7 parasta pilvipalvelupalvelua (arvostelu + vertailu)

Parhaat pilvipalveluntarjoajat


Cloud-hosting on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja suosio kasvaa minuutti. Pilvi on myös menevä tekniikka Internet-jättiläisille, kuten Googlelle, Amazonille ja monille muille.

Ympärillä on monia pilvipalvelupalveluita, joilla on eroja hinnoittelussa, ilmaismaksuissa ja jopa palvelimen virran suhteessa. Tutkimuksemme perusteella on joitain vakio-ominaisuuksia, joista suurin osa jakaa, kuten ilmainen SSL, ilmaiset sähköpostitilit, 99,9%: n käyttöaikatakuu, 24/7-tuki ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot.

On houkuttelevaa löytää halvin vaihtoehto. Saatat kuitenkin haluta isännöidä useampaa kuin yhtä sivustoa tai tarvitset enemmän suorituskykyä puolestasi.

Mikä on Cloud Hosting kuitenkin? Miksi se on parempi kuin muut hosting-tyypit?

Cloud Hosting on virtuaalipalvelimien verkko, joka käyttää fyysisten palvelimien resursseja verkkosivustosi käyttämiseen. Itse isäntäpalvelin on olemassa vain virtuaalimaailmassa tai ”pilvessä”. Siten pilvi ajaa kaikkia sovelluksia ja palveluita useilla palvelimilla samanaikaisesti. Nämä koneet voivat sijaita eri tietokeskuksissa ympäri maailmaa.

Verrattuna fyysisen palvelimen tavanomaiseen yksityiseen tai jaettuun isännöintiin, Cloud Hosting tarjoaa useita etuja:

  • Lisää luotettavuutta: Verkkosivustot ovat käytettävissä milloin tahansa, missä tahansa ja käytännössä ilman seisokkeja. Sillä hetkellä, kun yhden fyysisen palvelimen pitäisi hajottaa, kaikki liikenne ohjataan terveille palvelimille. Liikenteen uudelleenohjaus tehdään myös automaattisesti, kun klusterin yksi palvelin vastaanottaa liian raskaan kuorman.
  • skaalautuva: Cloud hosting on myös helposti skaalautuva. Isäntäpalvelujen tarjoajien ei tarvitse lisätä fyysisiä koneita tilillesi, kun tarvitset enemmän virtaa. Ainoa resurssien uudelleenreititys nykyisestä palvelinpuistosta vaatii. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat jopa resurssien automaattisen lisäämisen, kun kuorma on tavallista raskaampaa.
  • Nopeampi latausaika: Sitten on parempi nopeus ja suorituskyky, jota Cloud Hosting voi tarjota verrattuna jaetun isäntätilastotietoihin. Koska verkkosivustosi tiedot jakautuvat useille palvelimille, sinun ei tarvitse luottaa vain yhteen laitteeseen.

Katsotaanpa nyt tutkimusta parhaista pilvipalveluntarjoajista, jotka löytävät sinulle parhaiten sopivia tarpeita.

7 parasta pilvipalvelupalvelua (2020)

1. Nestemäinen VPS Cloud – paras kokonaisuus

Nestemäisen verkkopilven isännöintiSuunnitelmat alkavat 15,00 dollaria kuukaudessa

Nestemäiset ammattilaiset:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+
Täysin hallittu + ilmainen sivustonsiirto
+ Suojattu (DDoS-suojaus)
+ Päivittäiset varmuuskopiot
+ 24/7 live-asiakastuki
+ Ilmainen SSL ja CDN
Nestemäiset web-haitat:
– InterWorx, Plesk tai cPanel maksavat ylimääräisen

Liquid Web on yksi vahvimmista täysin hallinnoiduista pilvipalveluiden tarjoajista. Se ei ole markkinoiden halvin vaihtoehto, mutta siihen kuuluu laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia ja lisäyksiä.

Yksi vakuuttavin argumentti on heidän suuri latausaika ja käyttöaika, jotka ovat vastaavasti ~ 430 ms ja ~ 99.99% (viimeiset 30 päivää). Koska pilvitekniikka on erittäin luotettava, ne voivat taata käyttöajan 99,9%.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

292 msKeskinopeus

100%Keskimääräinen käyttöaika

Neste VPS Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

Heidän halvimmassa suunnitelmassaan ovat kunnolliset palvelimet, joissa on 2 Gt RAM-muistia ja 2-ytinen CPU. Heidän hallinnoimansa VPS-pilvi sijaitsee Yhdysvaltojen keskustassa ja lännessä.

Jokaisessa suunnitelmassa voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja ja sähköpostitilejä.

Kaikissa Liquid Web -suunnitelmissa on täysin hallitut palvelimet, joten sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta, päivityksistä, seurannasta ja ylläpidosta. He ovat myös heittäneet ilmaisen CloudFlare-CDN: n, jonka he perustavat ja hallitsevat parantaakseen liikenteen nopeutta ja turvallisuutta entisestään. Mutta jos tarvitset enemmän vapautta, voit valita Ydinhallinta- tai hallitsemattomat vaihtoehdot heidän pilvipalvelimilleen.

Voit myös valita kolmesta ohjauspaneelista heti alusta alkaen – InterWorx, Plesk ja cPanel. Sinun on kuitenkin tehtävä suurin osa asetuksista itse, mutta Liquid Webin erittäin huomaavainen asiakastuki voi auttaa sinua.

Joitakin merkittäviä ominaisuuksia ovat ilmainen SSL, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot 100 Gt varmuuskopiolla, 40 Gt SSD-tilaa ja 24/7 -puhelin, live-chatti tai puhelintuki. Kaistanleveys on rajoitettu 10 kt, mutta sen pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi keskimääräisille verkkosivustoille.

Heidän suunnitelmiensa kustannukset ovat melko yksinkertaisia, mutta halvimmat vaihtoehdot (alk. 15 dollaria kuukaudessa) ovat 24 kuukauden sitoutumista. Isännöintipalvelu on helposti skaalautuva, jos joudut varaamaan enemmän virtaa tai ominaisuuksia. Alan standardiin verrattuna rahaa ei kuitenkaan voida taata takaisin, joten palautusta ei makseta. Verkkotunnukset maksavat 15 dollaria / vuosi.

2. HostGator Cloud – paras halpa pilvi

HostGator pilvipalveluSuunnitelmat alkavat 2,74 dollaria kuukaudessa

HostGator Plussat:
+ Nopea keskiarvo latausaika
+ Halvat esittelykustannukset
+ Mittaukseton kaistanleveys ja levytila
+ Luotettava käyttöaika
+ 24/7 live-asiakastuki
+ CDN + SSL mukana
+ Maksuton sivustonsiirto
HostGator-miinukset:
– Varmuuskopiot maksavat ylimääräisiä
– Korkeammat uusimismaksut

HostGator Cloud on halvin pilvipalveluvaihtoehto luettelossamme. Se on täydellinen jokaiselle, joka haluaa isännöidä yhtä verkkotunnusta ja pitää kustannukset mahdollisimman pieninä. Heidän pilvipalvelinpalvelimet sijaitsevat vain Yhdysvalloissa.

Sen lisäksi, että ne ovat edullisimmat, niillä on myös paras latausaika ja käytettävyys luettelossamme; tilastomme osoittavat ~ 400 ms latausajan ja ~ 100% käytettävyyden (viimeiset 30 päivää). Vakiona he takaavat suunnitelmiensa käyttöajan 99,9%.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

256 msKeskinopeus

99,75%Keskimääräinen käyttöaika

HostGator Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

Yksi tärkeimmistä heikkouksista on HostGatorin rajoittama yksittäinen verkkotunnus, jota ylläpidetään heidän Hatchling-suunnitelmalla. He tekevät tarjota ilmainen verkkotunnus ja rajoittamaton sähköpostitili heidän isännöintivaihtoehtojensa kanssa. Mutta jos haluat isännöidä lukuisia verkkosivustoja, joudut ostamaan useita suunnitelmia tai aloittamaan päivitetyn suunnitelman.

HostGator on erittäin helppo asentaa ja antaa sinun käyttää suosittua cPanelia käyttöpaneelina. He aktivoivat tilisi heti oston jälkeen. HostGator ei kuitenkaan tarjoa hallittua vaihtoehtoa pilvipalvelimilleen, mutta sinulla on helppo aika seurata ja varata lisäresursseja itse liikenteen käsittelemiseksi. Toisin sanoen, sinulla on täysi hallinto käytöstäsi.

Koska tämä on halpaa, siinä on toinen haittapuoli verrattuna alan standardiin – ei ilmaisia ​​varmuuskopioita. Voit lisätä päivittäin automatisoituja verkkosivustojen varmuuskopioita lisäyksenä, josta laskutetaan vuosittain 23,95 dollaria.

Nyt paras osa heidän suunnitelmistaan ​​on rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys että et näe niin usein. Saat myös ilmaisen SSL-varmenteen ja pääsyn ympäri vuorokauden puhelin-, live-chat- tai sähköpostitukeen. Kuten Liquid Web -tarjouksessa, HostGator heittää ilmaisen CloudFlare-CDN: n ylimääräistä turvallisuutta ja nopeutta varten.

Suunnitelmiensa hinnoittelu alkaa 2,74 dollarista kuukaudessa, mikä on alennettu hinta heidän 12 kuukauden suunnitelmansa kanssa. Ole varautunut siihen, että kustannukset nousevat 10,95 dollariin kuukaudessa alkuperäisen ajanjakson jälkeen. Silti sinulla on mahdollisuus saada rahat takaisin 45 päivässä, mikä ylittää alan standardin (30 päivää). Suosittelemme “Vauva” -suunnitelman hankkimista alkaen 3,21 dollaria kuukaudessa. Saat rajoittamattomia verkkotunnuksia ja pääsyn enemmän palvelinvoimaa 4 Gt: n RAM-muistilla ja 4-ytimellä suorittimilla – edelleen alhaisella alkuperäisellä hinnalla.

3. CloudWays – parhaiten hallittu pilvi

CloudWays-pilvipalveluSuunnitelmat alkavat 10,00 dollaria kuukaudessa

CloudWays Plussat:
+ Luotettava käyttöaika ja nopeus
+ Maailmanlaajuiset tietokeskukset (DigitalOcean, Vultr jne.)
+ Täysin hallittu + ilmainen verkkosivustojen siirto
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Automatisoidut varmuuskopiot
+ 3 päivän ilmainen kokeilu
CloudWays-haitat:
– Varmuuskopiot eivät ole ilmaisia

Jos etsit täysin hallittua isännöintipalvelua joustavilla sopimuksilla, hinnoittelulla ja mahdollisuutta kutsua asiantuntijaryhmä auttamaan sinua, CloudWaysilla on selkääsi.

Halvimmat suunnitelmat tulevat digitaalisen valtameren datakeskuksiin, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Voit valita eri tasosuunnitelmista, jotka tarjoavat suuremman nopeuden, tallennustilan ja kaistanleveyden – korkeampaan hintaan.

Suorituskykyisesti heidän palvelimet ovat erittäin luotettavia, sillä niiden latausaika ja käyttöaika ovat hyvät, tilastollinen keskiarvo on vastaavasti ~ 500 ms ja 100%.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

505 msKeskinopeus

100%Keskimääräinen käyttöaika

Cloudways-esitys (katso historialliset tiedot täältä)

Kuten useimpien pilvipalvelujen tarjoajien kohdalla, myös CloudWays antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja. Ole valmis rekisteröimään verkkotunnuksesi (verkkotunnukset) erikseen, koska ne eivät tarjoa tätä palvelua. He siirtävät kuitenkin mielellään ensimmäisen verkkosivustosi ilmaiseksi, jos sinulla jo on sellainen.

Merkittävä haittapuoli on oletuksena sähköpostin isännöinnin puute suunnitelmissa. Voit saada palvelun lisäosana 1 dollariin sähköpostitiliä kohti, mikä ei ole paljon, ellei niitä ole satoja.

CloudWaysilla on oma sisäinen ohjauspaneeli, joka on melko intuitiivinen ja helppo käyttää. Koska ne tarjoavat täysin hallittuja pilviä, sinun ei tarvitse huolehtia ylläpidosta, päivityksistä tai tietoturvasta. He pitävät palvelimesi käynnissä säännöllisellä käyttöjärjestelmän hallinnalla, tietoturvakorjauksilla ja 24/7 reaaliaikaisella seurannalla. Lisäksi voit hankkia Premium Support -apuohjelman, joka parantaa heidän tarjoamaa apua.

Jokainen suunnitelma sisältää myös automatisoidut varmuuskopiot. Mutta jos luet hienon painon, niin huomaat, että he veloittavat sinulta ylimääräisen 0,033 dollaria / gigatavua palvelinta kohden ulkopuolisesta varmuuskopiointitilasta (kuukausittain).

Joitakin muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL, CloudWaysCDN-lisäosa, 25 Gt SSD-tallennuskapasiteettia, 24/7 live chat, puhelintuki ja lippujärjestelmä. Perussuunnitelmassa on 1 Tt kaistaleveysraja, joka on alhaisin verrattuna muihin luettelon palveluntarjoajiin.

CloudWaysilla on erittäin läpinäkyvä hinnoittelujärjestelmä, mistä pidämme. Sinulla on mahdollisuus maksaa kuukausittain tai tunneittain, eikä niillä ole mitään aikavälin velvoitteita. Niiden halvin suunnitelma maksaa 10 dollaria / kk ja sisältää 1 Gt RAM-muistia ja yhden ytimen prosessorin.

Valitettavasti he eivät tarjoa rahat takaisin -takuuta, mutta saat sen sijaan 3 päivän ilmaisen kokeilujakson.

4. Hostinger Cloud

Hostinger pilvipalveluSuunnitelmat alkavat 7,45 dollaria kuukaudessa

Hostinger Plussat:
+ Täysin hallittu
+ Omistettu IP-osoite
+ Voit isännöidä yli 300 verkkosivustoa
+ Tietokeskukset ympäri maailmaa
+ Ympärivuorokautinen asiakastuki (chat)
+ SSL ja CDN mukana
+ Hyvä käyttöaika
Hostinger-miinukset:
– Keskinopeus
– Manuaalinen paikansiirto

Hostinger on toinen laatuhallittu pilvipalveluntarjoaja. Niiden vahvuus on yksinkertaisuus, hyvä suorituskyky ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia isäntötarpeisiisi.

Hostingerin keskimääräinen latausaika on keskimäärin ~ 600 ms ja käyttöaika ~ 99,99%. Vielä parempi on, että heidän tietokeskuksensa sijaitsevat ympäri maailmaa. Et myöskään jaa resurssejasi ja hanki omistettu IP.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

681 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

Hostinger Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

Hostinger on kehittänyt oman ohjauspaneelin “hPanel”, joka on erittäin helppo asentaa ja käyttää. HPanel sisältää myös räätälöityä yhden napsautuksen sovelluksen asennusohjelmaa yli 100 sovellusasennukseen helposti.

Merkittävä haittapuoli on, että sinun ei tarvitse olla IT-nero, koska he hoitavat kaiken palvelimen ja liikenteen hallinnan puolestasi. Ne tarjoavat 24/7-seurantapalvelun, uusimman tekniikan ja suorituskyvyn päivitykset, ylläpidon ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot.

Joitakin muita ominaisuuksia ovat rajaton kaistanleveys ja sähköpostitilit, 40 Gt: n SSD-tallennustila, ilmainen SSL ja CloudFlare CDN ja alan standardin mukainen 99,9%: n käyttöaikatakuu. Tukipalveluna he tarjoavat vain 24/7 live chat-vaihtoehdon. Muutamalla ylimääräisellä dollarilla voit lisätä itsesi heidän ensisijaiseen tukiluetteloonsa, jotta heidän vastauksensa olisi nopeampaa.

Verrattuna muihin täysin hallittuihin pilviin, voit isännöidä jopa 300 verkkosivustoa Hostingerin avulla. Se ei ole niin suuri haittapuoli, koska 300 verkkosivustoa on enemmän kuin suurin osa meistä joka tapauksessa tarvitsee. Ylöspäin saat ilmaisen verkkotunnuksen, mutta uusimiskustannukset toisesta vuodesta ovat 10,99 dollaria.

Hinnoittelun kannalta saat halvimman hinnan (7,45 dollaria kuukaudessa) 4-vuoden sopimuksella, mikä ei ole kovin suuri. Uusimiskustannukset ovat 15,90 dollaria. Melko kallis ottaen huomioon alhaisempi osallistumismaksu. Saat myös kunnollisen 30 päivän rahat takaisin -takuun ja täyden hyvityksen palvelun testaamiseksi. Perussuunnitelma asettaa sinut 3 Gt RAM-muistia ja 2-ytimen suorittimen. Suunnitelmat ovat helposti päivitettävissä ylemmälle tasolle lisäkustannuksilla, mutta saat paremman suorituskyvyn ja enemmän tallennustilaa.

5. DreamHost Cloud – hallitsematon

DreamHost pilvipalveluHinnoittelu on käyttöperusteista

DreamHost Plussaa:
+ Maksaa tunti / liikenne
+ Rajoittamaton määrä verkkosivustoja
+ 80 Gt: n SSD-tallennustila + 100 Gt: n lohkomuisti
+ 100% käyttöaikatakuu
DreamHost haitat:
– Asiakastuki ei ole vuorokauden ympäri
– Ei täysin hallittu + sivuston siirto ei ole ilmainen
– Ei rahaa takaisin / palautuksia
– Ei automaattisia varmuuskopioita

Dreamhost on suunnitellut pilvipalvelunsa ammattilaisille ja kaikille, jotka haluavat mahdollisimman paljon vapautta. Heidän palvelimiaan ei hallita, mikä tarkoittaa, että olet vastuussa kaikesta päivityksistä varmuuskopiointiin.

Niiden palvelinpuistot sijaitsevat vain Yhdysvalloissa. Palvelimet itse eivät myöskään tilaa paljon voimaa kilpailijoiden tarjoamiin nopeuksiin verrattuna.

Dreamhostilla on kohtuullinen käyttöaika ~ 99,99% ja luotettava nopeus, jonka tilastomme osoittavat olevan keskimäärin ~ 300 ms.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

302 msKeskinopeus

100%Keskimääräinen käyttöaika

DreamHost Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

Dreamhost antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja edellyttäen, että tulet verkkotunnuksesi kanssa. Heillä on oma räätälöity paneeli verkkosivustojen, tietokantojen, sähköpostin ja laskutuksen hallintaan.

Nyt, jos etsimäsi hallitsematon pilvipalvelin on, olette tekemässä hoitoa. Dreamhost sallii minkä tahansa käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston valinnan, jotta palvelimet voivat perustua Linuxiin, BSD: hen tai MS Windows: iin. Dreamhost on suunniteltu OpenStackin ja Cephin ympärille, ja se tukee tavallisia sovellusliittymiä ja suosituimpia kehittäjätyökaluja. Joten jos tarvitset MongoDB, Redis, node.js, ruby, python, voit käyttää niitä kaikkia ilman vaivaa.

Toisessa huomautuksessa olet vastuussa myös varmuuskopioistasi, päivityksistä, turvallisuudesta, resurssien osoittamisesta liikenteellesi ja palvelimesi yleisestä hallinnasta. Dreamhost tarjoaa sinulle SSL-sertifikaatin ilmaiseksi.

Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, kunnes Dreamhost päättää toisin (rajoitetun ajan). Saat myös massiivisen 80 Gt: n SSD-tallennustilaa ja 100 Gt: n loistomuistin jokaisesta suunnitelmasta. Se on valtava verrattuna siihen, mitä muut pilvipalveluntarjoajat tarjoavat.

Suurin haittapuoli on, että heidän tuki toimii vain työaikoina ja live-keskustelun kautta (ellei sinulla ole WordPress-isännöintivaihtoehtoa DreamPress). Voit silti luoda lipun milloin tahansa – älä odota välitöntä vastausta.

Hinnoittelu on käyttöperusteista ja mitattu tunnilla, ja perussuunnitelma alkaa korkeintaan 4,50 dollaria / kuukausi (0,0075 dollaria / tunti). Tämän avulla saat 512 Mt RAM-muistia ja yhden ytimen prosessorin. Suosittelemme kuitenkin, että saat seuraavan tason suunnitelman parempaan suorituskykyyn (2 Gt RAM-muistia), jonka hinta on 0,02 dollaria tunnissa (tai korkeintaan 12 dollaria kuukaudessa). Rahat takaisin -takuita ei ole, mutta ei myöskään sitoumuksia.

6. InMotion Cloud

InMotion-pilvipalveluSuunnitelmat alkavat 22,99 dollaria kuukaudessa

InMotion-ammattilaiset:
+ Hyvä keskim. latausaika
+ 2 tuntia ilmaista tukea asennukselle
+ Vaikuttava rahat takaisin -takuu
+ Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
+ Ilmainen verkkotunnus (1. vuosi)
+ Maksuton sivustonsiirto
InMotion-haitat:
– Kalliita
Rajoitettu kaistanleveys

InMotion tarjoaa huippuluokan pilvipalvelua. Vaikka ne ovatkin hieman kalliimmalla puolella, ne tarjoavat korkeatasoisen tukikokemuksen, palvelimiaan hallitaan täysin ja helppo asentaa.

Voit isännöidä rajoittamaton määrä verkkosivustoja, ja InMotion on myös heittänyt ilmaisen verkkotunnuksen käyttöösi. Toisesta vuodesta alkaen he kuitenkin veloittavat verkkotunnuksesta 15,99 dollaria vuodessa. Suosittelemme, että tuot jo rekisteröidyn verkkotunnuksen mukanasi.

InMotionin suorituskyky on hyvä, keskimäärin ~ 570 ms latausaika ja 99,96% käyttöaika. Heidän palvelimet sijaitsevat Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. InMotion sitoutuu vakiona myös 99,9%: n käyttöaikatakuun.

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

361 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

InMotion Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

InMotion antaa sinun käyttää tunnettua cPanel-sovellusta verkkosivustojesi määrittämiseen ja käyttämiseen. Itse asennus on vaivatonta ja suoraviivaista. Aloittaessasi saat jopa kaksi ilmaista tuntia InMotionin Managed Hosting -tiimin kanssa, joka auttaa sinua asennuksessa.

InMotion hallitsee palvelimia täysin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä ollenkaan. Lisäksi he seuraavat liikennettäsi ja jakavat resursseja heti, kun verkkosivustosi tarvitsee niitä. Automaattiset varmuuskopiot sisältyvät oletuksena myös suunnitelmiin.

Voit valita palvelinmääritykset tarpeidesi perusteella (LAMP-pino, WordPress-pino tai PHP-kokoonpano). Siellä on myös vaihtoehto, joka mahdollistaa pääkäyttäjien pääsyn, jos haluat käyttää kehitystäsi muuta tekniikkaa.

Joitakin muita ominaisuuksia ovat 75 Gt SSD-tallennustilaa, ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton sähköpostitili, 4TB kaistanleveyttä ja 24/7 puhelin, live-chat ja sähköpostituki.

Hinnoittelu on melko kallista, ja halvin vaihtoehto (22,99 dollaria kuukaudessa) tulee 2 vuoden sitoumuksen mukana. Laitteistopuolelta käyttäjät saavat 4 Gt RAM-muistia kantaohjelman pohjalta. Voit myös päivittää suunnitelmasi saadaksesi vielä parempia nopeuksia ja tallennustilaa, mutta se maksaa myös enemmän. Silti sinulla on vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu ja täysi hyvitys, jos niin valitset.

7. A2-hosting-pilvi

A2Hosting-pilvipalveluSuunnitelmat alkavat 25,00 dollaria kuukaudessa

A2-hosting-ammattilaiset:
+ Vahva käyttöaika
+ Maksuton sivustonsiirto
+ Hyödyllinen 24/7 -tuki
+ Rajoittamaton määrä verkkosivustoja / tilejä
+ Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
A2-hosting-miinukset:
– Hidas latausaika
– Kalliita
– Rajoitettu kaistanleveys

A2 Hosting Cloud -yrityksellä on kalleimmat suunnitelmat tarkistusluettelossamme. Ne tarjoavat edelleen täysin hallittuja pilvipalveluita, mutta niiden latausaika ei ole kovin suuri verrattuna muihin palveluntarjoajiin.

A2-hosting tarjoaa kattavan kuvan Yhdysvalloista, Euroopasta ja Aasiasta palvelinpaikkojen suhteen.

Vaikka niiden ylläpidetty erinomainen käyttöaika on 99,99%, heidän keskimääräinen sivuston latausaika ei ole kovin suuri (1334 ms):

Näytä:

Viimeiset 24 tuntia
Viimeiset 7 päivää
Viimeiset 30 päivää
Viimeiset 6 kuukautta
Viime vuonna

1134 msKeskinopeus

99,99%Keskimääräinen käyttöaika

A2 Hosting Cloud -suorituskyky (katso historialliset tiedot täältä)

Verkkosivustosi rakentamiseen ja ylläpitämiseen pääset tunnetun cPanel-ohjauspaneelin avulla. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia palvelimien hallinnasta A2 Hosting -sovelluksen täysin hallituilla suunnitelmilla. He ylläpitävät ja päivittävät kaikkia laitteita, pitävät ohjelmiston ajan tasalla ja seuraavat palvelinta 24/7.

Vakiona ne tarjoavat ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita ja heittäneet ilmaisen sisäisen tiedostojen palautusohjelman “Server Rewind”. He suorittavat myös suojauksenvalvontaoperaation 24/7, jotta verkkosivustosi pysyvät mahdollisimman turvallisina.

Muita pääominaisuuksia ovat 75 Gt: n SSD-tallennustila, ilmainen SSL- ja CloudFlare CDN, ilmaiset rajoittamattomat sähköpostitilit ja fantastinen 24/7 -puhelin, sähköposti, lippu ja live-chat-tuki. Tutkimuksemme aikana olemme havainneet A2 Hosting -tuen olevan PARAS tarkistusluettelossamme.

Suuri suorituskyky, hienot ominaisuudet ja ilahduttava tukikokemus eivät kuitenkaan ole halpoja. Suunnitelmat ovat kalliita, alkaen 25 dollarista kuukaudessa, ja uusinnat ovat melkein kaksinkertaiset alkuperäiseen hintaan. Päivitetyt suunnitelmat ovat vielä kalliimpia, mutta tarjoavat myös suurempia nopeuksia ja säilytystilaa.

On ylösalaisin, ja sitä kutsutaan MITÄÄN rahat takaisin -takaukseksi.

johtopäätös

Tutkimuksemme perusteella on olemassa hienoja pilvipalvelujen tarjoajia. Hinnoittelussa on huomattava ero sen suhteen, kuinka paljon suorituskykyä ja kuinka monta ominaisuutta tarvitset. Hinta on myös jonkin verran korkeampi kuin muut hosting-tyypit, kuten jaettu hosting.

Voit myös odottaa erilaisia ​​latausaikoja sen mukaan, missä toimit ja valitsemasi palveluntarjoaja. Mutta voit odottaa luotettavaa palvelua kaikilta.

Siitä huolimatta, jos haluat viedä verkkosivustosi suorituskyvyn seuraavalle tasolle rikkomatta pankkiasi, pilvitallennus on tapa.

Mitä pilvipalveluntarjoajia olet käyttänyt aiemmin? Suosittelisit jotakin niistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Voimme testata ja kokeilla myös muita pilvipalveluntarjoajia, joten ammu ehdotuksiasi meille :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector