Parhaat VPS-hosting-palvelut vuonna 2020 (mitkä ovat nopeita ja luotettavia?)

Paras VPS-hosting


VPS-isäntä on salaperäisesti kuulostava nimi useimmille verkkosivustojen omistajille, ja ensi silmäyksellä se ei täysin selitä mitä oikein saat, kun ostat sen.

Joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää VPS-isännöinnistä, ja lisäksi tällä hetkellä markkinoiden 8 parasta VPS-palvelua:

Mutta ensin, mikä on VPS-hosting?

VPS tarkoittaa Virtual Private Server:

 • ”Yksityinen” tarkoittaa, että saat kaikki sinulle osoitetut palvelinresurssit yksityisesti. Et jaa näitä resursseja muiden asiakkaiden kanssa.
 • ”Virtuaali” tarkoittaa, että palvelimesi ei ole erillinen kone, vaan toimii virtuaalisena kokoonpanona tehokkaammalla palvelimella. Siinä “vanhemmassa” palvelimessa voi olla enemmän virtuaalikoneita käynnissä.

… Ja mitä hyötyä VPS-isännöinnistä on??

VPS-isännöinnillä on kaksi pääasiallista hyötyä.

 • Ensimmäinen on, että VPS-asetukset yleensä takaavat vakauden. Palvelinresurssit osoitetaan yksin sinulle, mikä tarkoittaa, että olet immuuni sen suhteen, mitä muut käyttäjät tekevät palvelimillaan.
 • Saat juuripääsyn ja palvelimen täyden hallinnan. Voit valita ohjelmiston, jonka aiot asentaa palvelimelle, ja voit sitten määrittää kyseisen ohjelmiston haluamallasi tavalla (syyn sisällä). Tämän avulla voit sovittaa palvelimen kokoonpanon sovellukseesi / verkkosivustoosi.

Kaiken kaikkiaan VPS-hosting on loistava ratkaisu käyttäjille, jotka tarvitsevat omistettuja palvelinresursseja ja rajoittamatonta muokattavuutta.

Alla on luettelo 8 parhaasta VPS-isännöintipalvelusta (hallittu ja hallitsematon). Vertasimme niiden suorituskykyä, hinnoittelua ja ominaisuuksia.

1. Nestemäinen verkko – nopeimmin hallittu VPS (15 dollaria kuukaudessa)

Nestemäisen verkkopilven isännöintiSuunnitelmat alkavat 15,00 dollaria kuukaudessa

Nestemäiset ammattilaiset:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ Kuormituksen tasapainottaja, oma IP-osoite
+ Päivittäiset varmuuskopiot, DDoS-suojaus
+ Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostitse, chat
+ Cloudflare CDN, ilmainen SSL
Nestemäiset web-haitat:
– Suuri hinnankorotus, jos haluat maksaa kuukausittain

Liquid Web on tunnettu web-hosting-teollisuudessa laajasta valikoimastaan ​​hosting-tarjouksia. Heillä on kaikkea edullista, optimoitua asetusta pienille verkkokaupoille ja WordPress-sivustoille, aina yritystason palvelimiin, jotka maksavat tuhansia dollareita.

Heidän pilvivPS-isännöintisuunnitelmansa sijaitsevat jonkin verran hinnoin. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen käyttöajan 99,99%: lla ja poikkeukselliset latausajat ~ 400 ms.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

292 msKeskinopeus

100%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-lquidwb-cloud.com / Verkossa vuodesta: Helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

Liquid Web ylläpitää omaa hosting-infrastruktuuria, ja sillä on viisi tietokeskusta – kaksi heistä Yhdysvalloissa sekä Lontoossa, Amsterdamissa ja Sydneyssä.

VPS-asetukset ovat valmiita käsittelemään mitä tahansa, mitä heille heitetään liikenteen suhteen, ja ne tarjoavat helpon integroinnin Cloudflare CDN: n ja Akamai: n kanssa. Mukana on myös DDoS-suojaus, pilvikuormituksen tasapainottaja, palvelinsuojakerrokset ja haavoittuvuuden arviointi.

Tämä on täysin hallittu VPS, joka antaa sinulle päivittäisiä varmuuskopioita ja ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtymiä (pyynnöstä).

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, jos tarvitset apua asioiden määrittämisessä, tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden. Saatat joutua odottamaan jonkin aikaa livekeskusteluun vastaamiseen.

hinnoittelu

Liquid Web tarjoaa VPS-hosting-paketinsa 15 dollaria kuukaudessa, jos maksat kaksi vuotta etukäteen. Kuukausittainen maksaminen on 59 dollaria, mikä on huomattava lisäys. Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 2 Gt RAM-muistia
 • 2 vCPU: ta
 • 40 Gt puolijohdeasemien (SSD) levytilaa
 • 10 TB kaistanleveyttä
 • Suorittaa Linuxia

On syytä huomauttaa, että Liquid Web käyttää InterWorxia isäntänsä ohjauspaneelina. Vaikka se on toiminnallinen, se on vähemmän suosittu ratkaisu ja voi siten lisätä oppimiskäyrääsi. Jos haluat käyttää jotain tutumpaa – kuten cPanel tai Plesk -, niitä on myös saatavana, mutta ne tulevat lisämaksusta.

Ylläpito Windows-palvelimilla on myös mahdollista, ja se alkaa 54 dollarista kuukaudessa, kun maksetaan kahden vuoden edestä.

Liquid Web ei tarjoa palautuksia VPS-suunnitelmiinsa.

Edullinen, nopea ja luotettava VPS yhden tai useamman verkkosivuston ylläpitämiseen

2. ScalaHosting – Halvin hallittu VPS (9,95 dollaria kuukaudessa)

Scala VPS-arvosteluSuunnitelmat alkavat 9,95 dollaria kuukaudessa

Scala VPS Plussat:
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ Ilmaiset siirrot rajattomille sivustoille
+ Hyvä skaalautuvuus
+ Päivittäiset varmuuskopiot, SShield-turvajärjestelmä
+ Omistettu IP-osoite
+ Cloudflare CDN
+ 24/7 tuki
Scala VPS Cons:
– SSL-sertifikaatti maksetaan erikseen

Scala Hosting perustettiin vuonna 2007 – mikä on suhteellisen äskettäin ylläpitämässä alan standardeja – tavoitteena tehdä VPS-hosting kaikille. Nykyään he tarjoavat erityyppisiä hosting-palveluita, mutta niiden VPS-asetukset ovat edelleen lippulaiva.

Scala antaa 99,99%: n käyttöajan. Käytännössä tämä luku on kuitenkin hiukan pienempi testisääntöjemme mukaan. Kuormausajat ovat tyydyttävät.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

897 msKeskinopeus

99,98%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-scla-vps.com / Verkossa vuodesta: helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

Scalalla on oma isännöintiinfrastruktuuri, jolla on kaksi tietokeskusta: yksi Yhdysvalloissa (Dallas) ja toinen Euroopassa (Bulgaria).

VPS-hosting-suunnitelmat ovat skaalautuvia ja niiden avulla voit määrittää koneesi todella rakeiseen tasoon. Voit esimerkiksi valita, kuinka monta suorittimen ydintä, RAM-muistia ja SSD-tallennustilaa tarvitset – toisistaan ​​riippumatta.

Asennusta hallitaan myös täysin, se tarjoaa rajoittamattoman sivuston siirtämisen ja Scalan oman SShield Security -suojausjärjestelmän.

Tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden live-chatin kautta. He myös kehuvat lippujen vastausajoista, jotka ovat keskimäärin 15 minuuttia.

Scalan palvelimet käyttävät mukautettua hallintapaneelia nimeltä SPanel. Pinnalla se näyttää olevan vain iho cPanelin päällä, joten oppimiskäyrää ei ole.

hinnoittelu

Kuten mainittiin, tämä VPS-palveluntarjoaja tarjoaa majoitusta monissa eri kokoonpanoissa, ja lisäksi voit räätälöidä palvelimesi räätälöimään tarpeitasi tarkasti. Lähtötasolla heidän VPS-suunnitelmansa alkavat 9,95 dollarista kuukaudessa, kun heille maksetaan kolme vuotta etukäteen (12 dollaria kuukausittain). Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 2 Gt RAM-muistia
 • 1 prosessorin ydin
 • 20 Gt SSD-levytilaa

Kaistanleveyttä ei ole julkistettu. SSL maksetaan erikseen ja se alkaa 30 dollarista vuodessa.

Rahat takaisin -takuu on 30 päivää.

Halvin hallittu VPS luotettavalla suorituskyvyllä

3. HostGator – rajoittamaton VPS (19,95 dollaria kuukaudessa)

HostGator VPS-arvosteluSuunnitelmat alkavat 19,95 dollaria kuukaudessa

HostGator Plussat:
+ Lähes 100% käyttöaika
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ Kaksi erillistä IP-osoitetta
+ Viikoittaiset varmuuskopiot, DDoS-suojaus
+ Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, chat
HostGator-miinukset:
– Perushintaan ei sisälly cPanelia
– Korkeat uusimismaksut

HostGator on yksi tunnetuimpia hosting-yrityksiä siellä. Ne tarjoavat muutaman tyyppisiä hosting-palveluita, toimivat verkkotunnuksen rekisteröijinä ja niillä on oma räätälöity verkkosivustojen rakennustyökalu.

Käyntiaika on hieno, mitä näet alla olevista testitiedoista, mutta latausajat voivat olla parempia, sillä nykyiset istuvat yhden sekunnin yläpuolella..

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

1064 msKeskinopeus

99,77%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-hstgtr-vps.com / Verkossa vuodesta: Helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

HostGatorilla on kaksi tietokeskusta Yhdysvalloissa: Utahissa ja Texasissa.

Palvelimen tekniset tiedot ovat kelvollisia hintaan ja tarjoavat enemmän joustavuutta kuin jaetun palvelimen isäntäasetukset. Saat täyden pääkäytön, mikä tarkoittaa, että voit tehdä palvelimella melkein mitä tahansa.

Mukana on RAID 10 -levykokoonpano, viikoittaiset ulkopuoliset varmuuskopiot ja rajoittamaton ilmainen cPanel-to-cPanel-siirto (plus 90 mukautettua siirtoa).

Tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden. Henkilökunta on avulias, vie ylimääräisen ajan tutkia asennusta ja korjata asiat puolestasi.

hinnoittelu

HostGator tarjoaa VPS-vaihtoehtojaan isännöintiä alkaen 19,95 dollaria / kk, kun maksetaan kolme vuotta etukäteen (29,95 dollaria, kun maksetaan kuukausittain). Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 2 Gt RAM-muistia
 • 2 prosessorin ydintä
 • 120 Gt levytilaa
 • 1,5 TB kaistanleveyttä

On kuitenkin olemassa kaksi piilotettua kustannusta. Ensinnäkin palvelimessasi ei ole ohjauspaneelia. CPanelin asentaminen on toinen 10 dollaria / kk. Toiseksi uusiminen on 79,95 dollaria / kk.

Rahat takaisin -takuu on 45 päivää.

Rajoittamaton VPS-palveluntarjoaja

4. Bluehost VPS – 18,99 dollaria kuukaudessa (hallinnoitu)

Bluehost vps arvosteluSuunnitelmat alkavat 18,99 dollaria kuukaudessa

Bluehost-ammattilaiset:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ Omistettu IP-osoite
+ Päivittäiset varmuuskopiot, DDoS-suojaus
+ Kulunvalvontamoduuli
+ Ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna
+ Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, chat
Bluehost haitat:
– Tietokeskukset vain Yhdysvalloissa

Bluehost tarjoaa mukavan valikoiman isännöintivaihtoehtoja ja kattaa melkein kaikki markkinoiden puolet – halvoista jaetuista palvelimista täysin kykeneviin erillisiin palvelimiin. Heidän VPS-tarjouksensa istuu jossain keskellä tarjoamalla hyvän ominaisuuksien tasapainon.

Käytettävyyden suhteen Bluehost VPS on mukavasti 99,99%. Latausajat ovat myös tietomme perusteella hyvät noin 750 ms.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

662 msKeskinopeus

100%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-bluhst-vps.com / Online vuodesta: Helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

Bluehost käyttää omaa palvelininfrastruktuuria / isäntäympäristöä, mutta he eivät ole kovin selkeitä tietokeskuksen sijainnistaan ​​tai kuinka monta niistä on.

Ominaisuuksien kannalta Bluehost tarjoaa kaiken, mitä nykyaikaisella VPS-isäntällä pitäisi olla, mukaan lukien juuripääsy, modernit tekniikat, kuten OpenStack ja KVM, taatut resurssit ja dynaaminen resurssien allokointi.

On myös muita alkuperäisiä ominaisuuksia, kuten välitön käyttöönotto ja loistava pääsynhallintamoduuli (voit antaa muille ihmisille pääsyn isännöintitilisi osiin). Palvelimen hallinta tapahtuu parannetun Bluehostin ohjauspaneelin avulla, joka on rakennettu cPanelin päälle. Siinä on erityisiä työkaluja VPS-hallintaan ja WHM-hallintaan.

Tuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja saat tarvittavaa apua ja huomiota.

hinnoittelu

Bluehost VPS -hotellisuunnitelmat alkavat 18,99 dollaria / kuukausi (kolmen vuoden sopimuksella). Sopimuksen pituuden lyhentäminen nostaa hintaa (kuukausittain, se on 29,99 dollaria). Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 2 Gt RAM-muistia
 • 2 prosessorin ydintä
 • 30 Gt SSD-levytilaa
 • 1 TB kaistanleveyttä
 • 1 IP-osoite

Bluehost sisältää myös pari hyödyllistä bonusta, kuten omistettu IP-osoite, ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna ja ilmainen SSL-sertifikaatti.

Uusintahinta on 29,99 dollaria / kk. Bluehost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

5. InMotion VPS – 22,99 dollaria kuukaudessa (hallinnoitu)

InMotion vps-arvosteluSuunnitelmat alkavat 22,99 dollaria kuukaudessa

InMotion-ammattilaiset:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ 3 erillistä IP-osoitetta, ilmainen SSL
+ DDoS-suojaus
+ Tukipalvelut ympäri vuorokauden, maksutta, sähköpostitse, chatin kautta
InMotion-haitat:
– Korkeampi uusintahinta

InMotion Hosting erottuu kaikista erilaisista kulmista, joita he tekevät web-hosting-alalla. He eivät tarjoa vain hosting-palveluita, mutta tarjoavat myös räätälöityjä tarjouksia freelancereille, toimistojen omistajille ja jälleenmyyjille. Periaatteessa riippumatta siitä, kuka olet ja mitä haluat hostingisi tekevän, InMotion Hosting tarjoaa sinulle jotain.

Ne tarjoavat kahta tyyppiä VPS-isännöintiä: hallittua ja hallitsematonta. Keskitymme tässä hallittuihin asetuksiin, koska suurin osa ihmisistä todennäköisesti valitsee tämän.

Testien mukaan latausajat ovat erittäin hyvät, noin 500 ms. Keskimääräinen käyttöaika saattaa kuitenkin olla hiukan parempi – tällä hetkellä 99,97%.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

361 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-inmot-cloud.com / Verkossa vuodesta: Helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

InMotion Hostingilla on kaksi omaa tietokeskusta: toinen Los Angelesissa ja toinen Washingtonissa, D.C..

InMotion Hosting ei varmasti petä ominaisuuksien suhteen. Kaikilla tileillä on siisti kojetaulu, joka näyttää resurssien kulutuksen. saat juurioikeuden, ajoitetut varmuuskopiot ja pääsyn suojattuihin sähköpostitileihin.

Mukana on myös ilmainen verkkosivustojen siirto – pyynnöstä tukilipun kautta. Tämän lisäksi jokaisella tilillä on kaksi tuntia varattua aikaa T3-järjestelmänvalvojan kanssa osana InMotionin Launch Assist ™ -ohjelmaa.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden. Tukiasiamiehet ovat Yhdysvalloissa toimivia, ja voit ottaa heihin yhteyttä maksuttomien puhelinlinjojen, sähköpostin ja live-chatin kautta.

hinnoittelu

InMotionin hallitut VPS-pilvipalvelusuunnitelmat alkavat 22,99 dollaria / kuukausi (kolmen vuoden sopimuksella). Maksaminen kuukaudesta toiseen on 54,99 dollaria. Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 4 Gt RAM-muistia
 • 75 Gt SSD-levytilaa
 • 4 TB kaistanleveyttä

InMotion Hosting sisältää myös 3 erillistä IP-osoitetta, ilmaiset SSL-osoitteet (kuitenkin monia, mitä tarvitset), ilmaisen verkkotunnuksen ja cPanel Admin 5 -lisenssin..

Uusiminen maksaa 64,99 dollaria / kk. Meillä on 90 päivän rahat takaisin -takuu.

6. A2-hosting-VPS – 25 dollaria kuukaudessa (hallinnoitu)

A2Hostuksen vps-arvosteluSuunnitelmat alkavat 25,00 dollaria kuukaudessa

A2-hosting-ammattilaiset:
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Täysin hallittu
+ 2 erillistä IP-osoitetta, ilmainen SSL
+ KernelCare ja DDoS -suojaus
+ Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostitse, chat
+ Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
A2-hosting-miinukset:
– Hidas keskiarvo. latausaika

A2 Hosting on toinen luettelossa oleva yritys, joka yrittää palvella erityyppisiä asiakkaita ja tarpeita. Löydät monen tyyppisiä isäntäasetuksia niiden kokoonpanosta (kuten WordPress-isäntä tai verkkokauppa), ja monet niistä ovat myös eri kokoonpanoissa.

Pelkästään VPS-valinta tarjoaa kolme päätyyppiä oletusasetuksille: hallitsematon, hallittu ja hallinnoitu + juuripääsy (nimeltään Core VPS).

Käytettävyysaika on erittäin hyvä, 99,99%, mutta lastausajat ovat hiukan alhaivat – tällä hetkellä tietojemme mukaan noin 1,2 s.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

1134 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-a2hsting-cloudvps.com / Verkossa vuodesta: helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

A2 Hosting ylläpitää omaa isäntäinfrastruktuuria, jonka datakeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa (Michigan ja Arizona), Amsterdam ja Singapore.

A2 Hosting -palvelimen VPS-palvelimen asennus on kehittäjäystävällinen, joka antaa sinulle pääsyn cPaneliin plus kaikkiin suosittuihin tekniikoihin ja ohjelmistoalustoihin. Kaikki nämä saavat myös hallitut asennukset ja päivitykset. Palvelimen suojausta ja varmuuskopioita hallitaan myös sinulle.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden. A2 on erittäin varma tukiensa laadusta ja kutsuu heitä Guru Crew -tukeen.

hinnoittelu

A2 tarjoaa virtuaalipalvelimiaan 25 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella. Kuukausittain maksaminen on noin 61 dollaria. Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 4 Gt RAM-muistia
 • 4 prosessorin ydintä
 • 75 Gt RAID-10-tallennustilaa
 • 2 TB kaistanleveyttä

A2 myös siirtää ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtymiä heidän Guru-tukiryhmänsä kautta, ja lisäksi voit luoda rajoittamattomia sähköpostitilejä.

Merkintä; Jos tarvitset pääkäyttäjän oikeuksia, valitse Core VPS -sarjasta (sama hinta; se on pohjimmiltaan hallittu VPS + pääkäyttöoikeus). A2 tarjoaa myös halvan hallitsemattoman VPS: n vain 5 dollarilla kuukaudessa.

Uusinnat alkavat 49,99 dollaria / kuukausi (uuden sopimuksen pituudesta riippuen).

Meillä on antelias “milloin tahansa rahat takaisin -takuu”.

7. Hostinger VPS – 3,95 dollaria kuukaudessa (hallitsematon)

Hostinger vps-arvosteluSuunnitelmat alkavat 3,95 dollaria kuukaudessa

Hostinger Plussat:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Luettelon halvin VPS-isäntä
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Dedikoitu IP-osoite, DDoS-suojaus
+ 24/7 tuki sähköpostitse, chat
+ Valitse palvelimen käyttöjärjestelmä
Hostinger-miinukset:
– Nelivuotinen sopimus
– Maksetut varmuuskopiot

Hostinger on ollut tunnettu enemmän kuin kohtuuhintaisista hinnoittelusta koko erilaisilla isännöintityypeillä ja tasoilla. Hostinger VPS -suunnitelmat eivät ole eroja, alkaen vain 3,95 dollarista / kuukausi, mutta enemmän siitä myöhemmin.

Hostinger tarjoaa todella korkean suorituskyvyn, ei vain suhteessa hintaan, mutta kaiken kaikkiaan. Testiasetuksissamme on 99,99% käytettävyyttä ja lataus vain ~ 300 ms.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

313 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-hstinger-vps.com / Verkossa vuodesta: helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

Hostingerillä on tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa (Iso-Britannia).

Ominaisuuksiltaan Hostinger antaa sinulle kaikki VPS-isännöinnin perusteet, mutta on myös joitain lisäominaisuuksia, joita jopa kalliimpia isäntiä ei tarjota. Kerran voit valita palvelimen käyttöjärjestelmän (OS) – siellä ovat CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian ja Suse.

Lisäksi saat täyden pääkäytön, omistetun IP: n, siellä on IPv6-tuki ja helppo Web-komentosarjojen asennusohjelma.

Suoran chatin kautta on saatavana 24/7 -tuki, mutta muista, että tämä on hallitsematon VPS-asetus. Tämä tarkoittaa, että suurin osa palvelimen hallintatehtävistä kuuluu sinulle, eikä tukitiimi pysty luonteensa vuoksi auttamaan sinua ratkaisemaan ohjelmistoon liittyviä ongelmia..

hinnoittelu

Kuten edellä mainittiin, Hostinger VPS alkaa vain 3,95 dollarista / kuukausi, mikä on tämän luettelon alhaisin hinta ja mahdollisesti loistava valinta pienyritykselle. Tästä huolimatta, jotta saat tämän erittäin alhaisen hinnan, sinun on sitouduttava nelivuotiseen (!) Sopimukseen (pisin luettelossa). Kuukausittainen maksaminen on 9,95 dollaria, ja uusiminen on myös 9,95 dollaria / kk. Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 1 Gt RAM-muistia
 • 1 vCPU
 • 20 Gt SSD-levytilaa
 • 1 TB kaistanleveyttä

Yksi lisämaksu, joka voi olla pakollinen monille käyttäjille, on päivittäisten varmuuskopioiden mahdollistaminen – 1,89 dollaria kuukaudessa. Jos tarvitset ensisijaista tukea, se on 1,99 dollaria / kk (sinut siirretään jonon alkuun).

Rahat takaisin -takuu on 30 päivää.

8. DreamHost VPS – 10 dollaria kuukaudessa (hallitsematon)

DreamHost vps-arvosteluSuunnitelmat alkavat 10,00 dollaria kuukaudessa

DreamHost Plussaa:
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Rajoittamaton liikenne
+ Omistettu IP-osoite
+ Dedikoidut palvelinresurssit
+ Jälleenmyyjä ja alatilit
+ Ilmainen SSL
DreamHost haitat:
– Vain live-chat-tuki klo 5.30–21.30
– Hidas keskiarvo. latausaika

DreamHost tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​isäntäasetuksia, mikä tekee hienosta työstä ruokailun erilaisiin käyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Niiden VPS-asetukset tarjoavat myös erilaisia ​​ja hyvän hinta-laatusuhteen.

Tarkkailemasi käyttöaika on kuitenkin noin 99,75%, mikä on vähän liian paljon seisokkeja. Sama pätee lastausaikoihin, jotka ovat tällä hetkellä yhden sekunnin yläpuolella.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

1048 msKeskinopeus

99,77%Keskimääräinen käyttöaika

Testisivun URL: hostingfacts-dremhost-vps.com / Verkossa vuodesta: helmikuu 2020 / Katso koko tilastot

Kun kyse on datakeskuspaikoista, DreamHostin palvelimet ovat vain Yhdysvalloissa, joten se ei ehkä ole ihanteellinen kansainvälisille yrityksille ja verkkosivustoille.

DreamHost VPS on hallittu asennus vain suorituskyvyn, tietoturvan ja päivitysten kannalta. Kaikki muu – ohjelmistojen asennuksista, verkkosivujen hallinnasta jne. – joudut käsittelemään itse.

Kaikissa DreamHost VPS -suunnitelmissa on rajoittamaton kaistaleveys ja liikenne, rajaton MySQL-tietokanta ja sähköpostitilit. Saat myös esteettömän suorituskyvyn palvelimen omistettujen resurssien ansiosta. DreamHost VPS: n hallinta tapahtuu mukautetun ohjauspaneelin kautta. Viimeiseksi saat myös jälleenmyyjän ja alatilin ominaisuuksia.

Asiakastuki on saatavana live-chatin kautta, mutta vain klo 5.30–21.30 PT, mikä ei ole ihanteellista.

hinnoittelu

DreamHost VPS alkaa 10 dollaria / kk kolmen vuoden sopimuksella. Kuukausittainen maksaminen on 15 dollaria. Tästä hinnasta saat:

 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • 1 Gt RAM-muistia
 • 30 Gt SSD-levytilaa
 • Rajoittamaton liikenne
 • Rajoittamaton sähköpostitili

DreamHost ei tarjoa palautuksia VPS-suunnitelmiinsa.

Kerta + vertailukaavio

VPS-isännöinti on usein seuraava askel ihmisille, jotka ovat kyllästyneet tavanomaiseen jaettuun hosting-asetukseensa ja haluavat saada jotain, joka on yleensä luotettavampaa ja tehokkaampaa.

Onneksi laadukkaiden VPS-palveluntarjoajien ei tarvitse olla erittäin kalliita. Tässä on nopea yhteenvetotaulukko siitä, mitä olemme löytäneet näistä hosting-ratkaisuista:

Oletko kiinnostunut testaamaan jotakin näistä VPS-hosting-asetuksista? Onko sinulla kysyttävää siitä, miten VPS-hosting toimii? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map