on yleensä yhden napsautuksen asennusohjelma WordPressille, Joomla, & monia muita järjestelmiä. Itse asiassa, jos huomaat, että tietyllä australinalaisella verkkopalvelimella on Cpanel luettelossa lueteltujen ominaisuuksien alla, se on plus! Omalla omistamistaan ​​ohjauspaneeleita käyttävillä australialaisilla isäjillä voi olla joitain ongelmia (henkilökohtainen kokemus).

VPS-hosting

VPS on Virtual Private Server. VPS-isännöinti on erityinen isännöintipalvelun tyyppi, jossa isännöintipalveluntarjoajat luovat useita virtuaalisia palvelimia yhteen fyysiseen palvelimeen. Jos olet koskaan pelannut virtuaalikoneilla, tiedät jo, mistä puhun. Vaikka se saattaa näyttää tutulta, tämä eroaa huomattavasti jaetusta isännöinnistä. Yritykset tarjoavat yleensä 2 tyyppistä VPS-hosting-palvelua:

 • Itsehallittu VPS, sinä hallitset palvelimen kaikkia näkökohtia, mukaan lukien tekniset asiat.
 • Ylläpito VPS, isännöintiyritys hoitaa suurimman osan teknisistä asioista, kun keskityt ensisijaisesti yritykseesi. Tämä vaihtoehto on kalliimpi.

VPS-palveluiden web-hosting-kustannukset vaihtelevat 30 dollarista 100 dollariin + kuukaudessa, ja niitä käytetään yleensä myös pelipalvelimien isännöintiin (joten se soveltuu Minecraft-isännöintiin). Asettelemme edut ja haitat.

Plussat:

 • Saat oman CPU: n, RAM: n ja tallennustilan virtuaalipalvelimella
 • Huomattavasti parempi suorituskyky
 • Täysi hallinta ja pääkäyttäjän käyttöoikeudet

Haittoja:

 • Paljon kalliimpaa kuin edullisempi jaettu isäntä.
 • Tarvitset teknisen tietämyksen palvelimen ylläpidosta
 • Jos ei, sinun on ehkä palkattava järjestelmänvalvoja

Dedicated hosting

Dedicated server-hosting on tehokkain vaihtoehto kaikista. Sen sijaan, että tarvitsisit jakaa resursseja muiden ihmisten kanssa – mikä pätee periaatteessa molemmissa kahdessa ylemmässä isäntätyypissä, saat täysin toimivan fyysisen palvelimen itse. Tämä on niin hyvä kuin se saa palvelimen suorituskyvyn. Mutta haittapuoli, omistettu isännöinti on mielettömän kallis. Siksi tämäntyyppinen isännöinti on ensisijaisesti tarkoitettu suurille yrityksille, joilla on resursseja vaativia verkkosivustoja ja verkkosovelluksia. Hinnat alkavat yleensä 100-200 dollarista kuukaudessa.

jälleenmyyjä hosting

Australialaisia ​​jälleenmyyjämajoituksia käyttävät yleensä vain verkkoyritykset tai yksittäiset web-suunnittelijat, jotka haluavat aloittaa omien asiakkaidensa isännöinnin. Näiden suunnitelmien avulla voit luoda erilaisia ​​tilejä asiakaskohtaisesti ja hallita niitä kaikkia yhdestä kojetaulusta (mieluiten WHM yhdessä Cpanelin kanssa) asettamalla kaistanleveyden & tilarajoitukset, lisäverkkotunnusten rajoitukset ja paljon muuta. Jälleenmyyjäsuunnitelmat ovat ehdottomasti kalliimpia kuin tavallinen hosting-paketti, koska niiden avulla voidaan isännöidä useita verkkosivustoja, joilla jokaisella on oma Cpanel.

Web-palvelinpalvelimet Australiassa

Web-isäntäpalvelimen sijainnit: Australiaan tai ulos?

Jos asuit Australiassa, sinun pitäisi etsiä verkkosivustoa, joka on joko Australiassa tai lähellä sitä, se on niin yksinkertaista. Miksi? Koska jos ylläpidät verkkosivustosi esimerkiksi Yhdysvaltain palvelimella, kohtaat todennäköisesti hauskoja ongelmia, kuten viive, hitaammat latausajat, viiveet jne. Palvelimen sijainti on tärkeä asia, mutta älä ole huolissasi siitä kaupunkikohtaisella tasolla , joten ei ole väliä, etsitkö parhaita verkkoisäntäjä Brisbanessa, Sydneyssä (kuten Digital Pacific) tai Melbournessa … et huomaa nopeuseroja muutenkaan.

CDN: n käyttö: Going Global

Se, että sivustosi isännöidään tietyllä palvelimella tietyssä paikassa, ei tarkoita, ettet voi saada nopeita latausaikoja ympäri maailmaa, jokaisessa maassa. CDN: n avulla voit palvella sivustoasi kaikkialla pienellä viiveellä.

CDNCDN tai sisällönjakeluverkko on maantieteellisesti hajautettu palvelinverkko, joka käyttää sivuston kävijöiden sijaintia palvellaksesi välimuistiversio sivustosi sisällöstä lähimmästä solmustaan ​​tai palvelimesta. Tämä ei vain auta latausaikojen kanssa, vaan voi myös estää roskapostittajia, lisätä tietoturvaa ja suojata sinua mahdollisilta DDOS-hyökkäyksiltä. Yksi suosituimmista CDN-levyistä on CloudFlare, heillä on itse asiassa ilmainen suunnitelma ja monet verkkoisäntäkoneet integroituvat niihin melko saumattomasti.

Palvelimen käyttöaika

Sinun on tiedettävä, voitko luottaa Australian isäntäyritykseesi tarjota vakaita palvelimia ja maksimoida palvelimen käytettävyyden. Aloimme seurata tärkeimpien isännöintipalveluiden yleistä käyttöaikaa ja vasteaikoja web-isäntän tilasivullamme. Useimmat web-palveluntarjoajat takaavat käyttöajan 99,9%. Valitettavasti näin ei aina ole, on hienoa työtä säilyttääksesi maksimaalisen käytettävyyden. Tarvitset luotettavan web-palveluntarjoajan.

Levytila

Tallennustilan määrä tarkoittaa sitä, kuinka paljon tiedostoja voit lähettää palvelimelle. Blogille ja pienille australialaisille verkkosivustoille ei tarvita enempää kuin muutamaa GB: tä, mitä halvimmat web-hosting-yritykset tarjoavat. Mutta jos aiot isännöidä isompaa verkkosivustoa, sinun pitäisi hankkia isännöintisuunnitelma, jolla on enemmän tallennuskapasiteettia. Muista antaa etua yrityksille, jotka käyttävät SSD-asemia tietojen tallentamiseen tavallisten kiintolevyjen sijasta. SSD-tallennustila on jopa x10 parempi luku- ja kirjoitusnopeuksilla.

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

Monet verkkosivustojen hosting-palvelut edistävät näitä kahta asiaa yhtenä. Mutta ne ovat täysin erilaisia. Kaistanleveys on nopeus, jolla dataa voidaan siirtää. Tiedonsiirto puolestaan ​​edustaa verkkosivustosi tuottamaa tietoliikennettä – yleensä mitattua ja rajoitettua kuukaudessa. Tiedonsiirto riippuu siitä, kuinka monta kävijää sinulla on ja kuinka suuret tiedostosi ovat. Joten muista tarkistaa, mikä on valitsemasi isännöintisuunnitelman rajoitus. Jotkut australialaiset isännöivät sekä rajatonta kaistanleveyttä että tiedonsiirtoa.

Nopeus ja vasteaika

Palvelimen nopeusVaikka tämä saattaa vaikuttaa helpoalta, se on itse asiassa monikerroksinen. Useimpien mielestä nopeimman web-hosting-palvelun saaminen on yhdistelmä palvelimen suorituskykyä ja australialaista sijaintia, mikä tarkoittaa, että niin kauan kuin palvelin toimii sujuvasti ja datakeskuksen sijainti on Australiassa (kuten edellä mainittiin), sen pitäisi olla hyvä on. Tämä ei ehdottomasti ole tilanne.

Itse asiassa Singaporessa tai ulkomailla on useita web-isäntäpalvelimia, joiden palvelimet ovat parempia kuin AU: n palvelimilla (kuten Hostinger). Totuus on, että parhaat isännät yleensä käyttävät räätälöityjä järjestelmiä ja skriptejä puristaakseen mahdollisimman paljon suorituskykyä tietokeskuksistaan. Jos yhdistät tämän erinomaisiin laitteistoihin ja ominaisuuksiin, kuten palvelinpuolen välimuistiin, PHP7-tukeen, LiteSpeed-integraatioon, se räjäyttää Australian web-hosting-kilpailun vedestä. Oikea palvelinkokoonpano voi todella tehdä eron latausaikojen ja nopeuden suhteen. Tarkista vain SiteGround vs HostGator -vertailumme erojen välillä (älä unohda, sivuston nopeus on nyt Googlen mukaan sijoituskerroin, joten on tärkeää myös SEO: lle).

Käytämme Keycdnin ping-työkalua tarkistaaksemme verkkosivustojen tarjoajien vastausajat.

(takaisin vertailutaulukkoon)

Asiakaspalvelu

Jos etsit nimenomaan parasta verkkosivustojen ylläpitoa, haluat varmistaa, että heidän tukitiiminsä on luotettava. Ensinnäkin tarkastellaan tukivaihtoehtojen lukumäärää ja niiden vastausaikoja. Ne voivat sisältää puhelintuen, live-chatin, tukiliput, yksityiskohtaisen tietokannan ja jopa video-oppaita.

Olemme havainneet, että tukiliput ovat edelleen tehokkain tapa ratkaista suurin osa ongelmista, ne ovat myös helpoimmin skaalautuvia web-isännälle (mikä on kriittistä, kun koko palvelin menee alas ja he saavat valtavan määrän valituksia).

Sitten meidän on harkittava, ulkoistaako isäntä tukipalvelunsa vai onko se sisäistä, molemmilla vaihtoehdoilla on edut ja haitat. Ulkoistettu tuki on parempi skaalautuvuuden ja johdonmukaisuuden kannalta, mutta sisäinen tuki on yleensä nopeampaa palloilla ja enemmän asiantunteva.

Sähköpostiominaisuudet

Jos haluat täydellisen isäntäpaketin yhdeltä palveluntarjoajalta, sinun on tarkistettava sähköpostitoiminnot (yleensä tärkeämpää ihmisille, jotka etsivät yritysverkkohotelleja, koska he todennäköisesti tarvitsevat useita sähköpostiosoitteita). Kaikilla verkkopalvelupalveluilla ei luota verkkotunnuksillesi sähköpostitilejä. Jos he tekevät niin, tarkista, tarjoavatko ne verkkopostin käyttöliittymän, tarjoavatko ne rajattomasti sähköpostia (yleensä ei tapahdu, mutta et koskaan tiedä) ja integrointia ulkoisiin palveluihin. Varo myös rajoituksia. Jotkut palveluntarjoajat sallivat sinun luoda jopa 100 sähköpostiosoitetta tai lähettää 200 sähköpostia tunnissa.

Web-isäntävarmuuskopiot

Varmuuskopiot ovat erittäin tärkeitä, mutta valitettavasti niiden osuus tärkeimmästä luettelosta on vähäinen useimmille ihmisille. Sinun on tehtävä varmuuskopio verkkosivustostasi, tietokannastasi ja sähköpostitiedostoistasi säännöllisesti (mieluiten päivittäisillä varmuuskopioilla). Tarkista, tarjoaako yritys varmuuskopioita, ja kuinka usein he varmuuskopioivat tiedostojasi. Selvitä myös, kuinka voit palauttaa tiedostot, jos jokin menee pieleen. Jotkut yritykset veloittavat varmuuskopion palautuksen, kun taas jotkut tarjoavat palvelun ilmaiseksi.

Lisäosoitteiden / tietokantojen lukumäärä

Tämä on tärkeää, jos aiot isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa verkkosivustosi isännöintisuunnitelman kanssa. Halvemmat hosting-suunnitelmat rajoittuvat usein vain yhteen verkkosivustoon.

Jos näet erittäin halpoja suunnitelmia, joissa on rajoittamaton verkkotunnus, tiedä, että kokonaissuorituskyky todennäköisesti menee alamäkeen nopeammin, mitä enemmän verkkotunnuksia lisäät. Tämä johtuu siitä, että palvelinresurssejasi ei skaalata käyttämiesi verkkotunnusten määrän mukaan, mikä johtaa todella heikkoon tehokkuuteen kaikilla sivustoillasi.

SSL-varmenteet

Sivustosi suojaamisesta SSL-sertifikaatilla on nopeasti tulossa vaatimus eikä vaihtoehto, joten verkkokauppasivustojen lisäksi tarvitaan yksi, mutta myös kaikki muut sivustot. Google merkitsee jopa muut kuin https-sivustot suojaamattomiksi, mikä vaikuttaa tulosprosentteihisi. SSL (Secure Sockets Layer) on pohjimmiltaan tekniikka salatun linkin luomiseksi palvelimen (web-isäntä) ja asiakkaan (selain) välille. SSL mahdollistaa henkilökohtaisten tietojen, kuten luottokorttinumeroiden ja kirjautumistietojen, siirron turvallisesti.

SSL-sertifikaatti Australia

Kun tutkit mahdollisia verkkoisäntäjä, tarkista, tarjoavatko ne ilmaisia ​​SSL-varmenteita (mieluiten helpon yhden napsautuksen asennusvaihtoehdon kanssa, kuten SiteGround tekee). Jos he eivät ole, voit silti saada ilmaisen sertifikaatin Let’s Encrypt -sovelluksesta ja pyytää isäntääsi asentamaan sen sinulle. Parhaimman Australian isännöivän verkkosivuston pitäisi kuitenkin tarjota tämä ilmaiseksi oletuksena.

Globaali palvelinverkko

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luo laskentataulukko ja kirjaa kaikki löytämäsi australialaisten web-hosting-yritysten tekniset tiedot, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on paras pienyritysten web-hosting?

Mielestämme paras pienyritysten verkkoisäntä on Hostinger. Se on rehellisesti paras arvo isäntä, jos tarkastelemme heidän palveluidensa laatua. Hostinger tarjoaa 10 Gt levytilaa perussuunnitelmassaan, ja mukana tulee ilmainen SSL, SSD-hosting, 24/7-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. He ovat myös erittäin hyviä pitämään palvelinsa turvallisina ja sujuvana jatkuvasti.

Kuinka paljon web hosting on vuodessa?

Web-hosting voi maksaa niin vähän kuin 20 dollaria vuodessa, vaikka se olisi halpaa puolella. Jos haluat laadukkaan web-isäntä yrityksesi verkkosivustolle tai blogiisi, voit odottaa maksavan noin 60 dollaria vuodessa. Se voi olla kalliimpaa, jos haluat isännöidä isompia verkkosivustoja, kuten verkkokauppoja, koska saatat tarvita enemmän levytilaa tai CPU-resursseja ja RAM-muistia.

Kuinka voin isännöidä verkkosivustoani ilmaiseksi?

Voit isännöidä verkkosivustoasi ilmaiseksi WordPress.com-palvelun ja vastaavien palveluiden avulla. He huolehtivat kaikesta, mutta sinut takertuu aliverkkotunnukseen ammattimaisemman verkkotunnuksen (yourbusiness.com.au) sijaan. WordPressin kanssa se olisi yrityksesi.wordpress.com, muut palvelut, jotka tarjoavat vastaavanlaisen ilmaisen isännöinnin, olisivat Wix ja Blogger.

Voinko isännöidä verkkosivustoani Googlessa?

Google ei isännöi tavanomaisia ​​tai yritysverkkosivustoja. Tarvitset omistetun web-palveluntarjoajan sivustosi isännöimiseksi. Google omistaa Blogger-nimisen palvelun, jonka avulla voit hankkia perussivuston ilmaiseksi, mutta sinut sidotaan tiettyyn sisällönhallintajärjestelmään ilman suurta joustavuutta suunnittelun kannalta.

Voinko isännöidä omaa verkkosivustoa tietokoneellani?

Voit isännöidä omaa sivustoasi tietokoneellasi käyttämällä paikallista asennusta. WAMP on oikea termi käytettäväksi ja voit asentaa koko pinon WampServerin avulla. Se ei ole erittäin helppoa tehdä, jos et tunne muun muassa MySQL, PHP, Apache jne. Helpoin tapa on seurata online-opasta WordPressin asentamisesta paikallisesti..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector