Ison-Britannian parhaat web-hosting-palvelut vuodelle 2020!

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon web-hosting-tilejä (osittain asiakkaidemme isännöinnissä ja osittain koska meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla ��), meillä on aika hyvä idea siitä, mikä määrittelee suuren verkkosivustoisäntä.


Kävimme läpi kaikki tilimme, analysoimme, mitkä verkkoisäntäkoneet toimivat hyvin (käyttävät live-seurantaa) ja mitkä eivät (ja miksi). Sitten päätimme rakentaa tämän massiivisen vertailusivun jakaaksemme löytämämme, nauttia!

Pikaohjeita löydät alla olevista kolmesta parhaasta!

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / mo.UK-palvelimet käytettävissäOminaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logo0,80 £ (alempi kuin 7,99 £)
 • Erittäin edullinen
 • Erittäin helppo asennus
 • Responsiivinen tuki
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • UK-palvelimet + globaali verkko
 • 30 päivän rahat takaisin takuu!

Hostinger arvostelu
siteground22,95 £ (67% alennus vain ensimmäisestä laskusta)
 • UK-palvelimet + globaali verkko
 • edullinen
 • Loistava suoritus
SiteGround arvostelu
GreengeeksLogoUSD 2,95
 • Vihreä isäntä
 • palvelimet Euroopassa
 • Rajoittamaton levytila
GreenGeeks-arvostelu

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

Tietoja hosting-arvosteluistamme

Kun kirjoitimme Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-arvosteluita, otimme huomioon monia tekijöitä.

Näitä ovat käyttöaika, tukivaihtoehdot ja vasteaika, nopeus, palvelimen sijainnit, helppokäyttöisyys, hinta vs. arvo, levytila ​​jne..

Kaksi tärkeintä tekijää, joihin keskitymme, ovat tuki �� ja nopeus ⚡.

Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus. Tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois vain jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen verkko hosting-palvelujen tarjoaja on elintärkeä!

Kuten huomaat, Web-palveluntarjoajasi laadulla voi olla valtava vaikutus sivustosi potentiaaliseen menestykseen!

Muutamia sivustoja, joissa olemme olleet esillä:

Esitelty sivustoilla

Paras web hosting-UK – 2020 arvostelut

Tässä ovat 14 parasta web-hosting-arviota Yhdistyneelle kuningaskunnalle, yksityiskohdat niiden kustannuksista, tukivaihtoehdoista ja levytilasta:

1. Hostinger UK – paras yleinen web-hosting

www.hostinger.co.uk

Hostinger-logo

Hinta: £ 0.80
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat

Hostinger on yksi niistä yrityksistä, joka osaa tehdä kaiken oikein pitäen samalla suunnitelmansa erittäin kilpailukykyisenä.

He aloittivat vuonna 2004 ja ovat jo yli 29 miljoonaa käyttäjää… Ja syystä. Ne tarjoavat laadukkaita isännöintipalveluita melko halvemmalla kuin jotkut kilpailijoistaan.

Vain 0,80 puntaa kuukaudessa saat 10 Gt SSD-levytilaa, 24/7 asiantuntijatuen, WordPressin optimoidut asennukset, 99,9% käytettävyyden takuun ja paljon muuta.

Asia, josta pidimme Hostingeristä, oli se, kuinka helppo heidän asennusvirta on. Uuden tilin luominen verkkotunnuksen hankkimisesta hosting-asentamiseen ja WordPressin (tai minkä tahansa muun CMS: n) asentamiseen on vain erittäin harkittu, joten Jokainen voi helposti luoda sivustonsa käyttöön.

Hostinger-tekniikka

Tarjottujen isännöintityyppien osalta heillä on jaettu isäntä (jota useimmat ihmiset tarvitsevat, se on myös halvin), VPS, pilvipalvelu, WordPress-isäntä ja sähköpostin isäntä.

Asiakastuki on myös erittäin reagoiva live chatin välityksellä, ja se on saatavana ympäri vuorokauden.

Nopeuden suhteen heillä on web-palvelin täällä Isossa-Britanniassa, joten suorituskyky on erittäin sujuva, jos kohdemarkkinat ovat yleensä Euroopassa. Ja jos kohdemarkkinat ovat muualla, he myös tarjoavat sinulle palvelimia Yhdysvalloissa, Alankomaissa, Liettuassa, Singaporessa, Brasiliassa tai Indonesiassa..

Heidän jaetut hosting-suunnitelmansa alkavat klo vain 0,80 puntaa kuukaudessa (Alas alkaen £ 7.99). Jos päätät mennä yhden tason ylös ja valita heidän Premium-suunnitelman, saat myös viikoittain varmuuskopioita, ilmaisen verkkotunnuksen ja paljon enemmän palvelinresursseja..

Täältä saat arvokasta hullua, ansaittua sijaa 1 parhaiden verkkoisäntäluetteloidemme luettelossa! Voi, ja heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, ei-braineri kirjaamme!

Plussat

 • Erittäin helppo asentaa
 • Loistava suoritus
 • Responsiivinen tuki
 • Erittäin edullinen
 • Nopea datakeskus Isossa-Britanniassa

Haittoja

 • N / A

2. SiteGround UK – Parhaimmillaan Web-hosting

www.siteground.co.uk

SiteGround-logo

Hinta: £ 2.95
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround tietää heidän jutunsa. Ne ovat edullisia, niillä on erittäin tehokkaat palvelimet Lontoossa, ja mikä tärkeintä, asiakastuki on huippuluokkaa (keskimääräinen vastausaika on tällä hetkellä 10 minuuttia).

Niitä suositellaan myös WordPressille, WordPress (Ne voivat tietysti puuttua mihin tahansa heitä heittämään CMS: ään).

SiteGrounds-suunnitelmiin kuuluu myös joukko hienoja ominaisuuksia, kuten uskomattoman tehokas turvajärjestelmä, automatisoidut varmuuskopiot, ovat GDPR-yhteensopivia ja tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita (erittäin tärkeitä verkkokauppasivustoille).

Aivan kuten useimmillakin kunnollisilla web-palveluntarjoajilla, heillä on 99,9%: n käyttöaikatakuu, he käyttävät SSD-tallennustilaa, 30 päivän rahojen palautustakuu ja kyky auttaa verkkotunnusten rekisteröinnissä..

Palveluntarjoajapaketit tarjoavat jaetun isäntäpalvelun, WordPress-isännöinnin, verkkokaupan isännöinnin, jälleenmyyjän isännöinnin ja pilvipalvelun..

Heillä on 3 jaettua hosting-suunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain £ 2.95 kuukaudessa (69% normaalihinnasta)! Heidän peruskäynnistyssuunnitelma sallii yhden verkkosivuston ja antaa sinulle 10 Gt: n SSD-tallennustilaa, kun taas seuraavan tasonsa, GrowBig-suunnitelma, sallii rajoittamattoman määrän sivustoja ja 20 Gt tallennustilaa. Tämän suunnitelman ja minkä tahansa yllä olevan kanssa saat myös ilmaisen siirron sivustolle vanhalta isäntältäsi, joka on aina kätevä.

SiteGround tarjoaa kaikille asiakkaille välitöntä apua, kun he ottavat yhteyttä toimistoihinsa puhelimitse, lipuilla tai live-chatin kautta. Tarkastelemalla heidän monia monia verkko-oppaita ja e-kirjoja, voit myös poimia viimeisimmän optimointi- ja tietoturvaosaamisen WordPress-verkkosivustollesi.

Et tule pettymään, kun kyse on SiteGroundin parannetusta verkkosivustojen latausnopeudesta. SiteGround tarjoaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ja räätälöidä isäntäasetuksiasi ja parantaa verkkosivustosi yleistä latausnopeutta. Kuten täydellisessä katsauksessa mainittiin, heidän räätälöity laajennus, SuperCacher, auttaa myös parantamaan verkkosivustosi latausaikaa (käytettävissä vain heidän GrowBig-suunnitelmassaan ja uudemmissa).

Plussat

 • Suuri tuki
 • Suosittelee WP
 • Käyttäjäystävällinen
 • UK-pohjainen web-palvelin

Haittoja

 • Korkeammat uusimismaksut

3. Greengeeks – paras vihreä web-hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Hinta: 2,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks on yksi yrityksistä, joiden tiedät vain tekevän kaiken oikein. He ovat nähneet valtavan kasvun heti, kun he aloittivat toimintansa vuonna 2008. Syyt heidän menestykseen ovat melko selvät, kun aloitat työskentelyn heidän kanssaan, se on yhdistelmä maailmanlaajuista ulottuvuutta ( useita tietokeskuksia ympäri maailmaa), mahtava suorituskyky, hieno ja melko nopea tuki, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, he laittavat energiankulutuksensa kolme kertaa takaisin verkkoon tuulienergian kautta, mikä on melko uskomatonta!

Erityisten ominaisuuksien suhteen ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, levytilan ja sähköpostitilit jopa perussuunnitelmassaan. Heillä on 24/7-tuki, ja aivan kuten Hostinger, 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen! Vakaa # 3 luettelossamme!

He heittävät jopa ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna!

Heidän perussuunnitelma alkaa vasta 2,95 dollaria / kuukausi (vähemmän kuin 9,95 dollaria).

GreenGeeks tarjoaa virtuaalista asiakastukea ympäri vuoden, kun se sopii yksilölliseen aikatauluusi. Voit ottaa yhteyttä hosting-asiantuntijaan sähköpostitse, live-chatin, lipun kautta tai soittamalla suoraan heidän tukitiimilleen. Ympärivuorokautisen asiantuntijoiden tuen lisäksi heidän globaalilta työvoimaltaan voit myös tutustua heidän verkkosivustojen oppaisiin ja vaikuttavaan tietokantaan lisää hosting-vinkkejä.

Optimoimalla palvelimiaan, GreenGeeks on rakentanut luotettavan isäntäalustan (99,9%: n käyttöaikatakuu), joka voi antaa verkkosivustollesi tarvittavan nopeuden toistuvan liikenteen varmistamiseksi. Tämä web-hosting-yritys käyttää Solid State RAID-10 -tallennusmatriiseja, PowerCacheria, PHP7: tä ja ilmaista CDN: tä CloudFlaren kautta. Heidän huipputeknologiansa yhteiset ponnistelut antavat palvelimilleen mahdollisuuden pakata melko nopea lyönti!

Plussat

 • Luontoystävällinen
 • Rajoittamaton levytila
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 24/7 tuki

Haittoja

 • Ei veloiteta GBP

4. A2 Hosting UK – Paras isännöinti jälleenmyyjille

www.a2hosting.com

A2-hosting-logo

Hinta: 3,92 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

A2-hosting on samalla tasolla kuin Hostinger, sillä on myös erilaisia ​​vilkkaita nopeita palvelimia maailmanlaajuisesti (99,9%: n käyttöaikatakuu) +, ja heillä on erinomainen asiakastuki. Vaikka heillä ei ole virallista WordPress-suositusta, heidän suorituskykynsä WP-sivustoilla on hämmästyttävä.

Kuten niiden suorituskyky useimmissa suosituissa CMS-järjestelmissä, heidän palvelimet ovat erittäin hyvin optimoituja ja sisältävät yhden komentosarjan asennusohjelmat useimmille CMS: ille, kuten WP ja Joomla.

Ne tarjoavat jaettua hosting-, jälleenmyyjä-isännöintiä (pidämme todella heidän jälleenmyyjävaihtoehdoistaan ​​jopa SiteGroundin kautta), VPS: tä ja omistettuja palvelimia.

He tarjoavat 3 hosting-pakettia, heidän perussuunnitelma alkaa vain 3,92 dollaria kuukaudessa (oli alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

A2 Hosting huolehtii isännöintitarpeistasi tarjoamalla tukea live-chatin, sähköpostin, puhelimen ja tukilippujen välityksellä. Voit myös lukea asiakkaiden arvosteluita heidän verkkosivustollaan, jotka ilmoittavat pääasiassa laadusta ja oikea-aikaisesta palvelusta. Ne tarjoavat perusteellisia verkko-oppaita ja laajan valikoiman informaatiotartikkeleita, joiden avulla voit mukauttaa ja määrittää verkkosivustosi.

A2 Hosting -palvelimen Turbo-palvelimet antavat sinulle jopa 20-kertaisen latausnopeuden verrattuna kilpaileviin hosting-palveluntarjoajiin. Tämä saavutetaan allokoimalla vähemmän käyttäjiä web-palvelinta kohden ja myös tarjoamalla jokaiselle käyttäjälle enemmän palvelinresursseja. He hyödyntävät SSD: tä, mukautettua välimuistia ja neljää globaalia tietokeskusta parantaaksesi jatkuvasti verkkosivustosi nopeutta.

Plussat

 • Rajoittamaton levytila
 • Suuri tuki
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Globaalit tietokeskukset

Haittoja

 • Ei veloiteta GBP

5. Kinsta – parhaiten hallittu WordPress-hosting

kinsta.com

kinsta-logo

Hinta: 30 dollaria (USD)
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat, liput

Jos etsit parhaiten hallinnoitua WordPress-isännöintipalvelua, Kinsta on tällä hetkellä meillä. He isännöivät massiivisia yrityksiä, kuten FreshBooks, Ubisoft ja Tripadvisor. Heillä on yllättävän kilpailukykyisesti hinnoiteltuja paketteja, ja tuki on todella vertaansa vailla.

Heidän infrastruktuurinsa toimii uskomattoman nopeasti ja luotettavasti Google-pilvellä (tietysti 99,9%: n käyttöaikatakuu), jolla on yli 20 sijaintia ympäri maailmaa, joista voit valita (mukaan lukien brittiläinen palvelin). He lisäsivät äskettäin myös automaattisen optimoinnin DB: tä ja itseparantavia PHP-ominaisuuksia, ja tietysti tukevat uusinta PHP-versiota.

Suorituskyvyn parantamiseksi entisestään heillä on sisäinen välimuistilaajennus palvellakseen sivustoa mahdollisimman nopeasti ja integroitavissa KeyCDN: n kanssa nopeaan latausaikaan ympäri maailmaa.

Suojauksen suhteen ne tarjoavat DDOS-suojauksen, GeoIP-estämisen, tietysti Google Cloud -palomuurin ja paljon muuta. Ja vaikka sivustoon hakkeroitaisiin, he auttavat sinua korjaamaan sen ilmaiseksi.

Siellä on niin paljon, mitä emme ole edes keskustelleet, kuten heidän varmuuskopioijärjestelmänsä, SSL-varmenteensa, käyttövalvonnansa avulla … mutta luulen, että saat pisteen.

Heidän suunnitelmansa alkavat klo 30 dollaria kuukaudessa, joka sisältää yhden sivuston ja 10 Gt SSD-tallennustilaa.

Jos sinulla on budjetti, nämä ihmiset luottavat WP-sivustoosi!

Plussat

 • Google Cloud Platform
 • Suuri hinta-laatusuhde
 • Luodinkestävä turvallisuus
 • Suuri tuki
 • Ilmaiset sivuston muutokset
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Ei puhelintukea (mutta ei oikeastaan ​​ongelmaa, kun otetaan huomioon heidän online-tuen laatu)

6. Sydän Internet – Ison-Britannian Web-isäntä

www.heartinternet.uk

Sydän Internet-logo

Hinta: £ 2,66
Levytila: 2 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Sydän Internet on hyvin samanlainen kuin eUKhost, niin hinnoittelussa kuin ominaisuuksissakin … heillä on 2 lisäetua, niillä on 5 Gt levytilaa perussuunnitelmassaan ja heillä on sisäinen asiakastuki, joka, jos olet selannut tätä sivua vähän, tiedät, että arvostamme suuresti yritystä, joka ei ulkoista tukea.

He sponsoroivat myös melko paljon tapahtumia ja konferensseja, kuten WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 ja muut. Toimimme kuin yritys, joka antaa takaisin yhteisölle.

Isännöintivaihtoehtojen suhteen ne tarjoavat jaetun web-isännöinnin, premium-isännöinnin vaativammille sivustoille, VPS: tä, jälleenmyyjämajoitusta, omistettuja palvelimia ja WordPress-isännöintiä.

Heidän maineensa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä paras, sillä ilmoituksia usein esiintyvistä katkoksista ja tuen heikkenemisestä … heidän perussuunnitelmansa ei myöskään tue MySQL-tietokantoja, joten WordPress-tukea ei ole, ellet ylitä suunnitelmaa, joka on 9,49 puntaa. / kuukausi (ei sis. alv).

Sydän-Internetiin voidaan ottaa yhteyttä lähettämällä online-lomake heidän verkkosivustolleen tai soittamalla heille suoraan. Voit ottaa heihin yhteyttä myös live-chatin kautta tai lähettämällä lipun.

Jos haluat ottaa kuvan yleisen isännöintiongelman ratkaisemiseksi itse, voit käydä läpi informatiivisia artikkeleita, jotka on julkaistu heidän tukitietokannasivullaan.

Sydän Internet käyttää pilvipalvelualustaa, joka auttaa verkkosivustosi tasoittamaan verkkoliikenteen kuormitusta. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi ei hidastu, kun koet liikenteen ruuhka-aikoina.

He käyttävät myös HTTP / 2: ta ja päivittävät palvelinlaitteistoa säännöllisesti varmistaakseen nopean web-latausnopeuden ja asiakastyytyväisyyden.

Plussat

 • Antaa takaisin yhteisölle
 • Edullinen staattisille html-sivustoille
 • Paljon isännöintivaihtoehtoja.

Haittoja

 • Ei merentakaisia ​​datakeskuksia
 • Kivinen maine
 • Ei WP-tukea perussuunnitelmassa

7. HostGator – Kokenut web-hosting

www.hostgator.com

Hostgator-logo

Hinta: 2,75 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

HostGator on ollut olemassa jo pitkään, tuona aikana he ovat siirtyneet hyvästä pahaan, takaisin kunnolliseksi. Ne ovat erittäin edullisia, mutta tunnet sen heidän palveluidensa laadun, tuen ja turvallisuuden suhteen. Meillä on ollut useita sivustoja hakkeroitu heidän palvelimillaan, joilla kaikilla on samanlaisia ​​teemoja ja laajennuksia muihin eri isäntien sivustoihin, eikä heitä saa hakkeroitu.

Tätä sanottuna, jos tarkastellaan hintaa, saamasi arvo on melko uskomaton vain 2,75 dollaria kuukaudessa … mutta jos sinulla on vähän budjettia, menen todennäköisesti isäntään, jolla on paikallinen datakeskus, joten sinä et käsittele hitaita latausaikoja, jotka johtuvat yhdysvaltalaisen palvelimen käytöstä.

HostGatorilla on seuraavat hosting-suunnitelmat: Jaettu hosting, WordPress-hosting, pilvipalvelu, jälleenmyyjä, VPS ja erilliset palvelimet.

HostGatorin avulla asiakkaiden on helppo kommunikoida isäntäongelmista tai tehdä tiedusteluja. Voit soittaa heille, aloittaa live-keskustelun, faksata heille tai jakaa näytön ja löytää ratkaisun ongelmaan ennätysajassa. Ympärivuotisen saatavuuden lisäksi HostGator tarjoaa sinulle myös video-opaskirjaston, joka auttaa ylläpitämään tarpeitasi.

HostGator tarjoaa sekä kiintolevy- että SSD-kiintolevyt ja voi määrittää palvelimensa mukautumaan erityisiin latausnopeuden vaatimuksiin. Ne tarjoavat sinulle mittaamattoman kaistanleveyden ja antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa mukautettuja palvelimen asennuksia, jotka optimoivat nopeuden ja tarjoavat sinulle enemmän virtuaalista hallintaa. Tämä voi parantaa hakukoneoptimointia ja verkkosivustosi yleistä käyttäjäkokemusta.

Plussat

 • edullinen
 • Oikea arvo

Haittoja

 • Matalalaatuiset palvelut
 • turvallisuus
 • Yhdysvaltain palvelimet

8. CloudWays – paras pilvipalvelu

www.cloudways.com

Cloudways-logo

Hinta: 10 dollaria (USD)
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Cloudways antaa sinun ottaa käyttöön, hallita ja valvoa korkean suorituskyvyn sovelluksia ja verkkosivustoja suoraan pilvipalvelimilla, poistamalla tavalliset web-hosting-keskimäärit (tämä EI ole aloittelijoille). Jos tiedät tiensä palvelimella, nämä kaverit ovat mahtavia! Hyvä tuki, PALJON tarjoajien valinta Digital Oceanista AWS ja Vultriin, heillä on tavarat.

Heillä on myös oma CDN, nimeltään CloudwaysCDN, ja he jopa rakensivat mukautetun välimuistin laajennuksen WordPressille (plugin nimeltään Breeze), joka nopeuttaa huomattavasti latausaikoja. Sitten Joomlalle he integroivat koko sivun välimuistin maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi.

Hinnat vaihtelevat 10–272 dollari / kuukausi sivustosi vaatimuksista riippuen.

Et voi mennä pieleen täällä … jos olet vähän teknikko.

Cloudways antaa sinulle loputtoman tuen tukilippujen, live-chatin ja online-lomakkeiden avulla. Voit jopa pyytää heiltä puhelun, ja he ovat helposti saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Ne tarjoavat myös tietopohjan ja yhteisöfoorumin, ja ne tarjoavat sinulle live-päivityksiä järjestelmän tilasta heidän Cloudways-järjestelmän tila -sivulla..

He käyttävät solid-state-kiintolevyjä ja niiden palvelimet ovat valmiita PHP 7: ään, mikä antaa sinulle huippunopeuden verrattuna muihin isännöintipalvelun tarjoajiin. Cloudways välimuistiin tallennetaan tietoja ympäri maailmaa ja käyttää Memcached-, Breeze-laajennusta ja Redis-sovellusta optimaalisen iskunopeuden varmistamiseksi sekä WordPressille että Magentolle. He käyttävät myös HTTP / 2-tuettuja palvelimia.

Plussat

 • Edullinen suorituskykyinen isäntä
 • Suuri tuki
 • Erittäin skaalautuva

Haittoja

 • Hiukan oppimiskäyrää

9. InMotion-hosting – Hyvän liiketoiminnan web-isäntä

www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting -logo

Hinta: 6,39 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Vaikka InMotion ei ole huono isäntä, ratkaisut ovat pääosin keskittyneet yrityksiin, joten korkeampi hintalaina 6,39 dollaria kuukaudessa. Heillä ei ole myöskään paikallista datakeskusta, joten ellet ole kohdistunut väestöryhmään Yhdysvalloissa ja haluat todella isännöidä heidän kanssaan, on parempia vaihtoehtoja.

Ne tarjoavat suurimman osan ominaisuuksista ja eduista, joita useimmat muut isännät tarjoavat. Ja heidän turvallisuutensa on huippuluokkaa ilmaisella SSL: llä, hakkerointisuojauksella, mukautetulla palomuurilla ja DDoS-suojauksella.

Ne tarjoavat jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, hosting-, VPS-, omistettuja palvelimia ja WordPress-hosting-palveluita (joissa on WP-erityisominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset ja tietoturvakorjaukset sekä vedä ja pudota -sivuston rakentaja).

Jos sinulla on kysyttävää InMotion Hosting -palvelusta, voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin, sähköpostin, puhelimen tai lähettämällä lipun. Voit myös suunnitella Skype-istunnon heidän asiantuntijoidensa kanssa, jos haluat tarkempia neuvoja.

Heillä on online-tukisivu, joka tarjoaa oppaita ja muita työkaluja, jotka voivat auttaa sinua vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kaikki InMotion Hosting -palvelusuunnitelmat sisältävät solid-state-asemat, jotka tarjoavat nopeamman sisällön toimituksen verkkosivustoltasi. Tämä yritys käyttää myös useita datakeskuksia ja edistynyttä reititystekniikkaa tarjoamaan sinulle tämän kilpailuelan latausnopeuden ja verkkosivuston käyttäjäystävällisyyden suhteen..

Plussat

 • Korkealaatuiset hosting-ratkaisut
 • Suuri tuki
 • Hyvä turvallisuus

Haittoja

 • Kallis
 • Yhdysvaltain palvelimet

10. BlueHost – Hyvä Web-isäntä aloittelijoille

www.bluehost.com

Bluehost -logo

Hinta: 3,95 dollaria (USD)
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Bluehost on vähän veteraani web-hosting-alalla, he aloittivat melko mahtavina, mutta sitten osti EIG (joka myös omistaa HostGator), ja asiat alkoivat mennä alamäkeen melko nopeasti.

Siitä lähtien he ovat kuitenkin työskennelleet imago- ja isäntäratkaisujensa kanssa parantaakseen yleistä laatua, ja se kannattaa. He markkinoivat ja yleiset käyttäjän arvostelut paranevat ehdottomasti. Ne tarjoavat myös runsaasti levytilaa perussuunnitelmissa (50 Gt) ja tarjoavat ilmaisen SSL: n ja ilmaisen verkkotunnuksen.

Yhdistyneelle kuningaskunnalle en todennäköisesti suosittelisi niitä paikallisten datakeskusten puutteen vuoksi. On ehdottomasti parempia vaihtoehtoja.

Isännöintiratkaisujen osalta heillä on jaettu isäntä alkaen 3,95 dollaria kuukaudessa, WordPress-isännöinti, VPS ja erilliset palvelimet.

BlueHostin sisäinen tekninen tiimi tarjoaa kokemusta ympäri vuorokauden. Ne tarjoavat teknistä ja tilitukia live-chatin, puhelimen tai lipun lähettämisen kautta. Voit myös tutustua heidän video-opetusohjelmiinsa ja tietopohjaansa, jos haluat kerätä hyödyllisiä tietoja.

Heillä on maksuton Yhdysvaltain yhteysnumero ja kansainvälinen yhteysnumero kaikkien asiakkaidensa parempaan majoittamiseen.

Bluehost tarjoaa erilaisia ​​hosting-paketteja, joihin sisältyy jaettu hosting, pilvipalvelu, VPS-isännöinti ja omistettu hosting. Tavallinen jaettu hosting antaa verkkosivuillesi latausajan 2–3 sekuntia. Kalliimmissa paketeissa on alhaisemman tiheyden palvelimia, jotka tarjoavat sinulle enemmän resursseja, jotka voivat nopeuttaa verkkosivustosi ja yleistä latausaikaa melko vähän.

Plussat

 • Veteraani
 • Paljon levytilaa
 • edullinen

Haittoja

 • Kivinen maine
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

11. Unelmahost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Hinta: 7,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Dreamhostilla on todella hyvä maine ja syystä. He ovat ylläpitäneet korkealaatuisia isännöintipalveluitaan koko massiivisen hintasodan ajan, ja ihmiset todella pitävät heistä, koska ovat erittäin luotettavia. Ainoa haittapuoli olisi tietokeskusten puute maassa ja kustannukset 7,95 dollaria kuukaudessa …, jotka joudut maksamaan etukäteen 3 vuotta, jos haluat halvimman hinnan. Se ei ole ihanteellinen, mutta he tarjoavat 97 päivän rahat takaisin -takuun, mikä on mukavaa.

Heillä on myös erityinen sitoutuminen turvallisuuteen ja yksityisyyteen, josta pidämme, heillä on ilmainen SSL- ja ilmainen whois-yksityisyys, joka piilottaa verkkotunnuksesi rekisteröintitiedot. DreamHostilla on myös 24/7-tukivaihtoehdot tarvittaessa.

Ne tarjoavat jaettua hosting-palvelua, WordPress-hosting-palvelua, omistettuja palvelimia ja VPS-hosting-palveluita.

DreamHost tarjoaa live-pikaviestejä, sähköpostia, puhelinta ja lippujen toimittamista tukivaihtoehtoina. Nykyiset asiakkaat voivat ottaa heihin yhteyttä suoraan kirjautumalla heidän DreamHost-tililleen.

Asiakkaat voivat myös pitää välilehtiä DreamHostin järjestelmän tilasta ja jakaa kokemuksiaan tai kysyä kysymyksiä yritysfoorumilla. Lisäksi tietokanta voi valaista edistyneitä aiheita ja mukautuksia.

DreamHost tarjoaa laajan valikoiman isäntäpaketteja, joissa kaikissa on solid-state-asemat, joiden avulla verkkosivustosi voi toimia 200% nopeammin. Kaikki paketit ovat saatavana rajoittamattomalla kaistanleveydellä, ja sinulla on mahdollisuus päivittää Fast Cloud Server- tai Managed VPS Server -palvelimeen, jos haluat avata nopeamman latausnopeuden..

Plussat

 • Hyvä maine
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ilmainen SSL
 • 97 päivän rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • Kallis
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

HostPapa-logo

Hinta: £ 1.95
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Tämä on mielenkiintoinen, he luovat sivustoja jokaiselle maalle, johon ne kohdistavat, ja tarjoavat melkein samat kuin useimmat muut isäntäyritykset, ilman todellista erottelua.

Ne tarjoavat melko paljon levytilaa kilpailukykyiseen hintaan (1,95 puntaa kuukaudessa). Mutta jälleen kerran, ei Yhdistyneen kuningaskunnan tietokeskuksia, joten siirry sen sijaan Hostingerin kaltaiseen, ellet todella pidä tuotemerkistä.

Isännöintivaihtoehtojen suhteen heillä on jaettu web-hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting ja omistettu palvelimet.

Asiakkaat voivat käyttää HostPapan tukipalveluita sähköpostitse, puhelimitse, faksilla, live-chatin ja tukilippujen kautta. Tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja jos tarvitset lisäapua, voit liittyä viikoittain järjestettävään verkkoseminaariin tai varata yksi-yksi-virtuaalisen harjoittelujakson jonkun heidän isäntään erikoistuneen asiantuntijan kanssa..

Useimmat asiakasarviot kertovat ystävällisestä palvelusta, jolla on erinomainen tekninen tuki.

HostPapa väittää, että niiden palvelimet tarjoavat 300%: n suorituskyvyn parannuksen kohteliaasti heidän matalatiheyksisistä, optimaalisesti resurssoiduista palvelimista. On kuitenkin huomattava, että tämä ominaisuus sisältyy vain Business Pro -pakettiin.

Muut paketit, joissa ei ole tätä suorituskyvyn parannusta, voivat silti tarjota nopeita tuloksia, jos olet valmis ottamaan CloudFlaren käyttöön. HostPapa tarjoaa myös 99,9% käytettävyyden, mikä tarkoittaa, että ne ovat melko luotettavia.

Plussat

 • Paljon levytilaa
 • Ilmainen SSL

Haittoja

 • Ei paikallisia palvelimia

13. StableHost

www.stablehost.com

StableHost -logo

Hinta: 3,50 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, liput

StableHost on yleinen kunnollinen isäntä. Ne tarjoavat kaikki samat ominaisuudet kuin useimmat muut isännät, lukuun ottamatta klusteroitua isännöintitekniikkaa… joka lisää yleistä skaalautuvuutta ja nopeutta / suorituskykyä, ja lisäbonuksella, että muiden saman palvelimen muiden sivustojen julkaisut eivät saisi vaikuttaa sivustosi niin paljon kuten se voisi toisissa verkkoisäntäkoneissa.

Heidän turvallisuutensa on kuitenkin melko kohtalaista, tuella 24/7/365 ja keskimääräisellä vastausajalla 20 minuuttia.

Hyvä valinta, jos aiot kohdistaa Yhdysvaltain markkinoille, eikä taaskään paikallisia palvelimia …

Ne tarjoavat jaettua web-hosting-palvelua, joka alkaa hinnasta 3,50 dollaria kuukaudessa, jälleenmyyjää, WP-majoitusta ja VPS: ää.

StableHost on intohimoinen asiakaspalveluun ja pystyy auttamaan sinua puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa. Ne tarjoavat myös ylimääräisiä video-oppaita, joiden avulla voit määrittää isäntä- ja verkkosivustoasetuksesi. Voit ladata verkon nopeustestejä heidän verkkosivustoltaan saadaksesi selville, mikä isäntäpaikka on edullisin asiakaskunnallesi.

StableHost tarjoaa erilaisia ​​hosting-paketteja kaikilla mukautettavilla LiteSpeed-, MySQL- ja PHP-versioilla.

He käyttävät myös yritystason SSD-asemia, kaksoissuorittimia ja tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä tarkoittaa, että verkkoliikenteen lisääntyminen ei vaikuta verkkosivustosi suorituskykyyn. Tämä tekee nopean verkkosivuston lataamisesta todellisuutta ja lisää SEO-luottoluokitusta.

Plussat

 • Klusteroitu isännöintitekniikka
 • Suuri tuki
 • Rajoittamaton levytila
 • edullinen

Haittoja

 • Ei paikallisia palvelimia

14. Sivusto5

www.site5.com

Site5

Hinta: 6,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Live Chat

Sivusto5 tarjoaa myös kunnollisen palvelun, mutta kun tarkastellaan hintapistettä 6,95 dollaria kuukaudessa, arvoehdotusta ei ole oikeasti olemassa, koska siellä on parempia isäntäkohteita, jotka ovat edullisempia. Lisäksi heidän pääpalvelin on Yhdysvalloissa, joten se ei olisi hienoa paikallisille sivustoille täällä.

Pidämme rajoittamattomasta levytilasta, vapaista siirroista ja niiden varmuuskopiojärjestelmästä.

Isäntäsuunnitelmien suhteen heillä on jaettu hosting, VPS-hosting ja jälleenmyyjäsuunnitelmat.

Sivusto5 voi auttaa sinua selvittämään kaikki hosting-ongelmasi vain napin painalluksella. Tämä yritys on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa live-chatin ja sähköpostin välityksellä.

Ne tarjoavat asiakkailleen myös hätätilasivun ja voit lukea verkkosivustolla yleisiä vianetsintäkysymyksiä ja heidän vastauksiaan saadakseen lisätietoja isännöintitiedoista.

Site5 tarjoaa mittaamatonta levytilaa ja kaistanleveyttä, mikä antaa sinulle tarpeeksi tallennustilaa kasvavan verkkosivuston tukemiseksi. Pääpalvelin sijaitsee Yhdysvalloissa, mikä ei tee tästä isäntäalustasta ihanteellista paikallisille verkkosivustoille.

Heidän tavallisessa web-isännöinnissä käytetään PHP 5.3: ta, joka ei oikeastaan ​​mittaa PHP 7: tä, mutta saa työnsä kuitenkin päätökseen.

Plussat

 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Kalliimpi
 • Palvelimet Yhdysvalloissa

Kuinka valita UK: n suosituin web-hosting-palvelu

Päätös rakentaa verkkosivusto on ensimmäinen iso askel, ja se on myös hyvä! Nominetin mukaan, 96% yrityksistä ilmoittaa, että verkkosivustolla on positiivinen vaikutus uusien asiakkaiden luomiseen & tuotemerkkitietoisuus. Lisäksi 99% kaikista 16–44-vuotiaista aikuisista Yhdistyneessä kuningaskunnassa on Internetin käyttäjiä kansallisen tilastokeskuksen mukaan … se ei todellakaan ole braineri.

Jos aiot luoda verkkosivuston, kuvitteletpa sen olevan suuri sivusto, joka saa paljon liikennettä, tai pienemmän projektin, joka ei tarvitse niin paljon kapasiteettia tai tukee niin paljon liikennettä, aiot olla edessään kuitenkin muutama hankala valinta.

Varsinaisen sivustosuunnittelun lisäksi, kuinka verkkosivusto suunnitellaan (blogi, yrityssivusto tai tarvitsetko verkkokaupan hosting), URL-osoitteesi tai verkkotunnuksesi nimi ja paljon muuta, aiot myös on mietittävä, minkä web-palveluntarjoajan kanssa mennä.

Ison-Britannian web-isäntävalinnan valitseminen

Erilaisia ​​web-hosting-palveluita on melko paljon, ja valinta, joka palvelee sinua ja verkkosivustoasi parhaiten, on paljon tekemistä isännöimäsi sivustotyypin, kyseisen verkkosivuston tarkoituksen ja liikenteen, jonka odotat sen tuottavan. Joten yllä olevista web-hosting-arvosteluistamme olemme myös keränneet kaiken, mitä sinun on tiedettävä hosting-teollisuudesta, joten voit luoda oman web-hosting-vertailu.

Mitkä ovat erityyppiset web-hosting-palvelut?

Jaettu hosting

jaetun isäntägrafiikanJaettu hosting on edullisin isännöintivaihtoehto, se on ihanteellinen pienemmille verkkosivustoille ja projekteille, joita aiot rakentaa. Jaetussa isännöinnissä on enemmän rajoituksia kuin muissa käytettävissä olevissa web-hosting-vaihtoehdoissa, mutta useimmille pienemmille verkkosivustoille, kuten blogeille, biz-sivustoille ja henkilökohtaisille verkkosivustoille, nämä ovat rajoituksia, joita et todennäköisesti edes huomaa, ellei projektistasi tule paljon suurempi kuin alun perin odotit..

Tämä halpa web-hosting-tyyppi toimii palveluntarjoajan, joka tarjoaa palvelintilaa samassa palvelimessa monille eri asiakkaille; palvelimen muut sivustot eivät vaikuta verkkosivustoosi, ja rajoituksesi ovat vain siinä, että jaat kaistanleveyden, tallennustilan ja enemmän muille asiakkaille, jotka toimivat kyseisestä palvelintilasta (kuten lyhyesti kuvaillaan) SiteGround-tarkastelussa).

Muista myös, että jopa tavallisimmissa isäntäpaketeissa on yleensä yhden napsautuksen asennusohjelmat suosituimmissa CMS: issä, kuten WordPress, Joomla jne. Lisäksi suurin osa verkkoisäntäohjelmista tarjoaa myös jaetut paketit molemmille Linuxille & Windows-hosting (ja tietysti tukee yleisiä kieliä, kuten MySQL, PHP jne.).

VPS-hosting

VPS-hosting, tai virtuaalinen yksityinen palvelin-isäntä, on täydellinen keskitie jaetun isännöinnin ja erillisen palvelimen isännöinnin välillä. Se on kuin jaettu hosting, sillä useita sivustoja isännöidään yhdestä palvelimesta (toivottavasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai sen lähellä); VPS-isännöinnissä osiota käytetään kuitenkin verkkosivustosi erottamiseen saman palvelimen muiden käyttäjien verkkosivustoista. Siksi sen mukana on omistetun palvelimen monia etuja, vain vähän vähemmän virtaa ja paljon alhaisempi hintalappu. Tämän tyyppistä majoitusta voidaan käyttää myös Minecraft-kaltaisten pelien isännöintiin.

Omistettu palvelin

Dedicated server-hosting on usein paras vaihtoehto web-kehittäjille, kun rahaa ei ole. Omistettu palvelin varaa asiakkaalle kokonaisen palvelimen, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla koko palvelin itsellesi ja tehdä mitä haluat sen kanssa. Tämä avaa oven paljon parannettuihin suorituskykyominaisuuksiin, mikä tekee niistä siirtymisvaihtoehdon suurille verkkosivustoille, kuten verkkokauppasivustoille, kiinteistöhakemistoille, foorumeille ja muulle. Niissä on myös korkea hintalappu, joten ne on parasta varata suurempiin yrityksiin.

Pilvipalvelu

Pilvimahdollisuuksista on nopeasti tulossa yksi monien Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivien web-kehittäjien suosikkityyppejä. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin monipuolinen vaihtoehto sekä isoille että pienille verkkosivustoille. Jos olisi olemassa kaikille sopivaa web-hosting-vaihtoehtoa, se olisi pilvipalvelu. Tämän tyyppinen isännöinti antaa sinun päivittää tai alentaa suunnitelmaa saumattomasti verkkosivustosi tarpeiden muuttuessa, ja se on myös yksi tehokkaimmista ja turvallisimmista web-hosting-menetelmistä. Useiden koneiden käyttökatkokset vähenevät ja tietosi ovat suojattuja.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjämajoitusta käyttävät useimmiten web-kehittäjät, jotka ostavat suuria määriä palvelintilaa irtotavarana ja myyvät sen edelleen (kuten nimestä voi päätellä) asiakkaille, joille ne suunnittelevat verkkosivuja. Tämän avulla web-kehittäjä voi säilyttää huomattavasti paremman hallinnan suunnittelemistaan ​​verkkosivustoihin, pitää ne yllä ja käyttää tehokkaasti. Tämä on harvinainen isännöintityyppi kenellekään ostaa, paitsi jos hän on web-kehittäjä tai web-kehittäjän asiakas, joka myy sitä heille. Tämä tekee verkkosivustoprojektista paljon yksinkertaisempaa sekä asiakkaalle että kehittäjälle ja antaa kehittäjälle enemmän hallintaa heidän portfolionsa suhteen.

tutkia web-hosting-ominaisuuksia

Verrattuna web-hosting-palveluita: Ominaisuudet, tekniset tiedot ja terminologia 

Kuten näette, on olemassa paljon erilaisia ​​valintoja, jotka on harkittava, kun päätetään oikean tyyppisestä web-hosting-suunnitelmasta tarpeitasi varten (jopa ilmainen isännöinti on vaihtoehto). Päivän lopussa tavoitteesi on valita tyyppi web-hosting, joka antaa parhaimmat tulokset verkkosivustollesi rikkomatta pankkia. Kun sinulla on idea siitä, minkä tyyppisestä web-hosting-paketista haluat käydä, seuraava askel on sinun etsiä web-hosting-palvelujen tarjoaja, johon voit luottaa verkkosivustosi suorituskyvyllä. Jotta voisit valita palveluntarjoajan, johon voit luottaa, nämä ovat joitain ominaisuuksia, jotka haluat tarkistaa ennen kirjautumista (käytämme samoja tekijöitä muissa suosituimmissa hosting-luetteloissamme, kuten paras verkkosivustojen isäntä Australia, paras majoittaminen Kanadassa, parhaat web hosting Singapore, paras NZ-hosting, paras web hosting Intia, parhaat verkkosivustojen isännät (kokonaisuutena, globaalisti), parhaat web-isäntä Malesiassa, paras web hosting Brasiliassa & paras isäntä Irlanti).

Palvelimen sijainti

Olemme maininneet tämän johdannossa, mutta periaatteessa, jos lähimmälle palvelimelle on huomattavasti alitehoa, suosittelisit käyttämään sitä vähän kauempana. Ei todellakaan ole väliä etsitkö kaupunkikohtaisia ​​palveluita, kuten web-hosting-palveluita Lontoossa, Birminghamissa tai Leedsissä … nopeusero on merkityksetön niin kauan kuin palvelin on lähellä tai Isossa-Britanniassa ( sekä SiteGround- että A2 Hosting -palvelimissa on palvelimia Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti).

varastointi

Ennen kuin kirjaudut web-palveluntarjoajaan, haluat saada käsityksen siitä, kuinka paljon tallennustilaa verkkosivustosi tarvitsee. Kuinka monta kuvaa, videota tai muuta mediaa sinulla on sivustollasi? Kuinka paljon tietoa se tarvitsee tukeakseen (käytätkö verkkoisäntääsi myös sähköpostissa)? Jos sivustosi on suhteellisen pieni, et välttämättä joudu tallennustilan ongelmiin palveluntarjoajasta riippumatta.

Käyttöaste

Mitä hyötyä on Internetin ylläpitämän verkkosivuston tallentamisesta, jos kukaan ei pääse siihen? Uptime on jotain, jota parhaat Web-palvelimet etsivät aina lisätä, jotta varmistetaan, että sivustot ovat kaikkien saatavissa milloin tahansa päivä- tai yönä. Monet palveluntarjoajat mainostavat jopa 99,9%: n käyttöaikatakuun, mutta on aina hyvä tarkistaa tällaiset vaatimukset. Katso verkossa joitain suosituksia ihmisiltä, ​​jotka ovat käyttäneet palveluaan saadakseen kuvan siitä, miltä todellisuus näyttää. Aloitimme seurata suurimpien verkkosivustojen palveluntarjoajien käytettävyys- ja vastausaikoja omalla isännöinnin tilasivullamme.

varmuuskopiot

Verkkosivustollesi on todennäköisesti tallennettu arvokkaita tietoja, joita voi olla tuhoisa menettää. Siksi tietojen varmuuskopiointi on niin tärkeää, joten sinun on ehdottomasti tutkittava, kuinka usein Web-palveluntarjoaja varmuuskopioi heidän asiakkaidensa verkkosivustoja. Sen lisäksi, että tarkastellaan myös niiden hakumenetelmiä siinä epäonnistuneessa tilanteessa, että menetät tietosi, ja jos he perivät mitään maksuja varmuuskopion palauttamiseksi.

SSL-varmenteet

SSL-sertifikaatitSSL tarkoittaa Secure Socket Layer, se on tekniikka, joka sallii sivustosi ja kävijöiden välillä siirrettävän tiedon salauksen. Näin voit tehdä sivustosi turvalliseksi, ja se näyttää sivustosi kävijöille nykyaikaisimpien selainten URL-osoitteen vieressä olevan vihreän riippulukon + https: // kautta. Aikaisemmin se oli tärkeä vain verkkokaupoissa tai muissa sivustoissa, jotka hyväksyvät maksut paikan päällä. Mutta nykyään se on pakollista jokaiselle erilliselle sivustolle (Google on jopa sanonut, että se on sijoituskerroin, joten saat jopa SEO-edun turvallisella sivustolla). Onneksi sellaisissa SSL-palveluntarjoajissa kuin Let’s Encrypt, sinulle ei ole maksua, ja voit asentaa ja uusia niitä ilmaiseksi. Kun tarkistat isännöintipalveluita, ota huomioon ne, jotka tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita, ja välttäisin niitä, jotka haluavat veloittaa sinulta rahaa siitä.

SSL-varmenteita on erityyppisiä, ja turvallisemmat todistukset maksavat rahaa. Halvin / ilmainen tyyppi on Domain Validation (DV) -sertifikaatit, seuraavaksi tulee organisaation validointi (OV) ja lopulta laajennettu validointi (EV). OV- ja EV-tyypit vaativat sertifikaattia haluavan yksikön todellisen validoinnin.

kaistanleveys

Kaistanleveys on tärkeä verkkosivustosi suorituskyvyn kannalta, joten haluat varmistaa, että verkkotunnuksesi käytettävissä on riittävästi, jotta se voi toimia kunnolla ja parantaa käyttökokemusta. Kun kyse on jaetusta isännöinnistä ja jopa VPS-isännöinnistä, saatat käyttää vähemmän kaistanleveyttä kuin mitä muilla vaihtoehdoilla voisi olla, mutta palveluntarjoaja, jonka valitset hankkia palveluasi, voi myös vaikuttaa määräsi kaistanleveyteen, . Muista ottaa tämä huomioon ennen kuin päätät palveluntarjoajaasi varmistaaksesi, että sinulla on tarvitsemasi resurssit.

Nopeus

Nopeus viittaa hyvin optimoidun sivuston yleisiin latausaikoihin (hyvin optimoidulla tarkoitamme liikaa koodin paisumista, hienosti pakattuja kuvia jne. – käytännössä vain verkkosivustoa, joka on suunniteltu tehokkaasti). Sivuston nopeus riippuu kolmesta asiasta, palvelimen sijainti, palvelimen suorituskyky (resurssit, jotka on varattu hosting-tilillesi), ja mukautetut skriptit isännät ovat voineet rakentaa nopeuttaakseen sivuston toimitusta.

Palvelimen nopeus

Palvelimen suorituskyky on suurempi ongelma, jos palvelin ei varaa sinulle tarpeeksi resursseja sivuston käyttämiseen itse, sinulla on ongelmia. Periaatteessa älä vain kuluta liian paljon isännöintiä (esim. Älä mene ilmaiseksi isännöintiin) ja sinun pitäisi olla kunnossa. Viisi parasta isäntäämme ovat tässä erittäin hyviä. Tämän lisäksi parhaat isäntäkoneet (kuten SiteGround) rakentavat omat välimuistiohjelmat nopeuttaaksesi edelleen sivustosi toimitusta..

CDN

Palvelimen sijainti oli aikaisemmin erittäin tärkeä, jos kohdemarkkinat ovat paikalliset, isännöinti Yhdysvalloissa olevalla palvelimella hidastaa ehdottomasti sivustosi tarpeeksi, jotta huomaat, että tulokset / viittaukset / myynti ovat suuria. Mutta nykyään, kun CloudFlare on ilmainen, voit isännöidä melkein missä tahansa, aktivoida Cloudflare (joka on CDN tai sisällönjakeluverkko, joka palvelee sivustoasi lähimmästä solmusta sivustosi kävijälle), ja sillä on kohtuullinen nopeus riippumatta sijaintisi sijainnista. kohdemarkkinat. Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat tämän integraation ilmaiseksi.

Muita etuja CDN: n lisäämisestä sivustoosi ovat paikallisen palvelimen vähemmän kuormitusta ja DDOS-suojaus, jos CDN tukee sitä.

Tuki

Tämä on iso ja hyvästä syystä. Ilman kunnollista tukea tulojen / liidien / vierailijoiden / jne. Mahdollinen menetys voi olla suuri. Reagoiva ja tehokas tuki voi korjata asiat hyvin nopeasti, mikä tarkoittaa, että sivuston seisokit pidetään minimissä. Vaikka suurin osa suosituimmista isännistä tarjoaa 3 tukivaihtoehtoa, joista puhelin, liput ja live-keskustelu, suosittelemme silti tukilippuja siirtymistukeen -vaihtoehtona..

tukivaihtoehdot

Vaikka saatat saada nopeamman vastauksen puhelimitse tai live-chatin kautta, useimmissa tapauksissa tukihenkilöstön on mietittävä jaloillaan ja yritettävä saada vastaus silloin tänne ja kyllä, ja se toimii useimmissa pienissäkin asioissa. Mutta jos sinulla on monimutkaisempi kysymys, hän ei ehkä tiedä mistä puhut tai kyseistä henkilöä ei ole koulutettu käsittelemään kyseistä aihetta jne. Niissä tapauksissa on helpompi selittää se tuella. lippu, liitä kuvakaappaukset siitä, mistä puhut … silloin lippu menee oikealle henkilölle, jolla on selkeä kuva siitä, mikä on kysymys, joka voidaan sitten ratkaista.

Tukiliput ovat myös helpompi skaalata isäntäyrityksille, koska heidän ei tarvitse koko ajan puhelinta tai live-keskustelukonsolia. Joko niin, haluat, että tuki on reagoivaa ja kykenevää, sillä monilla henkilöstötasoilla on erityisosaamista eri aloilla. Laatikon sisältö ei ehkä ole sitä, mitä saat lopulta, kuten saimme selville DreamHost vs Bluehost -vertailusta.

Verkkotunnusten / sivustojen lukumäärä sallittu

Jos epäilet, että haluat ehkä isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa web-hosting-paketin avulla, varmista, että valitsemasi palveluntarjoaja sallii sinun tehdä niin! Vaikka luulet haluavasi vain yhden verkkosivuston, on silti hyvä valita palveluntarjoaja, jonka avulla sinulla voi olla enemmän, jos haluat. Tällä tavalla voit aina muuttaa mielesi.

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luo laskentataulukko ja kirjaa kaikki tiedot parhaaseen Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-palveluun, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Paras Domain Hosting UK

Olen sisällyttänyt tämän osion, koska monet ihmiset edelleen etsivät tätä termiä, vaikka sitä ei oikeastaan ​​ole. Verkkotunnuksen isännöinti on yhdistelmä verkkopalvelua ja verkkotunnuksen rekisteröintiä, koko paketti, jos haluat. Ja kuten olemme jo käsittäneet yllä olevan verkkopalvelun, keskitymme tähän osioon verkkotunnuksiin, mitä ne ovat ja kuinka ne rekisteröidään.

Verkkotunnusten rekisteröinnit

Mikä on verkkotunnus?

Lyhyesti sanottuna verkkotunnuksen nimi on luettavissa oleva versio IP-osoitteesta, joka johtaa verkkosivustoon, alias. Ilman verkkotunnuksia vieraillaksesi verkkosivustossa, joka sinun on annettava IP-osoite, kuten 192.168.40.208. Verkkotunnusten nimet ovat päällä osoitteen päällä, joten numerosta 192.168.40.208 tulee sinun verkkosivusto.com. Voit vuokrata verkkotunnuksia rekisteröijiltä. Ja kyllä, luit oikein, et voi itse ostaa verkkotunnusta itsellesi, vaan vuokraat sen sijaan.

Mikä on rekisterinpitäjä?

Rekisterinpitäjä on yritys, jolla on valtuudet hoitaa verkkotunnusten varaaminen ja joka voi antaa heille IP-osoitteita. He vastaavat itse rekistereihin, jotka hallinnoivat TLD: tä (tai ylimmän tason verkkotunnuksia) ja delegoivat kaupallisen myynnin rekisterinpitäjille (ja jos olet kiinnostunut siitä, kuinka monta verkkotunnusta rekisteröidään vuosittain, tutustu Internetin käyttötilastojen resurssiin, se on aika eeppistä). Yhdistyneessä kuningaskunnassa Nominet on kaikkien .uk-verkkotunnusten rekisteri

Kuinka rekisteröidä verkkotunnus Iso-Britanniassa

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta ja haluat saada sellaisen, kun kirjaudut Web-hosting-pakettiin, sinulla on onni. Monet web-palveluntarjoajat ovat rekisteröijien jälleenmyyjiä, mikä tarkoittaa, että he voivat hoitaa verkkotunnusten rekisteröinnin. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä kirjautuessasi isäntäpakettiin on rasti ”Tarvitsen uutta verkkotunnusta” -ruutu, kirjoittaa haluamasi verkkotunnus ja isäntä tekee loput, erittäin helppo.

Jos sinulla on jo verkkosivusto ja haluat vain rekisteröidä joitain ylimääräisiä, pidämme Namecheapista, niiden kanssa on helppo työskennellä ja ne ovat erittäin edullisia. Tai jos etsit paikallista rekisterinpitäjää, kokeile names.co.uk.

Verkkosivustosi luominen: nopea ohje

Kuten olet todennäköisesti huomannut, verkkosivusto vaatii 2 osaa, verkkotunnuksen ja web-isännöinnin, jotta sivustosi tiedostot tallennetaan tosiasiallisesti. Olettaen, että sinulla on jo molemmat osat, tässä on ohjeet verkkosivustosi luomiseen yhdistämällä verkkotunnuksesi ja verkkopalvelun ja asentamalla WordPress (tai mikä tahansa verkkosivun rakentaja, jota haluat käyttää), jotta sinulla olisi aktiivinen sivusto, jota voit aloittaa muokkaamisen.

verkkosivustojen luominen

 1. Verkkotunnuksen osoittaminen web-isännöintiin: Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen verkkopalveluntarjoajiltasi, he olisivat jo tehneet sen puolestasi, mutta jos sinulla on ne erikseen, teet tämän:
  1. Löydä Web-isäntien nimipalvelimet (esimerkki: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk). Löydät tämän tervetuliaisviestistäsi, heidän asiakirjoistaan ​​tai cPanelin sivulta. Tai voit vain pyytää heitä
  2. Kopioi nimipalvelimet
  3. Kirjaudu rekisteröijäsi ja etsi DNS- tai nimipalvelimen asetukset verkkotunnukselle, jonka haluat yhdistää
  4. Liitä nimipalvelimet nimipalvelimen kenttiin ja napsauta Päivitä, Tallenna, Valmis tai mitä tahansa niiden tallennustoimenpidettä.
  5. Odota muutama tunti.
 2. Asenna WordPress: Suurimmalla osalla web-palveluntarjoajia (ellei kaikkia tässä vaiheessa) pitäisi olla yhden napsautuksen WordPress-asennusohjelmien ohjauspaneelissa. Jos isäntä käyttää cPanelia, löydät sen sieltä. Muutoin etsi vain sitä isäntien tuki-osiosta ja ohjeista.
 3. Tiedät, että sinulla on live-sivusto.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka paljon verkkosivuston isäntä maksaa?

Verkkosivuston ylläpidon kustannukset riippuvat muutamasta tekijästä, joista tärkein tekijä on verkkosivustosi tarpeet. Jos olet luomassa henkilökohtaista blogia tai yrityssivustoa, jaetun hosting-suunnitelman valitseminen noin 3–6 puntaa kuukaudessa toimii hyvin. Jos suunnittelet massiivisen verkkokaupan rakentamista tai haluat isännöidä runsaasti resursseja vaativia verkkosovelluksia, sinun on parempi etsiä oma palvelin tai VPS, joka voi johtaa 100 puntaan kuukaudessa.

Kuinka voin isännöidä verkkosivustoani ilmaiseksi?

Voit isännöidä verkkosivustoasi ilmaiseksi, jos joko isännöit sitä paikallisesti tietokoneellasi tai jos käytät kolmannen osapuolen palvelua, kuten wordpress.com tai blogger.com. Nämä molemmat mahdollistavat ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit rakentaa perussivuston ensisijaisen verkkotunnuksen aliverkkotunnukselle, kuten myblog.wordpress.com.

Voinko isännöidä verkkosivustoani Googlessa?

Käytännössä ei, Google ei ole palveluntarjoaja. Vaikka voit luoda Google-sivustoja ilmaiseksi verkkosivustoksi, näitä käytetään enemmän yritysten yhteistyövälineenä. Heillä on myös blogger.com-niminen palvelu Blogger, joka sopisi paremmin henkilökohtaisten verkkosivustojen rakentamiseen (vaikka suunnittelupohjaisellekin on rajoja).

Mikä on pienyrityksen paras verkkosivusto?

Meidän mielestämme paras isäntä pienille yrityksille on ilmainen SSL-sertifikaatti, jolla on palvelimia ympäri maailmaa ja jolla on suuri turvallisuus kaiken toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi. Katso lisätietoja suosituimmista web-hosting-luetteloista.

Kuinka valitsen web-palveluntarjoajan?

Paras tapa valita tarpeitasi vastaava isäntä on kirjoittaa ensin, mitkä nämä tarpeet ovat. Suurin osa ihmisistä tarvitsee vain web-palveluntarjoajan, joka tarjoaa nopean isännöinnin (mieluiten palvelimen kanssa Isossa-Britanniassa), sujuvan asennusjärjestelmän ja 24/7 reagoivan tuen. Katso sivuvertailumme saadaksesi lisätietoja ja muita tekijöitä, jotka liittyvät hyvän verkkosivuston isäntän löytämiseen.

Ja siinä on tämä massiivinen opas, toivottavasti se auttoi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map